15.10.12

Jak se v pondělí potěšit aneb moje holky pastelky

Nedokážu si představit, že bych měla v šuplíku pracovního stolu jednu ohryzanou tužku, starou zapomenutou sušenku a dvě oprýskaný reklamní propisky "Zedníček a syn". Mně se líbí, když mám v šuplíku klidně i chaos, ale musí to být chaos barevný a hodný pousmá (občas mám vzteka a guma na tužky s obrázkem prasátka mi pomáhá...). A proto vás při pondělku zdravím ověšená veselými propiskami, pastelkami a pruhovanými tužkami a chci vám ukázat, že pracovní nebo školní "ouředničení" může být mnohem přívětivější, když si vezmeme na pomoc zábavný "písátka".
To vám je tak fajn mít fešáckou propiskou zapsáno, že po noci přijde zas ráno (já bych to jinak určitě zapomněla). Nebo si zapsat tužkou veselou, že starosti vás neberou (kdo vymění písmeno "b" za "s", dostane pohlavek) - taková "bezstarostná věta" vypadá na papíře tak nezvykle, že vás samým překvapením starosti možná opravdu přestanou tížit (aspoň na chvíli).
Kupte si dneska cestou domů v papírnictví barevnou tužku pro radost a zapište si s ní do notýsku třeba nějakou bláznivinu nebo něco, na co se teď zrovna těšíte...hned se vám začátek týdne líp stráví a pondělní realita získá vlídnější tvář - možná se na vás dokonce usměje. A brzy vám tu představím a doporučím ty nejkrásnější diáře, zápisníky a notesy, jaký znám. Protože psát parádní tužkou do ošklivýho sešitu, to se přece nedělá, děti moje! ;-)




Zleva: knížka se skandinávskými nálepkami, oranžová sponka se zajíčkem, můj diář (možná jste v něm postřehli, že začínám pilovat angličtinu...tak se zeptám i vás: "Hau dů jů dů?") a pastelky koh-i-noor.



Když úřadování, tak jedině s čerstvou kávou, mými sešity a zápisníky, s tužkou s dřevěným medvídkem (bohužel nepíše - má na konci takový divný tupý tvar) ;-), s "holčičí" propiskou a washi páskou s oranžovými puntíky.



V pozadí moje snídaně (posvícenská specialita od mamky - hnetýnka, hnětynka...co kraj, to jiný název, ale chutná všude dobře). V popředí propiska s gumovou holčičkou, která sice někdy nepíše, zato má vždycky spoustu řečí. Ale můžete se na ni zlobit, když má tak optimisticky slušný návrhy? ;-)

Vivi podpis

122 komentářů:

  1. Mila Vivi, psat pastelkou mi vzdycky strasne zvedne naladu a nedavno jsem objevila nahodou stare vodovky a to bylo radosti....proste navrat do detstvi.
    Moc jsem si to s tim stetcem uzila, ale barevna jsem byla az za usima.....dokonce jsem obarvila i naseho psa, ktery se mi do toho porad motal:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, tak něco podobně "prásklýho" jsem si od elegantní sicilské dámy potřebovala přečíst ;-). Díky. :-*

      Vymazat
  2. jsem úchyl na bloky a zápiskníky, takže se těším na další článek!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ty taky? ;-) Ale je to úžasná úchylka, to musíš uznat.

      Vymazat
  3. Hezké pondělní ráno Vivinko, děkuji ti moc krásný příspěvek! Díky tobě mám krásné a veselé a příjemné ráno, za což ti posílám pusu :-* A dobrovolně se teda hlásím o ten pohlavek... tak nějak mi to v hlavě samo naskočilo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pusu za pohlavek nevyměním, to se nebuj. Posílám taky jedno políbení a bít tě nebudu. ;-)

      Vymazat
  4. Teď jsem se nasmála tady, tak to můžu mít už jen krásný den :)
    A napadá mě kvůli první fotce, nosí Vivi ve vlasech barevné dětské sponky? :) (já mám modrou se žábou, na základce mi nosila štěstí ale střední byla zpočátku takové zlo, že to žabička odnesla a schovala se právě do šuplíku)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristýnko, anó, Vivi nosí všelijaký sponky, ale k nim jedině černý šaty, aby se to trošku vykompenzovalo ;-). Aha, takže až se někdy sejdeme, poznáme se podle "žáby" a "zajíce" ve vlasech ;-).

      Vymazat
  5. Pekný článoček v upršané pondelkové ráno! Už teraz sa teším na ďalší príspevok s notesíkmi,lebo mám na ne slabosť:) A idem si urobiť kávičku!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to som netušila, že o pastelkách a notesoch sa dá písať aj zaujímavo a zábavne, teda, že sa vôbec dá písať :) Ale ty by si vedela obkecať aj gombík na gatiach, tak čo sa čudujem, že áno :))) Milá Vivi, ďakujem, že aj dnes si mi robila spoločnosť pri raňajkách. Prajem ti pekný deň a nieže sa nám počmáraš pastelkami aj ty :))) Ja si ich ešte pred cestou do školy, zopár hodím do tašky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, děkuju za milý slova i za príma tip na další článek - bude se jmenovat "Jak šel se mnou gombík na gatiach do světa". Přeju krásně vybarvený den. :-*

      Vymazat
  7. Milá Vivi,
    skvělý článek, který mi při pochmurném pondělku vytvořil úsměv na tváři. Děkuji :) Už se moc těším na tvoje povídání o diářích, zápisnících a notýskách O:) Zrovna totiž přemýšlím jaký diář zvolím na rok 2013.

    P.s. bez pastelek a malůvek v diáři ani ránu <3

    Hezký den

    Panda
    http://pandulka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pandi, tak to budu mít pro tebe móc pěkný tipy na diáře 2013 - mám jich teď plnou hlavu. ;-)

      Vymazat
    2. Těším se :)

      Vymazat
  8. Ty jsi takový náš barevný obrázek, co rozveselí každý den! :)

    OdpovědětVymazat
  9. krásný milý článek :)

    OdpovědětVymazat
  10. Vivi diky, hned mam vetsi chut se pustit do diplomky. Jen se bojim, ze si ji celou ted okytickuju a vybarvim :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Belle Hanele, já myslím, že vybarvená diplomka má u státnic velkou šanci na úspěch. ;-) Na tý mojí diplomce byla obtiskutá moucha, která do ní nedopatřením vlítla...to byl větší průšvih než nějaká ta kopretina namalovaná pastelkou ;-).

      Vymazat
  11. Vivinko krasne naladenie do noveho tyzdna. zboznujem ceruzky a pera, mam ich plnu kopu. obcas si aj vyfarbujem krtkovu omalovavanku, ked ma pochyti nalada :) uz sa neviem dockat clanku o notiskoch. tie zbieram este od detstva, ale nic do nich nepisem. nechcem ich zacmarat "kecama". krasny den :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Dominiko, já notýsky šetřila úplně stejně, ale pak jsem zjistila, že notesy chtějí být počmáraný, i když třeba pitominkama. Vždyť k tomu byly vyrobený! Jen čmárej a piš a omalovávej ;-).

      Vymazat
  12. Vivi, hezké ráno, pěkně jsi mě naladila,tak barevně, jsi vždy tak dobře naladěná:) Pěkný týden přeju.Romča

    OdpovědětVymazat
  13. Geisha*10:10

    Vivi, ty si perfektná, ďakujem! A hneď si pekne píšem do citrónikového zošitka-dneska nedepkujem! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výýýýborně! Máš jedničku s hvězdou a k tomu pochvalu ;-).

      Vymazat
  14. Bločků a notýsku mám řekla bych kolem 40, měla bych je spočítat :) Ovšem do nich nepíšu, jen si je kupuju protože jsou táák krásné.. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak já ti rozumím! Kdyby to tvá sbírka dala dohromady s mou sbírkou, možná by to byla jedna z největších notýskových sbírek ... třeba i na světě! ;-)

      Vymazat
  15. Milá Vivi,
    v sobotu jsem si napsala směny do práce, přičemž od 25.10. mám dovolenou, kterou jsem ovšem nenapsala jako dovolenou, ale jako "jedu do Hotelu Králíček!". Když se teď kouknu, že zítra ze školu hned běžím do práce a tak to bude celý týden, nemůže mi to zkazit náladu, jelikož se tam na mě usmívá Králíček :)

    Krásný začátek nového týdne!
    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hotel Králíček? Tak to sis, Veru, nemohla vybrat lepší místo pro odpočinek. Doufám, že jsi do diáře "Králíčka" nezapomněla taky namalovat. :-*

      Vymazat
  16. Já se u tebe vždycky tak zasním...
    Jo a ahoj Vivi!!! :o)
    Jaký jsi měla víkend... Koukám, že barevný a hodláš barevně pokračovat i v pondělí... Barevná je super, zvlášť v sychravém podzimu a co teprve v blátivé zimě (je hrozný, že zimy už nejsou bílé nemyslíš?)
    Já bych brala tipy na nějaké pěkné a praktické diáře na rok 2013 - nemáš? :o)

    Pěkný den plný barev a úsměvů :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdení, moc ráda Tě tu zase vidím. Tak často nosím černý šaty, že mi nezbývá než jíst barevný koláčky a malovat pastelkama, abych dodala svýmu stylu trochu jásavýho barevna ;-). Zdeni, tahle zima bude určitě nádherně bílá..cítím to v kostech.
      Tipy na diáře na rok 2013? Ach ano, mám, mám! ;-) Brzy...
      Děkuju za krásný přání, opětuju.

      Vymazat
  17. Parádní článek! A určitě souhlasím.. Mně stačí vzít do ruky propiska s nápisem Daniela od babičky a hned mi je lépe! :)

    OdpovědětVymazat
  18. medvediu divnú tupotvarú ceruzku by som rada zoznámila s pánom strúhadielkom. ten strúha nielen rôzne grimasy, ale sem tam sa mu podarí zastrúhať aj ceruzky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Nino, ale tužka ještě pana struhadýlka nikdy neviděla...musíme na to jít hodně pomalu...nenásilně. Napřed se musí oťukat, než se pustí do strouhání ;-).

      Vymazat
  19. Hezké ráno nebo spíš den i Tobě, Vivinko!
    Bez barevných tužek to prostě nejde. Hlavně ti tedy závidím ty tvé srandovní propisky a tužky.
    Dokud jsem studovala, tak jsem měla poznámky, sešity apod. jako omalovánky. A zůstalo mi to i v práci, termíny na zákazníky mám napsány v pracovním diáři růžově (červená je až moc profláklá, že jo a hlavně to u nás značí nějakou neshodu nebo průšvih). :)
    Teď jsem si tak vzpomněla, že když jsem byla na zkoušce z energetiky a kreslila schéma vodní elektrárny, tak jsem tam panu docentovi nakreslila i ryby, žáby a vybarvila je. Známku to nezlepšilo, ale alespoň jsem měla originální přípravu a panu docentovi zvedla náladu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, já být tvým zkoušejícím a vidět na schématu elektrárny žáby a ryby, tak tě okamžitě a bez zkoušení pošlu za dveře - s jedničkou v indexu samozřejmě; copak kreativní lidi se ještě musí u zkoušek dál zpovídat?! ;-)

