22.3.12

Zlobivý holky si užijou víc legrace

Zlobiví psi (a neposlušné holky) si užijou víc legrace, to je všeobecně známo...I na mě sedla jarní rebélie. Začalo to tím, že mi má divoká kamarádka Michelle poslala "punkový" retro balíček. V něm jsem objevila spoustu starých anarchistických odznáčků a rozpustilé anglické pohledy (ano, i ten s Van Goghem, který má na hlavě číro).
Pak to pokračovalo rozevlátým rozhovorem v rádiu, kam byla pozvaná kapela Singhaia, ve které můj muž hraje na baskytaru a já s rádiem u ucha křepčila na jejich hity (ochutnávka tady). A připomněla se mi rebelská léta, kdy můj muž nosil červené kalhoty, pomalovaná trička a na hlavě si ze svých nezkrotných kudrn zkoušel marně vytvořit něco podobného tomu, co má Van Gogh.
Já tehdy nosila nejrozcuchanější vlasy na světě, nechala si udělat svoje první tetování (světe div se, pořád ho mám) a pokukovala po piercingových ozdobách. Jenže v době, kdy jsem nosila růžové vlasy a tlusté oční linky, ještě nebyly tak dokonale vydesignované šperky na tělo, jako je tomu dneska. V dnešní době může člověk řádit, jak jen se mu zlíbí. Co třeba jedna z nejpopulárnějších forem piercingu...nějaký roztahováček do ucha? Tunely, plugy a roztahováky mají plno barev, symbolů i tvarů a fantazii se rozhodně meze nekladou. Ať už si člověk ozdobí ucho dutým válečkem, špuntem ve formě plugu nebo roztahovákem, dává tím jasně najevo: "bejby, mám volné ruce, žádná pravidla!". A to je dobrá filozofie!
Když se tak dívám na vyjedenou skleničku nejpálivější čili pasty, mám takový dojem, že bych si měla zapnout košili až ke krku, učesat se a k obědu si dát brokolici. Takže...zas hodná holka? Možná.

Důkazy mé rebelské nálady (nebo povahy?): látkové nášivky, lahvička od extra ostré omáčky, brož ve tvaru "řádu za zlobivost", nálepka kolouška udílejícího radu nad zlato, sprostý talířek ;-), staré "punkodznaky", pohled s Vincentem.

Fotka vlevo: dáma z časopisu Vogue přidává mé vzácné odznaky do těsta...to zas budu řádit ;-).
Fotka vpravo: motiv mého talířku prošel drobnou cenzurou.

...zvu vás, moji milí, na pondělní oslavu...těším se na vás! :-*


Vivi podpis

123 komentářů:

  1. Anonymní7:28

    punkový Vincent van Gogh je záležitost, která by v domácnosti neměla chybět žádné zlobivé holce! znamená to ovšem tedy, že já jsem andílek - radost pohledět=DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, andílek radost pohledět? No, věřila bych ti, kdybys na hlavě neměla takové dva podezřelé růžky ;-)

      Vymazat
  2. Anonymní7:46

    Hezký den ti přeju:-)Žaneta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žando, to se nám zlobivým, neposlušným holkám stane málokdy, že nám někdo tak milý přeje hezký den. Děkuju ;-)

      Vymazat
  3. a kde se dá takový sprostý talířek koupit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luciendo, jako všechny sprosté věci - někde pod pultem, za černým závěsem ;-). Doufám, že ty, taková hodná holka, o jeho koupi taky neuvažuješ!?!
      P.S. A teď vážně - sehnala jsem ho na Aukru.

      Vymazat
  4. Anonymní8:39

    tak jsem ze zvědavosti klikla na ten odkaz na kapelu tvýho muže - cooo? tak to je hustýýýý! to jsou hodně dobrý pecky! Imposture předělávka Podvodu od Nedvědů! tak to je síla 8) pak se mi strašně líbí ta první písnička ! ty se máš, mít doma muzikanta 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. - jak jsi poznala, že je to předělaný Podvod od Nedvědů? Já kdybych to nevěděla, tak to nepoznám. Dobrý máš ouška! ;-)
      - jméno Tvoje znát bych chtěla ;-)
      Jsem moc ráda, že se Ti Singhaia líbí, jsem na svýho milýho muže moc pyšná!

      Vymazat
    2. Anonymní11:07

      ja hraju na kytaru,harmoniku a na klavír, začínala jsem jako kotlíkářka, tak mi Imposture hned padlo do ucha! tvůj blog mi doporučila před měsícem kamarádka a od tý doby jsem se odsuď nehnula 8) Jo a jsem Lenka 8)

      Vymazat
  5. Ahoj Vivi, no já odpadávám, Vincent mě dostal, cha cha! A koloušek by tam měl dopsat: Binn a ty taky! Je to boží. Teď odjíždím na 4 dny na Moravu, ale v neděli "blognu", již se nemůžu dočkat, téma je ART DECO. :D To se Ti bude líbit :) Měj se moc krásně, rebelko. xx Binn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Binn, užij si výlet na Moravu a nepochybuj o tom, že se u ART DECA uvidíme ;-)

      Vymazat
  6. Punkový Vincent nemá chybu, asi jsem sto let za opicemi, ale vidím ho v této podobě poprvé. :) Ty jsi "blázínek" sníst pálivou pastu, já pálivé věci vůbec nejím (nedělají mi dobře). Každopádně nejlepší je ten talířek, ten nemá chybu a zas tak sprostý není! :)
    Pěkný blížící se víkend. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, to já zas pálivý rááááda, ale taky mi to nedělá dobře ;-)).
      To se ví, že talířek není zas tak sprostý, žijeme v 21. století a můj talířek je v něm ta nejmíň sprostá věc na světě! ;-)

      Vymazat
  7. Tak tomu ver Vivi že je to tak že zlobiví holky si užijú najviac legrace ...jak si to pekne povedala ....a vieš čo podľa mňa je to super ...občas sa aj ja tak cítim ...a je to skvelý pocit ...som sice typ čo sa radšej neháda a má pokoj doma i vo vzťahoch ...ale tak niekedy je fakt dobré vybočiť a spraviť niečo moc šialené nečakané a možno trošku aj zlé ( samozrejme v norme ) Takže podľa mňa ťa to kľudne môže držať aj ten ďaľší post
    PS: no a na okraj len poviem že jedny z našich najlepších priateľou ktorý nám zrejme pôjdu s Johnnym aj za svedkov na svadbu ak nejaká bude :) sú punkery ..tých ja môžem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a zabudla som tie odznaky sú mega :)

      Vymazat
    2. Ali,
      jaj, tak to jsi mě moc potěšila! ;-) Svatbou, punkery i tím, že jsi mou zlobivou náladu bez meškání schválila ;-). Je to fakt, byla by nuda žít pořád v jedný rovince.

      Vymazat
  8. Ahoj Vivi! Nevím proč jsem si u tohohle rebelského postu vzpomněla, jak jsme jednou byly s kamarádkou na střední první hodinu za školou... pak jsme se milostivě teda dosunuly ke škole.. a na chodbě potkaly naši třídní. Hodila ruce v bok a s velmi rozzuřeným výrazem se nás ptala, kde jsme jako byly. A já na to: "V kostele...". V tu chvíli jí došla řeč a ten šokovaný výraz by stál snad i za fotku. Ale neomluvená hodina nás stejně neminula :-D [jo a byly sme v cukrárně, což je kousek od kostela... takže sme zas tak moc nelhaly, ne?]
    Vivi myslím, že tvoje chuťové buňky by mohly ocenit tenhle obchůdek: http://www.habanero.cz/ ... už jsem tam párkrát nakupovala tu extra pálivou omáčku a jako nemá to chybu! Akorát já ji teda nejím... šetřím si ji pro zlobivé návštěvy :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Bebe,
      já taky strávila půlku střední školy v "kostele".
      Zábavný příběh, ty jedna rebelko!
      Děkuju za tip, určitě tam nakouknu ;-).

      Vymazat
  9. JEN ZLOB DÁL, VIVI! NÁS TO MOC BAVÍ!!!!

