18.6.12

Ta chudák holka má tak ukrutnou smůlu! Nebo ne?

Kroutím hlavou nad tím, jaký jsem měla den. Posuďte sami - tolik nepříjemností během pár hodin!:
- v lékárně mi (omylem) prodali krém na suchou pleť, přestože moje pleť je všelijaká, ale rozhodně né suchá!
- v trafice mě ošidili o stovku
- spadla mi na zem celá točená zmrzlina (ještě jsem si ani nelízla)
- celý den jsem se necítila ve svý kůži, protože jsem si ráno oblíkla džíny, který nosím nerada - všichni moji kalhotoví oblíbenci totiž viseli v prádelně
- polila jsem se kafem (tu krásnou novou bílou košili, o který jsem si myslela, že spolu zestárnem)

Po všech těhle nepříjemnostech mě napadla jen jediná věc. Já mám tak strašnou, příšernou smůlu!
Taky to možná znáte. Taky jste možná smolaři. Anebo né? Zrovna, když jsem hluboce přemýšlela nad tím, jakou nohou jsem dneska vykročila z postele (musela se mi tam připlést ta levá), seslalo mi samo nebe (nebo snad tohle video?) rozřešení mojí "ukrutný smůly". Za všechny nepříjemnosti může jen jediná osoba. Jen jsem zodpovědná za to, jestli budu mít politý tričko a zmrzlinu na chodníku. Vždyť já můžu skoro všechno ovlivnit! Jsem královna všech mořííí (a když né moří, tak svýho života určitě).

Takže znovu a tentokrát jinak - zodpovědně a soustředěně.
- v lékárně zařvu na plný koule: "mám normální až smíšenou pleť!"
- když si půjdu do trafiky koupit novou Elle, zaplatím stovkou a počkám na vrácení koruny 
- nebudu se dívat na hodinky, pokud v tý samý ruce ponesu svou zmrzlinu ;-)
- nebudu dávat do pračky najednou všechny svoje oblíbený kalhoty (jedny džíny na plavbu v aviváži určitě ještě počkají)
- když se budu chtít při chůzi napít kafe z papírovýho kelímku, v klidu se zastavím (anebo přestanu nosit bílý košile - černá je taky fajn).

Je to docela snadný, viďte?


Vivi podpis

153 komentářů:

  1. Hezké pondělní ráno Vivi. Moc hezký příspěvek a naprosto pravdivý. Když mi něco upadne na zem - taky si říkám - tohle se může stát jenom mě - omyl! Je to v mých rukách....
    Vivi moc držím palečky, aby každý den bylo takových nehod co nej nej nejméně...
    Pohodový a sluníčkový čas. Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarmilko, učíš se opravdu rychle! Máš ode mě jedničku s hvězdou. ;-)
      Sluníčkový čas dneska máme (32 stupňů), ale já zalezu do stínu a ještě předtím ti poděkuju za milý komentář :-*

      Vymazat
  2. Ahoj Vivi, no teda, tohle je mi TAK PODOBNÉ!!! Místo královny všech moří si však zpívám "Teď krááááááááááálovnou jsem já...... a hold mi vzdává Říííííím.....!" :D A máš perfektní brož, tyhle mám moc ráda! :) Ta tě určitě vždy rozesměje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Binn, máš skvělej motivační song! ;-) Jo jo, tuhle brož mám moc ráda, i když je hrozně velká - skoro přes celý záda :-))

      Vymazat
  3. Když smůla tak pořádná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kassenko, smůla je jenom převlečený štěstí.

      Vymazat
  4. No tak to bol teda fakt den blbec ...také mávam dosť často aj ja a vždy sa to sype naraz ... prajem ti aby si vykročila správnou nohou do začiatku vtýždňa

    OdpovědětVymazat
  5. joooj, to s tou kavou som sa uz aj ja poucila, dokonca ani jest (zmrzlinu) nemozem pocas chodze, ale musim stat alebo sediet :D

    OdpovědětVymazat
  6. Takove dny mam pravidelne jednou az dvakrat tydne....casto mam nehody s rajcatovou omackou a ta se sakra spatne dostava z bilych kalhot....ale rikam si, ze dokud je tech dalsich pet sest dni ok tak je to porad dobra bilance....az to bude jednou naopak,tak fakt nevim:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, já žít na Sicílii, tak nosím jen strakatý šaty - na těch by nebylo nic vidět a cpala bych se rajčatovou omáčku od rána do večera. ;-)

      Vymazat
  7. Dobré ráno Vivi, díky za moc pěkný článek. Mívám tyhle dny v poslední dobou nějak častěji, asi bych se měla konečně pořádně vyspat a přestat dělat 10 věcí najednou:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořádně se vyspat...to už jsem docela dlouho nezkoušela. Mohlo by to pomoct ;-)

