22.8.11

Najdeš pět rozdílů?

Když jsem si kolouška na kupovala, čekala jsem, že to bude klasická retro figurka, která bude přesně tam, kam ji postavím. Dneska už se své naivitě směju. Koloušek je vždycky pouze tam, kde chce být on a docela chápu, že tentokrát se mu zalíbila má nová hořčicově žlutá taška do ruky. Pohodlně se do ní vejde, a když se vyšplhá nahoru, tak dobře vidí na celou domácnost. A mně se má kabelka líbí hlavně proto, že má zapínání jako školní aktovka a hrozně mě baví ji pořád dokola zapínat a rozepínat.
A teď by mě zajímalo, v jakých kabelkách si libujete Vy a jestli máte doma taky lesní zviře!?

Pokud máte rádi hru "najdi pět rozdílů" (já našla zatím tři), tak hrajte: 

 Kabelka "aktovka" v retro stylu, koloušek ze starožitnictví.

Kabelku najdete na: www.i-radost.cz
Vivi podpis

49 komentářů:

  1. Anonymní9:57

    Vivi. Tenhle tvuj článek mi teď ráno zvedl náladu. Strašně se mi líbí kabelka,podobnou bych moc chtěla. ale krom kolouška, který si s tvou tašku evidentně dělá co chce,jsem jiný rozdíl nenašla. Hru Najdi 5 rozdílů jsem teda asi prohrála,ale dobrá nálada,kterou díky tob ěmam,mi už dneska zůstane. Káťa

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s Káťou, krásný příspěvek :) Ta kabelka je skvělá a koloušek taky, ale krom toho, kde se nachází, jsem nenašla jiný rozdíl :D

    OdpovědětVymazat
  3. ja som našla len tri :D ale ta taška je fakt krasna, tiež som ju chcela v červenej, ale tato farba je tiež skvela :)

    http://veronikaflowers.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, to je skvěle retro taška :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Taška vypadá skvěle, já preferuji tašky, do kterých se mi vleze peněženka, klíče a mobil, víc nic v kabelce nenosívám..takže kabelka spíše malé velikost....kromě toho,našla jsem také jen tři rozdíly :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Kabelka má skvělou barvičku .)) Moje nejoblíbenější žebradlo, co teď nosím, je obyčejná, hadrová taška přes rameno, na kterou jsem si nakreslila "deštníky" od pampelišky a připsala v angličtině nápis, že sny jsou potřebné k životu. Tahám jí už pár měsíců a furt mi vyhovuje. Jinak mám ráda etno tašky z batavii nebo sanu babu. A co se rozdílů týče, tak jsem našla kolouška, pak jiné natočení tašky, dál u druhé fotky prosvítá pod zelenou látkou, ještě šedivá a koneckonců, na každé z fotek, je i jiné světlo .)) Krásné pondělí.

    OdpovědětVymazat
  7. ...Káťo, tak jsme si tu dobrou náladu udělaly vzájemně. Děkuju ;-).

    ...Miss, Veru, Markét a Gipsy, jste milé, děkuju.

    ...Anet, tyhle malé kabelčičky, do kterých se vejde jen jedna až dvě věci jsou úžasné a šik a jednou je taky budu nosit ;-).

    ...Rounie, jsem zvědavá, jestli se u tebe dočkám fotek tvých přírodních tašek. Těším se...To se zkrátka pozná detailista a fotografka! Změny světla si jen tak někdo nevšimne. Je pravda, že jedna fotka je focena brzy ráno, druhá odpoledne (to podle toho, jak se neposeda koloušek přemisťoval). Super postřeh!

    OdpovědětVymazat
  8. :D já poslední dobou miluju takový jenom plátený (normální obdelník) a na nich nějaký vtipný nápis nebo tak :) jsou praktický a supr :)

    OdpovědětVymazat
  9. Zvíře mám doma jedno..kolouška dvouletého mého :) ... a na kabelky jsem maniak ...plná skříň :)) a ve finále teď stejně nosím jen ty přes rameno, jsou momentálně nejpraktičtější.... jo a mám ještě jednu úchylku...v daném stylu potřebuji více barev, abych mohla střídat barevné kombinace a hodilo se mi to k botám- říkám Chocholoušek by se u nás měl.... :))) Tvá kabelka je skvělá, koloušek je úžasný!!! Martina

    OdpovědětVymazat
  10. Jéé krásné fotky a krásně napsanej článek! :) Ta taška je pěkná, ale já bych v takové barvě asi neunosila :) i když barvy jsou fajn! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Taška je mega supeeer! Taky miluji retro zapínání na kabelkách- viz má květovaná kabelka, která má tvar přesně jako retro peněženky: http://sandramaison.blogspot.com/2011/07/nakupy-debenhams-kik.html

    Krásné kabelky jsou také krajkové, pletené a proutěné třeba s puntíkovanou mašlí :-) Snažím se eliminovat počet věcí, které nosím v kabelce a vždy, když si kabelku "uklidím", nestačím se divit, co všechno tížilo mé rameno :-)

    OdpovědětVymazat
  12. ...Ivuš, za dob studia jsem tyhle jednoduché plátěné tašky milovala!

    ...Marti, barvy jsou nutnost ;-). Tvůj koloušek je ale, předpokládám, domácí, nikoliv lesní zviře...?! ;-)

    ...Škodulko, já se ráda liším, takže občas černou musím vyměnit za něco barevnějšího ;-)

    ...Sandy, děkuju moc. Znám lidi (naprosto bezohledné ke svým ramenům), kteří v "kabelkách" nosí i nákup na neděli, což ty se svými roztomilými kabelčičkami určitě neděláš ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. Páni, tak tato je opravdu perfektní! :) Mám hrozně ráda tento styl i barvu, takže palec nahoru! Príma volba. A zvířátko doma mám, jen né lesní ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní14:08

    Hezký den ti přeji,teda ta musí cvakat(otevřít -zavřít,cvaky,cvak..:-)
    Já si libuji ve velikosti kabelek XXL,(aby se tam vešel malý stan)- jak říká můj manžel.
    No né ,on to nechápe,když jdu do města,tak nejdu jen na couračku,ale účelově,že jo.
    Tak že se tam prostě musí vejít rohlíky apod.
    Pást jsem tu naši smečku ještě nenaučila:-)
    Pak nastává ten problém velké tašky,že v ní nic nenajdu,jako klíče,nebo když zvoní telefon...
    to mám u ní přilepené ucho,jak lupič,když se snaží otevřít trezor.
    Jo a ještě něco,už pracuji na diářku.Pak se pochlubím,dnes měli u nás v papírnictví NÁDHERNÝ od Holly Hobbie.(láska na první pohled)
    Žaneta

    OdpovědětVymazat
  15. Koloušky,miluji, živé i neživé.My tu máme živé za plotem. Jak jinak, jsou to "naneštěstí" pouze sousedi jen z jedné strany pozemku! Škoda, že ti ostatní sousedi,taky nejsou Kolouškama!!!(i neživejma).
    Miluji elegantní kabelky, ovšem vzhledem, co v nich nosím... Bych potřebovala najít výrobce se značkou Mary Popins!
    Přeji, všem hezké parno s plážovou kabelou.

    OdpovědětVymazat
  16. Anonymní15:36

    veľmi sa mi páči :) vyzerá ozaj skvelo ♥

    OdpovědětVymazat
  17. krásná taška, skvělá barva :) podobnou mám taky. na taškách miluju zapínání všech druhů - hlavně ty, se kterými se dá hrát. :) momentálně nosím tašky v přírodních a hnědých odstínech - začínám tyhle barvy zbožňovat :) taky si libuju ve větších taškách. :)

    a zvířátka z lesa doma nemám (tedy myslím), ale najde se tam pár zvířátek z farmy - koně, krávy, ovce, prasata - takové figurky z dětství :)

    pěkné slunečné dny :)

    OdpovědětVymazat
  18. TA JE OPRAVDU SKVĚLÁ.
    JÁ JSEM TAŠKOVÝ MANIAK.
    NEJRADĚJI MÁM OBROVSKÉ, KRÁSNĚ VYPADAJÍCÍ KABELE.
    TAM SE TOHO VEJDE, NÁKUP...SVETR...TAŠTIČKA S KOSMETIKOU...A PAK JEN HLADÁM KLÍČE A PENĚŽENKU ATD ATD.
    PROSTĚ TAŠEK NENÍ NIKDY DOST. MÁM LETNÍ TAŠKU, ZIMNÍ, PODZIMNÍ.....
    MĚJ SE KRÁSNĚ.

    OdpovědětVymazat
  19. Mám spoustu tašek, ale pár takových těch favoritek, jestli víš. Tahle by na ní mohla aspirovat, ale to se z obrázku nepozná, to vždycky až v ruce za provozu se dělí kabelky a favoritky. :) A pět rozdílů:

    1) Koloušek se na prvním tváří podstatně vyjukaněji, i když seto snaží schovat pod poker face - přeci jen, není si v té výšce tak jist jako na obrázku dvě.

    2) Rozdíl mezi první a druhou fotkou - spousta cvaknutí, ovšem ne fotoaparátu!

    Další mě nenapadají.

    OdpovědětVymazat
  20. Neříkám nic, jen kníkám nad rozkošností :D Kabelku mám stejnou ;)

    OdpovědětVymazat
  21. ...Len, řekla bych, že tvá "Modrofouska" je tak trochu lesni zviře ;-).

    ...Žanetko, tak v takové kabele bych se úplně ztratila. :-) A moc se těším, až uvidím tvůj nový diář a mám radost, že jsem tě k jeho založení nalákala a inspirovala tě.

    ...Lezarts, od Mary Poppins bych si potřebovala občas půjčit její paraple, i když kabelka, do které se vejde lampa, postel, fíkus atd. by taky nebyla k zahození - ušeřilo by se za stěhováky ;-)

    ...Beth, děkuju ;-)

    ...Slečno L., to máš tedy doma pořádný zvěřinec ;-). Ostatně, nějaké to prase se najde asi v každé domácnosti :-x

    ...Bohdanko, na každé roční období jednu tašku - to je dobrá myšlenka. V létě stačí plážová a v zimě velký batoh na hory, viď? ;-)

    ...Sabi, všechny máme své favoritky, kterých se nevzdáme, ani když už mají svá nejleší léta za sebou a je to na nich znát. Vidím, že hru "najdi pět rozdílů" sis užila a mě jsi moc pobavila :-*

    ...Evi Lili, takové kníkání si nechám líbit ;-). Ale až půjdeme někdy na kafe, tak si vezmi, prosím, jinou tášu, jo? ;-)


    DĚKUJU VŠEM, JSTE MOC MILÉ A ZÁBAVNÉ DÁMY :-* Vaše Vivi

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Vivi, kabelka je naprosto uzasna, take bych ji brala. Kolusky mam doma hned dva a k nim jeste zbirku sovicek :))) Preji krasny tyden a zdravim, Monika.....

    OdpovědětVymazat
  23. Vivi,kabelka je úžasná.Rozdíl vidím jeden,jsem asi slepá :-)a kolouška máme dodnes,byl ze smeťáku :-)jednou mu náš pes užužlal nožičku,dcera ho dala do krabičky a pochřbyla.Jenže řvala tak,že jsme ho vykopali,nohu dali dřevěnou a žije do teď...pěkný den Věra.

    OdpovědětVymazat
  24. To je moc krásná kabelka :) Mám doma kabelku s podobnou barvou, velkou, takže se mi tam všechno vejde :) Ach , já mám tak ráda kabelky :D :) Jinak koloušek roztomilý :)

    OdpovědětVymazat
  25. Já jsem našla jen 4 rozdíly :D
    Taška hezká, ale já bych ji neměla k čemu nosit..:)

    OdpovědětVymazat
  26. Anonymní0:07

    No tak to je bomba! Byla jsem teĎ dva týdny pryč, přijdu a tady to žije spoustu nádherných a humorných článků a těch komentů! Chtěla bych mít taky takový blog :o))) Pa pa.Napíšu ještě mejl.

    OdpovědětVymazat
  27. wow what a gorgoeus bag- love the little deer :D
    Come follow my blog hun :)

    OdpovědětVymazat
  28. ...Moni, jsem ráda, že tě kabelka chytla za srdce tak jako mě. Doufám, že koloušci budou někdy u tebe na blogu k vidění ;-).

    ...Bíbo, díky moc. A víš, že já už nevidím rozdíl žádný?! :-D Pobavilo mě "zmrtvýchvstání" vašeho kolouška. ;-)

    ...Mali, je bezva, že se ve všem tak pěkně shodneme ;-)

    ...Somebody, tak to jsi jich našla víc, než se dalo ;-). Přesně - já tašku taky nemám k čemu unosit :-*

    ...Simple, jé to tak ;-)

    ...Anonymní, 14 dnů bez vintageblog.cz a bez Vivi? Snad se to nebude opakovat! ;-) Děkuju mockrát, je to od tebe super milé :-*

    ...Cecylia, thank you, I am happy :-*

    OdpovědětVymazat
  29. Ha ha, já mám místo toho doma malou vepří farmu :D
    a tašky nejradši velké a kožené :)

    /mimochodem, moc děkuju za názor! :)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Vivi, tašku mám podobnou, menší, tedy spíš kabelku. Preferuji ty, co jsou alá aktovka, tak se papíry tolik nemačkají :o) A zapínání, hlavně když je dostatečné, námám ráda ty tašky na jeden magnet bez chlopně, jejich obsah mi nepřijde v bezpečí.
    Lesní zvěř nemám, jen domácí (děti, manmžel, pes), ale i ta, stejně jako tvůj koloušek, si občas dělá, co chce :o)
    Měj se krásně, Helena

    OdpovědětVymazat
  31. Anonymní14:46

    Hezký článek a krásný blog. Mimochodem sháním knihu život ve Francii ;) Anička

    OdpovědětVymazat
  32. ta taška se mi moc líbí
    podobnou hledám už pěkně dlouhou dobu

    OdpovědětVymazat
  33. ...Crazy pig, dle Tvého nicku soudím, že je to u vás samé prasátko ;-). Názory rozdávám zdarma a na počkání ;-).

    ...Helčo, pro tašky ála aktovky mám velkou slabost. Domácí zviře taky dovede potěšit ;-)

    ...Aničko, jsem ráda, že jsem tě inspirovala svými knižními tipy. Máš asi na mysli mnou opěvovanou knihu Francouzský život od Jamese Hallera. Můžeš ji zkusit objednat tady: http://www.knihycz.cz/francouzsky-zivot--P14485 ;-) a taky občas bývá na Aukru. Mně dnes dorazila knížka Francouzský sen, ale je mi takové horko, že jen piju a koukám do blba, tak číst začnu asi až naprší (a uschne). Děkuju za tvou milou návštěvu u mě.

    ...Ceady, je mi potěšením :-*

    OdpovědětVymazat
  34. Koloušek by zřejmě rád na procházku! Moc krásný článek, foto, taška i zvížátko. Já jsem donucena okolnostmi a nejvíc tahám batoh, ale je povedený a mám potom obě ruce volné, tak se do něj moc nutit nemusím. Jinak mám ráda velké tašky s ušima, které nepadají z ramena. Hezký letní den, Vivi! Čára .o)

    OdpovědětVymazat
  35. strasne krasna je ta kabelka ja som tiez videla taku zltu akurat ze je mensia a bola nejaka tvrda...ci co:D:D

    OdpovědětVymazat
  36. skvělá taška:)
    já nosim spis černé kožené:-)
    já našla 4!:D teda myslím..:D

