23.4.12

Nakonec to vždycky skončí ve vaně

Bláznivý víkend (tentokrát žádný koncert ani pyžamové odpoledne) s docela zajímavou statistikou: 20 obrovských pytlů s haraburdím vynošených z naší nově koupené chaty (původní majitelé nám v ní velkoryse "všechno nechali"...ach néé), 10 odchycených pavouků vypuštěných k sousedům, 1 myš a objevení úžasného starožitného dřezu (aspoň něco). V rychlém sledu pak nakupování pytlů na další harampádí, plachet na bílení, Primalexů, špachtlí, gumových rukavic a kbelíků. Vivi se v kutilských obchodech necítí dobře. Umí nakupovat hedvábné šátky, pánské košile (samozřejmě pro sebe), náhrdelníky, knížky, ostružinovou zmrzlinu, dobré víno, tělové krémy, parfémy a dárky k Vánocům, ale v "hobbymarketech" se úplně ztrácí. Není divu, že na konci víkendu má v hlavě jenom jednu jedinou myšlenku... 
...Na horkou vanu. Začínám nabírat energii už jen když se z koupelny ozve tekoucí vroucí voda, která se radostně proměňuje v blahodárnou pěnu. Hodinka ve vaně je lepší než 10 doktorů - tak se to přece říká, nebo né? ;-) Svíčky plápolají, víno ve skleničce ubývá, mozoly začínají měknout a než se mi na prstech objeví "varhánky", můžete se podívat na některé z věcí, které mi v koupelně dělají milou společnost...





1. fotka: zasklená koláž visí v naší koupelně už 4 roky a pořád se mi ještě neokoukala (použila jsem na ni tehdy fešandu z kalendáře Pussy Deluxe, staré reklamy, kolouška a dámu v lavoru) ;-). 
2. fotka: vám dobře známý panáček Sonny Angel si oblíbil - stejně jako já - olivový krém Ziaja (hydratuje jako o život, a tak se o něj se Sonnym pořád pereme).


Čtení knížek ve vaně se mi vymklo z rukou tolikrát, že mi v horké lázni dělají společnost už jen časopisy (tentokrát Elle Decoration). Levandulová sůl do koupele L´occitane, veselý tučňák 2 v 1 (rádio a alarm), čokoláda Toblerone spolu s Milkou (není nad klasiku) a olivový šampón a kondicionér L´occitane (ještě v původních lahvičkách, do kterých si přelévám nově zakoupený obsah - používám je už léta).  Tak - a teď mám z té horké vody opravdické "varhánky" na všech prstech...takže:  
z vany ven, pusu všem!




Vivi podpis

113 komentářů:

  1. Anonymní7:23

    Milá Vivi, ták moc jsi pracovala, jůůůůůůůůůůů. Ale ten starý dřez jsi nám teda nafotit mohla, ne???
    Krém Zjaja mám taky moc ráda. Přeji ti aby se ti mozoly do příštího (určitě taky pracovního) víkendu zahojily. Krásný den Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko milá, věř mi, že na focení ještě dřez připravený neni ;-). Bude se brousit, stírat, natírat a lakovat...a až to bude hotovo, tak přijedeš na buchty a chalupářskej guláš a klidně se pak můžeš pustit do mytí nádobí v našem starožitným stylovým dřezu. Domluveno? ;-)
      No to víš, musíš hodně foukat...mozůlky Vivi bolí...:-D

      Vymazat
    2. Anonymní14:11

      Vivi moje milá, nedá se nic dělat, ale budu tě muset požádat aby mi na můj účet číslo 98756423585/0123 poslala nějaký menší či větší obnos, protože takhle to fakt dál nejde. Navštívila jsem včera prodejničku L´occitane a jsem úplně mimo. Sice neměli tvůj olivový šampon abych si ho oňuchala, ale ovoněla jsem si ruku pivoňkovým krémem a mám takový pocit, že se tam prostě budu muset vrátit. A jestli mě budeš takhle dál navádět, tak dostanu za to utrácení doma na holou. Jo a na ten guláš přijedu a nádobí umyju, protože zrovna tuhle práci já dělám moooooooooc ráda a hádám se o ni s naší myčkou.

      Vymazat
    3. Majko, tak to jsi mě vážně rozesmála. Jakmile jsem se přestala smát, sedla jsem k i-bankovnictví a poslala ti všechno, co nám po koupi chaty zbylo. Myslím, že je to asi 15 korun (takže jsem volila tu variantu "menšího obnosu". Pivoňka? Tak to bych chápala, že se musíš do obchodu vrátit...to je sen všech dívek a žen! Taky jsem hrdou majitelkou pivoňkové vůně a na jaro-léto je to lahůdka.
      P.S. Majko, já už na holou dostala tolikrát...zvykneš si! ;-)

      Vymazat
  2. miluji tvůj blog! =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach, každý, kdo tohle napíše, toho budu taky milovat :-))))

