17.12.13

Nejlepší vánoční dárky 2013

Už za pár dnů je to tady (však víte co)...Přípravy vrcholí, punče už se vypilo na rozzářených náměstíčkách tolik, že by vydaly ještě na jednu Vltavu, v domácnostech šustí zlatý papír (tedy já mám zlatý s růžovými a tyrkysovými vločkami), kolečka s washi páskami se povážlivě tenčí a všichni jsou tak nějak hodnější a přívětivější. Ovšem teď nepočítám nervéz zákazníky v přeplněných obchodních centrech, kam jsem chtěla v pátek vyrazit na poslední nákupy. Jenže nejsem moc vysoká a bála jsem se, že bych byla umačkána, rozdrcena nebo v lepším případě bláznivě rozcuchána, a tak jsem radši brouzdala po netu. To víte, s vaječným koňakem po boku a s penězi od dědy k svátku se to brouzdá docela dobře. Chybělo mi ještě pár dárků (pro taťku, pro dvě kamarádky a ...přiznávám, taky pro sebe - byla jsem totiž tenhle rok úplně ší, ší šíleně hodná).
A najednou jsem někde klikla na barevný banner, dostala se na Zoot.cz a už jsem v tom byla až po uši. V pátek večer jsem objednala, a i když je poštovné férových 99 kaček, zvolila jsem osobní vyzvednutí s doručením zdarma. Říkají tomu "Výdejna radosti" ;-) a je v Praze, Brně, Plzni a Českých Budějovicích. A druhý den - v sobotu - mi přišla SMS, že si pro zboží můžu upalovat. A taky že jsem upalovala! Všechno bylo perfektně zabalené a hlavně - žůžo krásné. Co naplat, Vivi se chce o svou radost podělit, takže pokud ještě nemáte v tajném šuplíku všechny dárky nebo jste zapomněli na sebe (ty ty, to se nedělá!), podívejte se na malou inspirejšn dárků pro pány i dámy, kterou jsem pro vás na Zoot.cz vybrala. A pozor, nepoužité zboží se dá vrátit do 90 dnů a dopravu při vracení hradí Zoot. No není na tom světě krásně?! ;-)


Pro mamky, sestry, kamarádky...nebo pro sebe?

Výběr pro dámy: 1 2 3 4 5 6

1. Termohrnek - malý hrnkový rozkošník v parádních barvách je vyrobený z recyklovatelného netoxického materiálu. Šetrný k životnímu prostředí, věrný svému majiteli a sklízející komplimenty vždy a všude. S tím se to bude vykračovat ulicí i v tom největším mrazu lehkou nožkou.
2. Peněženka - organizér je tak krásný, až bere dech. Osobní kousek pro (nejen) cestovatelská dobrodružství. Ukrývá přihrádku na pas, kapsy na bankovky, papírky, poznámky, kapsičku na drobné i přihrádku na tužku. Úžas.
3. Balzám na rty BSQ s vůní růže pro ty nejhedvábnější rty. Dokonalá krabička, včelí vosk, extrakt okvětních lístků růže a olej ze sladkých mandlí...už nepotřebuju vědět nic víc.
4. Kosmetická sada s vůní fíků a třešní - kdybych z nějakého vánočního balíčku cítila tuhle vůni, rozcupovala bych balicí papír takovou rychlostí, že světelná vteřina je proti tomu nekonečně dlouhá doba. 
5. Háčkovaná čepička na vajíčko - jsou snídaně, kdy všichni u stolu mlčí a myslí na povinnosti, které je přes den čekají. A pak jsou snídaně, kdy se všichni smějí a těší se na nový den. Určitě víte, který typ snídaně provází tahle vtipná vajíčková čepice.
6. Obrázková termoska - kdo ji bude mít s sebou v tašce nebo na stole, o tom přesně budu vědět, jaký je. Nikdy nemá žízeň, nikdy ho nebolí v krku, má styl a věčně dobrou náladu. Jste to vy?


Pro muže, kluky, táty, dědy...nebo pro sebe?

