1.1.14

Růžový diář aneb jaký bude rok 2014

Je prvního ledna a s novým diářem a jeho nadějně prázdnými stránkami začínáme symbolicky od začátku. Když se podívám na svůj starý diář, musím se pod fousky usmívat, protože je až neuvěřitelně tlustý, plný barevných popsaných a pomalovaných stránek, a tak mi připomíná, že to byl opravdu dobrý rok. Byl plný zážitků a nových zkušeností. Ale taky jsem v něm udělala spoustu chyb, protože jsem svou energii soustředila špatným směrem.
Před rokem jsem tady na blogu napsala článek o tom, že rok 2013 bude nejlepší na světě a taky o tom, že diář Malý princ bude jistě plný báječných zápisků (můžete si ho připomenout tady), ale teď vím, že jsem si naivně myslela, že všechna pohoda a štěstí přijde tak nějak samo, že si mě najde i bez mého přičinění...Dívám se teď na svůj nový diář, který je úplně růžový. Tak růžový, jak růžový bych si přála rok 2014. Jenže růžová budoucnost mi nespadne do klína jen proto, že si to přeju, a že mám ve stejné barvě diář. Vím, že na sobě budu muset pracovat, být víc s těmi, které miluju, líp si organizovat čas, znát svou cenu a nedělat věci "zbůhdarma", být důsledná v tom, co si naplánuju a vymanit se ze skořápky pohodlnosti. Takže ano, i letos jsem přesvědčená o tom, že rok 2014 bude nejlepší na světě, ale zároveň vím, že na tom budu muset zamakat ;-).

Posílám vám čokoládové lízátko s prasátkem pro štěstí - to proto, aby byl váš nový rok sladký a šťastný. A nejvíc vám přeju, abyste na nic nečekali a aktivně šli za tím, po čem toužíte, protože není nač čekat. Dobrý život nepadá z nebe, dobrý život si musíme utvářet krok za krokem sami a jít mu naproti. Pojďme letos tancovat v dešti, radovat se z maličkostí a jíst čokoládová lízátka, ale nezapomínejme přitom taky pracovat na tom, aby měl náš život ten správný směr, a aby se naše přání plnila.
Když on totiž bude nový rok zřejmě opravdu takový, jaký si ho uděláme. Tak si ho udělejme co nejkrásnější...;-)
Vivi podpis

83 komentářů:

  1. Vivi, tak ať se Ti to všechno podaří! I já jsem soustředila loni energii špatným směrem a některé věci dělala zbůhdarma, což se letos změní. Tak krásný nový rok!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzkaz pro všechny: moc vám děkuju za nádherné komentáře, přání a za to, že jste tu se mnou. Vážím si toho a mám z každé řádky od vás velikou radost. Díky vám vím, že se na celý nový rok můžu těšit ještě víc, protože tu spolu na blogu strávíme plno bezvadných chvil. Ještě jednou vám všem mockrát děkuju a přeju, ať je vám krásně na světě ;-).

      Vymazat
  2. Krasny novy rok,Vivi! At je proste stastny!

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Vivi, nedá sa s Tebou nesúhlasiť. Prajem Ti aby Tvoja cesta v novom roku išla len správnym smerom. Veľa zdravia a rodinnej pohody. Andrea

    OdpovědětVymazat
  4. Vivi děkuji, za milé povzbuzení do roku 2014, přeji , ať se ti vydaří dle tvých přání. Hanna

    OdpovědětVymazat
  5. Spoustu splněných přání,kráčet tím správným směrem,povzbuzovat sebe i své blízké...pečovat o ně a vážit si každého okamžiku,zdraví,nebrat všechno samozřejmě...křehkost okamžiku je jako bublina,vidíš tu duhu a kocháš se tou nádherou,ale stačí chvilka a je pryč...buďme sami sebou,dělejme si radost,,krásný rok 2014 Vivinko!

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Vivi! :-)
    Máš naprosto nádherný diář! Růžová je překrásná barva! :-). A teď mě napadá, že obě máme diáře v mých nej barvách! :-). Ty máš růžový a já mám zelený! :-) Nový rok nám začíná a mě se stránky začínají plnit mými myšlenkami, nápady, úkoly . . . :-)
    A jsem strašně moc ráda, že jsme naladěné na stejné vlně! :-). To je velká úleva, vědět, že jsi tu také - že si do diářů maluješ a zapisuješ spoustu důležitých, veselých . . myšlenek! :-)
    Lízátko je náramné - kousíček toho štěstíčka si z něj odlamuji a moc děkuji! :-)

    Vivi, měj se nádherně a ať ten nový rok vesele začíná! :-)
    Ahooooooooooj! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Vivinko ať je Tvůj život v tomto roce růžový tak jako je růžový Tvůj diář!

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní10:41

    Ano Vivinko,

    přesně pod heslem, jaké si to uděláme, takové to máme ti i já přeji vše dobré v tomto novém roce. Potěšující je fakt, že ať nás naše kroky vedou kamkoliv, vždycky stejně dojdeme tam, kam bylo třeba :) .

    El

    OdpovědětVymazat
  9. Ten diář je kouzelný! Přeji ti krásný nový rok!

    OdpovědětVymazat
  10. Zlata Viv,
    tvoje dnesni slova jsem primo hltala..ty ani nevis,jak se me moc tykaji,jako by jsem je rikala ja,ze svych ust,kazda veta,kazde slovo je tak pravdive,ze by jsem si nejradeji vytiskla tento prispevek a prilepila na lednicku.Je to tak nabijejici a tak dojemne zaroven,ale hlavne ..pravdive.Nemuzem sedet v koutku a cekat a moje heslo zni..LEPSI LITOVAT TOHO,CO JSEM UDELALA,NEZ TOHO CO JSEM NEUDELALA.Diky.Letos se toho budu drzet dvojnasob.Tak jdem do toho spolu,jo??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Katí, na tvou milou otázku je jediná možná odpověď: Jooo, jdem do toho a ruku na to, že nám všechno vyjde! ;-)

      Vymazat
  11. Ďakujem(e) za nádherné články a želám ti, aby sa ti sen o báječnom roku 2014 splnil :)

    akovradiu.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Vivi, tvoje články mám tak moc rada už len preto, lebo z nich srší pozitívna energia. a tento článok mi prilia do krvy viac "snaživosti". Je pravda, že ak niečo chceme, mali by sme za tým ísť a nečakať, že to príde samo (aj ked v mojom živote sa niekedy dejú také veci, že by si niekto myslel, že viem snád aj čarovať :D) Dodávaš nám odvahu, len tak ďallej!!
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  13. Vivi, Ty mi čteš myšlenky? :) Krásný nový rok!

    OdpovědětVymazat
  14. Diár je nádherný, do nového roka prajem len to najlepšie :-).

    OdpovědětVymazat
  15. Milá Vivi, ať se Ti vydaří vše, na co si vzpomeneš a vždy máš dost energie a síle plnit si své sny, ať už jsou malé či velké. A to nejen v novém roce. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Pravda :) Moc se mi tvoje články líbí, už se budu těšit na ty nový :) Takže šťastný Nový rok !! :))

    OdpovědětVymazat
  17. Nadherny clanok ;) nadherny, originalny a stastny rok aj tebe :) a nezabudni pisat aj nadalej take krasne prispevky :)

    OdpovědětVymazat
  18. Zase naprosto okouzlující článek, kvůli kterému se musím usmívat.Máš ve všem pravdu a já jsem si vlastně říkala minulej rok to samý. A tenhle jsem si zase řekla asi to, co máš v článku. Teď ještě doufám, že to pro mě nebudou jen prázdná slova, ale skutečnost a v to doufám i pro tebe. Takže krásnej rok! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kejt, v neděli tu bude ještě článek o tom, jak to udělat, aby nezůstalo jen u slov. ;-)

      Vymazat
  19. Diář vypadá krásně. Doufám, že nám ho někdy milá Vivi nafotíš i zevnitř. ♥

    PS: Happy new year ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó ano, určitě se tu objeví i zevnitř, protože uvnitř je diář ještě mnohem fešáčtější. ;-)

      Vymazat
  20. Ten diář je roztomilý :) Já už se rozhodla nechat si ten z Elle, který mi přijde velikostně super, ale ten tvůj je úžasný .)

    OdpovědětVymazat
  21. Krasny Novy Rok ti Vivinko zelam! Aby bol nadherny, splnilo sa ti to po com tuzis a aby si bola velmi stastna :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. Rok 14 bude krásný rok, vím to. Tobě, Vivi, přeju úspěšný, veselý, barevný a klidný rok, plný nových zážitků! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Odkud je diář? Je náádherný :)
    Do Nového roku honě úspěchů a čtenářů přeji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Niki, diář je od Ježíška, ale vyzveděla jsem na něm, že ho pořídil na Ebay, tady:
      http://www.ebay.com.au/itm/DAY-DAY-Diary-Journal-Planner-Scheduler-V-4-/280594900019?pt=US_Women_s_Accessories&var=&hash=item870b73e912

      Vymazat
  24. Vše nej do nového roku! Růžový diář s růžovými vyhlídkami bych potřebovala taky.:D

    OdpovědětVymazat
  25. Šťastný nový rok! <3

    OdpovědětVymazat
  26. My dearest Vivi, I wish you the same for the 2014. May it be as much sweet as that lovely lollipop, and a year filled with much happiness, success and love. Mwah! Love and hugs to you! ♥

    OdpovědětVymazat
  27. Velice moc pěkný a inspirativní článek :)

    OdpovědětVymazat
  28. Milá Vivi, přeji ti, ať máš stále inspiraci a sílu na tak báječné články! Bude takový, jaký si jej uděláme...bude krásný!

    OdpovědětVymazat
  29. Vivinko, ať je tvůj tok 2014 krásný a šťastný ♥ Stále všechny nabíjíš pozitivní energií, která se dá v tomto tvém světě na blogu načerpat, takže ač moc nekomentuju, čtu a těším se na pokračování ♥

    OdpovědětVymazat
  30. Milá VIVI i tobě přeji krásný nový rok 2014, ať je takový jaký si ho přeješ a uděláš.
    IVA

    OdpovědětVymazat
  31. Jé, já vždy chci někde sehnat nějaký originální diář jiný než od Albi, který mají všichni a zase jsem u něj letos skončila :-) Tvůj je krásný, přeji Ti stejně tak růžový rok 2014 :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Milá Vivi .... přeji ti, ať je ten nový rok tak krásně "růžový" jako ten tvůj úžasný diář ....krásný nový rok ..... Marki

    OdpovědětVymazat
  33. Anonymní18:37

    Ahoj Vivi přeji ti krásný, št'astný a hlavně růžový rok :). Dala jsem si předsevzetí - budu na sobě makat dokud i můj svět nebude růžový, tím myslím,že se budu pokoušet snášet naši francouzštinářku a dějepisářku.. A taky na sobě budu makat abych mohla v gymnastice dosáhnout toho nejlepšího :). Tak ti tedy přeju všechno nejlepšího do nového roku! A kde si sehnala tenhle sladký diář?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výborně, to moc ráda slyším. A k tvé otázce, diář je z Ebay, najdeš ho tady:
      http://www.ebay.com.au/itm/DAY-DAY-Diary-Journal-Planner-Scheduler-V-4-/280594900019?pt=US_Women_s_Accessories&var=&hash=item870b73e912

      Vymazat
  34. Vivinko, přeji ti všechno nejlepší do nového roku ! Ať jsi stále tak skvělá i nadále! :))
    A ten diářek je nádherný, úplně slaďoučký! :)

    OdpovědětVymazat
  35. Milá Vivi, diář úplně svádí k zapisování samých krásných věcí (už ten podtitul "PLAY WITH ME!" je prostě boží :o)).

