29.10.12

Zápisník Paperblanks - tak krásný, že mi vzal dech

Jsem na ně zatížená odmalička. Mám slabost pro všechny zápisníky, notýsky, adresáře, sešitky a diáře. Střídám ráda elegantní černé bloky "pro dospěláky" s těmi, které se nebojí vtipných motivů. Jenže nad nimi teď převzal vládu jeden jediný...mého srdce šampión. Strávil se mnou všechny chvíle v Paříži a je v něm plno poznámek a milých nostalgických vzpomínek. Když jsem ho poprvé uviděla, zatajil se mi dech. Nakonec jsem se zase rozdýchala, ale okouzlení nezmizelo. Jmenuje se Paperblanks. Kdykoliv ho vyndám z kabelky, abych si něco poznamenala (v kavárně, v obchodě i na pracovní schůzce), moji společníci nechávají rozmluvené věty viset ve vzduchu navždy nedopovězené a dívají se, co to mám za zvláštní "brokátovou krabičku". Vypadá sice jako drahocenná šperkovnice se třpytivými poklady, ale místo vzácných šperků jsou v zápisníku jen "moje poklady" - vzpomínky, nápady, myšlenky, inspirace i zápisky z cest.
Značka Paperblanks je klasika vonící papírem a zpracovávající každý detail zápisníků s citem a zodpovědností, která se už dneska vidí málokdy. Navíc se při výrobě sešitů a diářů soustředí i na životní a sociální prostředí a to je pro mě o důvod víc, proč jejich zápisníky milovat. S jejich diáři jsem strávila rok 2007 a 2010 a byly to opravdu skvělé dva roky...;-).
A tak volám - zapisujme si svoje vlastní příběhy, převratné myšlenky, které změní svět anebo jen malé hlouposti...Vždycky budu přesvědčená o tom, že psát ručně má svou váhu, svůj půvab a mnohem větší důležitost než cvakat do klávesnice spoustu slov, která se dají chvatným a někdy i unáhleným podržením jednoho tlačítka smazat. Slova v sešitech zůstávají napořád (a znovu a znovu dokážou těšit, rozesmívat i dojímat)...


Při mém nedávném pobíhání po Paříži mi dělal společnost tenhle malý zápisníkový skvost a jen díky němu si pamatuju všechno, co jsem zažila. 
Už dvacet let vyrábí papírenští mistři ty nejkvalitnější a nejhezčí zápisníky zn. Paperblanks a na nás už je jen ta jedna maličkost - psát si do nich všechno, co zažijeme a snažit se o to, aby těch báječných chvil hodných zápisků bylo co nejvíc.  


A čím je můj zápisník Paperblanks tak výjimečný? Je ručně vyráběný, neobyčejně kvalitní a inspirovaný miniaturními lakovanými malbami, kterými se pyšnily perské knihy v 16. století. Motivy květin jsou vytlačované a zlatavě se lesknou a mně se líbí, když se na tu parádu můžu při práci pořád dívat. Uvnitř je ukrytá kapsička, kde mám nálepky, vizitky, nahatou pin-up girl, fotky a spoustu dalších nezbytných papírových potřebností.
Vivi podpis

132 komentářů:

  1. ten je krasny!!
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle zápisníky mě vždycky chytnou za srdíčko, mají v sobě nějakou magii, jelikož jinak nechápu, proč si vždycky nějaký odnesu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evelins, máš asi pravdu; nějaké magické čárymáry mě taky v papírnictví vždycky "oblbnou" ;-)

      Vymazat
  3. paperblanks bol prvý darček, čo som od môjho priateľa dostala. už vtedy vedel, čím si ma získa :) nedajú sa nemilovať- priateľ aj zápisník :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš doma skvělé kluky (živého i papírového) ;-).

