27.2.12

Úplně maliličkatá Chanel

O tom, že si můj nos s většinou parfémů netyká a nerozumí, jste se mohli před časem dozvědět tady. Přesto dál parfémy kupuju; vždyť mají tak krásné flakóny a na mé toaletce s velkým zrcadlem se všechny ty barevné lahvičky báječně vyjímají. Miniaturkám Chanel No. 5 a Coco Chanel jsem kdysi nemohla odolat. Z fotek vidíte, že se zamlouvají taky pin-up girl z mé milované knížky a starému (dřív jasně růžovému a sametovému) prasátku z Benettonu. I když se Chanel všeobecně tak trochu přeceňuje (ale nic naplat, já Chanel vždycky musím mít), "pětka" je považovaná za nejslavnější parfém na světě (na trhu od r. 1921) a ročně se jí prodá 70 000 kousků. Statistická čísla mluví jasně, proto můj nos taktně mlčí. Jen nevím jistě, jestli do té statistiky počítali i můj nákup miniaturky Chanel... (pokud ne, tak musím údaj statistiků poopravit na 70 001 lahviček). ;-)
A pokud toužíte po velkém balení Coco Chanel, udělejte si radost třeba tady.
Moji milí chocholatí, mějte provoněné pondělí (ať už vám dnešní den bude vonět parfémem, máslovými rohlíčky nebo téměř jarním vzduchem).


Tentokrát jsem se při focení vyřádila ještě víc než jindy ;-):



Na fotkách vidíte kromě jiného králíka z knížky The Selby In Your Place a "pinapku" z knížky "Velká kniha Pin-up girls".






Vivi podpis

123 komentářů:

  1. Och Vivi..Kdopak je tvůj chlupatý kamarád co Chanel má děsně rád? Skvělé fotky..jen tak dál..a častěji:) Pobavila jsi mě:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ino, chlupatý kamarád bohuže není můj, ale Todda Selbyho ;-).

      Vymazat
  2. Vivi, krásný článek na pondělní ráno v práci. :) Jinak krásný pin-up obrázek a kralík s Chanelem mi pobavil. Inu, i zvířátka mají asi občas rády parfémy. :) Zvedla jsi mi náladu! Hezké pondělí a celý zbytek týdne! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, a Ty jsi svým milým komentářem zvedla náladu na oplátku zase mě ;-). Moc díky.

      Vymazat
  3. Anonymní7:51

    To je milé :-) Děkuji za zpříjemnění dne, ten králík je super :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní8:37

    Hezký den i tobě milá Vivi:-)Dlouho jsem tu nebyla,no vlastně byla,ale ani řádky nenapsala.Jsem nějak v letu,ale já se polepšííím.
    Pa holka zlatá.S pozdravem Žaneta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žando, děkuju; já to úplně chápu. Jsem na tom podobně. Ale dneska k Tobě zajdu, určitě ;-).

      Vymazat
  5. jeeej, super super veselý a voňavý článeček, díky za krásné pondělní ráno. :) No, když jsme se nacpali těma muffinama, tak navonět Chanelem a hurá do práce. :D

    Pa pa pa, cmuck.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chanel a muffiny - nejlepší začátek úspěšného dne! ;-)

      Vymazat
  6. U nás neplatilo, jak říkala Marylin, "spát oděna pouze do Chanel n.5." Neb flakón mé máti vydržel zabalený 30 let, až ho jedna návštěva "omylem" odnesla sebou. Jednou jsme si s kamarádkou v první třídě vyzkoušely, jaké to je se do n.5. obléknout za dne. Ovšem její maminka neocenila, že z 500 ml na ni nezbylo?!
    Ujišťuji, k dnešnímu dni jsem vyvětrala!!!
    Č.5 je od nás neodmyslitelné, máme ho ve všech dokladech:-D, jenom se nejmenujeme Chanel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renčo, vidím, že jsem svým dnešním článkem zjitřila Tvoje staré, i když velmi úsměvné rány ;-). Máš pravdu, "Číslo 5 žije" ;-). A děkuju za Tvé věrné návštěvy u mě, vždycky mě rozesměješ a potěšíš.

      Vymazat
  7. Skvelé fotky :)

    OdpovědětVymazat
  8. kde sa dajú zohnať také miniatúrky? :-O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Nino, já je koupila kdysi na jedné burze "starožitností", ale viděla jsem je jednou taky v jedné aukci na internetu. Tak zkus "zagůglit". ;-) Pa pa.

      Vymazat
  9. Anonymní10:59

    Ty máš prostě bezkonkureční nápady! Tenhle článek je pecka a miniatury Chanel fakt unikát. K.L. (Brno)

    OdpovědětVymazat
  10. Jak já se těšila na tvůj pondělní článeček! :) Miniaturky jsou k sežrání! Kéž bych jednou nějaký takový parfém (ať už v miniatuře nebo klasické velikosti) vlastnila! :) A fotky se ti moc povedly, až do přečtení poslední věty jsem si myslela, že je králíček živý! :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, děkuju moc. Určitě si jednou Chanel pořídíš, i když doporučuju napřed očichat, "šanelky" jsou zrádný a ne každýmu sednou. Co se králíčka týče, tak moje mystifikace není záměr, ale když to tak vezmu kolem a kolem, tak mě docela baví ;-).

      Vymazat
  11. Ach jo tie sú ale moc krásne ...hoci parfémy milujem a mám pár obľúbených ktoré by som chcela oveľa viac by som teraz bola keby mi dom prevoňali tie tvoje maslové rohlíčky ...jak ja by som si ich dala ...
    teraz na ne budem celí deň myslieť ...ach škoda že nebývaš cez ulicu čo by som na ne zašla aj zo šálkou dobrej horúcej kávy alebo kakaa
    PS: moc ti ďakujem Vivi za tvoje neustále krásne komentáre ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, bydlím opravdu trochu dál než přes ulici (nejmíň přes jeden stát), ale máslové rohlíčky se dají upéct. Já se na to brzy chystám. A až je budu jíst a pít k nim horký kafíčko, vzpomenu si na Tebe a pomyslně k Tobě pár kousků pošlu ;-). Slibuju!

      Vymazat
  12. Chanel 5 mi popravdě vůbec nevoní, když jsem ho jednou očuchávala v sephoře, tak jsem vůbec nechápala, jak může být jedním z nejprodávanějších parfému na světě:-D Králíček ale vypadá, že je s ním docela spokojený:-) Ty miniaturky jsou super, taky by se mi líbily:-) Hezký den a děkuji za milý článek:-) M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milo, a já děkuju Tobě ;-). No právě, jak už jsem naznačovala, ani pro mě Chanel "pětka" nepřipadá v úvahu. Ale drží se na trhu skoro 100 let, tak na něm asi něco bude. A my, kteří číslu 5 příliš neholdujeme, můžeme mít doma králíka (ti jsou prý hodně voňaví) ;-)).

      Vymazat
  13. tak to je úplne krásne taká miniatúrka,závidím ti ju normálne :)

    OdpovědětVymazat
  14. Děkuji za tvé milé komentáře:) Byla jsem přesvědčená,že jsem tvůj follower a dnes jsem zjistila, že ne...Takže napraveno :)
    Máš to tu moc pěkný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janyany, nemáš vůbec zač, ráda k Tobě chodím, a když už tam jsem, tak ráda zanechám i nějaký svůj postřeh ;-)).
      A moc děkuju, to mě těší ;-).

      Vymazat
  15. Anonymní14:13

    Ta knížka je kráááááááááááááááááááááááááááááááásná!
    Už mě pěkně štve, že máš samý strašně hezký věci!
    Těšim se na další článek!
    Leóna

    OdpovědětVymazat
  16. Páni to jsou moc krásné miniaturky :-) Akorát musím přiznat, že Chanel N.5 mě vůbec nevoní :D, ale třeba Chanel Mademoisselle ten je super :-)
    Těším se na další články :-)

    http://andrea-levander.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chanel Mademoisselle je opravdu krásná. Mám ji na seznamu ;-)

      Vymazat
  17. Ještě že Tě tu máme! Krásně si mi provoněla odpoledne :-) Z otevřeného okna se na mě s vůní blížícího se jara totiž line i ne tolik vábná vůně čehosi nemilého nejspíš z polí naší vesničky....

    OdpovědětVymazat
  18. :D jééé, už jsem ti chtěla napsat, že máš fakt krásnýho a velikýho králíka :)
    Krásný start týdne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kvůli Tobě bych si měla nějakýho pořídit, ať jsme stylový ;-).

