7.2.16

14 tipů, jak (si) udělat na Valentýna radost

Valentýn se blíží a já vám upřímně povím, že tenhle svátek není nic pro mě, s tím na mě nechoďte. Ledaže by...ledaže by valentýnské slavení znamenalo důvod pořídit si pár nových senzačností. Nebo že by Valentýn znamenal, že si na sebe vezmu svoje oblíbené "malé černé", drdol umístim ještě vejš než obvykle, nohy ozdobím punčochama se srdíčky a červenýma lodičkama a půjdeme se někam bezvadně najíst a taky řádit a tancovat. Nebo že uvařím čaj do "mumu termosky", obleču si teploučký svetr, namažu se oblíbeným tělovým mlékem s vůní jahod a šampaňského, nohy nechám ohřát v cukrkandlových papučích a celý den nebudu/nebudeme dělat (skoro) vůbec nic. V tom případě bych teda toho Valentýnouše brala, to zas jó, v tom případě by to byl totiž přímo geniální svátek. ;)

Pro jistotu jsem připravila obě zamilované varianty - lenošivou denní i dovádivou večerní. Nikdy nevíte, která z nich se bude hodit víc. Koneckonců, hodit se můžou obě.

1 2 3 4 5 6 7 

1. Je na čase vyhodit na chvíli odložit sametové domácí kalhoty s medvídky. Valentýn si přece jen žádá něco víc šik...A řekla bych, že šedá košilka s krajkou od Eldar Roma by mohla ručit za to, že se člověk zahřeje, aniž by musel topit v kamnech...už rudnu. ;)

2. Když se dají dohromady jahody a šampaňské, nemůže z toho vzniknout nic jiného než nějaká parádní lahůdka, jako třeba tělové mléko Victoria's Secret Strawberry & Champagne. Naprosto božské, smyslně voňavé a hebkopokožkové.

3. Z čeho pít v únoru horkou kávu, limonádu, čaj, rum nebo bum? Já vim, já se hlásim! Prosím pěkně, správná odpověď je: bílý hrnek se srdíčky. Mam to za jedna s hvězdičkou.

4. Kdyby si moje nehty měly skromně přát k Valentýnu jen jednu jedinou věc (což by snad ale ani nebyly moje nehty), byl by to lak na nehty Dior Vernis (odstín 853 Massaï). Laky Dior Vernis mají všechno, co mají laky na nehty mít a k tomu největší lesk blesk, jaký znam. 

5. Nejlepší jsou kašmírové, ale není to podmínka. Dámské svetry musí být hlavně rozmazlovací, zachumlávací, tulivé a lákající k přitisknutí. A protože většina svetrů z Fashionday.cz tuhle podmínku splňuje, pomalu vybírám, do kterého se schovat.

6. Když se dívám na tyhle domácí bačkory, které vypadají jako rozkvetlá pivoňka, začínám se pomalu těšit na jaro. Promiň, únore. 

7. Zapomeňte na proslulou hlášku "protřepat, nemíchat". Tady je naopak třepání, míchání, objímání a kdesi cosi vítáno. No prostě Mumínci...Termoska Moomin Love od značky Disaster by se mi (nejen) na Valentýna fakt hodila.

1 2 3 4 5 6 7

1. Je to hezký pohled, jak některé dámy ve společnosti opatrně otevřou starožitné zrcátko nebo pudřenku od Chanelu, ale ještě lepší je lesknoucí se nos (případně pažitku v zubu) zkontrolovat pomocí něčeho zábavného - a zábavné tohle kompaktní zrcátko Sass & Belle určitě je.

2. Podlehnout nějakým těm vášnivostem, to není těžká věc, to se stane snadno. Mnohem těžší je ale zachovat si při tom svoje fajnově namalované rty. S dlouhotrvající tekutou rtěnkou Meet Matt(e) Hughes od značky theBalm by měla vydržet láska i mejkap.

3. Černé punčocháče se srdíčky Gipsy mají jasné poselství. Já ho znám, vy ho znáte, takže teď si je prostě pojďte oblíknout. ;)

4. Tyhle černé krajkové koktejlky mám doma a už jsem si v nich párkrát vyšla. Když je mám na sobě, vyprávím historku, že mě Audrey Hepburn jako malou našla na prahu svého domu, zabalenou jen ve staré děravé dece. Dala mi jídlo, dobré vychování a radu, jak nosit malé černé. Nevěřili byste, kolik lidí mi na to už skočilo.

5. "Give a girl the right shoes, and she can conquer the world." Marilyn Monroe to vystihla dokonale. Pořídím si konečně pořádně vysoké lodičky a zkusím teda ten velký svět dobýt. Ale, Marilyn, ty mi musíš krejt záda!

6. Neviditelný matující gel The POREfessional od značky Benefit dovede zaútočit na nepříjemnosti jako jsou rozšířené póry a lesklá pleť, takže už nehrozí žádné "házení prasátek". Házet budu jedině okem...na toho kluka mýho kudrnatýho.

7. Pokud by se měly malé kabelky do ruky nosit jen při významných a slavnostních událostech, pak doporučuju vytvořit si nějakou významnou a slavnostní příležitost úplně každý den. To zní jako bezva plán, co říkáte? ;)

Tak se mějte príma - nejenom na Valentýna.

Vivi podpis

28 komentářů:

  1. Milá Vivi v mojich letech, by jsem si vybrala lenošivou denní. Koktejlky se mi také moc líbí, ale postava Twigi je už dávno za mnou.
    Tak tedy šťastný a veselý Valentýn - ať slavící či neslavící.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  2. Jé Vivinko, to je krásný článek. A já nutně potřebuju tu termosku s Mumínky!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ta lenošivá část se mi teda líbí víc :D

    OdpovědětVymazat
  4. Vivi před léty jsem koupila manželovi na Valentýna taky takový hrníček se srdičkama.Pochutnává si na čaji z něj dodnes :)

    OdpovědětVymazat
  5. Libi se mi obe pojeti! Vsechny tipy se mi libi. Znas me hlavne Dior lak, male cerne nebo se uplne vidim v cernem hambatem sacku s prusvitnymi srdickovymi zady, ktery jsem si nedavno poridila. Valentyna slavime, protoze mame s manzelem vyroci a toto bude 21.

    Krasne si tento svatek s manzelem uzijte!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní19:11

      My máme s přítelem také výročí na Valentýna. :-)))) zatím 1. rok. :-)) Míša

      Vymazat
    2. Miso,preji dalsich 20 a pak dalsich a dalsich...hodne rychle to utece a po tech letech to je lepsi jak na zacatku ;-)

      Vymazat
  6. Ty koktejlky vypadají luxusně! :)))))))

    INKA blog

    OdpovědětVymazat
  7. Parádní valentýnská inspirace, Vivinko :) A ať tak nebo onak, přeju abys si toho Valentýna za týden parádně užila :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne tipy na darčeky ♥ Vytvorila si pre mňa dokonalý nákupný zoznam :))

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný článek :) My teda s přítelem Valentýna neslavíme a ani se ten den neuvidíme, takže já volím lenošivou variantu s mojí nejlepší kamarádkou, která svého přítele na Valentýna taky neuvidí. A pořádně ty naše kluky zdrbneme ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Teda Vivi, líbí se mi asi všechno ;o). Sice jde Valentýn absolutně mimo nás, ale i tak, jako inspirace na nějaký jiný všedně nevšední den...
    Hrozně se mi líbí ty papučky, koukala jsem že je mají i v béžové a asi neodolám :o).
    Měj se nádherně :o*

    OdpovědětVymazat
  11. Liška na kolečku je da best :D Btw ty krásné diáře od paní Verunky dnes 50% slevu páč má svátek! jupí :)

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní19:10

    Ahoj Vivinko, chystáme se s přítelem na romantický víkend, čili trefila jsi se. BUdu se inspirovat hlavně večerními typy, i když tělové mléko se šampanským a puntíkatý svetr také není k zahození. :-))))) Užij si ValentýN! Ahoj Míša

    OdpovědětVymazat
  13. Milá Vivinko.Pro mě je Valentýn nejen pro zamilované páry,ale pro všechny a všechno co miluju:-)Tudíž se od rána rozmazluju,protože sebe a své děti miluju nejvíc:-),pouštím si romantické písně,obleču si šaty a krásné náušnice,takže moc děkuji za Tvou inspiraci,jak se příjemně naladit a v poklidu "přežít"tu komerční masírku všech obchodů,rádií a nevím čeho ještě,abych si Valentýna užila po svém a stihla říct všem,které mám ráda,jak vlastně moc mi na nich záleží:-)
    Krásné láskyplné dny
    Tvoje Bi

    OdpovědětVymazat
  14. Tak to je paráda Vivi, ten úvod k článku...haha mluvíš mi z duše :D A věci jsi vybrala skvělé a krásné. Také si užij Valentýna. :)
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
  15. Že by mě to ještě chytlo? Díky tvému článku. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak su zvědavá, jaký budu mít Valentýn já.. :D

    OdpovědětVymazat
  17. "Dala mi jídlo, dobré vychování a radu, jak nosit malé černé." tohle mi opravdu vykouzlilo úsvměv na tváři :D

    OdpovědětVymazat
  18. Tak ten svetrik je uplne TOP! :)

    Ivet - TheRightMe

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj holky, děkuju mockrát za všechny krásný a milý komentáře; umíte mi udělat radost. ;-)♥

    OdpovědětVymazat
  20. Anonymní21:08

    Ten puntíkatý svetr je dokonalý ♥ Já mám tričko z unimody http://unimoda.cz/ ale svetřík by se mi hodil více :)

    OdpovědětVymazat
  21. Já teda na Valentýna taky dvakrát nejsem, ale přece jenom je to svátek zamilovaných a já se tak trochu bouchla do toho puntíkatého svetru, takže je dost možné, že Valentýna budu trávit s ním.:-D A možná přizvu i kámošku a víno.:-) Krásný víkend a Valentýn k tomu! :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Puncochy bych nutne potrebovala a svetr s puntiky taky. :)

    OdpovědětVymazat