      Vymazat
  8. Krásné zabavné počteníčko po ránu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vivi, naprosto s tebou souhlasím, vždyť je na to i přísloví: "Každý strůjcem svého štěstí." A mně se na tobě líbí, jak jsi pozitivní. Já dotazy na moje pozitivní naladění dostávám v práci a odpovídám, že člověk se musí radovat z maličkostí a kvůli blbůstkám si nenechám kazit den a zadělat si na další vrásky. :)
    Jinak u mě je vcelku normální, že se čas od času ušpiním jídlem nebo pitím a to skoro vždy, když mám na sobě něco světlého. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru a moje kamarádka říká, že "každý je štěstím svýho strůjce" nebo to někdy poplete ještě jinak - "každý je strůjcem svýho pána" :-D A vlastně máte obě pravdu ;-)

      Vymazat
  10. Jojo, tak se na nepřízeň osudu musí! Za mě palec nahoru :) Přeju krásný start nového týdne a málo nepříjemností v lékárnách, málo šizení v trafikách, málo spadlých zmrzlin, hodně oblíbených kalhot, všechnu kávu pěkně v žaludku a ne na košili (to poslední neštěstí znám až moc dobře...) - a když by se náhodou něco stalo, tak to zvládni s úsměvem jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  11. idioten tag:-D jj ale teraz zase dlho ziadny mat nebudes

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Viv,já tomu říkám zákon schválnsti a stává se mi to jednou za čas,bohužel tomu většinou nelze utéct:-)))Prostě den blbec!Přeji už jen samé štěstí!Michaela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, a já se právě poučila, že možná žádný "den blbec" neexistuje, že to prostě máme v rukách všechno jenom my ;-)

      Vymazat
  13. Taky občas takovýhle den mám, polité tričko není občas ale každý den :D Je super jak se jsi pozitivní a raduješ s z každé maličkosti :) Já se sice také raduji z každou hlouposti, ale pozitivní moc nejsem (ale začínám na tom pracovat)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niki, tak ať je tvoje úsilí odměněný tím nejpozitivnějším myšlením ;-)

      Vymazat
  14. Krásné ráno moje milá! ♥

    Balíček došel, již jsem se o něm zmiňovala v postu na blogu, ale ještě jednou Ti děkuji, drahoušku! Mám teď napráskanej týden i s víkendem, ale snad potom se najde čas na vymyšlení odpovědí a poslání na email, každopádně pošťák určitě přijde až s tou francouzskou známkou. Hihi, moje levandulová :*

    Nechápu že zrovna Tobě se může v jednom dni stát tolik nepříjemností. Ale.. Já to mám teď o dost horší, ale o tom se zmíním možná až v tom dopise, abys věděla že v tom nejsi sama. :-)

    Miluji Tvoje božsky napsané články ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Anne, mám velkou radost, že pošťák dorazil a udělal ti radost. Budu se těšit na tvoje odpovědi i na rozhovor.
      Nepříjemnosti se dějou všem (i Vivi), akorát někdy jim člověk může úspěšně předcházet. Koneckonců, košile se možná ještě vypere a zmrzlin jsem už od tý doby měla pět ;-).
      Děkuju, zlatá jsi!

      Vymazat
  15. No, to se stává, taky mi občas všechno padá z ruky. :) Ovšem všechno bude dobré, krém si aspoň vyzkoušíš, stovka už člověka nespasí, třeba si trafikářka koupí něco hezkého:)), košile se vypere a na zmrzlinu zřejmě nebyla vhodná doba. A jako obvykle - skvělý článek! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. An, jasně, máš naprostou pravdu :-D. Děkuju, jsem ráda, že se ti článek líbil.

      Vymazat
  16. Tak tyhle "smolné dny" mám docela často :) Ráno se mi něco nepodaří a pak každou hloupost svádím na smůlu .... ale od tedka NE!!! Za všechny tyhle hlouposti si můžu jenom svou vlastní nešikovností :) Vivi, jsi úžasná!! :) Děkuji moc za tento článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jane, to já děkuju tobě - za to, že jsi článek dočetla do konce, zamyslela se nad ním, a že pomalu škrtáš slovo "smůla" ze slovníku ;-)).

      Vymazat
  17. Ten obrázek se Ti opravdu povedl, výborná vše vypovídající koláž :-) Den blbec mám někdy taky, hlavně po probdělé noci, když ještě napůl spím, vše mi padá z rukou. Přitom by stačilo si sednout, dát v klidu kafe (ne v bílé košili:-))) a začít se soustředit na začínající krásný den a šlo by všechno líp :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je přesný, Ali! Každý "Den je krásný", když mu trošku pomůžeme ;-)

      Vymazat
  18. supr článek a obrázek je taky perfektní :D člověku je hned líp po takovym motivačnim čtení :)

    OdpovědětVymazat
  19. Už jsem se lekla, že na pondělní ráno bude od Vivi něco nepozitivně naladěného! Ale ještě že v tomhle máš tak hezky jasno a my pak můžeme u ranní kávičky číst další, až do nebe pozitivně naladěný článek! Tak at se ti už dnes smůla nelepí na paty! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuju moc ;-). Ale říkám si, až já se jednou na něco naštvu, to pak bude šílený dílo :-))

      Vymazat
  20. Pravda pravdoucí, s Tebou je opravdu svět krásný, naše milá Vivi. Ať se smůla lepí na paty nebo ne, tak Vivi je stále naladěna a rozdává radost (a to by se spoustě lidí opravdu stát nemohlo - obzvlášť po té netknuté zmrzlině). A já si teď jdu dát bacha, jakou nohou vstanu, protože jsem ještě lenoch, co dlouho vyspává a jde se teprve vyhrabat z pelechu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teri, děkuju za krásnej komentář. Jsem moc ráda, že mě nevídáš po ránu (když jsem opravdu hodně nevyspalá), protože to pak fakt vůbec nerozdávam radost :-).
      Co se týče tý zrmzky, tak jsem si to už bohatě vynahradila.

      Vymazat
  21. Jsi královna za každé situace, jen někdy na to opomeneš a tvoje tělo si začne dělat co chce a klidně i kroutit rukou ve které držíš zmrzlinu, no to se stává. Alespoň tvé čtenářky ví, že jsi občas stejné trdlo jako my všechny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristýnko, abych ti pravdu řekla, Vivi je královna všech trdel. Ale zvládám to s hlavou vztyčenou ;-)).

      Vymazat
  22. Ahoj Vivi, to mě moc mrzí, posílám spoustu pozitivní energie a štěstíčka na zahnání smůly:-) M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Milo, nemusí tě to vůbec mrzet. Vždyť víš, jaký měl můj smolný den nakonec happy end. ;-) Tvoje pozitivní energie, kterou mi posíláš, se určitě bude taky hodit, tý není nikdy dost. Děkuju ;-).

      Vymazat
  23. Pondělí ráno, kafíčko v práci a Vivi na obrazovce přede mnou, ale co to? Špatný den? Kdepak Vivi to opět vzala za správný konec a já pesimista jsem dostala obvyklou pozitivní nálož ke kafíčku :o) Ááách jak jsem ráda, že jsem tě objevila a můžu číst tvé dobře laděné články a koukat na tvoji neuvěřitelnou nápaditost na obrázcích... Přála bych si být taky taková umělecky založená a pozitivní - zatím mi musí stačit nabíjet svou tělesnou i duševní schránku tady na těchto kouzelných stránkách :o) Ať žijí snílci a ať žijí praktici, kteří od snílků berou sílu :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, jsi zlatá, moc krásně jsi to napsala a nechci tvůj úžasný komentář porušit přílišným množstvím mých slov. Takže jen - děkuju moc, má milá pesimistko (doufám, že se tvůj pesimistický status brzy změní) ;-).

      Vymazat
  24. Anonymní10:03

    Já si hlavně myslím, že by sis za to zasloužila nějakou odměnu. Něco si koupit a spravit si náladu :-) Taky mám takové dny, naštěstí už ne tolik často, například mi všechno padá z rukou, už ráno vyleju kafe, pak když ho dávám do myčky tak zbytek znovu vyleju na zem, přeleju kytky a poliju celý parapet, takže ho musím utřít, u toho mi však kytka spadne na zem atd.. fakt se pak nenávidím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simbli, to znám - taky takhle dost často "zalívám" kytky ;-). Odměny - to je skvělý vynález. Ale odměním se až v době, kdy definitivně přestanu svoje neúspěchy svádět na cokoliv nebo kohokoliv jinýho. Pak si teprve odměnu zasloužím. Ten nový parfém, šaty a obraz do obýváku - to jsem si koupila "jen tak", víš? :-D

      Vymazat
  25. Anonymní10:08

    Nádherná fotka (jak ty svoje fotky děláš???) a nádherný článek.Docela dost mě to nakoplo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je moc dobře. Chtěla jsem, aby můj článek někoho "nakopnul". ;-) Jsem ráda, že se ti moje fotky líbí. A jak je dělám? No, hraju si s nima. Něco vyfotím, pak do toho maluju, píšu a dělám další skopičiny. Je to zábava ;-)

      Vymazat
  26. Ahoj Vivi, tak takovéhle legrácky se mi stávají dost běžně... A někdy si říkám, že jsem taky neměla mlčet a ozvat se. Každopádně to, že se něčím pokecám (jednou jsem si dokonce hodila na bílé tílko kečup...) to už asi holt bude rukama a s tím se nic nedá dělat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, to se ví, že se s tím dá něco dělat ;-)

      Vymazat
  27. tyhle dny bohužel znám :-( a asi máš pravdu, můžeme si za to samy - zbytečná roztěkanost, spěch, únava...

