8.12.13

Co mu dát pod stromeček, když nic nechce

Děvčata, nemáte někdy pocit, že je docela složité obdarovat ty naše drahé polovičky nějakým perfektním vánočním dárkem? Tak třeba můj muž, kterému bych mimochodem klidně snesla i modré z nebe, odpovídá na mé všetečné otázky, ve kterých vyzvídám jeho tajná vánoční přání, obvykle stejně - že si s tím nemám vůbec dělat starosti, že vlastně nic nepotřebuje, a že mu stačí, když jsem veselá a hodná. Je to sice moc hezké, ale ptám se - je to možné? Zatímco já jsem schopná vymyslet za minutu sto věcí, které bych si přála, můj muž má nějaké materiální přání tak jednou za pět let. A to pak bývají "velké věci" - třeba nový počítač, kombo nebo baskytara...ovšem jakmile si takovou věc pořídí, už zase nechce nic.
Jenže já slovo "nic" nemám ve svém slovníku (vždyť víte, že miluju tisíce drobností, které všechny nutně potřebuju, raduju se z každé voňavky, samolepky, brože, roztomilé propisky, z každého notýsku, šátku do vlasů i z hezkého balení čokolády nebo čaje), a tak stejně před Vánoci okupuju regály s módou a doplňky pro pány, hledám v knihkupectví chytré books a očichávám pánskou kosmetiku...Ach, těžký je život ženy po boku skromného muže ;-). 

Letos už mám, až na pár drobností, všechno připraveno. Knížky, zimní svetry, nějaké ty legrační ponožky, obálku s překvapením, dobroty, notes na poznámky, dobrý čaj i sprchový gel, který ale nakonec pod stromečkem neskončil (taky to děláte, že  nevydržíte, a občas z vánoční skříně vylovíte jeden (dva) z nakoupených dárků a vtisknete ho nějakému šťastlivci z rodiny už před Vánoci?)...

Těší mě odškrtávat dny v adventním kalendáři a už se nemůžu dočkat, až přeškrtnu poslední políčko s číslem 23 (dělám to úplně stejně asi od 5 let). A jak přibývají přeškrtaná políčka v kalendáři, přibývají taky tajemné balíčky ve skříni, což znamená, že se moje sbírka dárků utěšeně rozrůstá. Nedávno do ní přibyl i sprchový gel Durance L´Ome. Jenže pak se stala nečekaná věc - můj muž za mnou večer přišel, že prý by nutně potřeboval nějaký sprcháč, protože mu ten starý došel. Jé, to jsem se rozveselila - tak konečně něco "nutně potřebuje"! Vánoce nevánoce, sprchový gel jsem vyndala z tajného šuplíku ve skříni (druhá dolní přihrádka) a podarovala jsem svého muže hned.

Po sprše mi můj muž napůl žertem, ale napůl taky vážně (vždyť já ho znám) prozradil, že si tenhle sprchový gel bude přát jako (před)vánoční dárek i příští rok.  Zdá se, že je to "trefa do černého" pro muže, kteří (téměř) nic nechtějí. Třeba i vy sháníte ještě nějakou voňavou důležitost pod vánoční stromeček a rakytníkový sprchový gel od Durance by mohl být tím, co hledáte. Obsahuje extrakt z rakytníku se spoustou vitamínů a minerálů a má regenerační a antioxidační účinky na pleť (občas si ho preventivně půjčuju). Lahvička má parádní vintage obal (aspoň já slyším na vyfešákovaný design vždycky) a navíc gel krásně provoní nejen muže, ale taky celou koupelnu. Ještě asi hodinu potom, co u nás zurčela sprcha, jsem v koupelně cítila tu pozoruhodnou, citrusovo dřevitou vůni...

Jakkoliv mě baví vymýšlet dárky pro mého muže, chystat mu obálky s tajnými vzkazy a dívat se, jak rozbaluje balíčky se zlatými pentlemi, stejně vím, že nejradši ze všeho má jediný dárek - když se na něj usmívám, když jsem s ním, a když se spolu smějeme. Je to dárek, který se snažím mít připravený každý den, a tak ho dostane i na letošní Štědrý den. Vsadím se, že vy ho letos taky budete "nadílet". ;-)
Vivi podpis

57 komentářů:

  1. Milá Vivinko,
    dnes jsi mi udělala opravdu radost, takové krásné počtení mi jednoduše sedlo! Sníh je už fuč a ty jsi mě znovu naladila na vánoční notu.
    A teď mi Vivi řekni, jak to ti naši chlapi dělají, že jim dojde sprcháč zrovna před Vánoci (to samé se totiž stalo i mému v pátek!) ? :) Musím říct, že skromné lidi ze srdce obdivuji. Nevím, čím to je, že jsou to většinou muži, kteří si vlastně nic hmotného nepřejí. Ačkoli všechny milujeme ty úžasné drobnosti, měly bychom se našimi polovičkami aspoň trošičku inspirovat a radovat se ze zážitků, ne z věcí. Já se o to snažím každý den...
    Měj se krásně a pozdravuj ode mě svého skromného muže.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivetko,
      jsem moc ráda, že se Ti můj dnešní vánoční článek líbil. ;-) To, že sprchové gely vždycky dojdou před Vánoci, nemůže být náhoda ;-).
      Musím se přiznat, že já jsem v tomhle opravdu asi "dítě Štěstěny", protože ač mám, asi jako každý z nás, plno povinností a starostí, tak zároveň jsem do vínku dostala dar radovat se z maličkostí. Jsem šťastná za velkou pusu, kterou ráno dostanu, za voňavou kávu, za hezkou písničku, kterou hrají v městském rozhlase, když jdu s Tomíkem zrovna ven ;-), za dopis ve schránce, za spoustu milých chvil. Mám pořád oči otevřené a vidím všechno, co je hezké (to je podle mě velký dar, zvlášť v dnešním světě). A hezké věcičky? No to k tomu radování přece patří ;-). Myslím, že naši muži jsou trochu ochuzení o to, že se nedokážou tolik radovat z maličkostí. Radovat se z nich (ať už jsou to maličkosti materiální nebo "duševní"), je podle mě opravdu spíš doménou nás děvčat, takže já, i když trochu s nadsázkou, volám: "muži, pojďte a inspirujete se u nás žen! Anebo...pojďme si od sebe navzájem vzít to nejlepší, co v nás je." ;-)

      Vymazat
  2. Vivi, máme to rovnako :D Ten môj tiež "nič" nechce... A teraz kupuj niečo. Rozhodla som sa ho prekvapiť našimi vyvolanými spoločnými fotkami a jednu pekne zarámujem, neviem prečo ma to nenapadlo už predtým. A samozrejme že sprcháčom nič nikdy nikto nepokazil :) a moc móóc ponožiek, bo mu záhadne miznú (hádže ich do koša, lebo sú tak hnusne rozderavené že sú už naozaj nepoužitelné :D) Je to fakt o hubu mu niečo vymyslieť pod stromček, no v konečnom dôsledku má rád presne to čo si napísala jak posledné, čiže ked sme proste spolu, smejeme sa a je nám fajn. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Romčo, zarámování fotky, která připomíná parádní společné chvíle, tomu říkám dokonalý dárek. A úsměv k tomu...a pod stromečkem už nemůže být větší radost. ;-)

      Vymazat
  3. Anonymní10:29

    Vivi, souhlasně tu pokyvuju hlavou -mám to stejně doma stejně jako ty. :)
    Krásně jsi mě isnpirovala, co letos naježím bráškovi a tatínkovi ,ale ještě jedno ti chci napsat.
    Jsi pro mě velký vzor v tom, jak se radovat ze života. Dřív jsem se neuměla radovat
    ani z věcí ani ze zážitků, ale to jak si užíváš každodení radosti a drobnosti ty, to je
    na mou duši obdivuhodné. Jak si děláš pyžamové dny, jak chystáš snídaně, jak jsi
    si tu užívala radost z prvního sněhu, to se nedá ignorovat.To si člověk musí vnést
    i do svého života. Jsem na materřské dovolené, sama s malým klukem a od samých
    starostí jsem pomalu začínala zapomínat na to hezké.
    Děkuji ti, protože dík tobě jsem si před pár dny udělala po několika
    letech volný den a dokážu ted prožívat radost víc než dřív.
    Tvoje Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, to je moc krásný, ani nevíš, jakou mám radost, že jsi právě u mě na blogu znovunalezla radování se z maličkostí. ;-) Tak nezapomeň mít pořád oči dokořán, abys všechny ty hezké okamžiky viděla.