      Vymazat
  4. Ten je překrásný... Různé bločky a zápisníčky a diáře zbožňuju! Něco podobného jak máš ty, Vivi, tak jsem nedávno obdivovala za vitrínkou v obchodě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od vitrínky v obchodě jen krůček k zápisníku v kabelce. Jak říká klasik:
      "Růže k lásce schůdeček, s úctou Béda Hudeček." ;-)

      Vymazat
  5. Anonymní7:59

    Ty fotky!! To je nádhera! Nepřestanu obdivovat,kde pořád bereš nápady. Zápisníček vypadá jako nějaká stará kniha, které obdivuji na zámcích!! Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro, máš pravdu - vypadá jako nějaká "zámecká kniha" - design zápisníku je inspirovaný perskými knihami ze 16. století, tak možná proto má takovou "zámeckou atmosféru" ;-).

      Vymazat
  6. Kosmetika je fajn, ale když přijdeš s článkem o diářích, sešitcích a dalších papírových záležitostech, na nichž neskutečně ujíždím, jsem jen tvoje :-)
    Diář je vážně krásný, hned jsem se zamilovala. Zřejmě už mám tip pro Ježíška :-)
    Krásný den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježíšek bude místo panenek na klíček a fotbalových míčů nosit zápisníky a diáře Paperblanks! Výborně ;-).
      A děkuju moc. :-*

      Vymazat
  7. fabulous! i have too! xxxx

    OdpovědětVymazat
  8. Máš krásný zápisníček, Vivi. Taky se mi tahle značka moc líbí. Jenže víš co? Mně je líto do toho psát. :( Na druhou stranu, můj starý červený zápisník s černou kočkou a štíhlou holkou se rozpadává, takže dobrý tip! :) Ještě mám jednoho Moleskine, ale ten taky používám sporadicky.

    OdpovědětVymazat
  9. Teďka jsem jen tak nakoukla na Moleskiní web, a tohle teda - http://www.moleskine.com/Products-portlet/image?id=3834 to se Ti bude líbit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Binn, to je nádhera! A počkej, až uvidíš japonský diář Malý princ, který tu představím (a doporučím) někdy v listopadu. To je pohádka ;-).
      A zdá se mi, že tě budu muset naučit, že do notesů se musí psát, jinak je jim líto, že byly vyrobeny zbytečně!! Ano, vážně! ;-)

      Vymazat
  10. Miluji diáře! Můj nový na rok 2013 má jenom nudné puntíky :D. Tenhle je nádherný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Puntíky nejsou nikdy nudné - ne ne. ;-)

      Vymazat
  11. Objevila jsem tvůj blog a je perfektní! Zápisníky, notesy a diáře taky miluju, začínala jsem Moleskiny, ale teď už si diářky sama vyrábím, podle svého. Ale stejně ještě neodolám a koupím si, jako věc, artefakt, když je milý, krásný, dokonalý...a to ten ten tvůj bezpochyby je. Moc se mi líbí ty barevné desky!

    OdpovědětVymazat
  12. Vivi ty jsi můj člověk! Paperblanks je boží :) Já jsem pro změnu ujížděla na jejich French Ornate, shodou okolností jsem je před pár dny pověsila k sobě na blog :) Ale asi nazrál čas na změnu a už pokukuju o jiných dekorech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach, French Ornate - to je nádherná kolekce, letím se na tu parádu k tobě podívat. ;-)

      Vymazat
  13. Vivi tenhle je krásný! Já si od Paperblanks kupuju vždycky diáře, nejsou zrovna nejlevnější, ale srdce mi pokaždé zaplesá, když ho vytáhnu z kabelky. Teď mám taky takový rytý zlatý se vzory, loni jsem měla růžový, co vypadá jako tapeta :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokonale vytříbený diářový vkus! Potlesk ;-).

      Vymazat
  14. Anonymní9:42

    Vivysku !!!
    To je ti krasa!
    Takovy diar zapisnik!!! To jsem ani netusila, ze se neco tak krasneho vyrabi!
    Jupiiiii, koupim pro nekoho jako daruchu nebo pro Misulinka ;)
    Moc te libam, ma perska princeznicko!
    Mis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michajličko opičí, kup si určitě a to ten nejkrásnější, aby k tobě ladil! A jeden kup i pro meduidka ;-) (a jestli si nakonec koupíš taky tu tašťuchu Louis Vuitton, tak budeš to nejstylovější dítě pražský, jaký znám). :-**

      Vymazat
  15. ja uplne zboznujem Paperblanks. objavila som ich v zahranici ked u nas este neboli. mam od nich dva zapisnicky a nedam na ne dopustit :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Domi, jak si Paperblanks člověk jednou zamiluje, už nechce jinak. ;-)

      Vymazat
  16. Je to moje první položka na Vánočním seznamu :) Když jsem na něj prvně narazila, hned jsem se zamilovala, chci Paperblanks diář, jsou prostě nádherné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markvitko, chápu, chápu - člověk se do nich zamiluje raz dva ;-).

