5.9.12

Intervijů s princeznou

Zažili jsme tu spolu zatím jenom jednu Giveaway, ale zato jsme si ji pořádně užili. Vítězkou "pařížských propriet" (rtěnky Chanel a perel) se tehdy stala Anne. A protože mě mile překvapila tím, že odkaz na soutěž sdílela na svým blogu, rozhodla jsem se ji potěšit něčím navíc, a tak jsme spolu udělaly rozhovor. Anne je krásná blogová princezna, proto jsem si dovolila jí přimalovat korále a korunku. Z intervijů ale poznáte, že u ní za půvabem nikterak nezaostává inteligence a vtip. Ta se má! ;-)
Úlohy jsou tedy rozděleny jasně. Já se ptám, Ann odpovídá, vy si vaříte kávu nebo čaj, odpočíváte a čtete náš rozhovor. Užijte si den a děkuju, že ho částečně trávíte i tady. Zítra se těším zase na viděnou!



Milá Anne, ve tvém kosmetickém arzenálu přibyla po soutěži rtěnka Chanel. Už jste se skamarádily?
Padly jsme si do oka hned po otevření balíčku, ve kterém byla schovaná. K mému malému pokladu přibyla ještě jedna rtěnka, a musím říct, že jsou to nejlepší přítelkyně do kabelky.

Bez čeho si nedokážeš představit svůj den?
Bez úsměvů a dobré nálady. Mimo to je pro mě základ vydatná snídaně a upravený vzhled – když jdu do školy nebo na praxi, záleží mi na tom, jak vypadám a co mám na sobě. Když jsem doma, vystačím si s huňatýma ponožkama a přítelovým tričkem. Se šálkem kvalitního čaje pak v houpacím křesle, zabalená do deky, sleduju seriály. A taky jsem hrozný blázen do hydratování, nemohla bych být bez všelijakých hydratačních krémů, balzámů na rty a olejů na vlasy. Kupuju pořád nové a nestíhám to všechno vypatlat, znáte to – ženská. :)

Část prázdnin jsi strávila ve Francii. Co tě tam nejvíc překvapilo?
Ve „Francouzii“ bylo úžasné vše, na co si vzpomenu. Každý den se v myšlenkách vracím do večerního Saint Tropez, kde byla neuvěřitelná atmosféra při procházkách podél moře, na pláž L’Escalet nebo na Bora Bora, kde člověk zapomíná na starosti, protože se náhle ocitá v ráji. A v neposlední řadě malebné Údolí víl, které vás okamžitě omámí. Vše, co jsem tu vyjmenovala, jsem si na blog schovala jako zakončení mého cestování, takže pokud jste také Francouzofilové, můžete se těšit na malého průvodce po kouzelných místech této úžasné země. ;)

Pojďme potěšit intelektuální duše. Máš pro nás dva tři tipy na dobrou knížku?
Pokud má někdo rád sci-fi a zbožňuje knížky, které se čtou „jedním dechem“, tak doporučuji Den Trifidů od Johna Wyndhama. Další mojí oblíbenou knihou je Tibetská kniha mrtvých, Mezi životem a smrtí, Cesta k poznání skutečnosti a hlavně Moodyho Život po životě.
Z jiného soudku všem vřele doporučuji knihy literárního mistra Dona Miguela Ruize – především Čtyři dohody a Pátou dohodu. Rhonda Byrne se zabývá Zákonem přitažlivosti v knize (a pro lenochy i v dokumentu) Tajemství. Perfektní literatura pro ty, co touží po lepším životě a osobním rozvoji.

Všichni na tvém blogu obdivujeme tvoje půvaby. Prozradíš nám svoje tajemství krásy?
Nevíte o tom, že Photoshop umí zázraky? :)

Na závěr můžeš čtenářům poslat vzkaz...
Začala škola, takže školou povinným i nepovinným přeju hodně štěstí a úspěchů. Mějte se krásně!


Pokud se chcete o Anne dozvědět víc, nezapomeňte navštívit její blog. Stojí za to se tam pořádně porozhlídnout a začíst, vstupte tady

Vivi podpis

67 komentářů:

  1. Tak slečnu Anne jsem doposud neznala, ale je mi moc sympatická (hlavně bychom si rozuměly, co se knih týče ..Den Trifidů, och! :D).
    Moc pěkný rozhovor :))
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, jo, skvělý knižní vkus ;-).
      A děkuju!

      Vymazat
  2. Vy dvě jste ale povedená dvojka :-) Rozhovor jsem přečetla jedním dechem až jsem si z čaje nestačila ani usrknout - hold ho budu muset přelouskat i s popíjením asi ještě jednou :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za představení pro mne doposud neznámě blogerky :-) Moc hezký článek a s knižními tipy naprosto souhlasím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evelins, mám radost, že jsi mým prostřednictvím mohla Anne poznat a teď už nezbývá než se začíst do Čtyř dohod ;-).