      Vymazat
  19. Anonymní16:35

    Milá Vivi, ty to dokážeš zakaždým tak úžasne opísať a krásne napísať, že som napríklad teraz úplne zatúžila po rozkošnej miniatúrke od Chanel (vlastne aj po jej veľkej sestre, ale to je iné :D). Pin-up girls mám rada, rovnako ako tvoj krásny blog, kde sa zakaždým cítim tak krásne, obklopená kopou krásnych vecí :). Ja síce momentálne cítim iba cesnak (keďže pečiem zemiakovo cesnakové placky v rúre pre tatka :D), ale snažím sa tú arómu prekryť levanduľovou sviečkou. A tebe prajem krásny dník :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Beth, vždycky se tolik těším, až mi napíšeš! Děkuju mockrát. Česnekovou placku bych si dala (snědla bych asi tři) ;-)

      Vymazat
  20. Já jsem k chanel ještě nečuchala, ale mám spadeno na Euphorii od CK nebo aqua di gioia od armaniho :) ty jsou zkrátka nádherné, ale tak drahé :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maydness, máš pravdu, jsou drahé, ale stojí za to do nich investovat. A při nejhorším se dá vždycky napsat Ježíškovi ;-). CK zkrátka umí!

      Vymazat
  21. Jéé, Vivi, tady to dneska voní! I když souhlasím s tebou, Chanel 5 mi tedy taky moc nevoní...ale, Mademoiselle, to je jiná!
    Měj krásné, voňavé dny!
    Pa, Helena

    PS: fotky jsou mimořádně krásné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, děkuju za názor a za moc milý komentář.

      Vymazat
  22. Vivi, já si na chvíli (na docela dlouhou chvíli) myslela, že k Chanelu čichá živý králíček. :)

    Opět úžasný článek, mám Tě ráda! ♥

    OdpovědětVymazat
  23. Jé, Coco od Chanelu jsem vždycky chtěla vyzkoušet! :)
    Kolik tě stála? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Becky, když jsem měla velký balení, jeho cena byla přes 2000,-, ale miniaturka stála míň, asi 300,-. Cena byla daná spíš určitou unikátností, protože tyhle miniaturky nejsou běžně k sehnání. Ale myslím, že v internetových parfumérkách se dají sehnat vzorečky okolo dvacky. ;-)

      Vymazat
  24. Nejhezčí fotky fakt! Mě osobně pětka moc nevoní, ale na stoleček bych si ji taky postavila :))

    B&M
    http://bananaandmandarina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, stolkům a poličkám tyhle malé flakónky moc sluší. ;-)

      Vymazat
  25. Králík dupe nejlépe, až mě přesvědčil, že nutně potřebuji The Selby. Nebo že by to byla pověstná poslední kapka? Nu což, radši kapka pro Selbyho, než kapka Pětky, ta mi taky moc nejede:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) S Todem je člověku hned veselejc, můžu Ti ho jen a jen doporučit ;-).

      Vymazat
  26. taky miluji bezbarvý lak :))

    OdpovědětVymazat
  27. Anonymní19:12

    Vivi moc jsi me zase pobavila. Jednak fotky mas cim dal tim krasnejsi a druhak tyhle miniaturky jsou proste uchvatne.musim rict,ze me parfem Chanel No. 5 moc voni,ale nemuzu si ho dovolit kvuli cene.Kolik ty jsi ochotna dat nejvic za dobry parfem? Vivi jsem moc moc rada,ze te v blogovem svete mame! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, to mám velikánskou radost. Ještě v blogovém světě nějakou dobu rozhodně zůstanu, je mi tu s váma moc fajnově.
      Za dobrý parfém jsem ochotná dát dost peněz (Jirulko, muži můj, nečti to!), tak do 3000,-, ale pokud se s ním můj nos neztotožní, tak je konec a parfém, ať je jakkoliv drahý, jde z domu ;-)

      Vymazat
  28. Milá Vivi,
    ó, tady je dnes voňavě!
    Ale vrtá mi hlavou - jaký je Tvůj upřímný názor na Chanel 5? Ráda přijmu nějakou osvětu; dochází mi mé oblíbené vůně, už jsou ve flakóncích jen na dně, a tak hledám, hledám, co by mě oslovilo...
    Přeju pěkné a voňavé dny! M

