29.3.13

Tipy, jak si je udělat hezčí

Přestože nejsem zrovna velikonoční nadšenec, ráda si vychutnávám všechno, co život servíruje. A když servíruje velikonoční svátky, tak proč si je pořádně neužít? Ale trošku, trošičku jinak...
Kromě toho, že se chystám tradičně navštívit rodinu, jíst spoustu dobrot (mamka tak dobře vaří a peče!), pít citronádu a okouknout pár bleších trhů, plánuju užít si plno legrace. Mám pro vás šest odlehčených tipů, jak si z Velikonoc udělat vesele barevný svátek. Myslím, že to bude letos docela zábava:


1) Stříhat, nalepovat, hrát si všema deseti. Oblékla jsem svou oblíbenou papírovou čivavu do pánského sáčka a vystříhla jsem z krabice od čokoládových oušek zajíčky, kteří si měří ušiska. Vzít nůžky, papír, časopisy, staré pohledy a dělat zábavné koláže, u toho se tak krásně odpočívá...Navíc můžete svůj výtvor pojmout jako netradiční velikonoční přání a někoho překvapit.

2) Jíst čokoládová ouška, plno ovocných vajíček, bonbóny M&M's a kreslit medvědy s nevhodně růžovými zaječími čepicemi (svět se snad zbláznil). ;-)

3) Rozdávat dárky (nečekaně...jen tak...pro radost z jara) zabalené v pravém velikonočním papíře. Ideální jarní dárky jsou ty ručně vyráběné - třeba si můžete zkusit vytvořit ze starých látek jednoduchý obal na vajíčko, který vypadá jako slepička Hedvika.

4) Vyzdobit byt fotkami parádivých králíků a starými obrázky s motivem Velikonoc - doporučuju takové obrázky před zavěšením na stěnu upustit na zem...alespoň já to tak v rámci zvýraznění stylu jednou za čas dělám ;-).

5) Usměrnit velikonočního zajíce (je na vás, koho si pod tím představíte). Náš zajíc je původem z Dánska, jmenuje se Eda, bez našeho vědomí nafotil minulý rok nějaké fotky do časopisu Playboy, a tak ho letos musíme držet zkrátka.

V televizi mají v pondělí 1. dubna (Prima, 7:15) vysílat film Santa Claus 3 - vánoční film má asi ladit se sněhovou nadílkou, kterou jsme teď od přírody obdrželi, ale já se přesto už zase cítím šťastná, že jsme televizi před pár lety hodili z okna (přímo na hlavu protivného souseda...taková nešťastná náhoda, že?!). Ovšem to neznamená, že se u nás nebudou pouštět filmy - a s tím souvisí můj šestý a poslední velikonoční tip.
6) Podívat se na film Veselé Velikonoce s Belmondem a krásnou Sophií Marceau. Film Veselé Velikonoce je francouzská klasika. Zábavná, milá a ztřeštěná. Myslím, že přesně takové budou letošní velikonoční svátky. Přeju vám, ať si je užijete, radujte se, noste dlouhatánské růžové uši nebo je alespoň někomu nakreslete a po svátcích se na vás budu zase těšit. ♥

Vivi podpis

75 komentářů:

  1. Hezké a zábavné tipy. Pěkné Velikonoce! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní7:41

    Také nejsem velikonoční nadšenec, ale díky tvému článku se na ně snad začnu těšit! :-) Nejvíc se těšim na to, až budu s malym bráškou chodit v pondělí šupat - je ještě moc malý, aby chodil sám, tak mu budu dělat doprovod :-)

    Pokud máš ráda kosmetiku Saloos, zvu tě na mou GA - http://andy-and-her-weight-loss-journey.blogspot.cz/2013/03/saloos-giveaway.html

    A přeji krásné Velikonoce! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. hahaááááááááááááááááááá tak to jsem se po ránu krásně pobavila a zasmála :-)) Tvé podání Velikonoc nemá chybu :-)) Nejvíc mě asi dostal výraz zajíčků měřící si ušiska z prvního obrázku.. vidím jejich kukuče a snahu a válím se tu smíchy i něžností..Děkuji za vytažení z povinností a kupy práce krásným odlehčením :-))
    KRÁSNÉ VELIKONOCE ViVi :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Santa Claus 3 v televizi? No to je vážně skvělý :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní8:02

    Ty válíš Vivi! ♥
    Po tvém článku asi přehodnotím svou nechuť k velikocům!Už se mi stahuje film s Belmonďákem.:)
    Míša

    OdpovědětVymazat
  6. Santa Claus na Velikonoce? A to jsem si myslela, že už mne v dnešní době ne,ůže nic překvapit :D :D Jinak nádherný článek, hned jsem nasála nějakou velikonoční atmosféru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ann, děkuju ;-). Obávám se, že podobných překvapení může být ještě víc ;-).

