5.12.13

Vánoční nadílka pro vás...giveaway o kultovní balzámy

Dneska je Mikuláš a za chvíli Vánoce - a takové významné události si žádají, abych vám taky něco přihodila do připravené vánoční punčošky. Mám tu pro vás rozmazlovací soutěž, ve které můžete získat voňavé luxusní balzámy Rosebud od Roseandlips dle vlastního výběru. Výhra čeká na 3 šťastné výherce. Mám takový dojem, že pod stromečkem vám to bude letos náramně vonět...tak pojďte zkusit štěstí!

Pravidla
Soutěžit může každý můj pravidelný čtenář, který uvede do komentáře svůj e-mail a pokud máte chuť, připište, jaký nejkrásnější dárek jste objevili pod vánočním stromečkem.

Nepovinné
- pokud budete tuto soutěž sdílet, můžete přidat druhý komentář a zvýšit tak svou šanci na výhru
- pokud už některý z balzámků vlastníte, neváhejte ho nějak originálně vyfotit a fotku poslat na e-mail info@roseandlips.cz Fotografie budou zveřejněny na Facebooku a nejhezčí fotku nemine odměna. 


Každý výherce si může po skončení soutěže vybrat kterýkoliv z balzámů Rosebud z Roseandlips.

Soutěžit můžete do 18. 12. Hned následující den budou vyhlášení všichni tři vítězové a pak už můžete radostně čekat na pošťákovo zazvonění. ;-) 

PS: všechny vaše komentáře jsou zveřejněny - nové komentáře se ale zobrazují až na dalších stránkách; stačí dole kliknout na "Načíst další" a svůj komentář uvidíte.  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Přidáno 19. prosince 2013
Děkuju vám za krásné a dojemné komentáře i za hojnou účast v soutěži a moc gratuluju všem vylosovaným výhercům (viz. níže). A pokud jste zrovna vy nevyhráli, třeba se na vás usměje štěstí příště, protože další bohatou Giveaway mám pro vás připravenou už na začátek nového roku. ;-)
Přeju vám pohádkové a třpytivé Vánoce.

Vivi podpis

407 komentářů:

  1. Najkrajsi darcek? Vzdy dostanem nieco co ma potesi, ale urcite najkrajsim darcekom je vzdy to, ze sa zideme cela rodinka a, ze sme cez sviatky spolu :)
    nikolastrakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. jééé, to by byl určitě nejkrásnější dárek pod stromeček:) Jinak jsem asi nikdy z ničeho už neměla takovou radost, jako když jsem v sedmi letech dostala těhotnou barbínu s oddělávacím břichem a malým barbídětem uvnitř (lehce zvrhlé:)).durcovatereza@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné! V dětství rozhodně sametové bačkůrky na podpatku z Luxusu.
    fx80010@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovinka jsem balzamy mela v rce v uzo kramku shabby u Romanky,jsou nadherne.
    A co jsem nejkrasnejsiho dostala??Tak takhle to nejak nerozdeluji,jake vanoce dle darku byly nej,ale podle vzpominkek a to bezesporu v detstvi a svete div se,i v mladi,myslim ve sladkych nacti jeste u mamky a se sestrou,na ty ted posledni dobou stale vzpominam,jak jsme si jich opravdu vazili,snad proto,ze jeste vse nebylo tak nejak automaticky,ani ty kureci rizky,hi,hi....
    katerinamuskova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Nejkrásnější dárek? V dětství asi chodicí pana velká jako já. A v dospělosti jakákoliv maličkost, kterou nečekám. Prostě to tajemné překvápko! alicehrubesova@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Můj nejkrásnější dárek co si doteď pamatuju byla obrovská panna, mluvící, chodící. Tehdy to bylo něco nevídaného. Když se jí zmáčkl hrudník, začala zpívat písničky Dády Patrasový. Moje se jmenovala Lucka a sestřina Monika a chtěly jsme s nimi sdílet úplně všechno. Chodit s nima na procházky, do školy, na návštěvy k rodiném. Bylo to takové moje díťátko a nejmilejší dárek k Vánocům... Od té doby se samozřejmě z dárečků těším také, ale na Lucku nikdo nemá, zatím... :))

    www.thechangeofmissy.blogspot.com
    Ráda bych zaslala fotečku, bohužel zatím takovýto balzámek nevlastním. Nicméně na mém stolku by se vážně skvěle vyjímal! :)))))

    OdpovědětVymazat
  7. Nejkrásnější dárek? nebyl to přímo dárek pod stromkem, ale byl to můj psík :)
    luciath483@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. nejkrásnější dárek jsem asi dostala loni a to, mého přítele, se kterým jsme se seznamovali :) Jinak by to byla asi moje nejoblíbenější kabelka MK :)
    myblondworld@email.cz
    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  9. mě udělá každý dárek velkou radost, nemůžu vybrat jeden hlavní. Největší dárek je pro mě takový, kdy vidím, že jsem potěšila dárkem své blízké.

    stringsofmybreath@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj vivi... nedavno si mi taku chut urobila na tieto balzamy a u nas sa nedaju kupit :(
    tak budem verit, ze sa na mna usmeje vianocne stastie :) najkrajsi vianicny darcek...pred par rokmi som dostala vytuzenu mapu sveta na stenu. je to obycajna dostupna vec, ale dojala ma (tehotna som bola) . :))
    simona.marekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám radost z každého dárku, u kterého je vidět, že si dal kupující trochu práce a nekoupil první blbost, co mu přišla pod ruku :)
    koubova.martina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. tento rok dostanem to, co som dlho nevedela zohnat - jednodielne pyzamo - dupacky, ktore sa zipsuju az hore, s vianocnym motivom, tesim sa ako male dieta :D budem v tom pisat bakalarku, hned to bude inak vyzerat :D absolutvejs@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Nejkrásnější dárek pod stromečkem byla ,ještě když jsem byla malá, vysněná barbína, kterou jsem stráááášně moc chtěla =D.

    izzie-blossom@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Jé ty obaly jsou kouzelné! No nejkrásnější byl asi Furby, když mi bylo 6 let :D Ale letos to přijde, letos se mi splní mé kosmetické sny, takže letos to bude nejkrásnější podruhé :)
    Shimka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Nejkrásnější dárek jsem dostala před 2 lety, když mi přítel naježil lístky na Coldplay. Jejich hudbu zbožňuju a strašně jsem si přála užít si koncert živě a ne jen u počítače. Protože šly lístky do prodeje jen pár dní před Vánoci, tak jsem vůbec netušila, že by tu měl nějaký koncert být. O to větší to bylo překvápko, když jsem rozbalila balíček, který jasně vypadal jako CD, takže jsem hned prohlásila, že vím, co v něm je.
    hancqa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Nejkrásnější dárek? Myslím, že takový ani nebyl .. Zřejmě to bude nějakej, co jsem dostala jako malinká. V tý době jsem z toho měla ještě radost :)

    kubenkova.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Anonymní9:43

    Nejkrásnější dáreček jsem dostala, když mi bylo asi šest let a byl to plyšový pejsek jménem Oříšek (protože na visačce bylo "voříšek"). Mám ho dodnes a nikdo se ho nevzdám :-)
    bedazzledmunkey@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Nádherné obaly, takový dáreček by se mi moc líbil
    borisova.veronika@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Najkrajší darček, je vždy keď sa všetci spoločne stretneme a sme na sviatky spolu :))

    n.michelle.k35@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Anonymní9:51

    balzámy jsou naprosto skvělé!) a nejkrásnější dárek je pro mě každý, který je od srdce darovaný)
    daisy93@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  21. To je od tebe moc hezké:) veri.wi@gmail.com.
    Nejkrásnější dárek? Byla to spíše vynalézavost "Ježíška", pod stromečkem jsem našla krabici od telefonu, který jsem si moc přála, ale byla plná jiných věcí. Když jsem měla rozbalené všechny dárky a myslela si, že je to vše, začal nám "zvonit" stromeček. Telefon byl na něm pověšený. Docela mi trvalo, než jsem ho našla;)

    OdpovědětVymazat
  22. Milá Vivi,

    to je krásné. Už se strašně dlouho přemlouvám (tedy spíš svou peněženku), že si koupím nějaký ten balzámek. Tak ještě chvilinku počkám a třeba se mi poštěstí :)
    Nejkrásnější dárek pod stromeček ? Tak to vím úplně přesně bylo to mé úplně první kolo. Zazvonil zvoneček já vběhla do pokoje a pod stromečkem stálo krásné červené kolo s košíčkem a zvonkem na řídítkách. Aaach to byly časy. To se člověk opravdu těšil na každé Vánoce a s každým dalším dárečkem se mi rozzářili oči a já se těšila co bude uvnitř i sebemenší kravinka mi udělala radost. Těším se až něco podobného budu jednou prožívat se svými dětmi :)))

    Pandicka.vendy@centrum.cz

    Měj se hezky!

    Pandička

    OdpovědětVymazat
  23. Nejkrásnější dárek je mé druhé těhotenství..Moc se na miminko těšíme :-) Bára
    Pinosova.B@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Můj nejkrásnější dárek je asi ten, když jsem si vybalila zásnubní prstýnek - absolutně jsem to nečekala! Z dětství pamatuji, že moje největší radost pod stromečkem byla Barbie motorkářka - celá v černém ohozu ;) Petfruf@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. nejkrásnější dárek vyloženě nemám, mám radost pokaždé, když něco dostanu :-) jsem jak malé dítě, stačí mi vidět ty balíčky a už jsem šťastná, že "Ježíšek" něco přinesl :-D
    Lenka.Matvijova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. ráda se zúčastním, můj nej dárek k vánocům asi když jsem před 6 lety zjistila že mi pod srdcem roste nový život a o 9 měsíců později narodila 1.dcerka a druhý nejkrásnější jsem tak trochu s předstihem dostala letos, protože letos pro mne nejkrásnějším dárkem bude naše bydelní, i když je to dáreček s dvouměsíčním předstihem. A jako dítě mám pocit že nej dárek byl, když jsme dostali s bráchou pejska. . Můj meil: m.fendrychova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. nemám žiadny najkrajší darček, mňa potešia aj maličkosti :)
    lama.guanako@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Anonymní10:15

    To jsou tak úžasné balzámky! :)
    thecompanylife@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Jů. to je krásná výhta :-)
    kristine.polakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Odkaz na GA sdílen na mém blogu : http://handmademartina.blogspot.cz/ :)
    Martina

    OdpovědětVymazat
  31. Anonymní10:34

    Zdravim tvoritelku moc hodneho blogu,

    kdyz ja stejne radeji darky davam nez dostavam. Obdarovaneho napinam, co to asi bude a kazdy darecek zabalim s nejakou sladkou teckou. Posledni vanoce zdobili vanocni darky bonbonove prasatka:)

    kamilape.de@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Nejkrásnější dárek pro mě bylo moje první kolo.. Růžové :-)
    vyroubalovab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Anonymní10:36

    ahoj, balzamy vyzeraju na zjedenie, ak nevyhram, tak si urcite kupim :) darcek si nepamatam, ale pamatam si ked som dala manzelovi pozit. tehotensky test :) nevedel co to je, musela som mu to vysvetlit. kikina. kristinka7@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Vivi,
    o týchto balzamoch sa mi sníva už nejakú tú noc, avšak stále bezúspešne :/ Ale nevešám hlavu, idú predsa Vianoce a preto dúfam, že okrem darčekov si vychutnám i nových priateľov a hlavne kľud.....aj ked s najvačšou pravdepodobnosťou to u nás doma dopadne opať ako u Grizvoldovcov (ako každý rok) :-) Ale čo už, je natom i čosi pozitívne....aspoň sa nebudeme nudiť :)

    pekné sviatky!

    miriama.vargova121@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. krásné jsou, ještě jsem je nezkoušela, tak snad se na mě usměje štěstí :) radost mám ze všech dárků, namátkou mě hrozně potěšila loni překrásná šperkovnice od přítele
    kukucicka seznam cz

    OdpovědětVymazat
  36. Krásné jsou :-)
    drobenka46@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. kiss.iii@seznam.cz
    nejkrásnější dárky jsem dostávala když jsem byla malá, a že jich teda bylo :) Nedokážu vybrat ten nejkrásnějšá, všechny byly moc pěkné.

    OdpovědětVymazat
  38. Nejkrásnějším dárkem pro mne bylo kolo.Bylo to i největší překvapení,které dosud nebylo překonáno :-)
    rakave@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. já jsem měla naposledy ohromnou radost, když jsem před dvěma lety dostala poprvé v životě nové lyže.

    natalunka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  40. A sdílím :) https://www.facebook.com/moje.male.radosti

    OdpovědětVymazat
  41. Anonymní11:20

    Mě největší radost pod stromečkem-jako předčasný-dárek udělala tvoje giveaway.Máš tu vždycky ty nejlepší a nejlákavější ceny.Takže já si jdu držet palce a tady je můj email: alexmichalkova@centrum.cz
    :)

    OdpovědětVymazat
  42. jana.vaclavik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Anonymní11:32

    Super soutěž! zaobao@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Mě vždycky nejvíc potěší něco, co nečekám a přesto po tom třeba moc toužím.:) Proto se snažím před Vánoci víc než kdy jindy sledovat, o čem mí blízcí mluví a co se jim líbí, abych je mohla takto překvapit.:)

    Balzámky maj tak nádherný balení, že by mi bylo až líto je vypotřebovat, už hrozně dlouho se na nějaký ten Rosebud chystám, zajímá mě, jestli opravdu stojí za tu slávu.:)

    underthesheats@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. je to čudné ale mňa vždy najviac potešila rozprávková kniha, teraz je to rôzne v podstate ma teší každý jeden darček, viem sa tešiť aj z obyčajných ponožiek, poslednykrát ma najviac potešili štetce zoeva
    maria.galdun@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Anonymní11:40

    ty jsou nadherne!:) nikdy jsem takovyto balzam nemela. vzdy si koupim jen neco na rychlo, obycejnou tycinku maximalne, "vajicka" z oriflame.

    r.queen@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. jé, ty bych hrozně ráda vyzkoušela :) já jednou dostala (jako malá :D) takovou levnější nic moc barbie, ale ty šaty co měla! pak jsem je oblíkala na všechny panenky a chtěla takový i na sebe :)
    lucie.sobotkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Úžasná Give! Nejkrásnější dárek, který jsem našla pod stromečkem byly asi jednodílné plavky, protože jsem si je hned vzala na sebe a nadšeně pózovala na fotce ..ehm, bylo mi asi 5, možná ani to ne :D

    messagesbylucy@gmail.com

    Short messages by Lucy...

    OdpovědětVymazat
  49. Anonymní11:55

    Milá Vivi,

    nejhezčí dárek jsem dostala od svého již manžela, v době kdy jsem spolu jen randili. Bylo to pyžamo, kartáček na zuby a bačkůrky. Jelikož jsem čekala něco trochu jiného, tak jsem zprvu až tak nadšená nebyla. Jenže později jsem si uvědomila to gesto, pozvánka pro společné bydlení a žití. Uvědomila jsem si, že je to vlastně moc krásný dárek, který by se už nikdy nemusel opakovat. Jsme spolu dodnes a nyní čekáme první přírůstek do rodiny :-D.

    Krásný adventní čas!

    Zdraví Jiřka

    jirina.bustova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Dear Vivi, the most beautiful gift is another year of your sweet friendship ♥ Mwah! Love you

    OdpovědětVymazat
  51. Mě potěší každý dárek, tenhle rok se těším na tlustý ponožky :D Doufám, že je pod stromečkem najdu.
    vermilion@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Jsou krásné, stylové, skvělé :-)

    já na svůj nejkrásnější dárek teprve čekám :)

    annaskorikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Jsou krásné, stylové, skvělé :-)

    já na svůj nejkrásnější dárek teprve čekám :)

    annaskorikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Nejkrásnější dárek pod stromeček bylo určitě koťátko... já je sice pořád někde nacházela a nosila domů (a procházelo mi to!), ale tohle bylo od Ježíška, takže bylo výjimečný :) Teď mě nejvíc těší knížky, jídlo a ponožky :D

    dybovamanka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. Já jsem s dárky spokojená snad každý rok, ale hodně mě potěšilo to, že mi brácha sehnal Nezvalův překlad prokletých básníků :-)
    thedarkcrow@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Vivi, hele, asi to bude trapny, ale kreslo :). Vladkovo :). Chtela jsem si ho koupit pred par lety a mamca me odrazovala, ze pred vanocema budou v Ikee fronty a at pockam. A me to nedocvaklo, az pod stromeckem, mela jsem desnou radost :)).
    lucifrid@lucifrid.com

    OdpovědětVymazat
  57. Říkám si, že jestli bude vnitřek těhle balzámů stejně super, jako jeho obal, tak by to byl jeden z nejmenších nejkrásnějších dárků.
    Zdraví veru_b@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní12:25

      Ty balzámy jsou vevnitř stejně dokonalé, už jeden vlastním :D a nejsou nejmenší, ale krabičky jsou hodně velké (už ho mám rok a je k nevymazání) :D.
      Viinko, zkouším také štěstí. Mám doma jahodový balzámek a strašně toužím po ostružinovém s vanilkou :D.
      Zraví Ika
      ika1988novotna@gmail.com

      Vymazat
  58. Anonymní12:22

    Nejdražším životním dárkem jsou moje 3 děťátka. A nemusí být ani pod stromečkem :D I když jedno z nich tam opravdu bylo. Krásné adventní dny. Jitka (vykoukalova.jitka@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  59. Asi se budu opakovat, ale pro mě je vždy nejkrásnější dárek to, že má na Vánoce kolem sebe své blízké. :)

    vendelin1989@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. Teda Vivi, takové krásné a voňavé Vánoce nám chystáš :o)! Nezbývá než komentovat :o). Co se týká dárků tak já úplně nejradši naděluju a mám radost když obdarovaná osoba má taky radost :o). Mě potěší cokoliv, mám moc ráda každoroční parfém o taťky, šperky od mamky, drobnosti od mých úžasných kamarádek a kopec lásky od toho mého jediného :o).

    denisa.solcanska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. https://www.facebook.com/MuffinsAndStyle

    sdílím na FB. :)

    OdpovědětVymazat
  62. PS: pro větší šanci sdílím na g+ a na facebooku :o)

    OdpovědětVymazat
  63. Anonymní12:31

    Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  64. Nejkrásnější dárek jsem dostala asi jako malá ve školce. Tenkrát jsem si strašně moc přála panenku, ale pod stromečkem jsem našla spoustu krásných dárků, jen tu panenku bohužel ne. Ale když jsme potom s bráchou šli spát a odhrnuli jsme perinu, našli jsme obrovské překvapeni. Brácha dostal vytouzenou autodrahu a já svoji panenku. Radost v našich očích a dusickach by jen tak něco neprekonalo:)

    OdpovědětVymazat
  65. Anonymní12:32

    Milá Lucie Vivi ... chodím si k vám odpočinout. Přenesu se vždycky do sféry klidu a jsem chvíli jak na dovolené :-)
    Díky vám jsem obejvila spoustu věcí, knížek...a tak zkusím i štěstí...co kdyby...
    Přeji vám krásný adventní čas a hlavně zdravíčko vám i vašim blízkým. Olga

    petrusovao@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. krásný dárků bylo spousty, ale ten nejkrásnější? Ten jsme darovali my- a to prarodičům štěně bígla. Opatrování dárku 14 dní a to maskování, aby na to prarodiče nepřišli dříve, je nezapomenutelné :-D Bíglík je teď nejmilovanějším, nejchytřejším a další nej členem rodiny :-D
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Anonymní12:36

    Já mám radost z každého dárku, který dostanu. Ale nejkrásnější byla zrcadlovka, kterou jsem dostala předloni. A vyfotila s ní spoustu krásných fotek.

    Cathia@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Já mám na Vánocích nejradši večeři, když se všichni sejdem u stolu. Dárky se u nás moc neřeší. :)
    Navíc mám na Štědrý den narozeniny, tak vždycky dostanu dort. :)
    stonava@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. ja mám radosť z každého darčkea, ktorý dostanem... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  70. janazaba222@gmail.com
    Najviac ma potesia knizky :o)

    OdpovědětVymazat
  71. Anonymní12:49

    Milá Vivi, tvůj blog je pro mě jako balzám na duši, moc ráda s tebou trávím dny, zpříjemňuješ mi mateřskou dovolenou, moc ti touto cestou děkuji :-)
    Nejkrásnější dárky byly ty v dětství, vybavuji si desku s písničkami ze Šmoulů, křesílko pro panenky (do kterého jsem si nejdříve přiskřípla ruku a následně 25.12. jej zcela rozsedla), a samozřejmě kolo.
    Přeji ti klidný předvánoční čas a ať se ti podaří jej prožít přesně tak, jak krásně jsi to na svém blogu popsala.Nina
    nina21@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  72. lubka.spilakova@gmail.com
    Najkrajší darček je pre mňa keď sa zídeme celá rodina pri večeri a pri stromčeku :))

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj Vivi, já si dodnes pamatuju, když jsme se ségrou dostaly velikej dům pro bárbíny, to byl splněnej sen!
    Uci.velkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj Vivi, tvůj blog čtu ze všech nejradši, je jako pohlazení po duši.
    Děkuji moc za šanci vyhrát, ceny jsou luxusní!!! Jinak nejkrásnější dárek je pro mne vždycky knížka.
    Pa Lenka
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  75. ervulenka@seznam.cz
    kabát :-)

    OdpovědětVymazat
  76. Soutěž sdílím na Facebooku: https://www.facebook.com/lenushenka.scrap
    Lenka
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Milá Vivi!
    Balzámy jsou krásné! :-) Jejej! Nejkrásnější vánoční dárek? No těch bylo, od panenky Stefi až po hodinky Hello Kitty! Tolik nádherných dárků jsem dostala, Ale nejkrásnější pro mě stejně je fakt, že jsme na štědrý den pěkně všichni pospolu. :-)

    P.S.: Moje Vivi, děkujiiiiiiiiii! Více v mailu. :-)
    Jo a víš kdo mi psal? Normálně Ježíšek! :-). A máme domluveno, že ti mohu skrze něj také poslat vánoční nadílku! :-)
    Vivi měj se překrásně! :-)

    OdpovědětVymazat
  78. Anonymní13:28

    Gfc Amy Tran, sdíleno na twitteru, https://twitter.com/TranAmme/status/408571570475794432
    Nejhezčí dárek pod stromečkem byla sada knížek , které jsem četla jako malá :-)

    OdpovědětVymazat
  79. Najkrajsie na Vianociach je to ked sa stretneme spolu s rodinou a uzivame si tu atmosferu :) darceky su uz len maly detail, ktory to vsetko len dotvara. Darcekov bolo vela a vsetky skvele. Najkrajsi bol modry plysovy orangutan, ktory vydaval zvuky, vtedy som po nom velmi tuzila :D
    sofia.gumanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Nejkrásnější dárek byl před 8mi lety pozitivní těhotenský test :-)
    p.lengalova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  81. nejkrásnějším dárkem pro mě byl perský kocour Mikeš, které jsem dostala jako malá. strávili jsme spolu celý život, umřel teprve před 2 lety. ale navždycky pro mě bude nejhezčím dárkem :)) <3

    eapril@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Skvelá giveaway :)
    lucia.kukurovalm@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  83. kadlecova.zdenka@centrum.cz

    balzámy vypadají skvěle, bohužel jsem je ještě neměla, snad se to brzy změní!:)
    Nejhezčí dárek? na ten asi pořád ještě čekám. Napadají mě samé materiální věci, a ty pro mě adeptem na nejhezčí dárek asi nejsou..

    OdpovědětVymazat
  84. Ráda bych objevila něco vlastnoručně vyrobeného, protože tyhle drobnosti zahřejí u srdce. Celkově něco na zahřátí by se hodilo :-) A pak instax nebo lomo foťák, abych si tyhle krásné okamžiky mohla také zvěčnit!
    aprincesna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  85. Nádherná giveaway :-)
    Nejkrásnější darek? Mě potěši každý. Nejkrásnější dárek byl ale když jsme loni dostali fotku z ultrazvuku :-), bratranec cekal dite. Dohnalo nas to k slzam :-). Ted maji krasnou 5ti mesicni holcicku :-).

    OdpovědětVymazat
  86. nejkrásnější dárek ? první co mě napadlo byla krabička plná opravdu poctivých ručně vyráběných čokoládových tyčinek na podporu nějaké charitativní akce. Nikdy jsem nejedla lepší čokoládu...bohužel ted ji nemůžu nikde sehnat.

    karina.vlkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Pěkná soutěž! No, já jsem vlastně sama vánoční dárek :) Ale jinak je samozřejmě nejhezčí, když se všichni sejdeme ve zdraví u stolu, a pak mívám radost z rozsvíceného stromku s klasickými svíčkami a nějaké hezké knížky pod ním.
    mischa.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Anonymní13:59

    Kristyna.Marsovska@seznam.cz
    My slavime v jinem duchu. Nejde nam o darky, ale spis o to, ze jednou v roce mame vsichni na sebe cas... Udelame si caj, cteme si nove knizky, pojidame pri tom cukrovi. Takze pro me jsou samotne vanoce darkem. :)

    OdpovědětVymazat
  89. Balzámky znám, ale žádný nevlastním. U nás ho neseženu a moc mě nebere online nakupování.. :)
    Nejkrásnější dárek je pro mě ten, když se doma na Šťedrý den nepohádáme a je to v poklidu.. A vybrat fakt jeden materiální? To nejde každý je nej :))
    wr55@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Moc hezká soutěž! :)) Balzámky vypadají bombasticky.
    Na nejkrásnější dárek si nepamatuji, ale věřím, že když jsem byla malá, udělalo mi radost cokoliv, co jsem si moc přála, a nakonec jsem to pod stromečkem objevila. :))
    fitkriss@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Úžasná soutěž, jednu krabičku už vlastním a je super. Nejhezčí vánoční dárek jsme si přesně na štědrý den odpoledne před šesti lety přivezli z porodnice a dělá radost dodnes.
    Jitka (judith@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  92. Balzámky znám, ale žádný ještě nevlastním.
    eliskazlamalova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. mery.mikesova@gmail.com
    kazdy darcek z lasky ma vzdy potesi, je jedno aky je :)

    OdpovědětVymazat
  94. skvelé! :) držím si strašne palce, po týchto balzamoch mi srdiečko prahne už nejaký ten rok.. škoda že neposielajú na Slovensko - aspoň teda o tom neviem :(
    Najkrajšie darčeky boli dva - prvým bola gitara (od rodičov) a druhým boli moje básničky a poviedky zviazené do knižky (od priateľa)
    donny.barbaricova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  95. Všetky darčeky ma potešia :-) a nemusia byť vôbec hmatateľné.
    backovaildi@netkosice.sk

    OdpovědětVymazat
  96. Najkrajším darčekom je, keď sme všetci doma šťastní... A nehovorím to len tak :) No aj tento balzam by ma potešil :)
    sonjatokarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  97. jů, pěkná giveaway :)
    bloggerandbeautifullife@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. Krásná soutěž! Po balzámku této značky už dlouho pokukuju :) Nejkrásnějším dárkem byl pro mě můj úplně první parfém.
    Lbdkv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  99. Naj darcek som dostala od mojho milovaneho brata, bolo to asi pred 3 rokmi a on mal 15 rokov. Pekne som sa posadila a rozbalovala, vobec som nevedela, co ma caka vo vnutri.
    On ma dlhe obdobie volal opica, ja som ho tiez rozne castovala a tak sme sa doberame stale.
    Po roztrhani papiera sa na mna usmievala zaramovana fotka opicky. Tu si mozete pozriet opicku, je to Kotul Veverovity
    Mamina sa povodne obavala, ze ci sa neurazim, pretoze bratovi pomahala ramovat a balit fotografiu. Velmi ma to pobavilo a vzdy, ked sa na tu opicku pozriem, spomeniem si na mojho mladsieho nezbedneho brata, ktory vzdy presne vie ako ma rozosmiat :D

    dora.mrkvova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  100. Jéé, já tyhle blazámy miluju, mám ten čokoládovo - kávový a ta vůůůně, úžasná :)
    Pro mě byl nejkrásnějším dárkem, ikdyž ne k Vánocům ale k narozkám, naše fenka:)
    jane.beautiful@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  101. O těhle balzámcích už jsem slyšela spoustu a dlouho po nic pokukuju :) Jinak, na dárky nejsem náročná vůbec, potěší mě jakákoliv maličkost :)
    zuzana.neuvirthova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Já jsem byla nejvíc nadšená z domečku pro panenky, který mi vyrobil strejda (Ježíšek č. 1) a ze dřeva a mamka (Ježíšek č. 2) mi do něho udělala všechny doplňky...záclonky, peřinky, a tak:D
    black.marry@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Už dlouho je chci vyzkoušet, jupiii

    Jurcikova14@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Co byl můj nejkrásnější dárek nemohu říct, protože nehodlám diskriminovat jiné....všechno, co dostanu má své kouzlo, svou vzpomínku a moc pro mě znamená.
    dummaby@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  105. Krísna GA :)
    Môj najkrajší darček pod stromčekom bol určite foťák, už ani neviem ako som bez neho mohla existovať :)

    Môj email: d.a.w.n.n.i.e.licious@gmail.com

    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  106. Za nejkrásnější dárek k Vánocům považuji letenky do Mexika, kam jsme s mamkou, tetou a sestřenicí mohly díky tomu vyrazit. :))
    snikka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Jee už se na něho chystám delší dobu.
    alkaaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. BOŽÍ :O Já jsem všechny nejkrásnější dárky dostala mimo Vánoce a většinou to byly dárky ode mě pro mě :D
    indrakova96@email.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Najkrásnejší darček ktorý som kedy dostala bol môj prvý mobil. Bolo to už pred pár rokmi, ale doteraz si pamätám môj výraz tváre s vypleštenými očami a otvorenými ústami, keď som ho uvidela :-).
    anetcernakova@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  110. clefairy22@gmail.com
    Asi repliku hůlky Hermiony Grangerové :)

    OdpovědětVymazat
  111. Nejraději mám vlastnoručně vyrobené dárky :)
    malinovatereza1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  112. Já dostala v životě zatím dva nejkrásnější dárky, na třetí netrpělivě čekám. Žel ani jeden nebyl dárkem Vánočním. Ale to nevadí, dárečky jsou to vyvedené a nikdy se s nimi nenudím. Občas mám chuť, vrátit je tam, odkud přišly, ale večerní, postelová tabulka čokolády a sklenička čokolády, vždy zabere a já vím, že si je nechám. Minimálně do jejich 18 let, pak budou muset nekompromistně z domu! :-)
    A co se skutečných vánočních dárků týče, miluju bačkory a doufám, že je dostanu i letos!!!!!!!!!!!!

    barboravenhacova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  113. A sdílím na FB i G, protože prostě ............ ten balzám chci. A když ne já, tak snad někdo z mých známých, třeba mi ho pak naježí. :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  114. Nejradši mám dárky, které jsem si už dlouho přála a nekoupila jsem si je sama!
    michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  115. Nejkrásnější dáreček je když jsme všichni společně šťastni u stromečku, což se bohužel poslední roky míč nedaří... tazlerka.verca@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  116. lindik1@gmail.com
    nejkrásnější dárek byl si dárek na koncert :))

    OdpovědětVymazat
  117. D.a.y.s.y@seznam.cz
    Nejkrásnější dárek jsem objevila minulý rok, když konečně mí rodiče pochopili, co mám ráda, co mě těší a tak. Jindy se o to moc nezajímali.

    OdpovědětVymazat
  118. Balzámy mají strašně krásné obaly:) takový žádný ještě nemám:)
    Na Vánoce dostanu vždy nějaký super dárek, doma mě prostě znají a trefí se mi do vkusu:)
    anda.v@email.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Ach Vivi, Tvůj blog mi vždycky vyčaruje dobrou náladu, jak to děláš? Hm, a tyhle balzámky jsou očividně z té samé "dobro-náladové" kategorie. Co se dárků týče jsem již několik let v kategorii, kdy spíše se raduji z obdarovávání ostatních než dostávání, ale letos - počítá se i letos? - vím, že se můžu těšit na výlet do Paříže, takže ten nejkrásnější dar bude možná tento :)
    D.
    Daniela.Duskov@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  120. Najkrajší darček bol jednoznačne vyrobený zošit od kamarátky a na prednej strane napísaný kúsok z textu od Tomáša Klusa :)

    pat.galikova@gmail.com

    Peacecka

    OdpovědětVymazat
  121. Krásná giveaway :)
    Onderkova.Bara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  122. Krásná soutěž :) Ať vzpomínám jak vzpomínám, nemůžu si vybavit nějaký vánoční dárek, který by mi utkvěl v paměti. Co mě ale vždy potěší jsou měkké dárky a nebo nějaký měkký heboučký plyšák, ať už je to medvídek, nebo nějaká jiná potvora :))
    klara1.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  123. Tak tie vyzerajú úžasne O.O Rada sa zapojím :) A najkrajší darček.... Keď som bola menšia, vždy som sa tešila zo škrečkov a podobných tvorov. Asi pred šiestimi rokmi som na Vianoce dostala lístok na koncert mojej (vtedy) najobľúbenejšej kapely a plakala som ešte dve hodiny po odbalení, mamina to VEĽMI dobre zamaskovala :D A tak, no... :)

    gemina.rau@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  124. Panebožeee, já bych si tak přála vyhrát ten mentolový.:-D
    Přemýšlím nad nejkrásnějším dárkem k Vánocům... A žádný takový, na který bych si hned vzpomněla, mě nenapadá. Ale nejkrásnější dárek k narozeninám je pro mě jednoznačně králíček od přítele. Toužila jsem po něm asi půl roku a když jsme se po letních prázdninách měli sejít na kolejním pokoji, otevřela jsem dveře a na posteli na mě čekala klec s malým ušatým Benderem. Myslím si, že už nikdy u žádného dárku nebudu půl hodiny v kuse fňukat radostí.:-D
    P.S. Včera mi ten dáreček zničil triko.;-)

    OdpovědětVymazat
  125. Nejkrásnější dárek byl sada talířů z kouzla domova ( už neexistují :-( ručně malované :-) miluju je dodnes. Ezuzanakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  126. ja sa vždy teším z knihy, nech je už akákoľvek :)
    mariaambrozova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  127. kohoutova.p@seznam.cz
    A nejkrásnější? Nevím, asi když se sejde celá rodina (babičky, dědečkové, tety, strejdové....), protože se to nijak extra nedaří až (někdy) na Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  128. Anonymní16:45

    krysiik@email.cz
    Nejkrásnější dárek? asi můj největší miláček - zrcadlovka ♥

    OdpovědětVymazat
  129. To je úžasný, Vivi!
    A nejkrásnější dárek? Těžko říct, u mě jsou to asi knížky:)
    janca.randovka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  130. Krásné balzámky! Mne pod stromečkem potěší úplně všechno, i maličkosti, které zabalené ve vánočním papíru vypadají tak nějak více kouzelněji než v obchodu a kdybych si je koupila sama.
    Dárek, který mi udělal největší radost - dětská pošta :-) Určitě ji znáš, obálky, razítečka, známečky... :-)) Ještě teď bych si s ní vyhrála :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se tak zasnila, že jsem zapomněla e-mail:
      ivana.syruckova@volny.cz

      Vymazat
  131. Jé :) Takový balzámek bych si moc přála :) Nejkrásnější dárek jsem dostala asi v sedmi letech a byla to moje první ,,pravá,, Barbie od Mattela, po které jsem velmi toužila :)
    levandule.fialova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  132. Milá Vivinko a Tomíčku,
    ty balzámky určitě hezky voní, ale pochybuji, že tak hezky, jako můj nejkrásnější vánoční dárek - sušené vepřové ucho! Jelikož jsem letos byla opět hodná holka, doufám, že ho pod stromečkem zase najdu. Vloni jsem si z hromady dárků neomylně vybrala právě ten svůj - taky mě panička nafilmovala a video je to celkem karaťoučké :-)
    Pokud bych balzámky vyhrála, určitě bych si je nenechala, ale dala paničce pod stromeček :-)
    A odkaz jsem samozřejmě dala na svůj blog.

    Adélka

    adelka.syruckova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  133. Bude to trochu už klišé, ale nejkrásnější dárky jsou ty nehmotné, hlavně to, že se celá rodina sejdeme u stromečku ve zdraví, také je krásné sledovat radost blízkých z dárků...
    No a hmotné dárky byly asi nejkrásnější ty v dětství, protože i když se v dospělosti snažíme vše, co nejvíce si prožít a radovat se jako děti, už nikdy se nám to tak intenzivně nepovede, takže asi školní aktovka a taky pravá Barbie od Matella...
    Jinak Ti ještě chci popřát krásní a klidné prožití Vánoc a ať se, co nejvíce Ty i Tvoji blízcí přiblížíte dětské radosti z dárků :-)
    girlwithpoppies@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  134. Alespoň něco hezkého dnes. Děkuji. zuzlik.zuzla@seznam.cz
    Přála bych si pod stromečkem zdravého tatínka...

    OdpovědětVymazat
  135. Loni mi udělal radost ladybox a letos čekám prstýnek a moc se těším.
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  136. Krásný dárek :)
    meimei@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  137. Mňa vždy potešia také tie prekvapenia od srdiečka :)
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  138. zdieľam :)))
    https://twitter.com/Nikky_33/status/408632719120150528
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  139. Anonymní17:30

    Jé to by bylo tak hezké dostat takový krásný dáreček a od tak milého človíčka!:-)
    Mě udělá radost každý dárek darovaný z lásky a od milovaného člověka...
    Když zavzpomínám, tak se mi vybaví jak jsem jako malá plakala radostí, když jsem dostala od Ježíška domeček pro panenky (dodnes ho mám doma vystavený na čestném místě a hrozně mě láká si s ním hrát, ač věk už na to dávno nemám).
    Jana (kryslovajana@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  140. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  141. j.smatanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  142. Ach <3 Tak teď se mi málem zastavilo srdce. Nejlepší dáreček by byl právě tenhle balzám! :))))
    r.iln@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  143. mají krásné balení, to hned každého zaujme :) veronicas.style@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  144. jeej :)
    vierka.sedlakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  145. dada.barokova (a) gmail.com

    Najkrajší darček? Asi Molly, moje podarené šteniatko! :D Teda, reálne som si ho pod stromčekom nenašla, dostala som ho mierne popredu ako budúci vianočný darček, ale možno ju nainštalujem a symbolicky vyfotím aj pod tým stromčekom. :P

    OdpovědětVymazat
  146. https://twitter.com/Trojversie/status/408638954666074112

    OdpovědětVymazat
  147. Nejkrásnějším dárečkem pro mě kdysi byl domeček pro Barbie panenky, který mi vyrobil můj taťka. Ten jen tak něco nepřekoná <3.

    neznamaautorka@email.cz

    OdpovědětVymazat
  148. http://neznamaautorka.blogspot.cz/2013/12/den-ctvrty.html

    Druhý komentář (neznamaautorka@email.cz)

    OdpovědětVymazat
  149. Anonymní17:54

    Ahoj, Vivi. Krásných dárků jsem pod stromečkem našla hodně, z dětství mi největší radost (a taky nejvíce uvízla v paměti) udělala tříkolka, v dospělosti to byly většinou vysněné knížky. Díky za Tvé stránky.
    Míša (xct1@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  150. Pamatuji si, když jsem se rozhodovala, jestli si napíšu o panenku nebo o kolečkové brusle. Nakonec zvítězily brusle. Když jsme rozbalili všechny dárky a brusle nikde nebyly mamka si uvědomila, že je zapomněla v pracovně a tak řekla bráchovi ať se jde podívat, jestli je tam Ježíšek nenechal. Radost jsem měla velikou a dodnes možná někde budou.

    michellebee8@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  151. Vlastně ani nevím, každé Vánoce to bylo něco jiného ... jednou vysněná knížka, podruhé parfém :) husakova.klara@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  152. Ahojky, nejkrásnější dárek? Když mi manželínek vyrobil malířský stojan :-). Jako jediný se trefil už do tak náročného seznamu mých životních přání :-). Ráda se zúčastním a hezkého Mikuláše :-)

    barabasca.made@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  153. Sdílím taky :-)

    http://barabasca-made.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  154. pro mě je vždy nej dárek kniha,bez té by pro mě snad ani vánoce nebyly:)) balzámky vypadají nádherně a určitě musí i krásně vonět a ten obal..chjo to nemá chybičku:)
    zamm@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  155. zakralikem@centrum.cz

    Nejkrásnější dárek? Loni jsem dostala korunku (protože jsem princezna)!

    OdpovědětVymazat
  156. Tyjo tak přemýšlím, co mi kdy udělalo největší radost... asi to byla žehlička na vlasy, protože jsem si i přála, ale mamka mi dopředu řekla, že mi ji nekoupí, protože mi podle ní rovné vlasy nesluší a ničí to vlasy.... no a nakonec pod stromečkem přeci jen byla :)) janescolours@gmail.com

    Giveaway o Sleek paletku

    OdpovědětVymazat
  157. Balzamek rozhodne potesi a o to vic na zimu :) Muj nejhezci darek byl loni ten, ze jsem mohla byt na Vanoce po 10 letech s mou rodinou <3
    wimim18@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  158. Kráááásna givewaway!♥ pre mňa je každý darček krásny, keď je darovaný úprimne. Aj tá najmenšia drobnosť.
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  159. Mňa poteší každý darček ale minulý rok som bola najviac nadšená z letenky do Anglicka :)
    mycurlymix@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  160. Tak to jsou přímo balzámkové orgie!!:) Já je nezkoušela, jen obdivuji, hlavěn jejich obaly!!! Ty jsou nááádherné. Ani nevím který by se mi líbil nejvíc:) Sleduji už dýl, pod stejným jménem jako mám email. jana.wertheimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  161. Anonymní18:39

    Vivinko, si ten nejroztomilejší a nejupovídanější Ježíšek, kterého znám ;)

    Děkuji moc za znovu pošťouchnutí mého soutěžního ducha. ♥
    El ( proeli@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  162. Nechvatalova9@seznam.cz
    Sleduji tě už dlouho a nemůžu si vynachválit tento blog =). Je prostě super. A dárek? Popravdě už ani nějak nevím. Mě potěší prakticky vše. Ale nejkrásnější byla naše fenka, ač jsme ji dostali na Silvestra.. bohužel už tu od září s námi není a místo ní tu běhá jiný špunt..

    OdpovědětVymazat
  163. Ahoj Vivi,
    nádherná vánoční soutěž :)) Velice ráda ze zapojím a doufám, že se na mě štěstíčko usměje.
    Můj email je StochlovaAdela@seznam.cz
    No a můj nejhezčí dárek??? Asi gramofon od bývalého přítel :)

    OdpovědětVymazat
  164. :) nejkrásnější dárek jsem dostala včera od svého milovaného ke svátku, měla jsem hrozný den a on mi přivezl 3D plakát s nápisem Keep calm and carry on, tak jsem si ho pověsila nad postel a vždycky když se prý kvůli něčemu rozzlobím, tak se na něj mám podívat a říct si, že život je přece krásný :)

    bararhv@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  165. Sdílím na fb : https://www.facebook.com/blogDullsinea?ref=hl#!/blogDullsinea :)))

    OdpovědětVymazat
  166. každý dárek potěší, když je od srdce :)
    mindina@email.cz

    OdpovědětVymazat
  167. Skvělá GA :)

    nguyenthuylinh351997@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  168. Ahoj, tenhle blog je prostě kráásny :)
    Každý dárek který je překvapením mě vždy velmi potěší, proto už se mě ani nikdo neptá, co bych k Vánocům chtěla (i když mě právě proto občas někdo proklíná)
    E-mail: kovalovadaniela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  169. Miluju balzámy! :) Pořád si kupuju nové a nové.. co si budeme povídat, většinou než stihnu jeden spotřebovat, koupím si další dva :D ale takový balzám bych nosila v kabelce pořáád :) A pod stromkem nalézám každý rok to stejné.. (ne že by mě to nepotěšilo :D), ale nejvíce si pamatuju na ty milé dětské drobnosti, které jsem jako malá vůůbec nepotřebovala, ale dělaly mi velikou radost.. :)

    luciefilipiecova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  170. bianca7@seznam.cz
    Nejhezčí dáreček.. to je těžké, pokaždé se najde spousta věcí, co mě překvapí a potěší (asi už mě ostatní dobře znají :D). Největší radost mám ale z ručně vyráběných dárků, u kterých je vidět, že někomu stojím za to, aby se s něčím lopotil :))

    OdpovědětVymazat
  171. jeeej tak toto je moje ja som maniak na balzamy to by bol najlepši vianočny darček pre mňa:))
    aj.ro.na.trio@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  172. Nejhezčí dárek, to se nedá říct. Mám vždy radost ze všeho, i z maličkostí. I když je pravda, že nejraději jsem měla ty od přítele :)
    charmedka92@email.cz

    OdpovědětVymazat
  173. ...láslka..
    driecnaslecna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  174. Panečku, to jsou krasavci, to by bylo pobalzámováníčko :) Paulieene@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  175. asi pokaždé CD od mojej naj skupiny :3 alebo potom ešte krabičku s potlačou hlavných pamiatok Londána, Paríža a New Yorku a takých ich znakov. :3
    tereziapolakova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  176. Úžasný :)
    Já nemám žádný konkretní nejhezčí dárek, líbí se mi vše a dárky samy o sobě moc neznamenají. Hlavní je, že jsme všichni spolu, nehádáme se a všechno je fajn :)
    Balzámy jsou moc krásný :)
    navratilovaada01@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  177. tynaplskova@seznam.cz

    a nekrásnější dáreček ? :) před několika lety jsem byla šťastná s první cihly ( mobilu :D) ikdyž to byl strašný mobil měla jsem ho ráda :) .. ale tak hlavně vánoce jsou o super večeři a rodině :3 :)

    OdpovědětVymazat
  178. Anonymní19:53

    Nejhezčí dárek byl určitě můj kocour Maxíno, od dětství jsem si přála kotě a taky jsem každý rok jedno našla pod stromečkem - jenomže plyšový (i když jsem Ježíška důrazně upozorňovala, že plyšový už nosit nemá), takže když jsem pak dostala "opravdový" kotě, byla jsem v sedmém nebi (ono mě to brzo přešlo, protože jako kotě byl na zabití). A největší dáreček je to dodnes.
    P. S. Maxíno zdraví Tomíka a já Vivi :)
    Nikola (nikkky@email.cz)

    OdpovědětVymazat
  179. dřív jsem byla vždycky nejvíc nadšená z panenek..:D
    karolinka@usmej.se

    OdpovědětVymazat
  180. Můj nejkrásnější vánoční dárek byl, je a bude můj přítel. :) nemůžu si pomoct ale myslím, že je to ten nejkrásnější dárek který jsem kdy mohla dostat. :) (tedy, né že by byl zabalený v krabici a čekal pod stromečkem až ho rozbalím, ale symbolicky vzato, je mi milejší než jakýkoliv dárek na světě.)

    bezvanilky@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  181. Určitě ,,bárbí s miminkem v bříšku" - tenkrát to byl hit :D
    eresova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  182. mysunnypineapple@gmail.com
    Nejkrásnější byl zájezd do Paříže, jeli jsme druhý den a odjeli až 1.

    OdpovědětVymazat
  183. Nejkrásnější dárek je pro mě jakýkoliv darovaný od srdce a u kterého jde vidět, že si s tím dal darující práci a přemýšlel co by mě potěšilo - tj. nemusí to být nic drahého, potěší mě i maličkosti :-)

    ivikK88@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  184. super balzamy :-))
    baajushkaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  185. všechny nečekané dárky :)
    czechbrunette@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  186. luckasiamka@centrum.cz
    Krásné dárky. :)
    Sestra mi nadělila pod stromeček africké šnečky!

    OdpovědětVymazat
  187. Nejvíce vzpomínám na panenku v životní velikosti.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  188. raduji se vždy zcela upřímně z každého dárku. už jen to, že si moji blízcí dali záležet s výběrem a vůbec na mě mysleli mě vždycky dojímá, tak si tak často u toho rozbalování ještě popláču :) tess@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  189. Skvelá giveaway :)
    zemkovaivana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  190. myslím, že nejěvtší radost jsem měla když mi bylo 11 a pod stromečkem jsem našla PC hru The Sims 2 (tvoříš si tam rodiny a hraješ jakoby reálný život) sice už je to hromadu let zpátky, ale to mě utkvělo v hlavě nejvíce. :)

    krisjanku@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  191. Já si vzpomínám, jak obrovskou radost jsem měla z nádherné panenky, která byla v té doby snad větší než já :-D :-D
    petra.sokolova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  192. Úžasná GA milá Viky :-)!
    vendulpopelkova@gmail.com
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  193. lujza.niznanska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  194. https://www.facebook.com/pages/My-Beauty-Pineapple/343664635753207

    OdpovědětVymazat
  195. pro me byl nejkrasnejsim darkem vzdycky pyzamo :) jako dospela to uz beru jako tradici, proste pod stromecek musi byt pyzamo, jinak to nejsou vanoce. Jednou jako male se mi libilo jedno pyzamo a nocni kosile z katalogu, ale bylo to dost drahe, tak jsem v to nedoufala, ackoli apson za jedno bych byla rada. A ja pak dostala oboje, pyzamo od mamky, kosili od babicky, mozna je to blbost, ale pamatuju si, ze jsem tehdy brecela a brecela i moje mamka :)

    OdpovědětVymazat