21.10.13

Do zlatých šatů oděná aneb finálová zpověď

Před pár dny ke mně dolétlo nečekané překvapení - jsem ve finále Blogerka roku v kategorii Life. Jakmile jsem zavřela udivenou pusu, vlil se mi do tváří ruměnec, zatancovala jsem si krátký Tanec štěstí (někdy vám ho předvedu) a vzápětí mi došlo, že za umístění ve finále vděčím právě vám. A to nejen díky vašim hlasům, ale hlavně proto, že vy jste ti, kdo dávají mému blogu smysl a mně samotné velkou motivaci a chuť do focení a psaní. Tak trošku bilancuju...
Na blogerské židli se vrtím už dva a půl roku. Mým cílem od samého začátku bylo vytvořit místo nejen pro inspiraci, ale hlavně pro radost. Proto tu nikdy nepíšu o starostech, nevnáším sem "těžká témata", pomluvy, křivdy ani mračení. Toho je všude plno, ale tady je trochu jiný svět. Svět, kde si nikdo ničím neubližuje, svět, kde se zpívá, tancuje, kde se pouštějí desky, kde si i dospělý člověk může beztrestně hrát, snít a aspoň na chvíli si nedělat vrásky na čele. Ať je vám tu dobře - to je smysl, to je cíl, to je moje cesta. A vy po ní jdete se mnou a pomáháte mi. Nikdy bych si nepomyslela, že tu potkám tolik virtuálních přátel (a patříte mezi ně i vy - tichouncí čtenáři, kteří nemáte potřebu komentovat, ale já o vás vím a jsem za vás moc vděčná). A tak si dál přeju, aby vám můj blog přinášel hezčí den (včerejší, dnešní i zítřejší) a tím pádem i hezčí život. Neskromné přání, já vím. Ale taky vím, že přání se plní, když se na tom poctivě maká ;-).
A na závěr mi nezbývá, než vám ještě jednou poděkovat a pokud máte můj blog rádi, můžete ho něžně popostrčit na stupeň vítězů svým vzácným hlasem a podpořit mě tady.


Na začátku blogování, když jsem tu byla úplně nová a sama, jsem se cítila jako nahatá v trní. Dneska - díky vám - jsem se konečně osmělila obléknout si zlaté šaty, začervenat se a užívat si, že jste tu se mnou. Děkuju. ♥
Vivi podpis

77 komentářů:

  1. To my tobě děkujeme, Vivi! Děkujeme za krásné články plné barev a hezkých věcí, které nám vykouzlí úsměv na tváři a aspoň chvíli po dobu čtení se odprostím od toho ošklivého světa, o kterém jsi psala. Hodně štěstí v soutěži a držím ti palce! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Vivi, teď mohu po tvém článku konečně vstát a vkráčet do nového týdne.. s úsměvem na tváři! Nikdo jiný si finále nezaslouží více, než-li ty! ;)
    P.S. Už se těším na naše společné setkání! :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak konečně - Vivi a Škodulka na jednom místě, to si nechám líbit. ;-)

      Vymazat
  3. hahaha,Ty si výletuješ a užívaš v Paríži ani netušiac,aká habadúra sa tu na Teba zatiaľ chystala :)))Teším sa,že som mohla byť poslom skvelých správ!:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc příjemná habadúra (česky asi habaďůra) ;-) se na mě chystala...aspoň jsem se snáz adaptovala. Ty jsi zkrátka anděl. ;-)

      Vymazat
  4. Anonymní9:04

    Vivinko,to my dekujeme tobe za vsechny skvele clanky,finale si opravdu zaslouzis.Kdyz kliknu na odkaz,kde mam pak zahlasovat?
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, když klikneš na odkaz v článku, vpravo je pak červené tlačítko "Hlasovat", myslím, že ho nemůžeš minout ;-).

