13.5.13

5 věcí, které mě dělají šťastnou (v květnu)

Mít šťastnější a lepší den...někdo k tomu potřebuje ranní kávu, noviny a kytici pivoněk, někdo poplácání po ramenou od šéfa a k obědu svíčkovou, někdo nové šaty od Diora a někomu stačí úsměv toho, koho má rád. Jakých 5 věcí potěšilo v posledních pár dnech mě, na to se můžete právě teď podívat. A až všechno okouknete, nezapomeňte si dneska udělat něčím radost (jahodová zmrzlina a nový notýsek z papírnictví dokážou udělat divy). Inspiraci můžete najít třeba i v březnových a dubnových "pěti šťastných věcech".

Pudlík - přívěsek na klíče. Kdysi dávno jsem ho na pouti vyhrála v kulečníku a měla jsem ho moc ráda. Pak pudlíka vystřídaly mnohem módnější přívěsky se želvami Ninja a nakonec plechové klíčové ozdoby s Kurtem Cobainem (a k nim odrbané džíny a nejrozcuchanější účesy). Když jsem při návštěvě rodičů zase dělala svůj oblíbený nálet na půdní krabice, našla jsem v jedné z nich svou dávnou kulečníkovou výhru z pouti a...stará láska nezrezivěla. Pudlík je zase můj. Nosím ho na klíčích a on je spokojený, umytý (i když tak na první pohled nevypadá) a cítí se neohroženě, protože předpokládá, že želvy Ninja i Nirvana jsou už za mnou (možná má pravdu a možná taky ne).

Pozorný pan Pejsek. Pro přátele Tomík. Ten mi proveselí den vždycky (až na výjimky, kdy mě tahá v sobotu ráno za nohu z postele).

Krejčovské metry mívám pořád při sobě (přísným zrakem s nimi měřím nevychovance, šířky a délky nových polic do kuchyně nebo pestrobarevné šaty v obchodě), a když jsem spolu s modrým metrem našla v kapse mikiny, kterou jsem měla na chatě, i pohřešovaný lesk na rty (přírodní limitka, Yayoi Kusama pro Lancôme), nemohla jsem udělat nic jiného, než se radovat. Jistě mi rozumíte. ;-)

Sovička z blešího trhu je mým nejmilejším úlovkem z poslední doby. Kdykoliv se na ni v kuchyni podívám, musím se usmát. A tak někdy do kuchyně chodím nejen pro malinové dortíky, ale taky pro dobrou náladu.

Asi vám ani nemusím vysvětlovat, proč mě tyhle žluté kvítky v ruce mého muže rozdováděly.
 ♥
PS: ráda bych vám poděkovala za úžasné komentáře v balzámkové Giveaway (kdo ještě nesoutěžil, může až do 20. 5. zkusit chytit štěstí za nohu). Jste milí a zábavní a vaše cestovatelské plány (vysněné i reálné), o kterých mi píšete, mě ohromně baví číst. Někteří z vás do komentářů roztomile dodávali, že se obvykle stydí komentovat. To máte tak, já se zase stydím psát a fotit, ale dá se to překonat. ;-) Těším se na každou řádku od Vás.
Vivi podpis

110 komentářů:

  1. Hello from Spain: your husband gives you beautiful flowers. There are also some things that make me happy like you. New furniture in my house and small shop at the weekend market. Nice pictures. Keep in touch

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My dear Marta, these all sound so good! New furniture and small shop at the weekend market - waw, this is great inspiration ;-). Thank you for your lovely comments on my blog ♥.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. A navíc skvěle vaří, když se nedívám ;-).

      Vymazat
  3. Začátek týdne trávím tradičně opět s Tebou, Vivinko :) Krásný článeček, který mě opět příjemně naladil. Děkuji Ti, milá Vivinko a přeji Ti krásný den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemohla bych si přát začít týden v lepší společnosti. I já děkuju. ♥

      Vymazat
  4. Juuj,mne tiež vždy najväčšiu radosť spraví moja Vendulka <3 Ked mi je smutno,nemám chuť na nič,mračím sa,nedarí sa mi...stále mi robí nejaké smiešky,dupe mi po hlave,štuchá do mňa packou,dobiedza a vyzýva ma k hre či len tak pri mne leží a spokojne si vyfukuje-milujem tie chvíle :)))
    Tá sovička je božská! Ja mám doma niečo podobné,akurát je to kukurica :D S takým čudom v kuchyni je radosť variť,že Vivi?:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veď hej, ať už kukurica alebo sovička, hlavně že nám chutí, a že je pekně veselo ;-).