    OdpovědětVymazat
  10. :D jéé, teď jsem se zasmála! :D tvůj muž je tak drsný punker! to je drsný! zlob dál, mě to baví! :)
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, těch skoro 15 let v kapele se na něm muselo podepsat ;-). Navíc ho krmím pálivým jídlem :-D

      Vymazat
  11. Van Gogh rocks! A punk´s not dead samozřejmě!
    Super článek, díky za něj:)
    Nejsem první ani poslední, ale musím Tě strašně pochválit - moc se mi líbí, ta pestrost - každý článek s fotkami úplně z jiného soudku :) To se mi líbí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně ;-).
      Jaj, tak to má velkou radost. Jsem děsně ráda chválená, takže přijď brzy zase, milá slečno Králíčková.

      Vymazat
  12. punkový Gogh sa mi lúbi 8D bol by super do zbierky 8D

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní12:19

    Nebylo by spatny mit doma ten talirek, tveho muze s baskytarou a broz ve tvaru radu. Muzeme se nejak domluvit? :O)))))))
    Gabina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gábi, můžu ti prodat jedině tu baskytaru ;-))

      Vymazat
  14. kéž bych byla rebelkou jen na jaře! ;D

    OdpovědětVymazat
  15. taky mě chytla jarní rebelie :D

    OdpovědětVymazat
  16. Anonymní14:13

    Nádherný blog!

    OdpovědětVymazat
  17. Zlobivá holka, co se vdala za baskytaristu, pro kterého punk nikde nezemře - tahle Tvá nově objevená tvář se mi moc líbí, milá Vivi! :-) Jsi zkrátka žena netušeným možností a jsem moc zvědavá, čeho se od Tebe můžeme ještě dočkat.
    Mimochodem na mě s tím jarem jde taky nějaká rebélie (zvlášť když k tomu připočtu poslech Singhiaáckých pecek). Ze zimy, dob plesů, kdy jsem tak ráda za dámu, se dostávám do nálady, kdy se nestydím pít pivo z plastového kelímku na veřejnosti a trávit večery na loukách při poslechu jakékoli hudby a zběsile protančit kecky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poslouchala jsi pecky "Singhaia"? Hodná holka! ;-)
      Roztrhaný džíny, pivo z kelímku a plno much - jo, i já si takhle představuju léto, milá Teri ;-).
      Děkuju Ti, jsi moje zlato.

      Vymazat
  18. skvělé fotky a ještě lepší článek:)

    OdpovědětVymazat
  19. :D Tak takáto rebélia je úplne v pohode... :P Mňa s kamoškami pochytila tiež, a teraz sa môžme hambiť:P Ale rozhodne to bola väčšia sranda ako obvykle, čiže ja ťa celkom chápem :D Tento tvoj post sa mi veľmi páči :DD

    OdpovědětVymazat
  20. Amazing blog! I would like invite you to me! Follow each other? =]

    OdpovědětVymazat
  21. Anonymní14:52

    Lucinko, neříkej, že jsi rebelka jenom teď na jaře. To bych tě nesměla znát! :)) Dá se někde pustit ten rozhovor s klukama? Pár písniček mě docela chytlo. Lucí, napiš mi mejla, jestli nechceš přijít někdy na kaféčko :))
    Soňa z tvé domoviny :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soni, ty dítě bláznivý! Vůbec mě nenapadlo ti napsat nebo zavolat, abys kluky v rádiu poslouchala. Byl to moc vtipnej rozhovor prokládanej jejich písničkama. Mohly jsme pařit spolu ;-). Určitě ti dám pak odkaz, kde se dá rozhovor znovu poslechnout. Kaféčko? No jéje. Jedno z mých čtyř denně si urkytě musíme dát spolu.

      Vymazat
  22. Někdo umí zlobit stylově a krásně...:-)

    OdpovědětVymazat
  23. ďakujem za krásny komentár, spravil mi skvelý deň :) Vincent je skvelý! K tej tvojej nálade - ktorá z nás sa raz za čas nechce chovať poriadne rebelsky? :)

    OdpovědětVymazat
  24. It's so pretty and creative. I love it !
    Your blog is really nice.
    I'm following you. Follow back if you want. It would make me very happy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you for your lovely comment. I will come to your blog. Certainly! ;-)

      Vymazat
  25. ...teda ten vincent s čírem je idol. toho bych chtěla znát osobně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Počkej, vy se neznáte?! Není problém, přijď do hospody "U zkaženýho zubu" okolo devátý hodiny večer. :-))

      Vymazat
  26. moc děkuju:)) jarní rebelie mě taky chytla:D jinak super článek, i fotky:)

    OdpovědětVymazat
  27. Singhaia mají opravdu suprový styl, zamlouvají se mi =).
    Nestačím obdivovat, jak perfektně skládáš věci vedle sebe, na sebe apod. Tvoří to úžasné koláže =).
    "Je to rebel!" :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rony, jsi zlatíčko. Mám radost, že sis Singhaiu poslechla a že se Ti líbí.
      To víš, já jsem taková hračička. ;-)

      Vymazat
  28. jé :-) tak to moc děkuji!! :) prosím tě, můžu se zeptat, jak jsi dala na blog pod článek "You might like?" díky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paulli, o tyhle věci se stará můj muž (v soukromí je sice baskytarový rebel, ale v práci počítačový expert) ;-), takže mě nechává tahle "IT hatmatilka" chladnou a na všechno volám jeho ;-). Nicméně pár lidí mi už pokládalo stejnou otázku, takže snad si to pamatuju dobře - na téhle stránce http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/ je generátor kódu, který si pak vložíš do příspěvku a mělo by se Ti to tam bez problémů objevit.

      Vymazat
  29. Great pictures and a very cool blog!!

    I follow you and i hope you follow me back, i´l be very happy about it :D

    http://shopaholichousewife.blogspot.de/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you for your lovely comment. I will come to your blog. Certainly! ;-)

      Vymazat
  30. v každej z nás sa skrýva niečo neposedné. Asi to bude diablik. ;)

    OdpovědětVymazat
  31. kéž bych byla rebelkou jen na jaře :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě zajímá, Vii. Takže ty rebeluješ třeba i v zimě? To jsem ještě nezkoušela ;-)). Díky za návštěvu.

      Vymazat
  32. Dobrej název článku :-) a máš pravdu... já zlobím furt a mnohem vic si ještě užívám :-D

    OdpovědětVymazat
  33. Tak tenhle článek je opravdu trochu bláznivý. Ale celý svět je bláznivý... =)

    OdpovědětVymazat
  34. Anonymní17:42

    Van Gogh válí :D, ale na bambiho nemá. Jinak ten talířek vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
  35. v prvom rade ti dakujem za velmi milý komentár ... velmi si ma potesila :)
    ten balíček je uzasnyyy !!! mne sa velmi paci ta fotka z vogue :)

    OdpovědětVymazat
  36. Já to říkám pořád: "Punk´s not dead.".....ať žijí dirty dishes:)

    OdpovědětVymazat
  37. Koláž je jedna lepší než druhá, jsi v tom skvělá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Clare, ach děkuju ;-). Jsou to jen mé věci poskládané vedle sebe, na bílém pozadí - snadný úkol, ale pochvalu s radostí přijímám ;-).

      Vymazat
  38. Wow nice pictures :) Visit and follow me too by chance.

    Everyone loves Chocolate :)

    http://www.weisse-schokolade.com/

    OdpovědětVymazat
  39. Asi by stálo zato prověřit manželův rodokmen, podoba je opravdu více, než náhodná.(Zkontrolovala jsem rychle i portrét manžela a ulevilo se mi, mé obě uši:-D )Třeba by se pak dalo, dodatečně, podědit i malý obrázek, po příbuzném...:-D Ale teď se tak znovu koukám..., nějak si nejsem jistá, zda na talířku a reklamě...mmm - není sama Vivi? Nebo zase ta náhodná podoba? Doufám, že za to zlobení, dnes Vivi neslízneš "pompom, qu-qi"!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Renatko,
      jj, můžeš být v klidu. Můj muž má všechno, co má mít. Ty mě už taky, holka moje, vidíš ouplně všude ;-). Věř a věz, podoba a jakékoliv souvislosti mezi dívkou z talířku a mnou je čistě náhodná. ;-)

      Vymazat
  40. strašně ráda čtu Tvoje články! :) díky! těším se na další!

    itsjustaboutfeelings-lalique.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  41. krásný článek jako vždy, jseš prostě hvězdááá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bezva, vyměním svůj hvězdný podpis za ten váš ;-).

      Vymazat
  42. love this article intresting. thanks so much for stopping by my blog im now following yuor lovely blog too :)
    fashionistaface.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Vivinko:-)
    Teď jsem se vrátia z přednášky a koukám,jaké legrácky si pro nás opět připravila..Jedna hezčí než druhá:-)Krásné fotky s prima náladou..Ještě bych Ti přidala zakysanou smetanu na obličej,natáčky na hlavu a
    jako křepčící s rádiem v martenskách bys jistě byla dokonalá:-)
    Je to už dávno co jsem si takhle zařádila v klubíku na stole:-)nějak se mi po tom zastesklo,když jsem si přečetla Tvá písmenka...Zlepším se..slibuji..
    Měj se krásně a užívej života všemi smysly..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Brigit, počkej, tys mě při tom křepčení viděla?? Ten popis totiž naprosto sedí! ;-) Jsme domluvené, napřed ta Paříž a potom nějaká divoká pařba...všechno bude ;-)

      Vymazat
  44. Odpovědi
    1. Taky tě ten talířek zaujal, viď? ;-))

      Vymazat
  45. Jj, už je to tady. Když si Vivi nehraje, tak zlobí!!! Ale v jejím případě je to roztomilé! Hezký den milá Vivi! Čára .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Čáryfučko, moc děkuju. No...v případě Vivi je to tak, že i když si hraje, tak dost zlobí ;-)

      Vymazat
  46. Punk's not dead:) Zrovna v sobotu se chystam na jeden koncik.
    A hanbaty talirek je super, ale diky Bohu za cenzuru:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanýžko, já věděla, proč tu cenzuru udělat! ;-)
      Užij si koncík a měj pořádně rebelský jaro!

      Vymazat
  47. Vivi, ty mě neustále (příjemně) překvapuješ!!:)Když jsi zmínila vlasy svého muže, já si vzpomněla na dobu, kdy můj muž, měl dredy delší než já své vlasy..brrr..ještě mě z té vzpomínky mrazí:) Když jsi takový čertík..skoro se divím..že jsi se nevloupala do mého puntikatého kufříku a neodletěla potajmu se mnou:) Ja to tak plánuji udělat až pojedeš do Paříže:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inuško, chápu, že Tě z té vzpomínky mrazí! Vždyť ti tvůj muž ukradl prvenství dlouhovlasatosti. Každopádně - teď už jsi v délce vlasů zase na prvním místě! ;-)
      Bezva, na naše výměnné pobyty se moc těším ;-)

      Vymazat
  48. Trochu blaznivý, ale super článek :) Alespoň je to taková změna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tě trošku zklamu - zas taková velká změna to není. Zlobívám totiž skoro pořád, jen o tom tolik nemluvím ;-))

      Vymazat
  49. Anonymní22:26

    Jak to děláš, že každej tvůj článek má takovej šmrnc? To se jinde fakt nevidí! Dnešní článek je zas )žasný po všech směrech, vtipný a nádherný fotky. Dva týdny jsem tu nebyla kvůli dovolený, ale strašně se těším, až si tu projdu články co mi unikly. Jsi SKVĚLÁ!
    iveta.hoody433@gmail.com
    Iveta Hodyová

    OdpovědětVymazat
  50. Vivinko,
    wow, tady se to rozjelo! Jaro působí, co? :))
    Tak pálivou omáčku bych nemohla. Ale zaujala mě kapela Tvého muže - na bandzone se prezentuje i můj synáček, sice říká, že hraje nu-metal (absolutně nevím, co tím myslí :) ), ale ukážu mu Tvůj odkaz.
    Měj se moc hezky, zlobíš mile :).
    M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mari,
      jsem moc ráda, že jsi přišla na můj punkový mejdan. Vím, že je to trošku mimo tvůj něžný a romantický styl, který mám na tobě ostatně tolik ráda, ale slibuju, že už v pondělí tu bude Marylin a oslavíme tu všichni spolu s ní moje první blogové narozky ;-).
      Nu-metal? To se musím doma zeptat, co to je ;-). Jo, mít doma muzikanty, to je lék proti nudě ;-).
      A moc děkuju!

      Vymazat
    2. Milá Vivi,
      někdy zdání klame :)), náhodou mám ráda, když rock pěkně šlape. A moc ráda poslouchám třeba Nigthwish, starší kousky ještě s Tarjou, U2, staré Cranberries, z novějších něco z toho, čím zásobují mé uši děti :) - Linkin Park, System Of A Down, Offspring..., od každého něco.
      Tak zatím, přeju krásnou jarní a rozezpívanou neděli! M

      Vymazat
    3. Mari,
      ty vážně klameš tělem. U tebe na blogu zpívají hlavně ptáčci, a tak jsem myslela, že ani nic jiného než malé opeřence neposloucháš! ;-) Tvůj výběr je pro mě velkým (a příjemným) překvapením.
      Tak muzicírování třikrát hurá ;-).

      Vymazat
  51. zlobivé holky? No jo, tak ted už vím, proč v mém životě legrace moc není. ALE jak se to naučit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ami, tobě elegance a slušnost hrozně sluší! Nic neměň ;-)

      Vymazat
    2. Jsi milá. Dala bych ti pusu (na tvář). Děkuju.

      Vymazat
  52. Mně se jarní rebelie zatím vyhýbá, ale ta tvá mě vážně baví. Miluju tvé osobité koláže, které mají styl :)
    Vincenta v této podobě vidím poprvé a pobavila mě tvá cenzura paní z talířku :)

    OdpovědětVymazat
  53. Úžasný blog,následuji tě :-))

    OdpovědětVymazat
  54. Oh My God.... what happen to Vincent van gogh? he got Funked!
    Great images of art! Rebellious.....
    http://sepatuholig.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  55. Sprostý talířek mě pobavil!:-D Nemá chybu:-) Vivi, pondělní oslavu si rozhodně nenechám ujít!:-) Těším se:-) M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Milo, bezva, už teď se na tebe těším ;)

      Vymazat
  56. Danke für dein liebes Kommi :)

    Ich habe heute nochmal was leckeres für´s Wochende gepostet ... schau mal vorbei :) http://www.weisse-schokolade.com/2012/03/erdbeertrifle-mit-schokolade.html

    Schönes Wochende :)

    PS: Kommentare werden jetzt sofort veröffentlicht

    OdpovědětVymazat
  57. Teda Vivinko! Vážně umíš být pěkná divoška! :) Ale je to fááájn! :)

    OdpovědětVymazat
  58. I loved the pictures and blog, thanks for visiting, I am following here! Kisses

    OdpovědětVymazat
  59. Jeej:) tento ćlánok ma silno potešil :D A hádam ťa to ešte neprešlo, mne to príde také milé :)

    OdpovědětVymazat
  60. Děkuju za ten milý komentář, moc mě potěšil!
    Tvůj blog jsem vůbec neznala, jsem moc ráda, že jsem ho mohla objevit!
    A podporuju tě v tvé jarní rebelii ;)

    OdpovědětVymazat
  61. Anonymní23:43

    Tak ten rozhovor v rádiu byl fakt peckoidní. Gratuluju.

    OdpovědětVymazat
  62. skvělý článek,moc mě pobavil,krásně si to napsala :)

    OdpovědětVymazat
  63. Great blog! Check my new post and follow me if you want and I`ll follow back! Kisses:)

    OdpovědětVymazat
  64. Nejmilejší Vivinko:)
    A víš také, že hodné holky se dostanou do pekla, ale my zlobivé se dostaneme kam chceme? :) Zlatíčko můj milý hraje také v kapele, na elektrickou. Dříve to byl black metal, ale pak se rozpadli a teď hraje jinde. Zavzpomínala jsem na časy, kdy měl vlasy pod lopatky a zdobilo ho nějaké "krutopřísné" metalové tričko. Postupem času dal vlásky dolů (ano, stýská se mi po nich velmi..) ale i tak mu to sluší a mě se líbí. :) U Vincka jsem se velmi nasmála.. má styl!:) A na závěr můžu dodat jen, " Je to rebeeeel!" :D
    Měj krásný víkend a ještě krásnější týden, na oslavu přijdu ♥
    Paa Vivinko :)

    OdpovědětVymazat
  65. Máš vážně moc hezký blog, jen tak dál. :)) Ani se nedivím počtu pravidelných čtenářů. :) Máš opravdu moc dobré články. :))

    Nat

    OdpovědětVymazat
  66. Vivi,
    to mi připomíná, že jsem při vyklízení půdy našla kovovou krabičku do Magnesii lactici s podobnými poklady, kam jsem ji jen šoupla.. :-D
    Krásný víkend
    Věrka

    OdpovědětVymazat
  67. Parádní článek, jen zlob dál, Vivi. Znáš přeci to "pořekadlo", že hodný holky se dostanou do nebe, ale ty zlý všude. :)

    Těším se na pondělní párty a slavení! Hezký víkend. ;)

    OdpovědětVymazat
  68. Wau, moc povedeny post i fotky! :) Posilam pusu z Italie :)

    OdpovědětVymazat
  69. Super...me osobne se nejvic libi sporadana americka Housewife
    a jeji nevsedni prasek do peciva:DDD
    Krasne a vtipne jako vzdy, mila Vivi!

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
  70. neukázněnou náladu schvaluju! :)
    jinak mě nejvíc dostala ta cenzura pomocí placiček. :D
    Měj se nádherně a krásnej novej týden! :-*

    OdpovědětVymazat
  71. preboha! ty mas taaak mily blog! budu chodit casteji!! :)

    OdpovědětVymazat
  72. Anonymní23:33

    to nemuze nechat chladnym nikoho :)

    OdpovědětVymazat
  73. Milá Vivi ďakujem ti za krásny komentár ...no šli sme tam aj pre to že tam sme chodili na začiatku na začiatku nášho vzťahu ...vždy v piatok na hamburgera a rovno na historický cintorín ...kde je pochovaný Hviezdoslav aj jeho manžela a tiež Janko Matúška ...či Jégé ...je to taká spomienka ... my sme totiž dneská mali výročie ...9 rokou ...:)

    OdpovědětVymazat
  74. Cute blog! (:

    Check out my blog & follow? (:
    onceuponasprinkle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  75. Anonymní7:53

    Ahoj Vivi,

    tak tenhle clanek se mi tuzejc libi, to si jeden vzpomene na sva rebelska leta ... :)

    Ja mela snad vsechny ucesy i neucesy sveta, v kazdym uchu ranec nausnic, ale dneska vim, ze to v tom neni :))

    Myslim, ze kazda z nas ma rebelstvi v krvi, mene nebo vice (Vivi nejvice! :))

    Vivysku, preju Ti nadherny jaro, spoustu slunicka a legrace a nezapomen, ze

    BAD GIRLS MAKE THE HISTORY ! :o)

    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

    Michelle, tva pankova kamaradka :))

    OdpovědětVymazat
  76. vincent je king of punk :)

    OdpovědětVymazat
  77. skvele clanky a vtipne fotky :) len tak dalej!

    OdpovědětVymazat
  78. Great pictures!! What a fun blog!

    www.fashionmavenmommy.com

    OdpovědětVymazat
  79. Rozalie9:22

    Ježíš to je boží článek :) Úplně mě přenesl i do mých punkových mladých let. Nechtěla by jsi třeba nahodit foto toho svého prvního tetování z téhle doby? Já jsem se totiž také nechala v těch mých sladce ale divoce telecích letech tetovat a dodnes se potýkám s tím, že to tetování je prostě hnusný :D Zvolila jsem tatéra, který mi to tetoval doma na koleni a ani jsem se nezajímala o jeho předchozí práce. Bylo mi to prostě jedno, protože "no future" :D Ale teď uvažuji, jestli takhle odstranit nebo nechat jako vzpomínku na tu mojí bláznivou punkovou pubertu :)

    OdpovědětVymazat