25.10.12

Večírek s Benefitem aneb legendární zmizíky pro nedokonalosti pleti

Znáte ty večírky, kde je výborná zábava, úžasná muzika, vynikající jídlo a netradiční drinky, po kterých nebolí hlava, ale skvěle chutnají? Chce se vám už napořád jenom tancovat a vlastně vám vůbec nic nebrání... až na to, že dřív nebo později musíte odejít domů. Používání výrobků od značky Benefit - to je pro mě přesně taková párty - zábavná, vtipná a plná překvapení. A má ještě jednu velkou výhodu - z večírku s Benefitem se neodchází. Trvá tak dlouho, dokud máte v kosmetické taštičce jejich výrobky! Takže pojďte si tenhle večírek užít spolu se mnou, prozradím vám, bez kterých dvou kultovních "benefitích zmizíků" už nedám ani ránu.
Legendární rozjasňující korektor Ooh la lift působí jako rozjasňovač i jako péče o oční okolí. Je to světlounce růžomalý zázrak, který se nesmí přestat nikdy (nikdy!) vyrábět. Stačí nanést pár malých kapiček pod unavené oko a stane se něco, čemu jsem prvně nemohla vůbec uvěřit. Okamžitě vyzmizíkuje tmavé kruhy pod očima a dodá jim takový jas, jako po celé noci spánku navíc. Ostatně, ne nadarmo se mu říká 8 hodin spánku v tubičce. Navíc pečuje o okolí očí, vyhlazuje drobné vrásky a vypadá to, jako by vaše oči najednou měly energii na rozdávání. Může se aplikovat pod i nad make-up, kdykoliv během dne. Tenhle rozjasňující pomocník s malinovým extraktem a pigmenty odrážejícími světlo se už ode mě nehne, za to ručím.
Na večírku s Benefitem nemůže chybět ještě jedna legenda - jejich slavná báze POREfessional. Je to tajný přítel (pšššt), který nejen zmizíkuje póry, ale navíc vyhlazuje vrásky, voní, hýčká pleť vitamínem E a C,  připravuje pleť na make-up a jeho obal je tak roztomilý, že ho nosím pořád při sobě. Díky němu je pleť jasná, bez rušivých nepříjemností. Sahám po něm i v průběhu dne, když si tvář žádá drobné opravy. Ale teď už dost řečí - ještě se maličko upravit...tááák...a jde se zase do víru tance...s Benefitem mám chuť se zase pořádně odvázat! ;-)
P.S.: pokud máte s bází POREfessional nebo krémem Ooh la lift zkušenosti, napište mi, prosím pěk. Jsem moc zvědavá, jestli se vám s Benefitem pracuje (tancuje) stejně úžasně jako mně.


A teď už se můžete podívat na moje fotky, co všechno jsem s Benefitem spáchala:


Dovolte mi, abych vám představila svůj první režisérský počin. V hlavní roli POREfessional! S Benefitem se hodlám jen bavit, takže stačí na pleť nanést v tenké vrstvě POREfessional, nasadit retro brýle spolu s tajemným výrazem a můžeme začít. Světla, kamery, klapka a jedééém!
Špionážní film s tajným přítelem jménem POREfessional je napínavý a překvapí vás šťastným koncem, kterým je přirozená a vyhlazená  pleť. Tak takový happy end si necháme líbit, co říkáte? Natočeno podle skutečné události! ;-)



Fotka Audrey Hepburn s malým kolouškem je moje oblíbená a mám ji už léta. Ale až v poslední době jsem si všimla, že Audrey by potřebovala projasnit oční okolí. Stačilo pár tahů s malým růžovým zázrakem "Ooh La Lift" a krásná filmová hvězda se rázem cítí zase na 20. Neděkuj, drahá Audrey, rádi jsme ti - já a Benefit - pomohli.



Rozjasňovač od Benefitu "ooh la lift" funguje jako zmizík nebo guma - vygumuje drobné vrásky, tmavé kruhy pod očima i špatnou náladu...protože když má člověk jasno ve tváři, i svět je pak hned o něco růžovější.

