24.11.13

Kosmetika, na které jsem závislá aneb kočkou během 5 minut

Řekněte mi, která z nás nemá v záloze (a v kosmetické taštičce) alespoň jeden (nebo dva...tři) triky, jak se bleskově zkrášlit, jak zamaskovat únavu nebo se trošičku omladit a rozjasnit? Já je tedy rozhodně mám. Musím je mít, když často chodím pozdě večer domů, v noci se dívám na filmy s Paulem Newmanem (Ňoumenem, jak říká můj muž), k tomu jím palačinky, lakuju si nehty karmínově červenou a popíjím Rulandské šedé (už jsem velká). V noci jsem sice čilá, nechce se mi spát, mám plno energie, ale ta rána...potřebuju silné kafe a několik slavných zkrášlovadel, aby na mně probdělá noc nebyla znát. Pár z nich jsem vám tu už představila, ale teď jsou na řadě dva láskyplní a vtipní pomocníci od theBalm.

Za nic na světě by se mi nepodařilo spočítat, kolikrát jsem po kultovní značce theBalm šilhala v zahraničních (hlavně amerických) obchodech, kolikrát jsem už měla prst na spoušti (rozumějte na tlačítku "Add to Cart"), ale buď výrobky neposílali do Čech nebo jsem se lekla vysokého poštovného). Platonická láska jako z červené knihovny, která by zůstala bez fyzického kontaktu a naplnění, kdyby se jednoho prosluněného dne, kdy všechno vonělo, ptáci zpívali, mouchy štípaly a život byl prostě krásný, neobjevila v Čechách. Ó ano, už je u nás. Ráda v žertu říkám - Vivi byla stvořená pro theBalm a theBalm byl stvořený pro Vivi (příběh platonické lásky má filmově šťastný konec - shledali jsme se a naše láska posílila).


Nemůžu jinak, než vám povědět (klidně i telefonicky), jaké dva kousky jsem si (prozatím) oblíbila nejvíc. Pomáhají mi udělat  ze sebe během 5 minut člověka a to se rozhodně cení. A nejenže umí šetřit čas jednoduchým použitím s vytouženými výsledky, ale obaly mají retro design, který dokáže rozesmát, pobavit a vnést do líčícího rituálu vtip. Berete je do ruky a najednou nejste ustaraná, unavená nebo nevyspalá, ale je z vás "umělecká ředitelka vaší koupelny", která zvládne během chvíle omládnout a zase se trochu rozdovádět.


Rozjasňovač  Mary-Lou Manizer je...závislost, tedy aspoň pro mě. Velká kulatá krabička (dá se vůbec 8,5 gramů někdy spotřebovat?) se zrcátkem uvnitř, na které je hříšně půvabná Mary-Lou. Děvče, které skončilo ve vězeňské cele, protože její pleť byla až příliš hezká a nápadně rozzářená. Mary-Lou je rebelka, ale ruku na srdce, které z nás by vadilo z takového důvodu skončit za mřížemi? Mně tedy ne.
Mary-Lou Manizer je v kosmetickém světě pojem a není divu. Je to andělsky zlatý prášek, jemňoučký třpytivý pudr, který dokáže zamaskovat stopy únavy tak snadno a nekompromisně, jako snad žádný jiný rozjasňovač (a že už jsem jich vyzkoušela tunu...tedy tucet). Rozptyluje světlo nějakým pozoruhodně kouzelnickým způsobem, takže pleť vypadá přirozeně jasně, mladší a hezčí (nepřeháním). Navíc má tolik využití, kolik si jen lze přát.
Na oči:
- jako oční stíny (kukadla zvětší a projasní), 
- do vnitřního koutku očí (to se musí zkusit, to se nedá popsat)
- pod obočí (taková maličkost, ale nevěřili byste, jak dovede prozářit pohled)
Na tvář a rty:
- stačí velkým štětcem poprášit lícní kosti (ovšem opatrně - rozjasňovač je hodně výrazný, u něj je rozhodně "méně více"
- pro rozjasnění make-upu se dá lehce a v malém množství nanést na celý obličej
- pro optické zvětšení rtů ho používám tak, že ho nanesu malilinko na hranu horního rtu.



Zatímco vpravo na fotce můžete vidět otevřený rozjasňovač Mary-Lou, uprostřed už je druhá parádička od theBalm, o které chci psát a povídat tak dlouho, dokud mě někdo neumlčí. Řeč je o řasence Cheater.


Černá objemová řasenka Cheater!, to je takový malý příběh, vlastně drama. Dokáže rozehrát jednu z nejpropracovanějších podvodných her, kterou by měla umět hrát každá svůdnice. Zkuste si ji nanést a stát se nepolapitelnou pokušitelkou. Řasenka Cheater je dokonalá podvodnice, tajná agentka, která dovede řasy zahustit a natočit tak, že podlehne nejen ON, ale všichni. Chcete, aby se na vás díval tak, jako fešák na mé fotce? Tak aplikujte dvě vrstvy (říkejme tomu dokonalý převlek) a zamrkejte. On nikdy nepozná, že je to klam (tedy pokud se v nevhodnou chvíli neodlíčíte).


Řasenka Cheater! kromě toho, že v člověku probouzí všechnu fantazii a už nikdy ji nebudete chtít dát z ruky, obsahuje panthenol pro posílení řas. Zároveň je bez parabenů, sulfátů a ftalátů, takže o dobrý pocit z líčení je postaráno. Řasy precizně oddělí, natočí a prodlouží. Mám ráda dramatický pohled, takže nanáším tři vrstvy, a přesto Cheater dokáže, aby se na řasách neudělal žádný žmolek, aby se neslepily. Když si to tak po sobě čtu, já se vážně zamilovala.


Je mi to jedno. Je mi fuk, jestli skončím kvůli zářivým tvářím za mřížemi jako Mary-Lou nebo jestli mě vsadí do studené cely kvůli extra dlouhým řasám. Za svou lásku a mládí se budu bít! Jak říká zakladatelka značky theBalm Marissa Shipman: „Mládí je stav vaší mysli a obsah vaší kosmetické taštičky“. Ó, Marissa už ví o životě své!

Kosmetické poklady od theBalm teď najdete i na Parfums.cz

Vivi podpis

95 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Vzkaz pro všechny: moc vám děkuju za bezva komentáře, mám radost, že se vám moje holčičí nezbytnosti líbí. ♥
      PS: dostala jsem od Vás plno e-mailů týkajících se poštovného v theBalm, doručovaích podímenk atd. Než na všechny jednotlivě odpovím, mrkněte, prosím, sem (najdete tu všechny potřebné informacióne) ;-): http://www.thebalm.cz/doprava-a-doruceni

      Vymazat
  2. Krásný článek. Takto poeticky umí psát o rozjasňovači a řasence jen Vivi! Hned je chci. Chci přeci vypadat mladě a svěže.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Marti. ♥ Pravda je, že vypadat mladě a svěže, to se hodí vždycky. ;-)

      Vymazat
  3. Hmmm hmmm kosmetika určite perfektni,ale mi se začaly sbíhat sliny na ty čokoládové bonbony...zrovna piju kafe... nepodělíš se :-) ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se ví, moje milá, že se ráda podělím. Dám ti dva ze tří ;-).

      Vymazat
  4. ten rozjasňovač ! :)))) a tiež mi zrak ubehol na bonbóny :P

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé jako vždy, díky za rozveselení a zdravím! Hezkou neděli! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Tvoje články jsou tak zajímavé a originální. Krásně se to čte:) Ten rozjasňovač.. ach. Je prostě božský. Kdyby ježíškovi došly nápady, určitě mu jej nenápadně podstrčím:)
    The Huge Lover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, děkuju ;-). Ježíškovi podle mě (aspoń u nás) nikdy nápady nedojdou, od toho mu přece píšeme dlouhé dopisy. ;-)

      Vymazat
  7. Ten rozjasňovač by se mi taky líbil :). Jinak pro mě je to asi korektor, bronzer a řasenka...

    OdpovědětVymazat
  8. člověk by se nechal i zlákat :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Výborné tríčky:) Brala bych všemi deseti ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní9:59

    Perfektní článek!
    Jsi mi hrozně sympatická))

    OdpovědětVymazat
  11. Hmmm...dekuji...tak objednano a utraceno...no radeji nebudu psat kolik,ale co,dostala jsem korunky k narozkam,ze si musim neco koupit,tak ukol splnen.Miluji tyto retro obrazky a kdyz se navic prida tva uzasna recenze,jak by slo odolat.Rozjasnovaci a rasence neslo odolat a vyuzila jsem i ,,no jo,tech vanocnich slev a hup,v kosiku uz byly ani nevim jak,prekrasna paletka barevnych stinu a podklad,krem,ktery jsem stejne potrebovala...no jo,ja si to vzdy okecam.Stranky uz jsou v oblibenych a ja ti mila Vivi dekuji za odkaz na uuzo znacku.Preji krasno snad valeci nedeli treba zas u filmu???
    Kacka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kačko, tak to je perfektní, že "úkol dne" - utratit všechny narozeninové peníze, je splněn. Ráda jsem pomohla ;-). Budu se moc těšit, že mi dáš třeba pak vědět, jak jsi spokojená a jestli jsi stejně nadšená jako já. A taky mě hodně zajímá tvůj názor na paletky a podkladový krém - taky si na ně dělám zálusk.
      A vůbec neděkuj, to já zas ráda píšu o něčem ne příliš známém a senzačním ;-). U filmů jsem neděli netrávila, bohužel - tentokrát ryze pracovní víkend.
      Měj se krásně. ♥

      Vymazat
  12. Anonymní10:01

    Jen jsem nakoukla a zírám. Takový záběr zájmů. Jen jsem chvílu hledala možnost komentovat. Zde se mi to podařilo. Musím se TĚ naučit. Hezkou neděličku přeju. Kitty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kitty, mě baví fakt asi úplně všechno ;-), Jen se mě hezky nauč a zase brzy přijď. ♥

      Vymazat
  13. Vidím Vivi chichúňať sa popod fúzky!;-)) A vôbec sa jej nedivím, niekomu takému krásnemu sa ľahko chichúňa... tá pleť! (to nemôže byť len rozjasňovačom), tie očiská! (to nemôže byť len maskarou), tie zúbky! (to nemôže byť... na svete nejaká spravodlivosť?!) :-D Och, tento článok, tento zamilovaný príbeh je proste theBal/zamo/m na našu (nielen kozmetickú) dušu... Poviem to za všetkých: WE LOVE YOU.♥ To už inak nebude;-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anoooo, všichni souhlasíme a připojujeme se! Jsi kočka koček :)

      Vymazat
    2. Dandelijonko a Ivetko, vás dvě si posadím na krbovou římsu a až budu mít špatný den, zajdu si k vám pro potěchu a nějakou tu lichotku. ;-) ♥

      Vymazat
    3. Anonymní21:35

      Je to pravda, Vivi, jsi boží. Přesně tak jsem si tě vždycky představovala. Nikol

      Vymazat
    4. Ach jéééje, děkuju ;-).

      Vymazat
  14. Anonymní10:48

    Chci! Chci všechno a nejvíc chci vypadat PŘESNĚ jako ty. Jestli za tvůj vzhled může rozjasňovač a řasenka cheater, jdu do nich a od každého beru tři kusy.:) Elen

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elen, mně by se taky líbilo, kdybys vypadala přesně jako Ty (tak si určitě ten rozjasňovač s řasenkou kup), protože pak bys místo mě mohla chodit do práce a já bych mohla ještě ležet ve vyhřátých peřinách. Domluveno? ;-)

      Vymazat
  15. Niekedy mám pocit, že už mám doma neskutočné zásoby kozmetiky a najbližšie 2 roky nepotrebujem nič kupovať. Potom si prečítam takýto článok a zistím, že niečo (v tomto prípade rozjasňovač) naozaj súrne potrebujem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Zuzi, taky mám niekedy taký pocit, že už toho mám plno a nic víc nepotřebuju, ale vždycky ho rychle zaženu ;-).

      Vymazat
  16. Líbí se mi jak ty to vždycky nafotíš, vypadá to fakt kouzelně, kočičko!:)

    OdpovědětVymazat
  17. Óóó, Vivi je kočka! Já to věděla! Co na to Tomík?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Alenko, za těch 9 let, co se s Tomíkem známe, už ho žádný můj převlek nepřekvapí ;-).

      Vymazat
  18. to je taká náádhera.. tie obaly, tvoje fotky ♥
    a strááášne moc ďakujem za typ na eshop :))

    OdpovědětVymazat
  19. to vypadá velice lákavě, díky za tip a krásný článek!

    OdpovědětVymazat
  20. Vypadá to náramně! Trošku mi to připomíná Benefit... A máš krásně naaranžované pozadí na fotkách :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Klári, a víš, že máš pravdu? Nějaká podobnost tam určitě je. Akorát se musím přiznat, že co se fungování a účinků týče, vede na plné čáře theBalm. Mám vždycky radost, když nějaká značka nesází hlavně na hezký obal, ale taky funguje. Ačkoliv, ta naše malinová pomáda (doufám, že ji ještě máš), je skvělá! ;-)

      Vymazat
  21. Když ji miluješ, není co řešit, jak praví jedna profláknutá reklama :) The balm má opravdu nápadiét výrobky a pakliže fungují, je to ještě tím lepší. :) Fotky jsou prostě milé, nápadité a jednoduše tvoje, tomu se nikdo nemá šanci vyrovnat ;)
    Zdraví Eve.h

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi, Evi, kápla hřebíček přímo na hlavičku ;-). A děkuju za komplimenty. :-*

      Vymazat
  22. Vychvaluješ to až do nebe, takže to vypadá dost dobře. Fotky jsou super. .) Jen mě trošku mrzí, že ten rozjasňovač stojí pětikilo. :D :/ co když mi nesedne? Kdyby měli nějaké testovací balení, tak proč ne... ale takhle?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za dobré věci a kvalitu stojí za to si připlatit. ;-)

      Vymazat
    2. Anonymní22:34

      Pudry od Diora nebo YSL se také neprodávají v jakémsi testovacím balení, a přesto je lidé kupují a milují.
      Přesně jak zde uvádí Vivi, za kvalitu a léty prověřenou značku si ráda připlatím, protože jí důvěřuji. Stejně
      tak důvěřuji tvým recenzím, Vivi (objednala jsem houbičky, tělové mléko Bach nebo jílovou masku a velká
      spokojenost) čili řasenka, rozjasňovač a rtěnka (tu jsem objevila navíc) budou mé.:)) Tedy ihned, jak přijde
      výplata.:))
      Krásný nedělní večer. Jarka.

      Vymazat
    3. Milá Jarko, jsem moc ráda, že tě moje články inspirují. A vlastně to je přesně to, oč u mě na blogu běží - moje články mají rozveselit, trošku zpříjemnit den, ukazovat nové nebo ne příliš známé věci a inspirovat - není to žádný "nákupní řád". ;-) Pro někoho je za kvalitní pudr pětistovka málo, pro někoho moc. Každý jsme jiný, každý máme jiné priority i finanční možnosti, ale o to na mém blogu nejde. ;-) A nezapomeň mi pak napsat, jak se ti tvoje nové úlovky od theBalm zamlouvají. ;-)

      Vymazat
  23. Neviem prečo ale po každom tvojom članku mam chuť jesť!:D Tie dobroty pri fotkách <3 Užasny članok!!! ♥

    OdpovědětVymazat
  24. Jeeeej, Vivi som strašne rada že si konečne odhalila na fotkácj svoju tvár, vždy som si len predatavovala ako asi vyzerá autorka tak milých príspevkov! Nesledujem ťa úplne od začiatku takže si mi bola doteraz takou milou záhadnou snílkou o pekných veciach :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Petalko, to je vidět, že mě nesleduješ dlouho, protože tu na fotkách svou tvář odhaluju docela často. ;-)

      Vymazat
  25. Rozjasňovač je úžasný, už dlouho mě láká. Chci vyzkoušet, jestli pokoří mého oblíbence od NARSu Albatrosse. :)

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vsadila bych se, že tenhle nepokoří žádný jiný. Ale přesto budu doufat, že mi dáš vědět, jak srovnání dopadlo. ;-)

      Vymazat
  26. ten rozjasňovač! ♥ miluju všechno, co se třpytí, takže ho musím mít :D
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  27. Hihi, jsi krásná :) Skvělý článek

    OdpovědětVymazat
  28. Na fotce jde vidět jak máš pěknou pleť takže ono to prostě musí fungovat;) a jak to má ještě retro obal, není co řešit:) Ty to vždycky napíšeš tak, že si člověk prostě musí mít chuť to koupit i když to vůůbec nepotřebuje:D

    OdpovědětVymazat
  29. Líbí se mi, jak to máš pokaždé krásně naaranžované :)) <3

    OdpovědětVymazat
  30. Odkud máš ten diář??? Pověz, odkud? Jdu do něj hned teď!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Twisted, přiznám se, že teď jsem zaskočená - nevím, jaký diář myslíš. Na fotkách žádný diář není, to až v úterý se tu na fotkách jeden objeví. ;-).

      Vymazat
  31. Ten rozjasnovac mam doma taky, je skvely! Uplne me rozzari :-) jen jsem si ho objednavala ze zahranici a bez postovneho, vyslo to na lip ;-)

    OdpovědětVymazat
  32. Skvělí článek:-)

    OdpovědětVymazat
  33. Anonymní16:51

    Ach, Newman... Jaký je tvůj oblíbený film s ním:)?
    Caliope

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dolarová manželství, Tak mě někdy napadá, Frajer Luke...ale je jich mnohem víc, těžko vybírat. ;-)

      Vymazat
  34. Anonymní19:07

    hezke tipy, tuto znacku vidim uplne poprve! :)

    OdpovědětVymazat
  35. oh..paul newman je uchvatnýý :)

    OdpovědětVymazat
  36. Hello from Spain: I like the mascara. Great beauty products. Keep in touch

    OdpovědětVymazat
  37. Anonymní20:59

    Waw! Dokonalá recenze! Jen by mi zajímalo, zda se rozjasňovač hodí i pro tmavší pleť. Ty máš krásnou pletičku, ale jak vypadá z fotky, zdá se světlá, ale já mám tmavší pleť. Co myslíš,Vivinko??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozjasňovač Lou Manizer vypadá krásně i na tmavé pleti, shlédla jsem snad tisíc videorecenzí na youtube, takže je to podle mě dobrá volba pro světlou i tmavou pleť. Nebo mrkni na tohle zlatíčko:
      http://www.thebalm.cz/index.php?route=product/product&product_id=77

      Vymazat
  38. Vivinko, krásná recenze, já na theBalm narazila nedávno a teď to vypadá, že asi zaúkoluji Ježíška O:-) A zrovna když jsou i u Hauschky příští týden slevy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Krásko, Ježíšek se letos rozhodně nebude nudit ;-).

      Vymazat
  39. Ty jsi tak roztomilá, vážně. A kdo by kvůli takovému fešákovi jako byl Paul Newman nepodváděl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Oli, s kočičími fousky a ušisky je roztomilý každý, fakt. Zkus to taky ;-).

      Vymazat
  40. Když mám náladu fakt být těžce za dámu a hrozně si to užívám, tak je mojí nezbytností rudá rtěnka. :-) Je mi jedno, co je za roční období, denní dobu a kam jdu. Registruju akorát zvýšený mužský zájem, ještě na mě nikdo pohoršeně nekoukal, takže rudé rty se rozhodně nehodí jen večer na ples. :-)
    Denní nezbytností je taky řasenka (ale neřasenkuju klasickými kartáčky, preferuju umělé, své řasy mám hodně dlouhé a hodně husté, byť světlé, na to, že jsem přírodní bruneta) a korektor. Rozjasňovačům možná přijdu na chuť za pár let, zatím jsem trochu zatížená na téměř mrtvolně matnou kůži. (A ono rozjasňujte se, když jste křídově bílé. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Aailyyn, ó ovšem, rudá rtěnka nesmí v naší malířské paletě chybět. Taky si s ní ráda občas zkrášlím den. Je to taková nepřekonaná holčičí klasika ;-).
      Věř mi, nikdo nemá světlejší pleť než já ;-). Nemůžu vůbec používat žádné bronzery atd., takže jen lehoučký make-up (někdy preferuju asijské mazlíky nebo jen jemný tónovací krém), meruňková tvářenka a letmé klepnutí andělského zlatého prachu v podobně Mary Lou Manizer. Nikdy bych nevěřila, že dokáže pleť tak krásně rozzářit, aniž by bylo poznat, že je člověk nějak nalíčený (to je prostě tajné!). ;-)

      Vymazat
    2. Mně bronzery ani nesluší, nemůžu používat žádné hnědé, rezavé nebo bronzové odstíny. :-) Zatím jsem se nenaučila ani tvářenku, líbí se mi jednolitě bílá matná pleť. :-) Začnu za pár let, až si budu potřebovat během pěti minut dodat image a la "spala do růžovačka deset hodin". :-) Prozatím mi k dokonale odpočatému vzhledu stačí se alespoň trochu opravdu vyspat, ale s věkem to přijde. :-)
      Já make-up nepoužívám, protože netrpím moc na problematickou pleť, sem tam pupínek, ale korektory jsou na mě veškeré nejsvětlejší odstíny moc tmavé. Podle některých hlasů je korektor v peru od Astoru to nejsvětlejší, co se dá v drogerkách sehnat nebo jedno z nejsvětlejšího, tak jsem zvědavá, až ho zkusím. Jsem skoro křídově bílá. :-)
      Ty jsi máš ale výhodu, že moc make-upu i tak nepotřebuješ: plné rty, výrazné tmavé oči. :-)

      Vymazat
    3. Mně se tak líbí tohle holčičí povídání...škoda jen, že při tom nesedíme v nějaké pěkné kavárně (tak snad někdy v budoucnu). Já ti ani nevím, jestli to s věkem přijde...třeba moje mamka se nemaluje celý život a je krásná, má pleť jako z alabastru a spí 4 hodiny denně. ;-) Možná, že se nebudeš muset nikdy uchylovat k přílišnému patlání. Ono je opravdu méně více - já to vidím sama na sobě. Proto nepoužívám žádné barevné oční stíny, barevné tužky na oči nebo rty...sázím spíš na jednoduchost, i když moje kosmetická taštička vypadá, jako bych byla profi mejkapérka ;-).
      Ty, Aailyyn, když tě tak "poslouchám", budeš mi muset někdy poslat fotku - z vyprávění vypadáš jako můj typ ;-).

      Vymazat
    4. No, já uznávám, že v pubertě se člověk hledá a barvičky jen lítají. :-) S věkem přece jen dospěje k tomu, že v jednoduchosti je síla. Určitě máš pravdu, že kvalitní geny jsou základ (takže už víme, po kom je Vivi kočka? :-) i když si myslím, že většině žen prospěje, když se alespoň trošku nalíčí. Výrazným typům stačí ve dvaceti třeba řasenka, ale ve čtyřiceti už třeba tvářenka či rozjasňovač tu jiskru dodat umí. Malovat se naprosto minimálně je spíš o velkém štěstí na super geny, třeba tu pěknou pleť má od přírody málokdo. Malovat se jak plakát jisté né. Já jsem za to nepoužívat toho na sílu moc. Dokud mám až na nějaké ty hormonální výkyvy pohodovou pleť, nevidím důvod, proč plošně používat make-up. Je možné, že až mi bude ale víc, tak mi prospěje, dodá mi takový ten svěží a odpočatý vzhled. :-) Ale taky vypadám líp, když si dám řasenku a překryju drobné nedokonalosti, nejsem superžena, abych vypadala božsky beze stopy líčidel. (A na určité specifické příležitosti se samozřejmě dá s barvičkami doslova kouzlit.) Vycházím prostě z toho, co mi příroda nadělila, jednou je to velmi velmi světlá pleť, tak se nebudu pokoušet si vyrobit bronzové opálení a zamalovávat ji spoustou make-upu, tvářenek, rozjasňovačů a nevím, čeho všeho. :-) Všeho s mírou a respektovat svou přirozenost.

      Vymazat
    5. Souhlasně pokyvuju hlavou, pravdu díš. ;-) No, upřímně - s těmi geny mi mohla příroda ještě trošku vypomoct, dá se říct, že jsem mamce její přirozenost vždycky trochu záviděla ;-), ale člověk má být spokojený s tím, co má...něco zamásknout, něco pozdvihnout a ono si každá z nás během let přijde na to, co je pro ni to pravé ořechové. Já tedy nejsem fanoušek své ultra světlé pleti, bez tvářenky nevypadám zdravě, ale zároveň nemám problém s tím, že v létě nevypadám jako Tahiťanka (opaluju se úplně lehoučce, získám od sluníčka jen takový letmý nádech bronzu, ale nevadí, však my světlé typy nepotřebujeme být jako uhel, aby nám to slušelo, no ne?) ;-).
      Měj se krásně. :-*

      Vymazat
  41. Luci, ty jsi určitě krásná i bez rozjasňovače a řasenky. :) Každopádně děkuji za tip, řasenka mi teď dochází, tak mám od tebe fajnový tip, co vyzkoušet. ;)

    OdpovědětVymazat
  42. Anonymní23:28

    po tomto clanku sa ten rozjasnovac okamzite vypreda:-) Hodinu surfujem, odkial ho objednat, ale rada by som ho okukla nazivo, nejaky tip? Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní7:14

      Jak jsem se tak dívala, Vivi má v článku několik odkazů na theBalm a
      oni jsou výhradní distributoři této kosmetiky, takže podle mě se nikde
      jinde sehnat nedá. Nebo ano? Vyserfovala jsi něco? 8-)

      Vymazat
    2. Milá Katko, bohužel nevím, jestli je značka theBalm k dostání v nějaké kamenné prodejně, obávám se, že ne. Jedině bys musela zajít ke mně domů - své poklady ti dám ráda k nahlédnutí ;-).

      Vymazat
  43. Ešte som tieto vecičky ani nedržala v ruke a už som sa do nich zamilovala!!! Ach, tie tvoje krásne články ;-)

    OdpovědětVymazat
  44. Anonymní7:03

    Vypadáš jako panenka, je vidět, že nepotřebuješ žádné velké líčení,
    aby jsi byla krásná. O této značce jsem nikdy neslyšela a láká mě od
    nich všechno. Nejvíc mě láká řasenka a ty paletky stínů. Ať už jsou Vánoce!!!
    Eliška♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó, děkuju moc ;-).
      "Ať už jsou Vánoce" - to je v poslední době moje nejčastěji používaná věta. ;-)

      Vymazat
  45. Na rozjasňovač se taky chystám. Miluju jejich tvářenku Hot Mama a pudr Sexy mama - zkoušela jsi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ani, už jen ty názvy Hot a Sexy Mama zní báječně. Dodělávám teď oblíbenou benefití Hervanu, ale až přijde čas na novou tvářenku, rozhodně to bude ta od theBalm. S pudry se obecně moc nekamarádím, ale Sexy Mamu bych o přátelství možná jednou ráda požádala...;-)

      Vymazat
  46. jůůj, já si dělám zálusk na jejich pudr :)

    OdpovědětVymazat
  47. Milá Vivi,

    ty obaly jsou přímo rozkošné! A nechci ani pomyslet na to co skrývají, protože jak čtu tak mám pocit, že je musím mít! O této značce jsem opět u tebe slyšela poprvé a doufám, že ne naposled! Vypadá báječně!
    Děkuji za typ!
    Měj se krásně :)
    Pandička

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Vivi,
    nevyspání znám, právě si pročítám blogy a u toho piji...ano...rulandské šedé, vidím to na dlouhou noc. Tuto značku neznám, ale obaly mi připomínají ty od benefitu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teressko, máš pravdu, podobnost s Benefitem tu je, zvlášť po flašce rulandského šedého - ba ne, dělám si srandu ;-)).

      Vymazat
  49. Ahojky Vivi,
    ták jsi mi udělala chutě na tu řasenku a zřejmě svoji peněženku zase vyprázdním haha :-D ale s radostí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Simčo, není nic lepšího, než vyprazdňovat peněženku S RADOSTÍ! ;-)

      Vymazat