26.3.12

12 měsíců na světě aneb svíčku sfoukne Marilyn!

Přesně před rokem jsem měla zas jedny ze svých narozenin. Dobře si vzpomínám, jak jsem se rozhodla, že si k nim věnuju (kromě dovolené v Holandsku, šesti knížek a dvou nových kabátů) založení "vintage blogu". Znamenalo to, že můj milý muž musel zasednout k počítači, zjistit všechny technické podrobnosti a nainstalovat mi prográmek pro zjednodušení některých blogových úkonů (sama jsem totiž ryze netechnický typ; typická programátorova kobyl(k)a, která věčně chodí bosa). 
A pak už jsem psala, fotila, hrála si a asi měsíc nebo dva čekala na první čtenáře. Dočkala jsem se a dneska tu spolu zapíjíme 1 rok od založení vintage blogu, který se mění, vyvíjí a hledá si nové cestičky. Ale pořád ho píše ta stejná Vivi, která se umí radovat i z nepatrných maličkostí, která má ráda propojování moderních věcí s těmi starými, a která na dnešní oslavu pozvala jako čestného hosta Marilyn Monroe. Pokud se vám zdá, že si z Marilyn na fotkách trochu střílím, tak věřte, že to tak opravdu je ;-), ale někde jsem četla, že měla smysl pro humor...Tak doufejme. 

P.S. Říkáte si, že vám tu chybí dárky? Brzy se jich dočkáte - obdarovávat budu já vás! Už za týden tu na vás čeká překvápko! Jupíjahej! ;-)


Pár fotek z oslavy do rodinného alba:


Divíte se, že jsou na fotkách ve slově "Marylin" přehozená "y/i"? Můžete si myslet, že popisky psal pejsek Tom, anebo že můj češtinář/angličtinář na základní škole nebyl dobrý učitel.



Kromě nezapomenutelné Mari s dortem na oslavě nechyběly nálepky Disney, britské měkkoučké samolepky, barevné "žabí" magnetky, panenka Vivi (omluvte, prosím, absenci šatů - není to záměrná neslušnost ani návrat do Woodstocku, jen svérázně vyřešený problém nerozhodnosti, jaké šaty si na oslavu obléknout). A především jsou tu hosté mně nejcennější - VY! Takže úsměv, prosím, ať do alba rychle přibývají další fotky ;-)!


Vivi podpis

123 komentářů:

  1. Gratuluju k prvnímu blogerskému roku! A posílám oslaveneckého hubana :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eve, huban se s díky přijímá a opětuje ;-)

      Vymazat
  2. Dobré ránko milá Vivi, k narozeninám Tvým i Tvého luxusního blogu Ti přeji všechno nej, a spoustu Tvojí zářivé energie, ať to tady sviští!!! Držím palce a měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  3. Vivi, všechno nejlepší Tobě i tvému blogu! :) Oslava s Marylin byla určitě super a pejskovi to slušelo. Krásné fotky do rodinného alba. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. krasné, vtipné, vsechno nejlepsí na zaver :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vivinko posílám velkou pusu a přeji všechno nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  6. Hodně štěstí, zdraví. Milá VIVI přeji ti hodně tvůrčích a veselých nápadů do dalších let tvého blogování. Je mi tu s tebou krásně, jsi neopakovatelná.
    Hezký den IVA

    OdpovědětVymazat
  7. Pridávam sa a aj ja prajem ku krásnemu 1 rôčku tvojho blogu všetko len to najlepšie ! Nech naďalej sršíš skvelými nápadnmi a milým humorom :)

    OdpovědětVymazat
  8. Boziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Hepy Brzdej Tů Jů!

