7.10.13

Na návštěvě u mě doma...moje koupelna

Chodíte na návštěvách rádi do koupelny a nenápadně se rozhlížíte po voňavých lahvičkách svojí hostitelky? Já se musím přiznat, že se vždycky těším, až si nenápadně odskočím a na chvíli se stanu koupelnovou špionkou. Pokud máte podobnou zálibu, třeba se rádi podíváte do koupelny ke mně. Tak pojďte, jste zváni do mého koupelnového budoáru...


Na začátek špionážní reportáže z mojí koupelny tu mám na fotce malou ukázku, jak to u mě vypadalo před rokem. Moje záliba v jednoduchém základu, který tvoří bílé stěny i police, světlé dlaždičky, krajkové zrcadlo a jednobarevné ručníky (nejradši mám bílé a tyrkysové), zůstává neměnná. Jediné barvy, které v koupelně mám, obstarávají květiny a poličky s mými koupelnovými poklady.

Existuje tolik možností, jak si koupelnu zařídit a já už v duchu pletu designovou nit, se kterou budu "vyšívat" v naší příští koupelně (ó ano, máme v plánu se stěhovat, ale nebude to hned). Ale ať si člověk koupelnu vyparádí jakkoliv, nejdůležitější je cítit se v ní jako v pravých luxusních lázních.

A když mluvíme o luxusu, nemyslím tím dlaždičky z pravého zlata (ovšem neodmítla bych je, kdyby mi je někdo nabízel) a umyvadla z toskánského mramoru. Mám na mysli luxus horké vany s bylinkovými olejíčky nebo naopak citrusové rychlé sprchy pro ranní elán, obklopit se milovanými vůněmi, trošku se rozmazlit kosmetikou svého srdce a mít kolem sebe hebké osušky, plápolavé svíčky a drobnosti pro potěšení. To je ten doopravdický luxus - udělat si z koupelny místo pro radost, oázu zkrášlování a vnést do ní kousek sebe.


Prasátko z Benettonu (původně přívěsek na klíče) je celé růžové a sametové, a přestože už ho mám hodně dlouho, pořád mi dělá milou dekoraci a úsměv na rtech. Baví mě malé vtipné drobnosti jako je tenhle sametový čuník, který má navíc i lehce "výchovný charakter" (kdo si neumyje ruce, na toho zachrochtá...nevěříte?).


Parádní lahvičky s voňavým (ideálně přírodním) obsahem se mi nikdy neomrzí. Každá má v mé koupelně své místo. Některé kupuju znovu a znovu, jiné ráda měním. Z nekosmetických věcí patří mezi stálice růžový pejsek se záchranným kruhem a pruhovaným tričkem (maskot od Victoria's Secret) a nahatá tuzexová panenka Vivi (ta holka je celá po mně).


Plechové cedulce "Nicht vergessen Zähneputzen" vděčím za to, že má v naší rodině každý zuby jako tygrrr, protože nikdy nezapomíná na jejich čistění (a tak tu cedulku radši nikdy nesundavám).


Bio kosmetika Bach, Dr. Hauschka a Monoi z Tahiti jsou mým oblíbeným přírodním kosmetickým pokušením. Ovšem když se chci rozmazlit i nepřírodní kosmetikou, ráda si dělám radost značkou Chanel (je to trošku marnivé, ale někde jsem četla, že prý žijeme jenom jednou, tak se tím pro jistotu řídím a neodsouvám radosti napotom; užívám si teď).

Z dekorativní kosmetiky pak u mě jednoznačně a bezkonkurenčně vede značka theBalm a jejich rozjasňovač Mary-Lou Manizer a neviditelný pudr Sexy Mama. Bez nich bych byla ztracená.



Záclona se saténovou stuhou a retro konvice s kaktusem (fotka dole) jsou takové malé drobnosti, kterými jsem svou koupelnu oživila v letních dnech (tak uvidíme, jestli mě budou bavit i v zimě).


Bílá kovová (závěsná) polička nad vanou, na které mám pár nezbytností, jako jsou svíčky, svícny a mořské houbičky.


Když se setmí, hned zapaluju svíčky. Občas i tehdy, když v koupelně nejsem. Můj muž je po mně zase chodí zhasínat (asi se bojí, že z nich vyskočí panáček Ohňopal a podpálí nám byt). Jenže já mám moc ráda ten pocit, když vejdu do koupelny a na umyvadle nebo na okně září světlo svíček...romantiš! ;-) Vlevo na fotce je tekuté mýdlo od značky L'Occitane a váza s květinami z hedvábí.


Parfém Vanilla Fields - to je taková stará vzpomínka na jednu sladce vanilkovou zimu...Jiné parfémy v koupelně nemívám - ty obvykle čekají na svou chvíli na mém toaletním stolku.


Ještě pár drobností, které mě v mojí koupelně těší. Malá mýdla "Les petits savons du midi", plechová cedulka s mokrým Felixem, parfém Vintage Love (hodně podobný vůni Vintage Bloom), dřevěný kulatý obrázek s ptáčkem, make-up Chanel Vitalumiere Aqua, který zbožňuju, a švýcarský zubní kartáček Curaprox.

Loučím se s vámi ještě jedním pohledem do minulosti - do mé koupelny v roce 2011.
*
PS: doufám, že jste si návštěvu u mě doma užili a dali jste si minimálně sprchu (nebo vanu?). Já teď plavu pořád ještě ve vaně v Paříži a dokonce už 5 dní nejsem na internetu (pro mě nadlidský výkon). Pokud budete mít nějaké dotazy, ráda vám na ně po návratu domů k Benovi (to je můj počítač) odpovím.

A teď mi nezbývá než vám popřát, abyste si užívali vašich (anebo klidně ještě těch mých) domácích lázní se vším, co k tomu patří. ♥
Vivi podpis

102 komentářů:

  1. Mas uzasnou koupelnu:)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné, moc se mi u tebe líbilo, a vyřiď svému muži ať se nebojí, že jsem po sobe svíčku sfoukla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Claire, tak v tom případě je můj muž úplně klidný. ;-)

      Vymazat
  3. "Chodíte na návštěvách rádi do koupelny a nenápadně se rozhlížíte po voňavých lahvičkách svojí hostitelky?" to jsem ja! :-D
    A co se tyce tvoje koupelny - tam bych zustala nadlouho ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně můžeš zůstat, jak dlouho chceš. I když teď už jsem zase doma, takže se budeme muset ve vaně trochu prostřídat. ;-)

      Vymazat
  4. Jee!To je tak nefér,že někdo má tak roztomile vybavenou koupelnu! My momentálně teprve pracujeme na vybavení bytu,takže to máme všechno spíše minimalistické. Achjo:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Netty, ale já myslím, že to zařizování a těšení je nejhezčí. Hezky si to užívej, plánuj a nakupuj a "neachjuj". ;-)

      Vymazat
  5. U tebe v koupelně bych mohla bydlet. Máš to tam opravdu krásné. :)
    Jinak rozvicené svíčky romantiš také nechávám skoro všude a můj muž pak běhá sfoukává je s poznámkou, že jednou vyhoříme, ale jak říkáš, je to prostě romantiš. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, no jasně, romantika muší bejt. ;-)

      Vymazat
  6. Ach, kéž by ta naše byla tak romantická. Hned bych si ozkoušela všechny ty lahvičky. Je to tam krásné, mnohem příjemnější než v luxusních lázních. Já jsem tu naši navrhla spíše hravou a barevnou, přece jen po skoro dvaceti letech...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, já myslím, že by se mi v tvojí koupelně taky moc líbilo. Hravé a barevné věci mám ráda. A není nic příjemnějšího, než když prostředí koupelny dodá člověku elán a energii. ;-)

      Vymazat
  7. No toto. Ani doma nie si a takto si do kúpelne každého vpustíš. Pozor na účty za vodu :) Ja len tie zuby umyť ako zubatá Familie Odol radí (neboj, kefku som si svoju farebnú vzala) a privoňať k nádobkám a fľaštičkám... ku každej jednej, len preto som sa zdržala. Ďaší prosím! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi prostě dokonalý (a šetrný) koupelnový host, ideál! ;-)

      Vymazat
  8. Milá Vivi, vypadá to, že máme naprosto stejnou zálibu. Ráda vždy omrknu, jaké poklady skrývá koupelna hostitelek :).
    MIluji roztomilé obaly a vlastně bych si nekoupila nic, u čeho by se mi ani trochu nelíbil obal. Tvoje koupelna je zkrátka dokonalá. Někdy zaskočím na vanu ;).
    Měj se krásně!
    PS: O psychice a nemocích u mě na blogu
    http://lifeinimperfection.blogspot.cz/2013/10/o-psychice-nemocich.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsem narazila na stejnou estétku milující krásné obaly. Co nemá hezký obal, to necháváme bez povšimnutí v regálech, já vím. ;-)

      Vymazat
  9. Hello from Spain: I love watching this bathroom. Lovely furniture .. Keep in touch

    OdpovědětVymazat
  10. Vivi okamžitě po přečtení článku jsem se zvedla a šla zapálit svíčky.V létě na ně moc nejsem, ale s podzimem příchází jejích čas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to úplně stejně. Svíčky v létě zapaluju jedině takové, které mají odehnat hmyz. ;-)

      Vymazat
  11. Ó Vivi díky za pozvání, prošmejdila jsem ti tu koupelnu celou. A Vanilla Fields jsem taky měla a tu sladkou vůni mám v nose najednou zpátky. Díky Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, jsem ráda, že ses u mě na chvíli zabydlela. Vanilla Fields je taková moje nostalgie, která dovede bezpečně připomenout moc hezké chvíle. ;-)

      Vymazat
  12. To je nadhera. Uplna lahoda pro oci a v realu urcite i pro cich:-)

    OdpovědětVymazat
  13. Luci, to je koupelna snů! To zrcadlo je tak překrásné, k tomu ta krásná čajová konvička jako květináč (i když z pohledu rostliny to asi nebude nejlepší, pokud dole nemáš vyvrtanou dírku a ucpanou tu trubičku (sakra, jak se tomu říká?). A ty lahvičky všech olejíčků, šampónů, parfémů atd. A kolik je v koupelně světla :) (my máme bez okna, bubáci stavitelé). Jednoduše to musí být radost naložit se do vany v tak překrásné koupelně. Užívej si ji <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní22:03

      Ja tedy pestuji kvetiny jen v podobnych "kvetinacich" a dari se jim vyborne. ;) Mam je v ruznych plechovych bandaskach, do kterych dam normalni plastovy kvetinac, ve kterem kytku koupim. Ale zajimalo by me, kde se da sehnat tak skvely retro cajnik? Ten by jedne me nove kvetince hodne slusel! :)

      Vymazat
    2. Nikol, jsem moc ráda, že se ti u mě líbilo. My tedy máme v koupelně jen jedno, docela malé okno, ale propustí hodně světla, měli jsme asi veselé stavitele.;-)
      Jo,je to tak, kytka je v bezpečí svého květináče, konvička je jen fešácký obal.
      Čajník je z Aukra ;-).

      Vymazat
  14. Tak to je nádhera, jak z nějakého filmu :) Mít takovouhle koupelnu tak už z ní nikdy nevylezu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní20:47

      chcela som napísať presne to isté :o)))))))
      je to kúpeľnička mojich snov
      Ajka

      Vymazat
    2. Zlatíčka jste! ♥

      Vymazat
  15. Krasne to tam mas Vivi, ja by som sa najradsej zahrala na spiona v celom tvojom byte. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brzy budeš moct "špiónit" v obýváku ;-).

      Vymazat
  16. hmm, tak tam by som zostala dlho a ovoniavala :D mám to vo zvyku... máš veľmi krásnu kúpelňu, vyzerá byť veľká
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super zvyk ;-). Koupelna je spíš malá, než velká. Ale co je malé, to je milé. ;-)

      Vymazat
  17. Mě nejvíc nadchl ten hipísácký Curaprox kartáček, protože si už pár let taky nečistím zuby ničím jiným ale na takového barevného frajera jsem zatím nenarazila! Úplně jsem po tvém článku dostala chuť napustit si vanu s tunou voňavé pěny a zapálit si k tomu pár svíček, podzim je boží, och Vivi jak ty to děláš.. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Radko, je to teď Curaproxová novinka, určitě se po něm poptej v lékárně.
      Dělám to snadno, vždyť víš. ;-)

      Vymazat
  18. nádhera. Tam bych si dala houpací křeslo a kochala bych se tou krásou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaképak křeslo, Ami? ;-) Musíš se naložit do vany a pořádně si to užít. ♥

      Vymazat
  19. Krásná koupelna a úžasné voňavé lahvičky! Já jsem ze své nové trošku smutná, přestěhovali jsme se do vlastního a je tu ošklivé jádro...bohužel je to otázkou peněz, ale jsem ráda, že budu mít možnost si poté vytvořit koupelnu dle svých představ - mám se na co těšit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó, to není důvod ke smutku. Naopak, díky ošklivému jádru si vytvoříš sama tu nejkrásnější koupelnu. A i když to nebude hned, můžeš aspoň snít a plánovat. Já to tak dělala moc a moc let, než jsem se konečně dočkala..

      Vymazat
  20. Vivinko , ihned jsem prolítla fotky ještě před čtení a říkám si , jéé tam je Vivi !?!!
    A fakt že jo! :) Ta se tam krásně vyjímá! :)
    Tvoje koupelna mě prostě láká. To je ale zlobidlo ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabulko, no jo, Vivi se musí procpat všude. ;-)

      Vymazat
  21. jeeej Vivi no vedela by som sa rozplyvat nad kazdym milimetrom tvojej kupelne, ale nemam tolko casu a asi ani slov :) tak len jednym-naaaadhera :) cmuk, tvoja Domi :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. Krásne. Myslím že jednoduchosť je vždy najlepšia :-).

    OdpovědětVymazat
  23. Je to krása všechny ty flaštičky! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Milá Vivinko,
    máš rozkošnou koupelničku :) Dýchá na mě taková ta relaxační atmosfére, nebo jak to mám napsat taková pohodička :) Moc hezké a ty přípravky co máš bych chtěla mít všechny doma :)))
    Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pandičko, relaxační atmosféra, to je to, oč v koupelně běží. Tak se neostýchej a napusť si u nás vanu plnou pěny, pusť si k tomu gramofon a vyzkoušej klidně všechny moje kosmetické přípravky. ;-)

      Vymazat
  25. Vivi, for sure you have one of the most sweet and adorable bathroom of all the world. It reflects so much you, with many and great products!:) Enjoy Paris my friend, hugs and kisses!♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. You're so sweet, thank you my darling Lilli. :-**

      Vymazat
  26. Krásné fotečky z vaší koupelny.. moc se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  27. Máš mega krásnou koupelnu! Takovou světlou :) Okno v koupelně dělá divy! Jinak máš supr kartáček - musím se po něm mrknout - já mám momentálně tyrkysový průhledný s bílýma štětinkama :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kláro, tak to mě moc těší. ;-) A říkáš tyrkysový s bílýma štětinkama? Myslím, že by se k mému hipísáckému Curaproxu náramně hodil (a to jistě není náhoda) ;-).

      Vymazat
  28. máš moc pěknou koupelnu a vše i hezky uspořádané! :)

    OdpovědětVymazat
  29. Máš krásnou koupelnu

    OdpovědětVymazat
  30. jelikož jsem vždycky mooc zvědavá a ráda lidem očumuju jejich soukromí a bytečky, popřípadě kabelky a kufry, jsem v sedmém nebi. koupelna je super! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám radost, že jsem uspokojila tvoje zví(ě)davé choutky ;-).

      Vymazat
  31. Jé, ten nejveselejší Curaprox je super! A mé srdce zaplesalo při pohledu na tvé přírodní voňavé království :) Bio značky jsou mé nejoblíbenější, ale psst, občas podlehnu Lancome O:-) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že být nevěrná bio kosmetice se značkou Lancome, je víc než pochopitelná věc. ;-) Jak já ti rozumím! ;-)

      Vymazat
  32. Vivinka, v tvojej kúpeľni by som si aj ustlala, tak je tak krásne a útulne. A strážila by som sviečky, nech je tam stále kráse romantikuš! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Basha z Bashalandu jako strážce mojí koupelny? Tak to beru všema dvaceti ;-).

      Vymazat
  33. Anonymní18:44

    Vivinko pozdravuj za mě Paříž :o*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní18:44

      Podpis odletěl, takže expresně dodávám: El :D

      Vymazat
    2. Vyřízeno. ;-)

      Vymazat
  34. Ahoj Vivi, to víš, že na návštěvě okouknu koupelnu, když už do ní vlezu...a u tebe bych to všechno očmuchala, to by mě nedalo!!haha. a takovou panenku z Tuzexu jsem taky měla, jen se mi někam poděla....užívej Paříž, oooch ,jak ti závidím!!!!Měj se krásně, Romana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Romano, doufám, že ztracenou tuzexovou panenku najdeš...hodila by se mi kámoška ;-).