      Vymazat
  5. Moc pěkný článek, každý musí mít své radosti :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsi úžasná, Vivi! :) Taky se raduju právě z takovýchto "maličkostí", potěší mě to uplně nejvíc. Akorát prý mi to moc dlouho nevydrží a potřebuju další maličkost k radosti. :D

    Krásný sluníčkový den!
    Runa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Runo, děkuju moc ♥.
      Jéje, to dobře znám, maličkostí pro radost není nikdy dost. ;-)

      Vymazat
  7. Moje maminka mi vždy říkala, že je třeba radovat se z maličkostí. Je to tak. I když kytička od milovaného muže není maličkost...to je vždy obrovský pocit štěstí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maminky (a ty) mají vždycky pravdu.♥

      Vymazat
  8. Mila Vivi, venku slunicko, volne rano a novy clanek na tvem blogu, tak a hned mam 3 veci, ktere me dokazi udelat stastnou hned od rana:) Dalsi vec, kterou si chci udelat radost je koupe nekterych z techto caju: http://www.whittardcz.cz/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=23&Itemid=64 Koukala jsem na ne diky Verce z Myrapsberry a nemuzu si vybrat jen jeden nejhezci:D A proto, ze ty me inspirujes porad, napadlo me, ze ti je ukazu, ikdyz uz mozna davno znas a kdyz ne, treba te novy typ potesi:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hanýžko, u nás je sice déšť a hromy blesky, ale mně to vůbec nevadí, když si můžu v teple domova číst superbezva komentáře. ;-) Ach jéje, to víš, že tyhle čaje znám a nejen to, miluju je a na chatě mám celou sbírku (já prostě těmhle hezkým věcičkám nedokážu odolat). A taky jsou boží tyhle horký čokolády: http://www.rajdobrot.cz/category.php?id_category=74

      Vymazat
  9. Moje štěstíčko mi právě sedí na klíně, kouká na pohádku, a já se snažím vidět přes ni na monitor... po noci, kdy jsme skoro nespaly (rýma, kašel, teplota) přemýšlím, že si malou radost musím udělat ještě něčím jiným :-D nový zápisníček by se hodil :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Magdi, notýsek...řekněme třeba s Hello Kitty...musí vyléčit každou rýmu a kašel. Zkus tuhle medicínu aplikovat co nejdřív ;-).

      Vymazat
  10. Do kuchyně pro dobrou náladu, to je ideální stav! Drobné radosti to je moje, ranní kávička a sladká snídaně, cestovatelské plány, víkend na chatě, aktivní slunečný den i lenošící propršené odpoledne, pro Ivet je všechno dobré a najde si na všem něco fajn, i v poslední době plné zmatku, učení a stěhování :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný, krásný, Vivi je félice spokojená s takovým pozitivním komentářem od veselé Ivet. ♥ Bravo!

      Vymazat
  11. Krásny článok...Taktiež zbožňujem takéto drobnosti a tiež mám aj psíka- z neho mám radosť každý deň :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ak by si chcela skúsiť šťastie, môžeš sa zapojiť do mojej giveaway :)
      http://belle-katinka.blogspot.sk/2013/05/giveaway.html

      Vymazat
  12. vycarila si mi usmev na tvari :) krasne fotky. podobny meter pouzivam kazdy den v praci, len ja mam trojfarebny. kolegyna ma ten isty co ty :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní10:03

    Sovička je rozkošná a stejně tak Ty, Vivi ♥ Nálety na půdu jsou nejhezčí okamžiky návštěv babiček a tet, nedávno jsme z půdy vytáhla celé loutkové divadlo a tak si po večerech hrajeme představení, když zrovna je řada na mě. Můj milý totiž už od Vánoc stále "omýlá" promítačku, kterou má z dětství a já ho v té nostalgii nechci rušit. Navíc má opravdu velkou zásobu pásků a já jsem holka zvědavá, co bude dál...