      Vymazat
  20. Ahoj Vivi, no neuvěříš. Teď jsem přišla z obchodu, jdu otevřít okno - a prásk - keramický hrnek s mýma propiskama a barvičkama se válí po zemi. Na kusy. Pastelky a pera všude. Navztekaná sedám k pc, a šup - tvůj pastelkový článeček. Hezky jsem schládla zase, hrnek odešlu do věčných lovišť a budu se smát. Třeba si mám koupit barevnější. A střepy jsou štěstí. tento víkend jsme rozbili tři skleněné věci s mým drahým a teď keramika. Jsme šťastná /nebo nešikovná/ rodina. Jo a ten koláček, ten neznám, a vypadá moc krásně. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Binn, tak to je osud, to mi nikdo nevymluví ;-). Chce to teď ten nejbarevnější hrnek, klidně i z plastu, aby těch střepů a štěstí nebylo zas moc :-).

      Vymazat
  21. mila vivi,
    diky za zachranene pondeli, uz zase mam usmev na tvari!..jenom pastelky si budu muset jit pekne pomazlit a srovnat, posledni dobou jsou to male siroty, vytlacily je *akrylky*..ostuda, ja vim! mela bych se starat o vsechny barvicky stejne ! jdu na to!
    papa
    bara
    p.s. az budes mit nekdy moznost vyzkouset od d.hauschka telove mleko citron,citr.trava, tak o tom treba napis,zajimal by mne tvuj nazor..jestli mas rada svezi vune, tak se budes rozplyvat a ja si vychutnam oboji..mleko a tvuj clanek jako pralinku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro, akrylky, voskovky, pastelky - na tom nezáleží; hlavně, že je barevno a veselo.
      P.S. ó, to zní tak úžasně. Zrovinka dneska jsem u snídaně docela dlouho mluvila o Dr. Hauschkovi, a myslím, že můj muž, který pomáhá Ježíškovi, pochopil, co tím chci říct. ;-) Tvůj tip nemůžu nezkusit. Děkuju ;-).

      Vymazat
  22. skvělé jako vždy, taky se mi líp začíná nový týden s hezkým zápisníkem a tužkou, hezký den! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. Vivinkooo!<3
    No ani nevieš ako si mi chýbala,tvoje posty som potajme pozerala cez mobil:)
    A už som konečne doma a čitam ich ešte raz,odpadávam od úžasu:)
    Darčeky dorazili,moc krásne dakujem:) Všetko je to tak neuveriteľne milééé<333 Vivi ty si kráľovná zdobenia <3 moc krásne dakujem :))

    s láskou vivinátorka:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi zlatá, milá Vivinátorko ;-). Mám velkou radost, že už jsi v pořádku doma, a že už ti dorazil balíček. Nemáš vůbec zač, ráda jsem tě potěšila :-**

      Vymazat
  24. Vivinko...ty máš vždy nejkrásnější barevné posty, jaké tu kdo kdy stvořil. Hned to rozradostní den. Pokračuj ve své práci stejně tak úžasně, jako doposud. A musím říct, že tvoje maminka dělá úžasné hnětynky :) vyřiď jí to :) já je totiž hrozně miluju...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, děkuju moc, krásný slova - vážim si jich a budu se snažit neusnout na vavřínech ;-).

      Vymazat
  25. krásný pozitivní post, opravdu:)

    OdpovědětVymazat
  26. Milá Vivi,
    to je krásné :)! A mně se pořád moji studenti smějí, že jim vyplňuju prezenčku s tužkou, která má na konci kravičku a píšu si poznámky do zápisníčků i v době, kdy všichni mají přece smartphony!! Krásný příspěvek, který mě naladil na odpolední práci ;)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kač, ty jsi mě měla učit! Byla bys bývala moje nejoblíbenější učitelda! ;-)

      Vymazat
  27. Moje slova, není nad veselé pracovní náčiní ( a taky odpolední kávu a další super-duper optimistický post ke čtení)! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucí, ty jsi tady! A já myslela, že už jsi na blogový svět úplně zapomněla. Vezmu dneska tužku a namaluju ti hrušku! ;-)

      Vymazat
  28. Jé! Mít to tak hezký jak ty... Já jediný, na co se zmůžu, je, že píšu obrázkovou propiskou z Luxoru asi za 5 korun :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, obrázková propiska za 5,- - to zní jako sen všech propiskomaniaků ;-).

