11.9.14

Pohlazení sluncem od Dr. Hauschka aneb budeme ještě hezčí

Když nastane čas pomalu zamávat létu a naladit se na uvítání podzimu (čili koupit si nový trenčkot a dva kašmírové svetry...hmm, udělat si zásobu čajů s příchutí vanilky a kardamonu a oživit recept na podzimně štiplavou dýňovou polévku se zázvorem), je tu ještě jedna zářijová událost, na kterou nezapomíná žádný kosmetický fajnšmekr. Že totiž Dr. Hauschka bude mít nějakou limitku...něco eňo ňůňo. 

Takže jsme se my všichni "hauškomilovníci" těšili, očekávali, co to bude, kdy to bude, jaké to bude...až jsme se nakonec dočkali. Před pár dny na Yinyang.cz zazářila limitovaná edice multifunkčního Bronzujícího pudru, na kterou ti ukecaní řekli "áách" nebo "ó", ale většina fanoušků se nezmohla na slovo (jsem mezi nimi, ale už jsem se oklepala a zase se rozmluvila). Tohle se vážně povedlo!



Limitovaná edice pudru, se kterým Dr. Hauschka před pár dny přispěchal, aby nám vlil na podzim do tváří trochu toho letního slunce, je takovým malým uměleckým dílem, pravý sběratelský skvost. Akvarelová kresba, která je na obalu, je dílem německé ilustrátorky a umělkyně Tiny Berning. Tina dokázala do designu pudrové limitky přenést svůj vztah ke značce Dr. Hauschka a zároveň zvěčnila odvážnou, aktivní a energickou ženu, která je v pohybu, ale "chvilku se zastaví, aby nám přes rameno věnovala krátký pohled - těší se na krásný slunný den." Tak teda, Tino, já se taky těším!


"Každý člověk se stává hezčím, když má radost". Tuhle jednoduchou a krásnou myšlenku jsem objevila na facebooku Dr. Hauschka, kam se chodím uklidňovat a "inspirativně ovonět". No řekněte sami, není to pravda, která by se měla vytesat do mramoru (a taky do srdcí a hlav)? Vzpomněla jsem si na všechny lidi, které znám a na to, jak se rozzáří a jak zkrásní, když se smějou, nebo když se z něčeho radují. Zkrátka když má člověk radost, vždycky mu to sluší. A když má radost z nějakého nového kosmetického zkrášlovátka, tak to platí dvojnásob. ;)


Limitka bronzujícího pudru má kromě akvarelové kresby na obalu ještě další vychytávky - roztomilou kulatou taštičku z biobavlny a v ní přihrádku, ve které na naše líčka nedočkavě čeká plochý štětec. Díky téhle ochranné taštičce si můžu pudr s sebou brát kamkoli potřebuju (takže všude). 

A protože jsem zvědavější, než bývá obvyklé, hned jsem zkoušela, jestli se mi do taštičky spolu s pudrem a štětcem vejdou i další důležitosti jako třeba - peníze, berunka pro štěstí, žvejkačky, cukr a růžové lístky se zlatými srdci (nikdy nevíte, koho potkáte). Je to v klídku, vejde se tam úplně všechno a ještě zbylo trošku místa na jednu karamelu (nemáte voříškovou náhodou?).


Když začne nový den, nechám si lícní kosti (i oční víčka) trošku polechtat bronzujícími pudrovými paprsky a  přírodními složkami pudru jako je hedvábí, vilín, karotka nebo šalvěj. Luxůso. 

Pudr bude vypadat moc dobře na tmavší pleti, ale i já se svou pletí sněhurkovskou po něm sahám odvážně a bez rozpaků, protože mi do tváří vdechuje zdravý slunečnomořský vánek. Vůbec se s ním nebojím za pár dní oficiálně zakončit léto a vstoupit do barevného podzimu.


A co říct na konec? Snad jen to, že zamilovat se do bronzující limitky Dr. Hauschka je snadné, až příliš snadné. A jak vidíte na fotce, může se to stát každému...;-)
Vivi podpis

51 komentářů:

  1. Pozorujem s dychom zatajeným a očami rozžiarenými... Ale po poriadnom dúšku rannej kávy sa pomaličky tiež zmáham na slová ako "áách" nebo "ó" nebo "jóóó!" Čo môže vzniknúť, keď sa spojí Dr. Hauschka, Tina Berning a Vivinka Vintageová... len niečo (takéto) krásne a úžasné! A keď ešte vidím, že sa do guľatej taštičky vojdu aj žvejky a lienky a ružové srdiečka... ach! To musím mať!♥ Bronzer je krásavec, hodíte sa k sebe!;-) ...ale, čo na to Jiřík...? ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Dandíčku, po takovém komentáři Vivi Vintage, Tině Berning i Dr. Hauschkovi nezbyde nic jiného než se spokojeně usmívat a tetelit. ;-) A čo na toho krasavce bronzujícího říká Jiřík? Neříká nic (buď taky oněměl z krásy téhle pudrové limitky nebo už mě prostě zná a ví...). Ostatně - když se vypořádal s mými platonickými láskami jako je Keanu Reeves nebo Marc-André Grondin, nějaký ten pudr už ho nemůže vyvést z míry. :-)

      Vymazat
    2. Anonymní16:44

      Koukam Vivi, ze se ti libi samy zlobivy kluci. :))) Mas stejny vkus jako ja. :)) Pudr jsem hned co jsem precetla clanek ukazala manzelovi, zatvaril se tajemne, tak doufam, ze ho budu brzy take vlastnit. :)))
      Lennka

      Vymazat
    3. Ahoj Lenni, tak v tom případě je vidět, že to s manželem umíš ;-).
      No jo, zlobivce mám ráda, ale musí to být takoví ti kluci, co jako rošťáci jenom vypadají, ale ve skutečnosti mají zlatý srdce. ;-)

      Vymazat
  2. Milá Vivi,

    co mi to děláš ? :) Vždyť mi z té mojí výplaty vůbec nic nezbude. :Đ Tolik skvělých produktů nám tu vždy užásně představíš a mě pak nezbývá než říct "áách, to musím mít!".Od Dr. Hauschka jsem od tebe měla dva skvělé produkty (krémik a sprcháček) byly oba naprosto boží a užívala jsem si chvíle v jejich přítomnosti. Už by to chtělo od této půvabné značky něco nového a stále se rozmýšlím. Měla jsem pár favoritů, ale tento bronzer se mi natolik líbí, že si ho budu muset vážně pořídit. Krásný článek drahá.
    Měj se krásně.

    Pandička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Pandičko, výplata, výplata...to slovo je mi povědomé, ale jinak nic takového nemívám (tedy aspoň ne na dlouho). ;) Zato mám krásné věcičky všude, kam se podívám a taky pořád nějakou radost a "vo tom to je" ;-). Pokud Ti tedy do sbírky ke sprcháči a krému přibyde tenhle fešák, vsadím se, že z něj budeš mít určitě velkou radost...a že je "radost" ta největší a nejlepší investice do krásy, to už jsme si tu dneska vysvětlili, takže není co řešit. ;-) ♥

      Vymazat
  3. Vivi, mluvíš mi z duše! Když se člověk tetelí blahem je nejkrásnější :)) Úsměv od ucha k uchu, pozitivní nálada...Ach:)) Miluji podzim a vše s ním spojené:)) Mávám:)) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Luci, moc hezky jsi to shrnula a už teď se těším, jak tu spolu budeme popíjet horkou čokoládu a vymýšlet podzimní příjemnosti. ;-)

      Vymazat
    2. Slečny, když miluji podzim a vše s ním spojené, za hrnek horké čokolády bych položila své království a vymýšlení všelijakých věcí mi jde snadno, myslíte, že by jste mě vzali do party? ;o)

      Vymazat
    3. Milá Pavli, že váháš? Jasná věc, patříš mezi nás! ;-) ♥ A já jdu udělat tu horkou čokošku.

      Vymazat
  4. Asi se taky zmuzu jen na "ach!";))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ivo, tak to jsi se zmohla na mnohem víc slov než já ;-).

      Vymazat
  5. Anonymní10:32

    Vivinka zase si ma očarila svojimi fotkami, sú zlaté. Chcem sa spýtať, v akom programe pridávaš do fotiek obrázky ako napríklad vtáčika, kde sa tie obrázky dajú zohnať? Alebo to maľuješ? Dneska budem otravovať ešte viac a spýtam sa ťa, či nemáš nejaké vzorčeky Dr Hauschka alebo môžeš odliať trošku krému a poslať mi to?, pretože Hauschka ma láka, keď chodím na tvoj blog už viac ako dva roky a ty o ňom rada píšeš, ale bojím sa nakupovať bez vyskúšania. Ďakujem ti veľmi pekne ******.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó ano, to je jen obyčejný Gimp a v něm ikonka "štětec" a moje pravá ruka. Zkrátka - co si nenamaluju, to nemám ;-). Napiš mi na email svou adresu (a hlavně jméno) ;-) a já už se podívám, s čím by se k Tobě dal pošťák poslat. ;-)

      Vymazat
  6. tak hezký obal bych od Hauschky upřímně nečekala :). Teď jsem taky už nalákaná, tak uvidím )

    OdpovědětVymazat
  7. Ten obal je krásný... To by se hodilo tak někam na zeď, vystavit a kochat se... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, pověsit akvarel někam na zeď a kochat se...anebo ho ve formě pudřiska uložit do koupelny, do kabelky nebo na toaletní stoleček a...kochat se. ;-)

      Vymazat
  8. Ahoj Vivi!
    Tak musím říci, že to heslo se mi strašně moc líbí a hned si ho musím zapsat. :-)
    A strašně moc se mi líbí náhrdelník, je tak krásně barevný, ta zelená mi hladí oči. :-) Naprostá krása! A přeji ti, aby tě Dr. Hauschka i nadále plnil přání. :-)

    Ahoj Vivi! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi tak veselá, Šárko, a to je tak fajn. ;-) ♥

      Vymazat
  9. Milá Vivi, to je nádhera!! Pudr už jsem taky nedočkavě vyhlížela a už je objednaný spolu s dalšími hauschkovými rozmazlovátky.;) Jak já se na tenhle balíček těším! Ááách... :))) Krásný den s úsměvem, Veronika. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Veru, to je jeden z nejlepších pocitů, když člověk ví, že se hauškovský pošťák blíží s voňavým balíčkem. ;-) Jsem moc zvědavá, co na pudr řekneš (vsadím se, že přibydeš do party nadšenců téhle limitované pudrové parádičky) ;-).

      Vymazat
  10. :)) ach Vivi, no kto by urobil milšiu recenziu ako ty.....limitka Dr. Hauschky vyzerá luxusne a rovnaký je aj tvoj popis...pekný deň!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ohohó, taký názor sa mi velmi páčí ;-).

      Vymazat
  11. No Vivinko esteze mam svoj bronzovy puder, inak by som urcite neodolala :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovědětVymazat
  12. Tak krásný bronzer, to je teda nádhera! :)))
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  13. Já věděla, že tady najdu zase něco mnam mňam. ♡

    OdpovědětVymazat
  14. Ach jooo tolik lákadel... :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já bych k dnešnímu krásnému sloganu přidala ještě jeden: "Nepotřebuju nic, dokud to neuvidím u Vivi" :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)) Ty jsi hlavička! A jen tak mezi námi, ten tvůj citát se mi líbí ještě víc než ten pana Vogelweida. ;-)

      Vymazat
  16. Milá Vivi, právě jsem si zakázala chodit na tvůj krásný blog...neboť k růžové vodě, kokosovému oleji, mořské houbě přibyde ještě(dnes už zaplacený bronzer:o)..Já prostě neodolala tomu krásnému designu..Maličko je mi líto nedopotřebovaného bronzeru od Mary Kay..ale chvilku si budu užívat té madam na obrázku...navíc už teď se cítím "krásná":o)), když mi v pondělí přijde:o))..prostě užívám si radost...díky a hezké dny..Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to né, tak to prrr, právě jsem Ti zakázala "zakázat si chodit na můj blog", milá Inko. Vždyť přece já to na Tobě úplně vidím, jak jsi celá šťastná, že budeš mít brzy radost z nového krásného bronzeru, jak se spokojeně cachtáš s mořskou houbou, jak se mažeš kokosovým olejem a tváře osvěžuješ růžovou vodou...zkrátka můj blog Ti vehnal do tváří radost, a proto sem choď nejenže i nadále, ale ještě častěji než dřív. Tak, to jsem to vymyslela šikovně, co? ;-)

      Vymazat
  17. Začiatok o jeseni ma trochu odrovnal a chcela som po pár slovách prestať čítať (ja sa toho leta tento rok nevzdám, ja budem bojovať!), ale potom zase prišla Vivi a v zátvorke nám ukázala, že aj na jeseň si môžme robiť radosť a niečo pekné a chutné si môžme kúpiť, či už na seba alebo do seba (tak som si povedala, že tej jeseni/zime dám šancu, ale nevzdám sa bez boja, ale budem si ho užívať:).
    Dr. Hauschka stále o ňom niečo čítam, ale vyskúšať som ešte nemala tú česť nič, ale v tomto prípade by mi stačil aj ten obal. Bode ten je krásny. Tá taštička je tiež úžasný bonus a čo všetko sa do nej zmesti. Paráda.
    Fotky krásne ako vždy, ale tá posledná mi vyčarila úsmev ako bláznovi :D Ten vtáčik s ružovými líčkami je taký chutnučký.
    Bolo mi dnes u teba zase krásne, ďakujem :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi takový čertisko, Pampeliško, že to snad ani neni možný. ;-) Rozesměješ a potěšíš, trochu pokáráš a hned pohladíš...no může Tě člověk nemilovat?! ;-) ♥

      Vymazat
  18. Anonymní14:04

    Na Hauschka jsi me naucila jako kocku na mleko :DD a stala se z nej primo moje zavislost. Nevis prosim do kdy bude tato limitka na eshopu k dostani? Dekuji za odpoved a hlavne za tvuj blog, ktery miluji. Jana Davidova

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, Jani, naučit někoho na Haušku je snadný, horší je naučit našeho papouška říkat "mám tě rád". ;-)
      Už jsem se poinformovala a hlásím, že by limitky měly být k dostání zhruba do prosince...
      A děkuju za to hezké vyznání lásky. :-*

      Vymazat
  19. Ten náhrdelník je tak ACH-MŮJ-BOŽE-MUSÍM-HO-MÍT nádherný! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K zrzavým vlasům se hodí dokonale ;-).

      Vymazat
  20. Všem děkuju za komentáře, jste moc príma. ♥

    OdpovědětVymazat
  21. Ach to je taková krása ten tvůj blog, asi se tu rozplynu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím ano, klidně se rozplyň a já se půjdu hned rozplynout za Tebou, protože přesně takové komentáře, jako je tenhle Tvůj, si o rozplynutí přímo říkají. Nebo aspoň o začervenání se. ;-)
      Moc děkuju. ♥

      Vymazat
  22. Nutně musím vědět, jak je možné, že jsou tvoje fotky tak úžasné? Sakra já ti tak závidím!!! Čím fotíš, jakto, že máš tak nádherné světlo, kde bereš tak úžasné pozadí??? To je milión otázek a kilometr závisti :-D
    Terka
    http://handmadetereza.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terezko, chci Ti moc poděkovat za všechny supermilé komentáře, které jsem tu dneska objevila, a které mi udělaly velikou radost. To je tak príma pocit, když tu mám novou čtenářku, která je nadšená a líbí se jí mojí fotky...jupí. :-) Děkuju Ti moc. Co se foťáku týče, tak mám stařičký a trochu děsný foťák (Nikon P300), se kterým je každé focení "běh na dlouhou trať", takže to chce trpělivost, čekat na dobrý a světelně jasný den (což je teď v pošmourném podzimu den docela nedostižný) a pak cvakat a cvakat, dokud fotky nevypadají tak, abych je mohla dát na oči svým milým čtenářům. ;) A pozadí? No, to jsem si "vypěstovala" za téměř 4 roky blogování :-). Různé dřevěné desky, tapety, konečně i nová komoda, na které můžu fotit a tak. Život blogera není snadný. :-D

      Vymazat
    2. Děkuji za super odpověď. No co se toho světla týče je to vážně špatné (doma mi to připadá, že je pořád tma), ale s tím se asi nedá nic dělat no.

      Vymazat
    3. ♥♥♥
      Je to tak, světlo je teď náš nepřítel. Ale zrovna dneska jsem fotila jeden "budoucí článek" večer, když je rozsvíceno. Nakonec ta hřejivá rozsvícená atmosféra nevypadá tak špatně, a přitom jsem se jí tu celá léta vyhýbala. ;) Však my si nějak poradíme. ;)

      Vymazat
  23. Ten citát je pravda, jak by byl svět krásnější, kdyby se všichni, co nemají důvod být smutný smáli, a kdyby k sobě byli všichni laskavý.

    OdpovědětVymazat
  24. Dobrý den Vivi,
    na Váš blog jsem narazila náhodou - tento pudřík mám taky! :-) a nádhera. Máte krásné fotky, jen se chci zeptat, ten lak na nehty od PRITI NYC je jaký odstín? Je to první fotka - nádherně sedí k barvě pudříku a tak nějak ta kompozice dohromady :-.) díky moc, Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký den, Marti, děkuju za milá slova; moc mě těší, že jste se ocitla na mém blogu. Co se týče laku, tak podařilo se mi ho za ty dva roky spotřebovat, takže už ho nemám, abych se podívala na lahvičku a zjistila přesný odstín, ale můj horký tip je tenhle: http://www.yinyang.cz/product_info.php?cPath=341_342&products_id=1068
      ;-) Přeju krááásné dny. Vivi

      Vymazat
    2. Vivi, děkuji moc! :-) Krásné jaro a ať se moc daří! :-)

      Vymazat
    3. Děkuju mockrát. ♥

      Vymazat