Benefit najdete v parfumériích Sephora = ráj!

Vivi podpis

113 komentářů:

  1. Mila Vivi, s temihle zkraslovatky jsem tedy na party jeste nebyla,ale kdyz vidim co to udelalo s Audrey a jejim kolouskem....to proste musim vyzkouset!!!
    Navic ty krabicky jsou absolutne bozi:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jani, já vím - ty jejich krabičky! Miluje je, zásah přímo do našich retro srdcí, viď?;-) A naštěstí obsah krabiček jde co do účinnosti a kvality ruku v ruce s designem ;-).

      Vymazat
  2. Vááu Vivi, teď si opět zabodovala!
    já mám slabost ..to je slabé slovo.. JÁ MILUJU tvůj způsob psaní článků a také ty tvoje obrázky :-** aneb I'm in love ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já miluju tvoje komentáře! ;-) Děkuju moc.

      Vymazat
  3. Teda Vivi, přijde mi, že se pěkně zanedbávám! Zajímalo by mě, jestli se i líčíš (používáš make-up) nebo jsi vyloženě krémíková?:-) S Benefitem mám smůlu, u nás není Sephora i když mě láká dlohodobě:-(. Audrey s kolouškem nemá chybu! Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sharko, já jsem kosmetický maniak jak má být - tzn. krémíčky a patlátka a mejkapíčky - ano, všechno ;-). Tak až si uděláš někdy výlet třeba do Prahy, tak v Sephoře ode mě pozdravuj ;-).

      Vymazat
  4. Benefit je moje nejoblíbenější značka :) Mám toho od něj spoustu a bázi Porefessional samozřejmě taky a nemůžu ji vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Benefit válí. POREfessional mě dostal, nečekala jsem, že to bude vážně taková bomba, jak se všude píše. Příjemný překvapení. ;-)

      Vymazat
  5. Zkrásnění Audrey je perfektním počinem! :D Takový 8 hodin spánku v tubě bych taky potřebovala :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kim, děkuju, Audrey toho asi taky moc nenaspí. Ještě štěstí, že existuje kosmetika, která spánkový deficit zamaskuje ;-).

      Vymazat
  6. A dostávalo se plný balení, nebo jen vzorečky? :) Jinak fotky máš opět krásně upravené!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klári, děkuju, jsem ráda, že se ti fotky líbí ;-). Jinak výborná otázka - Ooh la lift i Porefessional mám ve velkém balení a navedla jsi mě navíc na to, že se tu u mě na blogu chystá na listopad parádní překvápko a rozdávat se tu budou od Benefitu velká balení...no a i nějaký ten vzorek, to je jasnačka. Ale popravdě řečeno, já bych třeba u "ooh la liftu" potřebovala né klasický velký balení, ale aspoň litrový! ;-)

      Vymazat
  7. Vivi, ooh la lift si asi budu prat k vanocum... protoze ted pisu diplomku a jeste beham z prace do prace... a pripadam si vsechno, jen ne Oh la la.

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní9:01

    Vivi, zase jsi me po ranu uplne odzbrojila a budu se dik tobe
    usmivat az do vecera! :o) Ohlalift jsem dostala od pritele k
    narozeninam a souhlasim s tebou, je to zazrak. Mam doma jeste
    paletku ocnich stinu a chtela bych jeste rozjasnujici bazi.
    Ach ach :o) Tva Sona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soni, tak to mám velkou radost.
      Viď? Já jsem vůbec nečekala, že má fakt ooh la lift takový účinky. Rozjásaná jsem na kilometry daleko ;-) Pozdravuj přítele. ;-)

      Vymazat
  9. Myslím, že obě věcičky si budu muset nutně pořídit!!! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Těch 8 hodin spánku v tubě bych taky potřebovala. Ale měla jsem POREfessional na který můj ksicht chytl alergii. Což mě šíleně mrzí, protože ze začátku jsem na tváři díky němu neměla žádné nedokonalosti. Ale bohužel. :/
    Jinak jako obvykle ti musím pochválit tvůj článek a fotky! Píšeš šíleně originálně a vždycky, když si přečtu tvůj článek tak se hodně nasměju. Jen tak dál! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó, tak to je škoda. Já naštěstí kosmetiku snáším dobře, alergii jsem měla jen z Manufaktury.
      Děkuju za krásný komplimenty, rozjasnila se mi díky nim tvář, aniž bych použila jakoukoliv kosmetiku ;-).