      Vymazat
  29. Panebože, já mám zápisníků doma nejméně dvacet ! Líbí se mi všechny v těch obchodech, já si prostě nemůžu pomoct, vždy skončím s dalším zápisníkem :-) :-D

    OdpovědětVymazat
  30. pastelky vždy a všade ;D

    OdpovědětVymazat
  31. Krása! Zrovna minulý týden jsem si v papíráku koupila jen tak kusovou červenou a růžovou pastelku :)

    Vivi, můžu mít osobní dotaz? Už dřív jsem nad tím přemýšlela - vždycky vzpomínáš na vysokoškolská studia - jaký máš vystudovaný obor? I když pochybuju, že by Ti tu originalitu a nápaditost dala škola...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výborně, milá běžkyně, růžová a červená pastelka - to je základ! ;-)
      Děkuju za kompliment. Mám vystudovanou Jihočeskou univerzitu, Zdravotně-sociální fakultu, obor Rehabilitační péče o postižené děti, dospělé a staré osoby. Po těch 6 letech, který jsem tam strávila, jsem ráda, že už si můžu zase jenom malovat :-D.

      Vymazat
  32. vždycky mi zvedneš náladu! a taky miluju tyhle serepetičky, mám toho plné krabice!

    OdpovědětVymazat
  33. Holky, mockrát všem děkuju, já vás miluju. Vy jste tak milý a vtipný!!! :-**

    OdpovědětVymazat
  34. Škoda, že jsem si článek nepřečetla už ráno třeba by bylo všechno lepší. :/
    Jinak už se těším na nejkrásnější diáře, zápisníky atd. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ell, doufám, že na zlepšení nálady není pozdě ani teď odpoledne...
      A já se zase těším na tvou příští návštěvu. :-*

      Vymazat
  35. Jé Vivinko !
    Krásné ! Přesně tak to mám taky !
    Ale dnes mi bylo strašně blbě , měla jsme si toto přečíst ráno , změnila by se mi aspoň trošku nálad , ale teď to taky stačí ! :)
    Tleskám ! Jako vždy ! :))

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabulko, bylo to dneska takový divný pondělí. Všichni si tady na něj tak trošku stěžujou, ale mám velikou radost, že se to pak odpoledne (a třeba i trošku díky mně) vylepšilo ;-). Děkuju.

      Vymazat
    2. Samozřejmě že díky tobě ! :)
      Vivinko , já už si tak zvykla že mi vždycky odpovíš... To by jsi nevěřila jakou mám radost , když zjistím že jsi mi odpověděla ! :))

      Vymazat
    3. Jsi miloučká! :-*

      Vymazat
  36. Anonymní15:51

    SOuhlasím! Když je něco napsáno krásnou propiskou nebo ještě lépěji krásnou tužkou či pastelkou, hnedle je den veselejším!
    Jsem napnutá na ty diářky:) Teď se zrovna snažím nějaký někde ulovit, aby mi dělal stejnou radost jako ten dřívější (teda nynější).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Honzi, výběr diáře je vždycky takový malý rituál (vždyť s ním pak strávíme následující rok), tak věřím, že tě tu brzy budu inspirovat ;-).

      Vymazat
  37. Vivinko, hláška, kdo vymění písmenka, mě opravdu rozesmála, takže optimistický návrh slečny na posledním obrázku dneska splňuji :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Milo, výborně, tak přesně to jsem si přála ;-)

      Vymazat
  38. Jojo,není nad barevný propisky,tužky a pastelky.Já milovala propisku která v sobě měla mickey mouse,vršek byl průhledný a on si tam jen tak plaval.A já místo abych poslouchala paní učitelku,tak jsem pořádala mickeymu závody v plavání.A v penále voňavý gumy made in china,jej ikdyž to už všechno odnes čas,tak na to se nezapomíná.Teď mám na stole zelenou sklenici a v ní všechny možný propisky,tužku a na konci je dřevěnej zajíc,ale mickey zůstane dál v mých vzpomínkách králem...Krásnej článek,kterej mě pohladil po duši..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Betty, ó můj ty světě, tyhle plavací propisky si taky pamatuju. Nedávno jsem je viděla na Aukru za 500,- - tomu říkám retro (škoda, že jsme je kdysi dávno z půdy vyhodili - byla bych dneska bohatá) ;-). Moc ti děkuju za roztomilou vzpomínku, cítím to úplně stejně.

      Vymazat
  39. Moi? "že ve bja", budu si muset, taky do notesu zapsat na příští rok hodiny francouzské gramatiky!!!Teď (skoro) vážně, já se po w.e. neprojdu u nás na venkově, kolem papírnictví:-(,protože se projdu podzimní přírodou a nasbírám si barviček, z jeho bohaté a krásné palety barev:-D Heč!Ty brďo, to je věta, dlouhá, jak zimní noc:-)
    Přeji Ti, ještě krásné pisálkování, písátky ze tvé krásné kolekce:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renatko, ty mě vždycky tak rozesměješ! Jsi mistr slova ;-).

      Vymazat
  40. Jezis toto je zas tak krasne naaranzovane, koukam na to dokolecka dokola a nemuzu se odlepit :))

    OdpovědětVymazat
  41. Něco na tom bude, Vivinko... Dneska bych nějakou tu vzpruhu opravdu potřebovala :(

    OdpovědětVymazat
  42. na detajloch v diáry záleží aj mne, niekedy sa mi stáva, že je tam viac "okrasného" než toho "čo mám dnes urobiť".

    OdpovědětVymazat
  43. Takovou radost jsi mi udělala, od rána si říkám co že je to za den :/ respektive jestli je tohle pondělí tak nechci vidět čtvrtek :) Zrovna také plánuji papírnický příspěvek, notýsky jsou prostě vášeň ;) takže tužkou co má na konci dortík si jdu zapsat "no stress" ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adriano, bezváďo, jsem ráda, že si stylovou tužkou zapíšeš stylový motto ;-).

      Vymazat
  44. miluju pozitivní články :))

    OdpovědětVymazat
  45. Hi Vivi! what can I say, your posts are always so adorable:) This is a very nice way to cheer up the monday!:) yum for your breakfast, just adore the pic!!:) Happy week my dear!:*

    OdpovědětVymazat
  46. Nechápu to. Nechápu jak někdo může napsat tak poutavý článek. Nechápu.
    :))

    OdpovědětVymazat
  47. Hned je to pondělí hezčejší, díky Vivi :*

    OdpovědětVymazat
  48. Jak roztomilé! Musím se opakovat,ale miluju tvuj styl psaní a tvé fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen se klidně opakuj, moc dobře se to čte ;-)

      Vymazat
  49. Milá Vivi :) od té doby, co jsem si přečetla článek o Tvém diářku :) (jeden z prvních článků, který jsem si přečetla, když jsem Tě objevila) :) jsem si zamilovala deníčky a diářky :) týden po tom jsem si koupila nebesky modrý diářek se spoustou místa :) a hlavně na větu: " Jsem šťastná." Při které si vždycky vzpomenu na Tebe :))) do kterého si strašně ráda píšu všechny povinosti :) lepím nálepky.... :) Moc se těším na další článek :)))
    Krásný dne Vivi :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi nezapomněla na moje diářový zápisky?! Páni, já zírám, to je moc milý překvapení. I kdybys byla jediným člověkem na tomhle blogu, kterýho jsem přiměla psát si do diáře, že je šťastný a lepit si tam nálepčičky, tak bych věděla, že moje blogování má smysl ;-). Děkuju.

      Vymazat
  50. Vivi, padla mi sánka. Padla mi sánka nielen preto, že dokážeš krásne opísať a nafotiť aj najjednoduchšie veci, ale hlavne preto, že veľmi podobnú foto tej prvej som si pripravila tento týždeň na blog :D keď ju potom uvidíš, tak sa prosím nehnevaj, je pravda, že som sa inšpirovala, ale fotka bola vymyslená a odfotená ešte skôr ako som čítala tento článok..takže na jednej strane ma to aj dobre pobavilo :)))
    PS. aj ja sa, samozrejme, teším na tipy na diariky! Tri krát hurá zápisníkom a notesom !!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barborko, mám jedině radost, že máme stejný vkus a podobný nápady, možná proto k Tobě taky tak ráda chodím ;-). Takže se vůbec neboj, hněvat se nebudu - není proč a naopak - už teď se moc těším, až fotku s článkem uvidím v plný parádě. ;-)

      Vymazat
  51. ja mám obrovskú slabosť pre farbičky, ceruzky, momentálne mám rada akvarelové pastelky... a notesy, vždy si kopec nakúpim a potom mi je ľúto do nich písať... a tie raňajky by som si dala, koláčik aj káva vyzerajú super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bibo, taky jsem dřív byla takhle "lítostivá", ale dneska už do sešitů píšu, aby jim nebylo líto, že je nepoužívám;-)

      Vymazat
  52. Myslím, že dnešní dodrbaný den by mi nevylepšila ani ta nejhezčí barevná tužka. Btw. Proč si tak šíleně originální a při každém tvém článku se musím smát, protože máš bezvadný styl psaní? Jednoznačně FOLLOW YOU! :) <'3

    www.gossipgeekly.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi

    1. Tak v tom případě nezbývá než svištět do Hajánkova a dodrbaný den pěkně rychle zaspat. Zítřek bude určitě lepší ;-).
      A jsi moc milá, děkuju, úplně se červenám ;-).

      Vymazat
  53. Ako vidím, zďaleka nie som jediná, kto miluje papiernické potreby. Nech som pracovala kdekoľvek, prvé bolo, že som si spravila taký "svoj" kútik v kabinete či kancelárii, čo znamenalo, že som si tam navláčila nástenku, hrnčeky s farbičkami, perami, zošítky, šanóny (preboha, nie tie čierne a šedé!). Túto moju vášeň potom už všetci poznali...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oli, je to tak - máme úplně stejnou vášeň. Umět si udělat v práci útulno a milo, to je základ a povinnosti pak jdou člověku mnohem líp od ruky. ;-)

      Vymazat
  54. Krásněji vyfocené kafe jsem neviděla. Aaach! A tužky, taky dobrý ... :o). Já si v každém book-shopu v muzeích všech zemí světa kupuji obyčejnou tužku, a pak se tvářím děsně intelektuálně, když si s ní píšu seznam na nákup, opisuji stav plynoměru nebo značím čísla sportky.
    Na Tvé recenze sešitů se těším neskutečné!!!
    Viva pondělí.
    Líbí Tvé oddané dítě Mitnik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mé milé dítě oddané, jak jsi milé, tak jsi skvělé! Tolik radosti, kolik mi vždycky svými komentáři způsobíš, by se nevešlo ani do deseti šuplíků plných pastelek ;-).
      Doufám, že až ve sportce vyhraješ, koupíš mi propisku nebo tužku s prasátkem (ideálně ve zlatě). :-*

      Vymazat
  55. Opet krasne pozitivni Vivi, zrovna dnes se trochu vyporadavam s neveselou naladou a tvuj clanek/blog mi castecne pomaha:) Dekuji:)

    OdpovědětVymazat
  56. Mám velmi ráda tužky a diáře, nechápu jak někdo může být bez diáře, kam se přeci vše zapisuje, všechny úkoly, společenské akce, hlášky, které někdo pronesl ve škole...
    Mimochodem, káva je to nejlepší co je vždy na mém psacím stole, především, když už mám toho po celém dnu dost a mohu si vyložit nohy a vypít si v klidu svou kávu. :)
    Přeji Ti krásný týden... :)

    OdpovědětVymazat
  57. Anonymní19:33

    Ze zvědavosti sem najela na tvůj blog a nebudu lhát že jsem tenhle článek projela spíše rychle a zaměřila se jen na fotky :D protože jdu za chvíli spát a nejsem schopná něco číst, každopádně já na takové zapisování moc nejsem :) dycky vezmu nějakej papír zapíšu to a hodím na nástěnku kde se to stejně ztratí :D udivuje mě jak se s tím dokáže někdo tak piplat :) já bych na to neměla nervy :D

    OdpovědětVymazat
  58. Moc všem děkuju za úžsně milý komentáře, jste báječný! ;-)

    OdpovědětVymazat
  59. Jako malá bych tě chtěla za nejlepší kámošku, protože kdo měl tyto největší "prkotinky" toho jsem nejvíc zbožňovala. :D Sama si musím pestřit dny kresbami a tak mi pastelky nesmí chybět ani v pozdře do školy. Nejen, že je barevný přehled lepší pro učení, ale hlavně je to hezčí a veselejší. :D

    OdpovědětVymazat
  60. Miluju barvy, vždy a na všem a miluju papírnictví! to je něco jako ráj :)) když vybírám diář, tak asi takhle: "tehnle je hezkej... aji tento..a tento!! hhh a tady ten!" a v té chvíli jsem ztracená a nevím který dřív, protože všechny jsou krásné a barevné!:) Vždyť i ty úkoly a povinnosti co si tam zapisujeme, je snadnější číst a plnit z něčeho takového milého:)) Prupisky tušky záložky složky-na všem si potrpím, a vše si vyznačuju ještě navrch barevnými zvýrazňovači:).... a jsem spokojená:)

    Demi

    OdpovědětVymazat
  61. Anonymní13:17

    Nice and original post! :)

    http://petiteadalid.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat
  62. Like your blog! Want to check out mine? :) xx

    boysandblushes.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  63. Děkuju vám všem. Moc! :-**

    OdpovědětVymazat
  64. A já si zrovna dneska jednu veselou obyčejnou tužku koupila :-)

    OdpovědětVymazat
  65. Kam na ty skvele napady chodis? Moc, moc dekuji za krasny a originalni pohled. Mohu jej pouzit na blogu? Jinak privezla jsem asi sedm originalnich zapisniku, diaru, bloku a zjistuji, ze jich neni dost pro kazdeho, komu bych jej rada venovala. Vazne to zlepsuje naladu si neco hezkeho zapsat, ovsem i s diakritikou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ;-) Děkuju za kompliment.
      Jů, ty se máš - zápisníky a notesy z USA, ze Severní Karolíny, to je pecka! ;-)
      Mám velkou radost, že tě pohled z Paříže potěšil a můžeš si s ním dělat úplně co chceš ;-)).

      Vymazat
  66. ta skandinavska knizka vyzera super, ja ich design totálne zeriem. Super vkus mas

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jestli se ti moje věci líbí, tak musím říct, že máš taky super vkus :-D

      Vymazat
  67. Taky zbožňuji roztomilé bločky, diáře a propisky. Hezký diář mi dokáže ulehčit každodenní povinnosti a rozzáří mi i nudný den :).

    OdpovědětVymazat
  68. Great blog and pics! Would you like to follow each other?

    Love,Nyt
    from
    BIG hair LOUD mouth

    OdpovědětVymazat
  69. Vivi, tvůj blog je čím dál tím lepší! Už si hned běžím pro pár barevných pastelek :) I když víc než barevné písátka všeho druhu mě mnohem víc potěší a rozesměje tvůj smysl pro humor. Výměna písmenka b za s mě vážně dostala :)

    OdpovědětVymazat