      Vymazat
  35. Ahoj Vivi, máš úžasnou koupelnu. Líbí se mi o to víc, že ty květinky co tam máš, jsou úplně stejné jako úplně první květinky, které jsem kdy dostala (nepočítám karafiát z předávka vysvědčení) =o). A jedno odrostlé hříbě z naší stáje má jméno po tvém prasátku: Benetton. =o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Apolenko, tak to mám velkou radost, že v tobě moje květinové zátiší vyvolalo vzpomínky na první kytičku. Moje první kvítko byla docela mrňavá fialka, ale darovaná z velké lásky. ;-) A pozdravuj Benettona. ♥

      Vymazat
  36. Moc krásné a útulné :-)

    OdpovědětVymazat
  37. krásne! tvoja kozmetika je taká iná, ako maju ostatni. Páči sa mi to a vyzerá to pekne :) a to prasiatko, hned by osm ho brala, milujem také drobné doplnky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, no jéje, já jsem na kosmetiku vélice marnivý tvor ;-). Jsem ráda, že se ti u mě líbilo.

      Vymazat
  38. Ahoj Vivi, děkuju moc za inspiraci. Když se zadaří, za dva měsíce, si taky budu moct zařídit svoji vlastní koupelnu a už se na to moc těším... :)
    Pěkné úterý přeje Eve.h

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, Evi, že nám pak svou koupelnu ukážeš na blogu. Jsem na ni moooc zvědavá.

      Vymazat
  39. Vivi, tymto clankom slavnostne vyhlasujem TVOJU kupelnu, za kuplnu MOJICH snov! :) ...Je to to nieco, ako ked male dieta pustis do cukrarne, nemozem sa tu vynadivat, vynacmuchat a vyobdivovat to vsetko. A ten kopec hraciek dodava tym zazracnym flastickam a teglikom bodku k dokonalosti:) . (Hlavne ten maly chanelik na stene- nalepka, ci magnetka? -je ohromny!)
    Ty si proste kuzelnicka, ze si dokazala taketo nieco realne vytvorit... a aj vyfotit. Neviem, ako to mas ty, ale na tvojom mieste by som v kuplni travila asi vacsinu volneho casu ;))
    t.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Tintin, ty to všechno umíš vždycky tak krásně vyjádřit. Jsi komentátorka mojich snov ;-). Chanelík na stěně je krabička od mini parfémku ;-). Děkuju, jsi má zlatá chocholatá. ♥

      Vymazat
  40. Milý Bene!
    Vyřiď prosím Vivi, až se vrátí z nádherné Paříže, že to má doma v koupelně nesmírně krásné! Že všechny její maličkosti prostě zbožňuji a že právě ty maličkosti dělají Vivinu koupelnu naprosto útulnou, originální, jedinečnou a nádhernou! :-)
    A propó - ten kartáček na zuby mne velice zaujal. :-)

    Vivi, přeji krásné lebedění v horké vaně, ať už v Paříži, tak doma. :-)
    A doufám, že až se budeš stěhovat, že se nám tu brzo brzičko zase ozveš. :-)

    Krásný den přeji! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Šavrdo,
      Vivi jsem všechno v pořádku vyřídil, vrhla se na mě pořádně nenasytně, už jsem jí chyběl a hlavně všechny ty báječné komentáře! A hlásím, že jsi Vivi udělala velkou radost, protože ona je ráda, když Šárka zbožňuje Viviny maličkosti ;-).
      Zdraví Tě počítač Ben

      Vymazat
  41. Nádherná koupelna, přímo koupelnu mých snů máš Vivi...tolik rozkošných věciček a užasné kosmetiky a nechybí ani Coco....asi půjdu zrekonstruovat vlastní koupelnu anebo si koupím tu Coco ta koupelnu taky zútulní či prasátko nebo mořskou pannu :-)...Já jsem vanová, takže jsem si vyzkoušela Tvoji vanu...a nemá chybu :-))
    Užívej si krásně Paříž a budeme se těšit na Tvůj návrat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá eM, to je tak príma si číst tvoje komentáře. ♥ A jsem si jistá, že Coco se bude ve Tvé koupelně dokonale vyjímat, protože to ona moc dobře umí ;-). Děkuju. ♥

      Vymazat
  42. vše máš nádherně uspořádané, závidím!:) vážně krásné fotky..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, já jsem taková "dekoratérka" ;-)). Děkuju. ♥

      Vymazat
  43. Takú krásnu kúpeľňu som snáď ešte ani nevidela :O Také krásne jemné usporiadané a dievčenské :)) Už viem ako chcem mať kúpeľňu ja ..takto ! :)
    L a - S i s s i

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je moc milé, děkuju. Jsem si jistá, že tvoje koupelnička bude jednou vypadat jako...no tak tedy jako ta má. ;-) ♥

      Vymazat
  44. Taky miluji prolézání cizích koupelen a očichávání všech lahviček, u tebe doma bych se teda pořádně vyřádila :)!

    OdpovědětVymazat
  45. Krásné, jako vždy. A co ten Pore od Benefitu, je k něčemu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teressko, je k něčemu. Já ho mám moc ráda, i když neumí zázraky. Když nemám odpočatou pleť, můžu na sebe napatlat hory doly a stejně nebude výsledek valný. Ale póry opravdu zmenšuje, je jemňoučký a vońavý, ostatně, tady jsem o něm napsala trošku víc:
      http://www.vintageblog.cz/2012/10/vecirek-s-benefitem-aneb-legendarni.html

      Vymazat
  46. Anonymní1:34

    Vivinko, krásné jako vždy :-* všechno o tobě, tvých věcech i minulý článek o Paříži...jsi úžasná :) měj se nádherně, tvoje věrná Kristýna Šm.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty moje malá věrná Kristýnko, děkuju ti, moc jsi mě potěšila. ♥

      Vymazat
  47. U Tebe je to vždy takové pěkné, klidné, harmonické, nepřeplácané. To já (a moje rodina) jsme vládci chaosu, achjo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Alenko, ale dlouho mi to trvalo, než jsem se "zharmonizovala" a přepnula z chaosu do klidu. Ovšem mě se chaotické domácnosti líbí, bývají dost veselé ;-).

      Vymazat
  48. Anonymní19:25

    Nic krásnějšího a útulnějšího si ani nedovedu představit. V takové koupelničce bych mohla být od rána do večera :)) Už se těším, až se vrátíš (mimochodem - kdy se vracíš z Paríže?) a budou tu přibývat články častěji. Díky Vivi za inspirační vzpruhu,kterou nám tu chystáš.
    Kamča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamčo, právě jsem se vrátila, veselá a nainspirovaná, a budu se snažit tady v "inspirační vzpruze" pokračovat ;-).

      Vymazat
  49. Krásňoučké, běloučké, vzorové a přesto osobní, prostě Tvoje. Moc obdivuji.

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj Vivinko, napadlo mě při pohledu na tvé překrásné fotky, že jsi se při zařizování
    koupelny určitě inspirovala Paříží, ale možná je to naopak a Paříž se inspirovala Tebou. ;)
    Přála bych si mít stejný cit pro zařizování jako Ty. Já vždy tápu, přebírám, přemílám a nakonec
    to u mě stejně není podle mých představ. Nechceš mi pomoc zařídit byt snů? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jůůů, tak to je pecka - Paříž se inspirovala mnou (tak to budu od teď všem tvrdit) :-D.
      Pokud upečeš bábovku, uháním k Tobě zařizovat byt snů. ;-)

      Vymazat
  51. Anonymní13:17

    Me se libi, jak to stylove ciste, zadne abstrakce, zadne vzory, jen plno originalnich propriet a vonitek, ktere my zeny k zivotu nutne potrebujeme. Opravdu krasne. Jen by mne zajimalo, kde vsechnu tu kosmetiku beres, jiste to neni nic z drogerky. Prozradis, kde nakupujes?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě na mou duši, na psí uši moc těší, že se ti u mě líbí. A co se týče mých kosmetických patlátek, tak u některých najdeš odkaz přímo v tomhle článku anebo se můžeš podívat sem:
      http://www.vintageblog.cz/search/label/kosmetika
      protože o většině věcí z mé koupelny jsem už na blogu psala nebo psát brzy budu. ;-)

      Vymazat
    2. Anonymní14:23

      Dekuji Vivi za odpoved. Priznam se, že jsem tvuj krasny blog objevila teprve před par tydny a nestačila jsem ho jeste cely procist, ale tvuj odkaz mi pomohl najit presne to, co jsem hledala a uz jsem si udelala diky tvym clankum dve objednavky. Jsi neuveritelne inspirativni, jen tak dal.

      Vymazat
    3. Je moc příjemné tohle číst. ;-) Děkuju, a doufám, že tě to u mě na blogu bude pořád bavit.

      Vymazat