      Vymazat
  4. Takí sú asi všetci chlapi, aj môj ocko, aj priateľ, aj dedkovia, nikto NIČ nepotrebuje, len nech som šťastná :D Ale aj tak vždy niečo vymyslím, práve si lámem hlavu, čo to bude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Soni, vidím, že ti naši muži jsou všichni na "jedno brdo", ale aspoň jsou pak o to víc překvapení, když jim nadělíme něco, co sice "nechtěli", ale taky nečekali. To je pak radosti! ;-)

      Vymazat
  5. Ahoj Vivi! :-)
    Povím ti, že pro mě je nejtěžší obdarovat taťku! Od něho také pořád slýchám, že nic nepotřebuje, že vše má a ať si nedělám starosti - čímž zaručeně pak starosti mám! :-)
    Nejlehčí je obdarovat mladšího bratra, tam bych věděla pořád a pořád! :-)

    Také tomu nerozumím, protože můj vánoční dopis Ježíškovi je vždy popsán od vrchu až do spodního kraje! :-)

    Budu muset vklouznout do drogerie a na bylinkový sprchový gel se podívat. :-) Děkuji za skvělý tip. :-)
    Vivi měj se krásně! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Šárko, tak v tom případě bych taky jednoho takového brášku nutně potřebovala ;-). To můj taťka je v tomhle zlatý - je to hravá duše, takže koupím nějakou hru, puzzle, hlavolam, sudoku a o zábavu je postaráno ;-).

      Vymazat
    2. Milá Vivi a ten mladší bráška ti vzkazuje, že mikulášské kafe mu taaaaaaaaakhle moc chutnalo a že mooooooooc děkuje. :-)

      Vymazat
    3. Mladší bráška je nejmilejší...tak to mu budu muset příště ještě něco přibalit ;-). Že pozdravuju, a že si někdy dáme hrnek korký kávy společně (ty budeš pít čajánek, to se ví) ;-).

      Vymazat
  6. No ty si zlatá :) To je ale milý článok... Ja mám podobný problém s tým svojim chlapákom..On si totižto všetko,čo potreboval kúpil(teda myslím,čo sa oblečenia týka).A tiež vymýšľam,že čo mu podarujem.Pretože mi niiikdy,ale niiikdy nepovie,čo by si prial.Teeda,ja mu dám dokonca na výber..ako píšeš-za minútu dokážem vymyslieť kopec vecí,ktoré NAOZAJ NUTNE POTREBUJEM ! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsi na to kápla - co potřebují, to si koupí a co nepotřebují, to nechtějí. Ale my jsme hlavy mazané a vždycky vymyslíme něco, o čem vůbec netušili, že to šíleně potřebují a tím pádem i chtějí. ;-)

      Vymazat
  7. :-D Tak to je myslím u každého stejné. Já mám problém u tatínka, ten taky nic nepotřebuje a nic nechce, ale to přeci nejde aby všichni něco dostali pod stromečkem a on ne e. Manželínek je naštěstí tak aktivní, že nevím co dřív :-D. Má tolik zájmů že to není problém a během půl hodiny mám hotovo :-). Děkuji za tip na sprchový gel, vypadá nááááádherně. Pěknou neděli :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marti, to je pravda, že muži se spoustou koníčků jsou před Vánoci výhrou. Můj muž má sice taky pár koníčků, ale všechny propriety k nim potřebné už vlastní, takže nezbývá, než přemýšlet dál ;-).
      No jo, a navíc úžasné voní (ten sprcháč...a vlastně i můj muž) ;-).

      Vymazat
  8. Já mám letos takový stromeček dřevěný a u něj kostičky s čísly. :D Jinak je fakt, že přítel taky nikdy "nic nechce" nebo "nepotřebuje". A jeho koníček? Elektronika:( Takže s tím nepochodím. Taky bych vsadila na sprcháč, ale ten ho prostě nepotěší.:D Takže většinou skončím u oblečení, za které je rád.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Netty, tak ať ti kostičky s čísly na adventním kalendáři pěkně mizí. ;-) To já dny poctivě odškrtávám křídou a dneska už jsem se skoro lekla, jak to letí ;-).

      Vymazat
  9. Ach, nádherně napsáno, působíš jako nesmírně vyrovnaný člověk, a šťastný. Také bych to chtěla umět :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kristin, to já jsem opravdu nesmírně vyrovnaný a šťastný člověk, ale nesmíš mě vidět hned po ránu - před prvním douškem kafe. :-D Jsi milá, děkuju moc.

      Vymazat
  10. Díky Vivi za návod, mám stejný"exemplář" doma:-) Tak už letos budu vědět, jak na to. Jenom se musím polepšit s tím usmíváním, občas pro nějaký hloupý detail se mi nevydaří ho ihned po ránu vykouzlit:-D Ale odpoledne to už bývá lepší:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Lezartsku, no jo, všechny máme nějaké malé triky, jak na naše "skromné exempláře" vyzrát ;-).
      Já ti rozumím, na mě se taky ráno nemůže moc mluvit, ale odpoledne už bývají zalitá sluncem (tedy...obvykle) ;-).

      Vymazat
  11. Presne toto iste mi stale hovori moj drahy. Ale ja uz som prenho nieco vymyslela :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Haha, mám to doma stejně - "mí" chlapi - přítel, tatínek i dědeček samozřejmě nic nepotřebují a nic nechtějí a vymýšlet dárky pro ně je vždycky dřina. Tím víc mě potěší, když se jim trefím do noty. :-) Například nikdy nemám problém sehnat dárky pro sestru, protože je stejná materialistická straka jako já a často mě do oka trefí něco, u čeho si řeknu, že je to přesně pro ni. Takové nákupy mám nejradši, ale bohužel na ty chlapské dárky takhle narazím málokdy.
    Ale dávání dárků mě stejně nejvíc potěší, když to obdarovaný zrovna nečeká. :-) A pokud nečekaně dostanu dárek já, tak je to ještě lepší. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Len, moc hezky jsi to vyjádřila. A máš pravdu, nejhezčí dárky bývají ty nečekané, darované "jen tak - jen by takových nečekaných překvapení mohlo být víc (aspoň dvanáct do tuctu a každý den). ;-)

      Vymazat
  13. To je tak krásné. :))
    Teď jsem najednou ráda za to, že vlastně nemusím závidět přání tvého muže, že ten můj sní o tom stejném a je mi krásně. Zítra jdu dokoupit poslední dárky na Vánoce - snad je dokoupím už všechny. Jestli se mi to podaří s ušetřením peněz - koupím ten sprcháč, vypadá božsky ... přesně pro pana Božského. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodný kluky máme. ;-)
      A víš, že jsi to vystihla přesně...sprcháč pro pana Božského...JO! ;-)

      Vymazat
  14. Já moc nechápu, že když s někým bydlíte, tak si nevšimnete, co by se mu hodilo.. Ne, že by moje dary byly nějaký převratně nápaditý, ale prostě vidím, co manželovi chybí, co nosí rád, co má opraný, jestli má rád zrovna tenhle šampon..., a podle toho kupuju.. třeba letos pásek, pouzdo na brýle, šampon, pyžamo, potítka na basket, kniha Černá labuť (vloni životopis Jobse), poukázku do restaurace, něco na foťák, zastřihávač.. atd. Hezkou adventní neděli, Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní14:19

      To je jasné, že si všimneme, co mu chybí, ale o kupování toho, co by se mu hodilo nebo co mu chybí to právě podle mě vůbec není. Jde o to dát tomu druhému něco, co CHCE a když chlapi říkají, že nic nechtějí, je to s nimi složité.:) To já také vymyslím snadno, že koupím džíny, když má ty staré seprané, tepláky nebo potřebuje pyžamo, ale to nejsou zrovna dárky, po kterých by toužil, to mu běžně kupuju během roku. Takže si pak lámu hlavu a chci vymyslet vždycky něco spešl, né pyžamo nebo ponožky. I když ty s obrázkovým sobem koupím určitě :D (odkuď jsou prosím?). Životopis Jobse je fajn nápad, letos ho asi dostane pod stromeček táta i manžel. :) Ahoj všem, Lenka

      Vymazat
    2. Ahoj holky, príma je sledovat celoročně, co by se tomu druhému líbilo...když se u něčeho v obchodě zastaví až na nápadně dlouhou dobu, když mezi řečí prohodí, že to a to by si přál...takové malé náznaky tužeb si klidně i zapisuju a před Vánoci se mi můj tajný seznam náramně hodí. Ale jak říkám, neplatí to u mého muže, protože ten nikdy u ničeho nestojí v regálu dlouho, on je zkrátka těžký nematerialista. A je pravda, že dávat věci, které potřebuje z hlediska praktičnosti je jednoduchý způsob, jak pořídit pár balíčků, ale není to ten "top dárek", u kterého bude pod stromečkem hledat, v jakém balíčku by se mohl ukrývat. ;-) Ale my ženy si poradíme - vždycky a všude. ;-)
      PS1: Jani, máš dobré tipy na dárky! ;-)
      PS2: Leni, pánské vánoční ponožky se sobem jsou z Marks&Spencer.

      Vymazat
    3. Anonymní16:44

      Všímat si celý rok, co si naši blízcí přejí a dělat si poznámky, to je krásný nápad! :)

      Vymazat
  15. Pravda pravdúca... a ešte z vlastnej skúsenosti viem, že našim drahým polovičkám, ockom, bratom...a celkovo mužom sa vymýšľajú darčeky oveľa ťažšie ako nám ženám ;-). Opäť krásny článok.

    OdpovědětVymazat
  16. Dear Vivi, your gift guide is perfect, I always have trouble to make gift for men too. The shower gel must be very good and just love all the sweater. Happy Sunday my friend, love you ♥

    OdpovědětVymazat
  17. Vivi, zase si se trefila do černého. Tenhle článek jsem prostě musela otevřít, protože na "Co chceš k Vánocům?" mi vždycky Holanďan odpoví: "Pusu" :-D

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Vivi, ty jsi mi zase tak krásně vánočně naladila. Letos jsem měla hlavu úplně prázdnou, když jsem myslela
    na Vánoce, ale také jsem objevila Tvůj blog a ty jsi milovník Vánoc v pravém slova smyslu. Nakazila jsi mě a to pořádně. Vyvěšuju doma světýlka, balím už dárky, to kvůli tomuhle článku
    http://www.vintageblog.cz/2013/12/tipy-jak-si-uzit-predvanocni-cas-bez.html a začínám se těšit. Pro přítele jsem
    letos sehnala starou kytaru, kterou si už mooooooc přál a vidím, že tvůj manžel je také hudebník. Hraje v nějaké kapele???
    Vivi, přeju ti krásnou adventní neděli. Už druhou! Blíží se to. :)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Erin, tak to mě moc těší, že ses ode mě nakazila vánoční náladou a ještě to nekončí, teď tu přitvrdím ;-).
      Můj muž hraje v kapele Singhaia. Tvůj přítel bude mít z tak úžasného a osobního dárku určitě velkou radost. ;-)

      Vymazat
    2. ...hned som vyguglila- velmi pohodova muzicka. drzim palce
      ..Takze Vivinka ze trochu taka rockova princezna? ci? ;)

      Vymazat
    3. Ano ano, Tinuška, rocková princezna, to je to správné sousloví ;-).

      Vymazat
  19. Ja to mám podobne s bratmi a otcom :D Nakoniec idem bratom kúpiť nejakú drogériu a otcovi ohrievač aj keď pred tým som uvažovala nad masážnou vaničkou na nohy a mame idem kúpiť elektrickú deku ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Viv,
    ja si kupodivu celorocne nemusim zapisovat,ja si to tak nejak pamatuji a to nejen u muze,ale i u segry,mamky,tchyne...u zenskych to jde samo,ze lepe a u chlapu je to zas jednodussi,protoze tech prani neni tolika,ale nas tatinek mel vzdy tolika zajmu...motorky,rybarinu,kresleni,,,takze jsem mu vzdy kupovala darky k jeho konickum,ted diky dvojcatkum nema uz skoro na vse cas,takze by jsem mu koupila dalsi deti,hi,hi...??Jinak by jsi mela dostat nejake oceneni za to,ze nam vsem umis pripominat,jak se radovat z blbosti a ty blbustky jsou taaaak dulezite,,dekujeme.

    OdpovědětVymazat
  21. Vivi, opet se mi na tvari objevil usmev, kdyz jsem cetla tvuj clanek. :)
    Naprosto ti rozumim, protoze dostat z meho muze, co by si pral k Vanocum (mimo Ferrari), je docela umeni. Ale letos kupodivu prisel s par napady. Takze si nemusim lamat hlavu, co mu koupit. A tenhle sprchac yni paradne, takze bude mit urcite o dalsi darek vic pod stromeckem. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Včera jsem tam taky hrábla, do své vánoční schovky. Můj muž měl dloooouhýý proslov o tom, jak bude pravidelně jíst a snídat (protože jeho životospráva je opravdu příšerná, nemá cenu si nic namlouvat) a já neodolala a hned běžela pro všechny dobrůtky od mixitu. A měla jsem obrovskou radost, že má radost.
    A teď vymýšlím náhradní dárek. :-) Což vzhledem k tomu, že moje peněženka začíná plakat vždy, když ji otevřu, není nic lehkého. Tak děkuji za tip. Takový správný sprcháč, ten se hodí vždy.