    OdpovědětVymazat
  37. Musím říci Vivi že koloušek je pěkně nezbedný..mě do mých kabelek nesmí žádná lesní zvěř, neb bych ji hnala tryskem:)
    Kabelka jsou moje slabost..což ale ví každá lesní, i nelesní zvěř, i můj milý muž který každoměsíčně pláče nad mými útratami:)
    Moc by mě zajímalo skvělá Vivi....zda-li to máš doma nějak podobně, nebo se umíš, na rozdíl ode mě, co se týče nákupů udržet?:)

    OdpovědětVymazat
  38. Taska je cool, fandim studentskymu stylu a kolousek supercool, fandim lesni zveri:)

    OdpovědětVymazat
  39. Vivi, tvoje příspěvky jsou vždy balzámem na duši, pobaví, potěší, udělají radost a jsou krásné:-). Pět rozdílů hledat nebudu, v těhotenství jsem jakási zpomalenější a bez postřehu:-D, ale taška i koloušek jsou krásní;-)

    OdpovědětVymazat
  40. ...Čáryfučko, já mam taky ráda velké uši :-D

    ...Nicola, tak tato je větší a měkkčí :-D

    ...Domí, našla jsi 4 rozdíly? Můžeš být se sebou velmi spokojená :-* Přiznám se, že se věcem z pravé kůže vyhýbám obloukem, ale černá barva je skvělá, nadčasová klasika.

    ...Inuš, tvé maxi psaníčko by určitě pojmulo nejednu lesní srnu, ale když nechceš, tak né :-)
    Nemám to doma podobně, ale úplně stejně ;-)

    ...Hanyzko, já fandím hlavně studentskýmu životu ;-). Děkuju.

    ...Peťo, ty jsi zlatá, viď? Hned jak se ti Pucís narodí, vrať se sem a najdi pět rozdílů! ;-)

    OdpovědětVymazat
  41. Anonymní17:34

    juuva....ta taška je naprosto genialni! barva a tvar a takovy zapinani mam hrozne rada a taky si stim musim furt hrat:D

    OdpovědětVymazat
  42. Skvělá a úžasná Vivi, jak jsi mě uklidnila, popisem nákupu soli s hezčím obalem, rozhodně také pobavila. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo vybírá např. počítač podle barvy, a můj muž se pak chytá za hlavu, když řeknu, že stačí když bude notebook růžový:)
    A nálepky a fixy které si necháš posílat?? dokonalé!! kdy je uvidíme??mohly by si vyfotit s tvým kolouškem:)popřipadně s jinou tvou domácí zvěří..nemůžu se dočkat..stejně tak, by jsi nám mohla o líném víkendu, představit jaké zahraniční časopisy kupuješ..budu se převelice těšit na další originální články!!Ina.T.

    OdpovědětVymazat
  43. ...Priscillo, slovo "geniální" v souvislosti s mou novou kabelkou zní ... geniálně! :-*

    ...Inuško, ty jsi můj člověk ;-). Když si jdu kupovat foťák, u pokladny říkám prodavači: "dobrý den, jednou sytě růžový foťák" ;-). No ale od toho máme ty naše úžasné, praktické a technicky zdatné muže, aby korigovali naše nákupy spotřebičů i z té stránky kvality a užitku. Ino-Tino, určitě se v nějakých mých postech plody mých nákupních horeček objeví :-* Měj se krásně!

    Děkuju všem za bezvadné komentáře!
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  44. Anonymní19:36

    takové tašky zbožňuju. Mám teď jednu přes rameno po mamce, když byla v mojem věku. Je to krásná retro lovecká brašna :))

    OdpovědětVymazat
  45. Neumím hledat :-D
    http://shaki-days.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  46. nj, podzimní must have aktovky ;) A děkuji za milý komentík :)

    OdpovědětVymazat
  47. mimochodem ten koloušek je božský. Chtěla bych takovéhle lesní zvířátka sbírat, problém je, že doma nemám ani jedno a nevím kde takové věcičky sehnat.

    OdpovědětVymazat