13.12.12

Nejlepší vánoční filmy aneb Pyžamový den

Když je potřeba uklidit dům, zabalit (ještě předtím vymyslet a nakoupit dárky), napéct dvacet druhů cukroví (já dělám jen jeden druh - česnekové jednohubky), vyřídit všechny e-maily a pracovní resty (aby měla dušička o svátcích klid), je na to všechno jediný možný recept, jak si zachovat chladnou hlavu. Udělat si jeden celý den volna pro sebe, na zem rozložit buclaté polštářky, nacpat si do pusy karamelky (tři najednou) a pouštět si desky a filmy. Třeba tyhle:

♥ Dárek z lásky - jeden z nejhezčích a málo známých vánočních filmů. Úžasná Susan Sarandon (ve společnosti Penélope a dalších zvučných jmen...ačkoliv né zas tak zvučných, aby se z toho stala "hra na slavná jména"), dojemné příběhy (ale né zas tak dojemné, aby se z toho stala "snůška otřepaných klišé") a všední i neuvěřitelné okamžiky poskládané do překvapivé mozaiky. Budete se smát i plakat (a vo tom to je).

♥ Prázdniny - mimořádně obsazený vánoční film, který vybočuje z běžných romantických komedií. Tohle je opravdu vtipné, zábavné, milé a se spoustou sněhu. Jude Law pije horkou čokoládu s Cameron Diaz oblečenou do růžového kašmírového svetříku (možná jí ho Jude trochu záviděl), zatímco Kate Winslet bydlí v pohádkové chaloupce s praskajícím ohněm v krbu...ale všechno se nám to pěkně zamotá... Nejpohodovější vánoční film, jaký znám.

♥ Bílé Vánoce - muzikálová komedie z roku 1954 (už kvůli závěrečné písničce a té něžně nechvátající atmosféře musíte vidět...vždyť není kam spěchat).

♥ Láska nebeská - film plný optimismu, pohody, lásky, Vánoc a humoru. Nikdy nezklame a já si k němu i po mnoha letech, co ho znám, beru o Vánocích papírové kapesníčky (dobře se u něj pláče smíchy i dojetím).

A pro dospěláky s dětskou duší (doufám, že to jste vy všichni, když jste na mém blogu) tu mám ještě pár filmových příjemností, které zaručí tu správnou vánoční atmosféru:

♥ Santa má bráchu - Vince Vaughn vás donutí dívat se až do konce (on vážně docela dobře tancuje).

♥ Velká vánoční jízda - a já myslela, že skvělé vánoční kreslené filmy se už nedělají...dělají a tenhle je nový a senzační.

♥ Pettson a Fiškus - rozpustilý kreslený vánoční film, ve kterém mimo jiné poznáte, co nebo kdo jsou to Kleptíci!

Takže nezapomeňte zamknout, vypnout mobil, obléknout si flanelové pyžamo (máte taky bílé s růžovým proužkem?), udělat si konvici čaje (v poslední době se bojím přidávat do něj rum, takže jen tak...prostý, chutný čaj), připravit plno polštářů, vlněný pléd a Pyžamový den může začít...

PS: a pokud máte chuť naopak na něco vyloženě nevánočního, připomeňte si moje zlaté filmové časy v posteli tady.



Na fotce: můj oblíbený chlupatý jelínek s kostkovanou mašlí, DVD "Dárek z lásky" a v pozadí LP deska Vůně jehličí (moc pěkně se točí).


Když jsem (v létě) ulovila LP desku z 50. let "Rudolph the Red Nosed Reindeer" se starými vánočními songy, byla jsem šťastná jako...jako porcelánová bílá labuť (snad jste nečekali, že napíšu "šťastná jako blecha"). Gramodeska má nejkrásnější obal s Rudolfem a jeho typickým červeným nosem...že se můj jelínek do Rudolfa zblázní, se dalo tak trošku předvídat...


Zleva: v pozadí LP "Už z hor zní zvon", "Vůně jehličí", "Rudolph the Red Nosed Reindeer" a zamilovaný jelínek (ach ti kluci!). 