    OdpovědětVymazat
  23. To ja se manzela zeptam, ale faktem je, ze on by chtel plno veci, ktere ja mu dat nemuzu, bo bych beztak koupila spatne. Nastesti je ale manzel velke dite, takze pro nej nakupuju darky v hrackarstvi :D

    OdpovědětVymazat
  24. super článok budem rada ak sa pozrieš
    http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  25. Oh ano, muzi a jejich obdarovanim je vzdy kriz :) Ja mam takovy trik, ktery jsem v prubehu let natrenovala: vzdy, kdyz v bezne konverzaci zaslechnu nejake prani ("jeee, ony se uz delaji digitalni pajecky!? tak to by se mi libilo..."), ihned zapisuju do notysku. Kdyz se blizi Vanoce ci narozeniny, mam vzdy tak minimalne dva tri tipy uz napsane ;) Aplikuju i na nezne pohlavi, nicmene tam se prani meni s rychlosti svetla ;) btw, tvuj muz sem nechodi? At nejsou jeho dary prozrazeny :)

    OdpovědětVymazat
  26. Anonymní10:09

    Ahoj Vivinko dneska jsem se po cestě do práce stavěla v Countrylifu, že se podívám po tom sprcháči. Nooo u sprcháče rozhodně nezůstalo, ani ti nebudu říkat, kolik jsem platila :D, ale vánoce mám pro letošek vyřízené :D. Děkuju za krásné články plné tipů a hlavně vánoční atmosféry. Krásný začátek týdne přeje Soňa

    OdpovědětVymazat
  27. chjo asi prestanu chodit na tvuj blog...pokazde mi prozene penezenku...

    OdpovědětVymazat
  28. ahoj Vivinka, po dlhsej dobe som tu konecne zas a hned tu vidim, ze mame asi muzikov z podobneho cesta... ;)
    Vymyslam vsetko mozne, aby som zistila co by vykuzlilo radost v mojho Marecka "detskych ockach" ;)
    Vdaka ti za tipy a za neunavnu Vianocnu atmosku co na nas vsetkych prenasas ! :D :*

    OdpovědětVymazat
  29. Jé, děkuju za článek :-) právě jsem ve světě internetu hledala něco pro chlapa, který NIC nechce... a došla jsem k tomuto příjemně (před)vánočnímu textu :)

    OdpovědětVymazat
  30. Milá Vivi, ty jsi fakt nejlepší ženská!
    Dárečky jsou moc hezké!

    OdpovědětVymazat
  31. Moc a moc vám všem děkuju za superbezvadné komentáře. To vy jste nejlepší. ♥ ;-)

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Viv, nadělovat úsměvy...to se líbí snad každému muži, můj muž mi taky vždycky říká, že k Vánocům nic nechce, že má mě...to by mě zajímalo co by dělal kdyby opravdu nic nedostal:) Sprchový gel má super lahvičku, bohužel můj muž má nejradši sprcháč i šampon v jednom :-/

    OdpovědětVymazat
  33. Když muži nic nechtějí, tak jistě mají koníčky, ať jsou to počítače, rybaření nebo sbírání známek. A když náhodou nebohé dárkyni jde ze všech počítačových her v obchodě hlava kolem, tak u podobných "nic nechci" lidí se dá s úspěchem aplikovat filosofie "daruj zážitek". :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Vivi, krasne! A mas naprostou pravdu... usmev je nejvic. At uz radost z darku nebo radost z blizkosti druhych... usmevem se odvdecime. Diky za krasne clanky, u kterych se musim usmivat I ja :)

    Marketa

    OdpovědětVymazat
  35. Děkuju vám, holky. ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  36. Anonymní7:26

    Moc pěkně napsaný článek a myslím, že ikdyž chlapi často říkají, že nic nechtějí, tak jsou nakonec vždy šťastní, že si člověk dal námahu pro ně něco vymyslet. Jinak přidávám taky jeden tip a to poukaz do barber shopu, ten můj je nejvíce spokojený s Barber's wife.

    OdpovědětVymazat