27.4.16

Můj nový objev - rozkošná korejská kosmetika, která fakt funguje

Byly jednou jedny narozeniny. A o narozeninách stoleček. A na stolečku dárky. A mezi dárky taky roztomilá, vtipná a vyfešákovaná korejská kosmetika Holika Holika (bio kosmetika mi teď promine malou nevěru). Hezké věci někdy bývají jenom hezké (no a ono to prostě někdy stačí...to je stejný jako s holkama), ale když fungují a dělají to, co slibují, tak to jsme hned o nějaký ten level vejš a to se tu pak spolu scházíme a já vám vykládám a ukazuju obrázky a sdílím to svoje nadšení, protože co jiného s ním taky dělat, že jo? No a ten den je zrovna tady. 

Takže jak jsem tak kosmetiku Holika Holika vybalila z naparáděných a omašlovaných narozeninových balíčků, dala jsem se bez velkého přemýšlení do zkoušení. A byla jsem moc překvapená...

Byla jsem tak překvapená proto, že korejská kosmetika mě dřív přesvědčila jen o tom, že jejich obaly jsou bombózní co se designu týče, ale tím to obvykle skončilo. Hydratační maska nehydratila, voňavka moc nevoněla a lesk na rty se nelejskal (teda jo, ale jen do prvního volíznutí). Holika Holika to má ale nějaký vychytanější. Protože mně se zdá, že se mnou dělá, co může a zmůže (a zmůže toho dost), že funguje a že se při tom spolu ještě skvěle bavíme.


Takhle v poslední době začíná moje ráno. Čtu si, jak detoxikovat mysl i těéélo, na obličeji mám masku Holika Holika Mask Sheet Before (účinky jsou vidět hned po jejím použití; pleť je plná energie a rozzářená, tvářičky růžový...zkrátka vypadám po její aplikaci, jako kdybych vůbec nevěděla, co je to "mejdan") ;), popíjim čaj Pai Mu Tan (neuvěříte, ale fakt místo kafe) a pusu si patlám sytě růžovým (ale na rtech jakoby "průhledně" vypadajícím) božským balzámem Maybelline Baby Lips Electro. A pak jdu ven, celá (jako) nová. ;)


A večer si po očistění pleti nanesu tuhle krásně voňavou medovou královnu s borůvkama a nechám ji, aby pracovala, zatímco já spím a sním. Používám ji několikrát týdně a nemůžu si vynachválit, jak umí tahle noční medová maska Honey Sleeping Pack klamat (mým) tělem, protože se tváří, jako kdybych spala 8 hodin (a já přitom vylejzám kuchyňským okýnkem v noci ven a chodím na koncerty nebo pořádám filmové večírky).

A kdykoli (ráno nebo večer) se těším z cukrového peelingu Pig Nose. Chrochtám blahem spolu s ním. Obsahuje sacharózu, marocký lávový jíl, aloe vera, kaolín a rozjasňující citron. Pleť je po něm čistá, hebčí a bez černých teček. A voní...voní jako...cukrové prasátko. Nebo možná ještě líp. ;-)


Takže vyzkoušeno a podtrženo, dekorativní a pečující kosmetika Holika Holika je pro mě zatím ta nejúčinnější a nejvoňavější korejská kosmetika, jakou jsem vyzkoušela (a to jsem jí vyzkoušela už fůru). Gůglila jsem a jinde než na Parfums jsem ji zatím neobjevila, ale i tam je většina sortimentu Holika skladem, takže pohóda.

A tady mám ještě pár dalších holikovských záležitostí, na které si brousím zubiska. Tak jen tak pro inspiraci...:

Vivi podpis

48 komentářů:

  1. Na tuhle značku jsem se několikrát dívala, ale říkala si-takové dětinské obaly..co to asi bude dělat?
    No a ono asi dělá :-) Hezký článek. Jen to s tím utíkáním na koncerty nepřeháněj....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, dělá...divy. ;-) A s těma koncertama, to víš, mě už nepředěláš. :-)

      Vymazat
  2. Na Pig-nose už si nějakou dobu brousím zuby. Už pro ten obal.. vystavím si ho na poličku
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj Vivi, tuto kosmetiku neznám, ale co se korejských značek týče na tvé doporučení jsem zkusila Misshu a s ní jsem spokojená. Na tohle určitě mrknu. Zdravím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, tak to jsem moc ráda. A máš pravdu, Missha je super. Její krém Cho Bo Yang jsem milovala. ;-)

      Vymazat
  4. Anonymní9:54

    Vypada to krasne. Miluji takove obaly. Nyni ma podobne obaly i parfumerie sephora. Smim se zeptat?Ta maska na noc znamena,ze ji pred spanim nestiras a nechvas ji pusobit hodne hodin? Jsem zvykla masky vzdy smyt.
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, přesně tak - noční maska se nanáší před spaním na dobře očistěnou pleť a nechává se působit a "pracovat" přes celou noc. Ale záleží, jak jsou tvoje noci dlouhý...moje moc ne. ;-)

      Vymazat
  5. Peeling Holika Holika mám taky a je super!
    Beauty by K. - zvu tě na soutěž

    OdpovědětVymazat
  6. Kórejskú kozmetiku zbožňujem ♡

    Love from Slovakia ~

    ♡ {Ayucare} Neem ♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 이봐, 당신은 좋은거야 ;-)
      PS: snad jsem to napsala správně korejsky. ;-)

      Vymazat
  7. Říkala jsem si, že ta bude určitě drahá, když je tak dobrá a ono ne. Ceny mají pěkné, tak se asi po něčem kouknu a ještě k tomu, když mají tak nádherné obaly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lonnie, mě ceny taky příjemně překvapily...vždycky slyšim ráda "hodně muziky za málo peněz". ;-)

      Vymazat
  8. Zrovna nedávno jsem na tyhle nádherné věcičky na nějakém shopu koukala a ejhle ty o nich hned napíšeš. No to bude osud že si je mám koupit :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Na parfums už sem a to taky koukala. Mě osobně se zdá strášně roztomilá kosmetika, ve tvaru něčeho. Třeba lesk ve tvaru jablka, pleťová maska ve tvaru banánu apod. :) !! Naprosto úžasná mi přijde třeba Korejská značka Toni Moly, která zatím v ČR ještě není, ale někdy v blízké době by se snad v Sephoře měla objevit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Anežko, já jsem z Toni Moly před pár lety přímo šílela. ;-) Jeden čas to vypadalo, že se odstěhuju na Ebay. ;-)

      Vymazat
  10. Vivi, coze ty a caj misto kafe po ranu? Jezkovo voci, to musi byt teda neco extra. Holika Holika ma krasne obaly a nejsi prvni u koho ctu chvalu i na obsah. Vypada to, ze boruvkovou paradu budu potrebovat, protoze pres noc toho taky moc nenaspim, hlavne kdyz je venku pekne. :)
    Vim, ze jina nebudes, ale obcas neni na skodu zustat dele spat a pak lenosit, coz ty ale urcite taky umis. A jestli ti to nejde, tak prijed za mnou a budeme spolu lenosit za kopeckama. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, Veru, představ si to...detoxikuju. ;-)
      Beru tě za slovo, sejdeme se (jako vždycky) v Ikee ;-) a pak půjdem lenošit.

      Vymazat
  11. Vivi, coze ty a caj misto kafe po ranu? Jezkovo voci, to musi byt teda neco extra. Holika Holika ma krasne obaly a nejsi prvni u koho ctu chvalu i na obsah. Vypada to, ze boruvkovou paradu budu potrebovat, protoze pres noc toho taky moc nenaspim, hlavne kdyz je venku pekne. :)
    Vim, ze jina nebudes, ale obcas neni na skodu zustat dele spat a pak lenosit, coz ty ale urcite taky umis. A jestli ti to nejde, tak prijed za mnou a budeme spolu lenosit za kopeckama. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Skvela recenzia pri citani som sa dobre bavila :-) nedavno som citala velke chvaly na puder od tejto znacky tiez som pozerala kto tuto znacku predava a Parfums, uz som okukovala sortiment co by som este prihodila, vdaka za tipy urcite vyskusam aj nejaku masku

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné recenze,opět důvod utrácet. :) Ještě dotázek- v čem je Missha tak skvělý ? Opět další důvod utrácet ?ajaj !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Petrushko, vymyslela jsem malou lest. Místo "utrácení" říkám "investování" a hned mám menší výčitky svědomí. ;-) Měla jsem od značky Missha mimojiný BB krém Cho Bo Yang a byl fakt dokonalej. Výborně kryl, na pleti vypadal přirozeně, vydržel nekonečně dlouho a měl ochranný faktor 30. Missha je trošku dražší kosmetika, ale je fakt, že stojí za vyzkoušení. Recenzi najdeš tady: http://www.vintageblog.cz/2013/08/muj-tajny-luxus-aneb-vypadam-tak-jak-se.html Báj báj

      Vymazat
  14. jéj to vypadá skvěle. hlavně cukrové prasátko mě zaujalo. Mňam!

    OdpovědětVymazat
  15. Vivinko, víš čím zaujmout :-) Děkuji, že ses o tyhle svoje kosmetické poklady s námi podělila. :-) Asi si nějaké ty zkrášlovadla zapíšu do notýsku :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Tá medová maska ma zaujala, občas si dám Nivea medovú masku, ktorá krásne vonia, no tak krásny a hlavne praktický obal samozrejme nemá.

    OdpovědětVymazat
  17. Tuto kozmetiku nepoznam ale už len samotny obalvyzerá super 👍

    Mam novy blog,tvoja návšteva by ma celmi potešila 😊

    OdpovědětVymazat
  18. Božinku, to je tak zlaté! :) milujem tú tvoju zbierku milých drobností ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  19. Jste zlatý, moc vám všem děkuju za krásný vzkazy. ♥

    OdpovědětVymazat
  20. Hah, líbí se mi ten název. :D

    Jinak můžu se zeptat, odkud máš tu roztomilou pandí mini taštičku, ve které máš balzám? :) Ta je super.

    Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D
      Můžeš se zeptat na cokoli. ;-) Taštička je z H&M - kupovala jsem jí asi před měsícem, ale pořád ji tam mají ;-).

      Vymazat
  21. Mně se moc líbí to prasátko. To bych užila doma pro ty ostatní dva členy. Tak a příště musí manžel v parfums, kam si chodí sám pro masky, koupit tyhle od Holika Holika. Začíná z něj být maskoholik :-)

    PS: jo a taky se chci sejít v Ikei

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti, ani se manželovi nedivim - mít vedle sebe takovou krasavici jako jsi ty, tak se taky snažim a mažu a maskuju. ;-)
      PS: ty jo, ono to bude chtít udělat někdy nějakej mejdan...

      Vymazat
  22. Ahoj Vivi!
    Panečku jo, je to velmi zajímavá kosmetika. A moc se mi líbí její obaly. :-)
    Vivi měj se moc krásně a ahoooooooooooooooooooooj! ♥

    OdpovědětVymazat
  23. Ach...to je tak roztomilé! Pokud navíc říkáš, že to funguje, tak asi taky budu muset udělat nějakou tu malou "investici" :D
    Máš na blogu super fotky! Je mým snem naučit se takhle dobře fotit... má nějaké doporučení pro absolutního začátečníka? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lavieen, přesně tak...investice ;-)).
      Děkuju, to mě moc těší. ♥ Říkáš absolutní začátečník? Ti bývají nejlepší - nezkažení technikou ;-). Pár bodů mě každopádně napadá:
      1) fotit s fobrým světlem (ani ten nej foťák neudělá zázraky, pokud je v bytě nebo venku tma)
      2) dobře znát svůj foťák a to, co umí (nebo neumí a tím pádem to z něj nedostaneš)
      3) naučit se základní principy focení a pojmy (ISO, clona atd) - zkrátka teoretický základy, který ti pomůžou se zorientovat a focení pochopit (díky tomu se pak snadno vyznáš i v různých tutoriálech, kterých je na netu plno a umožňujou takový jednoduchý a přímočarý "samovzdělávání")
      4) být trpělivý, zkoušet a experimentovat, fotit na různý režimy...a hlavně fotit pořád. Tak si najdeš svůj vlastní styl a budeš se postupně zdokonalovat.
      5) hrát si a fotit jen tak pro radost a potěšení; nedělat si hlavu z toho, když fotky ze začátku nejsou to pravý ořechový...cesta je cíl - jinými slovy - ten proces učení se a zkoumání je velký a zábavný dobrodružství (taky jsem pořád na cestě) ;)
      Tak ať se daří (a nejen ve focení) ;).

      Vymazat
  24. krémik pre pušiky (prasátka) a ich nošteky?? no Vivinka, konečne som vďaka tebe našla tú správnu, a hlavne s vlastnou podobizňou, mastičku na ňufáčik - za to ti budem zaviazaná :D... a maska v tvare vínového súdka - už len preto by mala stáť na nočnom stolíku :D, aby sme si tú skleničku (lahvičku :P) nezabudli na sladké sny dať! ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D Ty mi táááák rozumíš. ;-) ♥

      Vymazat
  25. Koukám a jsem vcelku mile překvapená cenou. Když totiž vidím ty předražené korejské masky za 150 Kč v Douglas, které si snad za tu cenu koupí jenom maniak nebo až dvojnásobně předraženou Sephoru, tak tohle je prostě fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj holky, všem vám moc děkuju za komentáře a vzkazy a psaníčka. Děláte mi velkou radost. Děkuju, že tu jste...♥

    OdpovědětVymazat
  27. Vivi, používáš ten pig-nose jako čištění?:) (jak je napsáno na papírku, co přišel s tím) Nebo ho "na pleti chvíli necháš"? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj a helou, jo jo, používám ho jenom na čistění. Nebo myslíš, že bych ho měla nechat chvíli působit? Řekni řekni, co o tom víš!? ;-))

      Vymazat
    2. Mě tedy pomohl jen trošku, tak jsem ho tam chvilinku nechala a lepší :) ale je pravda, že moje pleť si dělá co chce a máloco na ni zabere:D

      Vymazat
    3. Ahoj Karolínko, tak to taky zkusim...nechat ho chvilku dýl. ;) Mně teda pleť vyčistí pěkně, před tim, než ho nanášim si ale pleť čistím ještě jílovým mycím krémem od Alverde, takže to taky asi hraje svou roli. No, musíme zkoušet, co se dá. ;)
      Pac a pusu...:-*

      Vymazat
  28. díky za zajímavý tip - tuhle kosmetiku dosud neznám..

    https://flavoursofamellia.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat