8.2.14

Rychlá pomoc, když pleť trpí únavou a zimou

Na naše víkendové holčičí povídání se vždycky těším, protože mám dopoledne volno, popíjím zázvorový čaj s kapkou citrónu a medu, mou pleť hydratuje voňavá maska, na nehtech mi zasychá nový zlatý lak, vy jste tu se mnou a můžeme nerušeně probrat všechno, co nás jen napadne. Třeba i to, jaké novinky se utábořily v našich koupelnách. A protože v posledních pár týdnech u nás byla "zima jako v Rusku", přizvala jsem do své koupelny přírodní kosmetiku Natura Siberica, která pochází ze Sibiře a Dálného Východu. Kdo jiný by měl rozumět potřebám zchoulostivělé a zimou zkoušené pleti, než kosmetičtí pomocníci, kteří přichází z podnebí, kde bývá na severu klidně i −60°C?! A tak vám dneska představím své tři sibiřské kamarády Natura Siberica z řady "okamžitá regenerace" - chtít totiž viditelné účinky hned, to není zhýčkanost, to je tak trochu nutnost.


1. Něžný peeling Natura Siberica. Já vím, že spojení "něžný peeling" zní jako "chudý boháč" nebo "ohlušující ticho", ale ve skutečnosti se nejedná o žádný oxymóron, ale o holý fakt. Je totiž opravdu tak ohleduplný, jak jen peeling může být. Navíc je to moc zajímavý chlapík, se kterým jsem se letošní zimu setkala poprvé a u data našeho setkání jsem si v diáři namalovala malé srdíčko. Hned vám povím proč.


Čím je tak zajímavý?
- Obsahuje rostlinné nezvyklosti ze Sibiře, jako je arálie mandžurská, která pokožku chrání proti vlivu klimatu a pomáhá vrátit pleti do tváří zase trochu barvy (což moje Sněhurkovsky bledá pleť s nadšením přivítala), pak tu máme tužebník pro regeneraci nebo vitamín F (samé vybrané lahůdky).
- Na obalu je slibována okamžitá regenerace pleti. A? Nanesla jsem si na zvlhčenou pokožku obličeje trošku peelingu, jemně promasírovala, opláchla teplou vodou a pohled do zrcadla mě přesvědčil, že některé kosmetické značky uctívají pravdomluvnost. Tváře jsem po něm měla jako ruská holčička z mé oblíbené čokolády.
- Vůně...on voní tak, že si ho přeju mít v lahvičce s parfémem a nosit ho s sebou v kabelce a kdykoli se s ním během dne navonět (ale to nejde, že, u peelingu, takže k němu přes den občas jen tak pro radost přičichnu - jsem blázen nebo požitkář?).
- Velká tuba je za 155,-, přičemž peeling stačí používat dvakrát týdně v maličkém množství (takhle si představuju výhodné nakupování).



2. Pleťová maska proti únavě. Určitě mě pochopíte, když se vám svěřím s tím, že v zimě je moje pleť opravdu hodně unavená. Přecházení ze zimy do tepla a zase zpátky, příliš práce a plno nově objevených filmů (což znamená jediné - spousta probdělých nocí) nemůžou prospět žádné pleti, ani té mé. Používám sice kvalitní krémy, kterým věřím, ale občas nutně potřebuju něco rychlého, svižného, co pomůže mou pleť projasnit hned. Takže když jsem si na Lovebio přečetla, že tahle maska má přinést "okamžitý efekt proti únavě", mělo to okamžitý efekt i na mě - taková informace zkrátka na marnivou a trochu unavenou dívku působí jako "červená na býka". 


Když mi pošťák masku přinesl, udělala jsem pár okamžitých opatření. Napustila si vanu plnou pěny, zapálila zlatou svíčku, do misky nasypala gumová srdíčka, nanesla masku a v relaxační lázni jsem se pustila do čtení životopisu Brigitte Bardot. Maska si na mé pleti hověla 15 minut, já se mezitím dozvěděla, že byla Brigitte čtyřikrát vdaná a pak jsem ji pomocí mořské houbičky smyla. A výsledek? Páni, "dobrýýý to bylo"! Rychlá kontrola pleti po opláchnutí masky ukázala, že pleť je hezky "naducaná" a hlaďoučká jako samet. Víc nepotřebuju, víc nechci...snad jen pusu - a tu holky se zářivou pletí dostávají často ;-).


3. Vyživující krémové mýdlo. Z toho se mi zamotala hlava víc, než bych čekala. Pořád nějak nemůžu uvěřit tomu, že něco tak dobrého (ať už co se týče vzhledu nebo účinků) a velkého (500 ml) stojí jen 109,-. Mám totiž doma tekutá mýdla od různých spešl značek, za která jsem dala ve stejném (nebo menším) množství trojnásobnou cenu, takže jsem ráda, že si ke mně tohle tekuté mýdlo proklestilo ze sibiřské tajgy (nebo tundry?) cestu a je moje. Voňavoučké, stříbřitě perleťové, vyživující a protizánětlivé.
Nosím si ho střídavě z koupelny do kuchyně a nejradši bych ho měla všude tam, kde teče voda a kde si myju ruce, protože extrakt z ženšenu, šalvěje nebo olej z prvosenky dělá mým "rukám pěkně na duši". A navíc v domácnosti díky svému luxusnímu balení jen září.
A jak vidíte na fotce, nejen milovníky čistoty tohle mýdlo láká - i prasátka jsou na něj zvědavá!


Tak to byly tři mé koupelnové novinky, které si přes den užívám. A když se začíná šeřit, den se halí do tmy, pleť je konečně čisťoučká a spokojená, Eskymáci unavení, je ten správný čas uložit všechny ospalce i mou ruskou kosmetiku do sněhové peřiny a těšit se zase na nový zimní den...
Vivi podpis

65 komentářů:

  1. Anonymní9:10

    Výborný článok ako vždy.:) A po tých hubkách sa už konečne budem musieť poobzerať...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ♥ A po tých hubkách sa určitě poobzeraj, s nimi je život tak nějak lehčí ;-).

      Vymazat
  2. Milá, Vivinko, kdybych jen trochu uměla psát ty recenze jako ty, to by se to hned četlo.. :D Snad poprvé mne zaujalo dle recenzí mýdlo, většinou tomu nevěnuji moc pozornosti a na(ne)štěstí i u toho peelingu a masky mám pocit, že je musím mít, achjo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale vždyť ty píšeš výborně, Škodulko! A jsem moc ráda, že tě moji sibiřští přátelé zaujali. :-*

      Vymazat
  3. Tak ta pleťová maska mě opravdu zaujala...vždyť kdo by nechtěl mít naducané tvářičky...to já miluju.Hlavně jsem spokojená pokud použiji kosmetické kouzlítko a výsledky jsou opravdu znát...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naducané tvářičky musí každá správná panenka Betty Boop mít, to je jasná věc. ;-) Pro netrpělivé jedince (jako jsem já a Betty), kteří nechtějí čekat na výsledky týdny, jsou tahle kouzlítka ideální ;-).

      Vymazat
  4. Mýdlo jsem dostala nedávno jako dárek od kamarádky, takže jamile dopotřebuji ostatní těším se na vyzkoušení :) A první fotka je naprosto dokonalá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidím, Jani, že Tvá kamarádka má výborný vkus ;-).

      Vymazat
  5. Zajímavý článek :). Určitě z toho něco vyzkouším. ;)

    OdpovědětVymazat
  6. aaaaa, russian cosmetics, it's so nice,love it! and i see chocolate Alionushka too, how cute!!! xoxoo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hi my darling, Шоколад Alionushka и русская красавица - это любовь. ;-)

      Vymazat
  7. Anonymní10:10

    Vivinko prosím tě, hodí se ten peeling i na mastnou pleť a dá se používat každý den?
    Děkuji. Sunny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sunny, já bych tedy peeling denně nepoužívala, myslím, že ideální je použití dvakrát až třikrát týdně, ale ona Ti pleť a její reakce sama napoví, jestli si můžeš dopřát nějaké to jemné peelingování navíc. ;-)
      Přímo na mastnou a smíšenou pleť je tenhle peeling Natura Siberica:
      http://www.lovebio.cz/natura-siberica-peeling-pro-mastnou-a-smisenou-plet-150-ml/d-70507/

      Vymazat
  8. Nádherné fotky, nemůžu se vynadívat. Prasátko mě hodně pobavilo, takové jsem kreslia jako malá, ale tohle tvé má srandovně zvednutou pacičku :))). Vypadá to, že masku a peeling musím mít! ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Erin, prasátko zvedá pacičku, protože je plně odhodlané vykročit vstříc očistě mým sibiřským mýdlem ;-).
      Jsem moc ráda, že tě můj článek zaujal. :-*

      Vymazat
  9. Milá Vivi,

    jak to jen děláš, že stále nacházíš tak svělé produkty? Ještě, že tak! Díky Tobě totiž objevuji značky, které jsem doposud neznala a tato je opět jedna z nich :) Moc se mi líbí balení toho tekutého mýdla a vůbec za 500ml 109,- ? To je bomba! Jdu hned očíhnout web. Musím ještě konstatovat, že to máš věechno tak krásně nafocené a sladěné, že se na ty obrázky koukám znovu a znovu :)

    Děkuji za zpříjemnění sobotního dopoledne.

    Měj se krásně!
    Panda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Pandičko, mám velkou radost, že se Ti líbí moje fotoobrázky, a taky že Ti rozšiřuju kosmetické obzory ;-). To tekuté mýdlo si zaslouží pozornost, je to totiž velepříjemná voňavá věcička. ;-) I já děkuju tobě, užij si sobotní rozmazlování. :-*

      Vymazat
  10. aaaach, Vivi :) teraz si želám, mať voľnú celú sobotu a rozmaznávať sa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co si hodně, hodně, hodně moc želáme, to se většinou splní...;-).

      Vymazat
  11. Hned jak jsem si přečetla úvod, utíkala jsem do koupelny, nahodila masku, uvařila si kávu, abych se Ti přiblížila. Recenzi jsem přečetla jedním dechem. O této kosmetice slyším poprvé a myslím, že jsem na ni nikde nenarazila, kdepak se dá pořídit? bára.kára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní10:52

      V článku sú štyri odkazy (klasicky modré a podčiarknuté), ale asi neposielajú na Slovensko alebo áno??? Vivi moja, článok ma naladil na krásny voňavý deň. Ďakujem. ♡ Tvoja Ajka

      Vymazat
    2. Ahoj Báro, to je senzace, že Tě můj článek už v úvodu inspiroval k holčičímu koupelnovému hýčkání ;-).
      Značku Natura Siberica najdeš na Lovebio.cz, konkrétně tady:
      http://www.lovebio.cz/natura-siberica/c-1177/

      Vymazat
    3. Ahoj Ajko, snažila jsem se na Lovebiu najít, zda posílají i na Slovensko, ale na stránkách "doprava a platba" jsem takovou informaci nenašla. Proštuduj to radši taky, víc očí víc vidí:
      http://www.lovebio.cz/doprava-a-platba/t-294/
      Případně doporučuju zeptat se přímo v jejich obchůdku; mám zkušenost, že jsou velmi vstřícní, takže i pokud na Slovensko běžně neposílají, je šance, že udělají výjimku.
      A děkuju za milá slova. :-*

      Vymazat
  12. To je zase lákadlo a já vím, že vždy radíš skvěle, protože houbičky si chválím (tedy tebe) každý den a NS tělový krém je dokonalý, ach ta vůně. Budu si muset všechno pořídit, zrovna mi tyto věci dochází. Ještě nějaký další tip, když už budu objednávat. Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, milá Marti, když jsi mi minule psala, že díky houbičkám na mě myslíš každý den ve sprše, maličko jsem se začervanala a hodně rozveselila ;-). Jsem moc ráda, že jsi neodolala ani mému doporučení na tělový krém Natura Siberica, protože on je vážně miláček, shodneme se ;-). Jéje, tak kromě peelingu, mýdla, masky bych to ještě viděla na "Omlazující lifting krém na krk a dekolt":
      http://www.lovebio.cz/natura-siberica-omlazujici-lifting-krem-na-krk-a-dekolt-120g/d-70617/. Četla jsem totiž v poslední době několik článků o tom, jak krk a dekolt člověk zanedbává, jak se soustředí jen na péči o obličej a přitom na krku a dekoltu je pokožka stejně jemná a náchylná ke stárnutí. Takže mám tenhle liftingový krékm jaksi preventivně na seznamu přání. ;-)

      Vymazat
    2. Teré679:57

      Krásné dopoledne přeji a prosím o více info o tom krému na krk a dekolt. Moc by mě zajímalo, jestli je to dost účinné i na prsa, která jsou úplně pokleslá po porodech a kojení? Nemáte s tím prosím zkušenost? Vím, že existují tyto a různé další metody, jak to vyřešit. Ale přece jen bych nejprve začala něčím méně invazivním. Nebo je to spíše jen na oblast nad prsy, aby tam nebyla kůže vrásčitá?

      Vymazat
  13. Ten peeling by som vyskúšala :) Moja pleť niekedy vyzerá naozaj hrozne, v týchto dňoch :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Gabrielle, vyskúšaj, je to dobrá volba. Nejvoňavější a nejjemnější peelingovací pomocník. Když nás ta pleť v zimě tak zlobí, musíme vytáhnout všechny dostupné triky ;-).

      Vymazat
  14. Dear Vivi, your bathroom new entries inspire me a lot, they must be very good to fight the skin dryness cause the cold. Id love to try the face peeling most. The last pic is sooo sweet!:) Happy weekend my friend, many hugs and kisses ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu sei dolce! Grazie, mia principessa, baci e abbracci per voi. Thank you, daaarling. :-*

      Vymazat
  15. Ahoj Vivi, krásná rozmazlovátka máš, v zimě jsou takové zbraně vážně zapotřebí. Na Sibiři mají opravdu tajgu, že Ty jsi jako malá nečetla Čuka a Geka! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní13:46

      Na Sibiři je tajga i tundra :o) a to mýdlo musím mít, ať je odkudkoli :o) Evča

      Vymazat
    2. Milá Luci, "zbraně" - to jsi napsala trefně ;-). Ani mi nemluv, to víš, že jsem Čuka a Geka četla - povinně a dokonce jsem jako rychločtenář musela předčítat hodinu co hodinu celé třídě. Hrůza. :-)

      Ahoj Evčo, to se ví, bez tundry, tajgy a mokřadel by se neobešla žádná Sibiř, záhadou jen zůstává, z jakých končin přesně Natura Siberica pochází. Ale když se to vezme kolem a kolem, tak je to vlastně jedno, hlavní je, že kosmetika funguje. A každopádně ten nápis "Born in Siberia" na obalech působí roztomile a nadějně ;-).

      Vymazat
  16. Tak som si nasla stranku NS a to vyzera byt certifikovana natur kozmetika s krasnymi obalmi, tiez si nieco zadovazim, dakujem za tip, Marta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Martička, ako to vyzerá, tak to aj je. ;-) Až si niečo od Natura Siberica zadovážaš, tak mi pošli echo, ako si spokojná ;-).

      Vymazat
  17. Ahoj Vivi! :-)
    Tak ti povím, že jsem se zamilovala do dvou fotek! První je ta hned první a na ní mne naprosto dostala ta krásně namalovaná malá holčička! :-)
    A pak jsem se zamilovala do té poslední, kde jsi dala všechny kouzelné věci do sněhové peřinky! Ach to je nádhera! Víš, sníh a hlavně pohled na něj a jeho vůni milujiiiiiiiii! :-)

    No a pak jsem žasla nad vyživujícím krémem! Nádherná dóza a když čtu jak kouzlí - nádhera! :-)

    Vivi, Ty se měj kouzelné a ahooooooooooooooj! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Šárko, tak to já to svým fotkám mileráda vyřídím. Mně bylo jasné, že se mi chytneš na panenku (ruskou holčičku z čokolády). ;-) Vůně sněhu...ách, ty jsi taková moje milá romantička! Jsem moc ráda, že jsi ke mně zase zavítala, a že se ti u mě líbilo. ♥

      Vymazat
  18. Anonymní15:02

    Umíš vyprávět a fotit kouzelně, vždycky se těším na každý nový článek. Přeji, ať ti to stále tak úžasně píše!
    S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó, děkuju mockrát. A tobě přeju, ať ti to pořád tak úžasně komentuje ;-).

      Vymazat
  19. Vivi!! Už zase si ma namotala :D Ten peeling chcem a chcem ho hneď teraz!! Takže som samozrejme prebrúzdala net a našla som toto http://www.naureus.sk/kategoria/znacka/natura-siberica?gclid=CN35wofpvLwCFacewwodV1wA8A špeciálne pre slovenky :) Aj keď myslím, že každý inteligentný človek nájde aj sám :D Vďaka za tip, milá Vivi, idem skúmať, čo všetko od nich na tejto stránke nájdem :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Romčo, pokud si někdy otevřeš detektivní kancelář s názvem "Očko Dragonia", zákazníci se ti jen pohrnou! Skvělá pátrací akce, děkuju za tip pro krásky Slovenky ;-).

      Vymazat
  20. Anonymní23:10

    Drahá Vivi,
    váš nezaměnitelný styl bych poznala mezi všemi na světě. Jsem bývalá učitelka češtiny a dějepisu, a proto velmi oceňuji vaše půvabné hry se slovy a skutečně podařenou češtinu. Váš blog mám ráda nejen proto, že ovládáte uchopení českých slov s takovou lehkostí a vaše fotografie vždy zahřejí na srdíčku svou nápaditostí, ale také jsem se již nejednou nechala zlákat vašimi nevšedními tipy jak z oblasti knih, kosmetiky nebo designu. Tentokrát mne velmi zaujal pleťový peeling i přírodní maska na pleť, načež jsem si v kalendáři zaškrtla datum mých narozenin výrazněji než v předhozích letech. To je prozatím vše, co jsem vám chtěla říci a zase se někdy ozvu.
    S pozdravy vaše věrná čtenářka Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jarmilo, váš komentář mi udělal velikou radost, snad jen jedna věc mě mrzí - že jste mě na češtinu neučila právě vy. ;-)

      Vymazat
  21. achjaj tak takymto "dobrotam" sa len velmi tazko odolava :) jeeezis ako ja milujem tvoj blog!!! :) posielam pusu (aj tomikovi) ;)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi, všechno ráda vyřídím - blogu, že ho miluješ (ách, to je tak senzační) i Tomíkovi, že dostane od jedné krásky pusu (to on rád) ;-).

      Vymazat
  22. Vana plná pěny, svíčky, gumová srdíčka, krémy..to bych si nechala líbit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jdi do toho, Ami, musíš si taky občas dopřát trochu relaxu. :-*

      Vymazat
  23. Ahoj Vivi,díky za inspiraci,v zimě,ač dnes to chvilku k ránu vypadalo na jaro se povzbuzení a hýčkání hodí,už jsem si dle Tvých rad zakoupila jílovou čisticí masku a růžové tváře ze Sibiře se mi moc líbí,krásnou neděli přeje kočička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj kočičko, to je fakt - uť už jaro nebo zima, hýčkání je povoleno ve všech ročních obdobích. Moc mě těší, že tě můj blog inspiruje a převelice oceňuju tvůj rozšafný rým. ;-)

      Vymazat
  24. Anonymní11:29

    U tebe se clovek dozvi vzdycky o nejakych neokoukanych novinkach. Super, odpoledne jdu lovebio prozkoumat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že u mě objevuješ kosmetické novinky a přeju Ti, ať si užiješ na Lovebio příjemně voňavé odpoledne. ;-)

      Vymazat
  25. Zrovna včera jsem koukala na Natura Siberica stránky a plánuju nákup šamponu, denního krému a detoxikačního mýdla. Ceny jsou až neuvěřitelné a moc mě tahle značka láká. Takže ses trefila s článkem do černého :)

    OdpovědětVymazat
  26. Jééé, to jsem zase po dloouhé době zavítala za Vivinkou a co nevidím, tady to je krása Vivi, jen tak dál, děkuju za tip na ochranu pleti :-**

    OdpovědětVymazat
  27. Drahá Vivi,
    s radostí ti oznamuji, že jsem právě napsala článek, kde jsem tě jednoduše musela zmínit, protože jsem konečně Tomovi pořídila ten pánský sprochový gel od Durance s Rakytníkem ... Jsem z něj nadšená a těším se, až za mnou Tom přijede a bude po něm vonět. :D

    Mimochodem, na další seznam od tebe tedy přibývá tady zmiňované vyživující krémové mýdlo a uvažuji i o masce na unavenou pleť ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Rony, tvoje oznámení mě napřed moc potěšilo a vzápětí ještě víc, protože jsem si krásně početla. ;-) Mám radost a nezbývá mi než ti popřát, ať Tom krááásně voní ;-).

      Vymazat
  28. Ten peeling mala moja známa :) je skvelý :)
    L a - S i s s i

    OdpovědětVymazat
  29. jéé super článek :))

    OdpovědětVymazat
  30. Anonymní19:25

    Od Natura Siberica mám veľmi rada ich vitamínový sprchový gél, má krásnu vôňu a pokožka ostane voňavá aj po sprche :)

    OdpovědětVymazat
  31. Všechny výrobky mě zaujaly, moje pleť je totiž na zimu šíleně přecitlivělá a trpí jako pes, tak jsem ráda za tipy, čím ji potěšit :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/loreal-kod-mladi-rozjasnujici-pece.html

    OdpovědětVymazat
  32. Supr článek, radost číst, hlavně to považuji za opravdu dobre typy.

    OdpovědětVymazat
  33. Vivinko, chtěla bych umět psát na blog jako ty. Ať už je to jakýkoliv příspěvek, je vždy legrační, krásný s krásnými fotkami a celkově jsem vždy hrozně unešená! Popravdě jsi mě tak okouzlila, že jsem si hned nahodila stránku lovebio.cz a jedu to prozkoumat :D Chci to vše a ještě víc! Musím ale myslet na mou ubohou peněženku, která v posledních dnes hooodně strádá. Ale nějaký den D určitě přijde, a výrobek značky Siberica bude můj!

    Měj krásný večer,
    Kristy♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kristy, jsi zlatá; já jsem zase unešená z tvého komentáře - velkou radost jsi mi udělala.♥
      Co se týče peněženky, už ji začínám pomalu nesnášet - má pořád nějaké hloupé řeči, pořád si stěžuje, že se v ní nikdy neudrží peníze a kdesi cosi (asi ji vyměním za zlatou kreditku - ty prý mlčí jako zařezané...aspoň nějakou dobu) ;-).
      Měj se krásně, Kristy. :-**

      Vymazat
  34. Anonymní10:48

    Milá Vivi,je to něco nádherného když žiješ přítomností a užíváš si krásy okolo sebe -tak jako to umíš ty -navnadíš tou atmosférou celé okolí,které tu radost pocítí s Tebou.Pod Paříží,která je mým snem si představím jako první Eifellovku parčík a trávu okolo,lidi na lavičkách a dekách,to malebné knihkupectví z tvé fotky i s prodavačem,malíře na ulici,značku Coco Chanel,řeku Seinnu,herce jako Alain Delon,Briggite Bardot,Louis de Funnes ........Chtěla bych to zažít,musí to být nádhera!!!! brilianaMilá Vivi,je to něco nádherného když žiješ přítomností a užíváš si krásy okolo sebe -tak jako to umíš ty -navnadíš tou atmosférou celé okolí,které tu radost pocítí s Tebou.Pod Paříží,která je mým snem si představím jako první Eifellovku parčík a trávu okolo,lidi na lavičkách a dekách,to malebné knihkupectví z tvé fotky i s prodavačem,malíře na ulici,značku Coco Chanel,řeku Seinnu,herce jako Alain Delon,Briggite Bardot,Louis de Funnes ........Chtěla bych to zažít,musí to být nádhera!!!! briliana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat