10.10.14

Kosmetika stvořená pro lásku...

Už jsme dlouho "nekosmetikovali", a dneska se mi zdá, že je ten správný čas ukázat vám něco, čemu jsem bezstarostně a spokojeně podlehla. No ano, už v tom zase lítám až po uši. Už zase koukám nepřítomně před sebe, nevnímám okolí, usmívám se a už zase maluju srdce do notesů. Jenže jak by taky ne, když je v Čechách konečně to, po čem jsem jenom pokukovala v zahraničí, co jsem obdivovala na stránkách amerických magazínů, co jsem si nalepila do sešitu přání a co se mi pořád nějak nedařilo vyplnit. Konečně je tu přírodní kosmetika One Love Organics. A tak tady dneska vzdávám hold obchodu Beautyville a děkuju za voňavé rozšíření přírodní kosmetické zahrady v našich končinách, protože teď už nemusíme jenom "pokukovat"...


Není divu, že si mě  kosmetika One Love Organics omotala kolem prstu. Vždyť ona si o trochu lásky přímo říká. Vším. Růžovoučkými kelímky, na kterých jsou roztomilé vzkazy a srdíčka, i tím, jak se umí pomazlit s pletí a jak jí dává přesně to, oč žádá. Je ručně vyráběná a ručně balená, netestovaná na zvířatech a obsahuje suroviny získané při úzké spolupráci s královnou přírodou. Je prima si O.L.O. naservírovat k snídani i k večerní pleťové očistě.


Pro začátek jsem (skromně) chtěla od One Love Organics vyzkoušet všechno. To jsem celá já. Takže jasnou volbou byla cestovní sada Essential To Go Deluxe, která zahrnuje spoustu bájo věcí - plátěnou kosmetickou taštičku s nápisem LOVE, čistící pěnivý gel, peeling & masku v jednom, bezvodý balzám krásy, sérum na zachování mládí pleti a látkový čistící ubrousek. Měla bych teď být asi důležitá a vypsat tu veškeré zápory, které jednotlivé produkty mají, ale doprkýnkadubovýho, já žádná negativa nevidím. Všechny produkty One Love Organics se mi osvědčily, je to prostě radost a paráda a s tím nehne ani stádo volů (tedy spíš "stádo koní" - to zní líp).


Milá růžová kartička přiložená ke kosmetice mimo jiné hlásá, že "all you need is love", a protože se tahle stará známá pravda zamlouvá mně, pštrosímu opeřenci, Žánpól Belmondovi a vsadím se, že i vám, měli bychom si ji často opakovat a připomínat. Někdy opravdu všechno, co člověk potřebuje, je láska...třeba i láska k dobré kosmetice.


Na závěr ještě, s dovolením, vypíchnu takovou malou, nenápadnou ubrouskovatou věc, která by mohla být zastíněna nebo nepovšimnuta, ale to nemůžu dopustit. Čistící ubrousek s příhodným názvem New Best Friend Skin Shammy je totiž pomocník k nezaplacení. Umí rychle odstranit špínu, mejkap, bakterie a mastnotu z pokožky a vydrží až 200 použití. Díky tomu, že látka z mikrovlákna zvládne snadno zachytit a vstřebat všechny nečistoty, šetřím svůj oblíbený přípravek k čistění pleti a navíc je ubrousek tak jemňoučký a růžovoučký, že si při odličování nedovedu představit elegantnějšího společníka. Na cesty nezbytnost (...a doma na střídačku s mořskou houbičkou). Howgh.

Tak a teď už vás nechám v klidu, ať si můžete nerušeně prohlídnout celou nabídku One Love Organics.

Vivi podpis

36 komentářů:

  1. Anonymní10:32

    Kam ty na to chodíš Vivinka? :) Vždy nám "naservíruješ" kozmetiku, ktorú vidím prvýkrát v živote. Super fotky a už mám aj niečo vyhliadnuté. :) Maj sa krásne.
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm, nechala bych si líbit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Vivinko,

    ty mě vždy dokážeš opravdu mile překvapit a rozjasnit pochmurný den :) Kosmetika vypadá tak roztomile na první pohled a obzvlášť když čtu tu chválu od tebe. Už mě svědí ruce, že bych nejraději zmáčkla tlačítko "Koupit" :) Asi budu muset do svého letošního dopisu pro Ježíška připsat i některou z těchto roztomilostí :)
    Měj se krásně!

    Pandička

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní11:08

    Dobrý den nebo AHOJ (?) Vivi,
    je to teprve dva týdny zpět, kdy jsem objevila Váš kouzelný blog. Seděla jsem pak u počítače téměř nepřetržitě
    a četla jeden článek za druhým. Vtáhla jste mne do svého života dokonale. Napsala jsem Vám dnes také e-mail, kde
    vše popisuji více. Nyní bych se, ale ráda zeptala na oblast kosmetiky, u níž vím, že jste velký fajnšmekr a dáváte
    přednost přírodní a netestované kosmetice. Ta, o níž píšete dnes, vypadá úchvatně a bezesporu si najde své
    velké fanoušky. Soudě dle prvotního prohlédnutí budu jedním z nich. :o) Zajímá mne však Váš názor na kosmetiku
    Lush, o které jste nikdy nepsala, přestože je také přírodní a mohla by Vás zajímat. Znáte ji? Pokud ano, proč o ní
    v článcích nepíšete? Myslím, že by to bylo velice zajímavé téma.
    Děkuji za odpověď a především za Váš blog, který mi vždy zlepší náladu.
    S pozdravem Jana Sokolová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, klidně "ahoj", všichni mi tykají ;-). Děkuju za moc krásný e-mail, který jsem od vás dneska dostala a stejně tak za milý komentář. Jsem ráda, že vás můj blog tak hezky připravil o čas ;). Taky to znám, když objevím nějaké nové prima stránky (to pak nejím, nespím, jenom čtu). Co se týče kosmetiky Lush, tak vás asi zklamu. Je pravda, že jsem (ještě před érou blogování) jeden čas Lush používala, ale nemůžu říct, že by to byl nějaký zázrak; zkrátka nijak mě tahle kosmetika nedostala. Navíc dneska už je pro mě důležitá nejenom samotná kosmetika, její účinky atd., ale taky jednání a chování, se kterým se setkávám při nákupu (ať už v kamenném obchodně nebo v e-shopu). A bohužel nakupování kosmetiky Lush nebylo nikdy příjemným zážitkem, takže o "Laši" se u mě nedočtete, alespoň ne v dohledné době. Na druhou stranu, je plno jiných kosmetických pokladů, o kterých stojí za to psát a informovat, takže na ty se tu můžete i v budoucnu těšit. ;)

      Vymazat
  5. Už kvůli těm obalům stojí za to! Zaujali mě hned napoprvé když jsem zavítala na stránky Beautyville. Myslím, že jedinnou nevýhodou téhle kosmetiky je, že se nedodává spolu s tím Tvým rozkošným mentolovým talířkem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Radko, je fakt, že by tenhle (zásadní) nedostatek měli výrobci One Love Organics přehodnotit - dodání pouze s Viviným mentolovým talířkem ;).

      Vymazat
  6. Vivi nevím, co se děje,ale vůbec mi k tobě dnes nejdou vkládat komentáře!!! Zkoušela jsem to už asi 20x. Jinak tvůj článek jsem přeposlala příteli,který doufám hned pochopí co mu tím chci naznačit.:)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Erin, mrzí mě, že komentáře nejdou normálně vkládat. V posledních dnech jsem zaznamenala podobných "stížností" víc, ale bohužel to nijak nemůžu ovlivnit. To je prostě Blogger a jeho bláznivé manýry a nepředvídatelnosti. Nikdy na blogegeru nefunguje všechno tak jak má. Jsi ale šikovná, že se Ti po 21. pokusu podařilo komentář vložit, a doufám, že jsou tyhle problémy jen dočasné a už nás blogerský plivník nebude zlobit. ;) A pozdravuj přítele ;).

      Vymazat
  7. Tak o tejto kozmetike počujem prvýkrát a vyzerá nádherne :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Já to vždycky tušila, že jsi jako dělaná proto, aby jsi byla "women in love" :-)))!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Lezartsku, jak říká Jack Nicholson Diane Keaton: "Ty jsi prostě ženská pro lásku" ...hmm ;). ♥

      Vymazat
  9. Anonymní12:49

    Ježíši ANOOOO, to je krása! Chci a musím to mít! ale až za odměnu (čeká mě za týden "řidičák" a jestli uspěju, budu mít stejnou taštičku s lákadly jako ty!). :-)
    Lenka (ta z kavárny) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni (z kavárny) ;), řidičák máš v kapse, to je jistá věc - v Beautyville už ti klidně můžou chystat objednávku ;).

      Vymazat
  10. krasne nafotene a hned idem obmrknut ponuku ;)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá to skvěle, po dlouhé době kosmetika, o které jsem sice neslyšela, ale zaujala mě na první pohled :). Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  12. Kosmetika vypadá moc zajímavě. Navíc ty krásné fotky!
    A mně se zdá, že tady strávím mnohem víc času, než co stačí pro přečtení jednoho článku. Moc příjemné prostředí...