    PS: Fotky máš fakt eňo ňuňu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Mari,
      s výběrem toho správnýho parfému je kříž.
      Chanel číslo 5 je klasika, která je na mě ale příliš aldehydová. Ylang-ylang, neroli, jasmín, do toho trochu dřeva a vanilky...je toho na mě moc. Začátek je pro mě štiplavý a nepříjemný, ALE Chanel No. 5 má neuvěřitelnou schopnost se za nějakou dobu proměnit do okouzlující jemňoučký vůně, která bere dech. Jenže já zkrátka nedokážu přečkat tu první a druhou fázi, ze který mě bolí hlava.
      Určitě ho v parfumérce vyzkoušej (ale doporučuju na ruce, papírek vůni nepříjemně zkreslil do nepřijatelný podoby; po nanesení na ruku jsem za čas začala chápat, proč je okolo "pětky" už sto let takový rozruch) ;-).
      Tak dej vědět, jaká vůně zlákala Tvé čichové buňky ;-).

      Vymazat
  29. Beautiful photos dear *.* kisses, katefp.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  30. Krásný článek (ostatně jako vždy), hned jsi mi vylepšila pondělní náladu. Ten králík vypadá tak skutečně... a ty malé flakonky tak roztomile, že kdybych nebyla úplný parfémový ignorant, tak si aspoň jeden pořídím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že parfémový ignorant může hodně snadno podlehnout omamným vůním a flakónkům - vím to z vlastní zkušenosti. ;-) A děkuju za milou návštěvu.

      Vymazat
  31. Vivi, pětku jsem zrovna nedávno využívala...ani pro mě to nebyla ...láska na první čuchnutí...ale až časem jsem jí přišla na "vůni" :-))). Moc krásné fotečky...a o králíkovi jsem si taky myslela, že je živý :-). Přeji krásné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, úplně chápu - ostatně, říká se, že láska na druhý pohled (počich) bývá nejsilnější ;-)

      Vymazat
  32. Pětku nemusím a vůbec všechny ty legendární parfémy prošly nějak kolem mě až na: Baby doll od YSL, Hot Cotoure Givenchy a poslední a největší láska Flower by Kenzo...ty mě dostaly:)))
    Ale co opravdu můžu, to jsou pin-upky. Ta tvoje je prostě skvělá.

    OdpovědětVymazat
  33. Mile a vtipne citanie ako vzdy a ta miniaturka je rozkozsna aj ked chanel nie je zrovna ta moja vona :)

    OdpovědětVymazat
  34. Skvělej post...zboznuju chanel, nejvic coco mademoiselle...M*

    OdpovědětVymazat
  35. Vivi jsem moc rád že Tě můj blog těší a že u něj trávíš radostné chvíle.Moc si toho vážím.Paříž je opravdu úžasné město na které nedám dopustit.Mým snem je se tam jednou s přítelem odstěhovat a žít tam:-) To je ale zatím ještě ve hvězdách!

    www.czechblondyn-blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blondýne, je to tak, jen bych těch chvil u Tebe měla trávit míň a místo toho radši něco dělat ;-). Ba ne, ráda se u Tebe zase zastavím, baví mě to. Jak Tě znám, Ty jdeš za svými sny s bezvýhradným přesvědčením a hvězdy - ty ti akorát budou svítit na pařížskou dlážděnou cestičku! ;-) Ať se Tobě i Tvému příteli Váš sen splní!

      Vymazat
  36. Anonymní8:42

    Vivi,někdo tu psal, že zbožnuje chanel...to já zbožnuju tebe a tvuj blog.

    Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lindo, víc si nemůžu přát! ;-) Děkuju!

      Vymazat
  37. Anonymní11:32

    Ahoj Vivi, miluju Tebe i Chanel, jste obe nejbajecnejsi, jedinecne, originalni !!! :o)

    Super clanecek i fotecky a pokud mohu mluvit za sebe, ja Chanel no 5 miluju !!! Miluji i Coco, ta vune je nadherna, sexy, tajemna, neodolatelna, a je to klasika, je to Sanel :) Je to Belle epoque, je to Pariz, kazda dama by ho mela miti !! aspon miniaturku :o)

    Michelle Coco :o)

    OdpovědětVymazat
  38. tenhle pidi flakonek je fakt rozkosnej.. :-))

    OdpovědětVymazat
  39. Jej to je tak sladké!!

    http://goldengrasszn.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  40. Všetky miniatúrky sú tak zlaté, ale tento pôsobý priam neodolateľne :)) Tvoj blog je skvelý a ja ti ďakujem za krásny koment na tom mojom :)
    Sledujem :DD

    OdpovědětVymazat
  41. Anonymní15:48

    no to je geniálne! naozaj skvela si!