      Vymazat
  11. Teď by se mi vcelku instantních osm hodin spánku hodilo :/.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ty jsi taky dneska špatně spala? ;-)

      Vymazat
  12. Nápad s Audrey mě moc pobavil. :D Ani jedno z těch dvou jsem nezkoušela, ale jinak vím, že přípravky od Benefitu - všechna ta malovátka, umazávátka a kouzlátka fungují moc dobře. :) Ale největší sranda je přimalovávat Benefit girls texty do bublin, vyloženě k tomu svádí. B) Taky jsem si to užila. :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Beatko, já vím, oni to mají fakt vychytaný. Jsem ráda, že se ti Audrey a fotky líbí. Největší práci mi dalo namalovat na první fotce pruhovaný pozadí (příště už mi to půjde líp, už vím jak na to). Slečna na fotce zatím ještě není "Benefit girl", ale díky používání Porefessionalu a těm retro brýlím a pruhovanýmu šátku, který jsem jí přimalovala, se jí možná brzy stane ;-).

      Vymazat
    2. Ahá, no vidíš. Vybrala jsi dost dobře, slečna je ten benefití typ. :)) Já s programy čarovat neumím. Možná tak ještě přepsat tu bublinu. ;) I ta poslední fotka je boží, jsi kouzelnice. :))

      Vymazat
    3. Beatko, to já zas co si nenamaluju,to nemám. Třeba na to, jak udělat "bublinu" jsem zatím ještě nepřišla, tak si ji vždycky do fotky přimaluju ;-). Mám velkou radost, že se ti "benefití post" páčí a hned se jdu mrknout k tobě! :-*

      Vymazat
  13. Ahoj Vivinko. ja som vyskusala POREfessional a odvtedy ho tuzim mat vo svojej kozmetickej vybavicke.takze dufam, ze uz coskoro :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dominiko milá, sny se plní, to mi věř ;-).

      Vymazat
  14. Skvěle napsáno! Miluju Audrey! Akorát tahle skvělá "udělátka" nevlastním :-) I když spánek v tubičce bych potřebovala jako sůl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Báro, děkuju mockrát. ;-) Tak v tom případě nezbývá než všeho nechat a do postele spěchat...Já spala dneska jen 4 hodiny, ale naštěstí to "Ólalifťák" zakryl. ;-)

      Vymazat
  15. Aj ja taký zmizík chcem. Hlavne potrebujem. :D
    + Ten obrázok jelenčeka s Audrey, milujem jelenčeky. Nič nie je také zlaté ako oni :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koloušci jsou taky moje láska, odjakživa. ;-)

      Vymazat
  16. Opet napsano nejmin na jednicku s hvezdickou:) Ja mam od Benefitu bohuzel jen stetecek na ocni stiny, ale vzdy v Sephorach i na netu obdivuju jejich krasne obaly, vtipne nazvy a barevne reklamy. Ale uz se blizi muj prvni vetsi nakup Benefitu, zaujala me pece o plet Benefit b.right:)
    Krasny den, Vivi:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Hanýžko, to mě moc těší. ;-)
      Tak si myslím, že je nejvyšší čas napsat si Ježíškovi..o ten Benefit b.right. Já mu takhle píšu už od léta o všechno, co si přeju a vyloženě počítám s tím, že mi to nadělí (vždyť já jsem tak strašně hodná) :-DD

      Vymazat
  17. Úžasný článek, jako vždy :-) Ty tu recenzi umíš vždycky tak zkrášlit :D Naštěstí zatím netrpím kruhama pod očima ale dopouručím to moji kamarádce, ta má stím trochu potíže :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ell, snažím se, aby moje recenze byly zábavný a díky Benefitu, který je vtipný sám o sobě, to šlo dneska obzvlášť snadno. ;-)
      Pozdravuj kamaarádku a řekni jí, že s kruhama pod očima se bude moct brzy rozloučit (teda pokud "benefití lift" zkusí ;-).

      Vymazat
  18. Dobré dopoledne milá Vivi.
    Kam ty na ty výrobky chodíš ? O:) Kruhy pod očima normálně nemám spíš jen když občas ponocuji tak malinko na to ty očka doplatí. Takže to by se mi pak "Ooh la lift" mohlo hodit. Ale ten POREfessional vypadá taky luxusně. Moje milá zítra zrovna vyrážím na nákupy tak se hned musím stavit v Sephoře a občíhnout tyto dva báječné výrobky. Děkuji opět za typ na skvělou kosmetiku. Jsi nejlepší :)

    Hezký den

    Panda
    http://pandulka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pandičko, jsem v kosmetickým světě jako doma, miluju všechno to patlání a zkrášlování, a tak mám radost, že se mi tě povedlo dneska zase inspirovat. Tak jo, tak to zítra očíhni a dej mi pak vědět, co tě zaujalo nejvíc. ;-)
      Jů, děkuju, zlatá jsi!

      Vymazat
  19. Kosmetika Benefit bohužel patří k těm dražším, takže bych si nemohla koupit všechno co si od nich přeji :/ :-) Ale obaly od jejich výrobků jsou opravdu krásné a roztomilé !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, ale zdá se mi, že u Benefitu stačí vždycky nanášet tak maličký množství, že musí vydržet všechno snad věky. ;-) Obaly jsou božský, zamilovala jsem se okamžitě ;-).

      Vymazat
  20. Vivinečko !
    Já už hoooodně dloouuhouu dobu chtěla něco od benefitu , ale vždycky jsem si něco koupila od Sephory... Ale tak příště zkusím na něco zázračného od benefitu kouknout !

    PS : Máš nejlepší obrázky ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabulko, nikdy není pozdě. Když už v Sephoře budeš, tak určitě Benefit omrkni, mají teď nádherný vůně...očichávala jsem je v pařížský Sephoře jako o život. ;-)
      P.S. děkujůůů!

      Vymazat
  21. oba dva produkty bych zoufale potřebovala, ale vážně! :D osm hodin spánku navíc se vždycky hodí a vyzmizíkovat nedokonalosti? no kdo by nechtěl! :D

    OdpovědětVymazat
  22. Anonymní11:55

    Benefit mam moc rada, ale treba zrovna ten "zmizik na pory" je podle mne nic moc. Ovsem O-la.lift pouzivam kazde rano uz pres rok a je skvely:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, člověku nemůže vyhovovat vždycky všechno ;-).
      Ooh la lift Benefit vymazlil dokonale, je to vážně skvělá věcička..taky se u mě zřejmě zabydlel nastálo.
      Děkuju za názor.

      Vymazat
  23. Tak dneska jsi mě, milá Vivi, přenesla do oblíbené doby. Fakt. Tam bych chtěla žít, to by byl můj BENEFIT. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jo, Binn, budeme žít v retro "šedesátkách" spolu!

      Vymazat
  24. Skvělý článek! :) Benefit je pro mě cenově nedostupná značka, jako studentka si jí mohu těžko dovolit.. a o tomhle rozjasňovači jsem ještě neslyšela.. přeji příjemné užívání! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, ale až budeš velká, tak si můžeš Benefit pořídit z první vejplaty ;-).

      Vymazat
  25. Hi Vivi! you made me so smile as usual! what a cute post!! I love Benefit, I agree with you they are so miraculous and have a lovely packaging! I larf for how you correct Audrey and the first photo is great!! kisses my dear and happy we! xo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My dear Lilli! I love magic cosmetics (...miracles) and YOU too! ;-)) Thank you for all your lovely comments. See you soon. :-**

      Vymazat
  26. Skvělé, skvělé a ještě jednou skvělé. Tento článek mě neuvěřitelně bavil, už jen kvůli značce Benefit. Právě POREprofessional bych chtěla vyzkoušet,snad bud ježíšek štědrý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paráda! Jsem moc ráda, že jsem se ti trefila do vkusu! Ježíšek tuhle diskuzi určitě čte, ale pro jistotu mu ještě napiš osobní brief ;-).

      Vymazat
  27. A já prosím pěkně miluji Ooh la lift! Bydlí u nás v lednici a tím je jeho účinek doveden až k tomu nejlepšímu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výborně! ;-) Prý se Ooh la lift vložením do ledničky stává ještě účinnějším a je z něj 12 hodin spánku v tubičce ;-). Ty jo, tak dlouho jsem v životě nespala :-)

      Vymazat
  28. Vivivivivi:)
    No ja mam s benefitom dosť blbé skusenosti kedže som biela ako sneh makeupy sú mi tmavé :( a porefessional mi nezabera :( neviem prečo.. ked si ho naniesiem na pleť je pekná satenová ale pory ostanú také isté , nezmenšené a po pol hodine sa lesknem ako diskoguľa ostanem verná Loreal báze:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje malá Vivinátorko, no prosím tě, POREfessional ti nezabírá? Mně póry úplně zneviditelnil (i když já ani normálně nemám nijak extra viditelný póry, ale krásně mi pleť zjemnil a vyhladil). Mám od Benefitu ještě rozjasňující pudr/tvářenku Hervana a taky s ní musím na svou světlounkou pleť hodně opatrně. Nebo se musíme příští léto víc opálit ;-).

      Vymazat
    2. mam málo pigmentu :( nedokažem sa opaliť a nad hervanou dlho uvažujem asi po nej skočím ;)

      Vymazat
  29. Vivi, ten Tvůj retro komiks je dokonalý.:) Ooh la Lift je něco pro mě. já tak ráda rozzářené kukadla. Rozhodně vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže budeš ještě krásnější?! No páni! ;-)

      Vymazat
  30. Vivi, ty seš taková sranda! :) Moc jsem se zase pobavila a obrázky jsou opět nádherné! :) Hezký den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juchů, juchů, to mě moc těší! ;-)

      Vymazat
  31. Milujem tvoje fotky! Si strašne originálna! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Piš mi komentáře častěji, ano prosím? ;-))

      Vymazat
  32. Úžasný článek ! Plný vtipu doprovázený úžasnými fotkami a ještě na takovou super věcičku ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám z tý chvály úplně červený tváře...děkuju :-D.

      Vymazat
  33. Anonymní15:59

    Mě Benefit do teď vůbec nezajímal a když jsem o něm četla, nebavilo mě to. Dneska koukám na tvůj článek, hltám každé slovo, směju se u tvých originálních fotek a mám sto chutí všechno od Benefitu vyzkoušet!! :) Jak ty to děláš,že dokážeš člověka tak nádherně zblbnout????!!! :))) K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je pecka, díky za komentář, moc mě pobavil. A sázím se, že mi to zblbnutí nebudeš vyčítat, jakmile zkusíš "O la lá" ;-).

      Vymazat
  34. Krásný fotky, supr článek! :)
    POREfessional mám doma už druhej, taky se ode mě nehne .) S Benefitem obecně jsem moc spokojená, v nejbližší době plánuju vyzkoušet spoustu věcí...takže čekám na vánoce a na výplaty, jinak se asi nedoplatim :)
    Až moc lákavý věcičky, koukají na mě tím svým nádherným obalem z regálů...no však to znáš. :D (A ten spánek v tubě asi taky potřebuju, jsem nespavec obecnej.)

    http://maplecupcake.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, Jani, že to znám! Jejich výrobky dělají z regálů takový kukadla, že člověk úplně ztratí hlavu. ;-) Ale na druhou stranu má pak člověk díky Benefitu tu svou hlavičku o něco krásnější :-D

      Vymazat
  35. Anonymní20:02

    Aká krása!! Som unesená a všetko chcem! :)

    OdpovědětVymazat
  36. Kéž bych toto četla před třemi týdny! No nic, tak příště. Znáš Boo Boo zap? Je na pupínky a funguje! Prosím napiš, jaké další kosmetické zázraky znáš a já pojedu hned znovu zpět, i když zima v SK není to co podzim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti, Boo Boo zap znám (ač nemám) a jsem moc ráda, že o něm píšeš. Už nějakou dobu o něm uvažuju (co si budeme povídat, každá máme občas "horší dny" a tyčinka na pupínky, která funguje, se prostě hodí) ;-). Marti, nikam nám už neodlítej (Severní Karolína je moc dalekooo), a navíc Sephora se dá najít i blíž ;-)).

      Vymazat
  37. Moc se mi líbí svěží Audrey i Tvůj krásný psací stroj :)

    OdpovědětVymazat
  38. Krásné fotky!!!
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  39. Vivi, ty mi zase dáváš!!! Po tvém článku, si budu muset koupit těch kosmetických zázraků alespoň náklaďák, abych se podobala Audrey:-D Nebo by bylo snad levnější, ti poslat foto a ty mě vyretušuješ?:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renatko, nejlevnější bude, když upečeš bábovku, postavíš na kávu, připravíš fotky z výstavy a já mezi jídlem a prohlížením poupravím tvou česko francouzskou tvářičku tak, že Audrey zbledne závistí! ;-))

      Vymazat
  40. Čím dal tím více se mi líbí styl, jakým píšeš recenze. :)
    Audrey je skvělá a poslední fotka je úžasná - máš nádherný prstýnek i hrneček. Vivi, u tebe doma to musí být úžasné a útulné. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, a mně se čím dál tím víc líbí styl tvých komentářů :-D. Děkuju!

      Vymazat
  41. Teda když to zabralo i na Audrey, tak to musím vyzkoušet! Musím říct, že čtu hodně recenzí, ale číst ty tvoje je hotová radost. Já myslím, že ty bys mě překecala k nákupu čehokoliv :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, tak to je velký kompliment ;-), i když si myslím, že náš děravý hrnec bych ti neprodala, ať bych se snažila sebevíc ;-).

      Vymazat
  42. Anonymní23:45

    "Je vek, v ktorom žena musí byť krásna, aby bola milovaná.
    A potom príde vek, kedy musí byť milovaná, aby bola krásna."
    (Francoise Saganová)

    Vivi,pozdravujem...
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martičko, děkuju ti! Vždycky, když mi na blogu nebo v e-mailu přistane zpráva nebo citát od tebe, mám úsměv od ucha k uchu.
      A ať už se člověk těší a raduje s jakýmikoli "zkrášlovátky", je potřeba si pořád uvědomovat, že: "Vše, co je v člověku krásné, je očima neviditelné." (Antoine de Saint-Exupéry) ♥

      Vymazat
    2. To je super, ze tu clovek najde okrem Vivi aj dalsich milych ludi :)

      Vymazat
  43. V životě jsem snad nečetla lepší recenzi než tu tvou na Benefit produkty. Skvěle jsi to popsala a tvé režírování nemá ani tu nejmenší chybičku. =) Díky těmto článkům ses dostala i ke mně do článku, který je věnovaný všem, co můj blog něco znamenají. =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rony, děkuju. Mám vélikou radost ;-).

      Vymazat
  44. Anonymní11:05

    Vyvisku,
    ach ach O la la co na to rict!? To jest nejlepsi recenze na svete, nejuzasnejsi obrazky a ty ses nejoriginalejsi na svete !!!!!!! Ja tu kosmetiku znam jen vod pohledu, ale co nejdriv letiiiim a koupim si Oba vyrobky !!!!! (no, mozna pockam, cas od casu mi chodi sms 20% slevuchy do Sephory, ted mi jedna skoncila 21.10. sakrbleee :) Jsem ouplne nadsena a koupim si oba kluky stoprocentne ! Balenicko nadherny a jestli plati to, co pises, budem nejkrasnejsi a to naporad! Chudak Audrey, ta rozjasnovac nemela, no, ale stejne, podle me, udelala velkou diru do sveta!:)
    Vivi, ty bys mohla prodavat cokoli a zakaznici by se pretrhli, to mi pripomina reklamy z 20.let na vysavace a vselijaky ty zazracny vyrobky do domacnosti:D
    Ses moje sikulinka nejvetsiii a dekuju za super tipy, kteryma me neustale obohacujes, holka, jeste, ze te mam !!!!!!!!
    Mam te moc rado, ditko krasny predrahy!
    Krasnej dnicek, Misuli
    Dekuju, ze ses tak bajecna !!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michajličko, téda, ty kočko, tys mě zase svým komentářem úplně odzbrojila! To se holt pozná NEJMILEJŠÍ pražská přítelucha na světě :-*** S úctou ruku líbá tvá Lu ;-)

      Vymazat
  45. super, http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  46. so great i really love this post!!!
    i am a new follower
    ♡ ♡ ♡ ♡ ♡
    kisess
    Ola

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Vivinko, moc děkuji za tip. Mám teď na oční okolí krém od Avonu, ale řekla bych že účinek veškerý je spíš žádný. Dá se někde tenhle zázrak pořídit v běžném provozu čí drogerce? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, jak jsem se tak rozhlížela, pořídit Ooh la lift můžeš i na krasa.cz ;-)

      Vymazat
  48. Och ako ja len milujem tvoje posty :) Benefit vyzerá veľmi dobre, no pre mňa, ako pre študentku, je to dosť drahá záležitosť, takže na vyskúšanie tohto zjavného zázraku si budem musieť trošku počkať

    OdpovědětVymazat
  49. Jéé ty krabičky jsou úžasně roztomilé :) Kruhy pod očima mám naštěstí (musím zaklepat :))) jenom když celý večer nespím :) a vrásky zatím taky ne :))) ale Porefessional si určitě pořídím :))) když ho tak hezky chválíš :)))))
    PS: máš krásně upravené nehty a okouzlující prstýnek! :)))

    OdpovědětVymazat
  50. Moc vám všem děkuju za príma komentáře, jste holky zlatý ;-).

    OdpovědětVymazat
  51. Anonymní20:14

    Milá Vivi!Krásná recenze!
    Že já to jenom četla... rozjasňovač MUSÍM mít!!! Jdu to prolustrovat...

    OdpovědětVymazat
  52. Moc ti děkujeme za komentář! Máš úžasný blog. Followrujeme tě, udělalo by nám rodost kdyby i ty nás :-)
    rebellefeathers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  53. zveme tě na naší giveaway :) http://sheiswe.blogspot.cz/2012/10/1-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  54. thank tou so much for your comment! you've got so stunning blog:) would you like to follow each other?
    http://jimmygorgeous.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  55. si boží! máš nádherný styl:)

    OdpovědětVymazat
  56. wau,wau,wau...benefit jsem ještě nezkusila, ale mám to někdy v plánu:)) jsem tvůj follower- skvělý blog!!! :*
    http://kristygoodwill.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  57. škoda že je benefit dražší záležitost! porefes. sice mám, zas tak nepoužívám, protože si ho bohužel znovu asi nekoupím - za to ooh la lift asi budu muset!

    OdpovědětVymazat
  58. I am now following you on GFC and Bloglovin!

    OdpovědětVymazat
  59. Great post! Cant wait to try it!
    xoxo

    novelstyle.blogspot.com

    OH! Don' forget to check my Anna Dello Russo at H&M GIVEAWAY :).

    OdpovědětVymazat
  60. Vivisenko, premyslam premyslam ako je mozne, ze mame rovnaku oblubenu fotku Audrey...a lamem si hlavu nad tym, ci ta predsa len odniekial uz nepoznam, a ty mi nechas ten mily koment na blogu! :*** Ne-u-ve-ri-tel-ne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejmilejší Tino, už asi vím, čím to bude - jsme dvojčata, která byla po porodu rozdělena! Jinak si ty naše "náhody" neumím vysvětlit :-DD

      Vymazat
  61. To sú nádherné fotky! Tak pekne si to naaranžovala, šikulka ;)

    OdpovědětVymazat