Výběr pro pány: 1 2 3 4 5 6

1. Čajové sítko žlutá ponorka - vsadím se, že kdykoliv si ON (ten váš šampión) bude vařit čaj a použije tohle sítko, vzpomene si na vás a usměje se...A to za to rozhodně stojí.
2. Set šály a čepice - jedním ze zásadních dámských poslání je, aby naši muži byli v teple. Aby se nenachladili. Aby nedostali tu...no však víte - rýmičku. Aby byli až po uši zachumlaní a taky aby jim to slušelo. Myslím, že pruhovaná šála a čepice od značky Dice svůj účel splní do puntíku (tedy do proužku).
3. Velký termohrnek Keepcup - bude ho mít při sobě pořád, v práci, v autě, v MHD, neudělá bez něj ani krok. A to znamená, že bude pořád myslet na vás (dobrý trik, co?). Termohrnek je vyrobený z recyklovatelného netoxického materiálu a to se taky počítá.
4.Sluchátko k chytrému telefonu - vypůjčeno od Macha a Šebestové, a já věřím, že si s ním člověk může cokoliv přát (třeba ať je koček milión). Skvělá designová věcička, která má tolik předností, že se mi sem ani nevejdou, tak jmenuju aspoň jednu - dámy si ho můžou od svých mužů (nenápadně) půjčovat.
5. Originální zápisník - možná je to retro foťák a možná je to blok pro zapisování těch nejhezčích zážitků, pracovních poznámek, datumů vašich narozenin a výročí (už nikdy, nikdy nezapomene) nebo nápadů, které změní svět. 
6. Vtipný kryt na iphone ve tvaru retro rádia - vychytávka pro všechny vlastníky iphonů, kteří se budou těšit nejen ze skvělého designu, ale taky z legračně nechápavých (nebo obdivných?) pohledů okolí.

Tak a Vánoce můžou začít. ;-)

Vivi podpis

74 komentářů:

  1. Jo, nádhera jako vždycky :))). Miluju Ty vaše slova a věty, Vivi mě vždycky pobaví :D !

    OdpovědětVymazat
  2. Zoot má super dárečky, ty termohrnečky jsou úžasné:)

    OdpovědětVymazat
  3. Žlutá ponorka mě dostala:) ještě taky potřebuji pár věcí sehnat..což se se zablokovanou krční páteří a nemocenskou na krku dá dělat jen přes net:)

    http://ina-tina.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní8:52

    Na zoot jsem pořídila Keep cup pro sebe a pro bráchu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Samé krásné věcičky, radosti, i když tak trochu zbytečnosti :-) No vlastně ne tak úplně termoska se hodí pořád, kosmetika také, nemluvě o balzámu na rty, kdo nemiluje zápisníčky a termo hrnek do auta je přímo ideální. Pro pány žlutá ponorka na čaj, přidat rum a mohou si hned zpívat Yellow submarine, šála a čepice se hodí vždy, hrnek také, obal, aby se náhodu milovaný iPhone nezničil, no a pro dědu je sluchátko stejně nej :-)

    SUPER věci!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marti, moc hezky jsi to zanalyzovala. Takže se na konci tvého komentáře dostáváme nejen k tomu, že máš moderního dědečka ;-), ale taky k tomu, že to nejsou zbytečnosti, anóbrž nezbytnosti a veledůležitosti. ;-)

      Vymazat
  6. Krasne zimni ranko,Vivianko,
    zrovinka pred par dny me prisel od ZOOT vcelku naducly balik,maji tam opravdu napadite kousky,vybrala jsem retro zimni tenisky,tvuj doporuceny neonovy zapisnik,nejaky privesek a dozu HD a tak,ale musim uznat,ze jsi vybrala super vtipne zalezitosti,tobe vlastni,paradicka.Projdu seznam a kdyztak si s dovolenim tedy vemu jeste mustr,ach,je to taak krasne obdobi.Vanocni caj uvaren,vanocka taaaak vlacna nakrajena,svetelka sviti i ve dne,no pohoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Katí, ach, naducaný balík ze ZOOTu, to je balada pro moje uši. Naducané balíčky já mám totiž moc ráda ;-). Vybrala jsi skvěle, to bude pod stromečkem radosti! Jak to tak čtu, u Tebe doma je prostě ráj. :-*

      Vymazat
  7. Ach Vivi,kam ty na ty nápady chodíš:-)Musím uznat,že mě více zaujal výběr pro pány,a to konkrétně modré sluchátko,neb to už je vážně úlet:-D A chodit teď po obchoďáku,chce kurz asertivity,a nejméně tří bojových sportů.Takže raději také provozuji nákupy ze svého trůnu a přemýšlím o co bych požádala to kouzelné sluchátko...ale hlavně díky Tvému výběru dárků,jsem zjistila,že jsem spíš kluk...ach jo,honem to musím zkontrolovat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A vidíš, Bettynko, já bych si Tě stoprocentně tipla na ryze holčičí rozmazlovátka a Ty se místo toho kocháš věcmi pro pány! Doufám, že jsi to tedy všechno dobře zkontrolovala a snad mi tu za pár dnů nebude psát komentář Bettýnek. ;-)

      Vymazat
  8. Milá Vivi, není mi teď na světě nejlépe, ale Vaše slova jsou vždycky malým povzbuzením a radostí. Děkuju za ně a přeju kouzelné Vánoce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teri, jsem moc ráda, že na Vás můj blog působí radostně a jsem si jistá, že přesně tak, jak je jednou špatně, bude podruhé zase líp (a třeba i krásně). Držím pěsti, ať je všechno brzy zase tak, jak má a přeju pohádkové Vánoce. :-*

      Vymazat
  9. Tahle peněženka je moc roztomilá, ačkoli můj styl jsou spíše elegantnější a minimalističtější věci. Na tom odkazu bych si vybrala, jen být v kůži. :-) Sháním peněženku přiměřené velikosti, s uzavíratelnou kapsičkou na drobné a bez log, v matu. Mojí představě se blíží většinou spíš spíš pánské peněženky, ale to zas bývají spíš organizéry a přihrádka na drobné jim chybí. Prozatím jsem si alespoň nekoženou už pořídila, ale pátrám dál a snad najdu něco úplně dle svých představ. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, já si nevšimla, že mají i kožené. :-) Nooo, některé jsou vážně hezké, musím prozkoumat rozměry a rozmyslet si, nakolik mi kde (ne)vadí logo. :-)

      Vymazat
    2. Milá Aailyyn, pravda pravda, mají i kožené a jednu takovou si tam koupila v listopadu kamarádka a pořád se s ní vytahuje (ale má proč, je moc pěkná) ;-).

      Vymazat
    3. Zaujala mě hodně tahle, jen váhám, zda není moc velká. http://kabelky.zoot.cz/penezenky/fialovo-seda-kozena-penezenka-graffiti A pak ještě tahle, přijde mi praktičtější, ale už se mi zase nelíbí tolik :-) http://kabelky.zoot.cz/penezenky/fialova-kozena-penezenka-graffiti-ladies-purse

      Vymazat
    4. Úžasný výběr, jedna hezčí než druhá. Ale...ta první se mi přece jen líbí víc - úplně snová. Takový čisťoučký design, promakaná a vymazlená do detailu (holka, já ji snad nakonec budu chtít taky). ;-) Velká mi nepřipadá, spíš přehledná ;-). Mám před sebou tisícovku (to se mi moc často nestává) a měří na délku 16 cm. Peněženka je jen o kousek delší, takže se tam bankovka vejde akorát. Je to takový designový kousek, takové mini psaníčko. Krasavice! Už ji vidím ráno na stole...fialová peněženka, fialový hrnek s puntíky...stylovka! Dej vědět, jak ses rozhodla. Jsem moc zvědavá.

      Vymazat
  10. Hahaha, tak nektere ty darky me vskutku pobavily. Ponorka, kryt ala radio i telefonni sluchatko nemaji chybu. A ja bych si moc prosila tu krasnou termosku :) A taky s tebou jit nekam na vanocni trhy na punc a pecene kastany <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Míšo, tak já mám nápad - vezmu termosku (nemám sice /zatím/ tak hezkou, ale hřeje dobře), dám do ní vrchovatě punče a vyrazíme...A než se sejdeme, doufám, že Ti brzy přijde překvápko. ;-)

      Vymazat
  11. Anonymní9:52

    Šmankote, nádhera to je všecko! :) Zuzka

    OdpovědětVymazat
  12. Moc pěkné a originální nápady. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní10:58

    Vivi prosím tě, nevíš jak dlouho trvá doručení zásilky po Praze a těch 90 dnů to je jako ta běžná lhůta 14 dnů nebo se vztahuje na něco jiného?
    Děkuji. Jana N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, po Praze Zoot doručí zásilku zpravidla ještě ten den, co si ji objednáš. Když si na Zootu rozklikneš "Kdy a jak dostanu své zboží?", najdeš tam přesný informace.
      Jo jo - místo 14 běžných dnů má Zoot 90 dnů = luxůso ;-).

      Vymazat
  14. na zoot už radši ani neklikám, jinak bych dopadla hodně blbě :D mají tam super věci
    Vánoční giveaway

    OdpovědětVymazat
  15. Vivi, čteš mi myšlenky ;o). Zoot je mé oblíbené místo pro nákupy kde mě nikdo neruší a ta se v klidu můžu prokousat celou jejich nabídkou. A Výdejny radosti? Tak by se měl jmenovat snad každý obchod ;o). Jinak k obsahu - kosmetiku z BSQ jsem si díky Zootu oblíbila, mám doma zmiňovaný balzám s růží i s fíky a i celou růžičkovou sadu. A osvědčila se mi i jako dárek - voní vážně fantasticky ;o). A KeepCup taky super, mají spoustu barevných variant ;o). Zkrátka jsi pro nás zase vybrala jen to nejlepší a my Ti děkujemeeeeee :o*.

    http://littlelivelady.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Deni, jsem ráda, že jsem se Ti trefila do vkusu, a že máme stejně voňavý vkus (fíky, třešně a růže jsou pěkné mlsnoty). Já měla fíkovou sadu BSQ z nějakého zahraničního e-shopu, ale jsem ráda, že se BSQ konečně probojovala i k nám do Čech (to se pomějem) ;-). A děkuju. :-*

      Vymazat
  16. Vivi, vybrala jsi ty nejkrásnější věci, ale víš co se mi líbí ještě mnohem víc? Tvoje popisky. Ty jsou bezkonkurenční, takhle to umíš opravdu jen ty. A chci ten hrnek a sluchátko! :)

    OdpovědětVymazat
  17. V zoote maju krasne veci, len co je pravda ..vedela by som tam nakupit (asi hlavne sebe:D) :)

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  18. Anonymní12:33

    úžasné!!! dokonca pri prvej objednavke na slovensko postovne zdarma ;) dobry tip, dakujem. kikina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Superbezvadné, to jsem ani netušila ;-).

      Vymazat
  19. Jůůůů! Vivi, ty píšeš tak krásným a pohodu-vyzařujícím stylem! Na tvoje články se pokaždé moc těším. Skvělé typy, bohužel je asi nevyužiju, dárky už mám nakoupené, ale ta peněženka, je prostě boží, jen kdyby byla o trochu menší, páč nehodluji velkým peněženkám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je moc milý, Leni, děkuju. Ono je to asi tím, že i kdybych měla celý den bláznivý, hektický a třeba i nepodařený, k psaní na blog si vždycky udělám horkou "čekuládu", pustím si oblíbenou mjůzik a těším se z toho, že umím psát všema deseti, a že píšu pro vás. To je radost. ;-)

      Vymazat
  20. Jojo, s Zootem se už kamarádím delší dobu a máme naprosto perfektní vztah! :-) Přeji krásné natěšené dny :-) H.

    OdpovědětVymazat
  21. Krásná inspirace, Vivi. také chci ještě pár drobností dokoupit, takže se to akorát hodí. Sobě si ještě něco malého nadělím a něco většího pak po Vánocích. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Něco většího pak po Vánocích" - ta věta se mi moc líbí! ;-)

      Vymazat
    2. Vivi, ono to objemově velké nebude, ale radost z toho bude veliká, až to bude. :)

      Vymazat
    3. Milá Verunko, "velikost radosti" je to, oč tu běží. Velikost dárků totiž může být dost mýlivá - v obrovské krabici se může skrývat plastový koš na špinavé ponožky, zatímco v mrňavé, prťavoučké krabičce může být...no, však víš. ;-). Tak Ti přeju hodně radosti. :-*

      Vymazat
  22. Dear Vivi, your picks gave me some ideas, they are all adorable and for sure a thoughtful gift. Kisses and hugs my friend ♥

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Vivi, opět jsi mě navnadila a já na zootu doobjednala poslední vánoční dárky. Prosimtě, potřebovala bych poradit. Chci si koupit diář na další rok, ty moleskine se mi líbí že mají pravou stranu volnou, to bych chtěla, ale na druhou stranu bych si přála diář v nějákém pěkném látkovém obalu. Nemáš nějáký tip? Napadlo mě, že si koupím asi ten moleskinový a pak někde (fler) seženu barevný obal, abych tak došla k ideálu, ale nejdřív píšu Tobě protože ty jsi borec na takové vychytávky, tak jestli o něčem náhodou nevíš;) díky a pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Radko McForestová ;-), nápad s kombinací Fléru a Moleskine je superbezvadný (já sama nedám na diáře Moleskine dopustit, i když letošní rok budu mít takového menšího růžového japonského fešáčka). Mám ráda taky diáře od Papelote. Jsou akorát velké, pravá stránka je taky volná a mají látkový obal s úchytkou na tužky.
      Mrkni: http://www.papelote.cz/p/diar-fabrico/
      Pac a pusu...

      Vymazat
  24. Parádní článek, krásně napsáno. Já už nastěstí vše mám a nic dokoupit nepotřebuju. Ale třeba ten termohrnek si jednou pro sebe koupím O:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥. K tobě by se tenhle hrnek náramně hodil, tak třeba si k sobě někdy najdete cestu. ;-)

      Vymazat
  25. Taky jsem včera brouzdala až jsem dobrouzdala na ZOOT a mají tam neskutečně krásné věcičky, jen škoda že už jsem všechny dárky dávno pořídila a zabalila. Tak snad příští rok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Veru, myslím, že to bude báječný a dlouhý rok, a že se v něm na Zoot ještě párkrát dostanem ;-).

      Vymazat
  26. Anonymní15:40

    Teda tímhle jsi mi vythla trn z paty! Nemám ještě půlku dárků a Zoot je pro mě úplná novinka plná krásných věciček. Takže hurá na to!
    Super Vivi, jako vždy.
    K.

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Vivi! :-)
    Chichi! Tak to je nádhera! Mne naprosto dostal termo hrnek pro dámy - fakt by se hodil! Zejména dnes! To jsou takové extrémy, včera když jsem šla od zubařky, tak mi bylo teplo! A dnes jsem nevěděla do čeho všeho se obléci! Takovou zimu tu máme, dokonce nám poletuje sníh! :-)
    A pak mne dostala ponorka - sítko! S tou bych si také vyhrála!! :-) :-) :-) :-)
    Ale jinak je to všechno krásné! :-)
    Vivi a i ty se měj krásně! :-). Už za týden!!! :-). Tak to pěkně vydrž ano? :-). Tedy jestli už máš balíček vyzvednutý. :-)
    Ahooooooooj! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, věřím Ti, já když jdu od zubaře, tak mi taky vždycky bývá teplo...až horko...vlastně hrozný hic. ;-)
      Né né a né. Nevydržím. To se nedá. Je u mě (naštěstí) až ode dneška, a přesto znovu říkám - to se nedá vydržet! ;-))

      Vymazat
    2. Vivi! Vydrž! :-) :-) :-) :-) Už jenom šest dní! :-)
      A i já mooooc děkuji, jak pošťák zazvoní, tak páteř nepáteř budu brát schody útokem!!! :-)
      A slibuji, že vydržím (pst, ale já si balíček uschovám u brášky, abych předešla nutkání! :-) ).
      Vivi ahooooooooj!

      Vymazat
    3. Milá Šárko, ty jsi na to tedy vyzrála! Tak Petra pozdravuj ;-)).

      Vymazat
  28. Óóó,hneď to tam idem prebádať ! :) Krásne vecičky ! Diiik :)

    OdpovědětVymazat
  29. Vivi, to je škoda, že si nedala tipy na darčeky skôr :( Našla som tam skvelé tipy pre muža, to sluchátko nemá chybu, xixi. Ale onedlho budem mať narodeniny (od Ježiška už darček vybraný mám), a organizér mi padol do oka :) Božinku tí chlapi to majú také jednoduché s darčekmi, aspoň môj muž teda určite. Vždy mu dám pekne zoznam, dostatočne dlhý aby mal z čoho vyberať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaj...no jenže já jsem Zoot objevila až teprve v pátek (nějak mi do té doby unikal), ale narozeninový Ježiško je v záloze ;-). Viď - ten organizér je parádní...i já ho musím mít. ;-)
      Taky dávám svému muži dlouhý seznam, ale né aby měl z čeho vybírat, ale aby mi kúpil všetko. ;-)

      Vymazat
  30. Vybrala jsi moc krásný věci! všechny se mi líbí :) Hlavně ten organizér a ten termohrnek :)

    Lucy Enne

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  31. Díky za tip. Obchodů se teď taky dost bojím a tenhle e-shop je fakt senzační!

    OdpovědětVymazat
  32. Vivi, si ma teraz zachránila! Lámem si hlavu dni a noci, čo najlepšej kamarátke- niečo, čo bude mať stále pri sebe, niečo, čo dá pocit domova, keďže je stále na cestách, niečo roztomilé a z lásky... a už som si myslela, že nič a hľa tu, presne to, čo som potrebovala. Tadá! Ďakujem ďakujem, som ti zaviazaná. Navyše som pár veci, čo by sa aj mne pozdávali, poukazovala drahému a teraz len dúfať v jeho pamäť resp. v to, že keď bude v núdzi tiež zavíta k Vivi, poradiť sa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, že kamarátka dostane niečo z lásky...asi ten hrnček, že? ;-) A doufám s Tebou, že tvůj drahý má pamět jako slon, aspoň co se dárků týče. ;-). Poštovné na Slovensko je při první objednávce zdarma - to by mohlo paměť Tvého drahého posílit ;-).

      Vymazat
    2. pre kamošku termosku :D (aha, rým, no dobre, nie celkom dokonalý, ale predsa)
      drahému som všetko aj na jednej nemeckej stánke pohotovo našla... môže si vybrať, pod ktorý stromček darčeky poposiela :)

      Vymazat
    3. Rým je úplně dokonalý ;-) a vsadím se, že Tvoje "ježíškovské seznamy" jakbysmet ;-).

      Vymazat
  33. Holky moje, moc vám všem děkuju za komentáře. :-**

    OdpovědětVymazat
  34. Ja moc tuzim po tej termoske a to sluchadlo mame doma, a je to teda veledulezitost. Nic nenahradi klasicke sluchadlo. My ho pouzivame pri telefonovani na skype a sme radi ze ho mame. Doporucujem, je nielen krajsi ale aj lepsi nez bezny headset. Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? Já si to myslela, že sluchátko je veledůležitost, žádná zbytečnost ;-). Jsem ráda za tvoje doporučení, děkuju. ;-)

      Vymazat
  35. Tá peňaženka je naozaj úžasná! ♥

    OdpovědětVymazat
  36. jej máš pekný blog a ten úvod o tebe ma úplne dostal:)

    http://julca-fashion.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  37. Zoot je i moje vášeň, zítra zrovna do výdejny zamířím :-) Ten zápisník je vtipný a keepcup je má povinná ranní výbava!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Krásko, Zoot je tvoje vášeň? Ty jo, to brzy budu říkat asi taky ;-).

      Vymazat
  38. Anonymní23:19

    Ahoj Vivinko,
    moje první objednávka ze Zootu ( je u mě doma. Jak vyšel tvůj článek, objednala jsem si hrnek a kosmetiku a druhý den už to bylo všecko u mě doma! Jsem nadšená a proto jsem ti musela napsat. Víš, že tě miluju? :-DD
    Přeji ti krásné dny a už aby byly Vánoce vid? :-D
    Evča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Děkuju, Evi, za zpravodajství i za vyznání lásky - obojí mě moc potěšilo. :-*

      Vymazat
  39. Milá Vivi, dárečky už mám letos snad kompletní, ale i tak díky za tipy! :) A za odměnu máš tady ode mě recept na ty nejlepšejší a nejvánočnější skořicové šnečky ;-):

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/12/skoricovi-snecci-s-vajecnym-konakem.html

    OdpovědětVymazat
  40. cajova ponorkaaaa :DDD jeeeej, to som kupila kamoske a bola nacisto nadsena!!!!

    OdpovědětVymazat