14.11.13

Nejlepší balzámy v krabičce aneb na velikosti záleží

Na velikosti záleží - tedy u balzámů určitě. Jsem na ně hodně náročná. Chci, aby byly velké, aby mě hýčkaly, aby voněly, aby se na rtech krásně leskly, aby hydratovaly a zvláčňovaly, aby mě těšily svým designem a aby neubývaly (a když, tak hodně pomalu). Není žádné tajemství, že všechno, co od pomády na rty žádám, splňuje prověřená klasika - balzámy Rosebud z Roseandlips. Jsem do nich blázen, ale to už jste v minulosti poznali (tady, tady a tady). A protože mi v e-mailové schránce nesčetněkrát přistál dotaz týkající se velikosti balzámů Rosebud, přeměříme si je dneska nejen zkoumavým okem, ale taky metrem.

Takže jak jsou balzámy Rosebud velké?
Jsou menší než průměrně vysoký vánoční jelen...

...ale větší, než průměrně vysoké kolouščí mládě...

...a velké akorát tak, aby se pohodlně vešly do naší dámské ručky...

Průměr krabičky je přes 5 cm, takže to rozhodně nejsou žádné třasořitky, ale velcí kluci. Používám je dnes a denně, ale jejich obsah se nijak zásadně neztenčuje (a to je používám často i jako tuhé parfémky...pěkně je nanesu na zápěstí a oni už ví, co mají dělat - krásně vonět). Seznámila jsem se s nimi asi před rokem a jejich používání je pro mě takový malý požitkářský rituál. Každý den se těším, že si jeden z nich (obvykle ostružinový s vanilkou) před odchodem z domova nanesu na rty. A pak se těším, že svou pusu jedním z nich (obvykle jahodovým) potěším po obědě. A taky se těším, že den těsně před usnutím zakončím, jak jinak, než jedním z nich (obvykle mentolovým). Jsou to takoví moji voňaví zpříjemňovači všech dnů.
Možná znáte legrační večerníčky O Radovanovi, klukovi, který se pořád jenom radoval. A protože vím, co takovou stálou radost může způsobovat, podezřívám Radovana, že měl kapsu plnou balzámů Rosebud. Tak doufám, že máte v kapse taky aspoň jeden. ;-)
PS: hlásím, že zvyšuju svou blogovou aktivitu a články se tu teď budou objevovat i v sobotu a v neděli. Těším se na vás. ♥
Vivi podpis

91 komentářů:

  1. Jůůůů, to se budu těšit na víkend ještě více než obvykle! Asi si napíšu Ježíškovi o ostružinový balzám, úplně tu vůni cítím. Děkuji za tip.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ali, tak domluveno - budeme se na víkend těšit obě ;-). Ostružinový balzám má podle mě ze všech balzámků nejhezčí vůni, dobrá volba. ;-)

      Vymazat
  2. Moc hezky pojatý článek, u nás v rodině má Rosebud každá žena starší 4 let, tedy já, mamka, ségra a věřím, že až neteř povyroste bude mít také svůj vlastní:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vsadím se, že se tvá neteř nemůže dočkat, až jí budou 4 roky ;-).

      Vymazat
  3. Anonymní9:38

    Nejroztomilejší fotky na světě! :) Vivi,kdyby jsi měla vybrat jeden balzám, který by to byl? Nemžu se rozhodnout. Evča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evčo, těžká otázka. Ale asi by to byl tenhle kultovní:
      http://www.roseandlips.cz/22-rosebud-salve.html

      Vymazat
  4. Ano, pod tohle se podepíšu a dokonce zcela výjimečně i čitelně! Od té doby, co jsem tady u Vivinky vyhrála ostružinu s vanilkou už jiný balzám nechci!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jo vlastně, Reny, ty jsi ho tenkrát u mě vyhrála. ;-) Mám radost, že ti dobře slouží.

      Vymazat
  5. Asi tak 14 dni zpatky jsrm si tady koupila ten co je na prvni fotce a... Miluju ho! Nepretrzite ho pouzivam a je furt ppny, krasne vobi, ma uzasnou barvu, baleni a jeste k tomu uzasne splnuje moje dalsi pozadavky. Simply in love! A jeste me uklidnil po zemetreseni, milacek:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je krásný, že jste spolu jedno tělo, jedna duše. ;-)

      Vymazat
  6. Vivi, děkuji, vyzkouším. Nevíš, zda balzám hojí i rozprazkané koutky ? Zatím zabral jenom čistý med.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hanni, na rozpraskané koutky netrpím, ale balzám z první fotky http://www.roseandlips.cz/22-rosebud-salve.html) je podle mě taková klasika, která se používá na popraskané, suché rty nebo i na nehtovou kůžičku atd. (něco ve stylu "zázračného vajíčka" z Oriflame), takže by mohl zabrat. Med...ten já si taky mažu na všechno ;-).