      Vymazat
  17. různé zápisníčky, sešity a diáře taky miluju, máme stejnou "úchylku":) a Paperblanks je nejlepší, měla jsem od nich diář, mám ho pořád schovaný a je radost na něj pohledět :) na rok 2013 se chystám si znovu pořídit diář právě od nich, ještě jsem tedy aktuální kolekci neviděla, ale už teď se těším!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó, tak to já aktuální kolekci viděla...smlsneš si, to ti můžu prozradit už dopředu. ;-)

      Vymazat
  18. Diáře vypadaj pěkně a hlavně kvalitně. Nedávno jsem dočetl Jmenuji se Červená, tam se to mistry iluminátory jen hemží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Zdeňku, krásu a kvalitu mají v Paperblanks dobře vychytanou.
      Jaj, to je ten příběh ze studený studně od Pamuka, nemýlím-li se...Bych se asi bála...Znám od něj doma "Nový život", tak že bych k němu přibrala "Červenou" se všemi těmi iluminátory? ;-)

      Vymazat
  19. vhodný tip na Vianoce, mám ho v zálohe pre sestru :) bez diára by som neprežila, píšem si donho všetky pokroky a výroky môjho drobca, ktoré by som inak nenávratne zabudla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvoje sestra = šťastná to žena ;-).
      Ten tvůj drobec se má, že si jeho mamka všechno píše - jednou se u čtení tvých poznámek zasmějete ;-).

      Vymazat
  20. Paperblansk se mi moc líbí! U jejich stojanu vždycky strávím hodně času. Bohužel, je tam tolik hezkých typů, že si nemůžu vybrat a tak zatím žádný nevlastním. Ale já se jednou rozhodnu! :)) Vůbec jsem si nevšimla, že to má i přihrádku na papírkové poklady :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta přihrádka si mě získala snad nejvíc ;-). Tak ti přeju, ať překonáš svou nerozhodnost a pořídíš si ten nejkrásnější diář na rok 2013. ;-)

      Vymazat
  21. Vypadá jako nádherná stará truhla...

    OdpovědětVymazat
  22. Vivinka:)
    Tak ten je fakt krásny <3 dúfam,že podobný nájdem na slovensku:) vyzerá tak "staro" ale perfektne:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ika, na Slovensku Paperblanks taky určitě seženeš...Ježíšek to jistí ;-).

      Vymazat
  23. Pondělí ráno a Paperblanks u Vivi na blogu?
    Honem uvařit kafíčko, pohodlně se usadit na pracovní židli a okusit kouzlo zakázaného ovoce, kterým je serfování v pracovní době... Oh, jak si přijdu zlobivá!
    Článek je skoro jako bych ho psala já sama... zračí moji lásku k těmto hříšně drahým a nebesky krásným zápisníkům... Do nebe vynáší mé srdce a duši a do pekel odnášejí těžce naspořené úspory... Jeden naprosto obyčejný a přesto jednoduše krásný zápisník mám pořízený pro nás dva! C. nemá pochopení pro moji vášeň, ale naše vzpomínky zaznamenané v něm si prohlíží rád. Vstupenky z kina z našeho druhého rande či fotky z naší první dovolené u moře :o) Miluji Paperblanks minimálně stejně, tak jako jeho ♥
    vlastně mám vše!! :o)

    Pěkný den a spousty krásných vzpomínek s Paperblanks :o)
    Zzdenika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, ty jsi neskutečná! Jen tak mi napíšeš komentář, který má tolik jasu, vzletu, romantiky a vášně, až se mi z toho podlomí kolena!? Tvůj přítel tě musí bláznivě milovat (a nejen pro ty půvabné zápisky)! ;-)

      Vymazat
    2. Oh, děkuji pěkně, ale za tyhle náhlé nápady (a návaly pocitů) vděčím jedině tobě a tvému stylu psaní... Jsi pro mě bezdnou studnicí inspirace a záblesků tvořivosti :o)

      Vymazat
  24. jesis ten je uplně suprový !

