14.6.12

Krabička krásy

Viděla jsem ji na tolika blozích, v tolika obchodech, tolik lidí o ní mluvilo...a tak jsem nakonec podlehla i já voňavému vábení jménem Ziaja. Začalo to jedním krémem, pak dalším, pak peelingem, pak tělovým máslem a můj arzenál čítá k dnešnímu dni 9 výrobků. Není divu, když se tu tak příjemně skamarádila skvělá cena (až překvapivě nízká) s kvalitou (až překvapivě vysokou).
Vybrala jsem pro vás tři kousky od Ziaji - moje favority. Olivový balzám na rty by se jedl (a bůh ví, že jsem to zkoušela)! Jeho vůně mě přenáší do země, která je rájem pláží, oliv, vína, kde se jí aglio olio e peperoncino a kde obědová siesta trvá klidně i půl dne. Ano, tenhle jemňoučký balzám na rty voní jako Itálie. Zeptejte se mě, co jsou to vysušený, popraskaný rty bez lesku a buďte si jistí, že já vám na to neodpovím. Já to nevím ;-).
Malému růžovému pokladu se oficiálně říká "peeling růžové máslo". Hladký dekolt, hladká tvář, chybí už jen svatozář! Nemusíte mi věřit, můžete pochybovat, ale ve vašem nákupním košíku by se tenhle pomocník pro odstranění nežádoucností (jaktěživa bych na svým blogu nepoužila slova jako "zrohovatělá kůže") ;-) objevit měl.
A na závěr jsem si nechala dort (tomu se totiž nedá říkat jen "třešnička") - seznamte se s kakaovým tělovým máslem. Byla to láska na první pomazání (ještěže né na to poslední). Voněl! Voněl jako to nejhříšnější čokoládový pokušení. Jako nugát, jako oříšky v kakaovém krému, jako maminčin pravý čokoládový dort se ždibíčkem crème brûlée...tak jsem se s ním namazala a...Od tý doby jsme pořád spolu. Ptáte se, jestli až navěky? ...Uvidíme. ;-)


První fotka zleva: každá správná kočka ví, že balzámek od Ziaji rty nejlíp zkrášlí, vyživí.
Druhá fotka: co k ní říct ... snad jen: DÍKY DÍKY španělským dobyvatelům, kteří přivezli v 16. století po bitvách do Španělska kromě drahokamů i kakaový boby!

Vivi podpis

119 komentářů:

  1. Vivi, tímto článkem jsi mi připomněla, že jsem kakaové máslo v podobě krému také měla kdysi doma:) A musím říct, že voněl opravdu kakaově. Milá vzpomínka. Říkáš v Glóbusu, jo? :D Že bych si běžela nakoupit ... Děkuji a pěkný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťo, to je přesně ono - už třetí krém od Ziaji mi připomněl krém, který jsem používala před léty nebo který jsem znala z dětství. Možná je to skrytý "Ziaja tajemství", že lidem dokážou připomínat dřívější časy. Asi ;-).

      Vymazat
  2. Milá Vivi, tuhle značku znám a kupuji si od nich olivový krém na obličej a kakaový krém na tělo = neznám lepší krémy vážně a když si vezmu jak jsou ty jejich výrobky levné tak nechápu :) super článek ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pandi, tady je vidět, že né všechno levný musí být špatný (a né všechno drahý je skvělý). Jo a ten olivový krém mám taky: http://www.vintageblog.cz/2012/04/nakonec-to-vzdycky-skonci-ve-vane.html

      Vymazat
  3. Milá Viv, když už o tom píšeš i ty, tak já opět něco ze Ziaji vyzkouším. :) Ten balzám zní dobře a nejvíc mě dostala fotka balzámu a kočičky, to je něco pro milovnici koček jako jsem já. A věřím, že po těchto výrobcích jsi určitě krásnější než před tím. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, tak to jsem móc ráda, že jsem se ti trefila do vkusu, kočko ;-).

      Vymazat
  4. Drahá Vivi, olivový balzámek je prostě skvost, mám ho doma a je to můj miláček :-) Tak jsem ráda, že i tobě vyhovuje :-) No a Ziaja je prostě skvělá! Já tuhle znašku používám přes 5 let a tak moc nechápu ten "boom" :-)
    Snad i další výrobky od Ziaja ti budou vyhovovat stejně jako mě. Přeji ti krásný den! :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď, viď? Aspoň je vidět, že si nevymejšlim ;-). Páni, fakt už ji používáš tak dlouho? Tak to klobouk dolů, já jsem teprve nováček, ale jak se znám, v množství výrobků tě brzy doženu ;-)

      Vymazat
    2. Taky jsem Ziaju objevila už dávno :-). Nejraději od nich mám intimní gely, za tu cenu špičkové.

      Vymazat
  5. Ziaje jsem taky podlehla, i když v mé kosmetické výbavě zatím přistály jiné věci, nejsem s nimi o nic méně spokojená, ale být navýsost spokojená jako naše Vivi je stejně vidina, která mě až do pořízení další voňavé krabičky bude varovně blikat v hlavě. A díky bohu, že mě tyhle zázraky neošidí o pořízení nových plavek, ale bude stačit, když párkrát nezajdu na zmrzlinu (nebo se hold nechám pozvat). A v ochutnávání lákavých kosmetických zlepšováků nejsi sama, mé kakaové máslo Balea ale nechutnalo vůbec tak dobře, jak voní.
    Přeji krásný den a děkuji Ti za písničku! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teri, ty si zasloužíš písničku každý den a každodenní pozvání na zmrzlinu jakbysmet ;-).

      Vymazat
  6. Milá Lucinko ,
    Taky jsem o tomto kosmetickém zázraku pořád někde četla , ale nepodlehla jsme ...
    Ale když už i ty , tak to musím přidat alespoň jednu věcičku od Ziaji na svůj papírek v peněžence ( abych náhodou ty skvělé tipy k nákupu - většinou od tebe :)) nezapomněla ...
    A jsem ráda , že nejsem jediný ťuňťa , který ochutnává své kosmetické zázraky ... :))

    PS : Globus ?? - ten sem měla ráda když jsem byla malá , protože to byla jediná " věc " , kterou jsem znala na stejné začáteční písmeno jako moje jméno :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PSS : Páni Lucinko , teď jsem ještě zahlídla že ti zbýva ještě jeden čtenář do 1000 !!! :) Tak to ti gratuluju předem , zasloužíš si to !!! :)

      Vymazat
    2. Gabulko, mockrát děkuju, jsi zlatá! Gratulaci s radostí přijímám a pomyslně si s tebou připíjím šampáněm ;-). Gábi, určitě zkus to kakaové máslo - je to lahůdka za pár kaček a sázím se, že budeš nejvoňavější tanečnice široko daleko! :-P

      Vymazat
    3. Lucinko ,
      Ano , Já ještě " rychlýma špuntama " :P :D
      Ano , musím ho zkusit to si piš !!! :))

      Vymazat
    4. Gábi, to jsem to vyvedla! Šampaňský mažeme ze seznamu a vystačíme si s rozpustným vitamínem Cé ;-).
      P.S. Jsi moc moc milá!

      Vymazat
    5. Lucinko,
      Neomlouvej se , já už si připila nechtěně samozřejmě :) Šampáněm už v sedmi letech - a moc mi nechutnalo :)))

      P.S. Ty víc ! :)

      Vymazat
    6. No teda! Ty jedna hříšnice! Nerada to říkám, ale trošičku jsem tě předběhla. Mě našla mamka ve čtyřech letech pod stolem s flaškou piva.
      P.S. Né, ty víc! :-DD

      Vymazat
    7. :)
      Ale , Ale - taky hříšnice ? :)

      P.S. Néééénéé , ty víc :D :) :*

      Vymazat
  7. Ahoj Vivi, tak zatím jsem na tuto značku nenarazila asi, ale až ji někde uvidím, zejména ten olivový krémíček vyzkouším! Hmmmm!!! A když už to žerou i kočky... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Binn, miláčku, my kočky to nežereme, nýbrž se tím krášlíme, že ano? ;-))

      Vymazat
  8. lásku ke kakaovému tělovému máslu od Ziaja máme společnou:-) dlouho jsem váhala, nakonec jsem nevydržela.... škoda, že ale tak rychle mizí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď, že fakt dokonale voní!? ;-) Já se těším, až ho budu používat v zimě, protože to jsem úplně lačná po čoko-vanilko-oříškových vůních. Taková vánoční siesta se Ziajou. I když...to je ještě hodně daleko ;-).

      Vymazat
  9. Kakaové máslo? Patlat to na sebe a nesníst? To asi nezvládnu. Měla jsem čokoládový peeling a sprchový gel a oboje jsem musela ochutnat:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jaké to bylo, dalo se to? :-)

      Vymazat
    2. Já ochutnávám dost často svojí kosmetiku (pšššt!), omylem samozřejmě ;-). Kakaový máslo od Ziaji nechutná tak zle, jak by se dalo čekat, ale Orionka nebo Milka to přece jen není ;-).

      Vymazat
    3. Bohužel nedalo, krásně to vonělo, ale na chuť to bylo jen mýdlo:/

      Vymazat
  10. Anonymní10:31

    Tak skvěle psát i o blbostech umíš jen ty :)).Ziaja mě přesvědčila až ve tvém podání.Ten olivový balzám si jdu koupit hned po práci!!!!!!!!!!!!!!!!! M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. M., tak ať se ti patlátko mooooc líbí (nejmíň tak jako mně) ;-).

      Vymazat
    2. Anonymní22:40

      Jak jsem řekla,tak jsem udělala a po práci jsem si došla koupit olivový balzám. Ty si nekecala! Pořád ho musim očichávat a tak ti chci poděkovat za typ! Zítra jdu pro kakaové máslo!!!!!!! M.

      Vymazat
  11. Milá Vivi, konečně jedna originální a opravdu přesvědčivá recenze na Ziaju! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji, pokud se mi bude dávat nějaký metál, byla bych ráda za zlatý...:-)

      Vymazat
  12. Anonymní11:24

    Cítím kolem sebe čokoládu! Vivi, Ty jsi to tak krásně popsala, že si snad jdu dolů pro horkou čokoládu .. O této značce jsem už taky hodně načetla - jediné, co mě pořád drží stranou, je to Polsko :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ally, s tou čokoládou je to výbornej nápad!
      Abych byla upřímná, já se držím co nejdál hlavně od Číny a pak už to zas tak neřeším. Z Polska hlavně nééé jídlo; Ziaja napravila Polákům reputaci. ;-)

      Vymazat
    2. Anonymní12:26

      V tom případě po ní kouknu a něco zkusím :)

      Vymazat
  13. :O zas umieram keď to vidím to kakaové máslo ach jaj to musím mať :)) aj ten peeling vyzerá skvelo ďakujem za super článok :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kakaový máslo tě postaví zase na nohy! Děkuju já tobě ;-)

      Vymazat
  14. Já to vůbec neznám, já jsem zatím jen holka L'OCCITANE-ová. A to leze do peněz:)
    Ale nevím, nevím, Vivi, jeslti můžu věřit tvému doporučení. Jistě že máš krásné vláčné rty a dekolt bohyně, ale podle mě to není způsobeno kosmetickou výbavou. Taková už prostě Vivi je.....:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem byla donedávna Ziajou neposkvrněná, ale to už je minulost ;-).
      Krásně, přímo nádherně si mě idealizuješ, moje milá! ;-)

      Vymazat
  15. Milá Vivi,
    ani nevíš, jak jsem ráda, žes tenhle článek napsala. Já ziaju používám už roky, mám ráda sprchový gel a taky hydratační krém, jen jsem si říkala jestli nejsem nějaká divná, takovou levnou kosmetiku. Ale vidím, že nejsem. A jestli jo, tak stejně jako ty. Díky díky díky. Krásný voňavý den. Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlatá Majko, tak to jsi mi udělala velkou radost, že jsme stejně divný! ;-) Ale ba né, na tom používat kvalitní kosmetiku není nic divnýho (a že je levná, to je jen její plus - a naše tím pádem taky, moje peněženka mě miluje, když sahám do regálu pro Ziaju) ;-)

      Vymazat
  16. these are very good treasures for the body dear! especially i love the cocoa one cream!^^ have a lovely day dear! kisses!:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Darling, yes, cocoa cream = necessity ;-).

      Vymazat
  17. O tejto značke počujem prvýkrát. Na Slovensko sa nedováža, v Belgicku nemám taký prehľad, no budem musieť navštíviť Česko, inak to už nepôjde. Po tomto článku nevyskúšať Ziaju? K poľským výrobkom mám tiež nedôveru, ale sama proti predsudkom bojujem, tak prečo nevyskúšať? Ten ružový píling, to bude ono... ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. možno musíš hľadať podľa čuchu..Ziaja je na Slovensku už nejaký ten rôčik ;)

      Vymazat
    2. Olivie, tak, dobře jsi to napsala - proti předsudkům je třeba bojovat. Věř mi, budeš odměněna skvělým kosmetickým hýčkáním. Už jsem to tu psala - podle mě Ziaja polským kolegům napravila reputaci ;-).


