15.3.12

Tisíc notesů na jednu Vivi

Je čtvrtek a to je den, kdy se tu spolu obvykle scházíme u dalšího článku. A protože před vámi nehodlám mít žádná tajemství, dneska bych se vám chtěla svěřit se svou zapisovací mánií a zároveň vám ukázat, jak někdy vznikají moje blogové posty (to když je počítač daleko, ale nápad blízko). Notesů a diářů mám tolik, že bych je mohla prodávat před Vánocemi na trhu. Všechny je plním od shora dolů náčrty, malůvkami, nálepkami a inspirativními fotkami.
Pro koupi sešitu mám jen dvě podmínky - musí mít kostičky a musí to být láska na první pohled. Slavné zápisníky Moleskine asi budete znát; a přestože se pořád nějak nemůžu spřátelit s jejich diáři, tak černé notesy Moleskine na gumičku mají u mě místo vždycky. 
Na fotkách můžete omrknout, jak asi bude vypadat můj příští, pondělní článek...Takže v pondělí si tu navodíme takovou jemnou, francouzskou náladu. ;-). Už teď se těším! :-*





To jsem celá já, na to mě užijou - kreslit si do notesů dorty s cvikrem (foto 3) nebo si do nich lepit obaly od zázvorových limonád (foto 4).
P.S. Jak vidíte z první fotky, "francouzská nálada" tu měla být dneska, tj. ve čtvrtek. Přesun na pondělí značí, že se svými zápisky neřídím nijak striktně; je to prostě vždycky jenom návrh! ;-)


Vivi podpis

101 komentářů:

  1. Krásné ráno Vivi..
    Francie to je moje..Těším se..Jsi opravdu velmi kreativní a vynalézavá a přitom veselá a hravá:-)To je prima kombinace,hodně chuti a inspirace,ať se všichni pobavíme a něco nevšedního u tebe uvidíme:-)
    Měj se sluncově

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brigit, to víš, že se budu mít sluncově, když jsi ke mně zavítala a zvedla mi náladu ;-). Děkuju.

      Vymazat
  2. Dobré ránko, Vivi, vzbudím se, přišourám k PC, otevřu blog a koukám... to jsem někde u nějakého mladého dynamického módního návrháře.... no vážně. Je to úplně super!!!! Já mám takový sešit jeden už několik let a využívám ho málo. Moleskina mám taky jednoho. a všechno má linky. :))) Přeju Ti hodně dalších osvěžujících nápadů! (a jdu si uvařit kafe.) xxx Binn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Binn, kafe už máš asi vypitý, ale až si budeš vařit další, tak si vezmi svůj "málo využívaný" sešit a piš a piš, je to fajn odreagování a vzniká tak spousta zajímavostí. Věř mi. ;-)

      Vymazat
  3. Jojo, můj muž je na kostičky :) ale když jsem mu koupila moleskine, uložil si ho na čestné místo a nepíše, maximálně si ho zbožně prohlídne a jinak stále píše do hnusných sešítků :D umělci jsou divní
    A jinak jsem také notesová, mám moleskine wellness žurnál, sešit s pevnými deskami na diy věci, sešit na recepty, paperblanks jako deník pro svůj život... na články naštěstí nic, to jen zapnu tumblr a začnu chaoticky psát :D Já miluju si do notesů něco lepit, kolážovat, vpisovat do bílých míst, kdyby to šlo, dělala bych to za penízky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristýnko,
      tvůj muž je roztomilý šetřílek. Moleskine se MUŠÍ celej popsat, tam nesmí zůstat ani jeden list prázdný. Tak ať to Tvůj umělec ještě přehodnotí ;-).
      Vidím, že jsi můj člověk, tak ať nám to čmárání jde pěkně od ruky ;-).

      Vymazat
  4. mám podobný "scrapbook" a robím si do neho všelijaké návrhy a kreslím si a lepím...a už sa teším na tú francúzsku atmosféru...ja ten tvoj blog milujem!

    OdpovědětVymazat
  5. krásné zápisky, příjemné pro oko :)))

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní8:32

    Normalne bych vstavala tak za hodinu,ale tusila jsem, ze dneska tu bude zase vivi mit neco novyho 8-D. Reknu ti,ze mi vubec nevadi,ze me myslenka na tvuj blog vytahla z postele.Souhlasim s cervinkou,ja proste ten tvuj blog taky miluju a neda mi spat 8-D
    Pondeli je taaaak daleko.8-( Simca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo, takže se dozvídám, že funguju tak trochu jako "budíček"?! Ale jsem ráda, že Ti v tomhle případě předčasný probuzení nevadilo a že jsem tě nezklamala ;-).

      Vymazat
  7. Krásné ráno Vivi, opět má zpříjemněný jeden z pracovních dnů. :) Já Francii zbožňuji, takže se těším na pondělní článek!!! :) Jinak já používám jen diář na zapisování. ale mám dva jeden od Elle - kde mám mimo jiného (nákup, všechny návštěvy apod.) i wishlist a pak mám denní, ten je pracovní, ale hodně barvený (barvičky to je moje) a sem tam si do něj kreslím, když jsem občas ve stádiu zoufalství - pomáhá to. :) Hezký zbytek týdne a víkend! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, čmárání pomáhá, viď? Já vím ;-)

      Vymazat
  8. Jůůů to je tak hezké! Strašně se mi to líbí, psát si nápady..! Škoda že žádné extra, které bych si mohla zapsat, nemám.. :D :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krasne ctvrtecni rano Vivi, to te obdivuji, ja pracuji s papirkama, coz je nekonecne slozitejsi, protoze porad nemuzu najit ty spravne :o) A moc se tesim na pondeli s franzouskym nadechem... Hezky den, Katerina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, systém práce s papírky se mi už tolikrát neosvědčil, že jsem ho dávno vzdala. Stejně nás ale všechny úkoly obvykle doženou, ať je máme na papírku nebo ne ;-). Děkuju ti moc!

      Vymazat
  10. Anonymní9:26

    také jsem měla dřív takovéhle čmárací období a postupně se k němu zase vracím...není nad tušku a papír...na počítači nikdy své emoce člověk nevyjádří tak dokonale (pokud není dokonalým počítačvým grafikem, což já rozhoně nejsem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Morgiss, já jsem v tomhle tak trochu staromilec. Sice používám všechny možné vymoženosti 21. století, ale tužka s papírem u mě stejně vyhrávají na plný čáře. Mám navíc pocit, že v sešitě jsou moje záznamy uchovaný bezpečněji (jsem líná v počítači zálohovat data) ;-).

      Vymazat
  11. Anonymní9:30

    Vtipně napsaný a krásně vyfocený. Moleskine je klasika a kostičky vedou :)

    OdpovědětVymazat
  12. je to skvělé:) já si před nedávnem alespoň zavedla blog, kam si píšu nápady na focení a nosím si ho všude;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky způsob, jak "zvěčňovat" svoje nápady a inspiraci ;-).

      Vymazat
  13. To je krásne ...teda ja by som na to trpezlivost nemala ....ale ako vidím ty si na to maniak

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní10:05

    Milá Vivi, ty to máš všetko tak krásne premyslené a keď vidím náčrt toho budúceho článku, tak už teraz sa naň nesmierne teším :). Krásny dník ti prajem :)

    OdpovědětVymazat
  15. musím říct, že si můj člověk! Taky mám pár notýsků, kde si píšu o čem bych chtěla psát, kreslím tam blbosti a lepím obrázky :D

    OdpovědětVymazat
  16. Dobré ráno, Vivi. Já jsem v tomhle nestylová a píšu si to všemožně po papírech a pak mám radost, že mám všechno splněno a papír může letět do koše. Už se těším na pondělí, Francii já mám totiž moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I papírky můžou bejt stylový, když je tedy v případě potřeby najdeš (já obvykle všechny někam zaštrachám, proto mám radši diáře) ;-)

      Vymazat
  17. to je bozi bozi bozi :) miluju scrap books a podobne notesoviny, taky to delam :)

    OdpovědětVymazat
  18. Nevím, zda jsme měly stejnou múzu, která nás líbla tento týden? Nějak nám to blížící se jaro dává chuť si ho užívat s francouzským šarmem, třeba i jen na blogu. "Eh oui, se la vie":-D Jak by zapěl, náš národní, pan Božský:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lezarts, tenhle týden je těch "francouzských" náhod víc než dost, ale to je jasný...všechny tam chceme, všechny se chceme opájet pařížským šarmem a jíst malé zapečené bagetky a malovat si pusu tmavou rtěnkou. Ano - "Eh oui, se la vie" se nese jarním vzduchem...;-)

      Vymazat
  19. Má milá, opět jsem vstala, přečetla si Tvůj článek a hned je den veselejší. Na Francií provoněný článek se velmi těším. :) Jsem taky "psací", občas si nějaké nápady zapíšu různě po papírkách, když není nic po ruce, tak do poznámek v mobilu.. Někdy si nepíšu nic :) Ale třeba ve škole bych se bez diáře neobešla. To opravdu nechápu, jak někteří můžou studovat "jen tak" bez termínů kdy co máme mít a tak. :)
    Miluju Tvé fotky a slova!♥

    OdpovědětVymazat
  20. Jo, a mimochodem - krásný rukopis, Vivinko. Posílám Ti sluníčko do oken :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Anne,
      to je prima, že jsi taky "psací tip". Tak si někam zapiš, že mám velkou radost, že tě tu mám!
      Děkuju ;-).

      Vymazat
  21. Anonymní12:39

    Vivi, naprosto chápu Tvé počínání : )Já bych se bez bloků, lepících papírků a dvou diářů neobešla.Taky mám ještě jeden malý bloček, na ´vypovídávání se´, občas je poučné si projít jeho historii :))
    Těším se na pondělí!
    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá K.,
      ty chvíle, kdy se člověk dívá zpátky do svých bloků, jsou k nezaplacení ;-).

      Vymazat
  22. Ahoj :))
    Strášne sa teším na francúzsky post. Je jedno čo doň dáš, lebo ak to urobí ty, myslím, že je jasné, že to bude super! :D Už aby to bolo :P

    OdpovědětVymazat
  23. :)) juj, francúzsky post! to bude niečo :) ja mám jeden nedokončený velikánsky hrubý zošit, kde si lepím šaty / šminky / topánky / parfumy podľa štýlu :D aspoň už viem, čo budem robiť cez víkend

    OdpovědětVymazat
  24. ty jsi tedy kreativní duše! podle množství a dokonalosti náčrtků ale soudím, že nic moc jiného nemůžeš ani stíhat, ne? :D těším se na francii! :)
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, no, zapisuju a maluju hlavně když čekám ve frontě v obchodě, na úřadě atd. To bys nevěřila, co toho za těch pár "čekacích" hodin vždycky popíšu ;-).

      Vymazat
  25. Juchů, konečně čtvrtek, přeji Ti tedy, milá Lucinko, aby nebyl o nic méně krásnější než Tvé články a pozitivní jako energie, kterou mi vždycky skz je předáš! :-) Tvůj důmyslný systém se mi moc zamlouvá a ještě víc námět pondělního článku. Francie - mé srdce plesá! Jsi jediným důvodem, proč se zase těšit na ten nejotravnější den v týdnu. Takže v pondělí v baretu a v proužkovaném zase nashle! :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Sdílím s tebou vášeň pro sešity a diáře, mám jich nesmírně moc, ale většinou je mi líto je popsat a tak mám celé kolekce nedotčené v knihovničce :D Ale kostičky nemám ráda :/
    Na článek se moc těším, a ten dortík s cvikrem je super! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Anonymní16:27

    Jasně Vivi, kostičky jsou nejlepší
    a když jsou navíc v Moleskine sešitech,
    tak není o čem diskutovat :o) Míša

    OdpovědětVymazat
  28. krásne zápisky :)

    OdpovědětVymazat
  29. Tak to je ovšem velice skvělé! :D Asi si začnu taky neco podobnýho vést, protože ve škole mě něco napadne a než najdu vhodný deník tak to zapomenu. :D Díky za inspiraci! :)

    without-nickname.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  30. i já se na Francii velmi těším! Vivi je umělkyně tělem i duší, že :)

    OdpovědětVymazat
  31. tohle kreslení si a vylepování věcí do deníčku se mi strašně líbí :) vždycky jsem chtěla něco takovýho udělat, ale nemám o čem psát :D
    http://zdenicka-pise.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  32. Anonymní17:31

    Na francouzskou náladu se moc těším :)

    OdpovědětVymazat
  33. Anonymní17:36

    Ahoj Luci, zase po delší době píšu, i když sem chodím nejmíň třikrát týdně. Tvůj blog mě baví čím dál víc. Já se na pondělní post sice taky těším, ale hlavně si užívám TEN DNEŠNÍ, kterej se mi hrozně líbí. Ty jsi taková naše umělkyně, hračička a já to na tobě prostě miluju. Užívej si jarní dny a někdy napiš imejl. Renča (VŠ)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renčo, mám radost, že sis užila i čtvrteční post a nechvátáš na pondělí! ;-)

      Vymazat
  34. Děkuji! :) Jinak mám ještě jeden technický dotaz :) jak jsi udělala to, že když jsem na hl. stránce blogu, zobrazuje se tam "zobrazit 47 milých komentářů" ? :)) přesněji řečeno, jak jsi tam přidala to "milých" :) díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, nastavovala jsem to asi před 8 měsíci, takže už bohužel nevím přesně...Koukala jsem na to teď, ale nepodařilo se mi přijít na to, kde se přesně nastavuje změna komentářů. Zkus v "zákulisí" blogu (na bloggeru) kliknout na "Nastavení" a tam se v tom trošku pohrab ;-).

      Vymazat
    2. zkusila jsem to prohrabat, ale nic jsem nenašla :/ dala jsem si i starý rozhraní bloggeru, ale ani tam jsem to neobjevila :/ nevadí, i tak děkuji :)

      Vymazat
    3. Zdeni, tam, kde jsem si myslela, že možnost úpravy najdu, jsem taky hledala marně. Zřejmě to na bloggeru od doby, co jsem si blog upravovala, měnili. Zkus nějakou jinou techničtejší blogerku. ;-)

      Vymazat
  35. Taky se moc na francouzskou náladu těším, jsem zvědavá co "vykouzlíš". :D Tvoje kreslení je skvělý. :))

    OdpovědětVymazat
  36. Tvoje články jsou plné energie! Jak to jen děláš, Viv? :) Díky!

    itsjustaboutfeelings-lalique.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lalique, děkuju! ;-) Dětská duše a radost ze života udělá svý ;-)

      Vymazat
  37. aké premyslené to máš 8DDD už sa teším na články 8P

    OdpovědětVymazat
  38. Anonymní19:33

    i love your photographs and how you've organized them!!

    www.beckspick.com

    OdpovědětVymazat
  39. Jůůů, to je pěkné a roztomilé! =)

    OdpovědětVymazat
  40. To je prostě nádhera! Díky, že jsi nás nechala nahlédnout pod pokličku svého tvoření. Jsi opravdu talentované děvče:-)

    OdpovědětVymazat
  41. To já perfektní :) Taky bych chtěla tak krásnej diář.. :))

    OdpovědětVymazat
  42. Kdybych uměla kreslit jako ty tak kreslím denně :D

    OdpovědětVymazat
  43. krásné krezby! http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  44. Hi Vivi, I am here too, I like your drawings, collages, photography. Thanks for such a sweet generous comment, I appreciate a lot. Hope to stay in touch. I always respond to sweet commenters on their posts : )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you very much. Certainly! Keep in touch ;-).

      Vymazat
  45. Ahoj Vivi! Tomu říkám inspirativní článek! Pokaždé si nějaký hezký sešitek nebo blok vyhlédnu... ale přijde mi pak natolik hezký, že je mi i líto do něj psát. Nebo popíšu jen první stránku... a pak zase nic :-) Líbí se mi ale, jakým stylem si děláš poznámky do sešitu ty. Jak říkám - dneska si mě inspirovala. Díky ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bebe, to mám velikou radost. Přála jsem si někoho inspirovat, tak jsem moc ráda, že se mi to podařilo. To moje čmárání je nejen prima zábava, ale taky míň zapomínám ;-)

      Vymazat
  46. Hi Vivi :) Thank u for visiting me and adding to followers :) I am your follower now too ! Are u from Czech Republic ? Its near to Poland my dear :) Where do u live?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you for your lovely comment. Yes, I´m from Czech Republic (South Bohemia). I hope, we will meet someday. ;-)

      Vymazat
  47. Anonymní23:18

    Vivi...to je skvělý,
    napsala jsi to zas
    výborně.
    Takový notýsky bych
    taky chtěla mít.
    Vivinechtěla by ses
    někdy sejít?
    Ráda bych tě poznala
    osobně. Jsem z Prahy.
    Dobrou noc :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice nevím s kým mám tu čest, ale tvoje pozvání mě těší. Z Prahy sice nejsem, ale napiš mi e-mail; domluvíme se ;-)

      Vymazat
  48. Nádherné kresbičky!!! Ne jenomže umíš skvěle psát, ale taky moc hezky maluješ!!! Vážně super!! Jen tak dál:)

    OdpovědětVymazat
  49. jeee..to je skvely, konecne notesovy maniak jako ja...ja jedu v notesech od moleskine, ale taky mam na rok nekolok desitek kusu:DD...zapisuji a cmaram vse..jenze kdyz jsem pak bez notesu, nevim nic:DDD...moc pekny post..M*

    OdpovědětVymazat
  50. WOW WOW,
    mas tak krásny posty,
    už se těším na ten pondělní! :-*
    :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  51. Já jedu taky v Moleskine, kéž bych k tomu ale uměla tak pěkně kreslit a psát krásně a čitelně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuju za milý kompliment. Zápisníky Moleskine snesou jakékoliv písmo ;-).

      Vymazat
  52. jee výborný! Já to tak dělala taky, že jsem si psala ke dni že dám článek a s čím,ale už to moc nedodržuju protože přesto ty články nikdy nestíhám!:D//
    a je skvělý mít moc deníků a tak,já si ale spíš píšu a maluju do sešitů a učebnic,haha .D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Předsevzetí je jedna věc a jejich dodržování druhá. Ale co, vždyť pravidla jsou tu od toho, aby se porušovala ;-)

      Vymazat
  53. Taky se těším na pondělní post :) Píšeš moc krásně :)

    OdpovědětVymazat
  54. Už sme doma, nabudúce ;) Rovnako skvelý blog!:)
    www.simimaus.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  55. Vivi, Francie? To jsi mi udělala radost a už se těším na pondělí! ♥ Má milovaná země.. :)

    Zápisníčky máš krásné, taky mám podobné - možná je někdy odhalím. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na odhalení tvých zápisníků a notesů se už těším ;-)

      Vymazat
  56. thank you :* !
    really nice blog :)

    OdpovědětVymazat
  57. Ďakujem za koment :)
    Alečo? Toto mi ani neuveríš, ja robím s mojími diármi presne to isté, lepím, kreslím... zabíjače nudy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miška, rada uverím. Radosť si mi urobila ;-). Ďakujem velmi pekne :-*

      Vymazat
  58. Beautiful collage!!!
    Have a wonderful weekend!!!

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdpovědětVymazat
  59. Děkuju vám všem.
    Ďakujem vám všetkým.
    Thank you all.
    :-* :-* :-*

    OdpovědětVymazat
  60. To já články píšu hned z hlavy, prostě co mě napadne. Teda přes den přemýšlím nad tím, co napíšu, ale nakonec stejně píšu o něčem úplně jiném :D. Těším se na francouzskou náladu :).

    OdpovědětVymazat
  61. Anonymní23:55

    Máš nádherný blog i zápisky!

    OdpovědětVymazat
  62. Jéé to je pěkný :)) Těším se na to pondělí .)

    OdpovědětVymazat
  63. jééé,krásně si vedeš sešity :)
    těším se na "francouzské" pondělí :)

    OdpovědětVymazat
  64. PRvní obrázek je naprosto skvělej!:)

    OdpovědětVymazat
  65. To je skvělý todleto! Mě nikdy nic nevydrží :/

    OdpovědětVymazat
  66. jsi prostě úžasně inspirativní, Vivi!
    Taky jdu něco tvořit, na zahrádku, je nádherně. ;)
    Krásnou neděli! :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, děkuju moc! A doufám, že můžu přijít na rajčata a ředkvičky (snad na zahrádce nesázíš jen rododendrony) ;-)

      Vymazat
  67. Anonymní19:48

    Ty jsi hračička...nenápadně navádím dceru,aby si zkoušela taky NĚCO podobného,ale myslím,že to musí mít už človíček v sobě.
    Jsi jedinečná,víš TO?
    Měj se moc hezky.
    Žaneta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žanetko, tak ukaž dceři moje zápisky, třeba jí inspirujou ;-) Je fakt, že já byla hračička už od malička. Mám schovaných milion sešitů už z dětství, lepila jsem si fešácký obaly od čokolád, herce a zpěváky a těm, kteří se mi přestali líbit, jsem malovala rohy, knírky a bradavice. :-)
      Moc děkuju, krásně se to poslouchá (čte). Jen doufám, že si mě neidealizuješ ;-)).

      Vymazat
  68. Stala jsem se tvou pravidelnou čtenářkou právě teď! A je k neuvěření, že přesně takový článek mám naplánovaný na svůj blog. Mám několik notýsků k článkům, na které se připravuji a ráda mám kromě blogu taky své bloKy! Ráda si dělám poznámky, kde jsem co hezkého a zajímavého viděla a tak mám jeden notes stále u sebe v kabelce, druhý u postele, když si čtu....třetí v práci na stole, kdyby přišel nápad ;). Moc milý článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom případě se už na Tvůj blogový článek o blokách těším ;-) a mám radost, že do klubu "notýskových maniaků" přibyl další ;-).

      Vymazat
  69. Za prvé chci strašně moc poděkovat za neskutečně milý komentář:) Díky blogguju si jen tak pro srandu králíků a píšu si tam co chci kdy chci většinou v depce nebo s hladinkou vysoko nad nula promile. takže velké díky přečtení tvého komentáře mi vykouzlilo obrovský úsměv:)
    Za druhé.....konečně další úchylák na bločky!!!! nejsem sama takto postižená:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechat komentář na blogu, který mě zaujal a který mě baví, je to nejmenší, co můžu udělat ;-), milá M.
      Myslím, že se nás tu "úchyláků na bločky", jak píšeš, sešlo docela dost, takže je to dobrý ;-).

      Vymazat
  70. Vidím, že máme společnou úchylku na notýsky! Baví mě si je vybírat, kupovat, ale pak se do nich bojím psát. Jsou nepopsané tak krásné! Takže teď moji kabelku obývá úplně obyčejný čtverečkovaný bloček, do kterého se nebojím čmárat nápady, škrtat a trhat listy, když zrovna potřebuju kousek papíru. Ale asi bych si zasloužila nějaký designovější kousek...nejspíš si zítra udělám radost v nějaké papeterie. Díky za inspiraci! Mademoiselle Suzanne

    OdpovědětVymazat