    Kytička je krásná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů, tak to vyřídím sobě i sově ;-).
      U vás, a to jsem si na sto procent jistá, musí být neskutečně veselo. Někdy přijdu na návštěvu...;-).

      Vymazat
  14. Anonymní10:24

    Juchuuu,krásný den Vivinko ;) někdy ti také povím,které věci dělají šťastnou mě. Však ty víš,že povím....

    El

    OdpovědětVymazat
  15. Anonymní10:32

    Všechny fotky i popisky pod nimi mi dodaly výbornou náladu a úsměv na tváři, přestože jsem dneska vstala tak říkajíc levou nohou. Ty se mnou dokážeš, milá Vivinko dělat učiněné zázraky. Pejsek na první i druhé fotce je nádherný. :**
    Krásný den přeje Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Levá noha se mi při vstávání taky často plete, ale pak si přečtu tady na blogu všechny úžasné komentáře a hned se mi zdá, že jsem vstala pravou nohou oblečenou do růžové ponožky. Mám radost, díky.

      Vymazat
  16. Krásné radosti. x) Já si ty své sepisuju a každý týden se jich snažím najít co nejvíc. ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom případě máš, milá Daysy, vééélikou pochvalu. Musí to být krásný notýsek plný radostí. ;-)

      Vymazat
  17. Znovunalezený lesk či balzám mě také vždy zaručeně potěší :).
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto jich necháváme v kapsách tolik, abysme je pak zase nacházely a radovaly se z nich ;-).

      Vymazat
  18. Mám takový dojem, že pudl by mohl ležet i v některé z mých krabic :)

    Krásný start do nového týdne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Být tebou, neváhám a běžím se podívat ;-).

      Vymazat
  19. Sovička a pudlík jsou úžasní. Vlastnit je tak mám taky krásnější den. Budu si muset najít svých pět věcí, které mě dělají šťastnou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, Sandro, že při tom hledání pěti věcí jich nakonec najdeš nejmíň pětkrát tolik ;-).

      Vymazat
  20. Anonymní12:59

    Pejsek Tomík! ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  21. Tomííík!:-)))
    Mať šťastnejší a lepší deň, to je misia, na ktorú sa vďaka mojej♥Viví vydávam opakovane, každé ráno, deň čo deň...:-) Pozorne načúvam a učím sa, nadšene ochutnávam všetky dobroty, ktoré k tomu Vivinka ponúka;). Jej svet je taký nádherný, že sa teším na každé vyučovanie, na každičkú minútu:P. A na konci školského roku to bude práve ona a jedine ona, ktorej ponesiem ten najkrajší hrebíček;-) /a pokúsim sa konkurovať bezkonkurenčnej žltej kytičke...;)***

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dandelijonko, ty jsi úžasně učenlivá žákyně, na konci roku, až od těba prevezmu najkrajší hrebíček, tak na oplátku dostaneš vysvědčení s jednotkou velkou jako bič a za ní bude hvězda! Veď ale aj ja sa učím od těba...nezapomínaj na to ;-).

      Vymazat
  22. Akurát včera som večer keď som si lahla, tak som premýšlala, že si každý večer spomeniem alebo zapíšem, čo sa mi cez deň stalo, niečo čo mi zlepšilo náladu alebo tak. Možno že to bude písat aj na blog, to ešte uvidím ako budem mat čas. A premýšlala som aj, že si zapíšem aj niečo čo ma nahnevalo alebo mi zhoršilo náladu, ale načo mysliet na negatívne veci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, usmívala jsem se nad tvým komentářem, ale jen do té poslední věty. Né né né, věci, které nám zhoršují náladu nebo nás během dne nazlobí, ty se nesmí zapisovat, ty se musí okamžitě zapomínat nebo házet za hlavu. V mysli i v notýskách musíme mít jen ty dobré věci a vsadím se, že si jich každý den zapíšeš nejmíň deset. ;-)

      Vymazat
  23. Jaaaj ninja korytnačka kedysi zdobili aj moje kľuče:D dokonca myslím že to bol donatello. To boli časy:D
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D Ja som mala Michelangela a Donatella ;-).

