29.3.14

5 šťastných věcí

Málem jsem zapomněla (a vy mi, děti moje, taky nic nepřipomenete), že jsme tu v březnu neměli pravidelný článek z rubriky "5 šťastných věcí". A tak pod heslem lepší pozdě, nežli později, vybírám z mnoha malých i velkých březnových radostí 5 z nich a jako vždycky (to už jiné nebude) doufám, že si díky nim připomeneme, že na světě je príma a hezky, a že se zkrátka vyplatí každý den ráno vstát. ;-)


Vždycky v březnu musím dělat daňové přiznání a účetnictví. Tak jsem si rozložila na stůl milostné dopisy ze zdravotní pojišťovny a ze sociálky, všechny potřebné dokumenty, faktury a říkala si "jak se tím vším prokoušu?". A pak mě napadlo, že by se mi pracovalo líp, kdybych si dala na stůl nějakou kytku. A že bych měla bystřejší oko, kdybych si uvařila čerstvou kávu. A že by se mi líp účtovalo s barevnými tužkami a propiskami. A pak jsem si řekla, že si musím před prací aspoň na chvíli přečíst nějaký časopis a taky knížku. A něco si zapsat do svého oranžového notýsku. Jo a vytisknout nějaké samolepky. A taky si na stůl donést svůj puntíkatý talířek a zapálit svíčku ve tvaru kaktusu. 

Víte, jak to nakonec všechno dopadlo? Nemohla jsem pracovat, protože všechny papíry zmizely někam na dno stolu.
Když se ztratí práce, znamená to, pokud se nepletu, že je volno, a že se člověk může zase začít smát. Dobrý trik, co říkáte?



Velká rudá růže od tety uvelebená v malém hrnku Starbucks, na který bedlivě dohlíží tyrkysový ptáček - tak i tohle je podle mě štěstí.


Na fotce zleva: růžová taštička s flitry na ukrytí zamilovaných vzkazů, rtěnky, občanky a snad se tam vejde i háčkovaný mucík pro štěstí, japonské hůlky Hello Kitty (no páni!), kočičí hrnek na ranní kávovou vzpruhu, přáníčko s liškou, které se hýbou očka, oční stíny Alverde (s lištičkou, jak jinak), pravý vídeňský (bio) sachr v plechovce (nejlepší, nejdobřejší dort, jaký jsem kdy jedla - padl za vlast dneska ráno), oříškový olejíček, polštářek a niečo voňavého.

Když se tu v den 3. narozenin Vintage blogu objevila velká narozeninová krabice, bylo už předem rozhodnuto, že se budeme muset společně podívat dovnitř. To jsme taky na Facebooku udělali, ale dárky byly přece jen ještě zabalené a to uspokojí zví(ě)davost jen napůl, že? A tak se blog dlouho nerozpakoval, trhal papír jako tygr, oči mu přitom zářily a tváře hořely a vy se teď můžete podívat na několik (všechny se na fotku nevešly) rozbalených balíčků, které Lusynka bločku nadělila. No není to ráj?! Můj malý blogový oslavenec se na základě všech úžasňáckých dárků rozhodl, že si přeje mít narozeniny každý den. Co myslíte, mám mu to povolit? ;-)



Nejlepší houska na celém světě. Mohlo by se zdát, že to je prostě houska. Ale není, rozhodně tedy není obyčejná. Je to zamilovaná houska s mini příběhem. Včera měl můj muž se svou kapelou koncert v Brně a pro muzikanty tam bylo připravené malé pohoštění. Jedna dobrá zpráva je, že se i v kruzích, kde se hraje divoká muzika, myslí na nejedlíky masa - v housce je totiž tofu a grilovaná cuketa (dobré hodně, hodně). A druhá zpráva je, že ji můj muž vzal s sebou domů - pro mě. Jeli pak z Brna v hluboké noci 4 hodiny autem, a když se můj muž vrátil, říká mi: "máš v ledničce houstičku bez masa, ráno si ji zbašti". Moc milé. Mimochodem, houska byla eňoňůňo, jen jsem s ochutnávkou nevydržela až do rána a zblajzla jsem ji ještě v noci (pšššt). ;-) 

Víte, tohle jsou ta nejhezčí zamilovaná gesta. Když si ten druhý vzpomene a překvapí (třeba i trošku netradičním) dárkem, když na vás myslí, kudy chodí, kudy sedí. Nikdy na tahle malá vyznání lásky nezapomínejme...



Asi málokdo zkoumá, jaký má knížka hřbet. Obvykle se diskutuje o tom, jaký má obsah, případně obal, ale mě zajímá všechno (je to dar i prokletí, být taková detailistka), včetně toho, jaký pohled je  na knížku "z boku". K mojí velké radosti mi v březnu doma přibylo hodně knížek, které vypadají, že na sebe opravdu dbají. Ale mám doma i takové, kterým "příroda" tolik nepřála nebo jsou z antikvariátů (těm říkám "šmudlánkové"), mají toho spoustu odžito a je to na nich znát.

A tak jsem se rozhodla, že využiju svou sbírku washi pásek (hlavně zlatě proužkované, s puntíky a s malými koloušky) a budu z ošklivých knižních kačátek dělat parádnice. Pustím se do "zkrášlování" během víkendu a po něm se na vás budu zase těšit u nějakého nového článku. A teď - hurá do víru víkendového dění. Užívejte! ♥

Vivi podpis

57 komentářů:

  1. Jééé, taky jsem vždycky chtěla takovou krabici dostat! Na youtube jsem viděla video, kdy slečna dostala krabici a v ní zabalené dárky a k nim seznam s čísly a komentářem k dárku, který vždycky malinko napověděl, co může čekat....ale stejně to bylo nakonec něco úplně jiného, překvapivého :D Byly to vesměs maličkosti (hlavně kosmetické), ale to je přesně to, co potěší nejvíce! Třeba to někdy někoho napadne :-)

    P.S.: Nádherný Starbucks hrneček <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Představ si, Jani, že my si dáváme s Lusynkou dárky už hodně dlouho a naše první velká krabice byla přesně taková - všechny dárky očíslované a popsané (ovšem tak trochu tajemně, aby se jen tak ťuklo, ale neprozradilo to hlavní). Dárky byly očíslované jakoby od nejmenší věci a poslední číslo ukrývalo dárek nejvíc nejlepšejší na celém světě. Od číslování jsme ale nakonec upustily (ale popisky vytváříme pořád), protože se ukázalo, že každičký dárek je ten nejvíc nejlepšejší. Takže, kreativita kamarádek, "které sa lúbí", ako hovorí Lusy ;-), nezná hranic.

      Vymazat
    2. Anooo, potvrdzujem, je to tak! Teda bolo to tak... A bude to tak! ;-) ♥ forever :-)) Vivinko, teraz rozmýšľam, či to Janka na tom videu na youtube nevidela nás dve... :o) Ale ja som nič nenatáčala, a ty? Nezačneme?:D No dobre, tak nie, ale čím som si istá je, že Janka raz svoju vysnívanú krabičku plnú krásnych maličkostí určite dostane.:-) K milým ľuďom predsa milé darčeky patria. ;-)

      Vymazat
    3. Lusynko, kdeže, ja v tom vídeu prsty nemám (ale občas nechám omylom zapnutú kameru a potom sa čudujem,... takže nič nie je nemožné);-).
      Presne tak. Každá krabička plná pokladov má niekde svojho šťastného a milého majiteľa;-).
      PS: Anó, foreveeeer!

      Vymazat
  2. Anonymní9:06

    Miluju tyhle články! Díky Vivinko! Zuzka

    OdpovědětVymazat
  3. Jeeej, tak takú narodeninovú krabičku plnú krásnych vecí by som chcela dostať aj ja :-). Už sa teším na vyzdobené knižky washi páskami, určite budú prekrásne.
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní9:40

    Nejvic me rozneznila zamilovana houska.:)Take si s pritelem davame podobne darecky a vzdy to krasne zahreje. Mohla by jsi nekdy udelat recenze na sve knizky, vypadaji uzasne.
    Krasny vikend preje Jana N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, zasloužily by si recenzi, jedna jak druhá. Tak já si to napíšu na seznam příjemných blogových úkolů.;-)

      Vymazat
  5. Áách Vivi,jak já Ti rozumím... S daněma se "piplu" neustále, protože mě to bohužel živí, a jelikož je to tak nekreativní a nudná činnosti, taky si jí neustále musím zpříjemňovat barevnýma tužkama, bločkama, kytičkama, voňavýma lahvičkama a v neposlední řadě hlavně Tvým blogem, který mi tyhle "zpříjemňovače" servíruje z první (a té nejlepší) ruky...Nebýt Tvého úžasného barevného blogu a všech těch zpříjemňovadel okolo, přísahám bohu že bych s tou prací už asi dávno sekla :o) A březen je obzvlášť náročný měsíc, což je asi důvodem ,proč jsem poslední dobou u Tebe na blogu každou volnou minutku! Díky, díky za to všechno Vivi, díky díky díky :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přála bych si Tě mít jako daňového poradce a účetní, to by bylo žůžo. Vždycky bych spolu s fakturama donesla víno, bábovku a nové šaty pro Elvina (rozuměj - mám teď super barevné ponožky) a na každé účetní období bych se začala doopravdy těšit. ;-) A jsem superhodněmoc ráda, že si u mě každou volnou minutu. No řekni, můžu si přát víc než tohle?! ♥

      Vymazat
  6. ty máš stejně nejvíc zlatej blog vivi...když se mi pomalu začínají vzdalovat radostné maličkosti, vždy mi je jemně podsuneš zpět...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi zlatá...a tak se k tobě můj "zlatej blog" krásně hodí. ;-) ♥

      Vymazat
  7. Je opravdu fajn, jak si takhle zpříjemňuješ život, moc se mi to líbí. A navíc nám to krásně vyfotíš a dodáš tolik inspirace :) Děkuju ti moc, miluju to tady :)

    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já taky moc děkuju...a miluju takovéhle komentáře. ;-) ♥

      Vymazat
  8. vidím, že mesiac čo mesiac pracuješ na tom zmeniť tvoju "pravidelnú" rubriku "5 šťastných vecí" na "528 šťastných vecí... zn. približne" :D
    ...a to sa mi veľmo páči :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty sis všimla? Já věděla, že se to dlouho neutají. :-D Ale keď sa ti to páčí, tak já som šťastná. ;-) ♥

      Vymazat
  9. Příběh zamilované housky mě krásně dojal :) A to vlastně celý Tvůj článek začal takovou neoptimistickou věcí jako jsou daně!
    Sachrdort v krabičce zní úžasně! (Tedy úžasně vypadá hlavně ta krabička!)
    Měj nádherný víkend a užij sluníčka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Luci, to jsem moc ráda. Je pravda, že začátek byl nevalný ;-), ale už po dvou větách jsme se dostali k příjemnostem - však by to ani jinak nešlo. ;-)

      Vymazat
  10. Dear Vivi, how sweet the story about the bun, it also looks very appetizing, I like tofu and zucchini together. Love red roses too, my fav flower. Hugs my friend, have a nice weekend ♥

    OdpovědětVymazat
  11. bože ta houska je užasna som normalne dostala chut :D hihi :D

    OdpovědětVymazat
  12. Vivi prosím prozraď, kterou knížku máš od Z. Kubelky? Mám je moc ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanni, je to Ofélie se učí plavat (zatím moje první knížka od ní a asi poslední) ;-).

      Vymazat
    2. Anonymní14:05

      Zdravím Vivi,
      ani se ti nedivím, že je to asi poslední knížka od Kubelka. Já ji nemohla za boha dočíst. Ta Ofélie je na pěst. :)
      Článek parádní, optimistický a přesně takový, jaký jsem dnes nutně potřebovala.
      Díííky, Martina.

      Vymazat
  13. love!
    xx
    daniella
    simplybeautifulelegant.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Tolik krásných věcí zase pohromadě :)----já chci ten krajkový talířek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó, to je nečekaná a tuze milá návštěva, príma! ♥
      Krajkový talíř je z Levných knih - kdo by si to pomyslel? ;-)

      Vymazat
  15. Milá moje,
    Pozornost od tvého muže je tím pravým důkazem lásky..to se mi nedávno stalo , že jsem o půl 5 ráno zacítila tataráka z lososa a topinky...můj muž si vzpomněl, že ho miluju a tak mi ho donesl až do postele, když se vracel z akce .-))) byl kouzelný, v jedné ruce krabičku studeného jídla a v druhé pivo v petflašce.-)))
    Růže je moc krásná!!!stejně jako celý tvůj článek plný důležitostí, které mi vykouzlily opět úsměv na tváři.-)
    A daně?.-) já už mám odevzdánooo hurá.-))))
    Vivinko, at je tvůj víkend pohádkový, já razím na teplákovej ples.-)))
    líbám


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Andíku, není pochyb o tom, že Tvůj Kája je taky poklad a tím pádem se k sobě moooc hodíte. :-*
      Taky už mám přiznání odevzdáno, ale bolelo to. ;-)
      Tak doufám, Andí, že mi na plese neuděláš ostudu a vyrazíš přímo v teplákové soupravě. ;-)
      Pusu v klusu posílám.

      Vymazat
  16. Krásná inspirace :)
    M.

    OdpovědětVymazat
  17. Anonymní18:57

    Nádherná inspirace, možná to nevíš, ale pomohla jsi mi dnešním článkem rozšeřit jednu docela tíživou situaci. Jsi skvělá!
    Elis.......................

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je tak úžasňácký, Elis, že všechna blogovací únava je rázem pryč a mám chuť skály lámat - protože když se podaří mým blogem někomu rozřešit něco tíživého nebo zahnat smutky, cítím se jako Pepek námořník po pěti plechovkách špenátu. :-*

      Vymazat
  18. Houstička k nakousnutí, hned bych si dala :) Trik se zmizením práce znám až moc dobře :D No a hřbety knížek jsou moje slabost...prostě k obsahu musí ladit i obal, hřbet, všecko :D

    OdpovědětVymazat
  19. Z tohoto článku přímo čiší pozitivní energie.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Je moc dobré a užitečné psát si svoje "šťastné" věci. Člověk má pak pocit, že i když měl špatný den, pořád tam bylo něco pěkného za co stálo ten den vstát z postele. :) Já si občas píšu (ne)malé radosti. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Michelle, děkuju Ti za všechny superbáječné komentáře, které jsem od Tebe u svých článků včera a dneska našla. Jsi zlatá, děkuju. :-*

      Vymazat
  21. Paráda, nejvíc mě potěšil tem muž a houstička...závidím obojí:-)

    OdpovědětVymazat
  22. Anonymní12:53

    Tvůj blog jsem objevila celkem nedávno a je kouzelným místem. Nedalo mi to a musela jsem přečíst všechny články až k úplnému začátku, takže jsem prožila několik milých dní plných tvých slov, zcela pohlcena magickým světem fantazie. Čtení jsem vždy končila s úsměvem na rtech. Mám malý dotaz. Kde se dají sehnat takové hezké malé samolepky, které puživáš? Ráda bych si po tvém vzoru zdobila každý den v diáři a vůbec celý svět kolem sebe. Johana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Johanko, jůůů, to je perfektní a senzační! Jsem moc ráda, že jsi u mě strávila tolik času a dokonce s úsměvem na rtech. Prokousala ses víc než 300 články? Tak to máš pořádnou kuráž! ;-) Moc děkuju, a doufám, že i ty nové články, které tu postupně přibývají, Tě budou těšit a inspirovat". ♥ Co se samolepek a nálepek týče, tak nevím úplně přesně, jaké myslíš; jsem jejich vášnivá sběratelka, mám jich hodně a kupuju je na různých místech. Nicméně takovou jistotou je Ebay (prodejce Sellzzang), mrkni sem:
      http://stores.ebay.com/everyday-happy-smile/Deco-Sticker-Tape-/_i.html?_fsub=2073350012&_sid=878831842&_trksid=p4634.c0.m322

      Vymazat
  23. Krásný a pohodový článek jako vždy, zdraví Vivi.)! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Tak přeju hodně štěstí se zachraňováním nemocných knížek! :) Tyhle články jsou od tebe nejlepší, asi tě potěší, že rozhodně plní svůj účel. Pokaždé mi dodají víc energie, lepší náladu, štěstí a všechny tyhle super věci :) A sachr se vždycky hodí, ňam!

    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  25. Pohodový článek a moc se mi líbí parádní doplňky!

    OdpovědětVymazat
  26. Anonymní20:33

    Vivi, tvůj blog je nejlepší na světě. Zjistila jsem, že je mi tu nejlíp a že mi dodáváš tolik energie, že to snad ani není možné. Děkuji za tvůj blog! E.

    OdpovědětVymazat
  27. Milá Vivi, děkuju za další tenhle článek. Vždycky mi připomeneš, že život to není jen pořád někam spěchat a za něčím se hnát. Je to i o tom radovat se z maličkostí a ten čas, co byl člověku dán, si taky trochu užít pohledem na čerstvé květiny, dobrou kávou nebo čtením oblíbeného časopisu. Jsi ne, Vivi.
    PS: Děkuji za "lajk" mému pidi blogu :)

    OdpovědětVymazat
  28. Mmmm houska vypadá opravdu moc dobře, dala bych si říct!
    Simushka in Wonderland

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Vivi! :-)
    No jak jsme mohli na tvých 5 šťastných věcí zapomenout! O_O
    Naštěstí jsi to rychle napravila a my se tak můžeme znovu radovat z krasných fotek. :-)
    Zaujaly mne hůlky HK! A kočičí hrníček, pár kočičích hrnků mám, ale těch není nikdy dost! :-) :-) :-) :-)
    A víš co? Já si u knih také všímám i hřbetů! Strašně ráda si je studuji! Takže tvůj zkrášlovací nápad je skvělý nápad! :-)

    Vivi, měj se krasně! A ještě se ti musím k něčemu přiznat - ještě nikdy jsem nejedla tofu! :-)

    Tak ahoooooooooooooj! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šárinko, jsem moc ráda, že se ti mých "5 věcí" líbilo ;-). Ovšem to, že jsi ještě nikdy nejedla tofu, to je pro mě velké překvápko. Škoda, že ti nemůžu dát přes monitor ochutnat. Já jsem totiž do tofu blázen a zrovna mám před sebou talíř s naloženým a ugrilovaným fofu, opečenou bagetu a salátek s cizrnou. Hned bych tě pozvala ke stolu, kdyby to šlo. Tak aspoň takhle virtuálně - otevři pusu a HAAAM! ;-)

      Vymazat
  30. Ta růže je úžasná!! Určitě i voní a možná bych jí i přes svou rýmu ucítila :-)
    Manžel je pozorný, že si na Tebe vzpomněl s houskou... V tomto směru je můj také pozorný, občas je to vínečko, jindy moje milovaná chalva :-)
    A těším se na fotky vylepšených hřbetů knížek!

    OdpovědětVymazat
  31. Opět povedený článek plný optimismu a čiší z něj radost. Dostala jsi krásné dárky a takové maličkosti, jestli se to tak dá nazvat (spíš veličkosti :)), jako je houska, jsou krásná vyznání lásky. Mně takhle můj muž nosí různé ňaminky. :) A nejsi jediná, kdo sleduje pečlivě hřbety knížek, dělám to samé. ;)

    OdpovědětVymazat
  32. Všem vám moc děkuju za nejmilejší komentáře, děláte mi jen samou radost. ;-) ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  33. Páni ta obložená houska musela být vážně vynikající.

    OdpovědětVymazat
  34. Moje romantické srdce úprimne priznáva, najviac ma dostala zamilovaná žemlička, krásny detail pre veľkéé veľké veľké šťastie :) A Lusynka je eňo-ňuňo a som si stopercentne istá, že darčeky boli presne ako ona :))

    OdpovědětVymazat
  35. Tá ruža, tak to je naozaj radosť. Milujem ruže, len škoda, že ich dostávam, len veeeeeľmi zriedka, ale beriem to, tak že sa aspoň neprežeriem :)
    Ale to som asi jeleň, lebo namiesto líšky, tam vidím jeleňa a musím povedať, že nič som nepila.
    Myšlienka - Mať narodeniny každý deň sa mi nesmierne páči.
    Aký milý chlap :)
    :D priznávam aj ja si všímam bok knižky, ale len preto, lebo ma to vyrušuje, keď mám pekne poukladané knihy a to písmo, tam skáče ako taký zajko. Raz hore, raz dole. Čo sa tí vydavatelia (alebo kto je zato zodpovedný) nevedia zhodnúť, kde to presne bude, tak to dávajú raz tu, raz tam? :) Ale som rada, že nie som sama čo robím takéto dôkladné obzerance.
    Uvidíme aj článok s knižkami v kabáte?
    Prečo tvoje články dokážu človeku vyčarovať úsmev, aj keď má zlý deň? Ešte som nato neprišla, ale nevadí mi to, lebo sa mi to páči. Takže jedno veeeeeľke ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Pampeliško,
      ja sa priznám, že si niekedy ruže kupujem aj sama. Vieš, len tak pre radosť, za odmenu, pre lepší deň. Objavila som, že v obchodaku majú 9 ruží za 49, -, vždy v pondelok a štvrtok, takže raz do týždně som tam ako na koni a nesiem si v košíčku svoj ​​voňavý úlovok. ;-)
      Aj ja teraz vidím jeleňa, ale som pila decku ružového, tak už sama neviem, čí som. A vieš čo, bude to náš súkromý "Jelenolišák". ;-)
      Ách, na dôkladné obzerance mňa užijú a aj ja som rada, že v tom neplávem sama. ;-)
      Zlatá moja, tu bude ešte toľko článkov, že by v tom bol čert, aby sa tu knižky v módnej kabátkovej kolekci pre jar / leto 2014 neobjavili. ;-)
      A... môžem tiež niečo povedať? Prečo tvoja komentára dokážu človeku vyčarovať úsmev, aj ked má zlý deň? Páči sa mi to moc. Takže aj ja - jedno veeeeeľke ďakujem :-)

      Vymazat
    2. Mne sa do zdá ako luxus, ale keďže som sa už u teba dočítala, že by sme to tak nemali brať, tak si asi raz za čas budem musieť aj ja spraviť radosť a kúpiť si ružu sama :D Tak to si objavila naozaj parádnu vec. U nás by človeku predali aj vysušené ruže za plnú sumu, takže neviem, či u nás nájdem nejaký taký dobrý obchod. Ale možno stačí, len otvoriť oči :)
      To sa mi páči :) Ešte s nikým nevlastným súkromného Jelenolišáka :D
      Tak už sa teším na tú kolekciu.
      Som rada, že vyčarujú aj moje komentáre úsmev, ale niet začo, lebo dobré veci sa dobre komentujú. :)

      Vymazat
    3. Moc se mi líbí, jak rychle se Pampeliška učí ;-) - kúpiť si ružu sama, to je slovo ženy, která už ví o životě své a umí se potěšit. ;-) Měj oči otevřené dokořán, nosík připravený a určitě jimi budeš vedena k nějakému pugétu růží za dobrou cenu. ;-)
      Jelenolišák hlásí, že sa mu u nás dobre darí, s oběma majitelkami je velice spokojen a taky četl u mého posledního článku Tvůj dlouhatánský komentář, který ho dojal, rozněžnil, potěšil a rozradostnil (nediv se, takový pravý a nefalšovaný Jelenolišák umí své pocity neomylně pojmenovávat) a vzkazuje Ti, že jsi báječná (a já si to myslím tiež), a že pokud Ti život hází "rozbitý bumerang", tak jen proto, abys byla zocelená a to víc se pak budeš radovat ze všech šťastností, které Tě čekají. Bez nesnází by člověk nepoznal radost, nedá sa nič robiť. ;-) Ale z celého srdce ti přeju, ať je nesnází minumum a místo nich ať se Ti bumerangujú hlavně radosti. ♥

      Vymazat