    Tak ať Ti vše co si přeješ vyjde, všechna přání se splní a když ne tak ať si z toho nic neděláš a jdeš si dál za svým! Pro mě bude nadcházející rok plný výzev a tak doufám, že ani na chvilku nepolevím a všechno to dám ;o).

    PS: tvůj blog je pro mě takovým malým motůrkem, vždycky mě donutí se usmát :o). A tak doufám, že tu stále budeš a já si u tebe budu moct občas odpočinout ;o).

    PPS: dej vědět odkud je diář, líbí se mi a mohl by být adeptem na ten příští ;o).

    http://littlelivelady.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Deni, a mě zase k úsměvu krásně nutí každý tvůj komentář. To je radost! ;-)
      PS: diář Ježíšek sehnal tady a putoval ke mně až z daleké Ásie ;-):
      http://www.ebay.com.au/itm/DAY-DAY-Diary-Journal-Planner-Scheduler-V-4-/280594900019?pt=US_Women_s_Accessories&var=&hash=item870b73e912

      Vymazat
    2. Moc děkuji za tip, musím se mu hned pořádně podívat na zoubek ;o) Krásný den Vivi :o*

      Vymazat
  36. Má milá Vivinko,
    to jsi krásně napsala! Je pravda, že člověk musí hlavně věřit v to, že letošní rok bude skvělý a pak už stačí jen přidat ruku k dílu a k tomu skvělému roku si dopomoci sami :) Přeci jak praví jedno staré přísloví "bez práce nejsou koláče".
    Musím konstatovat, že Tvůj diář vypadá naprosto úchvatně!

    Pokud budeš mít chuť stav se u mě na blogu - právě u mě probíhá Giveaway :)
    Měj se krásně!
    Pandička

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Vivinko, zlatá slova. Myslet pozitivně je jedna věc a máknout na tom, aby to někam vedlo je věc druhá. Tak držím palce, ať se daří ;)
    PS: Balzámek dorazil v pondělí a je skvělý. Ještě jednou děkuju ;)
    Zdraví Eve.h

    OdpovědětVymazat
  38. Nádherný diár celkom určite s čarovnou mocou, nech tvoj rok teší a inšpiruje :) ale jedna výčitka: Vivi, Vivi, ty koťuha, prečo tu tvoj objav predstavíš vždy až po funuse?! :) ...keď už kalendár mám (inšpirovaná tvojim minuloročným :-p). Niežeby som na rok 2014 s mojim červeným moleskinom nešípila pestré dni a stránky, ale predsa, taký ružový a hravý mohol ešte zamiešať karty, vedieť o ňom skôr :)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj poprvé ve 2014tce Vivi. Přeju Ti štastný a dobrý ten nový rok! Úplně jsi mě teď navnadila abych se zítra těšila do práce, protože tam na mě čeká můj nový diář (do lesa pošta nechodí:) Nakonec jsem si vybrala ten Moleskinácký,takže vlastně skoro ten stejný, který Tě provázel letošní rok. Už se těším jak malá až si do něj všechno přepíšu, polepím, možná i ušiju obal a vepíšu poprvé v životě svoje úplně první předsevzetí, které jsem si do teď nikdy nedávala. Ale letos prostě cítím naději, že je splním:) Mám pocit, že jakmile má člověk v ruce diář, jeho život dostává řád a smysl a to je pro zapomnětlivého bordeláře jako jsem já, naprosto zásadní pocit. Vlastně jsem si diář vždycky kupovala a pak ho ani moc nepoužívala. Ale teď je všecko jinak, našla jsem si svůj vedenídiářový systém a mám pocit, že to fakt jako zlepšilo můj život:) Ale proč Ti to všechno píšu, myslím, že jsem se to naučila i díky Tvému blogu, který prostě inspiruje k zapisování, lepení, kreslení a vybarvování. Takže i za tohle Ti patří mé díky:o) Přeju Ti ať máš nový rok zase o kousek lepší než ten loňský, protože i když se zdá, že se musíš mít naprosto nejvíc a neustále superbáječně, je jasný, že vždycky a všude je co zlepšovat. Tak ať se to daří nám všem!

    OdpovědětVymazat
  40. Anonymní20:15

    Draha Vivi, tvuj blog mi v roce 2013 ukazal smer, kterym se mam vydat. Opravdu jsem tu nekdy v dubnu,kdyz jsem ho objevila, stravila dva cele dny a cetla a cetla a neverila,ze neco takoveho jako je blog nasi Vivi opravdu existuje.Nakopla jsi me tenkrat (aniz by jsi to tusila) k nekolika zasadnim rozhodnutim a dneska jsem dal,nez bych byla,kdybych to tady neobjevila,aspon jsem teda o tom presvedcena.Vim,ze to zni trochu moc obecne,ale nechci se az tak vykecavat :), proto ti jen posilam jedno velikanske diky a verim, ze novy rok budes na blogu stejne aktivni jako loni. Tvuj ruzovy diar na rok 2014 nechava tusit, ze nas zase budes tesit a isnpirovat.:)
    Vsechno krasne tobe i vsem ctenarum a ctenarkam preje Janca

    OdpovědětVymazat
  41. Milá Vivi, diár máš krásny a nepochybujem, že bude do poslednej stránky plný nezabudnuteľných zážitkov! <3

    OdpovědětVymazat
  42. Tak ať ten rok je opravdu tak růžový jako ten diář a máš pravdu - štěstí se musí jít naproti :) A ať je v tom diáři i něco o tom cvičení :))

    OdpovědětVymazat
  43. Ten diář je skvělý:-) Přeji ti vše nejlepší do nového roku:-)

    OdpovědětVymazat
  44. Souhlasím s tebou, každý svého štěstí strůjce a já chci taky pořádně začít na svém štěstí pracovat :).

    OdpovědětVymazat
  45. Všechno nejlepší do nového roku! A článek moc pěkný :))

    OdpovědětVymazat
  46. Anonymní23:26

    Jako vždy :-),moc hezky napsané. Jsem ráda že děláš to, co děláš a nejsem sama, chodí nás sem docela dost. To znamená, že to děláš dobře :-). Co vyšleme, to se nám vrátí. Třeba to někdy trvá déle než by jsme si přáli, ale vrátí :-). Takže pravou nohou a s úsměvem :-). Mějte se všichni hezky a těším se na příště.Bye Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní23:40

      Ach ten pravopis ,nuž teď už to neopravím Eva

      Vymazat
    2. Evo,to jsi napsala přesně. Také věřím na to,že všechno co děláme má nějakou interakci.To dobré i špatné. Na pozitivní blog plný krásných fotek a inspirativního čtení budou přicházet zase jenom lidé,kteří mají rádi milé věci,proto jsou tu super lidé i mezi čtenáři.Vivi, děkujeme ti a tvoř dál! :) Můžu se zeptat,kolik se nás tu sejde denně?Vím,že zdaleka ne každý čtenář dává komentář,tak jsem nad tím už párkrát přemýšlela,kolik lidí sem asi chodí?:) Ať je tvůj nový rok nejlepší!

      Vymazat
    3. Pravda pravdoucí, však on to "Vesmír" vidí a podle toho nám nakládá ;-). Evi, vždyť ty žádné chyby neděláš! ;-)

      Erin, sejde se vás tu denně, chválabohu, hodně - třeba včera se vás na můj článek přišlo podívat 2700. Jsem za to moc vděčná, jsem vděčná za každého čtenáře...a ještě si dobře pamatuju na dobu, kdy vás sem chodilo pár desítek denně, a přesto jsem byla moc šťastná...protože i kdyby můj blog dělal radost jen pár lidem, byla by to pro mě motivace ho vytvářet (ale samozřejmě čím víc vás je, tím líp) ;-).

      Vymazat
  47. Určitě máš pravdu, náš rok bude takový jaký si ho uděláme :) Krásný rok 2014!
    http://michaelavebrova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Stastny novy rok, Vivi!

    OdpovědětVymazat
  49. Úžasný diář a přeji všechno nejlepší do Nového roku! :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  50. Krásný diář, Vivi, samozřejme ze ten letošní rok bude ruzovy, jaky jiny by mel byt ....

    OdpovědětVymazat
  51. Vzkaz pro všechny: moc vám děkuju za nádherné komentáře, přání a za to, že jste tu se mnou. Vážím si toho a mám z každé řádky od vás velikou radost. Díky vám vím, že se na celý nový rok můžu těšit ještě víc, protože tu spolu na blogu strávíme plno bezvadných chvil. Ještě jednou vám všem mockrát děkuju a přeju, ať je vám krásně na světě ;-).

    OdpovědětVymazat
  52. Moc krásně jsi to napsala Vivinko, i já mám občas takové zlozvyky, přesně jako jsi napsala Ty, a tak doufám, že tento rok to zvládneme zase lépe a naše diáře budou svědky toho jak dokážeme být cílevědomé, důsledné, ale zároveň stále hravé a veselé. Moc Ti to přeji!!! Vše nej v novém roce!!!

    OdpovědětVymazat
  53. Vivinka, veľmi krásne si to napísala. Presne tak si to myslím a prajem aj ja pre seba :) Máš nádherný diár, ktorý ti v tichosti závidím, prajem ti, aby bol plný tých najkrajších plánov a poznámok, aby bol tvoj rok 2014 krásny a ružový, aby si mala čo najmenej stresov (ak sa dám tak žiadne stresy poprosíme) a aby bol 2014 presne taký, aký si vysnívaš, lebo si to zaslúžiš :-*

    OdpovědětVymazat
  54. Draha Vivinko, preju ti vse nej do noveho roku, at je plny radosti, zazitku, lasky a inspirace <3

    OdpovědětVymazat
  55. To je moc pěkná myšlenka a držím ti palce, aby tvé přání vyšlo. Určitě může být ten rok lepší než minulý, už proto, že ses rozhodla něco pro tu pohodu udělat. Tohle by si měl asi uvědomit každý, ne všechno nám spadne do klína jen tak, zadarmo. Většinou se opravdu musíme snažit a něco pro své štěstí udělat.
    Ať se stránky v tvém diáři plní jen samými hezkými zážitky!

    OdpovědětVymazat
  56. Jste nejmilejší, moc děkuju. ♥

    OdpovědětVymazat
  57. Vše je vždy takové jaké si to uděláme a hlavně jaké chceme! Pravda pravdoucí Vivi, a kampak bychom se poděly, kdybychom na sobě přestaly pracovat??? Krásný nový rok 2014 xxx

    OdpovědětVymazat
  58. Anonymní20:14

    Přesně takový motivační a energií svítící článek jsem potřebovala. Vivinko, DÍKY, díky, díky a všechno nejlepší!
    Leona

    OdpovědětVymazat
  59. Och, Ty mi mluvíš z duše. Každý svého štěstí strůjcem - jen na to občas zapomínám. O správném směru jsem zrovna taky přemýšlela :). Já mám začátek roku ráda, člověk jde s "čistým štítem", má celý rok před sebou a může si ho udělat podle sebe, krása :), i když to může udělat kdykoliv, ale teď je na to správná nálada a taky ten prázdný diář ;). Tak ať ho máme krásný ;)!

    OdpovědětVymazat
  60. Milá Vivi, ze srdce ti přeji ať máš ten nejbáječnější rok 2014 a ať nám nadále zpestřuješ snídaně, obědy a kávové chvilky. Myslím, že pro letošní rok máme hodně podobné "vidiny" jak na to, aby opravdu byl báječný... No, uvidíme, co si řekneme za rok.

    OdpovědětVymazat
  61. Před rokem jsem se toho nového roku celkem děsila...ale Tvoje teorie o nejlepším roku mě celkem povzbudila. No a nevím, jestli to byl nejlepší rok (uvidíme co letos....), ale špatný pro mě rozhodně vůbec nebyl. Tak jasný, někdy se něco nepovede....ale obecně to bylo fajn:) Takže díky za motivaci a tento rok....no, uvidíme, uvidíme...:)

    OdpovědětVymazat
  62. S novým růžovým diářkem ti přeji hodně štěstí do budoucna, ať je opravdu ten rok 2014 opravdu tím nejlepším na světě, ať se jen raduješ, máš u sebe Tomíka (snad si to pamatuji dobře) a svého muže. Ať jsi prostě obklopená optimismem a láskou. A taky .... ať nezapomínáš na nás a stále píšeš tak úžasně. ;)

    OdpovědětVymazat
  63. Anonymní15:42

    Ahoj, je moc krásný- prozradíš jaké značky?
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
  64. Má milá Viví, dnes jsem konečně dosedla do svého oblíbeného křesla pod oknem, otevřela si právě tvé stránky a hltám , opět hltám každičké tvé slovo...
    Napsala jsi to opravdu moc krásně...jít štěstí naproti...to je oč tu běží :-)
    Přeji ti do roku 2014 nespočet kouzelných chvil se svými milovanými, nespočet dobrodružství, nespočet lásky a jen samé pohádkové okamžiky...život žiješ s pokorou, láskou a odhodláním , takže ti přeji jen a jen ZDRAVÍ a aby každý den stál za to ! Mám tě ráda papa Andy

    OdpovědětVymazat
  65. Anonymní18:42

    zlatá :)* prajem ti krasny novy rok a pis pre nas aj nadalej take mile clanky. kikina

    OdpovědětVymazat
  66. Přeji krásný Nový rok Vivi, ať se vám s manželem daří! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  67. Přijít sem a pročítat si vaše komentářové vzkazy, to je ten nejmilejší a nejradostnější začátek nového roku. ♥ A když si čtu všechna vaše přání a odhodlání, jsem si naprosto jistá, že se nám podaří zdolat letos každou překážku, a že se tady spolu na blogu celý rok budeme smát. A kdyby náhodou padla přece jen nějaká ta slza, tak jen proto, abychom si uvědomili, že život zkrátka nikdy není černobílý, a že každá slza nakonec vždycky oschne. Ještě jednou vám děkuju a v neděli se na vás zase těším u nového článku.
    Vaše Vivi

    OdpovědětVymazat
  68. Vivi jakmile jsem uviděla tuhle stránku, řekla jsem, že MUSÍM Ti ji poslat :D http://www.laalmara.cz nejspíš ji budeš znát, ale co kdyby mají tam krásné vintage věci za pár kaček, snad se ti bude líbit!
    Jinak všecičko nej do nového roku, at´ je podle tvých představ!

    OdpovědětVymazat
  69. Vivi,jak mi to silně něco připomíná! Takže přeji ať vše jde krásně a daří se! Martina

    OdpovědětVymazat
  70. Úžasná Vivinko, doufám, že se Ti vše vydaři. Určitě, protože dobrým lidem jako ty se musí dít hlavně dobré věci :-)
    Přeji Ti jen to nejlepší do nového roku :-)
    Janie
    http://lifeinimperfection.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Anonymní11:59

    Ahoj. Uzasny diar! Mohu se zeptat, kde si jej koupila? :)
    Tvuj blog je uzasny!

    OdpovědětVymazat