    OdpovědětVymazat
  9. Gratuluji :)
    Ty žabi mám na kancelářských sponkách :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeannette, v poslední době mám pocit, že barevné žáby nesmí chybět v žádné domácnosti ;-)

      Vymazat
  10. Ahoj Vivinko..
    Koukám,že těm našim společným "náhodičkám" ještě není konec:-)Přesně dnes má narozeniny i má pozemská andělka,kamarádka Maruška:-)Ke Tvým narozeninám Ti přeji hlavně hodně smíchu,pohody a lásky,bez které se nedá žít..Taky klidnou a veselou Duši,aby si se hezky starala o ten svůj roční bloček,ať je pořád tak úžasný,jako doposud a dělá Ti jen samou radost..
    Krásné narozeniny vám oběma a těším se na reportáž z oslavy:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Brigit,
      tvoje krásné přání si musím vytisknout a přilepit na nástěnku a budu ho každé ráno používat jako motivační cvičení. Děkuju moc! ;-)
      Marušku pozdravuj, a že si s ní na dálku ťukám Bohemkou ;-).

      Vymazat
  11. Milá Vivi, i já se přidávám k zástupu gratulantů a přeju tobě i tvému blogu všechno nejlepší.
    PS: Doufám, že se oslava s Marylin povedla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, oslava se povedla, když jsi na ní nechyběla ty! Děkuju za návštěvu i za přání. :-*

      Vymazat
  12. Gratulujem 8)
    kreatívna oslava 8D

    OdpovědětVymazat
  13. Máš dokonalej blog a neuvěřitelně osobitej - proto ti přeji mnoho dalších šťastných a produktivních roků :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, děkuju mockrát, ještě si tvoje slova asi 5x přečtu, nemůžu se jich nabažit ;-)

      Vymazat
  14. miluju kreativitu Tobě vlastní! gratuluju k úspěšnému roku, protože 447 pravidelných čtenářů, to je opravdu úspěch :) (snad se i mě poštěstí) a rozhodně není divu! díky za další pěkný článek...

    itsjustaboutfeelings-lalique.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Milá Vivi!

    Ty jsi mi ale ranní ptáče! Po oslavě vstáváš v sedm ráno, abys s námi sdílela úžasné narozeninové fotografie. :)

    Tvůj ViviVintage blog se za rok z bezbranného miminka stal osobností. Capká si vlastní cestou a křičí do světa skvělé nápady. Do dalších let mu přeji, ať pěkně prospívá a ať Ti přináší jen samou radost!

    Přemýšlela jsem, jakým dárkem bych Tobě i Tvému blogu udělala radost. Moc ráda bych Tě, Vivi, pozvala na procházku Paříže. Na takovou inspirativní procházku po nábřeží Seiny, při které se člověk usmívá, a vlastně neví proč. Je šťastný.

    A píská si třeba tuhle melodii:

    http://www.youtube.com/watch?v=NSPeqdHHz08

    Tak hezké narozeniny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Zuzi,
      prozradím ti sladké tajemství o přednastavených článcích. Článek vytvoříš den předem a druhý den si v klidu spíš, zatímco ostatní obdivují, jak už jsi v 7 hodin ráno aktivní a rozepsalá (nezaměňovat za "rozespalá") ;-).

      Děkuju ti za moc milé a originální přání. Doufám, že se můj blog brzy nedostane do puberty a nezačne s bouřlivou anarchií.

      S velkou chutí jsem si od tebe rozbalila nádherný dárek v podobě Gérarda Lenormana, kterému to se Zaz dokonale šlape. Ráda si tenhle song budu prozpěvovat, až spolu budeme hltat inspiraci podél Seiny. A večer si zapískáme pro změnu "Vanessu":

      http://www.youtube.com/watch?v=BgG6VvqWg60

      Těším se na to, milá Suzanne...Příští týden? Nebo příští rok? ;-)

      Vymazat
    2. Vivi,
      snad se nebudeš zlobit, když kvůli Tvým senzačním příspěvkům nebudu nařizovat budík na sedmou ranní. To by mě zabilo.

      Posílám ještě jeden malý dáreček. Šatičky, botičky - to je něco pro nás holčičky! A když jsou ve stylu Marilyn, jsou naprosto neodolatelné.
      http://www.elle.fr/Mode/Le-guide-shopping/Printemps-ete-2012/Revival-mode-Marilyn-attitude
      Hezkou neděli!