      Vymazat
  3. Ahoj Vivi, ja sa vždy teším na pondelok ráno na tvoj nový post, už začínam byť normálne závislá :)...ako vždy super si ma naladila a tie tvoje "vychytávky" do vane, zase si ma raz inšpirovala...milujem čokoládu, časopisy o interiéroch, voňavé mastičky, šampóniky, vôňu levandule...aaaach, a páči sa mi aj koláž v tvojej kúpelni :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bibo, to je tak milý! Doufám, že se z téhle závislosti nebudeš nějak léčit!!! ;-) Mám radost, že jsem se ti trefila do pondělního vkusu a až budeš ležet zase někdy ve vaně, tak si na mě vpomeň ;-)

      Vymazat
  4. Ahoj Vivi, teeeeda, ty jsi holka šikovná! škoda, že jsi neřekla, já zas Baumaxy a podobné můžu, (život mě donutil, chi chi), bych ti přišla pomoct, těhule netěhule. My jsme tento víkend vyhodili jen dva pytle. Pořád nějaká nostalgie. :D Gratuluju k chatičce, tam se bude odpočívat! A koláž je bomba, no a L´occitane, ani nevzpomínám! Dokonaléééééé.... papa a krásný prosluněný týden - já ho začala údernicky - žehlením :) xxx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdepak, Binn, ty hezky seď, odpočívej, čti můj blog, papej čokoládu a pomeranče a práci pro chlapy nech na mně ;-).
      Já vůbec nežehlím, však se na nás oblečení vždycky tak pěkně "vyvěsí" ;-))
      A moc děkuju za přání, jsi zlatá. Pravda je, že potřeba odpočinku už začala být urgentní!
      Pusu...

      Vymazat
  5. Anonymní8:42

    nadherne vymazleny clanecek, jako vzdy
    hned bych si vlezla do te vany k tobe - nic ve zlem :),ale kdyz to vypada taaaak lakave! :)
    a libi se mi,ze tu mame dnes od tebe par tipu na kosmetiku. ziaju urcite zkusim (locitane si budu prat k narozkam,to je totiz uz nad me cenove moznosti), nejaky krem ted na leto budu potrebovat
    a jeste se chci zeptat,pussy deluxe objednavas z nemecka?
    pa pa, Simca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo, nebudeme z toho dělat vědu, klidně si vlez ke mně. Voda je beztak drahá a ve dvou se ušetří. S mým mužem jsme taky věčně ve vaně spolu - z ryze úsporných důvodů samozřejmě ;-)).
      L´occitane si určitě přej, voňavé dárky jsou ty nejlepší. Ziaja tě nezklame, aspoň já ji mám hrozně ráda.
      Pussy Deluxe je z Německa, doručení zhruba do týdne a pokud se domluvíš s kamarádkama (stačí jedna nebo dvě), poštovný vyjde jako po ČR. Ale vyplatí se počkat si na slevy ;-)

      Vymazat
  6. Ta lázeňská atmosféra je popsána božsky!

    OdpovědětVymazat
  7. Joooj, tak to musela být makačka... Taky se jen děsím až budeme s přítelem přebírat dům od jeho rodičů (za asi tak milion let), kolik haraburdí budeme muset vyházet a vůbec kolik práce se tam bude muset udělat. Na vanování moc nejsem, ale příjemně jsi mě na to navnadila ;) Pěkné pondělí přeje Eve.h

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eve, tak až budete za milion let vyhazovat haraburdí, pokud najdete starožitný dřez, stolek nebo secesní hrnečky, vytoč moje číslo na mobil...;-)

      Vymazat
  8. Jééé to se ti zase povedlo Vivinko! :) Tak hlavně že jsi úpravu chaty přežila a neztrácíš optimismus a humor! A někdy nám koukej vyfotit i tu chatu! ;) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skodulko, děkuju ;-).
      Humor...tak ten ztratím snad až jako úplně poslední! :-*

      Vymazat
  9. S hobbymarkety jsme na tom úplně stejně.. Jen ťapkám za přítelem na 12cm podpatcích (minimálně) a všichni na mě nevěřícně koukají:) Ale když jsme tento víkend v takovém shopu kupovali ložní prádlo,prádelní koš a nové kýble, já se rozhodovala mezi fialovým a oranžovým a vím kdo asi trpěl:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeannette, já si sice do hobbymarketů beru kecky, ale cítím se, jak kdybych měla na sobě 12centimetrové podpatky a v nohách tisíc mil. Zatímco v obchodech výše popsaného tipu (šátečky, botky, knížky, voňavky) zas vypadá pobledle můj milý muž, zatímco já mám červené tváře a energie na rozdávání. No, tak někdy ty naše chlapy pošleme do obchodů pro kutily a my si půjdeme koupit pár triček ;-)

      Vymazat
  10. To by mě zajímalo, jaktože za ty léta nemáš odraný ty polepky na lahvičkách?

    Co je krásnější než se šálkem kávy a písničkou od Kamaokeho (somewhere over the rainbow) "což je mimochodem má NEJ NEJ NEJ číst u milé Vivi jak se hrozí hobby marketů a těžké chlapské práce /čemuž se u žen nedivím/ a s láskou věřit, že jednou i já budu moci jít do hobby marketu nakupovat! Ne jen šmírovat a slintat nad všemi krásnými věcmi, které tam jsou a čekají až je budu mít kde použít... Co z toho plyne? že já nakupovat neumím ani šátky ani košile - ale když to tak pozoruji tak jisto jistě umím nakupovat zmrzlinu a knihy /jednou si udělám speciální knihovnu a vlastníma rukama!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni,
      důvody jsou dva.
      1) lahvičky pokládám na okno, takže se při sprše nebo vanovém cachtání nenamočí
      a
      2) nálepky jsou na nich přilepený tak pevně, že tu s nima budu strašit ještě za dvacet let ;-)
      Somewhere over the rainbow je bezkonkurenční a co si myslím o šálku kávy, to už taky víš. A mám radost, že s takovou perfektní "výbavou" čteš můj little bloček ;-)
      Zdeni, ty máš skvělou kondičku a životosprávu, ty jednou postavíš knihovny pro celou republiku ;-). Já si od Tebe taky jednu nechám udělat :-*

      Vymazat
    2. Vivi, já vůbec netuším, JAK to děláš, že jsi neustále tak milá a roztomilá... Často mě napadá, jak asi vypadáš... A přemýšlím, jestli jsi se nám někdy na blogu ukázala...
      Jsem ráda, že i když nepřispívám denně nebo pravidelně, tak někdo si bere inspiraci... Z toho mám největší radost... :o)
      Ale ale jakpak víš jakou mám životosprávu?? :D :D Třeba kecám a jím každej den pytlík brambůrek a dvě tabulky čokolády :o)
      Oh, mile ráda ti knihovničku udělám samozřejmě dle tvého návrhu :-) A po tobě budu chtít jedinou pomoc - aby jsi se naložila do vany a užila si to stavění, se kterým nemáš fyzicky nic společnýho :o)

      Vymazat
    3. Zdeni,
      ale jo, ukázala ;-), třeba tady:
      http://www.vintageblog.cz/2011/11/sberatelstvi-aneb-bez-kabatu-ani-ranu.html
      Vím, jakou máš životosprávu. Jsem přece pravidelný čtenář tvého blogu. ;-) Inspirace pro nás lenochy, rozhodně!
      No ty jsi zlato! Já myslela, že jednou budu pracně shánět truhláře a ono stačí napsat Zdeničce! Výýýbroně ;-)

      Vymazat
    4. Ale já jídlo na blog nepíšu :D :D :D Myslím :D :D :D
      Já ti ráda pomůžu ze všech sil (ale nejsem profík, takže za kvalitu nemůžu ručit) a když se něco pokazí, tak já ti to ráda přijedu opravit (což by mohlo vyvolat dojem, že to pokazím schválně, abych mohla k tobě na návštěvu) :o)

      Vymazat
  11. och, úplne som dostala "chuť" na vaňu 8DDD asi si idem pripraviť kúpel 8D

    OdpovědětVymazat
  12. Mam hodne suchou pokozku, takze cas straveny v horke koupeli mi moc neprospiva, presto neodolam, a stale si prikupuji nove peny a balistiky a hodina tydne je moje zavislost:) knizky, ktere se ve vane vymkly z rukou me pobavily:) neb si umim zive predstavit:)Preji krasny tyden bez primalexu, zato s kupou pus a horou ostruzinove zmrzky;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanýžko, občas si člověk rád dopřeje nějakou drobnou radost, i když ví, že mu to třeba úplně neprospívá. Tvoje suchá pokožka tvoje jednotýdenní zahřešení určitě unese ;-). Děkuju za milá přání, snad to vyjde. Ostružinovou zmrzlinu (ale může to být taky Míša, Mrož nebo Ruská zrmzlina) budu teď určitě potřebovat! ;-)

      Vymazat
  13. Anonymní11:04

    Sonny Enžl v krému od Ziaji tak to jsi mě fakt pobavila.Sonnyho v čr neseženu,ale Ziaju si koupím,.Mám strašně vysušenou plet.Díky za hezčejší pondělí.
    R.

    OdpovědětVymazat
  14. Milá Vivi,
    to sis vanu opravdu zasloužila! Jsem moc zvědavá, jak prokoukla chata, bude nějaké foto? A čokoládu ve vaně - tak to mě ještě nenapadlo..., ale je to lákavé :).
    Měj krásný den, díky za Tvou veselost! M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mari, nevěřím, že nejíš ve vaně čokoládu! Napravíš tenhle handicap ještě dneska, viď?! ;-) Jéje, milá Mari, tady na blogu toho ještě uvidíš! :-)

      Vymazat
  15. Anonymní11:54

    Taky se v hobbymarketech poněkud ztrácím :D A právě jsem dostala taky chuť na dlouhou koupel s pěnou, solí, časopisem, čokoládou..!!!