    OdpovědětVymazat
  28. Milá Vivi, pozitivně naladěná opravdu jsi, když i den blbec dokážeš svést sama na sebe:-). To mě když se něco podobnýho stane, tak si řeknu, že dneska mám fakt blbej den, a proto už bych raději neměla dělat nic. A tak se jen tak flákám...:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucí, spíš se snažim se svým myšlením pracovat tak, abych se co nejvíc radovala a co nejmíň užírala blbostma. Když člověk svádí svoje neúspěchy na blbý dny, na blbý lidi atd., tak nikdy nezačne pracovat sám na sobě. Jezuskote, to jsem to napsala nějak vážně, ale pravdivě ;-)). Každopádně to tvoje řešení blbejch dnů má taky něco do sebe - to není vůbec špatnej nápad ;-).

      Vymazat
  29. keď si (skoro) každé ráno budem čítať tvoj blog, normálne sa zo mňa stane optimista :D
    a tiež sa pozerám na hodinky, keď v tej ruke nesiem zmrzlinu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby to tak bylo, splnil by se mi můj blogový záměr a sen ;-).
      A nemá člověk vlastně "všechen čas světa pro sebe", když líže vanilkovojahodovou zmrzku? ;-))

      Vymazat
  30. Opět skvělé.. Dodáváš mi tolik pozitivní energie, protože to, o čem píšeš, se děje i mně, ale já si to dobré moc neumím uvědomovat, i když vím, že to žádná hrůza není ;DD Jsi prostě parádní!
    ~ The Diary Of Pie Rette ~

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Udělala jsi mi velikánskou radost. Děkuju. :-*

      Vymazat
  31. moc jsem se pobavila. jednou jsem získala vzorek krému na suchou pleť mám normální). Jenže sem si řekla: no co, krém jako krém no a příští den sem měla tu pleť tak umaštěnou + x nových pupínků, že úplně chápu tvé rozhořčení:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím tě, proč se vůbec vyrábí krémy na suchou pleť? Existuje vůbec někdo se suchou pletí! :-) Pokud ano, tak nikoho takový neznám a moje normální až smíšená pleť by se s ním klidně seznámila (pak bych mu dala ten krém od Vichy na suchou pleť) ;-)

      Vymazat
  32. Anonymní11:41

    vivi,tu písničku mám moc ráda!
    to co píšeš,zní úpně jednoduše a je to veliká pravda,
    kterou jsi nám jako malým dětem zaobalila do
    vtipného pozlátka.skvělé napsaný článek,budu si ho sem
    chodit číst každý den 8) Káťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, každý den tu tenhle můj článek na tebe bude čekat. A každý čtvrtek a pondělí tu mam i něco novýho ;-).

      Vymazat
  33. jsi kralovna vsech mori, to je preci jasne! navic mas mou plnou podporu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výborně!! ;-)
      Myslím, že jako královna všech moří bych se měla naučit o něco líp plavat.

      Vymazat
  34. inspirativni, hezky jsi to pojala!)

    OdpovědětVymazat
  35. Najlepšia je veta Smola je prezlečené šťastie. Budem ju používať. Inak tiež si vravím, že každý je strojcom svojho šťastia (či smoly) až do chvíle, keď sa mi stanú 3 nepríjemnosti za sebou. Potom to už alibisticky zvalujem na "zásah zhora" a vlastne sa teším :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oli, to se ví, se smůlou je to jako s hladem ;-).

      Vymazat
  36. Vivi to, že Tvoje myšlenky odrážejí realitu je nepsaný zákoné, takže každá z nás je byť nevědomky královna a má doma krále!:-D A prý se má myslet bez předpony ne, že si na to vesmír při plnění přání neHRAHJE a splní všechno:-). Je těžké někdy znova udělat krok a použít tu pravou nohu, ale kdo jiný by to měl lépe zvládnout, než ty! Krásný den, paa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Sharko, za moc milý a povzbuzující komentář! ;-) Ono nám to naše podvědomí pořád pracuje, ať už si to připouštíme nebo ne. Přesně jak píšeš, předpona "ne" je zakázaná ;-). Člověk by neměl v mysli používat přání typu "ať nejsem nemocný", ale naopak pozitivnější "ať jsem zdravý" atd. Podvědomí má velkou moc.

      Vymazat
  37. Je to jasné, jako dýchání, Vivi patří mezi ty, co si řeknou, že je lepší, když je takový den blbec, si jít zaplavat do rozbouřeného moře! Většina by znovu lehla do postele, ale to je dnešní doba, nikdo nechce odpovědnost:-(
    Vím, že jsi zodpovědná a za dnešního počasí, se nerozpustíš do asfaltu:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lezarts, máš pravdu; ono není vůbec lehký přijmout zodpovědnost za svůj život a věci, který se v něm člověku dějou, ale vyplatí se naučit se to ;-). Jen bych ráda podotkla, že za dnešní hic zodpovědnost nenesu a to rozbouřený moře by se mi docela hodilo (trošku se zchladit) ;-).

      Vymazat
    2. Malá chybička se vloudila asi při čtení mého komentáře, nenaznačuji v textu, že by jsi mohla za to vedro:-)))

      Vymazat
    3. Milá Lezarts, já vím, že víš, že nemůžu za to vedro :-), ale vedro může za to, že jsem se před rozpuštěním do asfaltu chtěla vrhnout do moře ;-).

      Vymazat
  38. Anonymní13:20

    Milá Vivi, krásný článek - opět :) Je pravda, že za spousty věcí si můžeme sami, jen je někdy těžké, si to uvědomit a pracovat s tím :) Ale Ty jsi to zvládla skvěle a tak doufám, že nepřijdeš o další točené zmrzliny! V tomhle vedru budou, myslím, potřeba .. Hezký den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ally, já moc dobře vím, jak je to těžký, a právě proto jsem do článku dala odkaz na video Marie Michaličkový, která to má v hlavě srovnaný tak, až mě její první přednáška, kterou jsem poslouchala, vzala dech. Je moc důležitý na sobě pracovat. Životní postoj se nezmění jen tak "zničehonic", aniž by se o to člověk cíleně nesnažil. I já se musím ještě dost snažit, ale už vím, jak na to. Nikdo se nestane úspěšným, šťastným nebo bohatým ze dne na den. Za každým úspěchem stojí námaha, ale vždycky se vyplatí. Zkus si to video poslechnout..uvidíš sama ;-). Mně to moc pomohlo.

      Vymazat
    2. Anonymní14:16

      Jdu na video a krásně si to napsala!

      Vymazat
    3. Děkuju ;-)

      Vymazat
  39. Jediné štěstí, že ta ultrasuperrozkošňoučká brož tento šílený den přežila bez úhony *klep klep* :)
    A jakožto člověk zběhlý ve veškeré literatuře komixové mi to nemůže nepřipomenout Garfielda a neříct "pondělí útočí!" :D

    OdpovědětVymazat
  40. Vivi Vivi já tě prostě zbožňuju, a ano jsem smolař ;D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju :-*. Možná jsi smolař a možná taky ne ;-)

      Vymazat
  41. Hi Vivi! I know these kind of days! Hopefully a cup of coffee can cheer me up!:) Kisses and have a nice week dear!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dear Lilli, thank you very much. ;-)..cup of coffee is the best medicine! ;-)

      Vymazat
  42. Já z tebe jednou umřu, fakt že jo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Meg, já doufám, že né! Že tě můj blog nezabije, ale posílí :-D

      Vymazat
  43. Anonymní15:11

    Ahoj, reaguji na komentář k sci-fi antalogii u mě na blogu. Jestli hledáš nějaké dobré sci-fi povídky, tak zrovna tuto knihu úplně nedoporučuji, líbilo se mi jen pár povídek :) Mně se líbila obzvlášť kniha Roboti a androidi, viz zde http://ladyesik.wordpress.com/2011/10/07/roboti-a-androidi/#respond :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lady, nedá se říct, že bych sci-fi vyhledávala. Vlastně je to jediný žánr, kterýmu se úspěšně už léta vyhýbám. Ale možná bych Roboty měla zkusit a poznat něco novýho. V létě obvykle "rozlousknu" skoro každou knížku ;-)

      Vymazat
  44. chudák Vivi, takový den bych opravdu zažít nechtěla :/ ale díky tvému optimismu si to vyřešila s humorem a spoustě lidem (stejně tak mě) zlepšila náladu :)

    OdpovědětVymazat
  45. Máš naprostou pravdu, Vivi :-) A jen co si to člověk uvědomí, má chuť se stále usmívat a má krásné prosluněné dny (ačkoli třeba právě prší) :-)

    OdpovědětVymazat
  46. Vivi, Vivi :) ... chudáku, ještěže jsi to ty a bereš to s humorem...když smůla tak teda pořádná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťo, za smůlu si můžu jenom já sama, takže jediná možnost je se tomu zasmát a příště si dávat pozor ;-)