      Vymazat
  16. hahaha how pretty and funny pics!
    Greetings, Lona
    from Bless the Mess blog

    OdpovědětVymazat
  17. Anonymní12:19

    to je velká radost účastnit se tvojí oslavy, tvůj blog miluju a žádný pondělí ani čtvrtek bych si bez něj už nedovedla představit. rozdáváš nápady, úsměvy a jsi úplně jiná svým neopakovatelným způsobem. proto nejen tobě, ale i sobě přeju, aby tvůj blog nikdy neskončil a tvé nápady nikdy nedošly. vivat Vivi!!
    Simona

    OdpovědětVymazat
  18. to je vtipné! povedená oslava boo boo bee doo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "boo boo bee doo" - to musím začít používat ;-).
      Děkuju, zlatá jsi.

      Vymazat
  19. Gratulujem ..to je super ... milujem tvoj blog je tak krásny a pozitívny ...vždy sa tu zasmejem a prídem na iné myšlienky ...tak sa teším na ďalších plno rokou ...moc moc....
    Pekný narodeninový deň

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, mám velkou radost, děkuju ti. Myslím, že nás pár blogových let ještě určitě čeká. Během nich si tady já budu hrát a ty na svém blogu budeš vytvářet fotky, které mně osobně berou dech. Je nač se těšit, to je jasná věc -;)

      Vymazat
  20. Anonymní12:39

    Ten tvuj pejsanek je nejmilejsi psik co znam. Nadherna a srandovni oslava. G.

    OdpovědětVymazat
  21. Všechno nejlepší k narozeninám tvého milého blogu, Vivi! Oslava je parádní, pro mě ne tolik bublinek a víc dortu....Kennedy se asi fotit nechce, že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čáry, dostaneš tolik dortu, kolik se ho do tebe vejde a ještě ti zabalím do alobalu s sebou domů. Ale bublinkama ho musíš aspoň trošku zapít, aby ti šel lepší do krku ;-)).

      Vymazat
  22. Vivi, všechno nejlepší Tobě i tvému blogu!!! Tvé psaní mne nabíjí pozitivní energií, protože vždy od tebe odcházím s úsměvem :D Díky a těším se na další a další články ;)

    Zdravím <3
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eviku, tvoje úsměvy jsou mým hnacím motorem. Čím víc se mi tu budeš smát, tím víc já budu psát. :-*

      Vymazat
  23. K narozeninách přeji všechno nejlepší, snad takových oslav bude ještě spousta! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Milá Lucinko Vivinko :)
    Včera můj blog oslavil měsíc. Za tak krátkou dobu jsem stačila poznat blogy i blogerky, bez kterých už by to nešlo! :) Je to moc dobře, že jsi se "tehdy" rozhodla, stejně jako já se opět k blogu vrátila (snad po šesti letech :)). Chci Ti moc poděkovat, za všechny milé komentáře, které si tak často ráda pročítám a zároveň popřát, aby Tvůj blogísek těšil naše srdíčka ještě hooodně let a Tobě, Zlatíčko, hlavně to zdravíčko, štěstíčko, hodně lásky s Tvým mužem a úspěchův životě. Pusuju a objímám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi, milá Ann, takové zářivé slunéééčko sedmitečné, viď?! Děkuju ti mockrát, a až budeš zdravá, dáme si spolu nejen zázvorovou nebo bezinkovou limču, ale taky něco ostřejšího. Juch! ;-)

      Vymazat
  25. Krásné a nápadité :) Vše nejlepší!!!

    OdpovědětVymazat
  26. Vivi, velká gratulace a vše nejlepší!:-)

    OdpovědětVymazat
  27. Všetko najlepšie Vivi tebe a aj tomuto dokonalému blogu :)Prajem vám ešte veeľa čitateľov a nápady snáď priať nemusím, tie máte aj bez toho :D Je to obdivuhodné, za aký krátky čas si to tu dokázala tak dobre spraviť ;) Oslava je perfektná! :D

    OdpovědětVymazat
  28. Anonymní14:09

    Hepybrrzdeeejtůůjůůů!!!!
    trochu mě tahaji za oči ty přehozený i/y ve jméně Marylin (možná jsem blonďatější než Marilyn a nepochopila jsem, že to je vtip), ale jinak je tenhle blog nejněžnější pohlazení a pastva pro oči, dokonale skloubený vkus s nadsázkou, člověk tu najde všechno: humor, nostalgii, nápaditost, ženskost, hravost... voní to tu... Prostě good job!!
    G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá G., úplně nejbloňďatější jsem tady rozhodně já, protože se přiznám bez mučení, že se mi "yi" u Marilyn pletou už asi od 8 let. Trošku mě snad omlouvá, že knížku o ní dostanu dneska večer ke svým narozeninám a pak už si ta íčka budu pamatovat.
      A děkuju mockrát za krásný komentář. Bylo moc milé si tenhle slovní dárek od Tebe rozbalit.
      Pusu :-*

      Vymazat
  29. congrats on your one year blogiversary!
    can't wait to see what else you come up with :)
    xxx

    OdpovědětVymazat
  30. Vivi,
    i já dneska slavím narozeniny a můj blog bude mít taky brzy rok..-))
    Takže k Tvým narozeninám všechno nej nej nej a užij si to.:-)
    Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťo, děkuju za moc krásné přání k narozeninám a zároveň Ti k Tvému slavnému dni přeju moře zdraví a štěstí! Pak už jde všechno samo ;-).

      Vymazat
  31. Jsi zlatíčko. *zvedá sklenku vína k přípitku* :)
    A ta limonáda je bezvadná nejen zázvorová, ale i bezinková :))

    OdpovědětVymazat
  32. Jako vždy skvěléééé :) Vše nejlepší k narozeninááám :)

    OdpovědětVymazat
  33. všechno nejlepší k narozeninám! :))))

    OdpovědětVymazat
  34. Ou, to jsou událostě! V takovém případě Ti, milý blogu, musím popřát mnoho štěstí, zdraví, úspěchů, lásky a pohody do dalších let :) A ať se s Tebou má Vivi stále stejně skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  35. Milá Vivi, to že máš fajn blog už psát ani nebudu, opakuji ti to tady při každém tvém novém článku nejen já, ale i početná skupina tvých fanoušků (ano, ty máš své fanoušky, jako ta Merilyn). Ale ráda bych řekla, že nejen tvůj blog ale i ty jste mi v posledních pár měsících o trošku zpříjemnili žití a vždy se těším na nové setkání s tebou, byť jen prostřednictvým tvých článků a komentářů. Přeju ti mnoho a mnoho dalších let úspěšného blogování, ať tě neopouští inspirace a ať si to pořád tak užíváš jako teď.
    PS: Doufám, že plastiková Vivi dostala na oslavu nové šatičky i když nám je neukázala:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty mě tak krááásně rozmazluješ. Děkuju, mám velikánskou radost z každýho tvýho slova :-* Slibuju, že si ani na chvilku nezdřímnu na vavřínech.
      P.S. Kdepak, pořád běhá jak ji pánbůh stvořil :-x

      Vymazat
  36. Přeji tobě i blogu vše nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  37. Anonymní15:57

    Luci, na tvojí oslavě je zase velká legrace. Marilyn válí 8) Odpověď na hádanku proč je na polaroidových fotkách špatné y/i znám. Psal to ten pejsek. Kdy zajdeš na kaféčko?
    Soňa z tvojí rodný domoviny 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soňo, na kaféčko? Zase? Vždyť já už budu za chvíli úplně překofeinovaná. Tak zítra se stavím i s Tomíčkem, jo? ;-) No...hádanku jsi zas tak úplně neuhodla ;-)

      Vymazat
  38. milá zlatá, nejzlatější vivi! dík, že tu pro nás jsi, že spojuješ nové se starým a že nás nekonečně inspiruješ. dík, že jsi frikulín (free cool in) a že jsi před rokem vypustila do světa tohle tvoje pomyslné dítko! pořádně to oslav! feliz cumpleanos! :*

    OdpovědětVymazat
  39. Krásné fotky!! Vždycky je máš moc krásné a originální :-) No a samozřejmě vše nejlepší ;) !!

    OdpovědětVymazat
  40. je fajn vědět, že to někoho už rok baví a má pořád co psát! :)
    my máme samozřejmě pořád co číst a jsme za to rádi! :)

    vše nejlepší VIVI :) a hlavně mnoho tak krásných článků! :)

    OdpovědětVymazat
  41. vivinko, tak ještě podruhé jako reakce na tvé milé komentování! koukám, že tvorba těhle mužných přání probíhá úplně stejně a že reakce mužů je taky úplně stejná! pochlub se mi někde s tvými výtvory! :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuju za předešlý narozeninový komentář. Moc mě pobavil a potěšil.
      Co se týče "obálkových přání", tak s tebou úplně souhlasím a asi nás dvě nikdo u stojánku s přáníčkama od "Albi" neuvidí ;-). Tak jo, někdy se Ti pochlubím (fotky mám) ;-).

      Vymazat
  42. Jéé, to je tak skvělé:) mám ráda tvůj styl humoru a psaní. Ani se nedivim, že máš tolik členářů a že ti to tak jde. Tak přeju další, ještě úspěšnější roky:)

    OdpovědětVymazat
  43. Gratilace k prvním narozeninám tvého blogu a ty fotky s Marylin jsou super :-)

    OdpovědětVymazat
  44. Milá Vivi, Tvůj nevšední blog jsem objevila nedávno, ale už se považuji za pravidelného čtenáře. Vlastně bych měla mluvit v množném čísle. U ranní kávy, nad Tvými řádky, se spolu s manželem smějeme, škádlíme a bavíme. A tak i Tobě, Vivi, přejeme krásné dny a báječný narozeninový den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni,
      tak to je pro mě velká pocta a radost, že mi fandíte v páru. Když se potkaj dva sobi, tak se radost násobí, viď? ;-) Mockrát děkuju, a věřím, že můj blog povedu dál takovým způsobem, aby vám ráno u snídaně nezaskočilo ;-).
      Moc zdravím tebe i manžela. ;-)

      Vymazat
  45. no tak to ma tesi ze sa ti recepty tak pacia a hlavne ze expandujem az do ceskej republiky, haha. moj svojrazny styl pisania asi odradzuje pazrosov (to je myslene v dobrom, lebo aj ja som pazros, ja som pazrossky vodca vlastne) od toho aby sa oficialne pridali, aj ked sliedit chodia...aspon podla statistik :D

    OdpovědětVymazat
  46. Gratuluji !! K tobe chodim vzdy najisto se pobavit:D.....M*

    OdpovědětVymazat
  47. Anonymní18:28

    Gratluji k prvnímu roku a ať tu si ještě hodně dloudo.
    Protože totu máš super a tvé články jsou prostě čtivé. :D

    OdpovědětVymazat
  48. :D som sa posmiala

    a všetko najlepšie prajem!

    OdpovědětVymazat
  49. Gratuluju :) Marilyn miluju, takže super fotky:)

    OdpovědětVymazat
  50. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  51. Vivi, stručně a jasně - vše nejlepší k prvním narozeninám a přeju další a další oslavy! Moc ráda k tobě chodím pročítat články, vždy mi vykouzlíš úsměv - jak tvým povídáním, tak krásnými fotkami. Takže díky za ten nápad, že budeš blogovat:-)

    OdpovědětVymazat
  52. Milá Vivi i Luci,

    snad ode mě přijmete obě mé srdečné blahopřání! Že tohle báječné místo existuje už rok? Hanba mě bičuje, že tu s Vámi nejsem od začátku, ale hned při další volné chvíli se půjdu projít minulostí a proklikám se k začátkům, tak jako už několikrát! :-) Tolik mě totiž bavíte... Tak pevně věřím, že se tu budeme ještě nějaký čas takhle krásně potkávat. Takže pozvedám sklenku a až do dna, drahá! :-)

    P.S. Byla Vivi jediná, která se rozhodla oslavovat bez šatiček? :-)

    OdpovědětVymazat
  53. Hotová replika, jak z filmu "Někdo to rád horké", který mimo jiné, byl mou nejoblíbenější komedií. Ještě zapomněla zapět, tak to honem doháním za ní.Happy birthday tu jou- madmoiselle Vivi! I když se nemohu rovnat Marlyn, co se týče "sexepilu" a hlasovému rozsahu (zato jsem pravá blondýna), doufám, že tu ódu na Tvé oslavy od mé maličkosti přijmeš:-D

    OdpovědětVymazat
  54. Mila Vivi,
    vse nejlepsi k narozeninam Tobe i tvemu skvelemu blogu, jen nechapu jak jsem mohla
    chodit po svete a nemit ani tuseni o jeho existenci.Alespon me muze hrat u srdce,ze do toho druheho roku vykrocime bok po boku:)
    Auguri!!!!

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
  55. Hurá, hurááá, hurááá, tak přeji vše nej nej nej a do dalších roků co nejvíc krásných článečkůůůůůůů. Mám Tě ráda.

    OdpovědětVymazat
  56. Vivinko, to snad není možný! Teprve jeden rok! A já si bez tvých pondělních článků neumím život představit, i když je mnohdy čtu až v úterý (někdy i ve středu...)
    Gratuluji a přeji všechno nej do dalších společných let!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  57. Anonymní21:13

    Velmi mě těší, že nejsem jediná, která má doma ajťáka a sama umí sotva zapnout počítač :-D
    vše nejlepší k blogovým narozkám, ať ti to píše stále tak krásně jako doteď ;o)

    OdpovědětVymazat
  58. panejo!
    jsi nase nejoblibejnejsi blogerka, protoze vymyslis uplne ty nejlepsi posty na svete!
    vzdycky me to bavi cist, je to proste pecka!
    GRATULUJI K PRVNIMU ROKU NA BLOGU!
    Jsi vážně uzasna a jsme rády, ze muzeme bejt jednou z mnoha! :-)

    OdpovědětVymazat
  59. Vivi, miluju Tvůj blog a miluju Tebe! :) (snad si to přítel nevysvětlí nijak špatně ;))

    Ať si Tvůj blog čtu ještě za dalších několik desítek let, ať jsou tvé články pořád tak milé, ať mě hladí na duši a jsem tu pořád jako doma! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  60. Tvému blogu, ale i tobě, přeji mnoho úspěchů! =)

    OdpovědětVymazat
  61. Anonymní22:10

    Vivi, lepší oslavu jsme si tu nemohli přát. Přidávám se k zástupům gratulantů a těším se na další tvé blogové počínání. Obvykle komentář nepíšu a jen si tu s radostí čtu, ale tentokrát se sluší a patří, abych ti taky poblahopřála. Mirka (Sedlčany).

    OdpovědětVymazat
  62. přeju spoustu dalších úspěchů!:)

    OdpovědětVymazat
  63. Vivinko, všechno nejlepší k blogozeninám a ať s námi ještě dlouho vydržíš! Stejně ten čas ale letí...

    OdpovědětVymazat
  64. I tried to translate the page, could read what you are saying but did not get the captions! But I am sure they are funny! Hope you are having a wonderful day!
    -Jyoti
    Style-Delights Blog
    Let's Twitter Together
    Friend and Fan on Facebook

    OdpovědětVymazat
  65. Takže naše drahá Vivi a náš oblíbený Vintage blogu,

    gratuluji k ročním narozeninám. Jsem moc ráda, že tu jste (oba dva) a že nám všem zpříjemňujete několikrát týdně život a že nás oba motivujete se také radovat z maličkostí.

    Přeji blogu ještě mnoho mnoho let (jsem zvědavá, kdo přijde popřát příští rok:-) a další tisíce věrných čtenářů. A Vivi přeji pořád takovou radost ze života, krásné nápady, malůvky i fotečky.

    A velkou pusu na to:-)!

    OdpovědětVymazat
  66. Anonymní12:07

    Hrozně milé a nápadité. Do dalších let jen to nej přeje Ivča

    OdpovědětVymazat
  67. Krásné roční výročí!! a doufám, že bude těch let jen přibývat a nikdy tě nepřestane bavit psát, fotit a vymýšlet nové nápady, protože po každém tvém novém příspěvku mám hned lepší den! :))

    OdpovědětVymazat
  68. Tvému hravému, zábavnému a radostnému blogu přeju to nejlepší - Vivi s hlavou plnou úžasných nápadů. Krásný narozeninový den a díky za tvou návštěvu s milým komentářem :-)

    OdpovědětVymazat
  69. Přeju do dalších let spoustu pěkných a zábavných příspěvků.

    OdpovědětVymazat
  70. Jendovu postýlku? Jak to myslíš??? Postýlka je tchýně, stará 40 let. Nevím, jestli ji nebude chtít zpátky. Zeptám se, dáš mi mailovou adresu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ami, no po té narozeninové oslavě, která tady včera proběhla, se hodí jakákoliv postel (hlava bolí jako střep a je potřeba se z toho pořádně vyspat) ;-).

      Vymazat
  71. Moc vám všem děkuju za nejmilejší přání, jste báječní gratulanti. Těším se na další dlouhá a veselá léta s vámi ;-). Vivi

    OdpovědětVymazat
  72. Jen tak dál! Do nastávajícího roku spoustu svěžích inspirací i věrných followerů :)

    OdpovědětVymazat
  73. Milé a úžasné Vivince a jejímu blogu přeji do dalších let jen to nej! :) Hlavně pořád tak skvělou náladu, jakou mě vždy tvé články nakazí! :)

    OdpovědětVymazat
  74. gratuluju k jednomu roku a ať tě to baví i nadále. Rozhodně jesm si tvůj blog hodně oblíbila .)

    OdpovědětVymazat
  75. Anonymní7:59

    Mila Vivi !
    Pripojuji se s gratulaci, ses bajecna, uzasna a ctu te moc rada, clanky jsou super a fotecky a popisky nejlepsi a nejvtipnejsi, ses originalni a vtipna !!!
    Bez Vivi si uz zivot nedovedu predstaviti :) Mam te moc rada a preju hooodne ouspechu a dobrejch napadu !!!
    Tva ctenarka
    Michelle

    OdpovědětVymazat
  76. Gratluju ti k tomu roku blogování a ať ti to jde pořád tak dobře jako teď :) Líp už to totiž nejde.. :) Mám moc ráda tvoje články a tvůj styl psaní a vždy se těším na nový článek :))

    OdpovědětVymazat
  77. Jeej gratuľujem a nech ti to vydrží ešte dlho dlho. Keep up :)

    OdpovědětVymazat
  78. roztomilé ))) a blahopřeju k 1 roku! )

    http://deerwithorns.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj Vivi, srdečne gratulujem k tvojmu sviatku, tvoj blog je úplne úžasný a pozývam ťa na ten svoj úplne nový, ktorý som si vytvorila odpojením sa od blogu umenie žiť. Tak ak si rada chodila na návštevu do umenia žiť príjmi pozvanie a príď sa pozrieť aj sem http://biba-mylittleworld.blogspot.com/, budu tam recepty, tipy, moje umenie a iné veci ktoré mi robia v živote radosť.

    OdpovědětVymazat
  80. Gratuluji, moc hezký článek, přeju hodně dalších pravidelných čtenářů a pořád tak fajn články : ) http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  81. Anonymní22:57

    Milá Vivi díky ti!!!
    Jsi skvělá.
    Žaneta

    OdpovědětVymazat
  82. Opožděně, ale přece. Přeji vše nejlepší Vintage blogu, ať se daří stejně dobře, jako teď. Klidně i lépe, ale to už snad ani nejde :D.
    Fotky s Marilyn jsou úžasné, pobavily =).
    Mimochodem, tu zelenou žabičku někde doma mám, nosívala jsem ji s rolničkou na mobilu, hezké vzpomínky.

    OdpovědětVymazat
  83. DĚKUJU vám za neuvěřitelně milé a povzbuzující komentáře a blahopřání. Díky vám jsme měli - já i můj blog - opravdu úžasné narozeniny. V pondělí zase na napsanou se těší Vivi ;-)

    OdpovědětVymazat
  84. Trochu opožděně, ale Gratuluji!! :)
    Moc pěkný článek a vtipně upravené obrázky, nejvíc se mi asi líbilo rozhodnutí ohledně šatů :D
    Jinak děkuji moc za krásný komentář na mém blogu. Opravdu mě moc potěšil, ať se ti dál daří. Stávám se tvým novým čtenářem :)

    OdpovědětVymazat
  85. COOL INSPIRATIONS, GREAT BLOG
    http://aprettylife13.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  86. Tak moc blahopřeji! Sice opožděně, ale snad to taky platí.
    Ta skládačka s Marylin/Marilyn je bezvadná.)!

    OdpovědětVymazat
  87. Anonymní18:00

    Nebyl tu čtvrtek :)))

    OdpovědětVymazat
  88. Ať se ti daří stejně,jako do teď! :)

    OdpovědětVymazat
  89. Gratuluji moc moc :)))) to je docela mazec jak ten čas leti, ten rok nekdy uplyne, ani se nenadějem ... preju tvemu vitageblogu je to nej, dalsi krasny rok, at se daři :))))

    OdpovědětVymazat
  90. Milá Vivi, přidávám se k zástupu gratulantů a doufám, že podobný důvod k oslavě se bude ješté mockrát opakovat ;-) Bebe
    PS: Tomík je velice milučký na té fotce :-)

    OdpovědětVymazat
  91. Tak to moc gratuluji! :) ZA rok tak strášně moc oblíbená? To je krásný :) Já mám pět čtenářů (včetně tebe, děkuju :)), snad jich bude brzy více :)) Gratuluji jestě jednou! :)

    OdpovědětVymazat
  92. I really like vintage stuff too :)
    Congratulations!
    xx
    Iza
    http://vintageiz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  93. Na blogu som prvý raz :) páči sa mi! Všetko najlepšie a veľa úspechov, určite sa ešte stavím ;) dúfam že aj Ty na tom mojom.

    OdpovědětVymazat
  94. Anonymní13:53

    Gratulujem k výročiu! Na blogu je super a dúfam že ti vydrží minimálne ďalších 12 mesiacov:)

    OdpovědětVymazat
  95. jéé,to je tak milý :) všechno nejlepší! :)
    tobě Vivi i blogu přeji hodně úspěchů a at tu s námi vydržíš ještě hezkou řádku let :)

    OdpovědětVymazat
  96. Uá, jaktože jsem tvůj blog objevila až teď?? Je supr :D

    A všechno nejlepší k blogonarozeninám :)

    OdpovědětVymazat
  97. Anonymní9:11

    všechno nejlepší k narozeninám¨! :) věřím, že marilyn určitě smysl pro humor měla..ale stejně jí asi stačilo hlavně to, že byla krásná :) :D
    i když, její komediální talent nezapírám :D


    http://thisisworldofzoe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  98. všechno nej k narozeninám, tvůj blog, tenhle článek, všechny ostatní...prostě fantazie! jsi skvělá Vivi :)

    OdpovědětVymazat
  99. Všechno nejlepší k narozeninám!!! Za ten rok si vytvořila dokonalý blog, který si právem zaslouží tolik čtenářů a podle mě by jich měl mít tak šestkrát víc..a to minimálně :) Pokračuj dál, tvůj blog miluju!

    OdpovědětVymazat
  100. vše nej k narozkám a přeju ti spoustu a spoustu čtenářů - tvůj blog je opravdu super =))

    OdpovědětVymazat
  101. Anonymní22:14

    Sice opožděně, ale i tak všechno nejlepší! :) :* Doufám, že si tvůj blog budu moct číst ještě nějaký ten rok :)

    OdpovědětVymazat
  102. Ta koláž je vtipná :D Moc hezký blog.

    OdpovědětVymazat