      Vymazat
  5. Vivinko,
    moc krásně napsáno... blogerkou Roku pro mě jsi jednoznačně už ted... máš obrovský talent na písmenka, vždy mi vyčaruješ úsměv na rtech...cítím se u tebe jako doma...miluji emoce a u tebe je jich dostatek :-)) zahlasováno, ted už ti budu držet palečky na rukách i nohách.-)
    Měj krásný den papaAajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ajko, abych pravdu řekla, nedovedu si představit větší ocenění než je úsměv čtenářův. ;-) ♥ Děkuju. :-**

      Vymazat
  6. Anonymní9:27

    Blogerka roku se super věc, zjistila jsem, že existuje tolik blogů, které jsem do teď nezaregistrovala...a ten Tvůj je jedním z ních, teď mám co dělat, abych pročetla tolik Tvých zajímavých článků. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prima ;-). Článků je tu přes 300 a všechny jsou natěšené, až je zdoláš ;-).

      Vymazat
  7. Anonymní9:34

    Vtipná změna panenky :) a držím moc palce!

    Zvu Vás na svou giveaway: KLIK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ;-). Co se panenky týče, tak mi pár lidí psalo, že hezčí je ta nahatá...sprosťáci! :-D

      Vymazat
  8. Milá Vivinko,

    pro mě je v blogovém světě jen jeden blog, který je mi nejsympatičtější a kdykoli na něj zabrousím tak mám úsměv na tváři:) Ano, je to právě tvůj blog, který je pro mě jediným originálním místem radosti, štěstí, inspirace a úsměvů v blogovém světě. Za to bych ti chtěla moc poděkovat a čím jiným bych ti mohla poděkovat moje milá než tím, že pro tebe budu hlasovat v blogerce roku :) Pro mě jsi blogerka nejen tohoto roku, ale toho minulého a doufám, že pro mě budeš blogerka roku i v příštích letech:)

    Měj se krásně a držím palce ať vyhraješ ne jen v této soutěži, ale ať vyhráváš stále i ve svém životě!

    Pandička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pandičko, kdybych na to měla povahu, tak bych si u tvého komentáře natřásala peří, ale na pýchu mě neužije, a tak si jen tleskám a prozpěvuju, protože mám zkrátka radost. Děkuju ti moc. ♥

      Vymazat
  9. Anonymní9:39

    Jsi jednoznačně nejlepší! I když ti málo píšu ( výmluva na čas :-( ) , čtu, chodím k tobě jako do pelíšku, zapomenout na smutky, potěšit se, beztrestně a bezstarostně snít a hrát si. Moc ti fandím a držím všechny palečky!!!! Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je krásný, děkuju moc. Když si sem chodíš hrát a zapomínat na smutky, už nepotřebuju nic víc. Zní to možná jako klišé, ale je to tak - když se mi tu čtenáři aspoň trošičku usmívají, je to pro mě velevelká radost. ♥

      Vymazat
  10. Anonymní10:16

    Milá Vivinko, s hlasem pro tebe jsem neváhala ani vteřinu. Ano, mám pár velmi oblíbených blogů, ale to, co dokážeš ty, nedokázal ještě nikdo :-) Tvoje články jsou opravdovým pohlazením po duši... Ani nespočtu, kolikrát jsi mě vytáhla ze špatné nálady. U tebe člověk totiž nemůže jinak, než se spokojeně usmívat. Učím se od tebe dívat se na svět z té pozitivní stránky, s čímž někdy pořád trošku bojuju, protože mě životem provází velké trápení - ale koho ne... A u tebe na ně zkrátka zapomenu, je mi tu krásně! Bez tebe už by to zkrátka nešlo :-) Za všechno ti moc děkuji a přeji hodně štěstí nejen v soutěži, ale i v životě - za to, kolik radosti rozdáváš, si nic jiného nezasloužíš :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Andy, jindy mi na klávesnici prsty poskakujou rychle jako rybky v jezírku, ale když si čtu tvoje slova, tak mi prsty stávkujou, protože co na to mám říct, když se mi z té krásy nedostává slov. Tak napíšu jen: posílám ti tisíc díků, jsem šťastná za to, že můj blog ti pomáhá plašit chmury a trápení a budu se snažit, aby to tak vždycky bylo. ♥

      Vymazat
  11. veľa šťastia, výhru by si si určite zaslúžila. človeku tvoje príspevky vždy vykúzlia úsmev na tvári a vylepšia deň, vieš tak pekne písať. väčšinou si tu len čítam, máličko komentujem, ale garantujem ti, že si jedna z tých, ktoré mi pošlú veľa pozitívnej energie už len prostredníctvom písmeniek, keď mi nie je práve do skoku. ďakujem a držím palce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Suzi, úžasně jsi mě slovně pohýčkala a rozmazlila..moc děkuju. Jsem ráda za každou tvou návštěvu (ať už je okořeněná milým komentářem nebo jen tichým úsměvem - mám radost z obojího) ;-).

      Vymazat
  12. Milý denníček,
    koľko úžasných článkov a krásnych fotiek mi uniklo, kým som TU nebola (no všetko som už s nadšením dobehla!♥), Ale neuniklo mi, že naša Viví je "po čertech krásná" (hovorí sa to tak?;) alebo že periny v nádhernom parížskom byte sú nadýchané ako obláčiky a voňajúú! Voňali z tej fotky až sem... Ach, čo ti budem, milý denníček, rozprávať. Z mojej slabosti pre tento blog z ríše snov som sa ti už (toľkokrát) vyznala... A to dievča, ktoré ho píše - och, tak to je niečo! To je NIEKTO! Veď ty sám dobre vieš, koľkokrát máš meno Vivi v sebe napísané, koľko dátumov poznačených a koľko farebných obrázkov ukrývaš;-). To len ja som doteraz netušila, že príslovie "šaty robia človeka" sa odteraz bude môcť hovoriť aj o bábikách:-). Ma petite Vivi, tvoje zlaté trblietavé šatočky sú prenádherné a úplne ma očarili. Pozerám na tú fotku, tvoje ružové líčka, vysoko vyčesaný drdol a ten najkrajší, skromne placho detský úsmev a... nemôžem sa vynadívať♥. Žiariš, (ako) hviezda:-). Môj hlas som už pred pár dňami k ctenej porote po ptačisku poslala, no priala by som si mať takých hlasov aspoň milión... Srdce mám len jediné, no budem si ho musieť skontrolovať, mám pocit, že tiež niekam odletelo a ešte sa nevrátilo;-)).
    MŤR Viví a pre mňa si a navždy budeš (nielen) blogerkou roku ;-). Si NAJ! ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty moje zlatá, nahlédnout do tvého deníčku (to je roztomilé - vy píšete dvě "n") bylo jako číst si ty nejkrásnější zápisky pod sluncem. Jedno oko jsem měla zavřené, to aby mě tolik netížilo svědomí, že čtu řádky z tvého tajného zápisníčku, ale povím ti, že tím druhým okem jsem toho viděla spoustu a všechno mě potěšilo, rozveselilo a dojalo, ani nevíš jak. Teď už nemám chuť jen si zatancovat "Tanec štěstí", teď chci bláznit a divočit a trsat bez přestání celou noc a celý den. Tváře mi při tom budou hořet, zlaté šaty spadávat z ramen, drdol se rozcuchá a vařečka, do které budu od samé radosti zpívat, vezme za své. A nejradši bych tě k tomu všemu přizvala, ale vím, že musíš ještě hodně odpočívat a nabírat síly, tak ti jen vlepím pusu jako husu a až budeš zase úplně fit, tak...to teprve uvidíš! :-**

      Vymazat
    2. Baby vy ste hotové poetičky :)

      Vymazat
  13. Ahoj Vivinko, neumím si představit jinou blogerku, která by si to zasloužila víc než ty ;) Držím palce!
    Zdraví Eve.h

    OdpovědětVymazat
  14. Gratuluji Vivi ty si to místo právem zasloužíš ! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Nad tvůj blog prostě není. Je nejlepší!!!

    Panenka je taaaak roztomilá a chic ve zlaté róbě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už hlasovat nemůŽu. Jde to jen jednou.

      Vymazat
    2. Anonymní14:24

      Já hlasovala ve finále a ted pro semifinále jsem hlasovala zase a v pohode mi šel hlas odeslat.
      Jinak souhlas. :) Kamča

      Vymazat
    3. To je pravda, v každé kategorii se dá hlasovat vždycky jen pro jednu blogerku. Nicméně hlasy z předchozího kola už se nepočítají, teď se jede nanovo ;-). A děkuju moc vám oběma. ♥

      Vymazat
  16. Ľúbim tvoj blog, Vivi, práve preto, že je taký milý a vždy mi vyčarí úsmev na tvári, nikdy tu nenájdem nič zbytočne negativistické, je proste dobre naladený! :) K nominácii teda gratulujem, určite si to s blogom zaslúžite! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Dado, tak to svému blogu ráda vyřídím a můžu ti i za něj slíbit, že nic negativistického se tu neobjeví ani do budoucna. Vždyť žijeme jenom jednou a nebývá to naše žití lehké, tak se musíme co nejvíc smát. ;-)

      Vymazat
  17. Mila Vivi, si tam naozaj pravom, zasluzis si to, si skvela blogerka. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Presne ako píšeš, je to kútik, kde človek príde na iné myšlienky...niektoré článočky dokážu naozaj veľmi spríjemniť deň!

    OdpovědětVymazat
  19. Kdo jiný už by tam měl být, když ne Ty. :)

    OdpovědětVymazat
  20. držím palce, máš super blog. :)

    anetabjelakova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. Vivinko ,
    Samozřejmě že tě všichni popostrčíme! :))

    OdpovědětVymazat
  22. :) Doufám, že vyhraješ a hlavně že ti dají korunku!

    OdpovědětVymazat
  23. tvoj blog je jeden krasny svet, kam sa vsetky rady vraciame :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  24. To ocenenie si určite zaslúžiš, držím palce do semifinále.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  25. gratuluju ! saticky ti slusi, tak at mas jeste ten Diadem! drzim pesticky!
    papa Bara

    OdpovědětVymazat
  26. Dear Vivi, congrats!!!! You are the sweetest and most adorable blogger, you deserve to win! ♥ Love you my friend, good luck dear!

    OdpovědětVymazat
  27. Hello from Spain: good luck. Your blog is very beautiful and creative. Keep in touch

    OdpovědětVymazat
  28. Tvoj blog je podľa mňa úžasný a myslím že by si si titul blogerka roka určite zaslúžila :-).

    OdpovědětVymazat
  29. gratuluju...určitě to budeš právě ty! :-) Jeden hlas pro tebe :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Anonymní18:28

    Ahoj draha Vivi,
    nespocetne krat jsem si k tobe prisla pro dobrou naladu a prirostla jsi mi k srdci.Kdyz jsi nam tu v minulem
    clanku ukazala i jak vypadas,bylo rozhodnuto.Tehle kocce dam svuj hlas!:)
    Misa
    p.s.chapu to spravne,ze lze pro vybrany bloghlasovat v kazde ze ctyr kategorii (Beauty,Food,Life,Fashion)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, tak to mě těší těší těší. ;-)
      PS: v každé kategorii můžeš hlasovat jen pro jednu blogerku (konkrétně pro malou Vivi v kategorii LIFE) - ale celkem můžeš hlasovat 5x, protože je 5 kategorií. Hlasováním se zároveň automaticky dostáváš do soutěže o ceny, takže přeju hodně štěstí ;-).

      Vymazat
  31. Vivinko, k dokonalosti jsi ani nemusela mít zlaté šatičky, vždycky jsi byla hvězda mého blogového světa ;-) tak snad i ve finále zazáříš!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, milá Krásko. Původně jsem chtěla zůstat nahatá, ale nakonec zlatá róba dostala přednost...však to znáš.;-)

      Vymazat
  32. Gratuluji k nominaci, jako jedna z mála by sis výhru opravdu zasloužila. :)) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  33. gratuluji a moc si to zasloužíš, píšeš prostě dokonale:-)

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  34. Kdo jiný by si ho zasloužil, než Vivi, která inspiruje spousty lidí (teda, mluvím za sebe, ale myslím, že se přidají další ;) )

    OdpovědětVymazat
  35. Milá Vivi,
    já se ani nedivím, že jsi se dostala tak daleko, však jak tu doťukám slova, gam poběžím ti hlas také dát. :-)
    Já osobně jsem strašně moc ráda, že sem mohu chodit, usmívat se nad tvými super hláškami, kochat se úžasnými fotkami a když si čtu tvé články, tak je mi tu vždy tak krásně. :-)
    Vivi, doufám, že tě to tu bude bavit ještě mnohooooooo let. :-)
    Měj se krásně Vivi a já běžím s tím hlasem pro tebe. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tebe se zkrátka člověk může dycinky spolehnout ;-).

      Vymazat
  36. milá Vivi, moc ti gratuluju a nedivím se. Taky jsem moc ráda, že sem můžu a že můžu číst ty tvoje (ale fakt někdy poťouchlý) články. děkuju Majka

    OdpovědětVymazat
  37. Mas muj hlas v cemkoliv Vivien;)

    OdpovědětVymazat
  38. Vivi, každý tvůj článek hezky rozsvítí den a myslím, že nejen mně děláš radost svými optimisticky naladěným blogem. A panence to ve zlatých šatech neskutečně sluší. :)
    A pro koho jiného hlasovat, než přeci pro tebe. :)

    OdpovědětVymazat
  39. Milá Vivi, mám Tvůj blog moc ráda. I když nekomentuju pokaždé, ale na každý příspěvek se těším vždycky moc. Měj hezký den, pro mě jsi nej ;)
    Nika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Niko, ráda tě tu zase vidím. Jsi úžasná a věrná a čtenáři jako ty jste pro mě největší motivací. ;-)

      Vymazat
  40. si úžasná :)

    http://ilovesimplyfashion.blogspot.sk/2013/08/citronovy-cheesecake.html

    OdpovědětVymazat
  41. jé máš super originální bog, musím tě začít sledovat!!

    OdpovědětVymazat
  42. Držím Ti palce, má veleoblíbená úžasná Vivi! Jen aby i sláva nevlezla do hlavy, ale toho asi není třeba se obávat. díky za každý pěkný článek. A dovoluji si Tě pozvat k sobě na giveaway:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/10/bezova-ruze-od-bourjois-prekvapeni-pro.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Papayo, tak to opravdu nehrozí, slibuju ;-). A děkuju.

      Vymazat
  43. Anonymní18:49

    Vivinko, vítězství je tvoje a my všichni ho s tebou patřičně oslavíme.

    Si úžasná, báječná, skvělá a jedinečná. Prostě celá Ty! ;)

    Krásný týden
    El

    OdpovědětVymazat
  44. Tvé články jsou vždy tak úžasně pozitivní, vůbec není divu, že jsi ve finále :). To, co pro své čtenářky chceš, se ti opravdu daří, tenhle blog je skvělým místem pro odreagování a vykouzlení úsměvu na tváři :).

    OdpovědětVymazat
  45. Milá Vivinko, moc Ti gratuluji a přeji Ti to. Opravdu si to zasloužíš, podporuji Tě. Doufám, že vyhraješ!
    Děkuji za milý komentář, který jsi mi napsala.
    PS: Líbám sladce
    Janie

    OdpovědětVymazat
  46. Ani nevím, jak vám mám všem poděkovat. Jste nejmilejší..moc vám děkuju za slovní "poplácání po zádíčkách", moc mě to potěšilo a vážím si toho. Yippee! ;-))

    OdpovědětVymazat
  47. To by v tom "tojfl" byl, aby si nám to nevyhrála!!! Naše každodenní sluníčko, i za deště:-) Držím Vivi, všechny palce i ty co nemám:-D!!!

    OdpovědětVymazat
  48. To je krásne Vivi, gratulujem ! práve som ti poslala môj rozhodujúci hlas, dúfam, že ich dostaneš ešte peknú kôpku ♥

    OdpovědětVymazat
  49. Blahopřeji Viv, zasloužíš si to!!

    OdpovědětVymazat
  50. Anonymní23:48

    Ahoj Vivi, pro mě jsi bezpochyby nejlepší a nejoriginálnější blogerka na blogové scéně. Žádné stahování fotek z internetu, žádné opičení se, žádný rádoby smysl pro humor. Sledovala jsem asi 100 blogů (mezi nimi i tvou "konkurenci" v top finále), ale nakonec mi všechny přišly plytké až trapné, zatímco když jdu k tobě, vím, že tu najdu milý humor, vkusné a krásné fotografie a plno inspirace. Pro mě jsi jednička a věřím, že tu pro nás budeš vždy.
    Fandím ti! Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krása! :-) Taková slova povzbudí, potěší, pohladí...zkrátka mají všech "pět pé". Děkuju za podporu. :-***

      Vymazat
  51. Děkuju vám všem za nejmilejší komentáře. Je úžasné vás tu v tak hojném počtu mít - to je pro mě ta největší výhra, odměna a motivace. Ještě jednou tisíc díků ♥.

    OdpovědětVymazat