6.10.11

Barevné kalhoty...nic pro srnu

O barevných kalhotách si srna myslí své a Vivi....ta si vzpomněla na červené kalhoty, které nosil její milý muž, když mu ještě kudrny lezly do očí, byl o pár kilo mladší a na tričku měl fixkou napsáno punk´s not dead. A pak si Vivi vzpomíná na sytě červené kalhoty, které kdysi zdědila po své mamce a celé je "módně" rozstříhala. Letošní léto byly zase plné obchody červených kalhot a zelených a růžových a žlutých. A Vivi se ráda dívá, když je má někdo na sobě a líbí se jí to, ale ví, že období červených kalhot si odbyla i se svým kudrnatým klukem už dávno.
A co Vy? Podléháte módě? Máte barevné kalhoty nebo aspoň porcelánovou srnku? ;-) 
P.S. Vivi si teď momentálně čistí hlavu na chatě u řeky, ale protože své milé čtenáře nechtěla připravit o pravidelný čtvrteční článek, máte ho tu - přednastavený. Slibuju, že jakmile budu mít čistění hlavy dost, zase se vrátím a hned skočím prozkoumat Vaše blogy. :-*


Naše srna není nejchytřejší, ale je hezká...
Vivi podpis

33 komentářů:

  1. No módě podléhám jak v čem.. spíš si z toho pouze vybírám to, co se mi líbí... :) a barevné kalhoty jaksi nevlastním.. není to nic pro mě.. :) i když se musím přiznat, že o červených už sem i přemýšlela.. :) užij si "chatování".. taky bych nejradši někam zmizela..! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. ja som mala krikľavo ružové ...a já blbá som ich vyhodila ...krikľavo ružové tak krásne

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Vivi,
    gratuluji trochu opožděně k obchůdku - tam jsem se vážně zasnila a virtuálně utratila spoustu peněz :-)
    Barevné kalhoty asi k punkovým obdobím patří, měla jsem žlutooranžové kostkované :-)
    Krásný den
    Věrka

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Vivi,
    gratuluji trochu opožděně k obchůdku - tam jsem se vážně zasnila a virtuálně utratila spoustu peněz :-)
    Barevné kalhoty asi k punkovým obdobím patří, měla jsem žlutooranžové kostkované :-)
    Krásný den
    Věrka

    OdpovědětVymazat
  5. Mám na to stejný názor, když je na někom vidím, líbí se mi to, ale sama bych si je dnes nepořídila. Nedávno jsem jedny fialové a červené vyřadila a podarovala, měla jsem se na sobě tak možná třikrát. Necítím se v nich.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojda Vivinko,
    tak zkouším komentovat z práce, snad se zadaří... Moc se mi líbil kalhotkový náhrdelník!!! A ty červené kalhoty jsi vystihla dokonale ve formě punku:-). Musím uznat, že se mi slimky opravdu moc líbí, ale taky dle mého přidávají pěkně kila, takže nemusím mít še abych v tom vypadala jako blbec, mnoo dnes po mě ráno lidi koukali když jsem vylezla u nás "na vsi" v širokých letních kalhotech s hadím potiskem:-D!
    Měj se báječně, papa

    OdpovědětVymazat
  7. srnku teda nemám.. barevné kalhoty jo, ale nosím je jak se mi chce a nekoukám na to jestli jsou zrovna v kurzu nebo ne. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vlastnim jedny jedovate ruzove 7/8kalhoty, takze se barev nebojim, ALE musi mi perfektne sednout:) Coz uz je orisek... Chtela bych si v nejblizsi dobe koupit neco v klasicke delce, tak doufam, ze mi neco padne do oka:)

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Vivi,
    kalhotové téma, to je něco!
    Když tak nad tím přemýšlím..., kalhoty jsou pro mě po barevné stránce spíš doplněk, aby nerušil a doplnil o to výraznější tričko, halenku, šperk...
    Takže barvičky nic moc, u mě hnědá, khaki, tmavě modrá.
    Ale zrovna jsem si koupila červené punčocháče! :)) A procházím látky, protože si k nim chci ušít sukni - což je u mě veliký POKROK, obyčejně bych si ušila sukni, a pak koukala po nějakých nevýrazných punčochách :))

    Srnku nemám, ale tuhle jsem si z jednoho blogu stáhla fotku s dvěma srnečkami - vzpomněla jsem si při tom na Tebe, třeba se mi někdy podaří Ti ji poslat :).
    A vlastně jedno "zvíře" tady mám - naprosto úchvatného železného hafana, z Aukra za pajsku :).

    Krásný den, i ten další! M

    OdpovědětVymazat
  10. Juj, barevné kalhoty jsem neměla nikdy.. Ale každoročně podlehnu novým bílým, aby mi většinu života leželi ve skříni.. Aby neměli nohavice jako čunče:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ach, barvy miluji, jednu obvzlášť, červenou. Bohužel mi vůbec nesluší. Možná to bylo osudové upozornění (které jsem pochopila trochu pozdě), aby jsem se okruhem vyhýbala, lidem s tímto příjmením - červený /v jazyce Goetha/.
    Ale pšt, už neruším, aby ti u řeky, braly ryby!!!
    Vrať se zen.

    OdpovědětVymazat
  12. no farebne nohavice nechavam babam ktore si to mozu dovolit

    OdpovědětVymazat
  13. A to já mám zase barvy ráda, stále, i přesto, kolik mi je :). Mám barevné vše, i kalhoty :) a vůbec se za to nestydím ;). A červené mám taky :)

    OdpovědětVymazat
  14. Milá Vivi,
    nejsem hrdou majitelkou porcelánové srnky a přiznám se, celkem mě to mrzí..

    Nejsem ani majitelkou barevných kalhot, s tím rozdílem, že to mě nemrzí vlastně vůbec. V červených bych vypadala jako Karkulka- kysna, co sežrala vlka.

    Inu nevadí, zrovna dnes mám rudé nehty :))
    El.

    OdpovědětVymazat
  15. Anonymní14:53

    s módou je to ako kedy, skôr tomu čo sa mi páči alebo nie, ale farebné nohavice v takej modrej by som brala:)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Vivi, jojo, taky jsem to v obchode zaregistrovala, ale nevim, zda mam stale odvahu... i kdyz.. :D Nosivala jsem - asi v tom obdobi "punks not dead" fialove kostickovane, modrocerne kostickovane, mela jsem jako decko paradni oranzove mrkvace (a myslela jsem si, ze se to Mrkvace jmenuje kvuli te barve, cha cha), mela jsem fialove a bordobe kalijopky dokonce, uf.
    Jo, a jednou kanarkove zlute trictvrtecni kalhoty, to se psal rok 1990 tusim.

    Jo, zda to zkusim jeste ted, kdo vi. prevladaji spise barvy neutralni. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Anonymní15:37

    Barevné kalhoty jsou fajn,mám jedny žlutý,ale už je moc nenosím.teď spíš jen černý <3
    a srnku nemám :(
    a dekuju,potesi to,kdyz je to moje cmaranice.
    stara laska? proc ne stala,jsou nej? :D
    ach,teď si uvědomuju,že píšu opět chvíli bez háčků a čárek a pak zase bez nich,omlouvam se!

    OdpovědětVymazat
  18. módě podléhám a moje peněženka tím dost často trpí. já mám sice jen jedny barevný jeansy -červené (+ bílé a černé -ale to nejsou nijak záživné barvy, i když je mám moc ráda).

    užívej čištění hlavy, potřebovala bych to taky! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Vivi, mám je! Červené, lněné, nosím k nim bílé a pruhované tričko, bílé žabky...nosila jsem, v létě :o)
    A jinak, jsem spíš pro elegantní módu, klasiku než pro výstřelky (a mám červené kalhoty...), to jsou paradoxy...
    Vrať se hezky odpočinutá, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  20. moc pěkný článek :) Já barevné kalhoty mám moc v oblibě a sama mám jedny letní růžové :)

    OdpovědětVymazat
  21. Anonymní19:58

    já mám barevných kalhot spoustu, ale s podléháním módě to nemá ani pramálo společného. Nevím, proč, ale mám averzi na mordou džínovinu, takže když rifle, tak jedině barvné...a jelikož byly doby, kdy o barevných džínách nebylo ani vidu ani slechu, spousta jich pocházé ze samovýroby- obarvování bílých, různá batika a tak :-)

    OdpovědětVymazat
  22. já mám jen černé a modré...žádná extravagance. Hezký den. Srnka pěkná.

    OdpovědětVymazat
  23. Anonymní14:55

    Moc vtipný článek i fotka! Srna není nejchytřejší, ale je hezká - tak to mě rozštíplo! Super, Vivi! Káťá

    OdpovědětVymazat
  24. Já nosím taky barevné kalhoty (vždyť černá je taky moc pěkná barva, ne?)....červené jsem nosila leginy a ty byli ještě kostkované...ale taky to bylo v rámci mého dospívajícího punklooku:)

    OdpovědětVymazat
  25. Milý článek :) Díky za něj.

    Já módě podléhám i nepodléhám - záleží na tom, co zrovna letí. V některých věcech se totiž cítím strašně a nevezmu si je na sebe i kdyby byly sebemodernější. Když už je řeč o těch kalhotách, tak tady módě rozhodně nepodléhám. Nepochopila jsem třeba ten strašný uzoučký střih jeansů, co je teď všude. Ju, mám široké boky a zadek, ale s tím kupodivu není problém - já takové úzké kalhoty nemůžu narvat už přes kolena (takže se k problému stehna, boky ani nedostanu)! Tak nevím, asi mám fakt široká lýtka a kolena. Ale když takové kalhoty vidím i na štíhlejších slečnách než jsem já, tak si stejně říkám, že je musí přes lýtka stahovat skoro násilím(jako já, když si je zkouším v kabince).

    OdpovědětVymazat
  26. Ďakujem Vivi za ďalší krásny komentár vždy mi pozdvihne náladu ♥

    OdpovědětVymazat
  27. ...Všem moc děkuju za úžasné komentáře, taky mi pozdvihly náladu ;-) a za odměnu brzy nový článek ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  28. Vivi, srnečka je pěkná a barevné kalhoty ve svém šatníku nemám...jen džíny, z toho jedny bílé. Nedávno přišla kamarádka s červenými kalhotami a zelenou bundičkou do pasu. Musím napsat, že kombinace se mi moc líbila :o) Kdybych na nějaké podobné narazila, koupila bych si je. Změna je život :o)tak proč nééé :o)))
    Přeji Ti hezké dny Vivi :o)
    Soňa

    OdpovědětVymazat
  29. Chtěla bych, chtěla, velmi! Nějaké svítivě barevné, a tak. Ale vždycky když uvažuju o koupi tak mne odradí pocit, že nemám nic "k tomu". Takže vždycky utřu a zůstávám u tmavě modrých....hm

    OdpovědětVymazat
  30. já celé léto, a kus podzimu sháněla červené, nebo zelené. na červené sjem díkybohu narazila a po zelených zatím jen a jen toužím, tak snad na mě někde bafnou, po těch tvých, z obrázku, jenom slintám :(

    OdpovědětVymazat
  31. Dřív jsem barevné kalhoty milovala, můj outfit vždy zářil všemi barvami :) Nyní dávám přednost ne moc výrazným barvám a elegantnějšímu ale o to koukavějšímu stylu :) A děkuju za pěkný komentář, moc mě potěšil.

    OdpovědětVymazat
  32. Anonymní23:20

    Jsou pěkné, ale nejsou pro mě. Ale to bude tím, že nejsem kalhotový typ.

    OdpovědětVymazat
  33. letos mam období červených kalhot a miluju je!

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat