7.12.14

Vánoční kosmetické radovánky

Ať počítám, jak počítám, vypadá to na poslední letošní kosmetický článek. V následujících několika týdnech se tu totiž budeme věnovat jen a pouze vánočním filmům, kafi se šlehačkou a skořicí, zdobení stromečku a domova a taky dárkům. Hjůůů, už se nemůžu dočkat. Ale dneska je ten pravý čas rozlousknout pod mým miniaturním vánočním stromkem (ještě mám jeden velký jehličnan v obýváku a jeden bílý v pracovně) tři kosmetické oříšky.



Když tedy o kosmetice letos naposledy, tak jedině o takové, která se dokonale hodí do jemné a provoněné prosincové atmosféry, a se kterou je radost trávit čas. Rakytníková a vitamínová kosmetická péče Natura Siberica z Lovebio.cz tu zkrátka dneska bude hrát prim. 


A abych nezapomněla - na průběh dnešního článku dohlédne nestranný kluk Jakub, který ze špičky stromečku vidí víc, než by se mohlo na první pohled zdát. A pokud někoho z vás napadlo, jestli si Kuba náhodou občas nepůjčuje mou kosmetiku, tak ano, samozřejmě, z čeho jiného by měl tak pěknou pleť a růžové tváře? Pojďme už tedy rozlousknout první oříšek.

1.
Malá hádanka. Jemně se to třpytí, hydratuje to a vyživuje vlasy a tělo, obsahuje to výtažek ze sibiřských rostlin, vitamínů a z bobulí morušky severní a divoké ostružiny, vlasy jsou po tom krásně lesklé (a to prakticky okamžitě po použití), myslíte si, že to zas tak moc nepotřebujete a nakonec se na tom stanete závislým. Co je tooo? Správná odpověď zní - živé vitamíny pro vlasy a tělo od Natura Siberica. Stačí trošku nastříkat na suché nebo vlhké vlasy a tělo (první suchá varianta mi vyhovuje víc) a uvidíte. To je tak šikovná, příjemná a rychle účinkující věcička, že už ji nedám z ruky, ani kdyby mě za ni chtěl vzít Keanu Reeves (i když..to bych si přece jenom asi "živé vitamíny" přendala do druhé ruky).

2.
Já se tak těším, až vám napíšu o tomhle puclíkovi z nové řady Natura Siberica. Už už jdu na to. Rakytníkovo-medový peeling na tělo pro hloubkové čistění - to je hit (pro mě a podle mě pro každého, kdo ho zkusí). Tak za prvé, tyrkysový obal kombinovaný se zlatou (a hřejivě oranžovou) je nádherný a já ho budu vystavovat ve své koupelně tak dlouho, dokud bude v kelímku aspoň jedno peelingové zrníčko. 
Za druhé, neodolatelná vůně (vůně tedy umí značka Natura Siberica dělat líp než kdejaký věhlasný parfumář). 
A třetím důvodem, tím hlavním, proč rakytníkový peeling miluju, jsou jeho účinky. Díky olejům rakytníku, pohankovému medu a organickým výtažkům ze šalvěje dokáže čistit, vyživovat a detoxikovat a pokožka je hlaďoučká a jemná. Používám ho nejen na tělo, ale i na chodidla, která si lebedí jako při té nejluxusnější masáži. Napěchované balení, účinky, super cena - drahé a věhlasné značky mají velkou konkurenci.

3.
Moje spotřeba krémů na ruce je náramná, protože kdo maže, ten jede a já potřebuju každodenně dojet hodně daleko. Aktuálně tedy mažu a ujíždím na "třetím oříšku pro Popelku" a tím je rakytníkový výživný krém na ruce, který Natura Siberica uvedla na trh letos. A z trhu se rychlovkou dostal na noční stolky a kosmetické poličky (i na tu mou). V poměru cena/kvalita patří mezi nejlepší krémy na ruce, které jsem kdy měla.

