10.3.14

Z mého toaletního stolku aneb bydlení pro kosmetiku

Už dlouho jsem svému toaletnímu stolku slibovala menší reorganizaci. S podzimními dny totiž začínám trávit víc času doma, a tak si všímám, že spousta věcí potřebuje změnu a osvěžení si žádal i můj "kosmetický prostor". Na stolku byly všechny důležitosti rozptýlené bez ladu a skladu, a tak mi občas hledání oblíbené rtěnky ukradlo drahocenné ranní vteřiny. Ale teď o víkendu jsem si na roztrhané džíny a pruhované triko oblékla naškrobenou bílou zástěru, jakou nosí pravé hospodyňky (takže i já už jsem do toho spadla?) a pustila se do "makeup organizace". Dobře jsem se u toho bavila a vy se teď spolu se mnou můžete mrknout na výsledek.

Jak můžete vidět, moje kosmetika je teď jako v pokojíčku. Pokud taky chcete mít všechno na jednom místě a mít ve svých drobnostech pořádek, bude vás možná zajímat průhledný organizér na kosmetiku Ikea (najdete ho tady), což je šikovná krabice s přihrádkami umístěnými přesně tak, jak to nám parádnicím hraje do karet. Pokud nemáte Ikeu blízko, vězte, že podobné boxy a organizéry se dají koupit v obchodech s bytovými doplňky, s koupelnovým vybavením a dokonce jsem podobné viděla i v Tescu a dalších obchoďácích. Rtěnky, tužky na oči, krémy i štětce si ale budou spokojeně hovět i v různých čajových šálcích, miskách, krabičkách od dárkově balených čokolád nebo různých košíkách. 

Tenhle malovaný kalíšek na vajíčka jsem při servírování snad nikdy nepoužila, ale pro kosmetické štětečky je ideální. Je fajn, když věci slouží a vůbec to nemusí být k účelům, ke kterým jsou původně určeny. A tak se dostal překvapený kalíšek z kuchyňské linky do ložnice na toaletní stolek.

Říká se, že pořádek je pro blbce, inteligent že zvládne chaos. Když se tedy rozdávala inteligence, já zřejmě stála ve frontě až úplně vzadu, něco jsem si zpívala a přišla jsem pro nálož rozumu pozdě. Jak jinak si vysvětlit, že se v chaosu ztrácím, ba přímo si v něm zoufám? Taky nemám času nazbyt, takže nechci nezdravě dlouho hledat právě používaný krém ve změti další kosmetiky a svou oblíbenou rtěnku bych ráda našla i poslepu. Myslím, že teď už to nebude žádný problém. Divutvorná změť mých pokladů na fotce je už jen černobílou minulostí.

I v šuplíkách může být jasno. Stačí pár šikovných krabiček nebo kelímků.

Mám radost, protože moje rozdivočelá toaletka konečně dostala řád, šetřím místo, všechno mám po ruce a ještě se mi teď na stolek mnohem líp dívá. Teď ještě zorganizovat zbytek domácnosti a je to. ;-)
Vivi podpis

111 komentářů:

  1. Juuuuuuu...chtěla bych bydlet v tvém toaletním stolku...třeba jako tužka na oči ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Leno, od 1. listopadu se můžeš na můj toaletní stolek nastěhovat. Je tam místo ještě pro tři tužky na oči ;-).

      Vymazat
  2. bože, to je náádhera :)) celý stoleček je naprosto úžasný <3

    OdpovědětVymazat
  3. No, milá Vivi, hezky sis to uklidila, jen aby ti to dlouho vydrželo. Ale bacha, zatoulalo se ti tam (zřejmě ve chvilce nepozornosti - nebo sis zrovna zkoušela tu novou rtěnku) jakýsi modrý kuře, tak ať ti to tam nožkama zas nerozhází.
    krásný den Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní11:09

      To modre kure je pokud se nepletu vonavoucky krem na ruce. :))

      Vymazat
    2. To mě nestraš, Majko - tenhle pořádek mi musí vydržet aspoň do Vánoc. Modrej ptáček všechny moje poklady hlídá, a když je potřeba, tak dává krém na ruce. ;-)

      Vymazat
    3. no tak krém teda snad, ale hlídá? vidíš ten jeho výraz v ksichtíku? to není moc na hlídání, to je zlobidlo jak vyšitý.
      Pa Majka

      Vymazat
    4. Myslím, milá Majko, že ten výraz chytnul ptáček ode mě ;-)...nějak máme to rošťáctví v rodině.

      Vymazat
  4. Anonymní9:34

    Vypadá to skvěle, já právě čekám na svůj stůl ...obyčejný, ale hodlám z něj udělat kosmetický :) My Small Happinesses

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je tak vzrušující mít nový stůl...;-) Vsadím se, že si budete rozumět, a že vůbec nebude protestovat, až z něj začneš přetvářet kosmetickou toaletku.

      Vymazat
  5. Anonymní9:49

    No nádhera, krásně sis to zorganizovala! Taky se na něco podobného chystám - a nejen v kosmetice :-)

    Skříně s oblečením se chystam třídit už měsíc, jsem hrozná :-D Když se do toho dam, všechno vyházim a v půlce zjistim, že už mě to nebaví a nevim, co s tim :-D Navíc jsem alergická na roztoče, takže se mi pak ještě rozjede rýma, no děs.. asi proto to pořád odkládám. Ale už je fakt třeba, tak snad se dokopu :-)

    Jinak se co se týče organizérů a krabic apod., můžu doporučit stránky http://www.proporadek.cz/... snad tim něco neporušuju, když dávám odkaz :-D Já tam toho nakoupila plno... mam hodně maličkou koupelnu a neměla jsem si kam dávat kosmetiku a další nezbytnosti, na těhle stránkách jsem pořídila krásný kapsář, který se dá zavěsit na dveře a je po problému :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Andy, ani nevíš, jak ti rozumím! Jednou jsem si takhle třídila skříň, ale po několika hodinách mi na hromadě s pracovním názvem "nenositelné" skončilo všechno oblečení, takže jsem se pochopitelně musela vydat bezodkladně na nákupy a třídění skříně mě tím pádem stálo moc peněz. Není to lehké ;-).
      Děkuju za odkaz na obchod proporadek.cz (nic neporušuješ, naopak, jsem ráda, že jsi tu na něj upozornila), tam se vyřádím ;-).

      Vymazat
    2. Tak jsem si celý obchod proporadek.cz prošla a zjistila jsem, že celý sortiment jsou věci z Ikey. To je tedy chytré! ;-) Kolikrát jsem si říkala, jak by bylo fajn, kdyby Ikea měla e-shop a tohle je svým způsobem splněné přání, i když zatím jen co se týče organizátorů a věcí "pro pořádek". Tak ještě jednou děkuju za tip. ♥

      Vymazat
    3. Anonymní22:20

      To není vůbec zač, jsem jedině ráda, že odkaz třeba někdy poslouží :-) ♥

      Vymazat
  6. Vivinko, mas to jako ja :). Ja mam vsude plno krasnych krabicek a kelimku :). Bo ja jsem inteligent, co chaos zvlada (vetsinou), ale z poradku jasa :). Co ja se navymyslela s tim, do ceho (nejen) kosmetiku rozmistit :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucifrídko, někdy nám budeš muset ukázat, jak jsi to s rozmístěním nakonec vymyslela. Popravdě, nedovedu si u Tebe představit, kam ty tuny kosmetických pokladů dáváš ;-).

      Vymazat
  7. Teda s tímhle nápadem jsi přišla jako na zavolanou! Za dva týdny jedu do Ikey, takže velké díky za tip, protože už se nemůžu dívat na svou rozházenou kosmetiku na stole. Mám na ni sice krabičku, ale vše se v ní tak vrší, že když hledám právě tu jednu určitou rtěnku, tak si tam nadělám hrozný binec.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, jak to tak pozoruju (čtu), zdá se, že organizér z Ikey byl stvořen pro Tebe a Ty zase pro něj. ;-)

      Vymazat
  8. Jednou za čas kosmetiku uklidím, roztřídím tu na práci a moji osobní...stejně se pak časem smíchají, ale takto hodně přehledně ji nemám nikdy, protože bych potřebovala ne domeček ale pořádný barák pro šminky. Je to krásné a skvěle se na ty tvé poklady kouká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marti, "barák pro šminky", to zní tak, že bych v něm ráda dělala domovnici. ;-)

      Vymazat
  9. Milá Vivi,
    obdivuju tvůj smysl pro pořádek a organizaci v kosmetice! Mě kolikrát přijde, že můžu uklízet třeba desetkrát denně a stejně to pořád není ono... :-)
    Pac a pusu
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Bebe, to víš, když má někdo tolik kosmetiky jako nějaký velkoobchod (jak tě znám, vůbec nepřeháním), tak na to jsou všechny organizéry krátké ;-). Ale zas to u Tebe musí nádherně vonět ;-).

      Vymazat
  10. aj ja sa chystam na mensiu reorganizaciu. mojim hlavnym tercom je teraz pracovny stol :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní11:42

    Z tvých fotek se tají dech. Krásná inspirace. Do Ikey jedu za pár týdnů, tak budeme mít asi stejné organizéry. :)) Díky Vivinko.
    M.

    OdpovědětVymazat
  12. Jé, jak máš ten kalíšek s barevnými ornamenty, tak úplně stejný vzor má mamka na váze a hrnečcích, co má na polici. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Brunwen, pozdravuj maminku - zdá se, že má vynikající vkus ;-).

      Vymazat
  13. Čistá krása, jako z pokojíku pro princeznu.Chci to mít také tak, ale pořád jsem se nemohla donutit k úklidu. Po přečtení tvého článku mám konečně chuť se do toho pustit.Drž mi palce. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ou nou, Vivinko, po tvojich článkoch vždy prichádza nadšenie, potlesk, snívanie... a teraz si môžem akurát tak nadšene tlesknúť do práce a začať upratovať!:D Máš to tam také nežné a biele, a pritom farebné a pestré, rozmanité, ale krásne zladené a vyladené, že keď som tie fotky na svojom stolíku dnes otvorila, môj stôl najskôr krátko zavrčal a potom rýchlo odpadol. Ach, prečo som mu to ja len ukazovala... Nikdy sa nepoučím. Klikám sem ráno ešte so zalepenými očami nevidiac, že na mojom stole v posledných dňoch vybuchla nejaká kozmetická bomba. True story!;-) A tak sa so mnou teraz stolík nebaví a žiada si glamúr ako od-Vi-vin-ky. ...tak idem na to!;-) ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Dandíku, vidím, že tvůj stolek je "osobnost", ale vyřiď mu, ať si tolik nedovoluje. Jak Tě znám, máš svůj stoleček plný pokladů, takže vůbec nemusí trucovat. A kdyby přece jen dělal dál problémy, pošleme ho podívat se do mé kuchyně. Tam dneska vybuchla bomba a nikdo ji nechce zneškodnit. ;-)
      PS: Ty a krátké vlásky? Pif paf jsem z toho...žádám (a taky pěkně prosím) o fotografii v životní velikosti. ♥

      Vymazat
  15. love<3
    would you like to follow each other?
    just let me know
    kisses, Marlena

    OdpovědětVymazat
  16. Krása, máš nádherný kosmetický stoleček:-)

    OdpovědětVymazat
  17. Mas to krasne usporiadane, ta prva fotka je pastva pre oci, ako z casopisu o bytovom dizajne! Ja sa v upratovani kozmetiky priam vyzivam a robim to casto. Mna znervoznuje nielen, ked nieco neviem najst, ale aj ked to nemam poruke, ked je to nelogicky na nespravnej strane stola :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Juli, tak to jsi můj člověk ;-).♥

      Vymazat
    2. Rovnako postihnuté :-DDD

      Vymazat
  18. A zrovna dneska jsem si připadala jako hraboš polní, když jsem nemohla najít víčko od korektoru! Takže díky tobě už vím jak na to, abych se zase cítila ve své nechlupaté /téměř/ kůži! PS. Nemysli si, že jsem si nevšimla toho úžasného kolotoče! ,o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víčka od korektorů bývají zapadlá za pračkou, za topením nebo vlevo za zrcadlem ;-).
      Mně je jasné, Reny, že sis kolotoče všimla a ještě jasnější je, že se chceš svézt ;-).

      Vymazat
  19. jů, vypadá to moc pěkně. já jsem teda na pořádek docela dost. všechno by mělo být správně natočený, postavený, umístěný.. :D a hrozně se mi líbí tyhle krabičky, mističky a všechno možný na kosmetiku :) pěkný článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó ano - správně natočený, postavený, umístěný - zdá se, že my dvě si dokonale rozumíme ;-).

      Vymazat
  20. Jééé to je nádherné a uspořádané! Přesně tak jsem si to představovala , celá Vivi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když si to tak představovala moje oblíbená Gabulka, tak jsem zcela spokojený člověk. ;-) ♥

      Vymazat
  21. Máš to krásně zorganizované, až se moje kosmetika zastyděla, mám ji ve třech kosmetických taštičkách a několika dózách, ale myslím, že už vím pro co si půjdu do Ikey (nebo Ikei?) Děkuji za krásný pořádkumilovný tip! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Krásko, tak to mám radost, že jsem tě inspirovala, a že své kosmetice pořídíš nové bydlení ;-). Řekla bych, že Ikea jako "žena", takže do Ikey ;-).

      Vymazat
  22. Organizéry a různé krabičky, to je přesně moje parketa :-) Nebo spíše úchylka? :-)
    Máš to krásně uklizené, hned má člověk lepší pocit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, krabičky, pořadače, organizéry, mističky...pojď tomu říkat spíš parketa než úchylka, i když...;-))

      Vymazat
  23. You have the sweetest and cutest dressing table dear Vivi! I'm no wondered since you are so!:) Kisses and hugs my friend ♥

    OdpovědětVymazat
  24. Chci to všechno! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Máš to krásně zorganizovaný! Jen jsem se chtěla zeptat - upravuješ nějak fotky, nebo máš tak úžasný osvětlení? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kláro, děkuju ;-). Co se fotek týče, zvládám spíš fotit, než upravovat, takže upravuju fotky minimálně nebo radši vůbec (pokud nepočítám to, že si na fotce přimaluju čertí ocásek nebo ušiska) ;-). Světla máme doma (aspoň zatím) dost ;-).

      Vymazat
  26. Úžasné!!! Toľko kozmetiky a farieb!

    OdpovědětVymazat
  27. Och jaky nadherny budoarek! Krasne krabicky, flakonky a detaily, mas to moc hezke, jen co je pravda ;) A poradek nadevse! Vzdy vim, kde co hledat, time saver!

    OdpovědětVymazat
  28. jaaaj milujem tvoje fotky :) krasne krasne farebne, presne tak, ako si to predstavujem :D:D


    http://appleispink.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. krasne tie priehradky z ikei si asi kupim :)

    OdpovědětVymazat
  30. Těším se, až jednou ve svém budu mít taky nějaký pěkný toaletní stolek... :)

    OdpovědětVymazat
  31. To je super! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  32. Juu! "Až budu velká, chci mít taky tak krásný stolek na kosmetiku" :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Mas to krasne zorganizovane mila Vivi, ale to ty napokon vsetko! ;)

    OdpovědětVymazat
  34. to je strašně kouzelné!:)
    perko101.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  35. kraaasne a tie balzamiky to je moje:))

    OdpovědětVymazat
  36. Jééé :) teď se kosmetickým drobnůstkám určitě bydleníčko moc líbí :) všechny mají svůj pokojíček :)) Moc hezké Vivi ♥

    OdpovědětVymazat
  37. Anonymní18:51

    To je boží!

    OdpovědětVymazat
  38. Ja som ti za tento článok neskutočne vďačná, pretože práve také niečo hľadám :) už som aj behala po stránkach Ikey, ale tam je toho toooľko veľa, že som to radšej zavrhla :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Dani, tak to mám radost, že jsem tě v Ikee nasměrovala do konkrétního regálu. ;-)

      Vymazat
  39. Híí Vivinka, tie krabičky sú super tipy, ja som čerstvo presťahovaná a stále vymýšľam kam do tohto malého priestoru všetky moje vzácne poklady dať ! Ty si šikovnica najväčšia s najlepšími nápadmi ako vždy !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bashinko, jak tě znám, budeš takové organizátory potřebovat aspoň čtyři. ;-) Ta poslední věta je moc sympatický názor ;-)).

      Vymazat
    2. Jaaj Vivinka, keby štyri... štyri do každého rohu a poličky :D

      Vymazat
  40. Vypadá to fakt hezky, tak uklizeně, to ti závidim.. mě to tak vydrží max. 2 dny..

    OdpovědětVymazat
  41. to je taková nádhera, všechno to vypadá tak čistě..krásné fotky

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  42. moc krásně zorganizované :) Ten ptáček a ty ostatní zvířátka jsou strasně roztomilý :) to jsou rtěnky ?
    Miluju tyhle ňuňu věci ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lucky, ptáček je krém na ruce, bílé zvířátko (asi zajíček) z poslední fotky je květinová mlha na obličej (no řekni, není to zásadní věc, kterou člověk potřebuje k životu? ;-)), černá kočička z první fotky je krém na T-zónu a zelený bunny je voňavka. Chystám se tenhle veselý "kosmetický zvěřinec" představit v nějakém samostatném článku, protože ňuňu věci si to zaslouží. ;-)

      Vymazat
    2. děkuji že jsi mi to takto objasnila :) Určitě se na takový článek budu těšit :)

      Vymazat
    3. Vůbec neděkuj, rádo se stalo ;-). ♥

      Vymazat
  43. Moc vám všem děkuju za nejmilejší komentáře. ♥

    OdpovědětVymazat
  44. Teda Vivi, to je krása! Chci u Tebe bydlet třeba jako krásná rtěnka od Chanelu, co Ty na to? A odkud je ten stoleček, smím-li se zeptat? A pokud bys chtěla dvě francouzské roztomilosti na Tvůj francouzsky (či francouzský) roztomilý stoleček, zamiř směle ke mně:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/10/bezova-ruze-od-bourjois-prekvapeni-pro.html

    Papaya

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Papayo, ó, bude mi potěšením, když na mém stolku přibyde rtěnka od Chanelu v podobě mé milé Papay ;-). Toaletka je z Ikey, ani po 5 letech se mi neokoukala:
      http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/10121228/
      PS: na Tvou francouzskou luxusní Giveaway jsem už koukala, ale FB používám jen pro pracovní účely a ani bod 3 nemůžu slíbit (mám tolik naplánovaných článků), že tedy přenechám soutěžní štěstí někomu jinému. ;-) A abych nezapomněla - musím Ti pogratulovat k úctyhodnému číslo 200 článků, to je pořádný kus odvedené práce.♥

      Vymazat
  45. Drahá Vivinko,
    mít toaletní stolek byl vždy můj sen. Je tu šance, že se mi splní. Do té doby se budu chodit kochat k Tobě. Máš nádherný stolek plný úžasně roztomilých a pěkných věcí :). Zabírám si ten šuplíček v pravo, určitě bych se tam nějak vešla :D.
    Měj se krásně!
    Janie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jane, pravý šuplík pro Tebe s radostí rezervuju. A děkuju ;-).

      Vymazat
  46. Úžasný :) Miluju tvoje věci :)

    OdpovědětVymazat
  47. Anonymní17:35

    Nejen že to máš krásně zorganizované, ale i ty samotný věci jsou tak boží!! :)

    Zvu Vás na svou giveaway: KLIK

    OdpovědětVymazat
  48. Krásně uspořádané :)).

    OdpovědětVymazat
  49. Krásný :) Moc pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  50. Ty máš prostě doma spoustu roztomilých super věcí! :D :)

    Eiva: Brighton(UK) Lifestyle Blogger

    OdpovědětVymazat
  51. Pekne si si poupratovala, krásne to tam teraz máš, samý lesk. Neni nad inšpráciu, ale aj tak si myslím, že môj stolík ešte bude dlho predlho čakať na upratovanie. Tá malovaná vecička pôvodne na vajíčko je pekné spestrenie, te to také milé :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  52. jej, ty máš všetko tak krásne usporiadané, nie ako ja :D fakt super!
    BeeKey

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Vivi! :-)
    Koukám kolik nádherné kosmetiky máš. :-) A tvé uspořádání se mi mooooc líbí. :-)
    Ohledně toho chaosu a inteligence - tak to na tom budeme stejně. Také si v chaosu dvakrát nehovím, dokonce musím mít nějaké (většinu) věci na svém místě a když jsou položené jinde, tak z toho celkem šílím. :-)
    Milá Vivi, měj se krásně. :-)

    OdpovědětVymazat
  54. Tyjo, Luci, Super! Moc se mi to líbí. Fakt je to u tebe krásně uklizené, uhlazené, čisťounké, přímo jak v nějakém salónu krásy ;) A líbí se mi taková nějaká konzistentnost v obalech věciček, prostě to spolu ladí a všechno na mě dýchá takový příjemně neminimalistickým leč nepřeplácaným dojmem, zkrátka moc příjemné na pohled ;-) Ráda bych si z toho vzala příklad, ale mě každý takový pořádek ve věcech vydrží maximálně týden... :-D
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Verunko, krásně jsi moje vybavení pochválila, až mi z toho hoří tváře; děkuju. ;-). Mně taky vždycky pořádek vydržel jen pár dní, ale začala jsem využívat všechny možné organizéry (tenhle kosmetický je obzvlášť šikovný..."dvoupatrový") a to byla velká pomoc pro mou nepořádnou duši. ;-)

      Vymazat
  55. Máš to zorganizované moc pěkně. ♥ Já se vždycky do úklidu nemůžu rozhoupat, pak mě to baví a mám radost z výsledku a nakonec mi to vydrží pár dní. :D

    OdpovědětVymazat
  56. Anonymní18:49

    Pro mě jsi vzorem, protože takový jemný a přitom originální vkus mají spíš zahraniční blogerky.Fandím a inspiruji se tu každý den (pročítám pořád i staré články).Hodně štěstí při dalším blogováním a stále tolik nápadů!Kristýna M.

    OdpovědětVymazat
  57. Jůů Vivi, já bych chtěla být třeba řasenkou na tvém kosmetickém stolku. Máš to krásně uspořádané.
    Mimochodem nad tímto stolkem jsem uvažovala, pak jsem ale usoudila, že chci raději komodu se zrcadlem a než jsem si ji stihla koupit, tka ji přestal prodávat. :( Vyřešila jsem to tedy jinak, ale jakmile by se do prodeje komoda se zrcadlem vrátila, tak okamžitě sedám do auta a frčím do Ikei. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Verunko, klidně...a můžeš si dokonce vybrat - buď být řasenkou od Dr. Hauschka, Great Lash od Maybelline nebo "prodlužovačkou" od Chanelu) ;-)
      Ty brďo, já myslela, že je pořád v prodeji. Já si tedy svou komodu se zrcadlem kupovala před 5 lety, ale byla jsem v Ikee asi před půl rokem a pořád tam stála a čekala na marnivé kupující ;-). Každopádně teď mají v nabídce plno fajnových novinek, tak třeba se tam zase potkáme ;-).

      Vymazat
    2. Mmm, to je jedno, co bych byla, hlavně, že bych bydlela na útulném stolečku. :)
      Já si ji chtěla koupit před necelým rokem a nebyla. Koukala jsem i na německou, slovenskou, maďarskou i rakouskou a nikde nic. :( Tak to teda čubrním. :)
      Teď je v plánu psací stůl, komoda a pár poliček do obýváku, ale v dubu, což bohužel Ikea nemá. Už máme takto stolek pod televizi a dubové dřevo je nádherné. ;)

      Vymazat
    3. Verunko, pokud myslíš tu samou bílou toaletku jako je na mých fotkách, tak ta je v Ikee pořád v prodeji. Dívala jsem se na jejich web, konkrétně třeba v Ikee na Zličíně mají skladem minimálně 5 kusů:
      http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/10121228/
      Jó, dub, to je krásná klasika.

      Vymazat
  58. Krásné fotky! Máš to na stolku moc pěkně urovnané :) To já mám kosmetiku všude po pokoji, a vlastně i v koupelně.



    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  59. Anonymní15:53

    Vidím u tebe krém od Elizabeth Arden:-),chystám se na něj už nějakou dobu, asi se konečně rozhoupu:-).Taky jsem vždycky chtěla takový stoleček a zatím bylo vždy něco jiného důležitější,ale mám roční holčičku a to by bylo, aby nebylo,přece to budeme potřebovat obě dvě:-),přesně takový si pořídíme :-):-),mějte se všichni krásně, bye bye Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, osmihodinovka od Elizabeth Arden je klasika. Sice jsem ho teprve nedávno objevila pod postelí, ale ráda jsem se ke svému ztracenému krému vrátila. Je moc fajn.
      Dvě holky v jedné domácnosti - no tak to není co řešit. To budeš muset pořídit veéééliký toaletní stolek. ;-)
      Pozdravuj :-**

      Vymazat
  60. Vivi, ta toaletka je v tvém pojetí naprosto úžasná. Na webu Ikea vypadá tak nějak tuctově a smutně a přitom je opravdu nádherná. Máš s ní sladěný i zbylý nábytek? Bílé skříně, postel, poličky...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Šárko, to jsem moc ráda, že se ti toaletka líbí. Na webu vypadají všechny věci z Ikey trochu smutně... vesele ožívají, až když se jich ujme nový majitel. ;-)
      Přiznám se ti, že v ložnici, kde toaletku mám, je jen minimum nábytku. Dřevěné bedny jako noční stolky a kožená bílá postel. Toť vše. Ale dá se říct, že se zbytkem zařízení si můj toaletní stolek velice rozumí ;-).

      Vymazat
  61. Moc vám děkuju za krásné komentáře, všechny udělaly mému toaletnímu stolku radost ;-).

    OdpovědětVymazat
  62. Vivi, musí říct, že je to úplná nádhera, kterou se doslova kochám a jsem jí úplně unešená!!! :)

    A pokud můžu malinko otravovat, ráda bych pozvala tebe i tvé čtenářky na Giveaway o make-upy Maybelline :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/10/blobox-vyhlaseni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  63. Anonymní15:16

    LOVELY pictures :**
    Katrin from Spain

    OdpovědětVymazat
  64. Tu toaletku zbožňuji, má jí hodně lidí, také bych jí chtěla, ale bohužel se mi nevejde do pokoje :)
    http://michaelavebrova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Moje srdce tluče pro Hauschka :-)

    OdpovědětVymazat
  66. Tak to musí být potěšení, sedět u takového stolku <3

    OdpovědětVymazat
  67. Tak to je dokonalé :) díky tobě jsem dostala chuť uspořádat si i tu svojí kosmetiku :-)

    OdpovědětVymazat
  68. Všem vám děkuju, jste zlatý ;-).

    OdpovědětVymazat
  69. Nádhera 🥰 já mám toaletní stolek z Ikei malm, ale ještě musím pořídit zrcadlo a nějakou židličku abych to měla kompletní ❤️

    OdpovědětVymazat