      Vymazat
  47. Překvapuje mě jak ze všeho dostaneš to nejlepší. To já mám dneska taky smolný den, ale ne tak jako ty a jsem z toho rozmrzelá ještě teď. Ráno jsem si vzala svou nově ulovenou zelenou sukýnku a přítel mi řekl, že je příšerná a vrátím to babičce do skříně. Převlékla jsem se do kraťasů a v práci zpět do sukně a pak se stala tragédie. Převrátila jsem na sebe razítkovou barvu. Přítel mi tu sukni asi opravdu nepřál :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řešení je jasný - přítel by ti měl gentlemansky koupit novou sukni! ;-)

      Vymazat
  48. Ano, taky to znám! Takové dny mám a prožívám celkem často a navíc... proč se to vždycky děje všechno najednou? V jeden den? Jako by nestačila jedna nehoda denně! To by to pak člověk snáz spláchnul... Přeji další sluníčkové dny v barevných halenkách bez rozlitých kafí /Bože, taková škoda!/ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reny, náhodou to neni tak zlý. Za každý vylitý kafe si dám dvě další ;-)

      Vymazat
  49. Jééžišmarja!
    V takových dnech většinou zalezu do postele a čekám, až přejdou - nepokouším smůlu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, no jo, ale vtip je právě v tom, že takový dny existujou jenom v našich hlavách ;-).

      Vymazat
  50. Vivi, takovéhle dny blbec mám občas taky, ale musím se přiznat, že takhle pozitivně se s tím vyrovnat neumím, protože kdybych si polila svou oblíbenou košili no tak to si radši nechci ani představit :DDD Jsi skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  51. Nejmilejší Vivinko,
    nic si z toho nedělej, občas musí přijít den blbec, abychom si pak vážili té naprosté většiny krásných a veselých dnů..:-)
    Snad Ti trošku zlepší náladu i sdílená radost - já jsem ode dneška hlava titulovaná..:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, moc ti gratuluju k otitulované hlavě. Krásně se ta "titulkorunka" nosí, viď? ;-) Jsi moc šikovná a teď, doufám, začneš užívat léta jaksepatří!

      Vymazat
  52. Vivi! nikto by to nezvladol s vacsim stylom ;) ja by som skoncila asi v nemocnici po takom dni :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi zlatá.
      Nosila bych ti do nemocnice motivační cédéčka, oříškovou čokoládu a pomeranče.

      Vymazat
    2. aaaaw, dakujem <3 !

      Vymazat
  53. Vivi,
    jestli ono není pondělí...já jsem dnešní den prožila střídavě v horku a zimě, pila jsem čaj proti nachlazení a dopovala jsem se vším možným, abych přežila. Jsem asi jediná, kdo dokázal v tropických víkendových vedrech, nastydnout.
    Ale je třeba to všechno brát..prostě pořád s úsměvem:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, ať jsi brzy fit. Není divu, že jsi nastydla. Výkyvy počasí zmůžou každýho. :-*

      Vymazat
  54. Až budu mít pocit onoho dne blbce ... rozhodně si vzpomenu na tebe. Měla jsem období, kdy jsem dokázala ve všem špatném hledat to dobré, ale nevydrželo mi to dlouho. Měla bych s tím opět začít a následně budu všechny neúspěchy měnit za úspěchy. A to díky tobě, milá Vivi.

    OdpovědětVymazat
  55. Vivi, opět jsi mě pobavila a musím říct, že máš 100% pravdu! Moc ti přeju, ať vždy stihneš použít to preventivní opatření a smůla se ti pak vyhýbá obloukem!

    OdpovědětVymazat
  56. Vivi, díky Tvému pozitivnímu přístupu se taková snažím být i já. A pozom na zmrzlinu nebo kávu - ale raději bych oželela tu košili a hodinky.. :)

    OdpovědětVymazat
  57. Anonymní22:10

    Ach moja krásna Vivi, napísala si to úžasne a pravdivo! Všetko záleží len a len od nás a my to môžeme meniť :). Tvoje články ma vždy potešia a tak očaria, aj vtedy, keď mi je naozaj smutno. Bielu košeľu rozhodne neodkladaj, veď tá potlač od kávy možno nevyzerala až tak zle a rovnako tak zmrzlina na chodníku :).

    OdpovědětVymazat
  58. Dlouho jsem se tak od srdce nezasmála... v poslední době nějak nebylo moc příležitostí... děkuju za to, že jsi tak normální, políváš se kafem, necháš si vnutit nevhodnou kosmetiku i ošidit se v trafice, zkrátka jako my všichni... občas je fajn si přečíst o tom, že nejen já jsem "trdlo" a mám den blbec... velmi mi to zvedlo náladu! LenkaH. P.S.: Jo a dnů blbec do budoucna co nejméně...

    OdpovědětVymazat
  59. Máš moc krásný blog!:) Děkuji, že mě sleduješ, musela jsem Tě začít taky sledovat:) Jsi výborná <3!

    http://sessionbeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  60. Moc vám děkuju za milý komentáře, mějte se krásně!

    OdpovědětVymazat
  61. Jůůů, to byl opravdu nepěkný den. Naštěstí jsou takové dny jen párkrát do roka. ;-)

    OdpovědětVymazat
  62. Milá Vivi,
    aj takéto dni asi musia byť. Stáva sa mi čosi podobné,:P ale ako si napísala, treba sa z toho nejako poučiť a nebrať si to príliš vážne... :)) Krásny článok :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebrat si to a nebrat sebe příliš vážně - to je dobrý recept na všechno ;-)

      Vymazat
  63. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  64. Občas se hold sejde řada takových nepříjemných událostí...snad takových dní není moc :) ...a obrázek/koláž je super! :)

    OdpovědětVymazat
  65. i'd love to have her skirt. :)

    hope you're having a great day!
    xoxo
    jasmine
    AdamAlexMommy

    OdpovědětVymazat
  66. To je teda pech, ale však teď už bude jenom líp...určitě sis totiž vybrala smůlu na dalších 100 let dopředu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlastně to vůbec žádná smůla nebyla, moje milá. Ale to každý pozorný čtenář poznal ;-))

      Vymazat
    2. Anonymní9:45

      Precet sem clanek a komentare po nim a neda mi to nezareagovat.To pulka lidi tady jako nepochopila,cos jim chtela rict?Jak te v komentech litujou a nadavaji na smulu,to si fakt rikam,ze uz je pro lidi tezky pochopit,ze v clanku jasne pises,ze to nebyla smula,ale spis tvoje blbost.Kazdopadne ja se poucil pustil jsem si to video a clovek se nad svym pristupem musi zamyslet.Fakt dobra motivace.Jakub

      Vymazat
    3. Jakube, díky za empatii. Věřím, že článek hodně lidí pochopilo a ti, kteří si ho přečetli jen z půlky, tak ti holt mají "smůlu" ;-). Ostatně, není úděl každýho umělce, že je za svýho života nepochopen? :-)

      Vymazat
  67. Jéé to je snad moje sestřenka :-))

    OdpovědětVymazat
  68. Moc hezký článek, taky si vždycky nadávám za svoji blbost, když se něčím poleju :))

    OdpovědětVymazat
  69. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  70. Unfortunately I cannot translate the text in the picture, but I get the idea, funny. Love the coffee!

    OdpovědětVymazat
  71. Hi!
    I found your blog very interesting and I think you do a great job! A lot of inspiration for myself!

    I would like to keep in touch with you.
    Would you like to follow each other?

    Lots of love,
    Jessica
    Jessicabanach.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  72. Také mám někdy takové dny, kdy jsem už od rána naprosto a dokonale "levá", takže mám pocit smůly na mých patách, ale přesně jak píšeš: Jaký si to uděláš, takový to máš :))
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  73. What a fabulous blog! You have amazing pictures! Great job!

    Rebecca
    http://www.bloglovin.com/en/feed/blog-profile/3636285/winnipeg-style-main-category
    www.winnipegstyle.ca

    OdpovědětVymazat
  74. Tvůj blog jsem objevila až velmi nedávno a obrovská chyba! Zaprvé mi teď sežralo víc jak půl dne se prokousat všemi články namísto toho, abych měla postupný pravidelný přísun a zadruhé už jsem se dávno mohla začíst, zasnít ztotožňovat, inspirovat :) Jen tak dál!
    Zdraví Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, udělala jsi mi svým komentářem velikánskou radost. Budu se těšit na tvoje příští návštěvy :-** a snažit se, aby tě to tady pořád bavilo ;-)

      Vymazat
  75. Love your blog's concept! Amazing!
    It will be an honor for me if you can visit mine too, and if you want to follow, it will be a pleasure to follow you back! ♥

    OdpovědětVymazat
  76. To je plán bitvy! Držim palce :D A pokus sis kupovala v trafice novou Elle s brýlemi, tak si můžeš řikat, že jsi si vlastně koupila ještě brýle :D

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  77. Lucinko Moje Milovaná ,
    Jak jsem to jen bez tebe mohla tři dny na cyklovýletu vydržet ?? :)
    Tak alespoň píšu teď rychlovku a těším se na zítřek !!! :)

    PS : Absolutně se stotožňuji s tvýma " problémama " :)
    Například co mě nejvíce naštvalinkalo ??
    Třeba to že jsem zjistila že mám špatný spacá až v dobu co jsme uléhali do spacáků :)
    Nebo to že si namažu make-up s ochranou proti sluníčku , tak si řeknu že ksichtík mazat nemusím a druhý den se probudím jako rajčátko :)
    Anebo když jsme sjeli celkem prutký 7 kilometrový kopec a pak jsme se měli vracet zpět a učitel se zeptal jestli si to nechceme zkrátit - my samozřejmě že JO
    A pak jsme přišli na to , že to co jsme tedy jeli " zkratkou " bylo o 4 kilometry delší a velice prudký " kopeček " :)

    Poté samozřejmě následovalo dalších 11 kilometrů ale už né tak prudkého kopce - nejvíc mně bylo záhadou to , že jsme vyjeli takový kopec a potom jsme ho ani nejeli dolů ... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gábinko,
      to je holt těžký život dobrodruha na kole ;-). Jsem si jistá, že jsi se se všema potížema vypořádala statečně a aspoň budeš mít na co (s úsměvem) vzpomínat.
      A co se tý zkratky týče, tak ten váš případ je klasika: "Pojedem zkratkou. Je to sice delší, ale za to horší cesta" :-)

      Vymazat
    2. Lucinko ,
      To máš pravdu :)
      Na to jsem málem zapomněla !!! :)
      No jo sněženky ... :))

      Vymazat
  78. what a beautiful image!!!!

    OdpovědětVymazat
  79. Vivi, máš parádní, kterej si okamžitě přidávám do sledování :_) Vintage miluju taky :_) Je to krásný a jemný :_)

    Těším na další návštěvu jak od tebe na mým blogu, tak na mojí tady u tebe :_)

    Hlavu vzhůru, máš úspěšný blog, cit pro krásu a eleganci a to se podaří jen málokomu :_)

    Sandy Shepherd

    http://bimbo-divas.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám velikou radost, že se ti můj blog líbí, jsi moc milá.
      Keep in touch ;-)

      Vymazat
  80. great post honey, nice to meet your blog

    xx

    OdpovědětVymazat
  81. I love vintage!! :))

    OdpovědětVymazat
  82. Anonymní23:35

    Vivisku !!!! Ty ses kralovna vsech moriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nepochybuju ani sekundu!!!! Vladkyne vsech mori a Lucie postrach ulice !!!
    Pidali, myslim, ze kazdej ma vobcas den blbec, a podle mne to vazne zacina tema nevoblibenejma dzinama ...to se jeden citi uplne nejvuj, to je vono, a ja zazila neco podobnyho vonehda.... taky jsem si vyprala vsechny voblibeny dzinuchy najednou a vzala jedny, kt. mi jsou maly ...a uz vod samyho rana se secicko sejrilo ... a znas to, kdyz se dari, tak se dari ...takze, vis, jak jsem to vyresila??? Koupila jsem si jeste jedny dzinaky !!!! Prima, ne? :)) a jeste vo cislo vetsi, at se cejtim hubenejsi, moc doporucuju !!!!! A kdyz jsme u gati, vyzkousela jsem selijaky znacky a zasekla se na jedny a to jsou proste dziny, co sedej, jiny neci neci neci, taky to tak mas?
    Takze, zmaklas to? Vratila ses do lekarny? Koupila sis novou zmrzku? Flekous se vypral?
    Verim, ze uz je secicko v nejlepsejsim poradku.
    Mam te moc rada. Pises moc hezky. Moc.
    Tvoje pritelka usata Misuli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlatí, děkuju za úžasňáckej komentář! Doufám, že už máš v práci volnějc, a že mi v mejlandovi vylíčíš podrobně vejletík v Parisu a vůbec šecicko ;-). Košili mám novou, džíny jsou vypraný a krém vyměněn ;-).

      Vymazat
  83. Jojo, myslím, že za všechny ty "dny blbec" si prostě můžeme sami :D.
    Den je krásný mi připomněl, jak jsem Starce na chmelu poprvé asi v osmi letech viděla, ach :). Je to krásná písnička.
    Tvé články jsou skvělé Vivi, vždycky mi zlepšíš náladu :).
    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  84. Thank you, děkuju, děkuju vám všem ;-)

    OdpovědětVymazat
  85. you re doing amazing job in your blog dear, congrats!
    thanks so much for your comment :-)

    xxx Ros.e.

    OdpovědětVymazat
  86. skvělý článek, taky to tak někdy mám, http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  87. jé, takový dny nesnášim, ty jsou uplně příšerný! ale naštěstí se nestávaj tak často, tak se to dá nějak unýst... bílou košili kdyžtak nějak přebarvi, jestli to je možný... pak se dá taky použít ;) pěknej blog :)

    http://jumpandtwirl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Georgie, z příšernýho dne se dá snadno udělat krásnej den. Je to jen na tobě ;-)

      Vymazat
  88. Fajnééé :D úsměvné, groteskní! děkuju za hezké ráno :):)

    OdpovědětVymazat
  89. omg i love that photo there - the hair, clothes, make up, retro feeling and everything :)
    sorry for the very late reply honey since I've been too busy these days. Thanks for commenting on my blog, would you like to follow each other?
    A
    xx
    http://epiquemoi.blogspot.com

    OdpovědětVymazat