      Vymazat
  24. Mě potěšila růžička od mého přítele na den matek, i když ještě nejsem matka. Je hezké, že když už byl v květinářství, vzpomněl si i na mě :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady je někdo móc zamilovaný, to je paráda ;-). ♥

      Vymazat
  25. Tento článok padne vhod práve dnes,keďže dnes mám jeden z tých dní keď som vstala z postele ľavou nohou;)Super vecičky a tie žlté kvietky,už len tie musia dodať energiu,idem sa teda potešiť aj ja:)
    Krásny deň Vivi:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsme spolu zabojovaly proti "levé noze". Děkuju za milý komentář.

      Vymazat
  26. Anonymní14:06

    Pudlík z kolotoče :D Ta sovička je vážně pěkná :) A kdyby mi někdo donesl kytičky jsem na větvi :) dneska mi zatím neudělalo radost nic protože jsem zase nemocná.. Já se taky stydím psát protože na rozdíl od tebe píšu samé pitomosti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amy, chápu, že když jsi nemocná, tak se hledají radosti hůř, ale zkus jít na to s oříškovou čokoládou, oblíbeným filmem a nějakým lahodným čajem s medem. Sázím se, že brzy budeš zdravá jako rybička a oříšková čokoláda prostě musí potěšit každého ;-).
      To je vážně pitomina, že píšeš pitomosti - naopak, každý tvůj komentář mě těší a hřeje jako kamínka. Fakt. Děkuju ;-).

      Vymazat
    2. Anonymní19:07

      To jsem ráda :) Mě se tvůj blog hrozně líbí :) Teď jsem strávila 3 hodiny čumění na oblíbený seriál :D

      Vymazat
    3. Zlatá jsi, děkuju moc ;-). Nedokážu si představit líp strávené 3 hodiny!

      Vymazat
  27. Hi my dearest Vivi♥ Those things that make you happy are so sweet and adorable! Fell in love with the poodle charms is very tender! The owl in the kitched in so "you":))) The flowers are a lovely and romantic gift:) Happy Monday my friend, love and hugs♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I have to say something important to you: you're so sweet and amazing! ;-) Thank you for everything, my dearest friend Lu. :-**

      Vymazat
  28. Sovička je velká parádnice! :) Mě dnes udělal velkou radost nákup slaměných kloboučků. Kdyby něco, jsou u mě na webu nafocené ;).
    Děkuju za další milý článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Myyno, nemáš zač děkovat ;-)♥. Slaměné kloboučky jsou základ každého letního dobrodružství, vůbec se nedivím, že ti udělaly radost. Mrknu na ně ráda.

      Vymazat
  29. pan Pejsek je strašně roztomilej :)

    OdpovědětVymazat
  30. Jééé pejsék! Někdy bys ho mohla cvaknout celýho :)) Zbožňuju pejsky ^.^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klári, už jsem ho tu párkrát celýho cvakla, ale určitě cvaknu zas. Je to tlusťoch, snad se mi do fotky vejde. ;-)

      Vymazat
  31. Jé zase úžané věcičky , Vivinka je prostě nejoriginálnější člověk kterého znám ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Jejdamane, že Tomík, tak překrásné kukadýlko ... ním bych se nechala tahat za nohu i v neděli. :D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já ho k tobě někdy v neděli brzy ráno pošlu, milá Rony ;-).

      Vymazat
  33. Ta sovička je teda super! :)

    OdpovědětVymazat
  34. Jůůů Viv, bezva věci (mimo toho pejska teda), nedivím se, že ti to udělalo radost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Dullsi, no jéje, já se raduju ze všech maličkostí ;-).

      Vymazat
  35. Maličkostííí...jupí.... Mě poslední dobou udělaá radost dobré počasí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Apolenko, maličkosti my máme rády ;-). Dobré počasí...no, tak to už mi dlouho radost neudělalo, u nás zase pršelo celý den. Ačkoliv, déšť je fajn a vždycky při něm zpívám takovou střelenou písničku, ani nevím, kde jsem ji vzala ;-):
      http://www.youtube.com/watch?v=WgUSOYg664A

      Vymazat
  36. Odpovědi
    1. Vypadá tak, ale je to rošťák, se kterým šijou všichni čerti ;-).

      Vymazat
  37. Krasne to je uplne vsetko! Tomiik- hned by som ho vzala do naruce :)) muzik s kvietkami samozrejme- uuplne chapeme...najdeny pudlik i prirodny lesk, a to vsetko dokopy spolu by Vivi..
    Je uzasne, ze tvojich 5 veci, nedělaji štastnou len teba moja mila, ale aj nas. tak krasne a iskrivo spojit tie mini-mikro-momenty to chce velmi krasneho cloveka... :** (ze Vivinka? ;) )
    Uz sa tesim na dalsich 5, a potom dalsich a dalsich.... :)

    S laskou tvoja t.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Som veľmi veľmi šťastná. Ďakujem pekne za nádherný komentár, moja milá Tintin :-*

      Vymazat
  38. Mě každé ráno potěší, když zjistím, že mám stále ještě všech 5 P pohromadě:-)))

    OdpovědětVymazat
  39. Mě dělá radost když si můžu přečíst nové články mích oblíbených blogerů. když se utahám tak, že si lehnu a spím, protože občas mám problém usnout. Miluji vůni knih a i to mi dokáže rozveselit den. :)

    OdpovědětVymazat
  40. Anonymní23:33

    Kazdy tvuj clanek ma plno energie, jsi vtipna, mila a umis krasne fotit. Jsem trosku nervozni z toho, ze nepridavas clanky kazdy den, ale jinak jsi NEJ! Zajimalo by me, zda by jsi nemohla psat sve uzasne clanky casteji a jake clanky pro nas do budoucna chystas, psala jsi tu před casem o dalsi prohlidce tvého domova...
    S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéje, to je milé, ale bohužel časově pro mě není reálné publikovat články denně. Každý článek dá docela dost práce, ať už samotné psaní a focení nebo následující komentářové a e-mailové reakce na něj, takže už bych se při denním publikování nestíhala asi ani vyčurat ;-)).
      Chystám moře článků: podíváte se se mnou na skok do Paříže, omrkneme šťavnatou letní kosmetiku, ukážu vám, kde sehnat ty nejlepší nálepky a úžasné ručně dělané notýsky, pozvu vás na návštěvu do koupelny, budeme si hrát, něco tvořit a-tak-dál... Zůstaň mi věrná/ý a uvidíš ;-).

      Vymazat
  41. Moc hezké! Mě teda dneska potěšil nový úžasný zápisník :D.

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj! :)
    Já přímo miluji, když ve straých krabicích najdu věci, které jse měla kdysi moc ráda! :)
    JE to takové vzpomínkové.. hezké! :)
    Sovička je kouzelná, také bych chtěla sovičku do kuchyně! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Koouky, staré krabice jsou obvykle plné pokladů, a když se překoná strach z pavouků, tak půda je nejlepší místo pro objevování skvělých tajností. ;-)

      Vymazat
  43. Kytičky miluju!! Jinak tenhle tip článku je super!

    OdpovědětVymazat
  44. Aaach Vivi, to je tak krásne :) Nemám síce nič proti pudlíkovi, myslím si, že by ale bola škoda Kurta len tak hodiť za hlavu ;) Takým tým strapatým obdobím strihania si dier na kolená riflí som si prešla aj ja, a doteraz na neho pri Nirvane rada spomínam :) To sa len tak zahodiť nedá.. Aspoň v mojom prípade to tak je!
    A mimochodom, keď spomínaš tie pivonky, krásne som videla u nás v nemocničnom parku a vážne rozmýšlam nad tým, že ich tam pôjdem nenápadne pozdraviť :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaj, milá Donny, veď ja buděm Kurtovi verná...stará láska nerezaví a to platí pro pudlíka i pro Kurta.
      Až půjdeš pozdravit pivoňky, tak pozdrav, prosím, jednu až tři i za mě (hodily by se mi do nové vázy) ;-).

