19.3.12

Paříž a mé pikantně zastřené "R"

Plán na jarní dovolenou je jasný. Ale kam na podzim? Během posledních pár měsíců se ke mně dostala spousta francouzských filmů a knížek. Zmámená písmenky a filmovými obrázky oslavujícími Francii, znovuobjevila jsem pruhované tričko. Od pruhovaného trika byl jen kousek k perlovému náramku. A od perel jen krůček k výrazné rtěnce a velkým slunečním brýlím. K dovršení všeho jsem si koupila francouzskou klasiku - parfém od Annick Goutal, který mě svou výrazností probral ze snů a popostrčil k činům. A tak jsem svýma rozzářenýma očima docela lehce přesvědčila svého milého muže o tom, že si letos opravdu musíme vychutnat podzimní Paříž.
Takže já si jdu procvičovat pikantně zastřené "r" a čerpat nekonečnou inspiraci na mém oblíbeném webu My little Paris.
Pokud v blízké době někdo z vás plánuje výlet do města lásky, až budete sedět před roztomilým knihkupectvím Shakespeare & spol. kousek od Seiny, vzpomeňte si na mě. ;-) 


Malé doplnění k vašim častým e-mailovým dotazům "jak dělám ty koláže?". Fotka není koláž, je to jen prosté vyfocení mých věcí poskládaných vedle sebe, s použitím bílého pozadí. Je to mnohem jednodušší, než se zdá. ;-)


 
Ti všímavější z vás nejspíš postřehli, že na menší fotce vlevo je vyfoceno moje negližé. Přiznávám, občas si nějaký ten kousek z růžového saténu dopřeju, ale radši vám už nebudu říkat o tom krajkovém průhledném srdíčku na zadní partii. To už by bylo trochu moc! ;-) Takže mlčím a vy si užijte jednohubky z Paříže, které jsem vám dneska naservírovala. ;-)



Co dál na fotkách: triko Benetton, rtěnka Chanel, starý perlový náramek, obálky s motivem Paříže a malé francouzské pohledy, knížka ATGET´S PARIS (196 str., edice Taschen; plná černobílých fotek staré Paříže).

Vivi podpis

138 komentářů:

  1. Taky mě čeká na podzim Paříž a už teď se těším.Je to krásné město.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak rada by som sa tam pozrela ...určite to musí byť krásne mesto

    OdpovědětVymazat
  3. Podzimní Paříž už jsem zažila a dala bych si to ještě alespoň jednou. Milá Vivi, trénuj zvučné "eR", strašně moc se těš a trénuj nožky, ať tě pak nebolí jako mě tehdy. Hezký den Čára .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čáryfučko, já z každý dovolený přijedu tak "vyzážitkovaná" a nohobolavá, že týden jen spím...;-) Ale i tak si vezmu tvou radu k srdci. Děkuju ;-)

      Vymazat
  4. Ja som zažila Paríž a určite sa tam raz musím vrátiť !!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné a nostalgické, Vivi! V Paříži jsem ještě nebyla. MOžná ale tak za dva roky sbalím rodinu a pojedem! :) PS a to růžové je super! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Binn, jo jo, to růžové se nosí moc dobře ;-). Jasnačka, do Paříže se určitě vypravíš, čím víc vás bude, tím líp ;-).

      Vymazat
  6. Nadhera ... mam chut zbalit kufre a ist ... v Parizi som bola dvakrat a isto nie naposledy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S každou návštěvou roste chuť město víc poznat, viď? ;-)

      Vymazat
  7. Mila Vivi, budes Parizi sluset, ja tohle mesto miluji a moc rada se tam vracim. Letos tam budeme sice jen prestupovat - pokracujeme pak do Disneylandu, ale myslim, ze to alespon na jednu kavu na Gare de Lyon stacit bude. Bonne journée, Katerina
    P.S.: To ruzovo-cerne je zatracene sexy :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo,
      jsi zlatá jako vždy. Kéž bychom se někde (klidně třeba na Gare de Lyon) u voňavýho kafíčka potkaly..;-)

      Vymazat
  8. že ti v dobrom závidím! a odkiaľ je to krásne negližé? to je taká moja úchylka O:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nino, negližé je z jednoho obchodu s prádlem v Praze na Václaváku. Bohužel přesně nevím ten název, ale intuice Tě povede...;-)

      Vymazat
  9. Anonymní9:37

    love your pictures! x

    www.beckspick.com

    OdpovědětVymazat
  10. Nejmilejší Vivinko,
    opět mi Tvůj článek velmi povzbudil a hodně zpříjemnil můj "ranní usínací čas" ve škole (dnes opět 8 hodin a já mám obrovský spánkový deficid.) Jak jsem se těšila, až budeme mít grafiku a omrknu své oblíbené "blogísky". :-)
    Ke Francii, do Paříže bych se moc ráda v životě podívala, letos mi to bohužel nevyjde, protože jedeme do Saint Tropez, a Paříž by byla zajížďka. Obzvlášť se těším na místa kde se točili četníci a celkově, ta francouzská atmosféra bude určitě krásná. Sice budu nejspíše uklízečka, ale to vůbec nevadí. Na podzim musí být Paříž vážně nádherná! Mamka mi vyprávěla, také se tam chce opět podívat. To nás tu určitě zahrneš spoustou fotek, že? To se moc těším!
    Měj krásný týden a těším se na dalí skvělé fotky a Tvá slovíčka :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Anne,
      děkuju Ti mockrát za Tvou milou návštěvu u mě.
      Saint Tropez zní dokonale letně a lákavě. Jsem si jistá, že Paříž na Tebe počká ;-). Báječně si užij dovolenou a nezapomeň "četnický město" pořádně zdokumentovat, ať se tam podívám Tvým prostřednictvím taky ;-).

      Vymazat
    2. Anonymní8:45

      Dobře má milá, a Ty mi ukážeš Paříž, moc se těším! :)
      Anne

      Vymazat
  11. Dobré ráno (nebo spíše dopoledne), tešila jsem se na dnešní článek jak pes na procházku. :) Paříž miluju, je to podle mě nejkrásnější město na Zemi! Snad se tam brzy zase podívám a konečně bych ji ráda ukázala i příteli. Jinak tvá koláž je skvělá, kombinace proužkovaného trička, perlového náramku a rtěnky Chanel musí být úžasná! Měj fajn týden! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru a já se zase stejně tak těšila na tvou milou návštěvu!
      Kam jinam se vydat na romantickou dovolenou s přítelem, než do "města lásky". ;-) Tak ať vám to vyjde.

      Vymazat
  12. Mohu jen doporučit, právě jsem se vrátila z jarní Paříže i ta podzimní stojí zato ("Eiffelofka" neodkvétá)!!! Jenom nevím, jak si budeš trénovat zastřené "r", když si budeš listovat v anglické verzi průvodce Paříží:-D Asi budeš muset přijet na kurz konverzace s rodilým mluvčím k nám:-)))při pravé pařížské kávě a s pařížským dortem!
    Pro dnes, ať žijí Pepani.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lezarts,
      Tvé pozvání zaručeně přijímám. Přijela bych i "jen tak", ale pařížská káva, pařížský dort a trénování francouzského "r" mě k tobě pohání přímo ďábelsky ;-)

      Vymazat
  13. Tak to si tam uži, návšteva Paríža je môj veľký sen :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mě zase oči přecházejí.