Vivi podpis

72 komentářů:

  1. Určitě se na nějaký s přítelem podíváme, děkuju <3 Znám Lásku nebeskou a Velkou vánoční jízdu, oba jsou skvělé. Ale VVJ byla úžasná a jak říkáš, nová :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. VZKAZ PRO VŠECHNY ♥
      Ráda bych Vám všem poděkovala za neuvěřitelně milé komentáře a přání k svátku! Včera jsem nebyla na internetu (nadělila jsem si k svátku nevšední dárek "Den bez počítače"...ale stýskalo se mi po Vás) ;-). Když jsem dneska přišla na svůj blog a přečetla si Vaše úžasné řádky, ani nevíte, jakou jste mi udělali všichni radost. Moc Vám děkuju!
      Jsem šťastná, že se tu u mě schází tak milí lidé jako jste Vy, moc si toho vážím!
      Přeju Vám krásný předvánoční čas a brzy zase u dalšího článku na viděnou. ♥
      Vaše Vivi (Lucie).

      Vymazat
  2. Prázdniny miluju, je to jeden z mých nejoblibenějších filmů.
    Dneska bude na programu Dárek z lásky:),jsem zvědavá. Penelope mám jako herečku moc ráda.
    Díky za tip Vivi :-*

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za skvělé tipy na filmíky :) určitě na nějaký s přítelem koukneme :)

    OdpovědětVymazat
  4. Juuu ♥
    Milá Vivinko,
    to je senzační článek! Mám chuť dnes zůstat doma a udělat si pyžamový den!Škoda, že nemůžu. Mimochodem skvělý výběr filmů! Píšu si, abych na některý z nich o Vánocích nezapomněla! Všechny jsou totiž ty nejlepší právě pro tento vánoční čas :) Měj se krásně.

    Pandička

    OdpovědětVymazat
  5. no jo, Láska nebeská musí byť! aj v priebehu roka :-) Dokonca aj môj drahý ma ten film rád a pozerá ho bez toho, aby pri tom čumel do notebooku :-o)

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní9:19

    Zase jsi mě pobavila jako nikdo 8) Do zamilovaného jelínka jsem se zamilovala a tvůj vánoční filmový výběr prostě nemůže být lepší. Bílé vánoce z padesátého čtvrtého,waw! 8)
    Krásný svátek,Vivinko (Lucinko!) 8).
    Míša

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Vivi,
    určitě dám na Tvá slova a doporučení a zkouknu první tři výše zmiňované filmy, protože ty mě zaujaly. A láska nebeská je pro mě klasika :)
    Pyžamové dny miluju, sice si připadám jako lemur, pomalá a nic se mi nechce, zato si ale vychutnám celý den :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné ráno milá Vivinko..
    Máš pravdu,neměly bychom zapomínat na své duše,ať jsou jako v peřince a taky si odpočinou v tom velkém shonu,který je pořád kolem nás..
    Filmy jako Dárek z lásky a Láska nebeská,jsou u nás něco jako "povinná četba":-)
    Můžu všem vřele doporučit..
    Přeji Ti nádherné jmeniny a posílám spoustu pozdravů z Bojnic:-)
    Bi

    OdpovědětVymazat
  9. To jsem se teda pobavila - česnekové jednohubky, ty jsi prostě číslo :-))). A díky za tipy na filmy, strašně ráda se nechám inspirovat!

    OdpovědětVymazat
  10. Milá Vivinko,
    na Vánoce se na pohádky moc nedívám, obzlášť ty české mě z nějakého mě neznámého důvodu nebaví, ale na tyhle filmy se moc ráda podívám a podniknu to přesně podle Tvých rad v pyžamu (já mám se sobem) s pořádně velkou várkou čaje, protože ho poslední dobou piji po litrech, zalezu si pěkně do vyhřáté postele a budu tam celý den :) už se těším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A abych náhodou nezapomněla: Všechno nejlepší k svátku ♥ :)

      Vymazat
  11. Prazdniny miluju, Lasku nebeskou taky. A pak jeste Zazrak na 34. ulici (cernobilou i novou verzi) a Malou princeznu s Shirley Temple nebo tu od Cuarona :).

    OdpovědětVymazat
  12. U nás to zatím taky vypadá na česnekové jednohubky :o)
    Nikomu se moc do pečení nechce a ta trocha, co se upekla, je už snězená ....
    Láska nebeská a Prázdniny rozhodně vedou a jsou No.1

    OdpovědětVymazat
  13. Moje milá, nejsi ty moje dvojče? ( ehmmm, spíš dcerunka ;-) ) Tyhle filmy miluju, pyžamový den si fakticky udělám jednou za čas a pyžámko mám s medvídkama. Víš, díky tobě a tvému objevenému blogíku jsem zase našla tu malou holku v sobě a vůbec se už nestydím za plyšáky v posteli, za to medvědí pyžamo, a jiné rádoby dětské blbiny. V mém slovníku objevilo se slovo "no ať " ( to jsem říkala jako malá a pak se začala rovnat podle "dospěláckých " zásad ) . Jsi kouzlo, které mě letos potkalo, a asi už bylo na čase. Děkuji ti. ( to všechno je bez legrace! ) Posílám ti bílé huňaté pozdravení a velikánskou pusu k svátku. PS. Když jsem čekala děti ( třikrát holčičku a byl to samý kluk ;-) ) , přála jsem si Lucinku, to jméno jsem od gymplu zbožňovala. A dnes, na Lucii, jsem měla maturitní ples, před...no dávno ;-) Takže Lucie pro mě hodně znamená :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Jelínka máš roztomilého jen co je pravda. Pyžamový den si vždy dělám na Nový rok a je to moc fajn den.

    OdpovědětVymazat
  15. Můj nejoblíbenější vánoční film jsou Vánoční prázdniny - National Lampoon's Christmas Vacation. Ten sjíždíme každý rok :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní15:18

      Tak tenhle film faaakt můžu,viděla jsem ho xkrát a stále mě baví..

      Vymazat
  16. Díky za tipy na dětké filmy, jelikož v Těch pyžamkách zůstaneme minimálně 3. Čaj sice bude muset být bez rumu, ale to zas tolik nevadí. Možná ještě mrknem na Karlíka a továrnu na čokoládu, Umpalumpové nemůžou o Vánocích chybět :)

    OdpovědětVymazat
  17. Milá Vivi, tak jsem si to vše přečetla a napadlo mě, že by bylo nejlepší,
    kdybych mohla k tobě přijet!! Ležely bysme v posteli a koukaly na telku,
    ty bys mě mohla krapátko hýčkat !!Hmmm, to by se mi líbilo:))))
    Jinak ti přeju k svátečku hodně lásky a aby tě ta neposednost neopustila,
    Abys byla pořád ta Lucie, postrach ulice!!!Měj se hezky, je mi u tebe fajn!
    *Romča*

    OdpovědětVymazat
  18. Viv, tak jsem si tvým článkem zpříjemnila čtvrteční dopoledne. A kouká na filmy s tebou i zamilovaný jelínek?
    Prázdniny jsou super film a Láská nebeská patří k Vánocům stejně jako např. salát. :) Vždycky u ní zdobím stromeček (dávají jí 23.12.). :)
    Díky za další tipy. O Vánocích bude konečně čas ležet v posteli nebo na gauči (to preferuji před sezením na polštářích) a koukat na filmíky a pohádky. Neskutečně se na to těším. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Milá Vivi, téééééda to musí být paráda, celý den v posteli. Úplně se tam vidím. Jen ty filmy asi teda vůbec neznám, tak to budu muset co nejrychleji napravi. Díky za tipy.
    Přeji ti krásný svátečkový den. Majka

    OdpovědětVymazat
  20. Já mám poslední dobou odpočinku až až a na filmy času taky dost. Ale jinak, jak o tom píšeš, hned jsem dostala chut se jen válet :D Jo a čekala jsem, že řekneš štastná jako blecha!

    OdpovědětVymazat
  21. Ti jelínci jsou kouzelní,nejsi ty tak trochu dohazovačka?No jo,na vánoce nechce být nikdo sám,a labuť vypadá,že jim to šťastné shledání taky přeje!Velkou vánoční jízdu jsem viděla a nečekala jsem,že mě tak dostane...obzvlášť mě dostal Santa nejstarší se svou hláškou..o ženskejch se taky tvrdilo,že se nenaučej číst:-D...Na konci,když pozorovali tu malou rošťandu,jak rozbaluje kolo a má takovou radost..připomnělo mi to,jak se děti umí úžasně radovat a ukápla mi i slzička..Já na filmech dost ujíždím a na vánoce obzvlášť..Já mám nejradši Shreka na toho koukám pořád..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A všechno nejlepší k svátku.Vždycky když slyším jméno Lucie..tak se mi vybaví rošťanda s formelákama.Jako malá jsem jí vždycky záviděla všechny ty rošťárny...

      Vymazat
  22. To je od teba velmi mile Vivi,diky za filmove tipy. Uz si ich aj idem zapisat do notesika, kde pockaju na svoju chvilu :)
    A este mam potrebu podakovat za vsetkych tvojich citatelov (specialne tych s detskym srdieckom vo vnutri :) ) za tvoje tipy, inspiraciu a vsetky skvele vynalezy. Co by sme bez Vivi robili... :*
    T.

    OdpovědětVymazat
  23. Milá Vivi, pyžamový den by se mi fakt moc zamlouval, protože nějak tak cítím, i když se snažím to brzdit, že čas nabírá tempo :-( A když ne teď, po Vánocích si ho rozhodně udělám! Krásný den! Jo a můj favorit je 100% Láska nebeská :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Děkuji ti za tipy a jestli smím i já něco doporučit - neznám vánočnější film než starý americký Život je krásný! Tenhle film prostě stojí za to a obzvláště v tomto čase! http://www.csfd.cz/film/1279-zivot-je-krasny/?all=1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Reny, další věc, kterou máme společnou! ;-) Miluju film Život je krásný a plánovala jsem si ho nechat na samostatný článek, protže jsem nechtěla, aby zanikl mezi ostatními doporučovanými filmy, ale už o něm článek nestihnu. Doufám, že za rok v tuhle dobu se na mém blogu bude scházet stejně úžasná společnost a na Život je krásný zbyde dost času. Je to půvabný vánoční film (znám ho ale jen dva nebo tři rok a až teprve loňské Vánoce se mi podařilo opatřit si ho v poměrně dobré kvalitě na DVD - byla jsem přešťastná) ;-).
      Letos se chystám i tenhle film (taky s jedním nebeským andělem): http://www.csfd.cz/film/24397-bishops-wife-the/

      Vymazat
    2. Ale to jsi mě mile překvapila! Já neznám nikoho /teda teď už to vlastně neplatí :)/, kdo by ten film viděl nebo miloval stejně jako já :) To se člověk hnedle probere ze svých malicherností, když shlédne něco takového, že? :)

      Vymazat
    3. Přesně tak, Reny, tenhle film je krásná (stará, ale nestárnoucí) pohádka, která hladí po duši. Ještě jsem si ho letos nepouštěla, ale mám chuť to napravit ještě dneska (a to se ví, že si při jeho sledování rozhodně vzpomenu na Tebe). ;-)
      Jen mi ještě chybí ke štěstí přijít na to, jak se jmenuje ten film, o kterém tu píše Marci (o pět komentářů níž)...to bude oříšek. Neznáš ho náhodou?

      Vymazat
  25. Lásku nebeskou mám taky moc ráda :-) A s bráchou si na Štědrý den vždycky pouštíme Polární express, strašně se mi líbí myšlenka toho filmu :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Milá Vivi, miluji tvůj blog... je přesně takový jaká jsem uvnitř i já... jen ty to umíš tak pěkně dát najevo! Všechny filmy musím o svátcích vidět!!! Díky a krásné Vánoce!!!

    OdpovědětVymazat
  27. Taky bych uvítala den volna jen pro relaxaci :) Už za týden...

    OdpovědětVymazat
  28. Hi my friend!!♥♥♥ Thanks for the tips, they must be really nice Xmas movies! I can imagine you watching them!!:) Lol you made me smile, you got the songs LP in summer? it sees you love Xmas! The reindeer is too adorable!! Have a geat day my dear! big hugs to you!! TVTB!!♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  29. skvělé filmy, všechny se mi strašně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  30. Milá Vivi,o filmech jsem ti již komentář jednou psala a shodly jsme se na nich spolu,přeeji Ti krásný sváteční den a to doslova,protože slavíš svátek.A protože jak čtu,chodí sem k Tobě čerpat dobrou náladu i pamětnice jako já,chci se zeptat,zda někdo neví jak se jmenuje starý americký film s vánoční tematikou o chudé dvojici mladých lidí,ona s krásnými dlouhými vlasy a on jediné co má jsou drahé hodinky,on je prodá kvůli sponě do vlasů pro svou milou a ona své vlasy ,aby měla na řemínek k hodinkám.Je to dávno,co jesm ten film viděla,nepamatuji si název,ale možná by někdo věděl.Určitě byl také z padesátých let.Děkuji a vše nej...k svátku Lucinek.Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marcelo, děkuju za krásný komentář a přání k svátku ;-).
      Pokusím se nějakým způsobem zjistit, o který film se jedná...zní totiž naprosto úžasně...chci ho vidět hned teď...takže nezbývá než se pídit po názvu.
      A jako "film útěchy" si můžeš (hned dneska večer) ;-) pustit film Život je krásný (režie Frank Capra)
      http://www.csfd.cz/film/1279-zivot-je-krasny/?all=1
      nebo Dvanáct rozhněvaných mužů (tenhle sice není vánoční, ale je to neskutečně silný film /nic silnějšího jsem ještě asi neviděla/, který se k době Vánoc jistě hodí)
      http://www.csfd.cz/film/6178-dvanact-rozhnevanych-muzu/
      Krásné dny přeje Vivi

      Vymazat
  31. Anonymní15:25

    Ahoj.Pyžamkový den mám moc ráda a "dodržuje" ho hodně lidí..Jelínek je úžasný i jeho kámoška labuť.Mé oblíbené vánoční filmy-Prázdniny,Přežít vánoce,Vánoční prázdniny,Sám doma,Vánoce naruby,Grinch.Tvé články mám moc ráda,přeji krásné pyžámkové dny.

    OdpovědětVymazat
  32. tak niečo stiahnem ;))

    OdpovědětVymazat
  33. znám jen lásku nebeskou, asi bych to měla napravit :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Tak na ten Darek z lasky se jdu mrknout :)

    OdpovědětVymazat
  35. milým článočkom si ma opäť potešila a vďaka za tipy na filmíky! :) :)

    OdpovědětVymazat
  36. Santa má bráchu, to nemá chybu!♥

    http://eliska-dvorakova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  37. Milá Vivinko,

    děkuji Ti za připomenutí Pettsona a Fiškuse, které jsem ještě v době mého docházení do mateřinky milovala :)). Dovolím si doporučit Ti na oplátku svůj oblíbený vánoční film. Je jím Santa Clause (jak první tak druhý díl :)), s Timem Allenem v hlavní roli. Pohodový večer!

    K.

    OdpovědětVymazat
  38. Vivi, díky za tipy na pěkné filmy, budou se hodit, až o svátcích kluci večer usnou, tak si s mužem strávíme chvíli času pěkně příjemně spolu u hezkýho filmu...a dáme si k tomu punč, rumu se nebojíme, kupujeme ověřený a bezpečný:-D. A díky i za tipy na pohádkové, animované, ty přijdou vhod zas pro Lukáška:-)

    OdpovědětVymazat
  39. Anonymní18:59

    Milá Vivi,
    děkuji za tipy na pěkné filmečky. Tvůj "pyžamový den" bych ráda dodržela, ale bohužel není čas a tak jen musím říct , že se budu snažit všechny filmy zkouknout ;). Určitě se letos podívám na Lásku nebeskou, která už je zapsaná v mém diáři :D (asi jsme jediná, kdo ji ještě neviděl). Nejvíce mě však zaujal Dárek z lásky , na který si taky budu muset udělat čas . Děkuju za inspiraci :)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  40. Tak jsem Vivi zjistila, že si nic neužiji, chybí mi to nejdůležitější..., růžové flanelové pyžamo s proužky:-D
    P.S.
    děkuji za dobré tipy, ještě vychmátnout ten správný čas.

    OdpovědětVymazat
  41. ja som za film Prázdniny, ten môžem vidieť aj 100x :)

    OdpovědětVymazat
  42. jeee, už se těším na tu pohodičku, jak popisuješ:), http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  43. Vivi, vzhledem k tomu, že letos všechno zázračně stíhám a mám docela volno, jsem z Tvého článku naprosto nadšená. Díky za tipy:-)) Prázdniny jsou skvělý film a Láska nebeská, bez toho nejsou Vánoce:-)

    OdpovědětVymazat
  44. Pyzamove dny miluju, jen bych jich mohlo byt v posledni dobe vic :-)

    OdpovědětVymazat
  45. Mluvíš mi z duše, Vivinko. Prázdniny a Lásku nebeskou sjíždím taky každé Vánoce minimálně dvakrát ;)

    OdpovědětVymazat
  46. Tá každým milovaná Láska nebeská má uspáva,nikdy som nevidela koniec lebo som zaspala :D
    U mňa nesmie chýbať v tomto predvianočnom čase určite Christmas vacation(vianočné prázdniny)z Chevy Chasom ,ktorého z tých starých vykopáviek mám najradšej.Síce je tento film z roku 1989 ale vždy sa na ňom nasmejem a je fakt jedno koľkokrát som ho už videla.:D

    OdpovědětVymazat
  47. Film Prázdniny miluju. Kdykoliv. Nejenom o Vánocích. Ale nejlepší vánoční film, bez kterýho prostě nejsou Vánoce a na kterej koukám každej rok, je pro mě Grinch. A taky se tradičně podívám na kreslenej Polární expres.

    OdpovědětVymazat
  48. Anonymní17:21

    Vivinko, Láska nebeská je nejkrásnější film pod sluncem, ale ostatní filmy jsem neznala. Po tvém článku jsem si stáhla Bílé Vánoce, film Santa má bráchu a Dárek z lásky. Za včerejší večer a kus noci :) jsem shlédla všechny a teď chci napsat už jen jediné: TY JSI NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ! Díky!!! Bára S.

    OdpovědětVymazat
  49. VZKAZ PRO VŠECHNY ♥
    Ráda bych Vám všem poděkovala za neuvěřitelně milé komentáře a přání k svátku! Včera jsem nebyla na internetu (nadělila jsem si k svátku nevšední dárek "Den bez počítače"...ale stýskalo se mi po Vás) ;-). Když jsem dneska přišla na svůj blog a přečetla si Vaše úžasné řádky, ani nevíte, jakou jste mi udělali všichni radost. Moc Vám děkuju!
    Jsem šťastná, že se tu u mě schází tak milí lidé jako jste Vy, moc si toho vážím!
    Přeju Vám krásný předvánoční čas a brzy zase u dalšího článku na viděnou. ♥
    Vaše Vivi (Lucie).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opožděně všechno nejlepší, naše milá Lucie :))

      Vymazat
  50. Anonymní19:19

    Díky za nápady na vánoční filmy, přišlo že už jsem všechny zkoukla a nemám se do Vánoc na co dívat ;)

    OdpovědětVymazat
  51. Přiznám se, že z Tebou uvedených filmů znám jen Lásku nebeskou, ale hodlám to napravit! Díky za tipy :).

    OdpovědětVymazat
  52. Vivi ďakujem za tipy na filmy ! :))

    OdpovědětVymazat
  53. Děkuji za tipy, něco si určitě stáhnu :))
    Jinak moc hezké fotečky :)

    OdpovědětVymazat
  54. Dárek z lásky neznám, ale to musím rychle napravit! Jinak Láska nebeská je úžasná!

    OdpovědětVymazat
  55. Děkuju za milé komentáře, mám radost, že se vám moje vánoční tipy na filmy líbí. Tak teď už jen mísu buráků a zapnout "play". ;-)

    OdpovědětVymazat
  56. Včera jsem zrovna koukala na Lásku nebeskou, je to taková naše vánoční klasika:-D Určitě ale zkoukneme i další, díky za tipy:-D

    OdpovědětVymazat
  57. Jéé děkuju za super seznam :) Mě vždycky přijde, že když se rozhodnu naladit se na vánoční atmosféru filmem, tak nikde žádnej neni! :D
    A flanelový pyžamo mam bílý s fialovym proužkem :D ale je to spíš noční košile

    OdpovědětVymazat
  58. Lasku nebeskou a Prazdniny proste miluju...a z Prazdnin bych si strasne moc prala mit takovou uzasnou chaloupku jakou mela Kate Winslet...vcetne toho psika:)

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
  59. Anonymní5:06

    Jelinek je krasnej! :-) A predstav si, mila Vivi, z Tvych oblibenych filmu znam jen Lasku nebeskou! Musim to napravit, kor kdyz jsem ted zase chciplon chciplej a musim lezet v pelechu.. Ale z nostalgie si dneska frcim na Vrchni, prchni! a S tebou me bavi svet. :-)
    Jeste me ceka Popelka a Sul nad zlato.
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  60. My doma nemáme televizi ( ani mi nechybí, abych Ti řekla pravdu ), ale máme spoustu pohádek na disku, takže už se moc těším na to zachumlání a pohádkování :)

    OdpovědětVymazat
  61. Holky zlatý, všem vám děkuju za krásný a nejmilejší komentáře. :-*
    I když ani já nemám doma televizi a všechny filmy si pouštím - jak říká můj taťka - na "placičkách", budu mít letošní Vánoce pocit, že se díváme na všechny ty bezva filmy společně. ;-) Užijeme si to! ;-)

    OdpovědětVymazat
  62. Anonymní8:49

    Diky za paradni tipy, od tebe vim, ze nezklamou:-)

    Tady je tip na moje!

    https://sekackafilmuje.wordpress.com/2015/11/06/vanocni-filmy/

    OdpovědětVymazat