      Katuš, děkuju za poskytnutí důležitých informací!

      Vymazat
    3. Katuš, naozaj? Schválne sa poobzerám najbližšie, keď pôjdem domov. Ďakujem aj ja za info.

      Vymazat
  18. Milá Vivi nádhera,miluji voňavé kosmetické zázraky,ráda k nim přičichávám,ráda se jimi "patlám":-)a ještě radši je nakupuji!Skvělý tip na nákup!Děkuji ti!Michaela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, moc ráda jsem se ti trefila do tvého fajnšmekrovského nosánku ;-). Užij si nákupy!

      Vymazat
  19. vivi vivi, už som sa zľakla, kam sa podeli tvoje koláže a hľa! mačička je tam ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Ono to vypadá opravdu dobře :) No zkusím se po tom podívat a třeba něco pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  21. Taky jsem na několika blozích viděla spoustu chvály na tyto výrobky, ale mé nakupování na internetu není nijak živé :D. Proto, kdo ví, třeba se jednoho dne rozhodnu taky něco vyzkoušet. Podle tvého popisu vše vypadá dokonale.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rony, Ziaju si můžeš koupit i v drogérii nebo v obchoďácích, když ti e-shopy nepřirostly k srdci ;-). Vyzkoušíš a už nebudeš chtít jinak :-D

      Vymazat
  22. Zdravím Vivi :)
    Taky jsem to všude viděla, slyšela, ale ještě jsem si nic nepořídila. Ale uvidím, třeba jsi mě nalákala natolik, že si možná něco seženu :-) Pá ...

    OdpovědětVymazat
  23. Ziaja je skvělá a ty taky! :) ta fotka s kočičkou a ziaja výrobky je prostě best!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, Ziaja i já jsme hrozně rády chválený - děkuju ;-)

      Vymazat
  24. thanks for visitng my blog and leaving a comment! love ur blog and your cosmetics! Your cat is charming!
    xx
    Diana
    http://double-ganger.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. Jejda, zase mi něco uniklo, tuhle značku neznám. Kde se dá koupit? Vypadá to tak lákavě, ovšem právě díky tvému úžasnému popisu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, Ziaju koupíš na internetu, v drogériích atd. Já sama ji kupuju nejradši v obchoďáku v Globusu (mají ji v regálech s kosmetikou...jdi po čuchu...nemůžeš minout) ;-)

      Vymazat
  26. Anonymní15:34

    Vivinko, baví mě, že se nebojíš nám představovat drahé, ale i levné výrobky. Každý si vybere to své. Už jsem na tvé doporučení několikrát dala a byla jsem pokaždé nadšená. Proto máš mou bezmeznou důvěru a Zaju ráda vyzkouším. Mohu mít jedno smělé přání? Ty jsi taková fajnová slečna a máš vytříbený vkus a zajímaly by mě častější recenze na parfémy (Annick Goutal už díky tobě mám, ale chci další.). Měj krásně voňavé léto.
    Tvá věrná čtenárka Kamila, Brno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamilo, moc jsi mě svým komentářem potěšila. Mám radost, že se inspiruješ mými tipy, a že tě nezklamaly. Mám v plánu pár parfémových recenzí. Myslím, že se můžeš těšit ;-).

      Vymazat
  27. Dnes jsem si pořídila další Ziaja věcičku, takže s tebou ve všem na sto pro souhlasím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Á, no výborně! Já miluju lidi, který se mnou ve všem souhlasí ;-).

      Vymazat
  28. Milá Vivi, určitě vyzkoušej "kozu" - jejich denní i noční krém je prostě bezvadný (trochu dál bych se držela od odličovacího mléka, krém na ruce také nic úžasného, ale je fajn). Po nich je má pokožka opravdu krásná, nechápu, jak za pár korun dokáží udělat tooolik muziky. Jinak parádní článek, jako vždy ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Florinko, děkuju za pochvalu i za tipy. Koze jsem se zatím vyhýbala, používám ji od jiný značky, ale když mi ji doporučuje takový fajnšmekr jako jsi ty, tak příště po ní v Globíku určitě sáhnu. Jsem přece dítě zvídavý ;-) Díky moc!