    OdpovědětVymazat
  42. ta malinka je skvělá :D hezky vypadá:-)

    OdpovědětVymazat
  43. Vivi, ju to jsou roztomile flakonky! A ta pinupka je kouzelna! Krasny den, Katerina

    OdpovědětVymazat
  44. Jéé, ten králíček je hezkej. Ale asi není moc přítulný, jestli jsem to správně pochopila.:-D Pěkný blog.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adéle, přesně tak, tenhle králíček se s člověkem moc nepomazlí ;-)

      Vymazat
  45. krásne fotky, krásna vôňa a kvalitný blog! Som nový sledovateľ !

    OdpovědětVymazat
  46. ahoj vivi,
    se mnou muzes i cesky, hihi ! jsem moc rada, ze jsem tvym komentarem objevila tvuj blaznive osvezujici blog !!
    ahoj bara

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Handgemalte Herzensträume, tak to by mě nenapdalo; tím líp ;-). A děkuju "bláznivě osvěžující" - to si snad někam zapíšu ;-).

      Vymazat
  47. Anonymní17:57

    A kde se dají ty parfímky koupit prosím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Běžně se koupit nedají; já je koupila kdysi na jedné burze "starožitností", ale viděla jsem je jednou taky v jedné aukci na internetu. Tak zkus "zagůglit". ;-)

      Vymazat
  48. Jééé, jaký fešný králíček! A určitě je ohromně hodný a ne jak ta králičí darebača, co mi tu zrovna teď likviduje košík s papírovýma kapesníkama... :-)
    Od Chanel jsem zatím neměla tu čest.. vlastním jen miniaturku Dior (Miss Chérie L'eau) a pivoňku od L'Occitane. A obě voní táák krásně.. Chanel ale teda musím někde očichat :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bebe, pivoňku chci zase očichat já. Už dlouho mě láká, na jaro by mohla být skvělá i pro můj rozmazlený čenich ;-)

      Vymazat
  49. To je skvělej vzorek :) No já mám Chanel a jsem si ní moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  50. to teda mají:) Moc mě potěšilo že ses stala mou sledovatelkou:) Já se zas távám tvou protože tvůj blog mě hned zaujal a je prostě krásný! Super článek, taky bych chtěla miniaturky ale zatím jsme ji nikdě neviděla:( jinak krásné fotky ;))

    OdpovědětVymazat
  51. sice je to úplně off topic, ale máš nádherného králíčka a ta fotka s ním je jedinečná :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zas tak "off topic" ne - tady o králíkovi mluví každej ;-))

      Vymazat
  52. Už jsem tu po druhé a žádny nový přispěvek:D!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlatíčko, stav se v neděli večer ;-).

      Vymazat
  53. Pětka je poměrně dost oblíbená. Proč jsem se k ní ještě nedostala??? =)

    OdpovědětVymazat
  54. dakujem ti za mily koment !! :)

    prajem ti pekny vecer :)
    k

    OdpovědětVymazat
  55. Anonymní21:55

    Sem pořád lezu natěšená na další článek a je tady pořád tendle.To se nedá vydržet!Dej sem novej a nejlíp deně!!!!! 8-D

    OdpovědětVymazat
  56. Skvělý článek :-)
    Cestou z letiště jsem se stihla ještě v Duty free navonět chanelem a celou cestu jsem pak čmuchala do rukávů, jak božská vůně to je! ♥

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj Vivi, zvu Tě do soutěže :) http://maleradosti.blogspot.com/2012/03/soutez-info.html

    OdpovědětVymazat
  58. Krásný králíček :)

    OdpovědětVymazat
  59. Moc vám všem děkuju za milé komentáře. Někteří z vás mi na e-mail psali, že se tu Vámi vložený komentář neobjevil. Vím o tom, ale bohužel blogger má občas tak podivné fungování, že mi nad tím zůstává rozum stát. Sama to neovlivním, ale všechny Vaše komentáře mi chodí zároveň na e-mail, takže jsem všechny obdržela a ještě jednou moc děkuju. Jste zlatí! Myslím, že brzy si už dáme nový článek, ať tu ta šanelka pořád nestraší ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  60. Jé, ten králíček je roztomilý :D.

    OdpovědětVymazat
  61. Uzasne fotky a miniaturky parfemu jsou tak moc roztomile.
    Ja taky jak uz tady mnoho ctenaru psalo prede mnou N°5 ani Coco nemusim, ale Coco Mademoiselle to je jina, to je "muj parfem", takze se nese vzdychem uz z dalky pred mym prichodem:D
    Zase Ti musim napsat jak perfektni a vtipny je tvuj blog a jak jsem rada,ze jsem ho objevila.

    www.chicsicily.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  62. Anonymní21:54

    Chanel <3

    OdpovědětVymazat
  63. pekne fotecky, dakujem za komentar :)
    http://chillychickblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  64. Oh, ta fotka s králíčkem je víc než roztomilá! Vážně maličkatý parfém:) Coco Chanel miluju,ale Chanel No. 5 mi vůbec nevoní. Ale tak každý to má jinak.)

    Měj se krásně!!!!

    OdpovědětVymazat
  65. Taky mám ten malý Chanel doma..:)

    Jsem tvůj followe, budu ráda, když ty budeš mým..:)

    OdpovědětVymazat
  66. mne ten Chanel ani nevonia ako taký parfém, ale ako niečo prirodzené a pri tom špeciálne.Je z neho podľa mňa cítiť tú históriu, proste nevonia ako nejaká tá nová komerčná voňavka a preto ho obdivujem! :)

    OdpovědětVymazat
  67. krasne fotky, ja milujem u chlapa muzsky chanel :)

    OdpovědětVymazat
  68. Tý jo, kde takovýhle miniatury kupuješ to sem nikdy neviděla :DD

    OdpovědětVymazat
  69. so cool those pics

    check out my blog ,maybe we follow each other ,will be great

    OdpovědětVymazat
  70. follow you too
    keep in touch

    OdpovědětVymazat
  71. Gorgeous stuff - I love it.

    Have a great day,
    Axox

    OdpovědětVymazat
  72. Děkuju všem za úžasné komentáře, jen přečíst je mi trvalo tři dny. ;-) Díky moc moc moc!

    OdpovědětVymazat
  73. Pin-up mě vždycky fascinovaly a to ještě když jsem nevěděla co to vlastně pin-up je :) Mají své kouzlo a krásná těla

    OdpovědětVymazat
  74. Preciosas fotos !!


    Bss
    http://palomaamo.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  75. ta je rozkošná !
    i králíček je teda sladkej. :)

    OdpovědětVymazat
  76. kúzelné! také malé Chanel mám aj ja z jedného blšáku :)

    lesimple.sk

    OdpovědětVymazat
  77. Chtěla bych umět nosit Chanel číslo pět. Ještě jsem k němu nedospěla, tak teď střídám YSL Parisienne a Guerlain Pivoine Magnifica. Přemýšlím o nějaké lehké vůni na léto. Ať čichám, jak čichám, ještě jsem nenašla tu pravou. Mademoiselle Suzanne

    OdpovědětVymazat
  78. a to vsetko kvoli Coco:)

    OdpovědětVymazat
  79. to prasiatko benetton je krásne! :))

    OdpovědětVymazat
  80. amazing ;-0)
    http://live-style20.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  81. wow toto je naozaj veľmi zaujímavý blog! ako si ho tak prehliadam mám pocit že, že bude patriť medzi tie najobľúbenejšie :-))

    OdpovědětVymazat
  82. Lovely post! I'm your newest follower! Kisses

    OdpovědětVymazat
  83. Velmi zajímavý blog :)Super fotečky

    OdpovědětVymazat
  84. ja chanel milujem:)) a super fotky:)

    OdpovědětVymazat
  85. Anonymní11:56

    wow, to vypadá úplně skvěle, ten malej flakónek! takový rozkošný ;)

    http://thisisworldofzoe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  86. Ten tvůj blog fakt hltám!:-D

    OdpovědětVymazat