      Vymazat
  45. Ano, drobnosti, blbosti, přítulnosti a pokud možno barevné! :) Já jsem si dneska pořídila puntíkatý kryt na telefon a celý den se nemůžu vynadívat na ty krásné barevné kuličky! :D
    A nebo taky třeba ještě, Vivi - co taková náhlá překvapení? :) Samozřejmě ta příjemná myslím ,o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Reny, ten pocit "nemůžu se vynadívat" moc dobře znám. A puntíkatý kryt na telefon musí být žůžový, usmívám se jen při té představě, jak je parádní a k tobě se moc hodí. ;-) Jsem zrovna mimo domov a zjistila jsem, že jsem závislá na svém domově, kde mám nejenom pohodu, klid, ale taky všechny drobnosti, blbosti, přítulnosti a barevnosti ;-).
      Náhlá překvapení? Ty miluju! Dvanáct do tuctu by jich mohlo být. Jestlipak ty mi nenaznačuješ, že bys nějaké překvapeníčko ráda?! :-)

      Vymazat
    2. Kdepak, my nesmíme ani naznačovat! Ale měla už bys jet domů ;)

      Vymazat
    3. :-o a taky ;-) a rozhodně :-D (ještěže ty "smáčky" máme)

      Vymazat
    4. K tomu dodám jen ,o)

      Vymazat
  46. chlapy a květiny, to se mi líbí =)

    http://veronionme.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  47. Anonymní23:00

    ÚŽAS! Skvělé a víc než to. ;o)
    LeNka

    OdpovědětVymazat
  48. Anonymní1:13

    Vivinko zlata, ja bych si urcite do veci, ktere me delaji stastnou dala Tvuj blog! :-)
    Desne moc se mi libi ta posledni fotka: muzna ruka a v ni nezna kvetinka..
    A taky miluju pohled svych zvirecich spolecniku! A samozrejme znovunalezene "poklady". :-)
    Dekuju, ze jsi!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucí, mám takovou radost, že jsi ke mně zase zavítala a nechala mi tu plno milých komentářů. Já Tobě děkuju za úplně to samé. ♥

      Vymazat
  49. Anonymní14:48

    ahoj, kdy bude dalsi clanek? xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty mě tak krásně a jemně pobízíš k častějšímu psaní ;-). Nový článek bude v sobotu a pak hned v pondělí. ;-)

      Vymazat
  50. Vivi,ta krejčovská míra je skvělý nápad! Tolikrát by se mi hodila. Takže holt do mé ,,šílené" kabelky přibyde další potřebnost! :)
    Martina

    OdpovědětVymazat
  51. Tak kytka od nějakého fešného muže vždycky potěší. Mě potěší i to, když se na mě jen usměje a vím, že jsem ta jediná ;)

    OdpovědětVymazat
  52. Děkuju Vám všem za nejmilejší komentáře. :-*

    OdpovědětVymazat
  53. Květina od muže vždy potěší, o tom není pochyb. Ta sovička je roztomilá. :) A také mám radost z věcí, o kterých si myslím, že už nejsou (viz. tvůj lesk na rty) a pak je objevím. Já si dnes se svým mužem udělala radost koupili jsme si právě zmrzlinu - jogurt-višeň a už se těším až si ji dáme u nějaké pěkné komedie nebo romanťárny. :)

    OdpovědětVymazat
  54. pán psík je najzlatší :)

    OdpovědětVymazat
  55. nejlepší sova!!! ..tu mít v kuchyni, tak ty snad začnu sama vařit!

    OdpovědětVymazat
  56. Love the owl <3
    xoxo

    novelstyle.blogspot.com
    Don't forget to check my anniversary giveaway!

    OdpovědětVymazat
  57. Jste nejmilejší, děkuju ;-).

    OdpovědětVymazat
  58. tie očká (očko psíka) je nádherný, tomu by neodolal nik a myslím, že takým pohľadom si vyžehlí aj to sobotnajšie ťahanie z postele:)

    OdpovědětVymazat