17.2.14

Francouzská giveaway...Chanel a další pařížské nezbytnosti

Chci vám něčím udělat opravdu radost, a protože "Paris is always a good idea", vybrala jsem pro vás takové dárky, které jsou podle mě jasným synonymem pařížského rozmazlování. Většinu z nich vlastním i já sama (jsou to jedny z mých nejmilejších holčičích pokladů), a tak jsem věděla už dlouho dopředu, jaké soutěžní ceny pro vás nakoupím. Teď jsou konečně všechny tady, připravené a natěšené na vaše soutěžení a pak na cestu domů za někým z vás. Jednodušší už to být nemůže, tak zkuste štístko. 

Pravidla
Soutěžit může každý můj pravidelný čtenář, který uvede do komentáře svůj e-mail a pokud máte chuť, připište, co si představíte, když se řekne "Paříž".
(Podrobnosti o soutěžních cenách se dozvíte pod fotkami).
 
Soutěž končí přesně za dva týdny a následně vyhlásím šťastné vítěze na mém Facebooku, kde v nejbližší době najdete i video, ve kterém vám prolistuju jednu ze soutěžních cen - knížku Se šarmem Pařížanky (ať víte, na jaké čtení a obrázky se v ní můžete těšit).
 

1. cena: knížka se Šarmem Pařížanky, růžové ponožky se srdíčky, miniaturní lahvička s parfémem Chanel N°5, perly, dopisní karta Vogue, magnetka Coco Chanel, kapesníčky s růží a notes pro všechny tajné sny a přání.


2. cena (bonusová výhra) - z těch, kteří budou soutěž sdílet, bude vylosovaný ještě jeden výherce, na kterého čeká velký voňavý balíček s překvapením převázaným růžovou stuhou. Ukrývá se v něm 10 francouzských pokladů do koupelny, kuchyně i do šatníku - to pravé pro všechny požitkáře (jen nezapomeňte v případě sdílení vložit druhý komentář s odkazem).

Ať se na vás při soutěži štěstí směje, to vám vaše Vivi přeje. ;-)

Přidáno: moji milí, pročítám si vaše komentáře a jsem nadšená, jaká je ve vašem pojetí Paříž kouzelná a romantiš.♥ A propos...všechny vaše komentářové příspěvky jsou pod tímto článkem - nově přidané komentáře se ale zobrazují až na dalších stránkách; stačí dole kliknout na "Načíst další" a svůj komentář hned uvidíte.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Výsledek: chci vám z celého srdce poděkovat za fantastickou účast v pařížské giveaway. Vaše komentáře, příběhy, vtipné i romantické vidění Paříže mě nutilo k úsměvu po celou dobu, po kterou soutěž probíhala a jsem vám moc vděčná, že jste tak úžasní a zlatí. Slibuju, že až budu bohatá, tak odměním úplně každého účastníka, tentokrát ale los padl na dva z vás (Lenka Špedlová - výherce prvního balíčku a Denisa Solčanská - výherce balíčku s překvapením). Velká gratulace! A vy z vás, kteří jste nevyhráli, nemusíte být smutní, můj blog brzy oslaví 3. narozeniny a budou se tu zase rozdávat superparádní dárky (prozradím jen, že si na své přijdou milovníci špičkové kosmetiky Dr. Hauschka nebo Chanel).
A tady už jsou vylosovaní výherci:

Vivi podpis

494 komentářů:

  1. Jéé, tak tedy se připojuji:) Můj e-mail: tereza.rennerova@gmail.com
    Paříž: Ty ony romantické filmy, občas i klišé fráze, ale to mi nezabrání mít svůj vlastní názor a jednoduše Paříž vnímat jako město mystiky a romantiky :)


    Pěkný den :)
    Můj blog: http://www.apfelstrudelmitsahne.blogspot.de/

    OdpovědětVymazat
  2. Pariz je pre mna muzea, parfemy, sarm, Eiffelovka..
    pekna Giveaway.
    kubkok81@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Sdílela jsem na FB : https://www.facebook.com/tereza.rennerova.3 :)

    OdpovědětVymazat
  4. michaela.bazalova@seznam.cz. Styl, vůně, Amelie, makrónky :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní9:10

    Pre mna Pariz znamena vysnivanu dovolenku, cappucino, croasanty, dobre vino a nespomenut sarm Parizaniek by bol hriech ;-) veronika.sirkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Paříž pro mě znamená makronky, nádherně upravené Pařížanky, za kterými se táhnou božské vůně, ale i únavu po zdolání Eiffelovky, obdivování umělců na Sacré-Coeur a taky nahlížení do Ameliiny kavárny. :-)
    Shimka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Tak mě se se slovem Paříž vybaví rozhodně Eiffelovka a taková ta romantika...noční procházky Paříží osvětlenou lampami. No chtěla bych se tam určitě někdy podívat =).

    izzie-blossom@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Paříž je pro mě hlavně sen, protože bych se tam jednou hrozně ráda podívala. :-) Je to nádherné město.
    literarnikoutek@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Když si vzpomenu na Paříž, tak mě hned napadne kamarádka, která tam odjela pracovat...

    souckova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkná giveaway. Když se řekne Paříž, tak mi vyskočí slova jako: romantika, móda, krásné vůně, elegance, noblesa :)
    anatalinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Mě se jako první asi vybaví typické klišé a to Eiffelovka,potom nějaké ty romantické kavárničky a hlavně Chanel.Paříž a Chanel podle mě k sobě prostě patří !!!

    rezka.98@gmail.com

    terezaslittleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Skvelá giveaway!!! Neviem prečo, ale pre mňa je Paríž niečo ako NY Európy. Rozhodne by som tam nešla s priateľom, radšej by som tam vzala bandu kamošiek, prešla všetky fancy-schmancy butiky, nahodila rúž, klobúk a vybrala sa s nimi niekam na raňajky a vešer ešte viac rúžu a extravagantné šaty a išla to roztočiť do nejakého lokálu! ;D Proste pre mňa je to jednoznačne mesto ako stvorené na babskú jazdu! :)
    kucharskamichaela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní9:25

    Paříž: i přes 5 celých propršených dní krásné vzpomínky:).
    Děkuji za tento blog - fotky, články, atmosféru, protože tohle je přesně to, co mě v některých chvílích drží nad vodou (právě teď, kupříkladu:)).
    dostalovaja@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Když se řekne Paříž, napadne mě můj (zatím nesplněný) dětský sen! Snad se mi jednou povede Paříž navštívit :)!
    neznamaautorka@email.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Druhý komentář
    https://www.facebook.com/pages/Den%C3%ADk-velk%C3%A9ho-origin%C3%A1lu-v-mal%C3%A9m-t%C4%9Ble/187225198011801

    neznamaautorka@email.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Při slově Paříž na mě dýchne romantická atmosféra, luxusní obchody, nádherně vonící bagety a všechno je takové elegantní a nadýchané :D :)) Jinak to giveaway je opravdu okouzlující :))
    eodstrcilikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. stránka mi sdílet nešla, tak aspoň oznámení na FB ... snad to bude stačit :-)
    https://www.facebook.com/jana.vilaskova.9

    yanouska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. nádherná giveaway. A co se Paříže týče, už brzy mě snad čeká výlet, nemůžu se dočkat!!
    franckova.veronika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Paříž, to je jednoduše nejúžasnější město na celém světě:)! Kaccenaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Jé....jako vždy naprosto "ochací" věci.
    Když se řekne Paříž, naskočí mi ty klasické turistické atrakce. Možná to bude tím, že jsme kdysi měli na prohlídku tak málo času, že jsme ji doslova proběhli, takže jsem si ji ani nestihla vychutnat. Budu to muset někdy napravit, ale zatím mám na prvním Provence, do které jsem se zamilovala hned na první nádech a otevření oka. :)
    hancqa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Paříž, to je jednoduše nejúžasnější město na celém světě:)! Kaccenaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Druhý komentář .. sdílím na https://www.facebook.com/veronika.franckova

    franckova.veronika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Krásná giveaway. Když se řekne Paříž, vzpomenu si na chvilku, kdy jsme s kamarádkami stály na Eiffelovce při západu slunce a přímo před námi nějaký muž požádal ženu o ruku nu a samozřejmě mě na Francouzkách fascinuje to jejich savoir vivre :-)
    tereza.mouckovaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. oooooooo :D to je nádherná giveaway!!! Pro mě je momentálně Paříž to, co mi vhání slzy do očí. Dříve jsem ji navštěvovala pravidelně každé dva roky, ale na to už teď není čas! Ať si mimopařížští říkají co chtějí - pro mě to je a vždycky bude jedno z nejkrásnějších míst na světě!! Paříž totiž voní!! Voní luxusem, když kráčíte po Rue de Rivoli a voní bohémským životem, když pozorujete jak malíři podél Seiny tvoří svá díla. Voní nocí i dnem, voní všema národnostma světa a vším, co si vyše dušička jen usmyslí!! A když už máte pocit, že té nádhery nesnesete víc bez toho, aby vám explodovalo srdce, posadíte se do kaváry na Montmarteru a ke kapučínku si objednáte karamelové makronky, které pro změnu zalahodí vašemu bříšku... Jedinou útěchou pro me teď je velká Eiffelovka v obýváku na zdi a fotečky.... Kdo neviděl, nepochopí. Je to jako opravdová láska a po čase máte pocit, že JI musíte vidět zas - ta potřeba je tak fyzická, že to až bolí!
    yanouska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Jé to vypadá krásně :) musím se zapojit !:)
    lan.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Tak to já si představím baziliku Sacre-Coeur ma Montmartru, to jak na schodek vedoucích k bazilice působí různí umělci a pouliční zpěváci, jedinečnou energii toho místa a aktuální chvíle nebo klidný odpočinek v Tuilerijských zahradách, kde si člověk jen tak může sednout a číst si :-) nebo film Ninočka o ruské agentech v Paříži nebo...... No toho je spoustu ;-) ezuzanakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. waaaw, úžasná giveaway. Všetko čo súvisí s Parížom milujem... chcem, chcem! dúfam, že budem mať šťastie :)
    veronika.zorska@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  28. Ucila jsem se francouzsky asi 4 roky a presto jsem ve Francii nikdy nebyla :(
    Pod slovem Pariz si predstavim film Amelie z Montmartu, protoze tam je ukazana Pariz takova, jaka asi ve skutecnosti je. To, jaky ji tvori lide. Ta atmosfera, jakoby kouzelna. :)
    juliekrizkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. crazygingersdiary(at)gmail.com Paříž je pro mě symbolem krásných žen, které dělají, že o sebe nedbají a přitom o sebe pečujou těmi nejlepšími levandulovými a jinými oleji. Každá žena by chtěla být pařížankou! Popíjet kávu na Montmartru a culit se na muže :)

    OdpovědětVymazat
  30. Do Paříže bych se ráda podívala, celkově do Francie, takže zatim pro mě to je takový sen. :)
    charmedka92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Paříž? Středoškolská láska, šarm a nostalgie ;-) eva-polaskova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Anonymní9:52

    mila vivi :) krasna giveaway, zase na nas myslis :) pre mna pariz znamena romantiku (raz tam musim ist s manzelom), dobru kavu, dobre jedlo a krasne obchodiky...kikina.
    kristinkakavicka@gmail.com.
    zdielam cez fcb, dufam ze sa to da :) https://www.facebook.com/kristina.rimajova

    OdpovědětVymazat
  33. Paříž-Eiffelovka,romantika,parfémy
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Když se řekne Paříž, tak se mi vybaví moje vlastní zkušenosti s Paříží, takže ochání nad krásnými památkami, pochutnávání na skvělém jídle, ale zároveň trochu rozčarování z toho, že je město poměrně dost špinavé a že by si zasloužilo lepší údržbu.
    thedarkcrow@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. backovaildi@netkosice.sk určite elegancia

    OdpovědětVymazat
  36. A jedno malé sdílení
    https://www.facebook.com/elfriede.polaskova?ref=tn_tnmn

    OdpovědětVymazat
  37. Úžasná soutěž :-) Do Paříže jsem měla jet na podzim, ale bohužel jsen musela naléhavě na operaci :-/ Jestli se na mě usměje štěstí tak si to tímhle vynahradím :-)
    suchomelova.kar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Ježišmarjá! No tak to je naprostá pecka! Nejen krásné milé sluníčkové články plné štěstí na každý den, ale i naprosto bohovský vkus, Vivi! <3
    r.iln@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. :) Pariz je pre mna synonymum makroniek, pretoze asi dva roky bolo mojim snom ich ochutnat, ale nie len take hocijake, ale prave, z Pariza :) aj ked neviem, ci su zrovna tie parizske prave :D kazdopadne, priblizne pred rokom mi sestra doviezla z Pariza zazracnu krabicku plnu sladkeho potesenia a mojim totalnym favoritom sa stala ruzova makronka s prichutou ruzovych lupienkov :) a pistaciovu si uz znovu nedam, myslim :D

    zuzana.klucarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Všechno to vypadá úplně úžasně. Takže: texxi@centrum.cz
    a Paříž, hmmmm: Eiffelovka :-), Amelie z Montmartru a pařížské tyčinky, což je cukroví, u kterého nechápu, proč se jmenuje zrovna takhle:-)

    OdpovědětVymazat
  41. Když se řekne Paříž, začnu se hloupě usmívat a vzpomínat na loňské léto, kdy jsme tam s mým milým strávili pět božských dní. Jo, viděli jsme Sacrè-Coeur, Eiffelovku, Louvre, Notre-Dame, Père-Lachaise a několik dalších známých míst, častěji se mi ale vybavují vzpomínky na "obyčejné" věci. Na to, jak jsme vysedávali/polehávali v parcích na dece a sledovali lidi okolo nás. Na kanál Sant-Martin, který byl téměř za rohem od našeho hotelu, a na jehož březích bylo každý večer taky plno lidí, mladí, staří, pochybné existence i vážení páni v oblecích. Všichni tam seděli na zemi ve společnosti přátel, popíjeli, hodovali a náramně se bavili. I my tam končili každý večer z těch několika málo dnů. A protože jsme nechtěli být za burany, alespoň poslední večer jsme, stejně jako Francouzi kolem nás, jsme pili víno ze skleniček a ne rovnou z flašky (akorát ty naše byly s Homerem Simpsonem a dostali jsme je k první pařížské večeři v místním fastfoodu :)).
    Namarti@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Paříž pro mě znamená mnohé - lásku na první návštěvu, vidinu budoucího bydlení, módu, romantika, makronky, zapadlé kavárničky. zákrátka nejkrásnější město světa. :)

    zajickova.lucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Paříž pro mě znamená mnohé - láska na první návštěvu, romantika, móda, makronky, umění a třeba i bydlení v budoucnu. :)

    zajickova.lucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. Viviii,
    tak to je prenadherne rano,..nejen ze me asi po sto letech probudily slunecni paprsky,dracata byli u babi,ale jeste si k rani,ooobr kave davam jako zakusek tvuj D O K O N A L Y prispevek se snovou soutezi..Ach boze,jak ja by jsem moooc touzila po takove parizske vyhre,no nic..budu jen tise doufat,ale zaroven strasne prat kterekoliv zavislacce po Parizi jako jsem ja,hi,hi..A co se me vybavi??No necekej klasicke zalezitosti jako ranni kava jeste temer za tmy v bistru s krupavym croasantem,necekej prochazky podel reky,necekej prohlidky tech nejuzasnejsich pamatek,....cekej jen..lasku,..ja a otec mych deti,,pohledy do oci,romanticky pokojik v hotylku..proste ON a JA.

    OdpovědětVymazat
  45. Aaaaach, ponožtičky! Když se řekne Paříž, tak se mi vybaví školní výlet na střední a večeře v jednom klášteře, kde snad nikomu nechutnalo :) A pak taky černoši pod Eiffelovkou, kteří prodávali mini Effelovečky na klíče, ti mě bavili. Jinak samozřejmě kopa romantických filmů a zamilovaný lidi obecně :)

    dybovamanka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Me se vybavi místo bez předsudku, kde se zastavil čas. A taky místo, které chci navštívit. :)
    kristina.1997@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Paríž je pre mňa nadčasová klasika, nenútená elegancia, červený rúž a perlový náhrdelník k "malým čiernym" z dielne Chanel, dokonalá pleť, obláčik kvalitného parfumu, bozky pod Eiffelovkou s mladíkom, ktorý má okolo krku ovinutý šál, šepoty nad šálkou kávy a chrumkavou plnenou bagetou v malej kaviarni na Montmartre pod Sacré-Cœur a návšteva butiku La Maison Guerlain na Champs-Elysées. Všetko, čo sa spája s Parížom a Francúzskom ako takým, je moja obľúbená téma ;o)
    isabelle@isabelle.sk
    www.isabelle.sk
    P.S. Krásna giveaway a krásny blog, ktorý mám v záložkách sledovaných blogov ;o)

    OdpovědětVymazat
  48. Když se řekne Paříž, tak se mi hned vybav místo, kam bych se chtěla jednou podívat a to nejlepé se svou polovičkou :-)

    kubenkova.katerina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Pariz
    Eiffelovka, makronky, sny vznasajuce sa vo vzduchu, moda :) hned by som tam isla :)
    Mozno tam nakukem pomocou tvojej dokonale- uzasnej giveaway :)
    sofia.gumanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. když se řekne Paříž tak se mi vybaví styl a šarm Pařížanek a také Edith Piaf:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  51. Paříž - to jsou přehlídky originálních modelů na ulici. Paříž je 7 skvělých dní, které byly málo. Paříž je umění. Paris, je t'aime.
    dummaby@gmail.com
    (a po té knize strašně toužím :D....)

    OdpovědětVymazat
  52. Och to je ta nejlepší a nejúžasnější giveaway, jakou kdo kdy vymyslel. Já si pod Paříží představuju hodně. Na podzim jsem si její návštěvou splnila svůj největší sen a když se řekne Paříž, vybavím si neskutečnou radost, slzy dojetí, to, jak stojím s přítelem na Eiffelovce, pak se smějem se holubům pod Eiffelovkou, představím si ty milé lidí, kteří se tam přoád usmívají, malé uličky, nádherný Montmartre i plno dalších míst a na každém rohu mé milované a oblíbené jahody a vůbec všelijaké dobroty. Tohle všechno mi dokáže proběhnout hlavou, v jedné sekundě, když se řekne Paříž. ^^
    D.a.y.s.y@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. A nasdílela jsem tento článek na svém FB veřejně - https://www.facebook.com/sari.dudova (stačí se podívat na můj profil).

    OdpovědětVymazat
  54. Anonymní10:27

    Ked sa povie Pariz, spomeniem si na moj, bez debaty, najoblubenejsi film - Amelia z Montmartru. Ked som tam pred dvoma rokmi bola, vydala som sa po stopach Amelie a prechodila cely Montmartre. Ach to creme brulee v kaviarni U dvoch mlynov, kde pracovala Amelia mam este teraz na jazyku. a tie kavove l´eclairs...
    katarinceek@gmail.com
    a zdielam :-)

    OdpovědětVymazat
  55. Paříž, už to slovo samo o sobě je kouzelné...pod tímto slovem si představím, kavárny ve francouzském stylu v krásné uličce kde prochází lidé se smyslem pro módu,...s a v neposlední řadě výhled na Eiffelova věž. Strašně moc se mi líbí dárečky které jsi vybrala už po nich moc toužím a závidím už předem výherci :-D
    IvetaKaluzova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. A jinak sdílím soutěž na twitteru: https://twitter.com/Day_sy
    :)
    D.a.y.s.y@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Krasna sutaz:-) Pariz ...urcite asi kazdeho hned napadne Eiffelovka:-) moj sen je ho raz navstivit ako aj moji rodicia na svadobnu cestu a vychutnavat si tu romanticku atmosferu spolu s partnerom pri svieckach a dobrom cervenom francuzskom vinku;-)
    Zuzi_xd@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  58. Ta knížka mi zajistila můj vysněný výlet do Provence... sedím si tak jednou na zahradě, čtu a... v tu chvíli mě napadlo, že vydat se do Francie zní jako supr nápad. Jen tak. Z ničeho nic. Na stránkách "Pařížanky". Inspirativní to čtení! :-D
    Bebe
    bebe@ruzovychroust.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Mně naskočí krásné ženy. Francouzská móda mi připadá docela specifická, v Paříži jsem nebyla, ale na severu Francie se mi moc líbilo, uchvátila mě jednoduchá modá, spousty sukní, jízdních kol a krásná zimní výzdoba v oknech. A samozřejně jídlo. Představuji si úžasné francouzské dezerty. Znovu bych si dala hlavně creme brulee :)

    miss.little.eve@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. Co si představím když se řekne Paříž? To je přece jasné :) sebe, jak v černém baretu a rudé rtěnce piju kafe na lavičce v parku u Eiffelovky, cpu se croissantem a čtu nějakou básnickou sbírku, západ Slunce nutností :)) aaach, chci do Paříže, ihned prosím!! :D Výhra je krásná, ty máš prostě vkus! :)
    lucyneckaaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Když se řekne Paříž tak si představím krásnou ženu s tmavými vlasy, rudou rtěnkou. Silní parfémy, víno a sýry :)
    trezinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. když slyším paříž, tak si představím módu, umění, historii a samozřejmě eiffelovku :) v paříži jsem byla zatím jen jednou a to jsem neměla šanci vše stihnout dle svých představ, takže ji ještě někdy určitě navštívím :)
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Vivi, kdyz se rekne Pariz tak di predstavim luxus
    V.zimova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. Impresionisti, Montmartre a kaviarničky, veeeľa absinthu a Moulin rouge. Taký Paríž by som chcela zažiť, ooooh..
    petalka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Když se řekne Paříž, tak se mi tají dech, pro mě je to prostě sen ve všech směrech :) rstiborova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Když se řekne Paříž vybaví se mi spousta věcí, mezi nimiž je hlavně Eiffelova věž, croissanty k snídani, čerstvé křupavé bagety a výborné sýry zapíjené vynikajícím vínem, proslulé makronky, a v neposlední řadě vždy stylové a šik Pařížanky :-)
    Můj e-mail: live.it.up.blog77@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  67. Sdílím na facebooku svého blogu: https://www.facebook.com/live.it.up.blog?ref=hl

    OdpovědětVymazat
  68. sdílela jsem na fb na stránkách elle ( https://www.facebook.com/ELLE.cz?fref=ts ), v příspěvcích ostatních pod jménem Vendula Mikulková
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Vivi, zcela upřímně - když se řekne Paříž představím si dvě ženy - Amélii Montmartru a Tebe :)
    Jako vždy krásná soutěž!!!
    zakralikem@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Když se řekne Paříž, jako první si vybavím Eiffelovku, kavárničky a šarm a styl Pařížanek!
    Krásná giveaway, děkuji za možnost vyhrát!
    Lenka
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  71. když se řekne Paříž, představím si Eiffelovu věž, styl a módu a bagety :)
    barka.v@seznam,cz

    OdpovědětVymazat
  72. Vybaví se mi snídaně s výhledem na Eifellovku :))
    meimei@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Sdílím na FB: https://www.facebook.com/lenushenka.scrap

    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Nádherná giveaway. Páči sa mi ako si skombinovala z každého rožku trošku ;)
    Pod slovom Paríž si predstavím lásku, veľa romantiky a samozrejme Chanel.
    nikolastrakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  75. Zdieľam aj na FB
    https://www.facebook.com/ByNicka
    nikolastrakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  76. Pro mě je Paříž základ romantiky a elegance :) A taky mi vždycky zní v uších zvuk akordeonu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mohla bych přidat i mail :D bianca7@seznam.cz

      Vymazat
  77. wow Vivi! tvoje súťaže sú najlepšie! a keďže som sa pred pár dňami vrátila z Paríža, mám chuť tam ísť znova...tak ak vyhrám, aspoň mi to pripomenie všetky super veci čo som tam zažila! a dúfam, že čoskoro zažijem znova!

    strašne Ťa žeriem!

    a aha! toto som musela zdielat: https://www.facebook.com/Fresshion/posts/10201559487491229?stream_ref=10

    fresshion@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  78. Paříž? už z toho jména cítím romantiku :3 určitě Eiffelovku a croissanty :)
    tinsyfashion@seznam.cz
    a sdílím https://www.facebook.com/kikulaa.plskova
    http://tinsyfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  79. Mě Paříž nijak extra neláká, to už spíš Provence :) Určitě bych ale jednou chtěla uchutnat slavné makronky a pravou francouzskou bagetu - snědla bych ji sama :))
    wr55@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  80. To je úplná nádhera, využila bych všechny věcičky na 100% a s velkou radostí! :) Když se řekne Paříž tak se mi vybaví samozřejmě hned Eiffelova věž, kavárničky se svou typickou atmosférou, francouzské filmy a obecně v neposlední řadě i modrofialový levandulový styl provance. :) Sleduji GFC i FB - Ivana Mikuličková (hezkakytka). hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Sdílím tady: https://twitter.com/Akemi_Matsuyama/status/435355688307400704 :)

    OdpovědětVymazat
  82. Jednoznacne Eiffelovka :-)
    zuzanafizlova@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  83. to je zase nádherná soutěž vivi...obě ceny jsou ach...i když o druhé toho vím málo, ale stačí to.
    paříž je pro mě muzea, umění, nejluxusnější jídlo, víno a elegance.
    stringsofmybreath@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Anonymní11:15

    Paříž .. tak to ja jasnééé, přece Eiffelovka, dobré víno, Louvre a romantika v nějaké malebné kavárničce.

    m.supakova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Elegance,šarm,vůně,styl,bagety:)),romantika <3 To mě napadne,když se řekne Paříž. Moc ráda bych se tam podívala buď s nejlepšími kamarádkami a zažít takový "Sex ve městě" a nebo s budoucím přítelem :D

    Jinak krásné věcičky! :)
    Barbora.capkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  86. Paríž miesto snov:* psenicova.monika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  87. Pariz to je styl, umenie a laska! cappuccinopost@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  88. Paříž je pro mne město zamilovaných:-)

    Lucielovely@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Tak to je paráda! Keby som nááááááhodou vyhrala, knižka poputuje aj u mňa do GA, keďže ju už mám :)
    Ale inak skvelé veci!
    Keď počujem Paríž, myslím na Eiffelovku, na schody na Montmartre, Sacre Coeur, Louvre, Da Vinciho kód (to je asi dosť nevšedné :D) na tie malé bistrá so sedením vonku, mosty nad Seinou, Ameliu a na všetky tie úplne najviac klišéovité veci, o ktorých tu všetci píšu :) Strašne by som sa tam chcela dostať na jeseň, alebo keď v tomto roku nie, tak aspoň na svadobnú cestu :)
    a.elekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  90. Och, krásne ceny! Keď sa povie Paríž, mne ihneď napadne akási umelecká atmosféra, žena prechádzajúca osvetlenou ulicou v červenej baretke za tónov príjemnej hudby a ten rozkošný francúzsky prízvuk, ktorým si v Paulovi pýta makrónky. :) lenka.haluzova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  91. paríž je pre mňa elegancia, šarmantná dáma so šálou okolo krku, navoňaná chanelom, sediaca na terase malej kaviarne, pijúca kávu, teplý maslový croissant, starý fotoaparát v ruke, červený rúž na perách...
    veronika.bejdova163@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  92. girlwithpoppies@gmail.com

    Paříž je město romantiky, stará noblesní dáma. Bagety, pruhované triko, baret, úžasné kavárničky, miliony obchodů s kosmeetikou a módou...

    OdpovědětVymazat
  93. A já se také s chutí přidám.
    Pod pojmem Paříž si vybavuji Eifelovku,vůně, noblesu, krásné malé kavárničky, a můj cestovní sen :)
    m.fendrychova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Paříž je pro mě asi hlavně víno a romantika =)
    hanysek.w@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  95. No Vivi! To je vážně nádherná elegantní soutěž :) Hrozně mě zajímá ta kniha, takže to i zkusím :)
    A Paříž? Dřív jsem si vybavila romantiku v té nejčistčí podobě.. Od té doby, co jsme atm byla si vabyvím kolony, přeplněné zahrádky restaurací a krásné vchody do metra :)
    mademoiselleeem@email.cz

    OdpovědětVymazat
  96. Wow! Jedna z nejlepších giveaways, co jsem za poslední dobu kde zahlédla... :)
    Je to asi jen zažité klišé a třeba to ani není pravda... ale když se řekne Paříž, vybavím si styl, šarm, eleganci. Ale nikdy jsem tam nebyla :)
    svob.luc@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. A sdílím na facebooku...

    https://www.facebook.com/lucsvob/posts/10201230317310741?stream_ref=1

    OdpovědětVymazat
  98. A 2. koment. sdílím zde na scém blogu http://handmademartina.blogspot.cz/2014/02/a-jedna-uzasna-ga-z-francie-od-vivinky.html
    Martina

    OdpovědětVymazat
  99. https://www.facebook.com/MuffinSisters/posts/10202300398008707?stream_ref=10

    zdieľam na svojej fb stránke
    veronika.bejdova163@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  100. Když se řekne Paříž, vybavím si vánoční trhy, protože to byl cíl cesty při mé první návštěvě Paříže. A hned potom se mi vybaví barety, které miluju.
    yanis.cz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  101. Panebože to je nádhera !!! Můj sen je se jednou dostat do Paříže, protože ji zbožňuji.( Nejradši bych pokoupila vše, na čem je znázorněna Eiffelovka:D). Paříž je pro mě město módy, elegance, romance(hlavně těch Francouzů:D), kaváren a prostě všeho dokonalýho :) Závidím snad každýmu, kdo tu nádheru navštívil, ale asi nejvíce těm, kteří ve Francii bydlí .:) O Paříží bych mola psát a rozplývat se strašně dlouho, ale radši nic psát nebudu, jinak by jsem ani neskončila :D Jelikož vím , že nevyhraji(takový štěstí nikdy nemám), tak dost lituji toho, že tady ty poklady asi v Česku nebudou moc sehnatelný,co ?..Knížka musí být určitě úžasná, už jak vypovídá sám název :)
    email: navratilovaada01@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Paříž, to je pro mě prostě krásné místo plné baget, elegance, skvělého stylu a prostě místo, kam bych se ráda vracela častěji :) Normálně se do GA nepřihlašuji, ale výhra se mi mooc líbí a proto zkusím štěstí :)
    blogsimplelife@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  103. Anonymní11:45

    Sleduju jako By-Moni

    Email: ByMoniBlog@gmail.com

    Při slově Paříž si vybavím krásné místo, na které bych se chtěla jednou podívat. :)

    OdpovědětVymazat
  104. jo jo. Paris is always a good idea!! Ja som tam bola v novembri a maximálne som si ho zamilovala ♥ ešte viac než som ho milovala predtým, haha.
    ev.lokajova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  105. Jéé ty si štědrá! :)
    Já si představím modu,hlavně romantiku a krásné utulné kavárny :) A taky nákupy :D
    anuska128@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Anonymní11:48

    Přidávám 2. komentář - soutěž sdílím prostřednictvím svého blogu - uvádím odkaz na GE v levém sloupci na blogu - http://by-moni.blogspot.cz/

    ByMoniBlog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  107. a keďže táto giveaway naozaj stojí za to, tak som ju zdieľala u mňa na blogu :))

    OdpovědětVymazat
  108. Spletité uličky, ktoré vždy niečím dokážu upútať, umelci pod Montmartrom, Seina, šarm, elegancia, nádherná francúžština, múzeá, krásne žašité kaviarničky - a mohla by som písať ešte do zajtra, čo všetko vo mne evokuje slovo Paríž :-)

    ostrihonovanat@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  109. 2.koment jsem sdílela na mém blogu http://addell-all.blogspot.cz/2014/02/neco-uzasneho-v-blogovem-svete.html
    :)

    OdpovědětVymazat
  110. To je krásná soutěž! Při slově Paříž vidím živě Eifellovku, malé kavárny, kde sedím s pressem a slunečními brýlemi v pruhovaném tričku a s červenými nehty :) A samozřejmě nesmí chybět drahý muž...
    A málem bych zapomněla na Louvre, ten na mě udělal velký dojem.
    mischa.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. daska8@centrum.sk mne by ako vyhra uplne stacili tie rozkosne ponozky :)

    OdpovědětVymazat
  112. a nechavam aj druhy koment kde zdielam na svojom FB: https://www.facebook.com/daska.melosova

    OdpovědětVymazat
  113. Juu Vivinko,

    to je krása :) Když se řekne Paříž, jednoznačně si vybavím dny kdy jsem ji sama mohla navštívit a poznat tak její krásy. Od roztomilých kavárniček, přes chutné jídlo a pití až po stylovou módu a ty nejkrásnější památky Evropy vůbec. Tak vidím Paříž já a už se moc těším až se tam jednou zase budu moci podívat.
    pandicka.vendy@centrum.cz

    Měj se krásně :)

    Pandička

    OdpovědětVymazat
  114. parfem.
    driecnaslecna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  115. Vivi, to jsou překrásné dárečky, jsi vážně úžasná :)! Když se řekne Paříž tak si asi jako první představím všechny ty nádherné a zamilované fotky míst, na které bych se chtěla podívat :) a to všechno s podtónem růžové barvy :D :).
    roryside@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  116. V Paříži jsem byla jen jednou a už je to dávno... Takže Paříž je v současné době můj velký sen, touha zase se tam vrátit (v nejbližší době absolutně neuskutečnitelná, ale o to větší... Ale ta chvíle, kdy se zas budu procházet po Montmartru určitě přijde. Začala jsem se kvůli to i na stará kolena učit francouzsky:-)
    jezikuze@gmail.com

    Sdílím zde: https://www.facebook.com/JezikuzeHandmade

    OdpovědětVymazat
  117. Tak to je něco, knížku bych si moc přála :) A Paříž je pro mě synonymem elegance a šarmu ;)
    vyhlidalova.nikola@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  118. Dříve jsem měla Paříž spojenou s romantikou, ale od doby, co se mi tam odstěhoval nejlepší kamarád, mi Paříž připomíná jeho :))
    Eapril@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Paříž - elegance, šarm, móda, romantika... A hlavně jsem Paříž nikdy neviděla, takže pro mě je to hlavně velký sen, kam se chci jednou podívat :)
    PruchovaAdela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  120. Páni Vivinko... tohle je nádhera! Ve Francii ani přímo v Paříži jsem nikdy nebyla, ale hrozně mě to láká. Ani ne tak památky jako takové, jako prostě to kouzlo toho města. Cukrárny, krása, elegance, romantika, prostě něco, co tady v Čechách trošku postrádám. A taky krásné vinárny... .ach. :))
    Michaela.Mihulkova(zavinac)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  121. keď sa povie Paríž, hneď sa mi v hlave vynorí Eiffelovka... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  122. Makroonky :)

    jelizarose@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  123. Paříž pro mě znamená styl a luxus :)
    theresakalouskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  124. obsidian-butterfly@seznam.cz
    Když se řekne Paříž, ihned se mi vybaví Eiffelova věž, nevím proč, ale květiny :D a pěkný styl dívek :)

    OdpovědětVymazat
  125. och ake super:)
    paríž ách.
    Eiffelovka, šampanské, jahody, tí muzikanti čo hrajú v uliaciach na harmonikách, umenie, móda
    www.petrikova.em@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  126. Anonymní13:08

    Francii miluji už od svých dětských let. Paříž ve mně asociuje pocit radosti a štěstí, protože přesně to cítím, když přijedu do Paříže. Vím, že je to místo, kam patřím :-)
    vepi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  127. Tereza12str@gmail.com
    Oooo, sladka Francie.... Upijim kavu, snidam dobry teply krupavy kroasaan, nasavam vuni parizskeho rana a tesim se, jak se na vikend vydam do meho prenadherneho kamenneho domu v Provance.... Zatim to je jenom sen, ale co neni...muze byt;-)

    OdpovědětVymazat
  128. jídlo, nákupy, láska a historie ;-)

    mano3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Nádherná giveaway. Zkusím štěstí.
    Xoxo.L@seznam.cz
    Když se rekne Paříž představím si Eiffel Tower, Crossainty, barety, módu, romantiku... :-) Miluji Francii, i když jsem tam bohužel nikdy nebyla...

    OdpovědětVymazat
  130. Anonymní13:22

    michaela.miskasykorova@gmail.com
    louvre ... to nie je len prvá vec ktorá sa mi vybaví v hlave keď sa povie Paríž, ale celkovo vysnené jediné miesto ktoré túžim navštíviť kedže pre mňa ako výtvarníka a milovníka histórie a umenia je veľmi dôležité

    OdpovědětVymazat
  131. Když se řekne paříž představím si malebnou kavárničku V CAFÉ MARQUIS, RUE DES FRANCS-BOURGEOIS, přikusuji CROISSANT a upíjím Z VELKÉHO CAFÉ CREME" O :-) . . .
    Ještě raději než Paříž mám PROVENCE-vůně levandule, slunce, olivovníky . . . To je pro mě ráj na zemi :))
    ( MarcullkasHodm@seznam.cz )

    OdpovědětVymazat
  132. Tak pro mě Paříž znamená croissant, káva a posození u stolečeku na ulici v příjemné kavárničce! Tak mě napadá, že jsem to už dlouho nazažila a docela mi to chybí. Musím vystřelit děti někam na Mars a vyrazit :)
    alicehrubesova@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  133. Anonymní13:32

    daisy93@centrum.cz

    a vybaví se mi momentálně právě knížka Se šarmem Pařížanky, kterou se už pěkně dlouho chystám přečíst!)

    OdpovědětVymazat
  134. Nádherné ceny Vivi! Jak ty to děláš, že nás vždy něčím krásným překvapíš.. ;-)
    Paříž pro mě znamená prozatím jen jeden nesplněný sen, který se doufám jednoho krásného dne změní ve splněný...
    lenka.svajcrova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  135. Druhý komentář - sdílím na FB https://www.facebook.com/alice.hrubesova.

    OdpovědětVymazat
  136. Vivi už kvůli té knížce-a perlám musím. Paříž je pro mne SEN. Snad se tam jednou podívám , sednu do kavárničky a budu zírat na ty, co chodí oolo mne " se šarmem Pařížanky" Jistě budou mít šál, podpatky a rudou pusu. Ale mně bude stačit je pozorovat, upíjet latté a křupat makronku, tu pravou...A taky si hned vzpomenu na Anýzovky blog, kde jsou z Paříže super příspěvky! A Tobě díky moc za tuhle úžasnou Giveaway! Mávám do dálky a pousím se i sdílet. Marcela

    OdpovědětVymazat
  137. Sdílím i na svém fb profilu: https://www.facebook.com/#!/lenka.svajcrova
    Ať se pokochají i ostatní ;-)

    OdpovědětVymazat
  138. film Funny face s Audrey :))
    cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  139. niki.ridarska@gmail.com Paríž= romantika, zaľúbené mesto, láska, štýl, móda

    OdpovědětVymazat
  140. kocourkovamichaela@gmail.com

    Paříž = místo, kde bych chtěla žít!

    OdpovědětVymazat
  141. Sdíleno na mém blogu, na G+ a dala jsem Ti like na FB!http://vsednodennosti.blogspot.com/2014/02/giveaway-u-vivi.html Hodně štěstí všem! Marcela Ps. Můj druhý komentář.

    OdpovědětVymazat
  142. Paříž? - znovu ji navštívit a tentokrát zažít jen krásné okamžiky, bohužel toto město mám spojeno jen s negativy, i když je to hodně dávno
    fx80010@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  143. msutkova@gmail.com
    Paríž=elegancia

    OdpovědětVymazat
  144. Paříž, město snů! :)
    Ještě FB.
    https://www.facebook.com/roxi.ilnytska?ref=tn_tnmn

    OdpovědětVymazat
  145. Já jsem klasik - Paříž - Moulin Rouge:)
    maja3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  146. Pri slove Pariz mi hned napadne sen ;) potom romantika, styl, moda
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  147. Řeknu "Paříž" a vybaví se mi... nábřeží posetá stánky, u kterých se můžu hodiny probírat stohy starých knih, plakátů, LP desek a pohledů... balkónky a okna s nádherným kovaným zábradlíčkem... ty nejkouzelnější okenní žaluzie... vůně palačinek... vypasené kočky na montmartrských hřbitovech... a vědomí, že tohle město nestačí vidět jednou... ani dvakrát... Je to zkrátka společník na celý život ;-) Krásný pařížský den přeje Niki (niki22@centrum.cz) PS: Vivi, co mi to děláš, teď bych nejraděj vyměnila ty své letenky do Benátek za letenky na Orly ;-)

    OdpovědětVymazat
  148. Když se řekne Paříž vybaví se mi Montmartre, malíři, Notre Dame a parfémy
    mindina@email.cz

    OdpovědětVymazat
  149. Vybaví se mi elegance. Kloboučky, které ulétávají ve větříku na vršku Eifelovky, točící se sukně do rytmu hudby z gramofonu, malíři v pruhovaných tričkách s baretem a sklenkou vína v ruce, líná dopoledne v posteli... :)
    zuzlik.zuzla@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  150. Krásná giveaway, taková, která pohladí po duši :-) Když se řekne Paříž, tak si představím eiffelovku a hned na to si ale vzpomenu, že je to věc, kterou bych snad chtěla vidět úplně nejmíň kdybych do Paříže zavítala. Rozhodně bych chtěla vidět cennější historické památky a Versailles :-)
    barbora.snajdrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  151. Když se řekne Paříž vybaví se mi jako každému asi Eifelovka, dále palačinky, makaronky :D a taky nepříjemné překvapení.

    kristyna.diatkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  152. Ahoj Vivi! :-)
    Koukám, co tu je už mailů! :-)
    Do soutěže se mileráda zapojím také! :-)
    Dárky jsou překrásné! :-)
    Já si pod slovem Paříž představuji, eleganci, kroasanty, vůni kávy, veselost, spoustu inspirace pro všechny druhy umění a také tebe! :-)

    Krásný den přeji! :-)

    Jo mail: savrdadolls@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  153. Šerm, eleganci, nekončící lásku, Eiffelovku a taky na mistra Járu Cimrmana, který panu Eiffelovi s její stavbou pomohl ;)

    kaculka.copulka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  154. A taky sdílím na svém FB, jelikož je to úžasná soutěž :)
    https://www.facebook.com/KatieCigi

    Díky, K.
    kaculka.copulka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  155. To je krásná soutěž :) Určitě se ráda účastním. Každopádně pod Paříží si vždy představím víno, lásku a žluté světýlka.
    oneneutronstar@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  156. Nebudu se snažit být originální Paříž = Eifelka. Ještě jsem tam nebyla, takže se mi toho moc neasociuje a jo, vlastně:) můj pařížský švagr:)))).
    monikabloguje@seznam.cz
    Sdílím zde https://www.facebook.com/benesova3

    Pointofview…by Monika

    OdpovědětVymazat
  157. Eiffelovka, romantika, kavárničky, elegance, smysl pro módu, umění... :-)

    nik.vaculikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  158. Anonymní15:20

    silvasi122@gmail.com

    multikultúrna, fascinujúca, metropola. Mesto zamilovaných, básnikov, bohémov....

    OdpovědětVymazat
  159. Na tu knihu som pozerala uz minule :)
    xxmajixx95@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  160. Paříž. První se mi vybaví skvělý film Půlnoc v Paříži. Pak taky snídani někdy ve venkovní kavárně, kdy sedím na kovovém zahradním nábytku (takový ten hezoučký, různě zakroucený :D ), sluníčko mě hladí po tváři a servírka mi přinese kávu a croissant a čtu si ranní noviny i přes to, že neovládám francouzštinu.
    cervena-veronika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  161. A tady sdílím :)) https://www.facebook.com/anabel.lautner

    OdpovědětVymazat
  162. To jsou nádherné dárečky :) Pod pojmem Paříž si vybavím dechberoucí východ slunce, troubení motorek, cinkání jízdních kol, lesklé kaštany na pěšinkách v parku, voňavá zelená tráva, hudba znějící ze starodávných vchodů do metra, plechovky se sušenkami, palačinky s nutelou, vůně květin, živé diskuze na židličkách v parcích, blyštivé kapky vody tryskající z fontány za poledního žáru a asi milion a jedna dalších věcí které jsem si z tohoto okouzlujícího města v duši přivezla :)
    levanule.fialova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  163. zdieľam :) https://twitter.com/Nikky_33/status/435420573246562304
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  164. Paríž je sen, ktorý sa dúfam v najbližších rokoch uskutoční. Samozrejme dúfam, že to už budem vedieť plynule po francúzsky :)

    bacovak@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  165. Paris is always a good idea. Souhlasím! Popravdě mám radši Paříž vysněnou než tu reálnou, přestože se mi v ní moc a moc líbilo. Ale Paříž pro mě znamená hlavně lehce uměleckou, lehce romantickou náladu plnou krásné hudby. Právě tady se ze mě stává kavárenský povaleč, který má ale zároveň chuť objevovat nové čtvrti a staré obchody s elpíčky. :-) Jinak má vysnená Paříž se nachází v době kabaretů a mládí Eiffelovky. :-) Jo a popravdě me tam překvapilo, jak je to město čisté (právě proto, že jsem slýchala od přátel o "špinavém a páchnoucím" :D).

    OdpovědětVymazat
  166. elisabeth.izabella@seznam.cz
    A Nákupy!! :D

    OdpovědětVymazat
  167. Když se řekne Paříž,představím si všudypřítomnou vůni neznámého parfému...potkával mě po celý pobyt,pokaždé jinde a pořád jsem nepřišla na to,co za magickou vůni to bylo :-) A pak taky Eiffelovka,na které jsem se bála,ale taky měla super rozfoukané vlasy jako Heidi v té nejlepší reklamě a taky bageterie a s ní úžasná vietnamská servírka,která uměla anglicky stejně špatně jako já!

    zkusotevritoci@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  168. to je ale krásná giveaway! ty dárečky zahřejí jen, když se na ně člověk (Liška) podívá! :) ... když se řekne Paříž, tak se mi vybaví elegantní styl, šarm, krásná žena s černýma linkama na očích a červenou rtěnkou na rtech ... a pak taky jídlo! bagety, sýry, vína, hrozny ... mňam! zapiskyprolisku@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  169. sdílím na liščím FB: https://www.facebook.com/zapiskyprolisku?fref=ts ;)

    OdpovědětVymazat
  170. Jako první, což je trochu zvláštní :D se mi vybavila knížka Pod střechami Paříže, párkrát jsem do ní nakoukla v knihovně a vždycky mi to na nějakou dobu stačí, ale zvědavost mě stejně zase přemůže :D
    indrakova96@email,cz

    OdpovědětVymazat
  171. jé to je ale krásná roztomilá giveaway! :D
    Když si představím Paříž, vybaví se mi elegance, harmonie..atd,
    glazurka@email.cz

    OdpovědětVymazat
  172. I keď pomaly ani nedúfam, pokúsim šťastenu... donny.barbaricova@gmail.com
    Paríž? 5 písmen, jedno slovo, úmorné hodiny školskej franiny, počas ktorých som snívala o kaviarničkách a teplých voňavých croisantoch na raňajky. O šarme celého mesta, o butikoch a mieste, kde sa rodí moja milovaná kozmetika. O letných precházkach zapadnutými uličkami... ♥

    OdpovědětVymazat
  173. mna hned napadne elegancia, cerveny ruz, nonsalantnost, perly, sladke pecivo a eiffelovka :)
    mrazova.dominika@gmail.com

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  174. Paříž - Eiffelovka, most se zámky, město romantiky a lásky, krásně oblečené ženy, muzea a kavárny.
    evicka-mail (@) seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  175. krásné dárečky :) když se řekne Paříž, tak si představím Eiffelovku a parfémy
    jinak mail mám kdyžtak v profilu, chci se vyhnout spamům, díky za pochopení

    OdpovědětVymazat
  176. Anonymní16:12

    Co se mi vybaví?? Velké áááááááchchchchch :)
    thecompanylife@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  177. Skúsim šťastie aj ja! :) Keď sa povie slovo "Paríž" predstavím si červenú baretku, rozpustené vlasy, červený rúž, jemnú blúzku, dlhú sukňu, opätky, úsmev na perách, raňajky pod Eiffelovkou a večer s červeným vínom v ruke a milou spoločnosťou! :) Ach, vedela by som písať ešte dlho o takej krásnej krajine.
    pat.galikova@gmail.com Peacecka :)

    OdpovědětVymazat
  178. léto na Montmartru! :)
    czechbrunette@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  179. Pěkné ránko, krásné dárky, parádní soutěž. Připojuju se :-). barabasca.made@gmail.com

    Paříž=móda, šmrnc, jídlo, káva, hudba, vůně, bílé střechy, láska :-)

    OdpovědětVymazat
  180. Když se řekne Paříž, tak si představím lásku, romantiku, růže......
    hegerova24@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  181. Krásné dárky :) asi bych se rozplynula štěstím, kdybych vyhrála :) ♥ pod Paříží si představuji samozřejmě Eiffelovu věž, makronky, croissant ♥

    dita.divisova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  182. sdílela jsem :)
    můj FB https://www.facebook.com/ditus.schonbergerova

    OdpovědětVymazat
  183. GFC: Lenka Ďurčeková
    Email: lenka.durcekova@gmail.com
    Eiffelovka (to napadlo asi každého :D), hudba, červená/čierna baretka, krásne ženy, francúština :3 ah... no čo dodať... hlavné mesto Francúzska! :D :)

    OdpovědětVymazat
  184. Zdieľam na FB: https://www.facebook.com/lenka.durcekova.3/posts/587736441307974?stream_ref=1

    GFC: Lenka Ďurčeková
    Email: lenka.durcekova@gmail.com
    Eiffelovka (to napadlo asi každého :D), hudba, červená/čierna baretka, krásne ženy, francúština :3 ah... no čo dodať... hlavné mesto Francúzska! :D :)

    OdpovědětVymazat
  185. Zkoušela jsem to asi desetkrát v průběhu celého dne a vždycky se mi vybalil večerní osvětlený Montmartre s výhledem na celou Paříž utopenou v mlze.. ach..
    mitsuuko@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  186. Anonymní16:45

    evamysakova@seznam.cz
    Pro mě Paříž znamená místo, kam se chci jednou podívat - popíjení pressa v kavárnách a čtení knížky u toho, navštěva Louvru...

    OdpovědětVymazat
  187. Když se řekne Paříš, napada mě, Eifelovka, tisice kaváren a makronky, Edit Piaf, Coco Chanel, bíle perly, bílá pruhovaná trička. m.vrbasova2013@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  188. tereziapolakova1@gmail.com

    Paríž? Asi sloboda, miesto, kde keby idem, môžem sa správať nenútene a obliekať si čo chcem ako chcem, pretože Paríž je jedno z miest módy a ľudí tam nezaujíma čo máte na ponožkách. Či kačičky alebo pásiky. Je to taká volnosť a tak isto aj miesto kam určite chcem raz za život ísť a "pričuchnúť" si k jeho vôni. Aj ked možno nebude podla môjho gusta nakoniec lebo to, čo som očakávala. :D

    OdpovědětVymazat
  189. Nádherné vecičky! ♥
    Paríž je pre mňa (zatiaľ) nesplnený sen, rovnako ako naučiť sa francúzsky...ale verím, že si to raz splním! :)

    zitka95@azet.sk :)

    OdpovědětVymazat
  190. Anonymní17:06

    A sdíleno:
    https://www.facebook.com/thecompanylife

    :)

    OdpovědětVymazat
  191. Když se řekne Paříž, tak si vybavím pruhované tričko a červenou rtěnku.
    black.marry@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  192. luckant@seznam.cz

    Knížka Se šarmem pařížanky??? Moje osobní bible! A když se řekne Paříž - vybaví se mi svět Ines, krásné stylově oblečené ženy a šarmantní muži, malé kavárničky a vůbec...

    OdpovědětVymazat
  193. keď sa povie Paríž spomeniem si na krásny štýl v móde Parížaniek.. :)

    katusicek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  194. pre mňa je Paríž svätyňa módy :).
    á, asi nemám šancu, ale Parížsky balíček je úchvatný!
    kejmy.do.it@gmail.com

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  195. Wow, to je naprosto bájo soutěž :-). Měla bych zájem o tu krabičku s překvapením. Ta mě tedy láká :-). Můj e-mail je: petvit@seznam.cz a sdílím na: petra.vitaskova.731@facebook.com

    Při vyslovení slova Paříž mi na mysl vytanou čerstvé voňavé bagety a croissanty, takové to francouzské umění užívat si života, nikam nespěchat, červená rtěnka, šarm Francouzek a ještě dalších asi 150 věcí, které by se sem ani nevešly :-)). Francii všeobecně miluji a ráda bych se tam někdy podívala :-)

    OdpovědětVymazat
  196. Pro mě je Paříž symbolem romantiky a trochu nedosažitelný cíl, přestože jsem tam byla. Ale nebyla to ta Paříž, kterou jsem si představovala, takže tam musím bezpodmínečně znovu! A navíc je to Francie a já miluju snad všechno, co je francouzské. A ještě naposledy je pro mě Paříž Montmartre, neklidný a živý noční Montmartre, prosluněný s Amélií v jeho uličkách :)

    siroka.alzbeta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  197. a zdieľala som - https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10201276082655996&id=220364381342967&notif_t=share_wall_create ♥.

    kejmy.do.it@gmail.com
    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat