2.8.15

(Ne)všední (ne)zbytnosti 2

Máme tu začátek týdne a k novému týdnu se hodí nový článek. A protože je hic jak v hotelu Ritz, a většina z nás sotva dýše, čte a píše, nebude to dneska nic dlouhého. Dáme si zas takovou rychlovku, kterou navážu na (ne)všední (ne)zbytnosti č. 1. Takže bez čeho se zrovna teď ne a ne a neobejdu?




1. Pohled z antikvariátu, na kterém Brižit hraje na kytaru (zarámovat a pověsit nad postel!)

2. Prskací žvejkačky Pop Candy, které dovedou jednoho pěkně rozdovádět. Nejlepší je, když je horká letní noc, ve městě je pouť, já si nesu plnou náruč z lásky vystřelených papírových růží (obvykle dvě nebo tři) a do pusy si sypu prskací žvejky (dají se taky vystřelit ve střelnici, ale visí asi na deseti špejlích, takže v krámu vyjdou asi o tři stovky levnějš). ;)

3. Karl Lagerfeld a jeho parfém Women. Letní, lehký, nevtíravý. V přeplněné tramvaji ho někdy nenápadně stříkám na vybrané spolucestující. Na co si ale teď od mého oblíbeného Karlíka brousím zuby, tak to je jeho fungl nová vůně Karl Lagerfeld Paradise Bay, která má vonět jako tropický ráj, bělostné pláže a poklidné zátoky...mmm.

4. Sluchátko k mobilu - jedna z mých nejnepostradatelnějších nezbytností. Jednoduše se připojí k chytrotelefonu a pak se přes něj volá, skajpuje nebo třeba poslouchá mjůzik.

5. Multifunkční zázračný olej Nuxe - asi moje nejnepostradatelnější věc, se kterou jsem letos oslavila 10. balení (umím být věrná). Každé balení mi vydrží zhruba půl roku a to ho pravidelně používám na pleť i na vlasy. A pro fajnšmekry je naprosto skvělá vyletněná rozjasňující třpytivá verze (s ní okamžitě zapomínám na to, že existují nějaké mejkapy nebo bronzery).

6. Bílá čokoláda s lentilkama = moje dnešní (geniální) svačina.

Tak ať žijou (ne)všední (ne)zbytnosti! ;)

Vivi podpis

30 komentářů:

  1. Ten Nuxe stále nemám a koukám, že fakt dělám chybu. Desáté balení??? NO tak to už musí být super věc.
    Moc se mi líbí sluchátko. Vypadá, že plní všechna přání....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti, nevím, jestli ti mám věřit, že olejíček nemáš. Když se totiž dívam na tvou pleť a vlasy, tak se mi zdá, že za tím může být jedině olejíček Huile Prodigieuse. ;)
      Jo, sluchátko plní přání na počkání - zvlášť když v nějakým e-shopu vytvářím telefonicky objednávku. ;)

      Vymazat
  2. Žvýkačky, prskací žvýkačky, zní to skvěle! Asi se po nich dnes poohlédnu, na spravení nálady :) Užívej den Vivi, s čokoškou s lenitlkama to půjde určitě samo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Blanche, jasnačka, na spravení nálady jedině prskací žvejky. Se nasměješ. ;)

      Vymazat
  3. Anonymní11:57

    Ako som len mohla zabudnúť na diabolské žuvačky?:-))) Veď to je naozaj letné must-have. Brigitte je prekrásna, so sexi!
    Ciao, tvoja Ajka

    OdpovědětVymazat
  4. Hmmm, prskací žvýkačky, to zní dobře :-) Já kdysi ujížděla na lízátku s prskacím práškem :-D Doteď ráda mlsám akorát ty lízátka, hlavně Chupa Chups :-D I když, dlouho jsem žádné neměla, takže musím napravit a koupit si rovnou to megavelký se žvejkou uvnitř a k tomu přidám i ty prskavky :-D Brižit je taky moc krásná :-) A se sluchátkem bych si připadala jak Mach a Šebestová :-D Super, beru to vše :-) :-D

    OdpovědětVymazat
  5. prskajúúúce žuvačkyy, oujeee - a ja že čo mi chýba k tomuto letu - už viem!! :D zajtra to hneď napravím ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakobych právě z městečka Luptákova slyšela nějaké prskání žvejkačkové...;)

      Vymazat
  6. Vivi, s Tebou je i horký den příjemnější, Jsem moc ráda,že Tě znám, i když jen virtuálně:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevíš, jak moc jsi mě potěšila. ♥

      Vymazat
  7. Koupi olejíčku mám v plánu a už se jej nemůžu dočkat, jinak po vůni od Karla Lagerfelda zatím jen pokukuju, tak uvidím časem :) Jo a to sluchátko je boží!!!! :)

    New in: July 2015 + GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci, tak kdybys parfém Karl Lagerfeld Paradise Bay vyzkoušela, dej mi, prosím, vědět, jak ti voní. Jsem zvědavá. ;)

      Vymazat
  8. Z čokoládky bych si klidně klínek ukradla, vypadá krásně a hodí se do dnešního pařáku .. Ale musíš ji zblajznout rychle, jinak hrozí, že si ji budeš muset do žaludku nalít :P
    Přeji krásný týden, neuvař se nám :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Rose, a to já si někdy nechávám čokoládu rozpustit na sluníčku schválně - taková sladká prasárnička, no. ;)

      Vymazat
  9. Ahoj Vivi! :-)
    To tvé zlaté sluchátko je jako z pohádky Mach a Šebestová! :-) Také na tebe mluví? A také ti mrknutím oka plní veškerá přání? :-)

    Hmmm, bílá čokoláda (♥♥♥♥) a ke všemu s lentilkami! No to musela být nádherná svačinka! :-)

    Vivi měj se taaaakhle krásně a až si budeš zapínat větrák prosím, nastav ho směrem, aby to dofouklo i k nám! ♥ Děkuji moc! :-))))

    Ahooooooooooooooooooooj!!!! ♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šári,
      anooo, to je přesně sluchátko z týhle pohádky, trefila ses. Akorát si nejsem jistá, jestli jsem já spíš Mach nebo Šebestová (radši bych byla Mach - vždycky mi byl sympatičtější). ;) Přání plní na počkání...takže když do něj zavolám "Haló, haló proč je koček málo a tak štěkám jako hrom, ať je koček milion", asi si dovedeš představit, co se stane. ;)
      Větrák namířen správným (takže tvým) směrem, snad to zabralo. ;)
      Papa. :-*

      Vymazat
  10. Jůů, prskací žvejky už jsem něla taak dlouho. :) To zlaté sluchátko je úžasné, takové by se mi taky hodilo. No a o Nuxe jsem si už psaly, prostě geniální věc. ;)
    Ty máš jako svačinu čokoládu s lentilkami, mňam a já dnes po cvičení k večeři zmrzlinu Oreo keksík, dvakrát mňam (a ano, vím je to čuňačina hlavně takhle na večer :-D).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Veru, moc se mi tvoje čuňačení líbí :) ...nechám se určtiě inspirovat (zmrzlinu Oreo keksík jsem ještě nikdy neměla a tuším, že mi uchází dost zásadní letní pokušení). ;)

      Vymazat
  11. Ahoj Vivi,

    zase zapomínám číst blog, to jsem ale ostuda.:-/ Prosím, kde se dá sehnat ta čokoláda? Myslím, že ji nutně potřebuju! :-D :-) A to sluchátko právě hledám na zootu a asi si o něj napíšu Ježíškovi.:-) Na některé hodinové telefonáty s kamarátkou se určitě bude hodit.:-)

    Krásný pátek přeju! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ali, přeju Ti krásnou sobotu a jsem ráda, že jsi ke mně zase zavítala. :-* Čokošku jsem koupila v Globusu, ale viděla jsem ji už ve vícero obchoďácích, tak doufám, že jí mají i tam, kam chodíš nakupovat Ty. ;)
      A víš co, zkus se podívat rovnou po retro telefonu (slouží vlastně stejně jako sluchátko, akorát je ještě prťáčtější a stylovější) ;).

      Vymazat
  12. ahoj Vivi, krásný článek. U nás frčí prskací lízátka :-) Zkrátka namočíš lízátko do pytlíčku s prskavou směsí a olízneš. Je to zábava. Čokoláda je lahůdka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Wiki, ať sním svůj klobouk, jestli kecem, ale přísaham, že jsem zrovna včera (aniž bych ještě četla tvuj komentářovej vzkaz) snědla u filmu "Vzpoura na Bounty" dvě prskací lízátka. To je snad osud. ;)) V Globusu jsem totiž objevila pskací lízátka s jednorožcem na obalu, mají jahodovou příchuť, prskají o 106 a podrž se - uvnitř je nálepka jednorožce. Pecka! ;)

      Vymazat
  13. wua, toľko super vecí! hneď ten obrázok je super a to slúchadlo, čistá roztomilosť a veľmi ma zaujal zázračný olej od Nuxe :)

    OdpovědětVymazat
  14. Noo jo, Karl.. To je fakt voňavec! :)
    Krásný článek, jako všechny, co si budeme povídat O:)
    Hezký den, milá Vivi.
    (P,.S.: Chodím sem tak pokukovat, tak jsem se rozhodla, že zanechám i nějakou tu stopu v podobě čtyř řádků)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to jsi tedy, holka jedna zlatá, udělala dobře, že jsi tentokrát jen tak nepokukovala, ale zanechala mi tu tuhle milou stopu. Moc jsi mě tím totiž potěšila. ;) ♥ Doufám, že Volyně se má krásně a sladký domov ModHome ještě líp. Ať se všechno daří. :-*

      Vymazat
  15. Na Nuxe pokukuju už delší dobu, měla bych se konečně už odhodlat!:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  16. Anonymní14:18

    První láska....a takhle vydržet do manželství? To je nádhera! Máš nějaký recept? Dnes málokomu takto dlouho vydrží vztah, aniž by vnitřně vyhořel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějaký tajný recept na celoživotní lásku? Sakra, ten by se hodil. Ten by neškodilo znát. ;) Ale bohužel tě zklamu. Žádný konkrétní recept neznám, ani nemám žádný návod. Snad jen - že když člověk potká velkou a doopravdickou lásku, měl by si jí chránit jako oko v hlavě a neničit ji hloupostma, hádkama a prosazováním sebe sama za každou cenu. A taky je důležitý mít smysl pro nesmysly, hodně se smát, hodně si povídat, podnikat všelijaký blázniviny a nečekanosti, nechávat si pod polštářem zamilovaný vzkazy, milovat se, ale i kamarádit. A když už přijde někdy nějaká ta nevyhnutelná hádka nebo názorová odlišnost, tak je dobrý toho druhýho poslouchat, nechtít ho překřičet, snažit se ho pochopit a obejmout ho dřív, než by se mohlo ke slovu přihlásit nějaký zatmění hlavy. ;) Ne že bych byla vždycky tak rozumná, ale vím, že tohle funguje. Popravdě - já jsem vyloženě taliánskej typ, já bych klidně (a docela ráda) házela talířema, já bych divočela a já bych byla tak drzááá, až by praskaly okenní tabulky. Ale muj kudrnatej kluk je tak nehádavej a chytrej, až jsem z toho pochopila, že je lepší tu mou energii vkládat jinam než do vzteklostí. ;) Jak tak na to koukam, nakonec jsem přece jen malej návod vypotila. :D

      Vymazat