      Vymazat
  29. Já "zíjám", kolik toho neznám! Ale Ziaju už díky Vivi ano. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, a já zase zíjám, co ty všechno nevymyslíš! ;-)

      Vymazat
  30. This is a great set of beauty products, thank you for sharing. I appreciate you visiting my blog, I just followed and hope to see you back.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thanks, darling. Keep in touch...of course ;-)

      Vymazat
  31. Milá Vivi -- moc velké díky za zajímavý tip na přírodní kosmetiku. :o) Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, je mi potěšením, že jsem tě mohla inšpírovat ;-)

      Vymazat
  32. ah! zase si ma pobavila :D cele dobre!

    OdpovědětVymazat
  33. Nice collection of cosmetics! And great photos!
    -Che

    style-che.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  34. na mě čekala láska u Ziaji v jejich pomerančovém sprcháči, okurkovém krém na obličej a kakaovém krémíku na ruce! ♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha!!! Cože? To ještě nemám!!!!!!! Děkuju za tipy ;-)

      Vymazat
  35. Vuvinko ty bys mohla psát pozitivní recenze na cokoliv a být za to královsky placená. Vsadím se, že teď bude Ziaja na krámech v ČR a SR nedostatkovým zbožím!:-D Moc fajn je i jednoduchý design obalů, ale ty perly, ty zbožňuju! Měj se hezky, paa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sharko, vnukla jsi mi výbornou myšlenku, protože se mi moc líbí to slovní spojení "královsky placená". Že mě to nenapadlo dřív?! :-)) Perly, viď, to je paráda ;-)

      Vymazat
  36. Milá Vivi,
    máš úžasnou schopnost lidi nalákat na úplně cokoliv, vždycky, když přečtu nějaký Tvůj článek, jenom tajně toužím po tom všem, o čem píšeš, a je skutečně opravdu jedno, jestli se jedná o děravý fusekle nebo luxusní kosmetiku.
    Takže teď jdu vzdychat nad krabicí plnou pokladů a plánovat výlet do Glóbusu :D :).
    Měj se :)
    Juno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi zlatíčko. Směju se "vod ucha k uchu". :-D A víš, že s těma děravýma fuseklema to neni špatnej nápad - pár jich doma mám, možná by se daly slušně zpeněžit ;).

      Vymazat
  37. Ano Vivi ! Na Hody přijeď ! Budu moc ráda !! :)) Můžeš dojet tenhle víkend a nebo příští rok ! Pozívám Tě ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juchuchů! Ty jsi zlatíčko! Koláče, kroje - to si dám líbit. Ale až příští rok, tenhle víkend se budu léčit z bolení v krku. Pusu :-*

      Vymazat
  38. U kamaradky jsem si vzdy pujcovala krem na oblicej a nemuzu si ho vynachvalit. je to neco

    OdpovědětVymazat
  39. vsehcno mam! vsehcno miluji! Ziaja! juh!

    OdpovědětVymazat
  40. Hmm, tak jsem znova prolétla článek a pročetla komentáře a jdu si taky něco od Ziaji koupit:)))

    OdpovědětVymazat
  41. Vivi, Ty už taky začínáš s kosmetikou? Sakra! Já jsem přeci na BIO, nemůžu to porušit jen kvůli tomu, že ta čokoláda voní i přes ten počítač:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, tak to jsou silná slova, že začínám s kosmetikou ;-). Kosmetika je můj životní elán, ale to už sis tu musela dávno všimnout ;-). Ziaja je přírodní, takže se svým biochoutkám nijak nezpronevěříš ;-).

      Vymazat
  42. Vivi, moc děkuji za krásný komentář. Samozřejmě se budu snažit, aby blog působil dobře a zajímavě, něco jiného, co se liší od ostatních... Díky za rady, už se na to chystám :-)
    Zdraví tě Petrushez ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petí, nemáš zač. Když vím, ráda poradím ;-)

      Vymazat
  43. Olivový balzám na rty??? Musím mít!! Jak jsem bez něčeho takového mohla existovat?:-)))

    OdpovědětVymazat
  44. Vivi, díky díky díky! To je přesně to co pořád hledám a jestli to FÁKT funguje (nemohu ti nevěřit) tak hned v další nákupu mám výrobky této značky též v košíku :) Já mám vyzkoušený odličovač očí dvojfázový a už vím, že budu kupovat další. Má jemná modrá očička jsou spokojená :)

    Hezký víkend a moc moc zdravím
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eví, sázím svoje nový tenisky, že budeš moc spokojená. Zdravím tě i tvoje očička :-D

      Vymazat
  45. nice stuff!!! the cat is adorable!