      Vymazat
  4. super intervijú Vivi, Anne a jej blog poznám, okrem toho, že je veľmi pekná a má štýl, je aj veľmi nadaná a krásne kreslí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Bibo, ty znáš celý (blogerský) svět! ;-)

      Vymazat
  5. Za šálku kávy jsem rozhovor přečetla jedním dechem :) Blogerku Anne jsem neznala, což jak vidím, byla chyba, má opravdu krásné fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Emily, to mi připomíná, že jsem dneska ještě neměla kafe. To už se mi nestalo v 10 hodin dopoledne už pěkných pár let ;-).

      Vymazat
  6. Holky, já vás obě dvě strašně žeru, tak mi tohle propojení udělalo obrovskou radost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristýnko, jestli jsou všichni milovníci zdravý stravy tak milý, přestávám jíst kremrole! ;-)

      Vymazat
    2. To víš, mám v sobě z těch salátů tolik chlorofylu, že se ze mě stává květina a slunce lapám do duše :P Ale kremrole bych si taky dala, ale plněné rýžovou šlehačkou... Vivi, přestaň mě navádět na hříšnosti!

      Vymazat
    3. Jak já říkám, hřešit s mírou je jako nehřešit vůbec - no řekni, nemělo by se tohle moje "přísloví" dostat mezi všechen lid?! ;-)
      Kéž by sis jednou otevřela restauraci nebo kavárnu! Na tvoje vegepochoutky a kremrole s rýžovou šlehačkou bych chodila denně. Né né, už mě v restauracích nebaví jíst smažáky nebo brokolici se sýrovou omáčkou...eh; kam se poděla fantazie!?
      Slunce v duši všem! :-D

      Vymazat
    4. To je správná věta! Hřešení s mírou si nikdy nepamatuji, ale ty dny, kdy se nafutruju až je mi špatně, na ty vzpomínám ještě dlouhou dobu :D
      Vadí mi, jak v restaurací mají malý výběr právě zákusků, dostanou se leda k tiramisu ale dál ne. A klidně bych si otevřela něco vlastního, to by mě bavilo, nebo bych v dělala v nejlepší jídelně na základní škole a vymýšlela menu pro děti :)

      Vymazat
    5. Kristýnko, tak kdybys dělala v jídelně na ZŠ, vrátím se zpátky do školních lavic, i když jsem se po těch 19 letech strávených v různých školských zařízeních zařekla, že už mě tam nikdy nikdo neuvidí! ;-) Určitě bys tam jako první zrušila rozblemcanou žemlovku, hnědou omáčku s obrovskýma rozvařenýma kolínkama a slepený šunkofleky.
      Přesně tak. V běžný restauraci si můžeš dát jako kulinářský výdobytek tiramisu a palačinky, z vegetariánských jídel zmiňovaný smažák a brokolici se sýrem. Co si budem povídat, dokud nebudeš mít svůj vlastní podnik, nejlíp si uvaříme doma. ;-)
      Už se těším, až u tebe zkouknu všechny gastro lahůdky! ;-)

      Vymazat
  7. Holky, bylo to miliontrilionkrát lepší počtení, než intervijúz s našima "celébritama" kdejakýma, Anička je sympaťačka, držím palce, ať se daří na poli blogerském i osobním. :)
    xxx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, dyk voni ty celébrity už taky neví coby, dyk už snad ani nikoho zas tak moc nezajímajó! To je lepší naše Anne ;-).

      Vymazat
  8. Milujem rozhovory. Uvažujem, že nejaké by som aj ja mohla vymyslieť. Ak sa raz tak stane, Vivi, budeš jednou z mojich adeptiek, vždy máš čím prekvapiť. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Díky fíky! Moc milé a středeční ráno je zase hezčí! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Super rozhovor, ne žádný nudný a už vůbec žádné ohradné otázky :) Na blog Anne se určitě podívám. Podle odpovědí je mi moc sympatická :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niky, na dobrou otázku dobrá odpověď...ale to už si moc fandim ;-)).
      Mrkni k Anne určitě a ať se ti tam líbí!

      Vymazat
  11. Anonymní9:14

    Anne se má,taky by se mi líbilo, kdyby se mnou dělala naše úžasná Vivi rozhovor 8-).Moc se vám to holky povedlo! Káťa
    PS Kdy zajedeš do Krumlova? 8-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, napřed bylo na Krumlov velký horko a teď je zase zima. Kruci, zní to jako výmluva, viď? ;-)

      Vymazat
  12. Velká Vivi Tě Sleduje! :D Opravdu jsem si zrovna "hodila nožky nahoru" a pila jsem čaj, když jsem otevřela článek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivi neinstaluje svoje velký voko do místností svých čtenářů, jen se do nich dokáže vcííítit! ;-))

      Vymazat
  13. originálne vymyslený článok :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné intervijů, žádné ohrané otázky - prostě originální, jako ty, Vivi. :) Anne má skvělý blog, kam se ráda vracím. A spojení tvého a jejího vytvřoilo super rozhovor, u kterého jsem si snědla koláček a vypila čaj. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, tak to mě moc těší. Doufám, že ti u našeho rozhovoru nezaskočil koláček ;-).

      Vymazat
  15. Anonymní11:10

    Kdyz ctu na jinych blozich rozhovory, je to vzdycky nuda. Tobe se podarilo udelat vtipný a zabavny rozhovor, fakt jsem si ho s chuti precetla. Anne je mila, urcite ji zacnu sledovat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám velkou radost, i za Anne děkuju ;-).

      Vymazat
  16. Jsem moc ráda že se Vám líbí :-) děkuji moje milá :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Anne, nemáš vůbec zač. Jsem ráda, že jsme se na mým blogu takhle příjemně společně sešly. :-*

      Vymazat
  17. Vy jste obě dvě šikovný dcérenky (nebo princezny?) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ali, spíš princezny. Chci totiž taky nosit červený korále, korunku na hlavě, princeznovský šaty a celej den si hrát u jezírka s míčkem.
      Děkujem :-*

      Vymazat
  18. great interview Vivi:) congrats to her!!:) Kisses dear!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thanks for your lovely comment, lady. ;-)

      Vymazat
    2. welcome dear!:) just added you on my circles in google+:) hugs!

      Vymazat
    3. Dear Lilli, thank you very much, I´m happy :-*

      Vymazat
  19. Moc hezký rozhovor, krásně jste si "popovídaly" pro všechny. =)
    Hned za ní vyrážím, tvá korunka jí moc sluší. =)

    OdpovědětVymazat
  20. Vivi, vybrala jsi tu nejlepší možnou princeznu:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucí, vybíral nekompromisní "Random", ale musím říct, že vybral fakt výborně ;-).

      Vymazat
  21. Ahoj :)
    Na mojom blogu nájdeš článok o Versatile Blogger Award Chcem aby si vedela, že som ťa na toto ocenenie nominovala :)
    Budem rad ak ma navštíviš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, ó, to je od tebe moc milý! Děkuju :-*

      Vymazat
  22. Super rozhovor! jej blog poznám a mám ho veľmi rada :)

    OdpovědětVymazat
  23. Odpovědi
    1. Nicol, třeba příště v Giveaway vyhraješ ty a budeš si užívat rozhovoru i rtěnky Chanel. Štěstí přece nechodí pořád jenom po horách... ;-)

      Vymazat
  24. Hezký rozhovor :)
    A jak se ti líbila rtěnka z mé giveaway? Ani ses neozvala :(

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romčo, psala jsem Ti e-mail hned jak mi rtěnka dorazila a nešetřila jsem slovy chvály a díků. Zkus se podívat ve spamech, jestli tam můj e-mail nesklouznul. ;-)

      Vymazat
    2. Zatracený spamy. Všechny maily jsem našla. Omlouvam se :(
      Děkuji za krásné maily, jsi zlatá. Uživej si dne a měj se krásně :))

      Vymazat
    3. Jéjda, vůbec se neomlouvej - to je známá věc, že ve spamech se najdou všelijaký poklady ;-). A neuhodneš, co zrovna teď obtiskávám na hrnek s kafem...no jo, krásnou rtěnku od Tebe. ;-)

      Vymazat
  25. jeej, ďakujem za milé zoznámenie s Anne, určite si idem pozrieť jej blog ;)
    Sue http://kuceravasue.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  26. Milá Vivi,
    to je bezva čtení, těším se na další rozhovory! Tedy - dost jsem blogování přes prázdniny flákala, tak snad mi něco neuteklo...
    Měj krásné dny! M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Mari, to je dobře, že sis udělala prázdniny (i blogové), však nám to vynahradíš ;-).

      Vymazat
  27. Skvělé "intervijů", moc dobře se mi četlo (ostatně jako všechny Tvé články)! :)

    OdpovědětVymazat
  28. Pěkný rozhovor!! Už se moc těším na náš společný :))

    OdpovědětVymazat
  29. konečně si člověk pořádně počte :))
    jinak si pokládala super otázky ;)

    OdpovědětVymazat
  30. Děkuju všem za komentáře, jste moc príma ;-).

    OdpovědětVymazat
  31. Anonymní20:39

    Ha! Tady mi neco uniklo! :) Dve princezny si povidaly a ja se to docitam teprve ted!
    Moc hezke a mile!
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  32. Vivi..moc krásný článek!! udělala jsi mi velkou radost..protože Anne mám moc ráda..a vy dvě dohromady..to je skvělá kombinace:) Tak by mě ale zajímalo..kdy pak uděláš rozhovor se mnou??..nebo..nemohl by ho se mnou udělat nerodilý Francouz kocour Zdeněk?????:)

    OdpovědětVymazat
  33. Zlatá Ino,
    Zděnek by s tebou rozhovor udělal určitě moc rád, tak se zkus zúčastnit mojí Giveaway ;-)...při splnění pravidla pro dobrovolníky je totiž součástí výhry rozhovor s vítězem. ;-) Budu držet pěsti!:-*

    OdpovědětVymazat