    OdpovědětVymazat
  16. Hmm...Vivi není nad horkou koupel...a s knížkama, resp. časopisama ve vaně jsme na to podobně...mám jich dost co mají stránky skroucené jak trvalou a tím pádem i dvakrát takový objem :-)))Přeji krásné dny!

    OdpovědětVymazat
  17. Ve vaně je to prostě parádní ! největší relax co může být !

    OdpovědětVymazat
  18. Lucinko,
    Samozřejmě jako každé pondělí a čtvrtek jsem se celý den těšila na tvůj dnešní nový článek... :)
    A jak jsi mi TY vřele doporučila ten životopis Coco Chanel (dneska jsem měla prezentaci o Francii- a naše učitelka má ráda když tam jsou jen obrázky a ty povídáš sám od sebe ) No a já jsem mluvila hlavně o módě,ELLE Coco Chanel, atd...
    A kupodivu se to všem strašně líbilo (i klukům) a naše paní učitelka a všichni mi říkaly že to byla nejlepší prezentace a tleskaly mi :)
    A paní učitelka mi i s velikánskou jedničkou dala i pochvalu za nejlepší prezentaci co viděla (jsem kecka no) :D
    A za to vděčím hlavně tobě :))

    Jo na Můj týden s Marilyn jsem se večer hezky usadila a koukla se no a abych pravdu řekla moc za srdce mě teda nevzal :( Co si o něm myslíš ty?? :))


    PS: článeček jako vždy perfektní a já mimochodem bez horké koupele taky nemůžu žít a vždycky poslouhám písničky (a taky už jsem zkoušela knížky-rozhodně to už nikdy dělat nebudu :D holt mi všechno padá :))
    Ale takhle originální rádio jsem nikdy neviděla (je roztomilej) :D :) :* <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabulko,
      tak to si zasloužíš velikánskou pochvalu. Nemyslím, že tvůj úspěch je mojí zásluhou, i když jsem ráda, že jsem Tě inspirovala! ;-) Jen mě mrzí, že už nechodím do školy (ideálně do Tvojí třídy), protože bych si Tvou prezentaci opravdu moc ráda taky poslechla!
      Pro mě byl "Můj týden s M." trošku zklamání, ale nějak jsem si neuvědomila, že tam půjde opravdu jen o jeden týden (a Marilyn má zkrátka zajímavý celý svůj život a jednotýdenní úsek vyzněl z mýho pohledu trošku naprázdno). A pak..Michelle Williams...sice dokonale odkoukané manýry, pohyby, gesta, úsměvy, ale nemělo to pro mě vůbec šmrnc. Ale každýmu se líbí něco jinýho, takže nechť si všichni udělají názor sami ;-).
      P.S. Jsem ráda, že se ti nový post líbil a co se týče toho rádia, tak jsem ho dostala před státnicema jako "motivační" dárek a hned mi šlo učení líp ;-). Od tý doby ho pouštím kdykoliv jsem ve vaně, pokud si do koupelny složitě nepřitáhnu gramofon (i takové kousky provádím). :-)

      Vymazat
    2. Lucinko,
      Děkuju moc za pochvalu Prazentaci bych ti klidně poslala ale jsou tam jen obrázky další půl hodinu jsem k tomu mluvila :)
      Pro mě trošku taky no přesně jak jsi to napsala tak jsem to cítila i já takže dneska večer dám "radši" kvalitku Někdo to rád horké :)
      To nezklame :)

      PS: tučňáček jako rádio??-No rozhodně super dárek před státnicema :))
      Gramofon?? :D - Taky jsme ho měli ale Táta ho vyhodil když jsem byla malá :D (zloun jeden) :D
      :)) <3 <3 <3
      :)

      Vymazat
    3. Milá Gabčo, to chce slyšet "naživo". Každopádně mám z tebe velkou radost! ;-)
      Někdo to rád horké - to je klasika, která se jen tak neokouká. Ale víš co, stejně mám úplně nejradši Snídani u Tiffanyho s rozkošnou Audrey (mrkni taky někdy na její Prázdniny v Římě nebo na film Ukradená Venuše...lahůdky).
      P.S. Tohle neměly moje oči číst - vyhozený gramofon? Ach nééé! Naštěstí dneska už se dají nové gramce sehnat v retro provedení (Hyundai má dobrý) nebo stačí zajít na blešák, koupit za tři stovky gramec i s deskama a pak už si jen užívat nostalgický večery. I když já si nejradši pouštim pořádný pecky! ;-)

      Vymazat
    4. Lucinko,
      To chce :) Děkuju moc ( udělaly se mi růžové tvářičky) :)
      Rozhodně si ty filmy prohlédnu ale teď nějak nemám čas pořád se musíme učit ...Člověk by řekl že po tříčtvrtletkách daj pokoj ale oni né jako kdyby si chtěly ty známky nahnat... :D

      PS: To neměly no taky jsem za to jako malá brečela :(
      :)
      Dobrou noc Lucinko :) :*

      Vymazat
    5. Určitě všechno, úplně všechno zvládneš na jednotku s hvězdou! :-*

      Vymazat
    6. Zatím se mi to tak vždycky podařilo ... :) :*
      Ale u mě je problém já jsem hroznej zmatkář chtěla bych bejt ten kliďas :D :)
      Jak jsi to měla ty Luci ?? Zmatkář/kliďas ?? :) :P

      Vymazat
    7. Gábinko,
      troška stresu není na škodu a je vidět, že ty jsi pilná studentka, takže zmatky jsou zbytečný. Chce to hodně čokolády a je po nervech...;-)
      No, na základce kliďas, na střední kliďas, na vysoký lajdák, který moc nechodil na přednášky, takže tam už se ke mně pár zmatků vloudilo. Hlavně před státnicema. Ale jak vidíš, nakonec to všechno dobře dopadlo, Vivi přežila a ty přežiješ taky! Držím pěsti! :-*

      Vymazat
    8. Lucinko,
      Právě teď se učím :)
      Je pravde že jednou jsem zkoušela být " lajdačka " :) Ale měla jsem pořád samé 1 nebo 2 A tak jsem přestala a začala se zase učit :) Nechci přeci skončit jako popelář :D
      I když slyšela jsem že popeláři mají celkem dobrej plat Ale fuj fuj :D

      Děkuju naštěstí státnice u mě hned tak nebudou tak mám ještě chvilku bez stresů :D :)

      PS: Lucinko zajímalo by mě copak děláš za práci ?? Pokud mi to ovšem nechceš říci,nevadí je to tvé rozhodnutí :) :*

      Vymazat
  19. s hobby obchody jsme na tom podobně, to není nic pro mě, já si radši nakoupím horu hadříků nebo zajdu do vetešnictví. :)

    horká koupel je báječná věc, díky za tip na dnešní večer. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Vivi jak ti závidím tu vanu... my máme zatím jen sprchu. Což je na jednu stranu fajn pro drahou polovičku - aspoň neblokuju koupelnu x hodin denně, že :-D Ale prostě vana... no té se nic nevyrovná... vždycky jsem v ní dokázala přečíst klidně půl knížky, sníst celou tabulku čokolády a napatlat se snad vší kosmetikou, co byla po ruce :-)
    Jo a co se obalů týče - L'Occitane je mají tááák hezké. Ale TAK! Škoda vyhodit :-)
    A pan tučňák vypadá moc mile :o) Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bebe, mluvíš mi úplně z duše, ve všem ;-)

      Vymazat
  21. Milujem horúce kúpele, s kopou voňavej peny :D Neviem ako ty, ale tie moje časopisy sú potom celkom rozmočené :D A aj tak to je už jedno, veď čo človek neurobí pre dokonalý kúpel? :P
    už sa teším na ďalší tvoj originálny článok:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K., to víš, že časopisy jsou na tom po mé vanové očistě stejně jako chudáčci knížky, ale časopisů mi není tak líto, tak si je dál do vany beru.
      Tak prima, uvidíme se ve čtvrtek :-*

      Vymazat
  22. Ach, obchody pro kutily. Nic pro mě! :D
    Taky ráda ležím ve vaně, ale nějak si na to pořád neumím najít čas. Měla bych to změnit :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Změň! A nejlíp hned dneska večer ;-)

      Vymazat
  23. Anonymní15:23

    Milá Vivi,
    opäť si pripravila neuveriteľne krásny post, ktorý som prečítala úplne očarená! Dúfam, že novú chatu nám neskôr ukážeš, pretože určite bude vyzerať nádherne a romanticky, so všetkými tými krásnymi vecami, ktoré vieš nakupovať. Horúca vaňa naozaj lieči, ja v nej dokážem tráviť hodiny (teda, kým nezačne chladnúť voda) a milujem vôňu morskej soli a olivových krémov :) ... a prajem Ti najkrajší týždeň :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Beth, najkrajší týždeň určitě budu mít, protože po čtení tvých komentářů mám vždycky pocit, že se mi nemůže nic stát...;-)

      Vymazat
  24. horká vana, mmmm <3

    OdpovědětVymazat
  25. Máš pravdu, milá Vivi, není nad to se pořádně "vymacerovat" ve vaně. V přítmí se sklenkou vína a uklidňující melodií bych se vydržela ráchat hodiny až do úplného rozpuštění. Zvlášť pokud je tělo unavené po tak náročném dni, jaký ten Tvůj rozhodně byl. Což mi připomíná, že bych si pár svých haraburdí mohla také vynášet a dost možná by to vystačilo na stejný počet pytlů jako po těch Vašich nepořádných předchůdcích. Ale jsem si jistá, že když vytrpíš pár náštěv hobbymarketů, budete mít chatičku útulnou jako klícku. Takhle zvelebený příbytek nebude mít nikdo široko daleko :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teri, já to říkám pořád - člověk se musí umět odměnit, bez ohledu na okolnosti ;-).
      Děkuju ti za tvoje milá a povzbuzující slova. Já si ani nechtěla v článku stěžovat, vždyť to budování a vylepšování je moc krásná etapa. Pusu ti posílám :-*

      Vymazat
    2. To jsem taky tak nemyslela, z Tvých článků optimismus jen srší. Tvé stěžování si ani představit nedovedu :-) Jdu se naložit do vany, pusu na varhánkový palec! :-)

      Vymazat
    3. Ty jsi prostě zlato moje! Co já bych si tu bez Tebe počala?! ;-) Prosím Tě, hlavně buď opatrná a neráchej se až do úplného rozpuštění! :-******

      Vymazat
  26. your blog is Gold
    I invite you to my blog


    stay Gold

    OdpovědětVymazat
  27. Vivi, hmmm úplně jsem se zasnila.
    Samo, že až u té druhé části s vanou :))
    A také jsem si uvědomila, že už jsem takto pěkně nehovíčkovala hóóódně dlouho. Asi bych to měla co nejdříve napravit, že? ;) Díky za připomenutí!
    Doufám, že sis to po té dřině náležitě užila ;)

    Hezký týden a moc zdravím
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, jsem ráda, že jsem tě mohla inspirovat k příjemnému vanovému lenošení.
      To víš, odměnu po dobře vykonané práci si vždycky dosytosti užiju ;-)

      Vymazat
  28. Anonymní18:46

    tyjo, a neni nahodou 20 pytlu haraburdi docela vyhra? :D kolik zajimavejch veci se v tom da objevit, teda pokud si nahodou neobjevila jen ten drez a vsechno ostatni v pytlech uz bylo na vyhozeni..:D to bych pak pochopila, narky nad 20 pytly.

    a ve vane vydrzim taky dlouho, ale jen do doby, nez mi zacne bejt zima ;) :D

    thisisworldofzoe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zoe, tak to mi můžeš opravdu věřit, že těch 20 pytlů bylo skutečně jen haraburdí, jediná věc se nedala zachovat. Mé nářky jsou zcela oprávněné :-D
      To já si do vany připouštím pořád horkou vodu...;-)

      Vymazat
  29. tucnaaaaak! chci tveho tucnaka!!

    OdpovědětVymazat
  30. Vivi, ty si umíš koupel opravdu parádně užít!:-) Ty věcičky z L Occitane musím omrknout!:-)

    OdpovědětVymazat
  31. Mám hrozně ráda, když své tělo ponořím do horké vody a jen tak poslouchám. Může to být cokoliv - tlukot mého srdce, televize hrající v obýváků, děsivá hudby linoucí se z bratra pokoje, pravidelné nádechy a výdechy...
    Není nad to uvolnit všechny svaly lidského těla ve voňavě vodě... =)

    OdpovědětVymazat
  32. Milá Vivi,
    vždy, když vedu rozhovory sama se sebou, dávám sobě samé Tebe za příklad. Už jen to, jak si všechno umíš krásně vychutnat a hlavně načančat, naaranžovat a zpříjemnit si tak jak ranní vstávání, tak třeba vanu.

    Já - starej flegmouš - si potrpím jen na to, aby to, co na sebe tak halabala patlám, bylo co nejvíce přírodní. Natož abych koukala na flakonky! Natož abych si něco přelejvala. Natož, abych si do vany brala něco na zub. A už po sobě vůbec nesmím chtít, abych si snad vybrala byt s vanou. Vezmu to první co je a basta.

    A pak u Tvého blogu sedím a fackuju se za to:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A neni to tak, dárling, že se prostě protiklady přitahujou, a proto nám to spolu tak klape? ;-)
      Tvůj muž musí být za tvůj flegmatismus a styl "beru to první, co je" šťastný! To já než přeleju z nových lahviček L´occitane olivový šampon do těch starých "Locitejnů", které se mi prostě líbí víc, tak mám vodu ve vaně studenou ;-).
      Už žádný facky, Lucinko, pěkně se pro změnu pohlaď!

      Vymazat
  33. ten tučnák je božskej!!:D umí v té vaně i plavat (jakože pádluje těma nohama?):DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nuff, já to teda dneska zkusím a pak ti dám vědět...ale běda ti, jestli přestane mému příteli tučňákovi hrát rádio! ;-)

      Vymazat
  34. Uklízení mě nebaví a myši a pavouky nemusím, pomoooc. Jéé, vanu jsem si nedala ani nepamatuji, já si dávám rychlosprchu. není čas...

    OdpovědětVymazat
  35. super článek! http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  36. Pavouci vypuštění k sousedům :-D Já nenávidím pavouky, vždycky když nějaký napadne můj pokoj řvu jako by mě někdo vraždil. A když není nikdo kdo by ho odstranil obalím si nervíky čokoládou a pak jdu ozbrojena sprejem (když není tak i lakem na vlasy) a dostatečně dlouhou plácačkou či smetákem pavouka odlifrovat na jinej svět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, klasická arachnofóbie ;-). Jenže u nás se pavouk nesmí zabít, takže můj milý muž je vycvičený lovec Pampalíny a umí chytit i dva najednou "rychlohmatem" ;-)

      Vymazat
  37. Nevím, zda po takovém návodu na pohodu, také neskončím ve vaně. Jenom ještě sehnat všechny správné propriety. Nevím, zda místo vody nebudu muset, vzhledem k mému opotřebení natočit vanu plnou šampaňského:-D Jenom si budu muset obléci záchranou vestu, abych se blahem neutopila!
    Všem vanovým "plovákům", Ahoj!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renatko, tak v tom případě si přijdu zaplavat k tobě. Šampáněm jsem zatím ještě nikdy nepohrdla! ;)

      Vymazat
  38. Horkou vanu taky miluju, jen musí být plná pěny... to je aspoň relax :)
    PS: Závidím ti tučňáka ;)

    OdpovědětVymazat
  39. Tobleronka ve vaně? To není špatný nápad...:)

    OdpovědětVymazat
  40. Jéé Vivinko to jsem se zase u Tebe zasnila..
    Uplně cítím tu levanduli:-)
    Koupelnová koláž je naprosto dokonalá a vůbec se Ti nedivím,že Tě ještě neomrzela..
    Už ani nevím,kdy jsem si tak naposledy polebedila ve vaně a s mým drahým mužíčkem jsme vanění milovali..
    Máme ale malou mini vanu,takže už jen každý solo:-(,ať je to správné labůžo..
    Večer už bývám tak unavená,že tam radši bez dozoru nelezu,aby ze mě nebyla Růženka utopenka:-)
    Ale tento pátek budu snad úplně sama doma,takže šupsnu aspoň na chvilku,když si mě tak krásně nalákala..
    Přidáš se?:-)
    Měj se sluncově Vivi..
    Těším se na Tvé další lumpačiny
    Brigit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brigit, zase jsi mě pobavila ;-). Víc pak napíšu do e-mailu...
      A co se týče mých lumpáren, tak těch tu ještě bude spousta...aspoň myslím...dokud mě Blogger nevypne ;-).
      P.S. V pátek na Tebe budu myslet, jak jsi uvelebená ve vaně s pěnou s vůní levandule...

      Vymazat
  41. really lovely pics, nice blog !
    cam to visit my blog and if you like we can follow each other! Keep in touch with fashion
    and if you like follow me also on
    FACEBOOK
    CHICISSIMO
    BLOGLOVIN
    LOOKBOOK

    have a good day... KISS KISS JEASMINE
    KEEP IN TOUCH WITH FASHION

    OdpovědětVymazat
  42. Vivinko, ty si prostě zlatíčko! Doufám, že když si nakupovala ten Primalex, měla si hedvábnou šálu a kolem tebe plul obláček Chanelu...:o)
    Měj hezké dny a když se něco zhatí, vždy po ruce vanu s horkou vodou.
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, měla jsem na sobě montérky :-)...pravda nebo lež? ;-)

      Vymazat
  43. OOO, Vivi, nová chata? Po tvém zásahu bude jistě nádherná, stejně jako všechny ty šátečky a další nezbytnosti ve tvém žensko/mužském šatníku! A pozor na barvu, je to zrádný nepřítel, který velice rád bojuje se vším hezkým oblečením! :) papa a těším se na další kávičku! :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V kavárně s tebou bych nejradši seděla celý den, bavila se o nové chatě, pánském oblečení v dámském šatníku i o tom, jak nám chutná italské presóó ;-).

      Vymazat
  44. Vivi, nejsi sama, kdo běhá po hobbymarketech. Já také, rekonstruujeme (teda už je skoro hotovo), malujeme (já tedy ne - výletovala jsem :)), vybavujeme atd. Nicméně už jsem vytrénovaná, takže nakupování v hobbymarketech celkem ujde, ale stejně mám raději nakupování nábytku a doplňků. :)
    Článek je super a zvedl mi i tak dobrou náladu v nabitém pracovním týdnu. :) Fotky jsou krásné, vana je jdna z nejlepších věcí na světě, věci z L'occitane zbožňuji a ten olivový krém nejspíš vyzkouším. ;) Měj fajn týden!

    OdpovědětVymazat
  45. Anonymní14:10

    Chrochám tu blahem, drahá Vivi!

    OdpovědětVymazat
  46. Anonymní14:10

    Oprava: Chrochtám! :)

    OdpovědětVymazat
  47. Thanks for your lovely comment! Really cute post. Your blog is adorable. I follow you now (:
    http://thesmallnoble.blogspot.de/

    OdpovědětVymazat
  48. Krasny blog :o)!!! Xoxo V.V.

    OdpovědětVymazat
  49. Už som písala, že milujem tvoj štýl písania? Nikdy ma to neomrzíí ! A tvoje drobnôstky ma vždy vedia tak veľmi poteľiť :)
    A vieš čo? Dnes si dám tú horúcu vaňu ja, lebo si mi urobila chuť :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adriano,
      i kdybys to písala třeba stokrát, ráda si to přečtu po "stoprvý" znovu ;-).
      Užij si vanu a nezapomeň na Toblerone ;-)

      Vymazat
  50. You are so right! There is nothing more relaxing than a bath, especially when you are surrounded by favourite objects and smells!!!
    Thank you for following my blog and for your lovely comment! I now follow you back!! xxx
    http://www.fashionatint.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  51. I agree:) bath is very relaxing:) thank you for lovely comment:)

    OdpovědětVymazat
  52. haha tucnaka bych take chtela♥

    OdpovědětVymazat
  53. Thanks you so much dear! Following you on google and bloglovin and liked your fb page too! :)
    MaryFashionLove

    OdpovědětVymazat
  54. já se na takovéhle úpravy zase moc těším.. už se nemůžu dočkat až se budu stěhovat do svého bytečku, budu si nakupovat nábytek, upravovat interiér, barvit stěny, dodělávat dekorace, apod.. Co se týče nákupů mohla bych třeba v Ikei a v Obi strávit hodiny.. Baumax mě moc nebaví, ale i tak není k zahození :)
    A s tou vanou máš pravdu, lepší než 10 doktorů ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě! To upravování interiéru, dekorace, kupování nábytku a drobností je nejkrásnější aktivita na světě ;-). Jenže předchází tomu občas právě i to nakupování Primalexů a špachtlí a dlouhé hledání plachet na bílení apod. - takže Obi a Baumax ne, ale IKEA, malé zapadlé krámky se starožitnostmi a hledání toho nejkrásnějšího zrcadla a nejměkkčích polštářků - to ANO! ;-)

      Vymazat
  55. Krasneeee...uplne bych ze Tebou do vany skocila:)
    Nejkrasnejsi jsou na tom koupani ale stejne ty ruzne olejicky a koupelove soli a samozrejme sklenka vina na okraji vany. A pak taky nekdo dko by nam umyl vlasy jako ve Vzpominkach na Afriku...hihi:)
    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
  56. Olá Jedna Lucie

    Vim agradecer e retribuir a sua visita, obrigada.
    Seguindo também.

    BJ000000000000................
    www.amigadamoda1.com

    OdpovědětVymazat
  57. horúci kúpeľ vždy padne vhod! a tak určite ! :D na tú Coachellu by som šla hneď a zaraz! veru my by sme to tam rozjeli!

    OdpovědětVymazat
  58. moc hezky napsaný článek a tak nějak tě chápu, mám za sebou rekonstrukci bytu a dekorování pokojů. Mimochodem díky tvému článku mám chuť se jít teď ve čtvrt na dvě vykoupat .D

    OdpovědětVymazat
  59. followed you dear <3
    thank you for following me :)
    you have such an interesting blog :D

    www.feliciayohana.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  60. Anonymní9:10

    ako ty si umis veci uzívať, to snad neumi nikto iný
    zdravi ťa Ajka

    OdpovědětVymazat
  61. Robis krasne fotky a kolaze, Vivi ..si moooc sikovna!

    OdpovědětVymazat
  62. Nadherny blog fakt si skvelaaa, lets be frieendssss.

    Lucy

    www.fashionvisionsss.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  63. Já nedám na L´occitane dopustit! Momentálně se patlám třešňovým krémem s jemnými třpytkami a střídám s mandlovým zeštíhlujícím:D...miluju ty jejich krémy...M*

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj Vivinko..
    Máš ode mě ocenění:-)více u mě na blogu.
    pa a pusu Bi

    OdpovědětVymazat
  65. Moc vám děkuju za milé komentáře a jsem ráda, že jsme si tu všechny pospolu tak příjemně zarelaxovaly ve vaně ;-).

    OdpovědětVymazat
  66. JŮŮ, jak má ten krémík na bříšku. <3

    OdpovědětVymazat
  67. Anonymní8:24

    Tyhle flaštičky od Loccitanu jsou boží a já si musim koupit svůj první Loccitane výrobek,až půjdu zase okolo jejichkrámu. Ty jsi mi zas šíleně nalákala.
    Hedvika zvaná Heduš =))

    OdpovědětVymazat
  68. Anonymní7:57

    Vivysku,

    no hruza hruza, baby nebude sedet v koute :), ale ani nakupovat v hornbachu, hruuuza me jima !!!! :)
    ...ouplne te chapu, to radci pro hedvabnou salku, kosilku, ke Coco Chanel nebo k pucifouskovi, vid? ach ach, je mi lito male Vivi, ouplne ji vidim zmatenou v tom obchode plnem harampadi !!!
    A o vyklizeni chaty ani nemluve ....ty moje mala Vivi ....
    ... a ty puchejre ... JAU!
    Ale ses sikulka a z to tam mas krasny, vid?
    Hlavne ten pocit, kdyz ta oumorna prace skonci !!!!
    To umyvadlo zni prima! Aspon neco!!!

    Umim si predstavit to blaho velike po celodennim lopoceni dat si vanu vonavou a vegetit

    Jo a Vivi!!! ja chci taky nejakou tvou kolaz !!!! Im lovin it aneb kdyz ji milujes, neni co resit ... ty ses proste dokonaly dite !!!!!

    Krasny dnicek vonavy, Misulina

    OdpovědětVymazat