    xo,Carla
    misscarlaviolet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  46. Vivi, tak už se hlásím s první recenzí :)

    OdpovědětVymazat
  47. Já mám od této značky zatím tři věci a jsem zvědavá, kam to bude pokračovat... :D
    Ela

    OdpovědětVymazat
  48. děkuju za krásnej komentář na blogu .-) moc mě potěšil...já ještě od této značky nic nemám, ale všude vidím samé dobré recenze a tak to dlouho nevydržím a taky si něco pořídím :-) ta kočička je roztomilá

    OdpovědětVymazat
  49. zatiaľ ešte nič tejto značky nemám odskúšané, ale po tomto tvojom príspevku vážne začínam uvažovať, že niečo skúsim, /keďže je to pre kočky/ :)))

    OdpovědětVymazat
  50. Moc vám všem děkuju za supr čupr komentáře. Víkendovou pusu vám posílá Vivi.

    OdpovědětVymazat
  51. Ziaja je skvělá, mám od ní oční krém z ozí řady a nemohu si ho vynachválit, po bigádě vyrazím na lov! ;)

    OdpovědětVymazat
  52. Vivinko, díky tobě mám teď chuť na šálek horkého kakaa:-) To máslíčko musí být úžasné, ráda bych ho vyzkoušela:-)

    OdpovědětVymazat
  53. Jehe, čtu o téhle značce na každém internetovém kroku, u nás jsem na ni překvapeně koukala za výlohou nějaké zapadlé drogerie beze jména :D tak si říkám, že až mi dojde nějaký krém, tak si tam na něj skočím (protože mám v nemilém zvyku si krémy hromadit a to je pak nemůžu vypatlat do konce mládí :D). Děkuju za nadchávací článek :D to kakao zní lááákavě :)

    OdpovědětVymazat
  54. hmm the cocoa cream look reall nice..
    Nice blog
    I am following u now

    http://wemakeupblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Vivi :) to kakaove maslo vyzera dobre :)
    Zapojte sa prosím do mojej giveaway o kozmetickú tašku od Benefit

    http://dorota-art.blogspot.sk/2012/06/giveaway-o-kozmeticku-tasku-od-benefit.html

    Vivi, mohla by si moju giveaway spomenúť tu na tvojom blogu? Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
  56. Super fotky (zatisi teda :D) . O teto kosmetice jsem uz dlouho uvazovala a po tvem clanku asi pujdu hned v pondeli do kramu a koupim si ji. Moc dekuji za inspiraci. Mas krasny blog :))

    Fashionpuding.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  57. that really look interesntig!! and the smell must be delicious!

    www.meryswardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  58. Vivinko, i já Ziaju považuju za poklad... super výrobky za úžasné ceny, tomu se prostě nedá odolat :)

    OdpovědětVymazat
  59. Děkuju všem za krásný komentáře! :-***

    OdpovědětVymazat
  60. Drahá, Vivi!

    děkuji za skvělý článek. Navnadila jsi mě. No a jak jinak, neodolala jsem a hned po práci jsem se vydala pro kakaové tělové máslo a nelituji. Je skvělé a dělalo mi společnost celý víkend. Děkuji za tip! :-) Leafy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Leafy, tak to jsem nadšená, že nevoním po božské čokoládě sama ;-). Děkuju za důvěru. :-**

      Vymazat
  61. ja som sirsi sortiment Ziaji objavila u nas v hl. meste, ale kedze byvam niekolko desiatok km od neho a v casovom "presse" som si nestihla premysliet, co by som si zobrala, mozem rozmyslat teraz...u nas dostat len par okukanych kuskov...len lutujem, ze ten krem na ruky som si bez rozmyslu nezobrala...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, Ziaja na tebe určitě počká a až se zase dostaneš do města, uděláš si zásobičku ;-). Děkuju za tvou milou návštěvu u mě!

      Vymazat
  62. Anonymní22:02

    Kuk. Len tak som sem nazrela a zacina ma to bavit. Pridem zas. Podobka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaj, tak to som natešená, zlatá jsi, ďakujem a príď kedykoľvek ;-)))
      Vivi

      Vymazat
  63. Super recenze .. Prostě to jak píšeš ,v to je úchvatný ...

    OdpovědětVymazat
  64. Haha mačka veľmi ma rozosmiala! Som si istá, že kakaové telové maslo voní nádherne ako aj vyzerá ;)

    Pozdrav!

    http://sunandsany.blogspot.com

    OdpovědětVymazat