30.1.14

Zázračná kosmetika pro zdravou pleť

Je velká zima, a tak jsem se rozhodla vás dneska trošku rozehřát. Za prvé žlutou barvou (na fotce vidíte mé aktuální žluté propriety), která na mě v zimě působí stejně jako sluníčko zářící z nebe, a za druhé ozdravující kosmetikou Apeiron, u které mám taky pocit, že tak trochu spadla z nebe. Je totiž úplně čistá. Vším - obalem, obsahem i vůní. Obaly můžou na někoho působit nevýrazně, ale ve skutečnosti jsou spíš naturálně jednoduché a stejně nekomplikované, jako samotné složení. Apeiron totiž používá minimální množství složek, aby pleť byla co nejméně zatížená. "Míň je víc". I vůně jsou decentní, lehké, ale zároveň tak příjemné, že jsem si je oblíbila a dlouho se jich nemohla nabažit. Ještě dneska si jdu občas jen tak pro radost přičichnout ke kelímku s krémem...
A teď už vám chci nedočkavě představit pár kousků, které se mi uhnízdily v zimních dnech i v kosmetickém kufříku.

To je ona, moje nejoblíbenější "žlutá" věc, kterou doma mám. Balzám s včelím voskem v tyčince, který nosím všude s sebou a používám ho, ať už chci pokožku chránit preventivně nebo ji potřebuju okamžitě zhojit.
V zimě trpím na hodně suché rty, a když mi popraskají, tak jsem ještě takové trdlo, že si je koušu (to bych si v životě nemyslela, že to budu někomu říkat) ;-) a pak mám rty jako struhátko a navíc bolavé. Dřív jsem byla zvyklá, že musím takovou nepříjemnost několik dnů léčit používáním různých balzámů a mastiček, až se dají rty zase dohromady. A jednou, zas po téhle "rozpraskaně rozkousané příhodě" jsem si na noc namazala rty touhle tyčinkou. Ráno byly téměř všechny stopy zahlazeny a rty se spokojeně červenaly. Fíha, překvápko. Od té doby nechávám včelí vosk, olivový olej, pryskyřici i pupalkový olej ve žluté tyčince, ať se o mě starají. 
Balzámek se dá používat v zimě jako ochrana před mrazem, v létě po štípnutí nějakým lumpem, na lámající se nehty, popraskanou kůži na loktech, patách a-tak-dále-a-tak-dále. Najdete ho tady.

S kým začíná můj den
- Krém Sensitiv Santalové dřevo. To je věcička, o které by se dala napsat snad celá stránka (možná celá kapitola...vlastně možná i jedna tenká brožurka), ale já mám chuť o svém krému napsat jen "on mě má rád" - sice mi to nikdy neřekl, ale to holka vycítí. Napřed mě těšila jeho vůně, která je jemná a zároveň lehce pikantní, potom jsem si všimla, že mi pomáhá ve chvílích, kdy je moje pleť podrážděná mrazem nebo zarudnutá a nakonec jsme si podali ruce na znamení přátelství proto, že v něm není ani ždibíček alkoholu a to se moc často nevidí. Mám ho připravený na nočním stolku a ještě než zazvoní budík, začíná se santalovým krémem můj den.

- Oční liftingové sérum je součástí mého rituálu ranní a večerní péče (tedy pokud nezapomenu...ajaj). Přistál mi v dlaních hned potom, co jsem odolala (ale nebylo to lehké) masivním kampaním všech možných "loreálů" a "lancomů", protože jsem neodolné pokožce kolem očí chtěla dopřát něco ryze přírodního. Používám sérum na oční okolí a někdy i jako podklad pod make-up, protože je lehoučké, pěkně se vstřebává a hydratuje. Po pár dnech používání jsem se mohla kelímku se sérem podívat zpříma do očí a ani jeden z nás nemusel nic říct...Hned poznal, že jsem "to" už konečně pochopila. Už chápu, že když se tak ráda směju, je tohle oční sérum základ péče a ne žádný "nadstandard", za který jsem dřív oční séra a krémy považovala a s klidem je ignorovala. Ale "Dneska už se tomu jenom směju", jak by řekla Adina Mandlová. Dneska už vím zkrátka své...

A teď se, prosím, seznamte s Ritou. Rita je psička (slovo "psička" vzniklo jednou, když jsem si nemohla vzpomenout, jak se říká "ženě od psa") a velmi náročná jezevčice. Zdaleka ne každá kosmetika, kterou mám v koupelně, jí voní. Ovšem výrobky Apeiron mi schválila. Hlavně proto, že:
- nejsou testovány na zvířatech (to je pro Ritu základ),
- nejsou v nich použity látky zvířecího původu a až na několik málo složek jako je včelí med nebo včelí vosk, jsou výrobky veganské,
- jsou uloženy v recyklovatelných obalech
- a neobsahují přidaný alkohol, syntetická barviva a vonné složky, minerální oleje, parabeny, PEG, silikony a ani genovou technologii (brrr).

Ach, Rito, ty máš na opravdové přírodní lahůdky na mou duši čich!

S kým můj den končí
To je tak fajn si po celodenním běhání zalézt večer do peřin a vzít si tam svoje oblíbenosti. Před posledním zívnutím vždycky udělám pár věcí. Namažu si obličej a ruce krémem, který kradu mému muži, přečtu si pár módních stránek a úplně na závěr si dám na oči pruhovanou očimhouřku. 
Ale ještě se vrátím k tomu "kradenému krému". Je to krém na ruce Apeiron, který byl původně určen mému muži na jeho extrémně suchou pokožkou na prstech. Má tam kůži náchylnou k praskání - třeba v mrazech, když hraje na baskytaru (to má pak od strun bříška prstů popraskaná až do krve), nebo když dělá jakoukoli fyzickou práci (naštěstí to se nestává příliš často) ;-). Nakonec to dopadlo tak, že se o krém maličko pereme. Sice nemám s pokožkou žádné problémy, ale zato jsem marnivá (a marnivým lidem Apeiron hraje do karet stejně jako těm, kteří potřebují něco léčit).
Mám moc ráda jeho vůni s pomerančovým a levandulovým olejem, a tak si ho před spaním tajně půjčuju a nanáším ho v tenoučké vrstvě nejenom na ruce, ale i na obličej a rty. Krém se dobře vstřebává a...večer voní, ráno pomáhá. A to úplně nejlepší na něm je, že můj muž si ho bere pořád s sebou, když někam jde, že ho má na nočním stolku, že je těžké mu ho krást (hlídá ho), a že mu zkrátka pomáhá. Sice ho občas střídá s mastičkou předepsanou doktorem, ale ta je tak mastná a nevstřebatelná, že jsem, už kvůli našemu povlečení, ráda, že objevil tenhle okamžitě vstřebatelný  a účinný krém. Takže když má teď koncert, může to se svou červenou baskytarou pořádně rozjet! A já ráda tancuju, když hraje.

Tak jsem vám toho o přírodní kosmetice Apeiron pověděla spoustu a chybí snad už jen dodat, že se kamarádí nejenom s normální pletí, ale hlavně je účinná při podráždění, vysušení, když je potřeba zklidnit ekzémy, šupinky nebo dokonce lupénku. V obchodě Organic-beauty.cz se dají pořídit i vzorečky, kterými jsem já sama začínala a vybrala tak to, co mi pak doopravdy sedlo.
A pozor - objevila jsem před pár dny na jejich Facebooku (který se mimochodem vyplatí sledovat, protože kromě informací o slevách a akcích, je tam moc příjemná atmosféra), že jsou teď téměř na všechny produkty slevy až 40%. Slevy jsou jenom do vyprodání zásob, takže si budu muset pospíšit, protože kdo dřív přijde, ten...však to znáte.

PS: naštěstí nejsem jediná, kdo věří na zázraky...podívejte se na článek o kosmetice Apeiron k Růžovému chroustíkovi a užívejte si voňavé hýčkání (protože co dělat v třeskutých mrazech jiného?). ;-)

Vivi podpis

78 komentářů:

  1. Samé úžasnosti, ale tentokrát musím odolat. Jen to prostuduji, protože ty vždy skvěle poradíš. Krásný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marti, tak jen si to všechno pěkně naštudýruj, však se ti to možná jednou bude hodit ;-).

      Vymazat
  2. Anonymní9:20

    Vivinko,někdy nám musíš ukázat tu baskytaru :))).
    Krásné fotky a článek hned přeposílám ségře,
    která měla od apeironu vzoreček Panchangee a šetřila
    si ho jako nějaký poklad, protože celé balení bylo
    drahé, takže ty slevy se mooooc hodí. :)
    Krásné ránko Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivet, baskytaru vám tu doopravdy brzy ukážu (až se půjdeme podívat na pravidelnou návštěvu ke mně domů...nedávno jsme ji totiž měli asi dva dny uprostřed obýváku; můj muž totiž pečlivě cvičil na koncert) ;-).
      Panchangee, to zní dobře..já ho taky chci ;-).

      Vymazat
  3. Yur brighten up my day Vivi!:) The stuff must be great and Id love to try everything, the doggie in the cream is so sweet, only you ♥ Mwah!:**

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mio caro italiano, ti ringrazio tanto! Tanti abbracci :-**

      Vymazat
  4. Milá , má milá nejmilejší Vivinko,
    psal se rok 2013... 6 prosinec...12:42 dopol. , tento den si nechám vytesat do kamene, protože se stalo něco, něco opravdu osudového...díky tobě, díky tobě jsem poprvé klikla na odkaz http://www.organic-beauty.cz/...bylo to jako pokropení živou vodou, po rozklikání všech těch dobrot , jsem do košíčku vkládala jednu položku za druhou , všechny vzorečky od všeho trošku...nešlo odolat, nešlo přestat, až jsem se musela plácat přes prstíky abych přestala.-)) Milé a já tomu říkám osudové .... bylo u pokladny...tam jsem se dozvěděla, že tato úžasná kosmetika, která si opravdu na nic nehraje bydlí u nás v Teplicích, dokonce velmi ochotně mi bylo nabídnuto vyzvednutí v obchůdku, do kterého moc ráda chodím, dokonce jsem tam den před nakupovala nějaké důležitosti a najednou byl důvod přijít tam zase, tentokrát pro něco , čemu i já říkám zázrak!
    Druhý den bylo zboží nachystáno, už druhý den jsem si pro něj slavnostně šla...papírová krabička byla naplněna k prasknutí , včetně dárků, všech těch důležitých letáčků, vzorečků, krémů, tyčinek...anoo ani nevím jak rychle jsem přišla domů a ted to přišlo! sedíš?? otevřela jsem první vzoreček, noční...a opatrně ho nanesla na plet! už ten chladivý pocit, který se po prvním pohlazení proměnil v hřejivý zázrak...zbytek těla jsem pečlivě namazala jojobovým olejem, ručky krémem, rty právě takovou žlutou tyčinkou , kterou nám tady představuješ a mohla jsem v klidu ulehnout, ale to není všechno, ted přijde to nejlepší! ráno! to co jsem cítila ráno se nedá slovy popsat, má plet, mé tělo bylo jako ponořené v bavlnce, v saténu... tak hebké, příjemně vonavé, připadala jsem si tak mladá!!:-) a tak nějak krásnější.-))...co víc si může žena přát?? není více třeba psát...snad jen http://www.organic-beauty.cz/
    Pro mě je tato kosmetika životní cesta, láska na první...nedám jí z ruček, nerada se dělím, ale všude jí chválím.-) díky, Vivinko díky za tento krásný článek Apeiron si to zaslouží!
    jůůůů málem bych zapomněla, ještěj sem se dnes nenamazala.-)) letím to napravit.-)
    S láskou Andy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní11:27

      Přímo nádherný komentář. Zasnila jsem se u něho a jsem zase o krok blíže v touze tutu kosmetiku vyzkoušet.
      S pozdravy Jarka

      Vymazat
    2. Milá Andí, Ty jsi mi svým "komentářem", tedy dopisem, úplně vzala dech. To je velký příběh, krásný a báječný a mám velikou radost, že jsi Apeironu udělala místo v srdci i v koupelně ;-). Napsala jsi to přesně tak, jak píše Jarka - nádherně. "Apeiron jako životní cesta, láska na první"...ty jo, já snad příště nechám psát své články Tebe. ;-)
      Děkuju, jsi poklad pokladovitý (a to už víš) ;-).

      Vymazat
    3. Vivinko, jinak to nešlo, vlastně šlo to tak samo, o něčem jako je Apeiron se píše samo:-) stejně tak bych mohla básnit o houbách, stejně tak o jílové masce, o dobrotách, které ukazuješ, třeba jako je čaj, kterého jsem si všimla až díky Šárince viz níže komentář. Čaje od nich mám dva, sypané(směs květů a Kuc Kuc ) nic lepšího neznám, ale co mě dostalo?? dělají koření směs, něco nepopsatelného! mám směs Anděl strážný a selské koření na brambory, Vivííí, to musíš vyzkoušet, je to něco , něco co tě dostane!
      Dělají to srdcem, opravdu poctivě, jsou úžasní!!!
      Vivinko, tvé články jsou nejkrásnější na celém světě a tak to taky zůstane.-)) jen si články piš pěkně sama tak jak to umíš jen ty.-)
      Opatruj se a na další krásný článek se moc těší tvá velká obdivovatelka Andy.-)
      papa

      Vymazat
    4. Andíku, ty tedy válíš. Vždycky mě rozesměješ, rozněžníš, dojmeš, někdy zas rozvášníš a rozdovádíš...jsi dívka mnoha tváří ;-).
      Kuc kuc - to zní jako čaj, který musí být v mé čajové krabici. Anděl strážný a selské koření - to zní zase jako ochucovátka, která nesmí chybět v mojí kořenící krabici....moc děkuju za tipy - seženu, koupím, přidám do hrnců a jak tě znám, tak mě to opravdu dostane. ;-)
      Jsi zlatá...víla! ♥

      Vymazat
    5. taktéž Vivinko, taktéž, tohle je naprosto duální .-)
      co tě určitě dostane, je to něžné, nádherné balení právě kořenících směsí, jůůůů to budeš koukat.-)
      tetelím se, opět se tetelím, protože vím jedno...až ti přijde balíček domů, pochopíš, až ochutnáš, budeš vědět své a určitě , určitě si pochutnáš.-)
      Pohlazení!

      Vymazat
    6. Andíčku! Co to slyším, co to čtu? Ty jsi samé překvapení...No ale takhle já to nenechám, kdepak. :-) Ty budeš prohánět pošťáky a ti naši budou ležet u televize? Ani náhodou, počkej, počkej, však já už něco vymyslím ;-). ♥
      Políbení! ;-)

      Vymazat
    7. :-)) překvapení to já umím.-))
      však víme .-))
      Pomuchlování .-))

      Vymazat
    8. Máš pravdu, v překvapeních jsi mistr kouzelníček ;-).
      Pomilování (ale no tak!) :-D

      Vymazat
    9. .-)) jůůů to už jsme se ale hodně odvázaly.-))

      Vymazat
    10. No co, žijem přece jenom jednou ;-).

      Vymazat
    11. Vivinko, nejsi ty náhodou můj člověk??.-)) moje Viví.-) umačkaná, ulíbaná, umilovaná.-))


      Vymazat
    12. Tvá otázka má jenom jednu odpověď - to víš, že ANO! ;-)

      Vymazat
    13. jůůů.-))
      krásný víkend Viví!

      Vymazat
  5. Milá Vivi,

    jak jsi mi zase krásně rozzářila den :) To ty prostě umíš, jak to jen děláš ? Mám hodně vysušenou pleť přes zimu, tak bych určitě moc ráda něco nového vyzkoušela. Jdu si dát jogurtík s borůvkami k svačině a okouknout ty všechny skvěké produkty.
    Přeji krásný den!

    Pandička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Pandičko, věřím, že jsi během borůvkového jogurtování všechno dostatečně okoukla a omrkla, a že jsi vybrala to pravé pro svou vysušenou pleť. Mě teď od mrazu úplně "bolí" klouby na prstech (...na co já všechno nepřijdu?!) ;-), tak mažu, mažu...a jedu.

      Vymazat
  6. To je tak krásně žluté a sluníčkové, přesně tohle v posledních dnech potřebuju;) Já už koukám na fotky z léta a přemýšlím čím bych si to teplo přivolala, zima mě něják zmáhá...A myslím že máme stejné proužkované povlečení;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elvinku náš, copak děláš....ať už děláš cokoli, nejlepší je si zalézt do našeho pruhovaného povlečení a tam si snít...třeba zrovna o létě. ;-)

      Vymazat
  7. Anonymní11:24

    Dobrý den Vivi,

    jak vy umíte psát o kosmetice (a nejenom o kosmetice), to je dar. S nadšením čtu každý článek a tento o přírodní kosmetice mne chytil za srdce. I krásný příběh paní Andrey zní jako sen a já bych takový sen také ráda zažila. Celý život totiž trpím problémovou pokožkou, objevují se u mne ekzémy na velkých plochách kůže a vyzkoušela jsem kdeco, ale nic takto přírodního ve svém výbavě nemám. Kdysi jsem objevila díky vašemu blogu kosmetiku Dr. Hauschka, kterou miluji. Je, ale možná načase vyzkoušet něco nového. Vivi pokud by jste měla poradit, zda spíše Hauschka nebo Apeiron, k čemu se přikoníte spíše? Vím, že Hauschka je vaše srdcovka, tím spíše jsem zvědavá na odpověď.

    Děkuji za zpříjemňování dnů vaším krásným a hřejivým blogem.

    S pozdravy Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jarko, vaše komentáře se čtou jedna radost ;-), moc Vám děkuju. Co se týče vaší otázky, jaj, to je jako kdybyste se mě ptala, jestli mám radši oříškovou čokoládu nebo tu s mandličkama. Těžko vybírat. Ale: pokud jste Hauschku zkoušela a nenastalo s vaší pletí nějaké výraznější zlepšení, tak určitě Apeiron vyzkoušejte. Je to přesně jak píšete, Hauschka je pro mě velká srdcová záležitost, ale kosmetika Apeiron, přestože ji neznám tak dlouho, se mi stačila taky pěkně vrýt "pod kůži". ;-) Apeiron je asi nejpřírodnější značka, jakou znám...je to taková ryze poctivá kosmetika, není tam nic navíc, na nic si nehraje. Tak pokud do toho půjdete, určitě mi pak, prosím, napište e-mail nebo komentář, jak jste spokojená (vsadila bych nové boty, že nebudete zklamaná). ;-)

      Vymazat
  8. Tuto kosmetiku neznám, ale žlutou jsi mě rozhodně rozehřála, děkuji :-) bára.kára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, a doufám, že už je ti teplo, děvče. ;-)

      Vymazat
  9. Vivinko uz zase si ma "namlsala" na vybornu kozmetiku. Ty prides vzdy s takymi skvelymi produktmi, ze sa im neda odolat!! a ja som strasne za to rada a moje telo tiez :) krasny den moja draha!!! :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Domi, ó těším se, těším z tvého milého komentáře. ♥ Musíme si svá tělíčka a pleť hýčkat, jiné už v tomhle životě nedostaneme ;-).

      Vymazat
  10. Ahoj, Vivinko,
    krásný a pozitivní článek jako obvykle. Žlutá mi úplně prozářila místnost. :)
    Kosmetiku jinak vůbec neznám, tak ji asi budu muset očuchat blíž. :)
    A slovo psička používala i moje prababička (což se ne zcela neúmyslně rýmuje). :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá An, to jsou samé dobré zprávy ;-). A tvá prababička je mi stejně sympatická jako ty. ;-)

      Vymazat
  11. sakryš, to je zas lákadel :)

    OdpovědětVymazat
  12. o tejto kozmetike som ešte nepočula, no musí byť naozaj skvelá :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní14:41

    Miloučký článek a hlavně potřebný -o této kosmetice vím od tebe (ptala jsem se tě někdy v prosinci na radu, co s mým kožním problémem a poslala jsi mě pro apeiron:-) a musím říct, že mám stejnou zkušenost jakou popisuješ ty i Andrea. Když člověk shání přírodní kosmetiku na ekzémy nebo jiné problémy, zaplaví ho strášně nabídek a je těžké se zorientovat, prtože všechny slibují zázraky. Jsem ráda, že jsi mi tenkrát poradila, protože osobní zkušenost je vždycky nejlepší. Kromě několilka krémů mám i univerzální včelí balzám ve žluté tyčince. Problém byl, že po týdnu,co jsem si ho objednala se mi najednou ztratil. Nemohla jsem ho nikde najít až před týdnem se objevil jako zázrakem v růžové taštičce mé dcerky Aničky:-),která ho zabavila a už ho nechce dát z ruky. Mno budu muset koupit ještě jeden pro sebe:-). Ale obaly by přece jenom mohli být hezčí, i když ty to umíš podat tak, že se i na ty nezajímavé obaly teď dívám trošku jinak-naturálně jednoduché- a jo vlastně:-). Skvělý článek Vivi! Tvoje Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, moc jsem se zaradovala, když jsem si teď přečetla tvůj komentář, protože když někomu něco s nejlepším vědomím a svědomím doporučím, mám velkou radost, když se pak dozvím, že se moje doporučení setkalo s úspěchem a spokojeností. ;-) Anička má výborný vkus! A co se týče obalů, tak jsem ráda, že jsem Tě přesvědčila, že ač jednoduché, tak vlastně krásné...

      Vymazat
  14. To je krása!! Za měsíc mám narozeniny a myslím, že vím co řeknu příteli až se bude ptát, co si přeji. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Erin, já chci mít taky narozeniny a taky chci mému muži říct, co všechno si od Apeironu ještě přeju...nechceš si svoje narozeniny vyměnit třeba s krabicí bonbónů? ;-)

      Vymazat
  15. Vivinko, můj den jsi žlutou taky rozhodně rozzářila! Tuhle značku zatím ještě neznám, ale jsem rozhodně pro ji poznat. Zato na čajech Sonentor ujíždím, jsou fakt kvalitní a lahodné! Báječná live koláž ;-). Krásné zimní dny, paa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žlutá, kam se podíváš, voňavé čaje Sonnentor, příroda od Apeiron, má oblíbená Šárka u mě na blogu...no není ten život báječný? ;-)

      Vymazat
  16. může ti vůbec někdo psát negativní komentáře? já mám po přečtení tvých článků vždycky takovou pozitivní náladu a jen se usmívám:) mimochodem moc se mi líbí ta apeiron tyčinka, tu budu muset vyzkoušet
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní18:41

      Ja tu ctu uz dva roky kazdy clanek a vsechny komentare, ktere u nej jsou a nikdy jsem nevidela zadny negativni. Jaky bloger, takove komentare. :) Ta zluta tycinka uz mi take vrta hlavou :))
      Lenny

      Vymazat
    2. Vy jste moc milý holky ;-). Teda já tu mám vážně samé nejmilejší a nejbezvadnější čtenáře na světě. Ještě se mi nestalo, že by mi někdo napsal nějaký ošklivý komentář, ale jednou se to stane. A až se to stane, tak toho člověka vezmu, přehnu ho přes koleno, vařečkou mu dám takových ran, že to v životě nezažil, ale... nakonec ho pohladím a dám mu do kapsy čokoládu..protože zlí lidé jsou jen nešťastní a hloupí, a takových je mi nakonec vždycky líto. ;-)
      A komu vrtá hlavou žlutá tyčinka, ten by si ji měl pořídit - na mou zodpovědnost ;-).

      Vymazat
  17. Vidím teraz všetko nejako žlto. A tuším vonku svieti slnko. Krása, krása, krása. Ešte keď mám pred sebou zelený notebook, prídem si jarne. Čo sa týka popraskaných pier, tak používam rôzne balzamy, ale najviac mi pomohol z Avonu. Aj keď je pravda, že netuším čo obsahuje, či bol testovaný na zvieratách atď. Ale vždy ma mrzí keď je výrobok testovaný na zvieratách. Najradšej by som si kupovala všetko veganské a netestované. Vďakabohu už ľudia prichádzajú k rozumu a obmedzujú testovanie na zvieratách (aspoň myslím a dúfam).

    Ema

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Emi, u tebe už se to na mou duši zelená, žlutí, pučí jarní pupeny, ptáčci pějí ódy...dobře sis to zařídila ;-).
      Původně jsem se chtěla rozepsat, ale nakonec jsem se rozhodla, že ti nebudu kazit iluze (ani o Avonu, ani o ničem jiném)...prostě si s Tebou jen budu užívat dobrou náladu a jarní atmošku ;-).

      Vymazat
  18. Hello from Spain: I like your natural cosmetics. Nice pictures. Keep in touch

    OdpovědětVymazat
  19. Och, tak to žlté káčatko, čo je na prvej fotke jasne a neskrývane zamilované do žltej tyčinky, je proste naj!:D Lenže psička Rita na štvrtej foto asi predsalen ešte o kúsok vedie.:D Kúpať sa v takom krásne jednoduchom bazéne s takým luxusným obsahom... jaj, tá Rita sa teda vyzná. Kde len na to prišla? Asi to obkukala od Vivinky v kúpeľni... alebo tiež tak rada chodí na tento blog, kde hltá každé slovko, každé písmenko a každý obrázok a objavuje tú najúžasnejšiu kozmetiku;-).
    Takže to by sme mali: jedno káčatko zaľúbené do tyčinky, jedného psíka zaľúbeného do krému a jednu Dandelijonku zaľúbenú do... však ty vieš;-). ♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dandí, když si čtu tvoje komentáře, tak si přeju jenom jediné...aby nikdy neměly konec. Chci číst dál a dál a dozvědět se, jak pohádka o zamilovaném kačátku, psičce a Dandelijonce dopadne ;-). Ale já už to vlastně asi vím...♥

      Vymazat
  20. Anonymní20:38

    Vivi, Vivi, Vivi!!! Moja krásna, úžasná, s krásnymi článkami, skvelými nápadmi! Jednoducho moja milá Vivinka! <3 som taká rada, že som opäť medzi blogekami a na teba som sa veľmi tešila! síce som nekomentovala, no tvoje články som si vždy pozrela :) a teraz ma veľmi zaujalo očné liftingové sérum, nikdy predtým som ho nepoužívala, ale asi začnem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó! Tyyy, Beatko? Zase zpátky a hned na návštěvě u mě? A zase celá taková krásná a s ofinkou a svou něžnou spisovatelskou duší?! Můžu si přát ještě něco? Kdepak, už mám dneska všechno. :-*

      Vymazat
  21. Anonymní21:48

    Mám otázečku. Láká mě to oční liftingové sérum, ale není náhodou hodně hutné? Měla jsem přírodní oční sérum od Alverde a to bylo husté a špatně se roztíralo. Jinak o této kosmetice slyším poprvé, ale vypadá úžasně.
    K. N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó, na to je snadná odpověď - je to to nejlehčí sérum, jaké si dovedu představit. Stačí ho aplikovat opravdu pidi množství a roztírá se tak snadno, že ani nevím, že vůbec něco roztírám ;-).

      Vymazat
  22. Jůů Vivi, ty mi teda dáváš! Nová přírodní kosmetika pro milovnici přírodní kosmetiky (jako jsem já), je něco jako láhev vodky pro alkoholika :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenísku, ale naštěstí uhasení žízně pleti po přírodní kosmetice je mnohem zdravější než fláša vodky ;-).

      Vymazat
  23. psička v krémiku ma dostala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona vie, že ju ľudia milujú a tak trochu hrá na city ;-).

      Vymazat
  24. Milá Vivi, i já jsem takové trdlo, že si koušu rty, když mi rozpraskají a to je teď v zimě skoro non stop :) Naštěstí balzám rosebud má na tohle řešení, takže ještě jednou děkuju za výhru ;).
    Zdraví Eve.h

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, mám velkou radost, že si výhru z mojí soutěže užíváš, a že je tak účinná ;-).

      Vymazat
  25. Tak jsem neodolala a objednala, tyčinku i oční krém a k tomu ještě další věci. Paní mi dokonce po dokončení objednávky volala, tomu říkám servis. A vzorky krémů jsou k objednávce automaticky! Tak děkuji za tip - pořád hledám to své nej na ksichtík :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělý výběr - tyčinka je numero uno, bez té už nedám ránu a oční krém...nutnost ;-). Když jsem si já nechávala od paní majitelky obchodu poradit, co by se nejlíp hodilo na mou pleť, byla jsem až překvapená, s jak profesionálním a zároveň přátelským jednáním jsem se setkala. Takhle to má vypadat. Takže mě moc těší, že máš stejnou zkušenost, a teď už jen věřím, že budeš s Apeironem stejně spokojená jako já. Dej pak vědět ;-).

      Vymazat
  26. Tak mám takový pocit, že mě Apeiron dostal :-) Tomuhle krásnému článku se prostě nedá odolat a tak nějak podvědomě tuším, že je to to, co jsem přesně hledala :-) Moc děkuju za tip Vivi!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Leni, to je senzace, že ti podvědomí i můj článek našeptává, že tohle je TO PRAVÉ. ;-) Pokud Apeiron vyzkoušíš, budu moc ráda, když se se mnou pak podělíš o svou zkušenost. Vždycky mě zajímají názory ostatních a u Apeironu dvojnásobně. Jsem přesvědčená, že je to kosmetika, která může hodně lidem pomoct vyřešit jejich (třeba i dlouholeté) potíže s pletí. A není zač, to já děkuju za milý komentář ;-).

      Vymazat
  27. Anonymní12:46

    Můžeš mi, Vivinko poradit, kde najdu možnost objednání vzorečků a kolik je poštovné? Předem děkují! Evča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evčo,
      ke každé objednávce si můžeš vybrat nějaký testovací vzorek zdarma.
      Pokud si chceš pořídit zatím jen vzorečky na vyzkoušení, neplatíš za ně žádné poštovné. Stačí jen udělat jejich objednávku (objednat je můžeš telefonicky, e-mailem nebo přes e-shop), zvolit platbu na účet a testery ti budou zaslané (Českou poštou) bez poplatku za doručení.
      Testovací vzorky a další informace najdeš tady:
      http://www.organic-beauty.cz/k319.testery/

      Vymazat
    2. Anonymní17:09

      Úžasné! O víkendu všechno prostuduju a vyberu. Krásný víkend, Vivinko. Evča

      Vymazat
  28. Anonymní14:26

    Super, na ruce i pusu objednáno + jsem ještě něco přihodila ;-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pusa i ruce (a ještě něco) se mají nač těšit. ;-)

      Vymazat
  29. O téhle pečující kosmetice slyším prvně, ale podle složení mě hned zaujala a ne málo! Takovéhle složení a s tak hojnou účinností se opravdu jen tak nevidí a je to příjemná změna od všech těch drogérkových a profláklých věciček :) Budu to muset omrknout více zblízka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje řeč. ;-) Jsem moc ráda, že Tě značka Apeiron zaujala stejně jako mě. S velkou radostí jsem o ní napsala, protože dobré věci se musí veřejně šířit. ;-)

      Vymazat
  30. Vivi, Ty jsi sluníčko :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Děkuji za ujištění, že tuhle značku prostě musím vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  32. ja som o tejto značke ešte teda nepočula.. problém s popraskanými perami mám tieť, a keď ešte aj píšeš že sa môže používať na polámané nechty.. asi si pôjdem ten balzám zohnať! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Andreo, žlutá tyčinka je na všetko - na "nechty i na pery, na lokty i na päty" ;-) Zrovna teď jsem s ní namazaná (a spokojená) ;-).

      Vymazat
  33. Anonymní10:57

    Odkud je tam maska prosím? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď nevím, jestli myslíš pruhovanou "masku na oči" - očimhouřku? Pokud ano, tak ta je z New Yorkeru, známého obchodu s oblečením. ;-)

      Vymazat