28.9.14

8 růžových potěšení aneb oslaďme si den

Víte, co bych si dneska opravdu s chutí dala? Růžový den. Den, ve kterém se dějou jen samé parádnosti, a ve kterém je člověku do zpěvu (ne-li dokonce do skoku). Sice prší, čeká mě spousta práce a na nové nezvyklé matraci jsem oka nezamhouřila, ale to mi nebrání v tom, abych si nehodila do kafe kostku cukru (normálně nesladím) a k tomu v nově objevené kavárně neochutnala "denní nabídku" - dezert s názvem Pink Love (to nemůže být náhoda). Už je to tedy jisté; dnes barvíme narůžovo...


  
Polička v mé pracovně, kam ukládám momentální nejdůležitosti. Občas i ty růžové...


Mám moc ráda tenhle citát. A vůbec - mám ráda citáty, u kterých se mi zdá, že je řekl někdo jen tak, někdo s rozcuchanými vlasy, v pruhovaném tričku a ve starých teniskách. Žádný školomet, žádný všeználek nebo upjatý mudrlant. Prostě nějaký obyčejný kluk, kterého zrovna napadlo něco tak jednoduchého, až je v tom všechna pravda světa. Antoine, William Saroyan, můj muž a Mark Twain - to jsou pro mě ti nejlepší citátoři.

  
 Růžovočervené třešňové Labello. Dneska nutnost.


Kabuki štětec s těmi nejjemnějšími štětinkami a sypký pudr Dr. Hauschka je skvělá kombinace pro růžovou náladu, tváře a tím pádem i pro dnešní den.


Růžová taštička Love z H&M, zlatý přívěsek Eiffelovky a kafe (všechno je tak, jak to má být).


Vypadají hezky. K černým šatům nebo světle modrým úzkým džínám a bílé pánské košili.

  
Knížka od Kate Spade se všelijakými (nejen) růžovými moudry a úžasnými fotkami.


Troška živé růžové vůně na závěr...

PS: a teď mě, prosím, omluvte. Zdá se mi totiž, že mi dochází zásoba růžových věcí a kam jinam pro ně jít takhle narychlo, než do módně narůžovělého obchodu, který se tváří, že růžová je nejlepší? ;)

Vivi podpis

34 komentářů:

  1. Vivi, takhle při pátku nádhera <3
    Hned mám ráno růžovější a do batůžku s věcmi na víkend přibaluji růžové lodičky :o).
    Máš nádhernou nástěnku, věřím, že je každý den díky ní hezčí a hezčí... Už si taky budu muset nějakou pořídit!
    Užij si růžový celý víkend, ať máš povinnosti brzy splněné a vše ti jde od ruky ;o).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moji milí čtenáři, milá Deni,
      to je taková radost si večer sednout, do misky si nasypat oříškové karamely, do skleničky nalít něco s bublinkama a číst si vaše komentářové vzkazy. Moc děkuju. Mám velikou radost, že se vám článek líbí, že se mi tu usmíváte, že se některým z vás zlepšuje nálada, a že nám to tu spolu tak superbezvadně funguje. ♥

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. A mně se chce napsat to samý o tobě...

      Vymazat
  3. Výjimečnéééé..nádhera..:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Růžový den-paráda. Já jej budu mít zítra,protože máme Vítaní občánku s naší první vnučkou . Nic růžového na sobě sice mít nebudu,ale budu růžově koukat a růžovou budu mít taky v srdíčku :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný příspěvek Vivi, jinak víš, že v Itálii se slaví tzv. Růžový den? Nese název La Notte Rosa. Trvá po celý jeden víkendík a všichni si ho nááááramně užívají. Měla jsem tu čest 2x tuto událost zažít. Krásný víkendík a těším se na další příspěvěk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Luci, nedá se nic dělat, až příště pojedeš do Itálie na "La Notte Rosa", budu Tě muset požádat, abys udělala trochu místa v kufru, já si do něj tajně vlezu a pojedu s Tebou. A víš co ještě? Nááááramně si to taky užijeme ;-).

      Vymazat
  6. Milá Vivi,
    ten citát je moc hezký a ukrutně pravdivý. A trochu mě takhle po ránu rozesmutnil. Ale budiž. Jdu udělat kafe na probrání a vyhrabat něco růžového. Protože "růžový pátek" se musí ctít stejně jako "odpočívací neděle" :-)
    Pěkňučký víkend přeju :-*
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  7. Krása, od rána mám dobrú náladu a ty si mi ju ešte vylepšila ;) Na tvoje postíky sa táááák dobre pozerá a to mi ani netreba čítať text (ktorý ovšem čítam :D). Je to proste jedna báseň, potešenie pre dušu :*
    Prajem krásny dník
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Parádní článek takhle při pátku! :-) Asi jsem se zamilovala do té růžové love taštičky, už jsem ji viděla v jiných článcích - je skvělá! Už jsi vyzkoušela Labello watermelon? Je krásně růžové a voňavé - vřele doporučuju! :-)

    Krásný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ali, ne ne, melounové Labello jsem ještě nezkoušela, i když už na mě z regálů nejednou žádostivě mrkalo. Řekla jsem mu - "počkej ještě chvíli, až spotřebuju tvého třešňového bráchu". ;-) Ale nalákala jsi mě. ;-)

      Vymazat
  9. Krásně si mi projasnila den, už se těším až zase po týdnu dorazím domů a dám si kávu, sednu si do zahrádky mezi růže a budu se slunit a čerpat energii a relaxovat :)

    OdpovědětVymazat
  10. S tím citátem naprosto souhlasím...k životu jsou potřeba i city....a růžová:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Růžová mne nikdy neomrzí, a tak včera i dnes vyrazím v růžové!

    Krásný růžový víkend!

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný článek, krásné věci :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Přesně tak, a proto se navoním Rose od Chloe :)

    OdpovědětVymazat
  14. Opravdu skvělí článek, skvělé věci a nádherně nafoceno !!
    Miluji tenhle styl !
    http://klarissaaddell.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. krásné fotky, a máš naprostou pravdu o těch citátech ;)

    OdpovědětVymazat
  16. krásné :) vždy mám dobrou náladu po zhlédnutí tvých článků :))

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Četla jsem už ráno a zlepšila jsi mi zase celý den:) Ty květiny vypadají naprosto úžasně v této kombinaci, musím pořídit domů:)

    OdpovědětVymazat
  18. milý článok. Ružovú mám rada, no premýšlam, že ktovie, či by som vedela nájsť tolko ružových drobností u seba...

    OdpovědětVymazat
  19. de Saint Exupery - ve skutečnosti je to celý dlouhý dopis, který napsal kolem roku 1943 a zrovna ten krátký výnatek je trochu zavádějící, on se v tom dopise vyjadřuje k politickému systému a celkově ke společnosti a je to neuvěřitelně aktuální glosa. Celá jeho myšlenka je zhruba dlouhá na formát A4 a je to nádherné. Mám ten celý citát nalepený na dveřích špajzky z druhé strany:-) Jestli budeš mít zájem, ofotím ti to, protože to si prostě musíš přečíst:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdysi dávno se mi ten dopis, o kterém píšeš, dostal do ruky, ale někam se ztratil a já po něm marně pátrám. Děkuju, že jsi mi ho nejen připomněla, ale že mi taky nabízíš ofocení celé té úžasné myšlenky - tak já to tedy beru, šéfe...a předem moc děkuju. ♥
      PS: a i když je tenhle citát vyňatý z celku, jak to tak ostatně s citáty často bývá, stejně je v něm velká pravda a každý trošku citlivý člověk si z něj něco může vzít.
      Tak ještě jednou moc děkuju. :*

      Vymazat
  20. To je taková radost si večer sednout, do misky si nasypat oříškové karamely, do skleničky nalít něco s bublinkama a číst si vaše komentářové vzkazy. Moc děkuju. Mám velikou radost, že se vám článek líbí, že se mi tu usmíváte, že se některým z vás zlepšuje nálada, a že nám to tu spolu tak superbezvadně funguje. ♥

    OdpovědětVymazat
  21. Růžový den :-) A opravdu tak dnešek vypadá. Já jsem dnes do bledězelena a syn se divil, prý jsem jarní :-) Takže něco na tom bude. Krásný článek, děkuji za příjemnější pracovní odpoledne, hned je mi tu líp :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Vivi!
    Já jsem pro! Růžových dnů bych brala více! :-) Já PINK zbožňuji! Takže se tu tetelím slastí! :-)
    Také mám ráda citáty! :-) A tento je krásný! :-)

    Hmmm, musím říci, že ta živá růžová vůně se mi tuze líbí! Nos mám nalepený na monitoru a natahuji tu sladkou vůni, plnou slunka a lásky! :-)

    Vivi, růžových dnů ti přeji co nejvíce! :-)
    Měj se krásně a ahooooooooooooooj! :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Ty růžové náušničky jsou nádherné :).

    OdpovědětVymazat
  24. Ta káva úplně láká k ochutnání!

    OdpovědětVymazat
  25. Tak a komentář se mi smazal. :(
    Tak tedy znovu. Nádherné fotky i článek a opět mám pocit, že ty růžové náušnice nutně potřebuji. :) Opravdu je tento článek pastva pro oči a je super si ho číst, když venku bouří a já se bouřky pořád trochu bojím. :)
    A ty růže na poslední fotce! <3

    OdpovědětVymazat
  26. Je ráno, půl desáté, já v noční košili a čtu tvůj článek. Nejenže mám pocit, že jsem chytla tvůj styl myšlení, ale vypadá to na růžový den! :)

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Holky, vy jste úžasný. Moc vám, každé jednotlivě a zároveň všem najednou, děkuju za komentáře. Za nejmilejší komentáře, jaké si jen umím představit. ;-) ♥

    OdpovědětVymazat
  28. Karool18:43

    Hezký článek, ale vrtá mi hlavou jedna věc :) Jaká je ta Vaše nová, nezvyklá matrace o které píšete? Je to nějaká speciální zdravotní nebo nějak zvláštně anatomicky tvarovaná? Nějak mě hlodá zvědavost a prostě mě zajímá, co si představit pod nezvyklou matrací :D Asi nemáte na mysli něco takového že? Pro mě bylo překvapením, že existují třeba latexové matrace a pojem taštičkové matrace jsem také dneska viděla poprvé.

    OdpovědětVymazat