Moc se mi líbí jeho obal i to, jak vyživuje a sametově hydratuje ruce. Dokonce jsem si teď na vlastní kůži vyzkoušela i jeho hojivé účinky. Měla jsem na svých rukou škrábance a odřeniny (neptejte se mě, co jsem dělala...možná jsem zdobila vánoční stromek) a bolelo to. Rakytníkový krém mi všechny bolesti, které jsem pořád ukazovala svému muži (já jsem bolestínek totiž), zahojil mnohem rychleji, než bych čekala. Úžasný je, fakt.


Troufám si tvrdit, že tři oříšky pro Popelku od Natura Siberica, které jsem vám tu dneska představila, udělají radost "jen tak", ale rozhodně i pod vánočním stromkem, protože balíčky, které už na dálku voní a ještě zabalené do třpytivého papíru nechávají tušit, že se v nich ukrývá nějaké kosmetické tajemství, umí nás holky potěšit snad úplně nejvíc. A pokud ještě nemáte masku proti únavě nebo zázračné mořské houbičky, tak nezapomeňte ani na ně.

Užívejte, patlejte a vánočně se veselte. Jak říká jeden známý elf: "když chceš šířit vánoční veselí, zpívej tak, aby tě všichni slyšeli". Tak tedy tři, dva, jedna...a dáme všichni společně "Vánoce, Vánoce přicházejí", jo? ;)

Vivi podpis

52 komentářů:

  1. Tak krémů na ruce musím mít taky dostatek,protože pokožku rukou mám hodně vysušenou.Vivinko Ty už máš letos nastrojený stromeček?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Věrko, ó ano, stromeček (vlastně všechny tři) zdobím už 1. 12. (tedy pokud stíhám). Ovšem když přijedu na svátky k rodičům, tam si užívám klasiku, tj. zdobení až 24. prosince. ;)

      Vymazat
  2. Vitamíny mám, ale ještě jsem je neotevřela. A ten krém a peeling vypadají nádherně, nevěděla jsem, že v rakytníkové řadě je i tělová kosmetika. Myslela jsem, že tam bude jen vlasová, která mě kvůli silikonům neláká, ale u tělové by mi složení zas tak nevadilo. Ach ty obaly...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Brunwen, doufám, že ještě než jsi dopsala ty tři tečky za svým milým komentářem, že už jsi rvala víčko z vitamínového spreje, protože mít ho a neotevřít, to je jako mít doma zabalené kinder vajíčko...;) Já se tedy narovinu přiznám, že jsem se v předchozích letech natolik unavila koukáním na obaly a složení, že dneska jediné, na co koukám je, abych byla při používání kosmetiky šťastná. ;))

      Vymazat
    2. Hlásím, že už jsem vitamíny otevřela a jsou super. :)

      Vymazat
  3. No tak to vypadá naprosto úžasně. Doufám, že tě škrábance moc nebolely a jsem ráda, že ti ten krém tak rychle pomohl. Škoda, že ještě neexistují počítače, co umí přenášet i vůni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Veo, jsi moc hodná - škrábance už jsou skoro zahojené (i když já si zas někde se svou šikovností určitě pořídím nové). ;) A máš pravdu, bez čichového vjemu to není ono - počítačoví experti a vývojáři budou muset v příštím století na tomhle zásadním nedostatku pořádně zapracovat. ;)

      Vymazat
  4. to je krása :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tahle řada vypadá úžasně, až doplácám co mám, tak se na ni vrhnu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doplácat staré a pak se vrhnout na nové - to je jedna z mých nejoblíbenějších činností. ;)

      Vymazat
  6. Tak milý článok ♥ Ako vždy a stále dokola mi tvoje slová rozjasnili deň. To už sa človeku aj ťažko píše niečo originálne do komentára, ale myslím, že už ani jeden tvoj článok neprejdem len mlčaním (dlhú dobu som len s úsmevom čítala) a každý jeden krát ti napíšem kľudne aj to isté.. Ako tvoje milé články vyčaria úsmev, zlepšia deň a všetky chmury zaženú preč :)
    A navyše si ma teraz neskutočne navnadila na tieto tri poklady...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak milý komentář ♥. Jako vždycky a stále dokola mi tvoje slova umí rozjasnit den ;)
      ...a jsem moooc ráda, že jsi dneska udělala tak úžasné nemlčenlivé rozhodnutí, protože aj keď buděš písať pokaždé to isté, já buděm pokaždé úplně stejně mile překvapená a roztěšená. ;) ♥

      Vymazat
  7. Anonymní10:47

    Donny to napsala i za mě. ♥
    Káťa

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní10:57

    Kde se dá prosím koupit ten krém na ruce?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jsme si už psaly na facebooku ;), ale pro jistotu ještě raz - krém je z Lovebio.cz; na krém i ostatní kosmetiku je přímo v článku odkaz (podtržený text).

      Vymazat
  9. Jestli tě bude chtít Reeves chytit za ruku a ty tam budeš mít zrovna ten sprej,tak můžeš Reevese poslat za mnou, já mám zatím obě ruce volné.:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, Erin, takhle by to nešlo, je mi líto. Psala jsem (a to znovu zdůrazňuju), že když mě bude chtít Keanu Reeves chytit za ruku a budu v ní mít ten sprej, tak že si ho přendám do druhé ruky a tím to bude vyřešeno. Jako opravdu já jsem ochotná udělat pro své čtenáře hodně, ale posílat za vámi Reevese, to vážně teda ne. Ne ne ne. ;)))

      Vymazat
  10. Je jasný, že toto si koupím. Krem jen za 99 bude Můj!

    Přeji ti krásný předvánoční čas, pohodu a relax!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ho ho, to se ví, to je jasnačka! ;)
      A děkuju. :-*

      Vymazat
  11. Samé úžasné věci! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Vivi, slyšíš? Zpívám tu jako o život:o))!! Po delší odmlce si to o to víc užívám. To proto, abys nezapomněla, že někde v dálce mě tu máš, Tvou bedlivou čtenářku, kterou dokážeš vždycky přivést na ty nej..myšlenky..Přeji Ti krásnou druhou adventní neděli a celý nádherný čas ..užívej si každou chviličku a ty nejhezčí si uchovej, abys je pak po celý další rok mohla posílat dál:o)..pá Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slyším, slyším, milá Inko - nepřehlédnutelně zpíváš, nepřehlédnutelné komentáře vkládáš, a tak se nedá ani náhodou zapomenout, že Tě tu mám. ♥ Děkuju za krásné přání, udělám to přesně tak, jak píšeš. :-*

      Vymazat
  13. Vivi anoooooooooooo!!!!!
    "Vánoce Vánoce přicházejí, zpívejme přátelé! Po roce Vánoce Vánoce přicházejí šťastné a veselé!!!!" Ach, jak já tuto vánoční píseň miluji!!!!!! :-)

    Nádherně nazdobený máš ten první malý vánoční stromek! :-) A Jakub je kluk jako buk! :-) Hned bych mu dala pusu! :-***

    Strašně moc se těším na ty další články! Ah, to se tu budu tetelit blahem a štěstím! ♥♥♥
    Tak Ho Ho Ho Vivi!!!!!!! ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ho Ho Ho Šárko, výborně, výborně, ze zpěvu jednička s hvězdou! ;)
      Už se nemůžu dočkat, až uvidíš ten vééliký vánoční stromek. Jakubovi to ráda vyřídím a už teď se těším na tvoje příští tetelení. .) ♥
      Ho Ho Ho (a zatahat za vousy - nezapomeň) ;)

      Vymazat
  14. Anonymní12:51

    Zdravím Vivinko, tuhletu Natura Sibericu jsem objevila asi před rokem díky tobě a od té doby jsem už několikrát objednala, včetně houbiček, ty přímo miluji. Zatím se vším naprostá spokojenost. To víš že jsi mne nalákala i tentokrát, vše vypadá překrásně. Až budu večer doma, něco si do košíku určitě vhodím. Překvapilo mne, ale, že už zdobíš stromeček. Není to brzy?? :-)
    L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že Natura S. používáš díky mně. ;) A co se týče zdobení stromečku, tak na to není nikdy příliš brzy. ;)

      Vymazat
  15. Vivi, ja uz zpivam koledy vic jak mesic, misto ukolebavek synovi :) (akorat ne ceske, samozrejme)
    A abys vedela, zainspirovala jsi me a postupne prechazim na pouzivani pouze prirodni kosmetiky, zatim hlavne Alverde, ta je levna a dostupna, ted jsem delala objednavku na biooo.cz a lakalo me prihodit neco od natury sibericy, nakonec v kosiku skoncika jen rasenka Cosm'etika, tak jsem zvedava :)

    Jinak, ja mam stromecek kazdy rok ozdobeny uz 1.12. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Onni, zpíváš, stromek zdobíš 1.12., používáš přírodní kosmetiku...Ty se mi moc líbíš ;). Alverde mám ráda a používám ji už celá léta (zrovna včera jsem si přikoupila pár nezbytností) ;) Natura Siberica si zaslouží skončit v košíku, tak příště...;)

      Vymazat
    2. Ja od Alverde uz dlouhe roky pouzivam sampony a efekt je hodne viditelny. Porad se me nekdo pta, co to mam za barvu na vlasech a nechteji mi verit, ze je to moje vlastni. Mam asi tak zdrave vlasy, ze jejich barva vypada jak z reklamy na Palette :D

      Vymazat
  16. Sama tuto rakytníkovou řadu používám a je skvělá!

    Vivi, prosím, nevzpomeneš si, odkud jsou ty nádherné, předpokládám, že krabičky One upon a time a Magic Fairytale, na kterých je krém? :)

    Díky ;)

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sororessko, sjůpr, že máš doma taky "rakytník", to je dobrá zpráva. Tak to já si na tebe od teď pokaždé při rakytníkovém "patlání" vzpomenu. ;)
      Krabičky jsou ze tří dílné sady - koupena v H&M Home. ;)

      Vymazat
  17. Sobíkovské živé vitamíny by som rada našla pod vianočným stromčekom. Ale ak sobík nestihne doraziť do Vianoc, po Novom roku si ho vyhľadám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach Aknelko, ty jsi poznala, že ten vitamínový sprej v červených rukavicích je "sobík"! :)) Tak za to bys zasloužila, aby se pod vianočným stromčekom naozaj objavil. Budu držet pěsti (= štěstí). ;)

      Vymazat
  18. Moc děkuji za tip na dárky:))

    OdpovědětVymazat
  19. Jako kdybych neměla svoje seznamy "co všechno potřebuju a musím mít" už tak dost dlouhé...ty si prostě přijdeš, ukážeš mi tyhle krásné fotky, naprosto mě okouzlíš svými popisy čarovných krémů a já už otevírám odkazy a přidávám je do složky Nákupy, jakože na ně snad jednou dojde řada (a peníze). :D Achjo, Vivi, je to s tebou těžký (ale mnohem krásnější!)

    Pac a pusu a vánoční perníčky,
    věrná Anet

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak ty mě umíš rozdovádět a potěšit...:-)
      Zrovna před chvilkou jsem na Tebe myslela. Pouštěla jsem si totiž pár videí se Zoellou (a Ty Zoellu ráda, já vím). Tak se moc těším na další těžké, ale krásné společné chvíle a taky na ty perníčky. ;)

      Vymazat
  20. Vivi, ráda bych tě k sobě pozvala na mou skromnou Vánoční Giveaway :) Vím, že máš taky ráda takové maličkosti jako já. :) Smiling-Emily

    OdpovědětVymazat
  21. Anonymní20:17

    Źasnu nad fotkami jako ostatně vždy, nad těmi krásnými obaly a hlavně nad cenami. Navíc rakytník miluji, takže není co řešit, jdu do toho. :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Všimla jsem si u sebe, že někdy jdu a zpívám si koledy v duchu :D. Mám ráda relax u Tvého psaní a fotek :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  23. Slovo "bolestínek" je uplně rozkošné :D

    OdpovědětVymazat
  24. Tý jo, spousta krásných věciček, které ani neznám...

    OdpovědětVymazat
  25. Tie ligotavé vitamíny som už mala, spotrebovala aj obal vyhodila :D Vo fľastičke vyzerajú krásne, vôňu majú parádnu, snáď len škoda, žena tele tie trblietky vidno nebolo. Kúpu síce neľutujem, ale znovu by som ich už nekúpila, lebo až taký veľký efekt na pokožku ani vlasy nemali. Jedine že by som ich použila ako ligotavú ozdobu a sem tam sa ňou prevoňala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní0:09

      Já mám těchto vitamínů už 2. balení. Dělají mým vlasům dobře. :o) dokonce si při jejich pravidelném používání nemusím mýt vlasy tak často jako dřív. Za mě tedy plný počet bodů, ale třeba sestra dává přednost raději různým vlasovým olejům, které mají podobný efekt. Použití jako ligotavá ozdoba na provonění je také dobrý nápad. :o))) Krásný večer všem. Jana

      Vymazat
  26. Obrázky - pastva pre oči.
    1. zátvorka ma rozosmiala a potešila. Už som sa bála, že čo sa to deje, žeby Neo dostal košom. Uf.
    3. Neviem, čo to je, ale vyzerá to ako knižka a ja to asi potrebujem. Tak čo to je? Čo to potrebujem? Nejaká kozmetika, naozaj knižka alebo dvd?
    Natura Siberica - ešte som nič neskúšala a ani som si k ničomu nepričuchla, nejak ma to nenalákalo, ale ten krémik na ruky to už je iná káva. Na krémiky na ruky a balzamy na pery ja počujem. Je to niečo čo musím mať. Takže keď miniem svoje mini zásoby, ktoré sa mi nejako nahromadili od veľa ľudí, tak nejaký skúsim.
    Ja som si skôr spievala pesničku z Popolušky. A rozmýšľam ako mi to mohlo napadnúť teraz si pospevovať Popolušku a na konci článku mi trklo, že práve som rozbalila 3 oriešky, takže to bude zrejme tým :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj liško Pampeliško, ráááda, moc ráda Tě tu vidím.
      Tvoje komentáre - pastva pre dušu. ;)

      Neo...už 20 rokou sa lúbíme, on tu stále so mnou budě. ;-)

      To, čo potrebuješ, nie je nič iné, než sada krabiček (áno, krabiček) z H&M Home, kde sa vždycky nechám unésť a nakúpím kadejaké (ach, ta moje slovenština) hlúposti (teda doležitosti a nezbytnosti) ;).

      Krémik - priamo pre Těba stvorený. ;)

      Trála la lála...Marně se vlastního
      osudu ptáš
      co dnes a zítra schystá.
      Představ si,
      že v kapse oříšek máš
      a ten ti dá moc vyzrát
      na ty kdo s cílem zlým
      chtějí tvou dráhu zkřížit.
      ...

      Popoluška vie ako na nás. ;) Pa pá

      Vymazat
  27. Vážně by mi bodnul nějaký článek o tom, jak upravovat fotky v Gimpu, protože já si ho stáhla a tím končím :-) Nad tvýma fotkama mi vždycky tečou slzy smíchu - stejně jako tady u krému alá Santa. Jsi vážně dobrá ;-) Terka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Tak to jsem ráda, Teri, že na Tebe moje fotky působí tak vesele. ;) Na upravování fotek v Gimpu je spousta videí třeba i na youtube, taky existují na tohle téma různé příručky a knížky, ale celé je to stejně spíš o intuici, než o přesných návodech. A ... děkuju ;).

      Vymazat
  28. Anonymní21:53

    Prosím prosím, ty krabičky ve tvaru knížek s nápisem...odkud jsou? Nutně je potřebuju :) :(

    Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terko, krabičky jsou (3dílná sada) z H&M Home. :-*

      Vymazat
  29. Děkuju všem mockrát za superúžasné komentáře.

    OdpovědětVymazat
  30. Vivi, to jsem zase na neco kapla u tebe. Ten peeling je must have podle tveho popisu. Asi urcite ho nutne potrebuji.:-)
    A s kremem na ruce to mam to same, takze diky za tip! :-)

    OdpovědětVymazat