      Vymazat
  7. Mila Vivi, s Tvymi vykutalenymi tipy budou jiste Velikonoce mnohych z nas o mnoho zabavnejsi nez jen nastvane cekani na zmalovani vajec i zadku :-) Ja za sebe pridavam dasi bod, upekla jsem si totiz mazanec, dnes to bude nadiva - no zkratka i Velikonoce mohou byt doslova k sezrani :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výborně, Teri - tvůj tip číslo 7 se mi moc zamlouvá. ;-)

      Vymazat
  8. Miluji Sophii Marceau! Krásné Velikonoce!

    OdpovědětVymazat
  9. Jsi úžasná a líbí se mi, jak umíš dovádět :) :)
    Přeju krásné velikonoce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju ;-). Dovádění je moje nejoblíbenější zábava. ;-)

      Vymazat
  10. Ahoj Vivinko, děkuju, že jsi mi ten dnešní zasněžený den trochu prozářila ;) To počasí už je vážně otrava :(
    Veselé Velikonoce přeje Eve.h

    OdpovědětVymazat
  11. ten film Veselé Velikonoce neznám, ale vypadá super, kouknu se :)

    OdpovědětVymazat
  12. Milá Vivinko,
    skvělé tipy! Jsem tedy celý víkend od rána do večera zaneprázdněná, ale jistě si najdu čas na film Veselé Velikonoce a na vystřižení pár ušatých zajíčků z časopisu :)
    I když sluníčko dneska venku opět nesvítí tak u tebe svítí vždy drahá!

    Přeji krásný víkend a Veselé Velikonoce :*

    Pandička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivinko ty jsi hodná poslala jsi ke mě sluníčko? Před chvílí bylo ještě šedo a hnusně a teď vysvitlo přímo na mě. Děkuju :)

      Vymazat
    2. Pandičko, to je hračka...já ti to se sluníčkem kdykoliv domluvím ;-).

      Vymazat
  13. Anonymní9:43

    Miluju tvoje filmove tipy.Vzdy doporucis uzasny film,ktery neni znamy.V nasi rodine uz diky tobe zdomacnelo asi 7 filmu. :** Krasny clanek,ktery me probral ze spatne nalady :) Vesele Veliknoce preje Adina

    OdpovědětVymazat
  14. Skvělé tipy! :))
    Já si svátky zpříjemňuji pečením, přeci jen malovat vajíčka a zdobit stoly pro ty ožraly co příjdou není nic pro mě! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chlapi zůstanou za dveřma a dámy budou ochutnávat čokoládové likéry a dívat se na Belmonda ;-).

      Vymazat
  15. Filmy se Sofií Marceu mám moc ráda, a na Veselé Velikonce jsem zatím nenarazila, takže se určitě na ně podívám :) Jinak Tvá velikonočné výzdoba a hrání si, je opravdu kouzelé :) Ještě, že Tě máme, milá Vivinko, takhle jsou ty zasněžené Velikonoce mnohem hezčí :-*

    Krásné velikonoční svátky, milá Vivi :)

    OdpovědětVymazat
  16. Film už se stahuje :D :) Díky za tipy, Vivi, tvůj článek by člověk poznal i mezi milion jinýma :) Tleskám :)

    OdpovědětVymazat
  17. Film Veselé Velikonoce miluju, budou ho teď dávat v TV? Tvoje typy jsou skvělé, o některých už "vím" a v něčem se inspiruji :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní11:23

      Já také věděla o jednom tipu - jíst na velikonoce hodně čokolády a bonbony Emenems :))). film Veselé velikonoce jsem si před chvílkou stáhnula a vypadá to na kopec srandy.
      Přeju krásné velikonoce.
      K.

      Vymazat
    2. Malá Macando ;-), v televizi film asi nebude, ale určitě si poradíš, jak si ho opatřit jinak ;-).

      Vymazat
  18. :D
    krásny článok
    pobavilo, potešilo, pomohlo zabudnúť na kopu čerstvého snehu

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, to pruhované triko je jaké značky?

    OdpovědětVymazat
  20. Ciao Vivi♥ You made me so smile with your tips:))) Very sweet! The first pic is too adorable, lol!:) I will follow your suggestion for sure, especially eating many candy and chocolate:)) Hope you have great holidays and lots of fun with your family!:) Happy Easter!! Mwah! Love♥

    OdpovědětVymazat
  21. Milá Vivi, kéž bych byla tak tvořivá a měla tolik fantazie jako ty :)). Tohle ti přeji, je fajn, že tě to dělá šťastnou. Užij si Velikonoce a spořádej co nejvíce dobrot od maminky, ať nám o tom příště můžeš povyprávět.
    Střípky z mého života

    OdpovědětVymazat
  22. Vivi ty si taká úžasná a zábavná, vždy ma rozosmeješ! samé dobré tipy od teba ako vždy...a ten film som už nevidela roky, budú ho dávať v TV? rada by som si ho pozrela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Bibo, joj, tak to mě těší ;-).
      V televizi bude jen Santa Claus 3, film Veselé Velikonoce si televizní mistři nechávají zřejmě až na Štědrý den nebo na Boží hod ;-).

      Vymazat
  23. Jste nejmilejší, děkuju ;-).

    OdpovědětVymazat
  24. Haha, jsi ta nejlepší kreativní žena, jakou znám. Kam se hrabou všechny ty trapné a okoukané návody, jak si obarvit vejce, jak udělat beránka, jak si udělat papírového zajíčka a podobně. Ty jsi nejlepší a díky Bohu za všechny tvé nápady. Jsou ty nejlepší jaké znám, ať už jsou jakékoliv. Jinak si užij cestování po příbuzných a cpaní se a kdyby jsi se náhodou nudila, tak sem dej recept na citronádu. Byla bych ti moc vděčná ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Povím ti, jak podle mě vypadá ráj - mám na sobě nadýchané šaty s puntíky, jím růžové dortíky a malí tlustí andělíčci mi mávají před očima tvým krásným komentářem. To je prostě ráj! :-D
      Děkuju ;-).

      Vymazat
  25. jeeej to je take ňuňuňu, hned mam chut na pomlasku! a Eda je super!! :D

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  26. Ten parádivý králík si vzal špatnou barvu brýlí,protože růžové jsou nejlepší a fešně se hodí k modré mašli:-D Ale čivava má nádherné sáčko,přestože je pánské vůbec bych nepohrdla nosit ho na svých ramenou a s králíkem v brýlích bych následovala Edu a rozhodně něco nafotila do Playboye(jen nevím,kdo by na to koukal,hahaha...)Ale to jsem od velikonoc zabrousila do trochu jiných vod..momentálně spíš zamrzlých.Když se kouknu ven,spíš bych čekala Ježíška než králíka,ale co už naděláme.Ježíšek už nepříjde a tak jdu vyhlížet jestli k nám zajíček vůbec trefí přes ty závěje:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bettynko...kdybys ty byla v nemravném časopise, tak by Playboy musel dělat dotisk, protože by se všechna čísla okamžitě rozprodala. ;-) S tím zajícem máš pravdu, ale je to realista a růžové brýle jsou podle něj prý jen pro snílky. Tak nevím, ale já mám růžových brýlí celou sbírku. ;-)
      Ježíšek (nebo možná velikonoční králík) k tobě příští týden určitě přijde, o to se postarám, má milá narozeninová lady.

      Vymazat
  27. Anonymní18:50

    Eda! Ten sprosťák :D

    OdpovědětVymazat
  28. santa claus 3? jako vážně? :D bože.

    OdpovědětVymazat
  29. Anonymní19:55

    Ten Santa Klaus mě také dostal. Už fakt neví, co si na nás v té televizi vymyslet. Udělala jsi dobře, že jsi ji hodila sousedovi na hlavu :))). Strašně krásně se ty tvoje články čtou :)

    OdpovědětVymazat
  30. Vesele Velikonoce je jeden z mych nejoblibenejsi filmu, Vivi, ale ver, ze u me bodujes stejne jako Belmondo:) Jinak moc se mi tve napady libi, zvlaste s tim neposednym zajicem, no, on by sam byl prekvapen, jak nestydate vidi zajicky Hugh Hefner:)
    Souhlasim s tebou, uchovavat tradice je spravne, ale proc je neuchopit po svem ;-)

    OdpovědětVymazat
  31. Dobré typy :). Obal na vajíčko je originální.)

    OdpovědětVymazat
  32. tvoj zajac je ale "kanec" :D

    OdpovědětVymazat
  33. Milá Vivi, váš zajíc je fakt kus! Tvé nápady dělají z Velikonoc hnedka zajímavějšího svátky ;).

    OdpovědětVymazat
  34. tak to su super typy!! :) :D

    OdpovědětVymazat
  35. Usměrnit Velikonočního zajíce. Dóbře. :D
    Senzační tipy. Líbí se mi, jak je to podané. Vždy je důležité zachovat si optimismus a dobrou náladu. :)

    OdpovědětVymazat
  36. Mmmm ty čokoládová ouška a oouškovaný Belmondo vypadají lahodně... ;o)

    OdpovědětVymazat
  37. Mám nejmilejší a nejvtipnější čtenáře v celé blogosféře, fakt! ;-) Moc vám děkuju. :-*

    OdpovědětVymazat
  38. Milá Vivi, ty opět válíš se svými tipy. :) Film Veselé Velikonce je skvělý, Belmonda mám ráda Sophie Marceau je opravdu krásná. Kdo by to do Edy řekl, že vám vezme roha nafotí fotky do Playboye - já asi vím, co za tím vězí, chtěl být známý alespoň jako ty. ;)
    Já vyráběla už dneska, ale pro sebe - náhrdelník a základ psaníčka. :)
    Přeji ti krásné prožití Velikonoc!

    OdpovědětVymazat
  39. HELLO DEAR ... !
    Thanks so much for stopping by and commenting on my blog!
    beautiful even your blog <3
    I would be really happy if you would to follow each other? ... let me know
    TI APPEARANCE
    KISSES AND HAVE A NICE DAY!

    MY BLOG> http://mcaruso930.blogspot.it/

    FACEBOOK> http://www.facebook.com/ThisIsMyStyleByMartinaBlog?ref=h

    OdpovědětVymazat
  40. Vivi, krásnu Veľkú noc! A pozor na Crazy Bunnyho, nestyda jeden !! :D

    OdpovědětVymazat
  41. Vivinko, ty jsi jeden z nejkreativnějších lidí, které sleduji :) Já také Velikonoce nějak nemusím, ale nebráním se jim.. :) Je to naše kultura.. ;)

    OdpovědětVymazat
  42. No já Ti nevím, stejně si myslím, že zalezu hluboko pod peřinu a budu dělat "jakoženic". Přítelčino pozadí mi ještě poděkuje :) Poraď nám, jak přivolat jaro ! Spoléhám na Tebe (pokud mi poradíš, ať si koupím slunečnici a prosluním si pokoj takto, tak už ji mám, ale zabírá jen chvilku)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvářit se o Velikonocích nenááápadně, to je docela dobrá myšlenka :-D.
      Kubo, Kubo, slunečnice určitě pomáhá, ale musíš si ji přece dát do vlasů (nejen do vázy v pokoji!), pak si zatancovat tanec zvaný "Oklahoma" (je hrozně rychlý a veselý) a pořídit si spoustu nových šatů (v tvém případě motýlků a puntíkatých košil)...to jsou mé zaručené recepty. ;-)

      Vymazat
  43. krásné, užij si krásné Velikonoce! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  44. Jíst MM´s, čokoládová ouška a ovocná vajíčka...A pak vyrazit běhat. Možná si pro velikonoční náladu nasadím zaječí ušiska a obleču se do kostýmku playboy. A pak budu všem okolním běžcům říkat, že Vivi přeje hezké Velikonoce, jsi pro??? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, souhlasím všema dvaceti. Paráda! ;-)

      Vymazat
  45. Veľmi milé typy :) prajem krásnu Veľkú noc.

    OdpovědětVymazat
  46. super typy :) A Veselé Velikonoce je skvělý film! I když jsem ho dlouho neviděla :D: )

    OdpovědětVymazat
  47. roztomilé fotky! :) také z velikonoc přímo nešílím, ale jak píšeš, je potřeba si je "udělat" hezké.. já si třeba nakoupila spoustu milka čokolády a před koledníky se zabedním v posteli :D

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Jéé, to jsem se zase, Lucinko, pobavila :)
    Je to krásný, super nápady, jsi skvělá!

    OdpovědětVymazat
  49. inspirovala som sa 3. a 6. bodom! dakujem! :)) :)) niekedy na to clovek zabudne, ale obdarovat niekoho ineho je vlastne obdarovat aj seba! a niekedy sa ten co daruje tesi viac ako ten odbarovany (ja vacsinou :D)

    OdpovědětVymazat
  50. Lovely blog!
    Very interesting)
    Olesya❤

    http://oomanzuk.blogspot.ru/

    OdpovědětVymazat
  51. já velikonoce slavila uklízením a pečením :D

    taky ti přeji, aby se ti všechny cíle podařilo splnit :)

    OdpovědětVymazat
  52. Anonymní20:19

    Ty mi dokážeš vždycky spravit náladu!
    Včra jsem u tebe pročetla asi 20 článků
    a jsi neskutečně kreativná!Super! :)
    Léňa V

    OdpovědětVymazat
  53. Děkuju :)) Super tipy, koláže máš super :) a dobrý nápady :)

    OdpovědětVymazat
  54. Musím říct, že jsem Velikonoce nikdy neměla v lásce, ale po přečtení tvého článku začínám svůj názor zvažovat. :) Super jako vždy!

    OdpovědětVymazat
  55. dakujem za komentár, vždy ma poteší keď sa niekomu tie fotky páčia.
    máš fakt inšpirujúci blog. tvoje fotky dýchajú kreativitou :) skvelé.

    OdpovědětVymazat
  56. Děkuju vám všem za milé komentáře :-**

    OdpovědětVymazat
  57. Dokonalý post ♥

    OdpovědětVymazat
  58. Anonymní20:38

    To je také zlaté! Dakujem Vivi za tvoju veselost. Nika

    OdpovědětVymazat