    OdpovědětVymazat
  25. vypadá nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  26. Je opravdu nádherný:)
    www.myfashionlife4ever.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. Kdybych byla myškou, tak bych asi bydlela v papírnictví:-)Ty haldy papíru a tužek, ořezávátek a dalších nepotřebných nezbytností, které nutně potřebuji:-o .Ovšem..., ten Tvůj blok vypadá, jako krabice plná té nejlepší čokolády!!! Ale, ne, ne..., je to zásobník, spíše pokladnice, plná vtipných postřehů naší Vivi:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renatko, jsi zlatá jako vždycky.
      Kdybysme byly myšky obě dvě, vlezly bysme spolu do papírnictví a tam pak ohlodaly všechny diáře a tužky :-).

      Vymazat
  28. Volám s tebou do sveta za písanie rukou! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sláva, sláva, tak už jsme dvě ;-).

      Vymazat
  29. Sešítky, deníčky, notýsky - to je holčičí/dívčí/dámský mor! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu :-D. Naštěstí na tenhle mor se neumírá...s tímhle morem se žije šťastněji ;-).

      Vymazat
  30. Hi Vivi! How cute, I want it too!!! Happy monday dear, kisses!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My darling, Santa comes to you...I hope ;-).

      Vymazat
  31. Milujem takéto diáre :) A ešte viac sa cení, že je vyrobený ručne... :))

    OdpovědětVymazat
  32. Vivi, tohle vypadá spíš jako umělecký předmět, vůbec jsem paperblanks neznala... A musím ti poděkovat za super inspiraci, protože to bude skvělý dárek pro moji maminku k Vánocům, která diáře a zápisníčky pravidelně používá:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Milo, maminka bude nadšená, to se sázím. ;-)

      Vymazat
  33. Ja sa tiež pridávam k zápisníkovým maniačkám, aj keď veľakrát do nich zabúdam tie "dôležité" veci zapisovať... no budem to musieť napraviť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlepší je si zapsat do notesu, že nesmíš zapomínat zapisovat si "důležitosti" každý den ;-).

      Vymazat
  34. po paperblanks stále túžim... vieš čo vivi? ja si ho kúpim na vianoce :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nino, to je ten nejlepší nápad, jaký jsem od tebe v poslední době slyšela ;-).

      Vymazat
  35. Páááni! No mne vyrazil dych už len pri prvom pohľade... neviem teda čo by som robila keby ho vidím naživo a nebodaj sa ho dotknem :) Jedným slovom krása!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, krásně jsi to popsala...podobný pocity jsem měla při prvním setkání s Paperblanks i já ;-).

      Vymazat
  36. jééé to je roztomilost sama :))

    OdpovědětVymazat
  37. Vzor mě asi určitě nenadchnul tak jako tebe, ale ta praktičnost zápisníku je určitě k nezaplacení ! Ta kapsička by se mi do diáře také hodila .-) Je to celé velmi hezký výrobek a nápad .-)

    OdpovědětVymazat
  38. Anonymní16:00

    Nic krásnějšího jsem snad ještě neviděl!Super typ na Vánoční dárek!

    OdpovědětVymazat
  39. Je nádherný a alepson vím, kde se dívat po novém diáři :)

    OdpovědětVymazat
  40. Tiež som zaťažená na diáriky, zápisníky, zošity a podobné veci. Je naozaj krásny! Aj ja už behám po papiernictvách a hľadám to pravé orechové, čo ma bude sprevádzať rokom 2013 :)

    OdpovědětVymazat
  41. Přesně po takovém už delší dobu toužím.. všechny ty jejich motivy jsou dokonalé! snad ježíšek nějaký přinese ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježíšek je príma kluk a plní přání na počkání! ;-)

      Vymazat
  42. Jj, to můžu jenom potvrdit. Měla jsem diář od Paperblanks na rok 2011. Dostala jsem ho jako dárek a milovala jsem ho celý rok :)

    OdpovědětVymazat
  43. Vážně vypadá spíše jako šperkovnice :). Já už sháním diář 2013, zatím teda marně, asi si snad nechám udělat nějaký na zakázku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stefi, ještě tu pár diářových tipů budu představovat, tak třeba se ti nějaký zalíbí a vyhneš se zakázkové výrobě, která by mohla být přece jen zdlouhavá ;-). Není nic horšího, než pořídit si nový diář v březnu (už jsem to asi dvakrát udělala a vůbec jsem nevěděla, co jsem zažila v lednu a únoru) :-D

      Vymazat
  44. Vypadá nádherně a řekla bych, že se k tobě moc hodí, podle toho, jak si tě představuju z tých článků :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klári, zdá se, že si mě ve svých představách báječně idealizuješ (a tak to má být) :-D.

      Vymazat
  45. Mila Vivi, tesi ma, ze poznavam tvoj paperblanks. Je ocarujuci :) Mozno nase paperblanksy raz aj zoznamime ;) Inak si to uplne vystihla, ta poctiva praca s citom a zodpovednostou je presne to, co mi z nich vyzaruje a vidi sa dnes malokedy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potěšení je na naší straně, milá Tino. ;-) A seznámit ty naše fešáky bychom rozhodně měly. ;-)

      Vymazat
  46. Taky jsem je loni obdivovala, ale nakonec jsem skončila u Filofaxu a jsem opravdu spokojená. Já totiž strašně nerada měním některé věci a diář mezi ně patří.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Báro, diář Filofax - to je záležitost pro disciplínovanou, elegantní ženu...taky jsem navzdory tomu, že nejsem ani disciplínovaná, ani elegantní, jeden rok Filofaxíka měla.
      Já zase naopak miluju změnu (hlavně když je k lepšímu), a tak je pro mě nový diář vždycky "velké (a radostné) rozhodnutí". Ale jak jsem tu už psala, nikdy se nedokážu rozhodnout jen pro jeden, tak se mi doma každoročně nakupí aspoň tři nové diáře ;-).

      Vymazat
    2. Vivi, tak tři diáře .... to bych fakt nedala! Mám červený, takže taky celkem upoutává pozornost a jediná nevýhoda je, že se malinko pronese, ale co už, každé jeho otevření mi to vynahradí, to je takový malý svátek.

      Vymazat
    3. Báro...no...tři (ale zapřela jsem ještě ty dva tenké...) ;-).
      Jenže - červený diář (a tlustý) - to zní stejně jako ta nejpravověrnější klasika všech klasik ;-). Hlavně, milá Báro, ať v nich máme ty nejpříjemnější zápisky.

      Vymazat
    4. Vivi, děkuju a přeju to stejné! Spoustu skvělých zápisků jako jsou tyhle na blogu.

      Vymazat
  47. ten se mi opravdu líbí=)...já se nikdy nedonutim je všude tahat a poctivě si zapisovat, jsem hrozně nesystematická

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat
  48. milujem tieto zápisníky tento je prenádherný

    OdpovědětVymazat
  49. Vivi, tento zápisník je nádherný ! ♥ Naozaj ako malé umelecké dielo .

    (a asi ťa neprekvapí, že tento rok si aj ja užívam s krásavcom od Paperblanks :) Ježiško mi priniesol :) /musela som sa ti pochváliť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Barborko, jako správná dvojčata přece musíme mít zápisníky od Paperblanks. Já pořád nad diářem roku 2013 váhám. Nejradši bych jich měla 50...obvykle si ale koupím tak 3 ;-).

      Vymazat
  50. Milá Vivinko,
    až teď jsem se dostala po náročném dni na tvůj blog a ač unavena tak s úsměvem na tváři, jásám :) Máš krásný zápisník! Na tenhle článek jsem se moc těšila, však já věděla proč. Jdu vybírat svůj nový zápisník/diář na rok 2013. Děkuji moc Vivi už vím, že nějaký Paperblanks bude můj :)

    Měj se krásně.

    Panda
    http://pandulka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pandičko Vendy, jsi moc milá, děkuju ;-). S diářem Paperblanks to bude ten nejlepší rok 2013, to se sázím ;-).

      Vymazat
  51. Je opravdu krásný! :)

    OdpovědětVymazat
  52. Miluji zápisníčky, bločky, deníčky, sešítky, diáře♥.

    Mým nejnovějším parťákem je bloček s okýnkem (tedy jen nakresleným ;)), abych se mohla kouknout přímo skrz na skrz svými poznámkami.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Klér, doufám, že ten tvůj okýnkový blok na tvým blogu brzy uvidím ;-).

      Vymazat
  53. Anonymní19:35

    Nádherný! Jenže já nějak neumím se zápisníčky zacházet. Mám jich několik, ale ještě nikdy jsem je nepoužila... Tak na ně jen občas mrknu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blogeríno milá, ale do zápisníčků se musí psát a malovat a kreslit a zapisovat úkoly i zážitky a všechno, nač se těšíš. ;-) Tak třeba tě jednou přesvědčím ;-).

      Vymazat
  54. Diář je to vážně krásný, úplná škoda do něj psát :)
    Různá hesla a motta si zapisuji velmi často, posouvají mě totiž dál, když mi dochází v lecčem motivace.
    Hezký zbytek dne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni a to já si právě myslím, že proto, že je tak krásný, do něj člověk musí psát a využívat ho, protože v šuplíku by ho nikdo neviděl. :-) Takhle mě těší každodenně ;-).

      Vymazat
  55. KRÁSNÝ je slabé slovo! sežrala bych ho!
    zbožňuju deníčky a všechny věci kolem toho! ani nevíš jak ti ho závidím<33

    OdpovědětVymazat
  56. Mně spadla čelist. Něco takového existuje? Nádhera a dokonalost!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach Marti, k tobě by se tááák hodil, když píšeš o té nádheře a dokonalosti ;-).

      Vymazat
  57. Anonymní20:38

    V Penshopu se mi vzhledově líbí šedorůžový :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jéje, to je přesně tvoje barvička ;-).

      Vymazat
  58. Prostě KRÁSA!!! mám pocit že bez něj nemůžu existovat :)

    OdpovědětVymazat
  59. To jsem neměla ani vidět!!! :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  60. Děkuju vám, jsem moc ráda, že se vám zápisník líbí a mně se zase hrozně líbí vaše komentáře ;-).

    OdpovědětVymazat
  61. Milá Vivi,
    po shlédnutí Tvého blogu jsem zůstala jako omráčená. Mám-li být upřímná, Tvůj blog je přesně mým šálkem kávy! Je nádherný a články jsou tak zajímavé, že mě vždy při čtení pohltí..Třeba tento článek o Paperblanks. Přečetla jsem ho bez mrknutí. Máš moc pěkný sloh, což velice oceňuji. Hned jsem si Tě přidala do sledování, protože o Tvůj blog nechci být už nikdy ochuzena!
    Děkuji Ti za něj a za spoustu zajímavých článků, které mě obohacují :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vratinko, dneska nebudu dělat celý den nic jinýho, než si číst pořád dokola tvůj úžasný komentář ;-)). Moc děkuju, mám velikou radost!

      Vymazat
  62. hned se na ně musím jít podívat, tomu se říká dokonalost ... diáře miluju, deníky taky ... mám teď klasický diář z ELLE, ale stále ho mám u sebe a pořád do něj něco zapisuju ...

    OdpovědětVymazat
  63. Anonymní16:13

    Já miluju notýsky, zápisníky, diáře, deníčky a bločky. Vždycky u sebe musím mít minimálně jeden, jinak nejsem schopná nikam jít :) A ten tvůj je naprosto dokonalý!!! Vždycky jsem měla slabost pro takové ty vzory, z éry našich babiček :3

    OdpovědětVymazat
  64. super post, taky miluji zápisníky a diáře, hned se kouknu na odkaz! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  65. krásný, krásný, KRÁSNÝ!! U Paperblanks stojanu se vždy musím zastavit na Chodově V Luxoru. Od té doby, co jsem si jako malá usmyslila, že jednou budu velkou spisovatelkou, musím mít doma na každém kroku nějaký notýsek (nejvíc se udrží u postele, ostatní mi neustále dcerka přemisťuje :-), popsala jsem jich hromady, mám je v krabici ve sklepě. Navíc s přibývajícími léty, co si nenapíšu, nevím a tak nezhrdnu ani drobnýma notýskama od http://www.pg-kalendare.cz/cs/kategorie/notesy-sesity

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za perfektní tip, paní spisovatelko ;-)

      Vymazat
  66. Krásný poklad máš. :) To bys měla ukázat u nás ve firmě, abych dostala na příští rok něco takhle krásného a ne obyčejný černý denní diář (i když já si ho vyzdobila podle svého) a hnedka by se mi líp plnily úkoly věci, které si tam zapisuji. :)

    OdpovědětVymazat
  67. Vivinko,
    Ten je fakt úplně úžasný , bombový ,skvělý , milovaný , vysněný ! :))
    Toho bych brala ! :)
    Miluju děníčky já sama jich určitě přes 40 ... :D
    Jako malá když jsem někde vyděla deníček , chtěla jsem ho. " Taťka vždycky vždyť už jich máš tak tisíc a já ale tenhle je krásňoučkej , toho chci " ! :D
    PS : Promiň že se ozývám zase až teĎ , ale pořád stejná písnička - škola , nestíhám , balet , teď jsem zjistila že je už čtvrtletí , takže další testy ... :D :)

    S láskou Gabulka ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Všem děkuju mockrát za komentáře. Všechny mě moc potěšily! ;-)

    OdpovědětVymazat
  69. Hi Vivi, i'm new follower^_^
    ty for your visit e comment in my blog^^
    Happy Halloween bye bye

    OdpovědětVymazat
  70. Vivi...to se Ti to bude zapisovat jedna basen:)

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
  71. Taky mám pro různý deníčky, notýsky a takové blbiny slabost! Ovšem gramloušovi jako já by tohle nikdo do ruk dávat neměl, protože já a zodpovědnost k sobě máme tak blízko, jako Amerika k Pákistánu. Jednoduše vždycky můj oblíbený deníček ztratím a pak si nadávám, že jsem si ho vůbec někam brala, když už ho zase nemám. :D

    OdpovědětVymazat
  72. Je moc pěkný.
    Taky jsem pro různé sešity a zápisníky měla slabost. Teď se snažím trochu brzdit, protože je mi vždycky líto do toho psát. Mám sice několik krásných sešitů s motivy od rostlin až po kosmonauty, Charmy Kitty nebo avengers, ale ve výsledku jen leží v poličce a práší se na ně.

    OdpovědětVymazat
  73. Asi si taky nějaký podobný taky pořídím. Je skvělý!

    OdpovědětVymazat
  74. Vivi, to je uplne uzasne...velmi ma bavi, ze u teba vzdy objavim nieco, o com som doteraz nemala vobec tusenia..:)

    OdpovědětVymazat
  75. Ten je vážně krásný!
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  76. Ten je dokonalý! Ty přihrádky vzadu nemají chybu!
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  77. Anonymní22:39

    Boze ten je dechberouci!!! Ted se uplne stydim za svuj, v plastovem obalu, s detinskym motivem, samolepkama a dalsima infantilnostma! :-D
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  78. Děkuju všem za krásné komentáře a brzy se tu uvidíme u dalších diářových a notesových tipů ;-).

    OdpovědětVymazat
  79. Miluju Paperblanks! Když jsem nedávno náhodou narazila na jejich diáře, zamilovala jsem se na první pohled. Takže hned jak byl skladem ten můj vysněný, objednala jsem! Mám ho doma asi od čtvrtku, ale nemůžu se dočkat až si do něj v lednu začnu psát :)

    Kdybych mohla, mám diářů na každý rok hned několik, protože různé bloky, diáře a sešity miluju a nejvíc miluju, jak krásně voní! Stejně jako knihy!

    Teď si brousím zuby na ten kuchařský a cestovatelský diář od Paperblanks, ale musím vydržet. Přeci jen je to dost penízků a tak chci mít jistotu, že si tam budu opravdu zapisovat :)

    OdpovědětVymazat