21.11.11

Jak potěšit bezruké prasátko aneb pondělní snění

Dát do velkého koše čerstvě upečené bagety, termosku s horkým čajem, do flaštičky trochu rumu pro zahřátí, navrch posadit bezruké růžové prasátko, přibalit ještě teplou deku, přes rameno přehodit brusle, vzít s sebou milého muže mého a jít někam daleko, kde to všechno sníme, vypijeme a ve zbytku času ve volné přírodě přišiju prasátku aspoň jednu jeho pacičku - tak přesně takhle si představuju dnešní ráno. A že to bude nakonec úplně jinak a pomašírujeme všichni do práce? Co na tom, tím se netrapte...stačí jen zavřít oči a sedíte na vlněné dece s námi ;-).
Krásné pondělí vám přeje Vivi, která má teď málo času, ale těší se, že se brzy u Vás staví.



Navštívit obchod
Vivi podpis

30 komentářů:

  1. Bože já padnu..no to je nádhera..ty brusle jsou naprosto dokonalé..a přimlouvám se za růžové prasátko..aby mělo pacičky..třeba bude čas v pauze na oběd:)

    OdpovědětVymazat
  2. aj tebe prajem krasny Pondelok :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní8:50

    dneska sem se probudila a rikam si: dopr...zase blby pondeli! a pak jsem si uvedomila,ze v pondeli mivas clanky.nebudes mi verit,ale hned se mi pri tom pomysleni zvedla nalada a v praci jsem hned zapla pocitac a tvuj blog! mam velkou radost,ze jsi ani dneska nezklamala.a omlouvam se za hrozne psani,ale mam novou klavesnici (kde se paneboze delaji velka pismena?) :x) Mila

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Vivi,
    moc děkuji za povzbudivá slova o snění, romantice a plánování...! Dneska mi tvůj článek pomohl jako nikdy!!
    Krásnou fotku jsi pro nás vybrala.Už jsi se vrátila? Nevím vůbec jak rychle ten čas letí takže možná už je vhodná chvíle na naše sladké potěšení v kavárně:)
    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní9:22

    Vivi,ty umíš fakt skvěle fotit a psát

    OdpovědětVymazat
  6. ...Ino, pacičky budou...však už má prasátko napsáno Ježíškovi ;-).

    ...Klepi, všichni si ten dnešní den krásně užijem, jo? ;-)

    ...Milo, děkuju mockrát, mám velikou radost. A k těm velkým písmenům - vlevo na klávesnici by mohla být třeba taková šipka směřující vzhůru, zkus ji podržet a napsat něco velkého (třeba román) ;-).

    ...Marion, díky díky

    ...Vladi, co nejdřív se u tebe stavím a domluvíme se. Už se na tebe těším! A mám radost, že byl můj dnešní článek "obzvláště vypečený" ;-)

    ...Anonymní, děkuju. Psát jsem se naučila už v první třídě, ale ve focení mám ještě hodně co dohánět ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Stačí, Ti jen popřát,každý den s kurzem sophrologie, probruslit v pohodě a piknikováním na huňaté dece, až do vánoc :-)!
    P.S.
    ty brusle mě opravdu uchvátily. Za celou mojí bruslařskou-kraso, jsem takové neviděla, ale tipuji to na nějaké brusle na prohánění se po Nizozemských kanálech.

    OdpovědětVymazat
  8. Chudák prasátko:( Dej mu packy:)

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní11:16

    Díky za milé dopolední počteníčko ;o) Taky toho teď mám na práci víc než je zdrávo a nemůžu se dočkat, až se ten frmol kolem mě trošku uklidní...

    OdpovědětVymazat
  10. aaaaach, skvelá predstava :) ja som dnes ráno vstala, pozdravila svojich dvoch psíkov, idem sa pobaliť a o 2 hodinky nasadám na autobus do veľkomesta :D čaká ma pekný týždeň s divadlom, ďalšou návštevou umeleckého raja (bože, ako ten obchod milujem), samozrejme univerzita :) prasiatku aj tebe prajem takisto pekné nasledujúce dni a teším sa na ďalší článok

    OdpovědětVymazat
  11. hneď by som si prisadla...k tebe ...som ale doma takže sedím sama ...he he ...

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní15:12

    á,to je úžo představa.jdu taky snít,to mi jediný zbývá:).

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní16:12

    tak takéto ráno by som si priala tiež, krásne si to napísala ♥

    OdpovědětVymazat
  14. Takova idylka, jen mozna bagety bych vymenila z pernicky nebo stolu, abych nasala trochu Vanoc:) Preju hezky tyden a hezky straveny popracovni cas:)

    OdpovědětVymazat
  15. veliká paráda. pokaždé mi svým článkem zvedneš náladu - ano, opakuji se!:D
    jsi zlatíčko! ;)

    OdpovědětVymazat
  16. a krásné brusle! ♥

    OdpovědětVymazat
  17. Moc děkuju, jste jako vždycky úžasné a milé! ;-) A prasátko taky pookřálo poté, co jste se za něj přimluvily ;-). Tak zatím, ahoj, holky! Vivi

    OdpovědětVymazat
  18. Já za to opravdu nemůžu...ale oblečte se teple, ano, pořádnou šálu omotat kolem krku a rukavice! Ty prasátko teda nepotřebuje, ale kdyby náhodou došlo i na to přišívání, tak alespoň tu jednu mu sebou vezměte. Praktická matka Čára :)

    OdpovědětVymazat
  19. Pěkný fotky. Vzpomněla jsem si na dětství, když jsem chodila bruslit na rybník v takhle okopaných bruslích. Bývaly jsem tam s holkama až do tmy. Já zůstávala poslední, když mě praskající a všelijak "hudrující" led vyděsil a já se rychle přezula, brusle hodila přes rameno a běžela až domů. A doma se pak těšila na další den, až půjdu bruslit na rybník.....to bylo super.

    OdpovědětVymazat
  20. Tomu říkám ráno! A já si to stihla přečís až teď :o) No, dobrá, dneska jste bruslili bez mě, ale příště vařím svůj pečený čaj, peču svoje celozrnné bagety a beru háčkovnou (nedoháčkovanou) deku a jdu s vámi!
    Hezký večer, Vivi!
    Helena

    OdpovědětVymazat
  21. kde se bruslí?????
    jinak moc pěknej blog=) a máš u mě už ty fotky z amstru

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat
  22. Jůů no ty brusle bych brala :) sice sem na bruslení antitalent a nejspíš bych se zabila, ale všechno lepší než mazet v pondělí ráno do školy.. :D ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Anonymní12:01

    jé Vivi, chuďátko prasátko, snad už má dnes aspoň jednu ručičku. ty brusle jsou překrásný. a i když je dnes už středa, tak do té deky bych se teda zachumlala moc ráda. Krásné dny Majka

    OdpovědětVymazat
  24. Ach, krásně sníš..ale to já mám sny ještě odvážnější. Snad se mi do 2 let splní.

    OdpovědětVymazat
  25. ...Děkuju Vám všem za moc milé komentáře, příště - slibuju - Vás vezmu bruslit s sebou ;-). Vivi

    OdpovědětVymazat
  26. ...Balzu, k tvé otázce - zatím se bruslí jen zavřením očí a sněním ;-), ale brzy, až začnou pořádné mrazy, se asi bude bruslit všude ;-).

    Přeju všem krásný blížící se advent!

    OdpovědětVymazat
  27. Anonymní14:11

    Vivienko moc ti děkuju,přeháníš to,budu egoistka! to naopak tvoje články jsou úžasné. a děkuju,teď mi dochází,že ani já nejsem členkou tvýho blogu. jdu to napravit.

    OdpovědětVymazat
  28. Milá Kompi,
    děkuju ti. A členkou "mého týmu" už dlouho jsi, což mě těší! ;-)

    OdpovědětVymazat
  29. Vivi, kam ty na to chodíš? Tyhle tvoje článečky jsou opravdickým pohlazením pro duši, ty chvíle snění jsou nádherné, akorát pak návrat do reality bývá o to krušnější:-D

    OdpovědětVymazat