      Vymazat
    2. Nemyslím, ten můj s bambuckým máslem (z toho, co jsem tak letmo proletěla ty odkazy předpokládám, že i tady je máslo hlavní surovinou) na koutky nepomáhá. Pokaždé jen trpím a čekám, než to přejde. Zvýšeným přísunem vitamínu B jsem se zkoušela léčit jen jednou, asi to něco do sebe mělo, ale po béčku se mi dělají bohužel pupínky.

      Vymazat
    3. Je to směs vazelíny, esenciálních olejíčků a bavlníkového oleje, která v celé té kombinaci hodně hydratuje a zvláčňuje. Používala jsem jeden z balzámů v zimě, když se mi jednou úplně rozpraskaly prsty na rukou a docela rychle je zhojil. Nicméně s těmi koutky je to oříšek. Shodou okolností má teď rozpraskané koutky můj muž, tak já ho s tím snad budu mazat, abych se dozvěděla, kde je pravda ;-).

      Vymazat
    4. Já bych použila to béčko, myslím, že to není úplně od věci. Mně se po něm teda kazí pleť, tak dál neexperimentuju. Na a protože zdrojem vitamínu B jsou kvasnice... pošli muže do hospůdky na jedno. :-D

      Vymazat
    5. To je super nápad - s těmi kvasnicemi i s pivem ;-).

      Vymazat
    6. Anonymní13:56

      Hodně lidí chválí carmex ,ale já osobně to zatím nezkoušela,plánuju ho koupit mému otci pod stromek,taky na to trpí,tak to bude ten nej pokusný králík,jinak já ti vždy mázla infadolanem a bylo po problému,jeden čas jsem to používala opravdu místo balzámu,Vivi super lak na nehty,už se těším až to moje škvrně povyroste a já zase začnu s lakováním,teď to nemá cenu,není čas bye bye Eva

      Vymazat
    7. Pefektní rady, Evi, děkuju.
      Tak ať pidižvík roste co nejrychleji, hodně ho krm. ;-)

      Vymazat
  7. Krásně napsáno, Vivi. Takhle to umíš prostě jen ty. :)
    A sakriš po tomhle přeměření, si už nějaký budu muset konečně pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jo! Balzámky jsou vážně skvělé. Já používám ten první z fotky- klasiku Rosebud co voní krásně po růžích a mentolový, ten je nejlepší v létě, jak pusinu ochladí:) Ještě jednou díky za to že jsem je mohla díky Tobě objevit, jsou nejlepší;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, Radko, že jsi balzámky objevila prostřednictvím mého blogu, protože tak je naplněno jeho poslání - šířit vůkol ty nejlepší (nejen) kosmetické věci. ;-)

      Vymazat
  9. Kdyz pominu opet uzasny tip na uzasny balzamek,coz se pominout jasne neda,nejvice nadsena jsem samo,ze ze zvysenosti i tak cetnych prispevku,to je pro mne udalost dne.A i kdyz nejsem moc balzamova,asi pro mou nekomplikovanost pusiny,tak balzamu asi neodolam,alespon jednomu macikovi velkemu...pa Viv,hezky den a jeste jednou chvalim FB.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi zlatá, mám velkou radost, že tě tady i na FB vidím...takové staronové přátelství dokáže zlepšit den, ani nevíš jak. Děkuju ;-).

      Vymazat
  10. Hehe Vivi, ty si nas "stary vtipkar" :D ...vraj vacsie ako "než průměrně vysoké kolouščí mládě" :)
    A tvoja rúčka je taak pôvabná.... :)
    t

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tintinko, já to mamce vždycky říkala, ať mi místo vtipný kaše dává vepřový. ;-)

      Vymazat
  11. Ty dózičky jsou tak krásný, ale nemám ráda, když do něčeho sahám prstem a tahat s sebou štěteček by mě nebavilo :(
    A ze zvýšení blogové aktivity mám nesmírnou radost :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně tě chápu. Čisté ruce jsou při používání těhle balzámků Rosebud nutnost ;-). Mám radost, že máš radost, fakt ;-).

      Vymazat
  12. krásně napsané :) já už jsem je vídala i jinde, ale mám radši balzámky v tubě, kalíškové mám většinou jen doma a v práci, hlavně Oriflame kelímky, těch mám hroznou zásobu, a momentálně jsem se zamilovala do malinového Lip butter od Labella, krásnější vůni jsem snad ještě v kosmetice necítila.
    ale tyhle mají nádherné krabičky, možná je využiju jako dárek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko, bez nádherných krabiček by to (aspoň v mém světě) nešlo. Ovšem ten tvůj tip si rozhodně poznamenám, děkuju za něj ;-).

      Vymazat
  13. Anonymní11:19

    Ahoj Vivi,koupila jsem si díky tvým článkkům už dva ballzámy,jeden z nich jsem darovala,druhý jsem si nechala.Jsou perfektní a vždycky, když je někde vyndám z kabelky, všichni okolo se pídí, co to je a odkuď to mam :))). Moc hezký článeček.
    Ahoj Míša
    p.s.::Vivi, viděla jsem to video -víš, že jsi nádherná??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, tak to je super! Taky s balzámky budím pozornost a musím často odpovídat (i cizím lidem třeba v kavárně), odkud je mám ;-).
      PS: jéé, ty jsi kecelka! ;-)

      Vymazat
  14. mam chut sa hned nabalzamovat :) a mam brovsku radost, ze tvoje clanky mi budu castejsie sprijemnovat den :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Anonymní12:33

    Už jsem jim taky podlehla, mám Mocha a Minted rose. Ten Mocha je vážně až moc sladkej, takže se hodí na podzim a zimu. Ale ten Minted rose je prostě úžasnej, ze začátku jsem se bála, že mentolový efekt na rtech mi bude nepříjemný, ale stala jsem se na té svěžesti závislá :-). Za sebe taky doporučuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě těší, že nejsem na mentolové svěžesti závislá sama ;-)

      Vymazat
  16. vypadají opravdu úžasně a koukám, jak jsou nezvykle velké:)
    jsem ráda, že se můžu těšit na články častěji!:)
    The Huge Lover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodně lidí si myslí, že jsou to mrňouskové, takže jsem ráda, že jsem je tu dneska mohla předvést a ukázat, že jsou to velikáni ;-).
      Děkuju, taky se těším ;-).

      Vymazat
  17. Teď už také vím, proč jsi balzám na duši:-D
    Koukám, že jsi nabrala hodně energie a blog bude pomalu fungovat non-stop:-D
    Už se těším!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu říkám kompliment, děkuju ;-).

      Vymazat
  18. Vivinko, jsem ráda, že si u Tebe počtu i o víkendu :-) A jinak balzámky jsi svým kritickým a spravedlivým okem krásně změřila a já asi nějaký pořídím, i když teď jednoho plecháčka doma mám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Krásko, jeden plecháček by neměl zůstávat osamělý, to je jasná věc ;-). Na víkendy se teď budu těšit ještě víc, je moc príma být v téhle báječné čtenářské komunitě. Děkuju Ti. ;-)

      Vymazat
  19. pěkný článek, skvěle napsané :)
    žádný z balzámků nemám, ale vypadají skvěle! jsem rtěnková holka, ale i kdyby jen kvůli krabičce.. chci ho! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty krabičky...no jo, úplně tě chápu ;-).

      Vymazat
  20. Anonymní13:48

    Ty válíš Vivi! Jediné, co mě na tvém blogu mrzelo bylo, že nevkládáš články alespoň 100x denně čili víkendová plodnost mě potěšila a už se hrozně těším! Díky za to, že tu jsi! L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi mě pobavila. :-) 100 x za den článek vkládat asi nezvládnu, ale plodnější období chystám, to zas jo ;-).

      Vymazat
  21. Pěkný článek, který z balzámů je nejlepší? :) Jinak hlásím, že mám přečteny všechny články, nejvíce se mí líbí tvoje povídání o Francii.:) Jen už bohužel teď nemám co číst, asi se k té diplomce přeci jen budu muset dokopat :-/ Jen tak dál a děkuji za každý nový článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, tak to jsi zvládla téměř nemožné. Prokousávat se těmi hodně starými články, to musel být nadlidský výkon. Jsi zlatá, děkuju moc. Nevím, který balzámek bych ohodnotila jako nejlepší, ale dva úhlavní tipy mám ;-)_
      Největší klasika je podle mě tenhle: http://www.roseandlips.cz/22-rosebud-salve.html
      Nejvoňavější je podle mě tenhle: http://www.roseandlips.cz/31-brambleberry-rose-lip-balm-1.html

      Vymazat
  22. Anonymní15:03

    Vivinka,to si naozaj ty v tom videjku??Veľmi sa mi páčiš! :*
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ajko, video jsem neviděla, ale podle toho, kolik lidí už mi psalo na mejl, tak tam jsem a jo, jsem to já ;-).

      Vymazat
  23. Balzámky jsou nádherné, už jenom kvůli té krabičce stojí zato, si je pořídit :-)
    Já taky mažu o stošest, ale tyhle krásné ještě nemám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, nezbývá, než si napsat Ježíškovi. Obě víme, jak hodného máš syna, určitě Ježíškovi se sháněním vhodného (balzámového) dárku rád pomůže ;-).

      Vymazat
  24. Jeeej, tieto balzamy som vždy chcela vyskúšať, ale nejako som sa k nim ešte nedostala. Ani k tomu, aby som si vybrala, ktorý z nich by bol prvý. A druhý. A tretí. A... stačí :) Chjo...
    Teším sa, že články budú častejšie!
    Ďakujem za ďalší spríjemnený deň :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Donny, třeba se k nim dostaneš v prosinci...budu je tu totiž na blogu tak trochu rozdávat ;-).
      Jsi moc hodná, děkuju za podporu. :-*

      Vymazat
  25. srovnání s kolouškem a jelenem mě pobavilo

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Vivi,
    od pondělí jsem šťastnou majitelkou jednoho z nich - ostružina s vanilkou. Je perfektní, přesně jak o nich píšeš. Konečně je začaly prodávat i u nás v Pardubicích v jednou úžasném obchůdku. Krabička je akorát tak do ruky a musím se přiznat, že jsem ho kupovala podle obalu, zvítězil ten s dámou.
    Moc děkuji za inspiraci a hezký večer.
    Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jitko, obal u mě taky často vítězí, ale je pravda, že u těhle balzámků jde obal ruku v ruce s obsahem, obojí je bezva. ;-) Krásný večer i tobě a děkuju - moc ráda jsem tě u mě viděla.

      Vymazat
  27. Jeden z těchto balzámků bych moc ráda vyzkoušela, všechny vapdají báječně. :) Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  28. Chci toho jelenka a kolouška :-((( perfektní recenze :D

    OdpovědětVymazat
  29. Bože môj odkiaľ máš všetkých tých jelenčekov? Hlavne to mláďatko a toho čo je na jednej fotke v pozadí. K balzámom. Mne bohato postačí aj obyčajná pomáda z drogerie a splňuje všetky moje potreby. Ale je pravda, že nad Roseandlips často slinám. Asi si napíšem Ježiškovi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Emi, koloušky sbírám, hlavně ty vintage, z 50. let. Pár úlovků jsem získala na Aukru, na bleších trzích nebo na www.etsy.com (tam je hotový "fawn" ráj) ;-)

      Vymazat
  30. Jůů, to vypadá krásně, takové balení ani neznám,...

    OdpovědětVymazat
  31. Bohužel balzámek neznám,ujíždím teď na wonderbalm od Dainty Doll..juchů má i zrcátko...ale musím uznat,že jsou to naducaní fešáci,hned bych jim střihla sáčko na míru:-D...Rozněžnili mě Ti překrásní jelínci...mám pocit,že všechna ta krásná stvoření se nacházejí poblíž kouzelného světa Vivi...myslím,že medvěd Dobrotisko teď vážně pokyvuje hlavou a lišák na mě významně pomrkává zpoza flakónku pana Diora.Taky mám vyhlídnutého jednoho fešáka,takového jako slámového,ale je to prostě krasavec...a chci aby měl na vánoce u nás nový domov!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bettynko, Wonderbalm znám a ty máš skvělý vkus! ;-) Pohádkový svět (ať už ten Vivi nebo Bettynky) má jedno zásadní pravidlo - můžou do něj kdykoliv vklouznost všichni medvědi Dobrotiska, lišáci i noví slámovníci a nikdo si nic nezávidí, všichni se dobře baví a veselí. Jó, to je ten kouzelný svět, který nemusí být jen v pohádkách...

      Vymazat
  32. Balzámy vypadají skvěle, ale pro mě je takové balení docela nepraktické, díky dlouhým nehtům:)

    OdpovědětVymazat
  33. Z toho, aby to barvilo a vonělo, jsem musela slevit. Hlavně, když to funguje. Barvící a vonící tyčinky z drogerie jsou sice fajn, ale když to nepomáhalo... (Bez balzámu se neobejdu, suché rty mám celoročně, v zimě do krve popraskané. Suchý vzduch v paneláku, kam jsem se odstěhovala, tomu dodává korunu.) Bambucké máslo mám taky ráda, jen si kupuju balzámek složený ze směsi másla a jakýchsi olejů (netuším přesně, zdroj je maminka, která mi je bere přímo od výroby u nich v práci) a za pár korun to nadělá parády. :-) Vyrábějí to ručně a prý by bylo vzhledem ke konzistenci čistého másla náročné to nacpat do klasické vytáčecí tubičky, tak taky mají kalíšky. :-) A já vlastně taky nevím, jak bych tu tuhou hmotu škrábala z běžné tyčinky. Byť kalíšek není úplně praktický pro dlouhé a navíc nalakované nehty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zní to báječně a tak domácky. Připomněla jsi mi, jak jsem si dřív balzámy na rty sama vyráběla, z kokosového oleje a medu a čokolády...škoda, že jsem tak zlenivěla, byly to hezké "DIY časy" ;-)

      Vymazat
    2. Já mám ráda (nejen) kosmetický minimalismus. Pár základních kvalitních surovin a stačí. Taková péče se mi osvědčila. Nekombinuju moc miliony přípravků. Když si přečtu složení a vypadá to jak chemická laboratoř, kde půlce názvů nerozumím, dávám ruce pryč. :-) Loni v zimě jsem si rty taky léčila mimochodem medem. :-)

      Vymazat
    3. Ty už víš zkrátka o životě své a to se mi líbí ;-). Med? Ó ano, to je bezva volba - na pusu i do pusy.

      Vymazat
    4. Nooo, nejsem moc na sladké (akorát kvalitní čokoláda je moje prokletí, té neodolám :-) a vlastně ani na čaj, ale občas si čaj dám a do něj právě med. A taková medovina! :-) Jsem v pokušení to zkusit na pleť, co se tím asi dá zkazit, med je přírodní antiseptikum, hojí... :-) Na rtech měl med překvapivé účinky, jen ta aplikace není tak moc user-friendly, trošku to lepí a patlá, kam se na to zas hrabou nešikovné kalíšky. :-)

      Vymazat
    5. Milá Aaillyn, ty máš samé dobré nápady. Zkusit medovinu na pleť, to si píšu jako hlavní bod vánoční sezóny ;-). Já si med na rty patlám odjakživa - když jsem zjistila, že mi pusu neslepí tak, abych nemohla mluvit (to bych nepřežila), začala jsem si z něj dělat pleťovou masku i "pomádu na rty", dávám ho na chleba, do čaje i na nos, když se mi v létě spálí od sluníčka - je to takový všelék (a nejlepší je domácí..."vod včelaře") ;-).

      Vymazat
    6. Medovinu, prosím, výhradně do sebe (včera jsem měla na trzích, mňam, mňam) a med na sebe. ;-) Bonusem je, že po takovémhle sladkém hřešení, kdy med místo na chleba aplikujeme na pleť, nebudeme tloustnout. ;-) Já to nezkoušela, ale láká mě to, mám sice citlivou pleť, které se věčně ucpávají póry, ale říkám si, že tímhle snad nelze udělat chybu.

      Vymazat
    7. Med se používal v 19. století na pleť jako dezinfekce, neměl by pleti uškodit,. Používám už dlouho, pleť mi pak připadá jemnější. Ale jsem dost nešikovná, většinou si upatlám vlasy.

      Vymazat
  34. Jelínci a srnečci jsou ti nejlepší manekýni:) Kovové pixličky si lepší zasloužit nemohly!

    OdpovědětVymazat
  35. Anonymní22:42

    Tak koupeno a už se nemůžu dočkat, až mi přijdou!

    OdpovědětVymazat
  36. A my se těšíme na články! :)

    OdpovědětVymazat
  37. Moc vám všem děkuju za komentáře. :-*

    OdpovědětVymazat
  38. Ach jo, už půlroku rozmýšlím, kterou variantu si pořídit. Rozhoduji se mezi ostružinou a vanilkou, klasickou verzí a mocca. Tvá oblíbená verze je ta klasická, Vivi? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Juli, to je těžké rozhodování, mám ráda všechny (ačkoliv mocca je moje nejmíň oblíbená varianta). Nejvíc mám ráda mentolový, pak ostružinu s vanilkou a na třetím místě klasickou verzi Rosebud. Ale podle mě se nedá šlápnout vedle, ať si pořídíš kterýkoliv z nich ;-).

      Vymazat
  39. Ach Vivi, z tvých článků sálá pohoda, jsou pro mě zpříjemněním a zpestřením dne :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Vivi!
    Jelen je nádherný! Do toho jsem se u tebe zamilovala na první pohled! :-)
    Balzámy na rty mám také moc ráda, zejména teď v tomto mrazivém a voňavém období, kdy mi často praskají rty. :-). Balzám je zjemní, zvláční a ještě je chrání před nechtěným praskáním! No řekni, co ten balzám všechno nezvládne. :-)
    Žasnu a kochám se tvými nádhernými balzámy, ty prostě umíš hledat nádherné obaly! :-) tvé fotky a psaní jsou zase balzámem pro mne. :-)
    A je super, že budeš psát i o víkendech! Zejména, když se blíží Vánoce, moc se těším na tvé přípravy, těšení, focení a psaní! :-)

    Radovana si pamatuji i pana Sobotu, který ho báječně a hu orně namluvil! A také si pamatuji na výrostka Huga, který se snažil Radovanovy škodit! :-)
    Vivi měj se krásně a pozor na nezdárné výrostky jako byl Hugo. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Šárko,
      děkuju Ti za další krásný komentářový dopis, vždycky mě rozveselíš a potěšíš.
      Ó můj bože, Ty znáš Radovana i výrostka Huga? Já tě miluju! ;-))

      Vymazat
  41. Na první fotce mě zaujal více než balzám jelínek, ale po přečtení příspěvku se omlouvám jelenovi a vítězí balzám :-)

    OdpovědětVymazat
  42. Holky, moc vám všem děkuju za komentáře, jste zlatý. .-**

    OdpovědětVymazat
  43. Lam ty na to chodíš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A pro po, chtěla jsem Ti pogratulovat k Tvému umístění na Blogerka roku, moc sem Ti fandila. GRATULUJI!!

      Vymazat
    2. Anonymní21:53

      To me to teda hodne zklamalo. Vivi jsem hrozne fandila, ale to, co se umistilo pred ni za blogy, to mi hlava nebere. :-//

      Vymazat
    3. Holky, moc vám děkuju za milý slova a za podporu. ♥ Já už jsem svou "soutěž" vyhrála - mám tu ty nejmilejší a nejlepší čtenáře na světě - který bloger tohle může říct?! ;-))

      Vymazat
  44. Achjo, milá Vivinko, co mi to děláš. Když už jsem rozhodnutá si koupit balzámy eos, tak náhodou nebo osudem kliknu na náhodný a nevinně se tvářící článek a pak už si nejsem jistá co vlastně chci :-D :-D A chtěla bych nejlíp vše a hned, ale bohužel, vše mít najednou nemůžu.... Ale nevzdávám se naděje, že si někdy příště koupím i některý z těchto balzámků.... :-D Jakože, balzámů na rty není nikdy dost a vždy se hodí mít nějaké do zásoby, každý v jiné kabelce (protože není nic horšího, než když člověk ve spěchu doma zapomene tuhle nutnost, kterou potřebuje ke svému přežití... ) :-D A už je to tady, hledám si důvody, proč musím mít i tyhle krásné balzámy :-D Pak jsem ráda, když někde něco vytáhnu z kabelky a dělám frajeřinky na okolí a čekám až se někdo zeptá, co to mám krásného a kde jsem to koupila :-D :-D Takže budu muset čekat až do srpna (bože tak dlouhooooo) až si za vysbírané peníze na narozeninky těchto několik skvostů koupím :-D :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marti, jak já ti rozumím! ;) Vůbec si nedovedu představit, že by tahle absolutní-klasická-nezbytná-nutná-důležitost právě tobě chyběla. Srpen je sice daleko, ale však ono to tak rychle utíká, že než se naděješ, budou balzámky z narozeninových peněz u tebe. Jsou úžasné, určitě se ti budou zamlouvat (já už bych bez nich nedala ani ránu). ;)

      Vymazat