24.5.16

Jak bydlí Ema ze Sheistheone

Naše návštěvní dny pokračují a já se nemůžu dočkat, až společně vstoupíme na jedno princeznovské místo, kde zaplesá srdce každé marnivé (takže každé) dívce a ženě. Moje srdce teda přímo bije na poplach. Ne každý den se člověk totiž může ocitnout v komnatě naplněné těmi nejrozkošnějšími ženskými proprietami, jaké si jen lze představit. 

Krásná a třpytivá Ema z blogu Sheistheone, jejíž šatník by musela obdivovat i Carrie ze Sexu ve městě, nás do jedné takové komnaty dneska zve. Ema totiž "ví hodně o vysokých botách a nebojí se zeptat". ;) Její šatník snů vznikl z bývalé kanceláře, kterou si pomocí "Ikea regálů" zařídila tak, že se až tají dech.

Budeme si zkoušet princeznovské střevíčky, pestrobarevné šaty a očichávat luxusní vůně tak dlouho, až se úplně unavíme. A to pak spočineme na roztomilém sametovém taburetu, zakousneme skvělé pohoštění a nabereme rychle síly na další zrcadlovou módní přehlídku. Já nevím jak vy, ale já se ohromně těším a bez váhání volám - pojďme honem, kdo dřív přijde, ten si nazuje ty nejkrásnější botky. 

Šatníkový mejdan právě začíná...



"Ahojte moji milí.

Vivi bola taká zlatá a milá a dobrá, že urobila na svojom blogu miesto práve pre mňa a môj príspevok.

Poďte ďalej. Dnes by som vás ja rada previedla mojim šatníkom. Zložte si kabáty a bundy, obujte si papučky, ponúknite sa kávou a dajte si sladké makarónky. Dnes vás nechám oňuchať moje parfumy, vytiahnuť šuflíky, vyskúšať si náušnice, topánky, či kabelky (prosím vrátiť späť), urobiť niekoľko póz pred zrkadlom v mojich novučičkých zdobených šatôčkách a hlavne vás nechám sa po uši zamilovať do čohokoľvek, čo v ňom nájdete.

V byte, v ktorom bývam nebol šatník, ale zato v ňom bola miestnosť, ktorá roky zívala prázdnotou. Bola to kancelária, v ktorej sa nikdy nepracovalo, v ktorej nikdy nezazvonil telefón a nezašuchotal jediný papier. Rozhodla som sa ju využiť vo svoj prospech a začala s virtuálnym zariaďovaním môjho nového šatníka cez Ikeácky program. Trvalo to len chvíľku a nestálo tak veľa. Na šatníkové skrine z Ikey nedám dopustiť, pretože sú ako Lego pre malýchveľkých a dajú sa rôzne kombinovať, dopĺnať a obmieňať."


"Som veľmi vďačná za veľký priestor, ktorý mi ponúkajú skrine na vešanie oblečenia. Nerada ho totiž skladám a žehlím. Oblečenie mám rozdelené podľa typu a farieb. Ušetrí mi to veľmi veľa času pri obliekaní. Pod šikmou stenou mám ďalšie tri vešiaky na vešanie oblečenia."


"Najviac ma bavia šuflíky, v ktorých skladujem šperky. Nevedala som kam s nimi, lebo ich bolo veľa, no nakoniec som to vyriešila bravúrne. Vnútro šuflíkov som si nechala vyrobiť až v Číne. V jednom šuflíku mám náušnice, v druhom náramky, v ďalšom náhrdelníky."


"V miestnosti je jedno strešné okno, ktoré poskytuje dosť svetla počas dňa a na večer mám suprové integrované osvetlenie."


"Každá z mojich kamarátok má na niečo fetiš a baví ma to sledovať. Ja mám tiež jeden. Alebo presnejšie niekoľko. Jedným z nich sú topánky (45 párov). Navrhla som pre nich jednu celú skriňu, ale stále to je málo. Kabeliek mám asi tak 30 a taktiež málo miesta."


"Šaty nebudem počítať, aby to nevyzeralo, že sa chcem chváliť. Nie nechcem. Do šatníka sa mi našťastie vmestil aj taburet, ktorý som zohnala na Ebay za pár šupov."


"V šatníku nesmie chýbať zrkadlo. Čím väčšie, tým lepšie. Pri zrkadle mám malý stolík, na ktorom mám parfumy, ktoré sú bodkou môjho každého outfitu. Zbožňujem Jeana Paula Gaultiera a jeho Classique a Gucci - Premiére. Parfumy, glitre v spreji a voňavé sviečky mám uložené na chanelovskom podnose, ktorý som si vytvorila sama. Ak vás to zaujíma, tak tento DIY príspevok nájdete tu."


"Snáď sa vám návšteva u mňa páčila a prídete na kávičku s makarónkami znovu."

Text a foto: Ema ze Sheistheone
Vivi podpis

26 komentářů:

  1. Ema má skutočne dokonalý šatník! :)

    OdpovědětVymazat
  2. No nádhera! Šatník ako celebrita :-) Velmi sa mi páčia tie šufličky na šperky, perfektne vymyslené, niečo také by sa mi zišlo, kedže tiež mám kopec šperkov a bižu.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  3. Pane Bože, to je sen!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ta to má nádherné!!! Tolik bot a oblečení wow! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tohle je vážně sen :o). Asi jsem se zamilovala! Úplně vidím ta rána,kdy sedím na taburetu a vybírám co na sebe.. Nebo naopak večery se sklenkou šampaňského a přípravami na nějakou skvělou večeři, benket, ples... Vážně dokonalé :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Dokonalé! Emu sleduji už dlouho a takové nakouknutí do jejího šatníku je takový malý splněný sen. Velice mne baví její outfity a kombinace, a proto mne velmi mrzelo až zasáhlo, jak ji dovedou na nejmenovaných českých diskusích pomlouvat. Vyhýbám se už tomu a už si z toho, i když jsem terčem já, nic nedělám.

    Na předvedení mých pokladů a 100 parů bot si já v ČR absolutně netroufám, protože bych měla obavu i o své bezpečí.

    Vivi, tyto články byl fakt skvělý nápad! Měj se krásně! Hezky jsem si tu odpočinula.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, kdybyste si někdy troufla, tak dejte vědět.. :)! Já myslela, že to má fakt jen Carrie Bradshaw ;-)

      Vymazat
    2. Anonymní14:06

      v jakých diskuzích a proč se do Emi a tebe Martino obouvají?
      vivi, díky za krásný článek, takovou šatnu já mám jako sen, snad jednou se mi podaří také takovou mít :D

      Vymazat
  7. Jedním slovem - boží. Také si chci do našeho domečku nechat místnost na šatník. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ema má nadherný šatník a rada sledujem jej blog! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherná šatna. Její obsah mě teda moc nebere, nejsem na podpatky ani šatičky, ale šatnu bych brala hned.

    www.42stupnu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasné celé a uložení šperků mě fascinuje. Krásné dny přeji. M.

    OdpovědětVymazat
  11. Bože, tak toto je dokonalost!! Emě tento šatník opravdu nesmírně závidím :) Doufám, že jednou ve svém vysněném baráčku budu mít takový nádherný šatník, jako má Emka :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  12. Hezky vyřešený šatník. Díky skříním z Ikea bych řekla, že zařízení podobného šatníku nebude ani drahé. Stačí mít jen prostor a něco do něj. :) Krása! By Corra

    OdpovědětVymazat
  13. Tak toto je Pán Šatník!!! brala by som všetkými desiatimi!

    OdpovědětVymazat
  14. This is so cool! I wish I could have a closet just like that!
    THE PINK ELEPHANT SHOE | FACEBOOK | INSTAGRAM |

    OdpovědětVymazat
  15. Ema má nádhernou šatnu. Tohle je asi sen každé osoby ženského pohlaví. :)
    Ta taburetka je parádní.
    Emě děkuji za nahlédnutí a Vivi tobě za to, že nám to tak pěkně zprostředkuješ. :) Těším se na příští návštěvu.

    OdpovědětVymazat
  16. Děkuju vám, spolu s Emou, za všechny krásný komentáře. Jste holky zlatý. ;) ♥

    OdpovědětVymazat
  17. Teda, šatník super! :D Já musím říct, že ačkoliv se mi vždycky takové šatny děsně líbily, asi bych to doma mít nemohla. Mám nervy už teď, když mám narvanou skříň a půl, prostě mi tak nějak vadí mít toho oblečení až tolik moc. :D Musím si to zas brzy protřídit.

    Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  18. Krása, sen každé slečny, dívky či ženy ♥

    OdpovědětVymazat
  19. Krásná šatna. Také mám doma menší prostor, kde bych ji mohla zrealizovat, tak snad se mi to také takhle krásně podaří. Ty šuplíky na šperky jsou super praktické!

    OdpovědětVymazat
  20. ACH - MůJ - BOŽE!!!!!!!!
    Dostala jsem se do snu? Koukám tu na fotky (i na to super video) s otevřenou pusou!!!!!!! Botky rychle opouštím, neb na takových podpatcích bych si rychle zlámala své nemotorné nohy! :-P Ale zastavuji se u šperků a zhluboka dýchám!!!! Potom se přesídluji ke kabelkám - nádhera! :-)
    Mě naprosto zaujala taburetka! Ta je nádherná! :-)
    O takové šatně snad sníme úplně každá/ý!!!! :-)
    Krása! :-)
    Moc se mi u Emy líbilo. ;-)
    Na makrónky přijdu ráda znovu. :-D
    Ahoooooooooooooooooooooooooj! :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Anonymní11:05

    Sice nevím kdo je Ema ze Sheistohe ale šatník má pěknej to je skoro jak nějaký krám :D Jako já osobně mám asi 3 páry bot nějaké ty šaty a pak takové to pohodlné oblečení na doma třeba nedávno jsem si koupila takovou pohodlnou mikinu na více příležitostí. Jinak moc oblečení nemám snažím se žít minimalisticky.

    OdpovědětVymazat