    Guerlinade

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní19:23

      Ty mi připomínáš mě před rokem a půl, kdy jsem také říkala, že mi jeden čllánek nebude stačit. :D
      Bacha na to, je to tady návykové! :D

      Vivi, článek plný krásných fotek a pro mě i typů na ježíška, protože už jsem po tvém vzoru z minulého článku začla nakupovat nebo se ohlížet po vánočních dárkách. Říkáš přece, že na to neni nikdy příliš brzo že? :D
      Jo ten čístící ubrousek se dá prát v pračce nebo jak ho čištíš? M.

      Vymazat
    2. Děkuju, parfémová Moni, jsem moc ráda, že se Ti u mě líbí.
      Ahoj M..., máš pravdu, to přesně říkám (a taky dodržuju) ;). Co se ubrousku týče, tak je hodně jemňoučký a sametový, takže do pračky bych ho určitě nedávala. Vždycky ho jen lehce "přemáchnu" v jemné mýdlové vodě a nechám ho pěkně vyschnout.

      Vymazat
  13. Ruhle značku neznám,ale výrobky vypadají moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  14. O značce slyším poprvé, vypadá pěkně :) a krásně jsi ji nafotila
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  15. Vždy jsem toužila po kosmetice, která mi přiroste k srdci a bude to takové to "moje". Kosmetika, o které budu básnit svým kamarádkám a doporučovat ji na každém kroku... myslím, že ONE ♥ LOVE k tomu má slušně nakročeno ;)
    Děkuji za pěkný článek a příjemné seznámení s mou budoucí láskou. (Si moc dobrá dohazovačka, víš to? :D )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Debí, jak já Ti rozumím! ;) Bylo by prima, kdyby se právě One Love Organics stala tou "tvojí", ksrdcipřirostlou kosmetikou ;) a já bych tak vlastně stála za zrodem vašeho vztahu...tak tedy doufám, že pokud všechno klapne, pošleš mi pak svatební oznámení ;)).

      Vymazat
  16. Ja som asi nesprávna konzumentka kozmetických článkov, ale pri tomto som dostala chuť na horúce kakao a zahrsť marshmallow. Tak tak konám a predieram sa krásou one-love-prípravkov a už som dostala chuť aj na ne. Ach, jesenne sa rozmaznávať, to je pravá láska.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naopak - přesně takhle vypadá správná (dokonce dokonalá) konzumentka kosmetických článků. ;-) ♥

      Vymazat
  17. Co mi to, Vivi, zase děláš!? Tak nádherná kosmetika. Zaujal mne chia olejíček. Co myslíš?
    Ty vždy dobře, co dobře výborně poradíš, a přípravky fungují dokonale, pokaždé si vzpomenu na tebe při používání houbiček.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti, jsem moc ráda, že Ti moje kosmetické tipy "sedí". A že na mě myslíš pokaždé, když používáš mořské houbičky? Tak to je přímo žůžo zpráva, protože předpokládálm, že houbičky používáš každý den ;)).
      Olejíček? Ten je bez debat. Láska na první pohled, na první "počich" i na první aplikaci. U některých věcí to jde zkrátka takhle samo ;). Vybereš to nejlepší, jsem si jistá. :-*

      Vymazat
  18. Zní to skvěle. Miluju přírodní kosmetiku, i když podkladové krémy se mi zatím neosvědčily. Ale toto vypadá naprosto luxusně!

    OdpovědětVymazat
  19. Děkuju vám za všechny krásné komentáře; jsem moc ráda, že vám padly poklady od One Love Organics do oka. ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Anonymní18:22

    Úžasný článek na úžasném blogu. Palec nahoru! Jarka D.

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Vivinko to vypadá moc pěknoučce a hlavně se mi líbí ten ubrousek na čištění :) jdu se na tuto značku mrknout :)

    A ještě tě zvu na moji Giveaway :) http://michaelkam.blogspot.cz/2014/10/podzimni-giweaway-s-crazy-rumors.html

    OdpovědětVymazat
  22. No nene, OLO <3 u nás a já tady! Teda v Portugalsku. Ale jejich produkty obdivuji na americkém webu a jejich instagramu už pěknou řádku dní (v kuse, klidně denně, protože tohle se nikdy neomrzí!) Takže.. Milý Ježíšku.. :-) <3

    OdpovědětVymazat
  23. Ach, práve som objavila niečo, čo vyzerá ako láska. Ako pravá kozmetická láska! Tie obaly sú prekrásne s určite sa po nich poobzerám :)

    OdpovědětVymazat
  24. Vivi, co mi to zase děláš? Já potřebuji šetřit a ty se tu vytasíš s takovou krásou. ;) Nejvíce mi zaujal ten čistící ubrousek.

    OdpovědětVymazat