    Chci říct...já nejsem, nikdy jsem nebyla a asi nikdy nebudu velký milovník Francie a už vůbec ne Paříže. Ale Ty Vivi to vždycky dokážeš naservírovat tak, že bych si okamžitě koupila letenku:-)

    Neskutečná podívaná a neskutečné negližé...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Luci,
      tím spíš mě těší, že Ti mé francouzské jednohubky chutnaly, když nejsi milovnice Paříže. Pravda je, že je "vše francouzské" tak dokola omílané, že už se z toho může někomu točit hlava, ale já patřím mezi romantický snílky...;-)
      Luci, děkuju moc za pochvalu (mám štěstí, že jsem u Tebe zabodovala i se svým negližé) ;-)

      Vymazat
  15. ó, ta rtěnka, ten odstín !!! :)
    krásný speciál, a teda, to negližé bude doooost sexy ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Moc hezké inspirativní fotky. Já byla sice v Paříži jenom jednou, ale zamilovala jsem si ji a ráda bych se tam ještě několikrát podívala :)

    OdpovědětVymazat
  17. the collage IS AMAZING!

    OdpovědětVymazat
  18. Nadherne inspirativni fotky, vskutku tezce Parisienne :)

    OdpovědětVymazat
  19. Já jsem Paříží také okouzlena a doufám a sním, že se tam jednou podívám.. :) Snad jednou přesvědčím i já svého chlapa a vydáme se tam.. ať už na jaře, v létě nebo na podzim.. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Milá Vivi,
    zdravím ze slunečného dne (ačkoliv včera večer jsme ještě lyžovali na sjezdovce :) ).
    Paříž..., hned bych jela, ještě jsem tam nebyla, jen tak z autobusu mávala. Ovšem má to pár háčků - jednak z předepsané výbavy mám jen ty brýle, a to ještě asi nedostatečně velké, jednak moje "r" je uboze amatérské.
    Ale trochu jsem na Francii myslela, k obědu jsem měla opečený lilek s dušenými rajčaty a rozpečeným sýrem. Viva Paris, Vivi!
    M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mari,
      však víme obě, že "francouzský styl" není ani tak o brýlích a rtěnce Chanel, ale spíš o stavu mysli ;-). A v tom případě Ty jsi pro mě ROZENÁ ŠIK FRANCOUZKA! ;-)
      Lilek, rajčata a rozpečený sýr!??.... Tak můj dnešní článek beru zpět - nechci do Francie, ale do Vašeho milého domku na oběd!

      Vymazat
  21. I simply love these pictures...great great great ones :)!

    Lens&anythingElse

    OdpovědětVymazat
  22. Anonymní13:30

    Velmi pekne :) Dakujem za pekny komentar :)

    OdpovědětVymazat
  23. Anonymní13:33

    Vivi, zase jsi překvapila hrozně krásným článkem. Jakobych se zrovna procházela ulicema Paříže. Úplně mi okouzlily fotky,jak ty to děláš? 8-)
    Krásný pondělí
    Simča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo, jsem ráda, že jsi "okúzlená", a že se mnou sdílíš nadšení z webu MLP. Je to moc povedená záležitost.

      Vymazat
  24. Anonymní13:34

    Vivi, ještě jsem zapoměla poděkovat za tip na kouzelný stránky My little Paris!!!
    S.

    OdpovědětVymazat
  25. Tak, :)milá Vivi,
    viac Francúzsky článok sa ani napísať nedal :D A práve rozmýšľam, že si ho rovno vytlačím a prilepím na nástenku! :P Krásne... :)) ....zas... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děěěkůju! ;-)
      Ano, vytlač, prilep...Moc mě to těší!

      Vymazat
  26. Líbí se mi, jak stačí zmínit pár rekvizit (proužkované tričko, náramek, rtěnka, brýle...) a člověk okamžitě vidí před sebou celou tu atmosféru... jééé, jak já bych cestovala. K Paříži jsem se zatím nikdy nepřiblížila ani na vzdálenost, coby kamenem dohodil a zbytek došel... ale asi bych se nenechala dlouho přemlouvat k výletu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bebe, tyhle "propriety" jsou možná tak trochu klišé, ale my "nefrancouzi" si zkrátka takhle Pařížanky představujeme a nikdo nám to nevymluví. ;-)
      Tak já tě nebudu přemlouvat dlouho - můžeme vyrazit třeba hned. No, aspoň virtuálně, že jo? ;-)

      Vymazat
  27. Jelikož mě minulý rok okouzlila letní Paříž, tak bych se tam ráda vydala znovu:)

    OdpovědětVymazat
  28. V Paříži jsem byla loni dvakrát - v létě a v zimě, a pokaždé byla jinak nádherná. Je to kouzelné město.

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Vivi..
    Dneska pozdě,ale přece skoukla jsem Tvou nádheru..Paříž je určitě překrásná a moooc Ti přeju ten výlet..Mám ji zatím uleženou v kolonce"přání" a až děti trošku odrostou moc se těším na ni:-)
    Užij si náladu,vůně,chansony,inspiraci,vnímej všemi smysly a pak nám tady o tom aspoň napiš,to co půjde sdělit:-)
    Měj krásné dny plné radostných očekávání a splněných přání

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brigit,
      kdepak pozdě - akorát ;-)
      Ty jsi to napsala tak krásně, že asi do podzima nevydržím čekat! ;-)
      Moc děkuju.

      Vymazat
  30. Vivi, proč mi to děláš? Chci hned do Paříže! :( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli, promiň, víš, že jsem to nemyslela zle ;-)

      Vymazat
  31. Do Paříže se bohužel nechystám..:) Ale tobě přeji, ať ti dovolená vyjde a ať se ti ve městě lásky líbí, určitě tam musí být báječně..:) Rtěnka vypadá uplně úúúžasně,..:P
    No a tvé negližé? Ty, ty ty..:P:P

    OdpovědětVymazat
  32. Milá Vivinko,

    dnešní jednohubky se přímo rozplývaly na jazyku, vážně lahůdka. A škoda, že my s drahým do Paříže zavítáme už v létě, ale kdo ví, třeba se nám tam zalíbí na tolik, že tam zůstaneme až do podzimu, abych Ti zamávala z druhé strany Seiny s plnou pusu croissantu.

    Krásný den!

    P.S. Hádám, že negližé pojede do města lásky s tebou a klíč zůstane v zámku? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teri,
      každý tvůj komentář je jak úryvek z nějaké skvělé, čtivé knížky. Děkuju za milá slova. Prima, budu na podzim vyhlížet v Paříži krásku s plnou pusou pečiva ;-).
      P.S.: Ty mě tak dobře znáš ;-)

      Vymazat
  33. Tak to ti teda závidím:) V Paříži jsem nikdy nebyla ale vždycky jsem tam moc chtěla:) Tak snad se to někdy splní.Pěkný zbytek dne Vivi.

    OdpovědětVymazat
  34. Hmm...do Paříže se chystám...už několik let :-)...ale třeba se letos zadaří...Přeji krásné těšení a pak i tu dovolenou!

    OdpovědětVymazat
  35. Já byla v Paříži vloni na podzim, nááádhera! ♥ Nejbáječnější město, Vivi, těš se a odpočítávej dny. A vzpomeň si na mě u Eiffelovky. ;)

    P.S: Kde se dá sehnat negližé se srdíčkem? Je zajisté krásné a hlavně přítel ho musí ocenit. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slečno L.,
      určitě, až se budu fotit před "Ajfelkou", moje mysl bude u Tebe ;-)

      Vymazat
  36. Vivi, tak tyhle jednohubky jsem slupla raz dva, dieta nedieta... Do Paříže se chytá za pár dní už po několikáté moje dcera, znáš to, moc jí to přeju a trochu závidím...říkáš na podzim...to je dobrý nápad!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  37. hmm, Paříž... co bych dala za to tam být a dýchat ten jejich "francouzský vzduch" :) díky za navození skvělé francouzské atmosféry :)

    itsjustaboutfeelings-lalique.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  38. Ach Paríž... Vždy okúzľujúci a čarovný :) Milujem francúzsku módu a štýl života :) Pekný post! Ďakujem za komentár, ale tak to zase až nie :)))
    Simona
    www.simimaus.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  39. Opet krasny clanek, jak to jej Vivi, delas? Pariz je skvela v kazdem rocnim obdobi, ale preci jen ten podzim, tomu dava nejromantictejsi nadech:) Takze preju ti, aby vam ta dovca vysla a aby sis tam treba poridila, vcetne krasnych zazitku, i dalsi romanticke/trochu nestydate neglize:)

    OdpovědětVymazat
  40. Anonymní18:56

    Ach Vivi,zboznuju tve clanky,neglize i ty male pohlednice Parize.I love Paris!

    OdpovědětVymazat
  41. Uzasny clanek, ostatne jako vzdy, Vivi.
    Pariz je podle me to nejromantictejsi mesto na svete a Parizanky jsou nejelegantnejsimi zenami, maji to proste v krvi.
    Nevim, jestli jsi nahodou nevidela film Le Divorce...je to jeden z mych nejoblibenejsich a je prave o Parizi a francouzskem stylu zivota.
    Uz se tesim az nam na blogu popises sve prihody a postrehy z Paris:)

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, ach jéje, na Rozvodu po francouzsku jsem pěkně ujela, je to skvělej film, a nezalekla jsem se ani hodnocení na ČSFD :-x.
      Díky, díky :-)

      Vymazat
  42. Milá, zlatá Vivi, jak já ti rozumím!! A nejen to poslední dubnový víkend jedu s manželem, hádej kam? Do Paříže!! Tak pak ti můžu dát tipy, :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťo, tak to je úžasný! Chci pak vidět všechny čtyři albumy plný fotek (to číslo je jen můj odhad, možná toho nafotíte ještě mnohem víc) ;-)

      Vymazat
  43. Aaach PARIS :) Krásně jsi mne zavedla do vzpomínek. Já tam byla v únoru ták před 4 lety, asi. Nádhera. Miluju Paříž a doufám, že se tam zase jednou podívám ;)
    Tímto příspěvkem jsi mne připomněla můj oblíbený film "Amelie z Montmartru" ... hmmm asi si zítra v poledne zajdu do domácího kina :)

    Hezký den
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi,
      do Francie se člověk musí vracet, to je zákon přírody ;-).
      Domácí kino? Jé, ty jsi četla i můj předminulý článek :-*** Tak nezapomeň udělat vstupenky, popcorn a nakoupit dost jahodový zmrzliny ;-). Krásný dny, pa pa.

      Vymazat
    2. Vivi, já čtu každý tvůj příspěvek, víš ;)
      Domácí kino bude jen pro mne ... Anička v poledne spinká, drahý pracuje = chvilka klidu pro mne samotnou. To si uvařím kafíčko a vychutnávám si to ticho ;) A u mne to bude zmrzlina čokoládová a nebo pistáciová :)
      Tož jdu na to, měj se krááásně
      Eva

      Vymazat
  44. Po Paříži touží i srdce mé už strašně dlouhou dobu, ale stále se mu nedostává.. možná letos, možná příští rok..
    Těším se na příspěvek "Co je nutné vidět v Paříži" :))

    OdpovědětVymazat
  45. Paříž je můj sen!!:) někdy se tam musím podívat

    OdpovědětVymazat
  46. Minulé léto jsem dala přednost koupi zrcadlovky před létem stráveným u kamarádky ve Francii, ale letos si to snad vynahradím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaj, musela to být těžká volba. Ale aspoň teď budeš mít čím ve Francii fotit ;-)

      Vymazat
  47. Anonymní8:26

    dear, this outfit is so cute :)

    OdpovědětVymazat
  48. Vivinko, ty jsi mě zase navnadila!:-) Do Paříže bych se někdy určitě moc ráda podívala:-)

    OdpovědětVymazat
  49. já chci po Paříže!!!!:)

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj Vivi,
    krásný příspěvek i doplňky. Po námořnickém triku opět pošilhávám, je nesmrtelné:-). Ať se plány vydaří, posílám pozdravy:-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, pruhované tričko - to "muší bejt" ;-). Mám čtyři a je to pořád málo :-/
      Děkuju Ti, zlatá jsi!

      Vymazat
  51. v poslední době jsem si francii strašně zamilovala :) hlavně aiffelovku,francouzské speciality a i jejich úžasné písničky :) a hlavně styl pařížanek :)

    OdpovědětVymazat
  52. Ááách Paříž... :-)

    OdpovědětVymazat
  53. Jéé zrovna zítra píšem z lekce FJ,
    netěšíme se! FUUUUJ
    :-D ale jinak nádherný post jako vždy! :-)
    http://handbagforladies.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  54. Nádherné fotky a obrázky, miluji Francii a v červnu se nám s přítelem snad podaří na svatební cestě jí projet! http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  55. Anonymní16:07

    Bonjour ma belle,

    dneska jsi mi udelala obrovskou radustku s prispevkem o Parisu :)

    Moc krasne vecicky a uplne ti na me dejchla parizska atmosfera :)

    Miluju Pariz, miluju rtenku chanel, pruhovana tricka i perletove nahrdelniky a naramecky, secicko se ti to moc povedlo, a to neglizeeeeee je proste tres chic! :)

    Zlatuli, nez vyrazite, napisu ti mistecka, kam nutno zajiti ... to je jasnacka, ale jen pro ted, uplne te vidim s lahvi vina a bagetkou sedet u Seiny ...:)

    Loucim se s tebou, libam na licka (2x po francouzku) bisous Michelle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michelle, mon amour,
      ty jsi prostě moje "plaisir"!!! ;-)
      Tak to Ti budu muset někdy udělat francéziše balíček! Teď už ale chystám filmovýho balendu a vypadá to, že zamíří k mojí nejušatější Michelle nejdýl ve čtvrtek.
      Pusu na čumáček, to je jasná věc ;-)...Tvá Lucienne

      Vymazat
  56. uh paris so romantic and this photos too.

    OdpovědětVymazat
  57. V Paríži som nikdy nebola ale chcela by som okúsiť tú atmosféru..:)

    Ďakujem za komentár, srdiečko, veľmi mi to zlepšilo deň :))

    Krásny blog, užasné napady...sledujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zahřály jsme se navzájem, děvče zlatý ;-)

      Vymazat
  58. Děkuju vám všem za komentáře vonící Francií, jste zlatý! :-*

    OdpovědětVymazat
  59. Páni, to by se mi líbilo, takové prázdniny ♥ To Ti závidím :))

    OdpovědětVymazat
  60. Namazej si za mě k snídani croissanta:)

    OdpovědětVymazat
  61. Vivi! I've tagged you in my most recent post! Come by to check it out, and I really hope you participate =).

    http://www.thelittledandy.com/

    <3 <3

    OdpovědětVymazat
  62. mila vivi,
    to je zase poctenicko ! trochu jsem toho u tebe zameskala, tak jsem si udelala pohodlicko s kafickem a buchtou a opet vychutnavam tve prispevky ! ten napad s domacim kinem se vsim vsudy, tedy i programem a vstupenkami, se mi moc libi ! tve plany na pariz jsou take uzasne presentovane, diky za to poteseni tady !
    krasne proslunene pozdravy
    z mnichovskeho okoli
    zasila bara

    OdpovědětVymazat
  63. Musím se přiznat, že jsi mě úplně navnadila na výlet do Paříže. minulý rok jsem si to tam maximálně užila, takže začínám přemýšlet o druhé návštěvě. :) Jinak rtěnka, tričko a perly...nádhera. Chtěla bych to vidět na tobě..určitě vypadáš překrásně!

    Měj se hezky!

    OdpovědětVymazat
  64. Nádhernej blog máte. Hned co dopíšu seriál, ho prozkoumám detailně! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, tak doufám, že nepíšete Ulici nebo Ordinaci v růžovce (či jak se ty dnešní seriálový hity jmenujou). To by totiž bylo na dlouho. ;-)

      Vymazat
    2. Ne ne. Ordinaci jsem sice vymyslela, ale už v roce 2007 jsem ji opustila. Píšu teď poslední nového seriálu pro ČT, Ententýky se jmenuje. :-)

      Vymazat
    3. Tak ať se dokončování Ententýky daří! A mně nezbývá nic jiného, než začít uvažovat o koupi televize, abych se na to Vaše seriálové dítě mohla podívat ;-).

      Vymazat
    4. Tak to rozhodně nedělejte! Jestli dokážete žít bez televize, tak by vám to nic nedalo, naopak byste ještě o hodně přišla!

      Vymazat
    5. Tak dobře, budete mi Ententýky aspoň vyprávět ;-)

      Vymazat
  65. veľmi ti to prajem, užite si to, pretože Paríž je nádherný a vo dvojici ešte o to lepšie :)

    OdpovědětVymazat
  66. Já (bohužel) ráčkuju, takže mě se lidé vždy po představení ptají, zda nejsem cizinka. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paráda! Tak to máš bez práce a můžeš si hrát na rodilou Francouzku! ;-)

      Vymazat
  67. To je ale pěkný blog! Tady jsem se zase zasekla já! Perfektní! Super! Skvělá inspirace! Děkujeme! Bohyně s Fatalkou

    OdpovědětVymazat
  68. Taky bych jela do Paříže!
    Je to můj sen který doufám se mi někdy splní

    OdpovědětVymazat
  69. Mon Dieu....ty fotky jsou tedy zatraceně Pařížské. Pruhovaná trika a perly....to prostě miluju. Tak si to pěkně užijte. Ale mám dotaz...co tedy bude s tou jarní dovolenou?
    Inspiruj mě, prosím:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá moje, kdepak my ženy a bez perel, viď? ;-) Jarní dovolená?! Ach ano, udělám článeček ;-)

      Vymazat
  70. wau, tak to vyzera perfektne takto vyfotene:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  71. V Paříži jsem byla dvakrát a je to... nic moc :D I když svoje kouzlo to samozřejmě má.. Ale jeď radši do Rigy ;):D
    Jinak, máš perfektní blog, sleduju :))

    www.frozen-mammoth.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, to mě moc těší.
      Dvakrát? No, pro jednoho je to moc, pro jiného jen namlsání a za chvíli chce Paříž vidět zas! ;-) My snílci si Paříž rádi idealizujeme, to se ví ;)

      Vymazat
  72. Děkuju za opravdu milý komentář, moc jsi mě potěšila. =)
    O to víc to potěší od někoho, kdo má tak perfektní a úspěšnou stránku.
    Hned jsi mne zaujala, rozhodně ti fanouškovství oplácím. =)

    Líbí se mi styl jakým píšeš, krásně se to čte. Já nikdy nebyla cestovatelka, takže jsem prakticky nikde v zahraničí nebyla (pokud se nepočítá Slovensko, které je kousek vedle, Rakousko, kam dojdu pěšky a Polsko, kde jsem byla jako malá a skoro nic si nepamatuju). Ale Francie zní krásně, ráda bych se tam podívala.

    Tvé fotky jsou opravdu kouzelné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rony, to mě moc těší, že si naše blogy vzájemně sedly a tolik se nám zalíbily. ;-)
      Já toho taky víc procestuju prstem po mapě, ale co - snění není zakázaný a dokonce je zadarmo - a to se počítá ;-)).
      Děkuju ti moc!

      Vymazat
  73. Vivi! Tenhle příspěvek je pařížský až za roh! :D Sladký, nostalgický a vonící po Chanelu. Užívej si tuhle představu Paříže a přijeď ji v létě oživit! :) Mademoiselle Suzanne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje milá Suzanne,
      jsem šťastná, že tu mám tak vzácnou pařížskou návštěvu, a že i odborník na slovo vzatý, jakým Ty bezesporu jsi, mi schválil pařížskou atmosféru mého článku ;-).
      Zuzi, na podzim...

      Vymazat
  74. Anonymní23:10

    VIvi, musím ti poděkovat. Tvuj blog mě tak nějak každý pondělí a čtvrtek probouzí k životu. Mám ted takovou divnou nenáladu, nic se mi nedaří a pak přijdu sem. Jsi vtipná, hrozěn milá a obklopuješ se věcma, které tady všichni hltáme. ALE nechtěla bys o sobě prozradit víc?Co máš za školu, kde bydlíš aj.? Nechtěla bys nám tu někdy popsat svůj běžný den?
    Jana W., Mikulov

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuju za nádherný a milý komentář. Teď zrovna připravuju s Lucií z blogu "Život podle Lucie" rozhovor, tak až vyjde, určitě se o něm dozvíš. Prozrazeno tam toho bude víc než dost ;-)

      Vymazat
  75. Milá Vivi ...opäť ti moc ďakujem za tvoj milí komentár ...je to vždy pre mňa ako sviatok čitať si ich ....a už len dodám že lak Dior wow ..no krása ...ja si dnes kúpila ďalšie 4 do zbierky :) jo viem nejak to asi preháňam ale furt mám pocit že ich potrebujem a ono sa to neskazí takže čo ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali,
      kdepak, laků na nehty nikdy není dost. Přesně tak - nezkazí se a místa taky tolik nezaberou! Ať se ti sbírka utěšeně rozrůstá ;-)

      Vymazat
    2. Vivi, tohle je článek přesně podle mého gusta! :-) Paříž je moje zamilované město a pokaždé v ní objevím něco nového. Ale podzimní ji zatím neznám.. Fotíš krásné "koláže"!! Proužky, perly a Chanel!! Tak krásný výlet vám přeji a radši už končím, protože o Paříži bych mohla mlít hodně dlouho.. :-)
      (píšu to jako odpověď, protože normální komentář mi ne a nejde napsat..)

      Vymazat
  76. Anonymní14:54

    Na Francii jsem se moc těšila a přitom píšu snad poslední komentář... Také mě tvůj blog vždycky na chvíli probudí k životu. Tvé koláže dovedou přesně navodit tu pravou atmosféru, to samé tvá slova. Dnes je tak pěkně, úplně se v Paříži vidím. A taky jsem si vybavila filmy s Fuňesem (my mu tak říkáme) :)

    OdpovědětVymazat
  77. I love this stuff!^^ xoxo

    OdpovědětVymazat
  78. Anonymní20:17

    how inspiring,dear<3 Lovely pictures! have a nice day <3

    OdpovědětVymazat
  79. Anonymní22:59

    O bože-miluji Vintage styl. Akorát ho neumím pořádně vytvořit-nikdy to neudělám tak jak by jsem si to představovala-a to hlavní-nemám na to oblečení a doplňky. Ale.. však to znáš. Kdyby bylo bylo by..)) mimochodem moc pěkné články)

    OdpovědětVymazat
  80. pretty ;-)))

    http://live-style20.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  81. Úžasný výběr, dýchá z toho kouzelná atmosféra.

    OdpovědětVymazat
  82. Anonymní20:07

    Thank You for such a nice comment :) I like Your blog very much, so now I'm following You too :) This stuff is so... French :) I love it!

    OdpovědětVymazat
  83. V Parizi som bola raz a urcite nie naposledy, mesto ma uuuplne dostalo a normalne mi to chyba, ze som tam uz dlho nebola :) A francuzstinu by som si rada zopakovala, nech tych osem rokov nie je nadarmo. Inak, tie kolaze-nekolaze sa mi velmi pacia :)

    OdpovědětVymazat
  84. Taky jdu do Paříže :)

    OdpovědětVymazat