20.9.12

Vůně Yankee Candle - Má mě rád, nemá mě rád?

Má mě rád, nemá mě rád...trhat se zasněným výrazem a ruměncem ve tvářích lístky lučních kopretin, a všelijakými strategickými trhacími tahy vždycky docílit toho, že poslední utržený lístek hlásí "má mě rád"...to zná asi každý (a hlavně každá)! Kdysi jsem tuhle hru hrála tisíckrát, ale dneska už bílý okvětní lístky kopretin nechávám jejich žlutým středům...já už přece vím, že mě rád má! Ale svíčku se stejnojmenným názvem jsem si ujít nenechala.
"Loves Me Loves Me Not" - kopretinová svíčka Yankee Candle mi svou jemnou a něžnou vůní naznačuje, že bych měla víc snít, víc si hrát a znovu se ptát, jestli mě má rád, i když odpověď naštěstí dobře znám. A taky mi naznačuje, že léto ještě neskončilo. Že skončí přesně tehdy, až se mně bude chtít. Až odložím svíčku s vůní kopretin a nahradím ji francouzskou vanilkou a horkým punčem. 
Svíčky Yankee Candle jsou v mojí domácnosti stálicí. Mám šest kousků a ráda je střídám podle nálady nebo ročních období...třeba podzim v YC voní po ovocným sadu, medu, skořici a heřmánkovým čaji, áách. Všechny svíčky jsou vyráběny z přírodních extraktů a esenciálních olejů, mají příběh (roztomilý a vánoční), historii a pro mě zatím (v oboru interiérových vůní a svíček) nepřekonanou kvalitu. Před 4 roky jsem si koupila svou první YC svíčku a ještě pořád ji mám. Né že bych byla tak šetřivá, ale používám malý trik - někdy svíčku vůbec nezapálím, jen ji nechám na stole otevřenou bez víčka a ona oblékne celou místnost do voňavýho kabátku. Jindy ji zase nechám hořet jen čtvrt hodinky, pro plnou a sytou vůni v místnosti to úplně stačí. Proto vybírejte "příchutě" svíček hodně pečlivě, nejsou to jen tak nějaký halabala naplácaný vůničky, který za chvíli "vyčichnou". Tohle je intenzivní klasika, se kterou se musí stejně jemně a opatrně, jako s drahým parfémem...


A teď už se můžete podívat na mou koláž, kterou jsem dělala pod kopretinovým opojením Yankee Candle. To jsou asociace!


Zleva: svíčka Yankee Candle s Brigitte Bardot na pláži, časopis Vogue z roku 1962 a nemravný Jack Nicolson, který zřejmě vidí mladou Brigitte Bardot v kopretinový podprsence poprvý!
Bezstarostná kreslená Daisy má jasno - prostě miluje kopretiny (a hlavně asi tu, kterou jsem jí přimalovala na zadnici). ;-) 
Na závěr jsem si nemohla odpustit do kopretinový koláže přidat Pamelu des Barres (úplně vpravo). Vy ji možná nebudete znát, ale divoši jako Jim Morrison nebo Mick Jagger ji ve svý době znali velmi, velmi dobře. 
 



Opatřit si takový lak na nehty (novinka od Maybelline), který dokonale ladí s barvou nalepovací berušky je úkol nelehký, ale podařilo se. Na fotce kromě svíčky Yankee Candle retro top s puntíky a starý fotky mojí rodiny.


V Yankee Candle říkají: "víme, že se nesmíříte s málem, protože vaše vášeň je i naší vášní."
Všichni vášnivci a svíčkomilci se můžou na další informace a e-shop YC podívat tady.

P.S.: A ještě tu mám pro vás jeden bonus - rozhovor s mojí maličkostí na blogu "neznámý autorky" Klér. Byla to příjemná a milá spolupráce a vy se můžete začíst tady. ;-)

Vivi podpis

117 komentářů:

  1. Yankee Candle sounds good.
    www.thoughtsofpaps.com

    OdpovědětVymazat
  2. Jůů, tak už vím, jakou drobnost koupit mamce k svátku :)) Ona miluje svíčky a tyhle vypadají opravdu speciálně...už se těším, až nám provoní byteček! :)
    Díky za tip, Vivi! :*
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sári, chtěla bych být tvou maminkou, mít svátek a dostat svíčku YC. ;-)

      Vymazat
  3. Žádnou svíčku Yankee candle ještě nemám, ale moc bych si jí přála. Musí být krásně voňavé :-) Kopretiny mám ráda. A ta koláž se ti mooc povedla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to říkám pořád - je třeba začít psát Ježíškovi ;-)

      Vymazat
  4. Další věc kterou si připisuji na seznam MUST have díky Tobě, moje milá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už dlouho jsem neviděla tak dlouhý seznam, jako má naše milá Anne Richman ;-)

      Vymazat
  5. Ty jedna pokušitelko! :P :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda pokouším - i když obvykle hlavně sama sebe ;-)

      Vymazat
  6. Já od YC miluju levandulovou... Velikou, krásnou, voňavou.... hmmmm, a už jsem myšlenkami v levandulovém sadu, vítr si pohrává s mými vlasy, sluníčko mě lechtá na nahých ramenou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tebou se tak krásně sní, milá Evelins! ;-)

      Vymazat
  7. Vivi, ty máš vždy také dobré tipy. Našou poľskou pani upratovačkou som si nechala doniesť niečo zo Ziaji a musím povedať, že som fakt milo prekvapená a spokojná. teraz tie sviečky v skle! No nekúp to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Olí, jsem moc ráda, že ti moje Ziaja tipy přišly vhod. Však víš, že bych nedoporučovala nic, za čím bych si stoprocentně nestála ;-).

      Vymazat
  8. Vivi, cítím tu vůni až sem. Já jsem si chtěla tuhle svíčku už koupit několikrát, ale štve mě, že si tu vůni nemůžu nikde očmuchat. Ten lak je dokonalej, berušku jsem málem přehlídla. Krásný voňavý den ti přeju. Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Majko, potěším tě - vůně svíček YC můžeš očmuchat téměř kdekoliv. Mrkni na seznam jejich obchodů: tady Já už mám teď vyhlídnutou jejich "numerickou" kolekci, ta je tak krásná, hrozně se na ni těším ;-).

      Vymazat
  9. Musím se podívat jaké svíčky mají, ale už teď je mi jasné, že neodolám a minimálně jednu si pořídím :) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niky, teď je výhoda, že všechna přání se dají napsat Ježíškovi, hodit dopis za okno a jen čekat na 24. prosince. ;-)

      Vymazat
  10. Yankee miluju, mám jich doma asi milion. Nicméně zrovna loves me-loves me not mě nijak neláká

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. YC má tolik vůní a možností a variací a příchutí a lásky, že si všichni najdeme tu svou. Popravdě, mě teď nadzvedává ze židle pomyšlení na svíčku Yankee Candle s vůní heřmánkového čaje, tu asi brzy vyměním za kopretinový sad ;-).

      Vymazat
    2. Můj dlouholetý favorit je Lilac Blossom :-)

      Vymazat
    3. Můj ty světe, Francoais, Lilac Blossom je taky můj darling ;-). Máš skvělý vkus :-D

      Vymazat
  11. Tohle chci už dlouho zkusit, tak snad je nepřestanou vyrábět než začnu vydělávat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Momonko, Yankee Candle je na trhu od roku 1969 a je to nejproslulejší výrobce svíček a vůní, takže věštím jim z koule, že tvoji první výplatu jejich firma určitě zažije ;-).

      Vymazat
    2. Skvělé! :D Děkuju za ujištění :)

      Vymazat
  12. svíčky miluju, každopádně s nákupem YC čekám až do "svého" bytečku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha, já si taky první YC pořídila až do vlastního bytu. Je to taková symbolika. ;-)

      Vymazat
  13. Aj mne na ňu ide chuť! má bezpečné a dekorativne balenie, veľmi ma očarila! Ale cena je riadna :( mohla by si urobiť giveaway s výhrou sviečky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marečko, o té giveaway by se dalo do budoucna určitě uvažovat. ;-) Ceny YC je sice jednorázově vyšší, ale v konečným výsledku se vyplatí mnohem víc, než když jsem si kupovala "obyč" svíčky, který hoří chvilku. Ráda si za kvalitu připlatím ;-)

      Vymazat
  14. uz vim co vonaveho si poridim. :-) skvely typ, dekuji.

    OdpovědětVymazat
  15. Děkuji moc za tip ;) Jsem jak náš táta říká "svíčková bába" a teď zrovna už nastává svíčkovací období, tak se určitě podívám. Jinak skvělé aranžmá jako vždycky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za kompliment ;-). Svíčková bába? Tak to jsi můj člověk.

      Vymazat
  16. Milá Vivi, YC dobře znám, mám jednu doma "Autumn Fruit" a je dokonalá!Právě se chystám ji pomalu vytáhnou jelikož léto pomalu, ale jistě končí :) Přesto děkuji za tip "loves me - loves me not" určitě někdy vyzkouším až bude pár korun navíc :)

    Hezký den přeji ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejich podzimní svíčky jsou nejlepší, vždycky ve mně navodí pocit radosti a těšení se na horký punč ;-).

      Vymazat
  17. Ach jo, asi si budu muset už konečně nějakou tu svíčku od YC pořídit. Jen to bude muset chvíli počkat, teď mám rýmu. :( :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá An, svíčky od YC nezastaví ani rýma ;-).

      Vymazat
  18. Tyhle svíčky jsem vždycky chtěla vyzkoušet, musím se mrknout, kde se dají v Praze koupit a konečně si jednu domů také pořídit:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Milo, já na YC narážím docela často v obchůdkách s dárkovými předměty, v květinářstvích atd. V jakých konkrétních obchodech se dají sehnat, najdeš TADY

      Vymazat
  19. Tak priznam sa, ze sviecky tejto znacky nepoznam, ale davno som zhanala nejake, ktore by pekne a intenzivne vonali, takze dakujem velmi pekne za tip, urcite vyskusam!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Príma, Tino, to jsem ráda. Napřed můžeš zkusit i nějaké menší balení. ;-)

      Vymazat
  20. :) podobne nám doma rozvoniavajú sviečky od bath&body works, keď sme ich nechali otvorené, čudovali sme sa, čo tak intenzívne vonia v celom dome

    http://www.bathandbodyworks.com/family/index.jsp?categoryId=4147333&cm_sp=LN-_-Home+%26+Candles-_-3-Wick+Candles&cp=12586994.12936192

    škoda, že nedošli aj do európy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadají taky úžasně lákavě, ale máš pravdu, jsou moc daleko..

      Vymazat
  21. ááá, úplně jsem se naladila na Vánoční atmosféru :-D mám totiž svíčky spojené hlavně se zimou... takle svařáček, voňavá svíčka, nohy pod dekou, pěkná knížka... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Mar, já začínám se svíčkama už teď. S těma s letní vůní proto, abych si ještě připomněla prázdninový dny a s těma sladkýma proto, že už se (taky) moc těším na Vánojdy ;-).

      Vymazat
  22. waa, o yankee candle počujem prvý krát. milujem sviečky ktoré voňajú, ale vadí mi, že väčšinu cítiť strašne umelo.. tieto určite vyskúšam čím skôr! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám u běžných svíček stejný problém, u YC je to jiný kafčo ;-)

      Vymazat
  23. Hi Vivi! I'd love to smell this candle now from how you describe it! Lovely collage of photos you did! Have a nice day! big kiss!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. You always make me happy, dear Lilli :-**

      Vymazat
    2. You too Vivi! Thank you so much! Big hug my dear!!:***

      Vymazat
    3. LOVE!!! :-D

      Vymazat
  24. jé, Vivi, ty mě vždycky naladíš na dobrou notu! :D a fotíš zajímavý, příjemný, hezký fotky :)

    OdpovědětVymazat
  25. Anonymní14:57

    Koláži jsem se smála asi půl hodiny. Fakt skvělý!! Svíčka mě hrozně moc láká. po práci zajdu do Potten Pannen, mám to kousíček. Díky milá Vivi :)) K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá K., ach Potten&Pannen - tam bych chtěla natrvalo bydlet ;-)

      Vymazat
  26. Ja tieto sviečky milujem!!
    Sú voňavé a každá mi pripomína nejakú udalosť,napr. BLACK CHERRY mi pripomína leto 2010 ked sme mali isť stanovať a nakoniec sa to zrušilo kvoli počasiu a "stanovali" sme u nás doma:D Zapálili sme si ich a nasávali vôňu , dalšia WHITE TEA mi pripomína skúškové obdobie kedy trávim mnoho času pri knižkách a nasávam vôňu tejto sviečky a pišem biely čas s vôňou malín , a aktuálne si každý večer zapaľujem Beach Flowers ktorá mi pripomína leto a cítim z nej to "teplo"leta:))

    a určite vyskúšam aj tu tvoju!!<3

    tvoja Vivinátorka:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá Vivinátorko ;-),
      s úsměvem a s velkým zájmem jsem si četla tvoje milý asociace. Moc mě potěšilo, že máme stejnou svíčkovou zálibu a stejný smysl pro snění...;-)

      Vymazat
  27. haha, mě vždy vyjnde nemá mě rád :( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš špatnou taktiku, drahoušku ;-)

      Vymazat
  28. Nice inspirations.

    OdpovědětVymazat
  29. Krásný příspěvek :)) A vidíš Vivi, je to znamení. Zrovna včera jsem dumala, že bych si konečně měla koupit ten úžasně voňavý vosk, který jsem před půl rokem objevila a nakonec ho samou radostí darovala. Teď by na tu vůni byl čas. Tvůj příspěvek od YC je jako startovací výstřel. Pět deset, natahuju kalhoty a utíkám do krámku (ehm, naproti), abych mrkla, zda ji mají. Děkují :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jupí, tak to mě potěšilo, ani nevíš jak. Zamlouvám si taky jednu Beatčinu svíčku! ;-)

      Vymazat
    2. To jsem ráda. :)) Tak tem můj vysněný bude až za týden, ale vzala jsem si vosk Sweet Strawberry, který voní jako domácí jahodová dřeň. Mňam! Taková vzpomínková na léto. :)) Jak dopíšu ten příšernej článek o MM tak se určitě objeví v nějakém zátišoidním podzimním příspěvku, co mám zatím v hlavě. ;)

      Vymazat
    3. Beatko, tak to si určitě nenechám ujít. Zátišoidní podzimní příspěvky vonící po jahodový dřeni, to je přesně to, co potřebuju. ;-)

      Vymazat
    4. Tak to se budu snažit. :)) A když budeš hodná, budou i brusinky!(vosk vonící po brusinkách) :D ;) V neděli si přivezu takové ty okrasné dýňky, tak snad mě to naladí na tu správnou vlnu. :))

      Vymazat
    5. Hmmmm...těším se maximálně ;-)

      Vymazat
  30. Po sviečkach Yankee Candle som sa začala pozerať len nedávno, ale už teraz viem, že si minimálne jednu musím v najbližšom čase kúpiť :) Zhodou okolností som práve z jedného obchodíku s týmito sviečkami prišla... :)) Náhoda? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náhoda? Na ty my nevěříme, vid? To musí být jedině "Vosud" ;-) Já to u Tebe vidím na "Francouzskou vanilku" - ta je tak krásná, jemná, sladká, karamelová...

      Vymazat
  31. Ja milujem sviečky, prednedávnom som si kúpila jednu s vôňou ruží a zeleného čaju. Paráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růže a zelený čaj - to zní jako moje ráno...když se hodně povede. ;-)

      Vymazat
  32. Tak si jednu svíčku pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  33. Já jsem svíčkomil :) Moje okolí nechápe, proč pořád "pálím" něco v pokoji, ty to jistě chápeš! :))
    No ale tedy kopretinovou svíčku jsem ještě neviděla! Budu se tedy po ní muset kouknout!
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, díky tvýmu pokojíčku je Jindřichův Hradec hned o něco hezčí ;-)

      Vymazat
    2. :)) jo, jo, ještě by to chtělo pokojíček tvůj a město bude celé zářit!!! :))

      Vymazat
  34. To vypadá skvěle a hlavně voňavě.. :)
    http://thendstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  35. Opět mne článek zahřál u srdíčka jako ten plamen luxusní svíčky. Děkuji.

    Prima tip na dárek....i pro mne ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, ty jsi můj poeta, děkuju. ;-)

      Vymazat
  36. skvěle, taky miluji svíčky, Kate

    OdpovědětVymazat
  37. Opět dokonalé koláže! =)
    Hned bych si přičichla, svíčky zbožňuju.

    OdpovědětVymazat
  38. Anonymní4:37

    Vivi moje nejmilejsi, opet jsi potesila me oko a moji dusi! Krasa krasa krasa! A o to vic, ze jsem si zrovna YC privezla z vyletu! Moji prvni! S vuni podzimu, at mi ho alespon vune pripomina...
    P.S: Jak mlsny kocour obchazim schranku a domovnika :), ale zatim bez uspechu..
    Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucínko, píšu v rozčilení - letecká pošta k tobě můj líbesbríf doručuje už tři týdny? No to snad ne. Vážně bych to na tom kole zvládla rychleji. ;-) Ale možná tě utěší, že mi byl balíček od jednoho blogovýho přítele doručován ze středních do jižních Čech 5 týdnů. Zkrátka - lítají nám "ty letadla" nějak pomalu.
      Užij si, moje milá, svou první Yankee Candle...:-*

      Vymazat
    2. Anonymní17:22

      Jsou to ulicnici! Ale ja neztracim nadeji! O to hezci moje teseni a cekani je. :)
      Kdy frcite, Lucinko? At vam zapiju motory. :)

      Vymazat
    3. Lucínko, frčíme za pár dnů, můžeš začít zapíjet. Tady v Čechách jsme díky tý nešťastný prohibici na suchu, tak si dej "tekilu" i za nás ;-)).
      P.S. jdu žhavit klávesnici a konečně odpísat na tvůj ímejlík.

      Vymazat
  39. Jelikož kopretiny miluji tak kopretinová svíčka musí být moje :-) přiznám se,že jsem ani netušila,že existuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsem ti rozšířila kopretinové obzory ;-).

      Vymazat
  40. Milá Vivi, ještě jsem snad nepoznala svíčku, která by mi dokázala provonět celý byt. Ale jakmile nějaký byt mít budu (stane-li se tak někdy...), tak se po nich určitě podívám:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Luci, však až vyzkoušíš, dáš mi za pravdu ;-).

      Vymazat
  41. Anonymní13:07

    Vivi, děkuji za tento článek! Miluji svíčky a to, když mi provoní celou místnost. Určitě se na ně zajdu podívat a nějaké voňavé skvosty nakoupím!
    Krásný den..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ally, není za co. Jsem ráda, že jsem se ti trefila do vkusu ;-).

      Vymazat
  42. your post is lovely <3
    xoxo
    conjurethewind.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  43. Anonymní15:02

    Vivi ty jsi mi zas udělala vítr v portmonce.Včera jsem četla tvůj článek a dneska jsem si z krámu nesla dvě svíčky yanke candle. :o))) Ty mi dáváš! :p Příště sem dávej typy na nějaké ošklivé věci prosím tě :o) Krumlovská Káťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo,
      ty jsi číslo! Ošklivých věcí se tu nedočkáš, jedině ti poradím, abys u některých článků zavřela oči. Ale co si budeme povídat, sázím se, že máš ze svíček velkou radost. Užij si jejich vůni a nezapomeň si při jejich zapálení udělat dobrý čaj, číst si knížku - zkrátka trošku se rozmazlovat - to je účel ;-).
      Posílám zdravici do Krumlova!

      Vymazat
  44. Já děkuji za milý komentář na mém blogu, vždy potěší zjištění že ty mé bláboly někdo čte :)
    Mám ráda svíčky, vlastně jsem je tak trochu sbírala a teď je všechny pálím... možná ale že jedna yankee candle by se mi hodila :D.

    OdpovědětVymazat
  45. Cool pics ^^

    http://www.mademoisellemode.com/
    New post - Kisses from Paris ♥

    OdpovědětVymazat
  46. Anonymní7:39

    Nádherně jsi připomněla trhání lístků :)) ... Celý článek je moc pěkný, ale to píše každý, snad v pozdějších hoinách než ranních přijdu na něco originálnějšího :D A trošku jsi mě nakřápla na kupování svíček :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náhodou, jsi báječně originální! ;-) Mně se to tak krááásně čte..;-)

      Vymazat
  47. Anonymní8:15

    Mila Vivi.Dakujem za tvoj komentar. Slovo krasnota je podla mna absolutne vystizne a je to lepsie ako krasne. :) Aspon pre mna. Sviečka velmi fajn ahlavne podla mna ta vona bude pekna. Ja som si tiez kupila take vonave v ikei a maju take kvietkovane akoby formičky v ktorych to je ale tiez su vonave a mne je to normalne luto zapalit tak si ich len tak susiim :P a lak ja fajnotny.a maybelline ano ten mam rada :) Ahooj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za milý komentář, Barborko - je to prostě krásnota! ;-)

      Vymazat
  48. Krásný tip na dárek pro mamku, nebo babičku :) Mamka je taky na voňavý svíčky hrozně ulítlá :P

    OdpovědětVymazat
  49. Já úplně milujuu Yankee Candle! :-)

    OdpovědětVymazat
  50. Yankee Candle svíčky miluju... já si tu svoji první ještě šetřím... už ji mám přes půl roku a ještě jsem ji nezapálila, protože tak úžasně voní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně chápu, YC se ani nemusí zapalovat a přesto voní a voní a voní! ;-)

      Vymazat
  51. juuuu...miluju vonave svicky a hlavne miluju Vivi blog. jsem zpatky z dovci a jestli mi tam neco chybelo tak jedine pravidelna ranni davka vintage poteseni od Vivi!

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
  52. Jé, to musí být ale dokonalá vůně! Svíčky miluju a ješke když tak krsně provoní příbytek... :)

    OdpovědětVymazat
  53. Sviečky sviečky sviečky!! :* Navždy :) milujem ich ! sometimes-sad-artist.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  54. nejsem moc svíčková, ale ta daisyy!

    OdpovědětVymazat
  55. hm, ty voní, cítím to až sem!!! :D Dneska by se nějaká hodila!

    OdpovědětVymazat
  56. Ta fotka s beruškou a nehty vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  57. Děkuju vám tisícekrát, jste úžasní komentátoři! Děláte mi samou radost. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  58. mne sa tie kolaze tak moc paciaaaaaaaaaaaaa :)

    + GIVEAWAY u mna :)

    OdpovědětVymazat
  59. musím napísať ježiškovi, v obchode vždy len oňuchávam, neviem sa rozhodnúť :) ale pre začiatok mi myslím bude dobrá škoricová :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní19:06

      Naša zlatá Vivi,nemala som o sviečkach yankee candle ani tušenie, ale som tak nadšená tvojim popisom, že som po YC okamžite zatúžila a list Ježiškovi už je na svete :)) Miška

      Vymazat
  60. ou, krásné fotky!! :)

    OdpovědětVymazat
  61. Ja vubec nejsem svickova, leda tak svickova od maminky, ta by mi sla :))) Ale ty to mas zase tak krasne nacancane a naaranzovane, ze se snad pujdu po nejake vonave podivat ;)

    OdpovědětVymazat
  62. Anonymní20:05

    Já mám velmi ráda svíčky ze stránky nejsvicky.cz , úžasné vůně za úžasnou cenu :)

    OdpovědětVymazat