11.10.12

Proč je moje pleť zase zdravá

Když se ve světě příběhů objevil Malý princ, působil svou nezáludnou čistotou, dětskou upřímností a dospěláckou přemýšlivostí jako zjevení. A ve světě kosmetiky na mě zase působí jako zjevení značka Dr. Hauschka. Stačilo v jejich soutěži vyhrát meduňkový krém, přečíst si jejich knížku "Probuďte svou krásu" a lítám v tom až po uši. Stejně jako Malý princ miloval svou květinu a staral se o ostatní bytosti, tak miluje Dr. Hauschka přírodu a v souladu s ní se stará o všechny možný pleťový neduhy. Jak se postaral o ten můj, to vám za chvíli prozradím.
Mám smíšenou pleť, která sice dokáže být naprosto bezproblémová, ale taky mi dovede vracet i s úroky každý prohřešek, který proti ní (i když já to nemyslím špatně) spáchám. Jako nedávno - málo spánku, málo vzduchu, málo vody. Zato moře práce, spousta chilli a čokolády s oříšky. Moje naštvaná pleť se začala tvářit unaveně, nezdravě bledě a jestli byly pupínky? To víte, že jo.
Tak jsem sáhla po malý plechový krabičce - testovací sadě od Dr. Hauschka. Krabička se tváří docela nenápadně, ale po otevření se na vás povzbudivě usměje mini balení 6 přípravků Dr. Hauschka. Testovací (nebo taky cestovní) sada existuje v různých variantách - já mám tu, která je cílená na mou smíšenou pleť. Pod fotkama (jé, já se zase vyřádila) najdete podrobnější informace, jak mi jednotliví kosmetičtí válečníci pomáhali vyhrát boj se zbídačenou pletí.
Není pohádka jako pohádka, není princ jako princ a není kosmetika jako kosmetika. Malý princ je zkrátka jen jeden a značka Dr. Hauschka taky. Vyzbrojena vzácnými oleji a esencemi moji pleť vytáhla z maléru. Takže, Ježíšku, pochopil jsi, že budu nutně potřebovat velká balení, viď?

Zleva: v pozadí knížka Dr. Hauschka "Probuďte svou krásu", v popředí leporelo z knížky Malý princ a všech 6 voňavých mini přípravků - čistící krém, tonikum Special, regulační olejíček. Dál v testovací sadě čeká napařovací lázeň, čistící maska a v neposlední řadě revitalizační pleťová maska
 
O napařovací lázeň si Ježíškovi psát nebudu; se znám, že bych nenapařovala. Ale na masky jsem zatížená, zvlášť pokud je spolu s nima dodávána horká koupel, vanilkový svíčky a Stevie Wonder (ovšem ten jedině v gramofonu, protože nemáme příliš velkou vanu a navíc v posledních letech dost ztloustnul).


Když princ vykopával semena baobabů, narazil na opravdový poklad - čistící masku Dr. Hauschka. Taky asi začnu zahradničit, nikdy nevíte, co můžete v zemi objevit. 

Čistící krém Dr. Hauschka - zpočátku se tváří jako peeling, ale od peelingový hrubosti má na hony daleko. Obličej poctivě zbaví všech lumpáren, který se na něj za celý den nebo přes noc nachytaly (používá se každý ráno a večer). Konzistence je krémově mandlová a jeho jemný "vtiskávání" do pokožky je příjemně voňavý rituál. Je cítit po heřmánku, měsíčku a třezalce a dokonce jsem v něm objevila i vůni svařenýho vína (i když možná se spíš linula z hrnku stojícího na umyvadle...víte, já na podzim hrozně ráda mlsám svařák).
Pleťové tonikum Special - nepředstavujte si, že si s ním budete drhnout obličej jako s běžnými toniky. Ne ne ne. Pokud jste použili "Čistící krém", žádný dočisťování už není potřeba. Tonikum Special budete zase vtiskávat do pokožky, která se vám odmění tím, že záhy začne být zklidněná a zhojená. Velký balení je s pumpičkou, takže si pár "doušků" stříknete přímo na tvář; mně nezbylo než neohrabaně nanášet z mini lahvičky.
Regulační pleťový olej - snažím se nebýt předpojatá, ale u pleťovýho oleje jsem zkrátka předsudky měla. Že budu mastná, a že se budu lesknout jako zrcátkový prasátko, a že se mi budou ostatní děti smát. Tak jsem ho rychle vyzkoušela, abych už to měla za sebou. Nanesla jsem na pleť v obavách jen trošičku, pár kapek a rozetřela do tenoučký vrstvy. Nesmí se používat na noc, takže procedura se odehrávala ráno, za hlasitýho zpěvu a popíjení kávy (mám všelijaký rituály, no) a hlavně před nanesením lehce tónujícího BB krému od Maybelline, který je sám o sobě docela lesklý. Že to nemůže vyjít, jsem si byla jistá. Jenže moje pleť vypadala tak zdravě, jemně a zářivě, že jsem z toho překvapení měla otevřenou pusu půl dne (čímž jsem si, uznávám, dost zkazila "imič"). Takže tady je moje resume - nenaolejuje-li tě Julie, naolejuji Julii já a to sice regulačním olejem Dr. Hauschka!

P.S.: doufám, že jste byli šikovní a trpěliví a všechno přečetli. Pro jistotu ale bude další článek pro nenáruživý čtenáře - příště pokrátím, co se dá. ;-)
Vivi podpis

106 komentářů:

  1. Takže tahle pohádka dobře dopadla :)
    A celýho Stevieho Wondera bych do vany taky nepustila, jen si ho občas zpívám (mám nejraději Higher Ground :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristýnko, perfektní vkus, H. Ground mi v koupelně hraje hodně často! ;-)

      Vymazat
  2. Moje milá Vivi, opět krásný článek a tip na fajnové přírodní výrobky! Jak jen ty to děláš, že to všechno tak hezky zvládáš! A nejlepší je jazykolam na konci :-) Přeji ti krásný čtvrtek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evelin, všechno tak hezky nezvládám - třeba jazykolam nedokážu říct dvakrát rychle za sebou ;-).

      Vymazat
  3. Wondera ve vaně bych taky nechtěla Vivi :)) Ale posloucham moc rada u koupani treba Ninu Simone nebo Louise Armstronga :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nina a Louis - to jsou moji nejlepší přátelé ;-).

      Vymazat
  4. Anonymní8:25

    Jak dlouho ti prosím sadička vydržela? Krásný článek,usmívám se u něj jak měsíček na hnoji:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Měsíčkovské" úsměvy mám nejradši, děkuju ;-).
      Sada mi vydržela přibližně dva týdny, revitalizační pleťovou masku (kterou jsem používala jednou týdně) ještě pořád mám. Je to moc príma, protože díky sadě se dá vyzkoušet víc přípravků a člověk se pak může rozhodnout, který si koupí ve velkým balení (ideálně všechny ;-)).

      Vymazat
  5. Tak také čosi by som na svoj ksichtík potrebovala aj ja. No pri pohľade na ceny spomínaných výrobkov som zostala zaskočená, no bude to asi tým, že starostlivosť o svoju pleť flákam a používam lacnejšie alternatívy. Asi preto mám pleť v takom stave akom je :-( Ináč prínosný článok, donútil ma zamyslieť sa nad sebou :-D Pekný deň, natália

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Natália, chápu. Ona totiž drahá kosmetika ani náhodou nemusí být taky dobrá. Já už sto let používám na oči tužtičku "koh-i-noor", kterou nedávno zdražili z 8,- na 12,- ;-) a vážně ji zatím nepředčila žádná jiná tužka od prestižních značek.
      Na druhou stranu pokud je kosmetika cenově dražší proto, že je skutečně kvalitní a účinná (a né proto, že se v ceně odráží jenom náklady na marketing), tak se investice do ní vyplatí.
      Taky si radši koupím bio celozrný špagety za 50,- namísto špaget z Penny Marketu za 15,-, protože si na těch prvních zdravě smlsnu a zasytím se na půl dne. Já vím, že to je zvláštní příměr, ale nic jinýho mě nenapadlo ;-).
      U téhle testovací sadičky je fajn, že člověk může vyzkoušet několik přípravků najednou za cenu okolo 400,- a zjistit, jestli je to pro jeho pleť opravdu takový zázrak. Pro mě to zázrak byl, a proto říkám - spravedlnost existuje :-D.

      Vymazat
  6. Já mám dlouhé články plné krásných slov a úsměvů moc ráda, takže jsem samozřejmě dočetla až do konce...Kdybych teď nemusela investovat fůru peněz do učebnic, hned bych si nějaký kosmetický zázrak od Dr. Hauschka také pořídila. Musím poprosit toho Ježíška!! :))
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sári, jasnačka, Ježíšek to jistí! ;-)

      Vymazat
  7. Super článek, poslední dobu mám celkem problémy s pletí a navíc mám hodně citlivou kůži. Ale tohle zní skvěle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak já ti rozumím, drahá Nikol! ;-)

      Vymazat
  8. Milá Vivi, pripravila si mi ďalšie skvelé čítanie k rannej kávičke, ďakujem! Dr. Hauschka som ešte neskúšala, vlastne, po veľmi zlej skúsenosti s pleťovou kozmetikou od Manufactury som už asi dva mesiace nepoužila takmer žiadnu kozmetiku... Ale musím sa priznať, že mi je dobre, aj keď reklamy čo sľubujú všetko možné sa vedia dostať riadne pod kožu :) Ak raz prekonám fóbiu z pleťových krémov, zoznámim sa aj s Dr. Hauschkom... Prajem krásny deň!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Míšo, jsem ráda, že jsem ti zpříjemnila snídaňování.
      Naštěstí Dr. Hauschka není Manufactura. ;-) Ale úplně tvůj strach chápu. Měla jsem jednu velmi špatnou zkušenost s chemickým L´orealem, po kterým jsem se (naštěstí je to už pět let zpátky) osypala takovým způsobem, že mě nepoznávali ani vrabci na střeše a pak jsem se pár týdnů bála jakýhokoliv patlání. Zachránila mě až "domácí kosmetika" a od tý jsem pak plynule přešla ke kupovaný, ale přírodní.
      Jsem ráda, že "je ti dobre" a pokud Dr. Hauschka vyzkoušíš, dej mi, prosím, určitě vědět, jak ti vyhovoval. Hodně mě to zajímá, protože chci znát i zkušenosti ostatních.

      Vymazat
  9. to je tak supeeer Vivi! no a zasa musim brazdit internetom a predlzovat svoj zoznam pre Jeziska!

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Dominiko, já jsem už - co se týče dopisu Ježíškovi - na třetí stránce! ;-) No co, byly jsme přece skoro celý rok hodný, tak si snad teď můžem taky něco přát, ne né? ;-))

      Vymazat
  10. Super recenzia Vivi :) a fotka maleho princa vykopavajuceho masku Dr.Hauschka ma pobavila hned takto zrana :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tino, tak to mám radost ;-). Já osobně jdu dneska na zahradu a zkusím vykopat velký balení čistícího krému nebo tonika Special. ;-)

      Vymazat
  11. Vivi, díky tobě vím, že je čtvrtek :) Hned mi to zvedlo náladu, protože jsme právě ve škole probírali věci k absolventské práci:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jeannette, jsem ráda, že se ti moje čtvrtky tak hezky zafixovaly, a že jsem tě článkem vytrhla aspoň na chvíli ze školních povinností ;-).

      Vymazat
  12. krásny článok...len je problém v tom, že ja to teraz všetko potrebujem :-D...a hneď :-D....máš úžasný dar písať veľmi pútavo :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní9:59

    Milá Vivi, co mi to děláš. Já jsem si od Ježíška už vybrala a dokonce objednala, dárek je už dokonce schovaný. Ale tu tvoji zázračnou krabičku bych teda teď moc potřebovala. Jak netrpím na pupínky, tak mám (asi po 30 letech) na bradě dva obrpupence. A pleť volá SOS. A s tím olejem máš pravdu, taky jsem jednu dobu používala olejíček na pleť a měla jsem strach, že se budu leknout jak psovi kulky (to já ne, to říkávala moje babička) a neleskla jsem se. Asi si to budu muset zopáknout. Krásný podzim Majka

    P.S. a toho krácení se bojím už teď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Majko,
      tvoje obava z mýho krácení mě potěšila. Navíc jsem se úplně rozněžnila, že sem ke mně poctivě chodíš už víc než rok! Tak víš co, když mi pošleš svou adresu, tak Ježíškovi pomůžu s nadělováním aspoň malou drobností pro radost. ;-)
      Dr. Hauschka má ještě sadu pro normální a suchou pleť a pak takovou relaxační s olejíčky do koupele - obě vypadají moc dobře. Jsem ráda, že stejnou "olejíčkovou zkušenost" nemám jen já a tímto zdravím Tvou vtipnou babičku, i když vím, že už jí pozdrav nebudeš moct vyřídit. :-( Ale myslím, že i tak mě slyšela...
      Děkuju, Majko :-*

      Vymazat
  14. Skvělý článek!! Kosmetiku Dr.Halushka jsem zatím nezkoušela, ale celkem si mě nalákala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Lady, škoda, že jsi smazala to s těma haluškama ;-).

      Vymazat
  15. Drahá Viv..
    Pohádky mám ráda i v životě,obzvláště ty s dobrým koncem:-)
    Moc díky za nápovědu,pleťově jsme na to naprosto stejně..Určitě Tvou lásku prostuduji a třeba i vyzkouším..Začínám více pečovat i o svůj obal,když už se nitro zlepšuje:-)
    Měj krásné dny milá má se svýma krémama:-)
    Pusu
    Bi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brigitko,
      jsem si jistá, že tvůj obsah i obal je záviděníhodný ;-).
      Děkuju za veršíky i milá slova.

      Vymazat
  16. Milá Vivi, kam ty na to chodíš? :-)) Nikdy jsem o kosmetice Dr. Halushka neslyšela :-O A z Tvého podání.. mé JÁ volá: "TO CHCIII!!!!" :-)) Tak moc mě baví Tvé psaní a inspirace .-).. Přiznám se, že pleť moc neřeším. Když si vzpomenu, udělám si peeling.., jinak jen denní a noční krém.. Ráda nakupuji malinké oční krémíky - hlavně na kruhy pod očima, ale jsem lajdák na používání, takže ... ať se mě nikdo neptá zda fungují hahááá.. nyní jsi mě pěkně nalákala..,ale budu schopná je vůbec používat???
    krásný den .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, mám velkou radost, že Tě bavím ;-).
      Jak já ti rozumím! Jsem hrozný "kosmetický lenoch". Ráda se patlám, ale zároveň jsem někdy ták líná! Ale když jsem testovala tuhle sadu, tak jsem se snažila o disciplínu, abych opravdu poznala, jestli účinkuje. Takže jsem mazala a "grémovala" dvakrát denně, fakt poctivě. A nejen že jsem si na voňavý rituál zvykla ráno i večer, ale dokonce jsem si ho zamilovala natolik, že patlám pravidelně dál, i když po vypotřebování všech lahviček se musím spokojit s jinými patlátky. ;-)
      Takže moje odpověď - určitě budeš schopná je používat a navíc si to zamiluješ ;-).

      Vymazat
  17. Milá Vivi, dlouhé články docela nerada čtu, ale u Tebe jsem se překonala!Vždycky se u toho pobavím. Plyne to z Tebe od srdce:)přesně jak to cítíš. Já bych měla stejný pocity při nanášení olejíčku, jako ty!Pěkně jsi mě navnadila, bubu to muset vyzkoušet.Sice jsem už dost krásná, ale proč nebýt na Zemi nejkrásnější?? Aby se za mě Nikolásek nemusel stydět,haf. Měj se fajn.Romča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romčo, děkuju, toho si moc vážím! ;-)
      Já ti nevím, jestli je pro tebe ta testovací sada Dr. Hauschka vhodná. Protože jestli bys měla být ještě krásnější (ba dokonce nejkrásnější), tak jak bychom k tomu přišly my ostatní holky?! :-)
      Nikolásku, kousni paničku do...lejtka, ať není na Zemi nejkrásnější. Nejhezčí chce být totiž Vivi! ;-)

      Vymazat
  18. Vivi, tvé pondělní články mi vždy zpříjemňují začátek pracovního týdne a naopak ty čtvrteční mi připomínají, že se blíží víkend. :) Při čtění tohohle článku jsem se usmívala.
    A se svými články mi vždy na něco nalákáš a přesně, jak píšeš, že tyhle malé sady jsou dobré na vyzkoušení a člověk pak zjistí, co mu vyhovuje.
    A nemohl by tvůj Malý princ kopat i u nás na zahradě? Třeby by tam vykopal taky nějaký kosmetický zázrak. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, to je perfektní, moc mě to těší. A to mi připomíná, že se nám blíží víkend ;-).
      S Malým princem se to pokusím domluvit, ale je po tom kopání u nás úplně "vyřízenej". ;-)

      Vymazat
  19. vivi vivi, ešteže už nás toto lákadlo neponúka ani jeden eshop, už by som objednávala a to by už by bol čistý bankrot :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní14:46

      Dr.Hauschka je u nas tu: www.naturshop.sk :) Miška

      Vymazat
    2. Vidím, že tady už je vyřešeno. ;-) Miško, díky za tip. Na naturshop.sk jsem se dívala a vypadá to tam moc pěkně a přírodně.

      Vymazat
  20. dočítané od A po Z okrem jazykolamu, ten som nezvládla :D
    žeby som si tiež začala želať pod stromček tento zázrak?

    OdpovědětVymazat
  21. t=uto kozmetiku nepoznám.. malý princ forever krásny je

    OdpovědětVymazat
  22. dost mě tahle kosmetika láká po tvé ( moc pěkné ) recenzi :) dřív jsem jí vůbec neznala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ráda jsem ti rozšířila obzory. :-*

      Vymazat
  23. Tak hlavně, že ti něco pomohlo :) Tuto kosmetiku neznám, tak uvidíme, možná na ní někdy narazím a budu vědět o co go... :))

    OdpovědětVymazat
  24. Anonymní14:44

    ja by som tak rada vždy vyskúšala všetko, o čom tu hovoríš a už som aj vyskúšala, keď si písala o bylinkovom krému- som sa potom zamilovala!!!! Dr.Hauschka je u nas tu: www.naturshop.sk
    pozerala som sa, že majú túto sadu aj na suchú pleť a to by bolo niečo presne pre mňa:)Miška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miško, děkuju, že jsi nám sem dala tip na slovenský obchod Dr. Hauschka.
      Bylinkový krém Dr. Hauschka - to určitě myslíš ten s meduňkou, taky na něj plánuju urobiť recenzi. Rozumím ti, jak ho člověk jednou zkusí, už nechce jinak ;-).
      Sada na suchou a normální pleť vypadá taky výborně, jsem zvědavá na tvůj názor, až ji vyzkoušíš.

      Vymazat
  25. Kde se bere ta tvá fantazie na takové koláže? Nepřestanu obdivovat. =)
    Taky bych potřebovala nějaké ty speciality na obličej, hlavně vlasy, nehty ... uvidíme, uvidíme. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-**
      Bez specialit to nejde. ;-)

      Vymazat
  26. skvělé, nadchla jsi mě :), http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  27. Týjo musí to byt zázrak, navíc to vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  28. Hi Vivi! I never heard about this product and I'm really so curious now as Im always looking for something new for the skincare:) Is the petite prince included in the box?:p kisses my dear!:***

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dear Lilli, you really made me smile:-) Petit prince is not included (sadly) you have to draw it ;-)

      Vymazat
  29. I like this post so much: I'm always curious about beauty products I can't find here in Italy!
    What about following each other? Cosa mi metto???
    Win 30$ gift voucher at Vivilli!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thanks, dear lady ;-).
      www.drhauschka.it

      Vymazat
  30. Milá Drahá Vivinko,
    Ty jsi se ale vyřádila na těch fotkách , viď ? :)
    Ale když dojde na koláže, tak na Vivinku nikdo nemá !!!
    Dneska bohužel opět nemám čas , takže se rozepíšu někdy o víkendu , ale musela jsem alespoň rychlovkovský komentík ! :)

    PS : Samozřejmě že jsem to dočetla , dvakrát. Tvoje postíky se čtou úplně tak krásně , že i několikrát za sebou ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabulko, dvakrát? Tak to máš ode mě jedničku s hvězdičkou! ;-)
      Mám radost, že se ti fotky líbí, a doufám, že se ti "chvátavé" období brzy přemění na trošku klidu a pohody.

      Vymazat
  31. Tak tak, jsme na tom stejně. Moje pleť mi obratem všecko vrátí, v poslední době mi pěkně vyčinila, že jsem vysadila antikoncepci. Ty pupence bych nepřála nikomu vidět. Přišlo mi jako kdybych se vrátila do puberty. Ještě, že existuje bio kosmetika od Saloosu, na tu už prostě nedám dopustit! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, ta naše pleť by zasloužila nafackovat - takhle nás trápit!
      Vidím, že jsi taky velká milovnice přírodní kosmetiky, to je moc dobře. ;-)

      Vymazat
  32. Drahá Vivi,
    Inspirující pohádkový článek. :) Já vcelku problémy s pletí nikdy neměla a ani nemám, ale je pravda, že v období zimy je více namáhána a nepůsobí tak svěže a zdravě, jak bych si představovala tudíž by se mi něco takového hodilo. Miluju různý masky a mazátka na obličej, to je něco pro mně O:)Tak až vyplácám co doma mám tak si hned vzpomenu na skvělý typ od tebe. Píšu si.
    Děkuji za pěkné počtení :)

    Panda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pandi, jsem ráda, že ses tu u mě inspirovala a dostala chuť vyzkoušet něco nového, přestože máš bezproblémovou pleť. Nezbývá než závidět a blahopřát. ;-)

      Vymazat
  33. Vivinko, já jsem si kosmetiku od Dr. Hauschky také velice oblíbila, hlavně Růžový krém na suchou pleť:-) Ta poslední koláž se ti moc povedla:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Milo, já vím - Růžový krém Dr. Hauschka je tvůj nejoblíbenější produkt v měsíci září, pokud se nemýlím ;-).

      Vymazat
  34. Díky Bohu za Malýho prince :). Já svojí pleť nesnáším, mám ji mastnou a pořád se nemůžu úplně zbavit akné :/. Takže asi připíšu první položku na dopis pro Ježíška :). Díky za Tvoje milé články! :)
    Juno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juno, ty jsi nejskromnější člověk, jakýho znám - teprve "PRVNÍ položka" na seznamu pro Ježíška? Jak ty to děláš?! ;-) A já děkuju za milé komentáře :-*

      Vymazat
  35. Vivi, to vypadá skvěle...a hlavně já miluju spousty roztomilých malinkatých lahviček, když se na mě usmívají z poličky v koupelně:D

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
  36. Vivinko, po tvé recenzi to vypadá, že obchůdek s krášlítky od doktůrka navštívím i tento týden - za chvíli už tam budu jako doma :) Ale když oni mají fakt super produkty! Tu masku jsem dostala jako dárek k nákupu a je super! A láká mě i olej a tonikum :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V jejich obchůdku by nebylo špatný bydlet ;-). Celá maska jako dárek k nákupu? Oni jsou fakt neuvěřitelně štědří! Ať žije Dr. Hauschka! ;-)

      Vymazat
  37. mne se vzdy fakt libi jak vse popises :)

    OdpovědětVymazat
  38. Dr. Hauschka je král. A Malý Princ moje malá velká láska. Krásný milý článeček, co mě potěšil /jako vždy/ :D

    OdpovědětVymazat
  39. Julie by doma byla, jen ten olej je doma jiný. Jednou, je to už dávno, jsem měla od Hauschky růžový pleťový krém a v mém případě to nebyla trefa do černého. Od té doby jsem upustila od dalších nákupů. Nicméně i ve svém "dospělém" věku mě dokáží někdy pupínky potrápit a tohle vypadá opravdu dobře. Vivi díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  40. Anonymní13:19

    Jaj, to bych taky potřebovala, hlavně kvůli tomu stresu a nedostatku spánku se školou a prací :D Ale cena bohužel vysoká, i přes jeho zázračné účinky, nechám si tedy ostatní myslet, že jsem puberťák :D

    OdpovědětVymazat
  41. cokoliv se da porovnat k Malemu princi se musi vyzkouset! diky za tip=)

    TIGERHEART

    OdpovědětVymazat
  42. Děkuju všem za moc milé komentáře, udělaly mi všechny vélikou radost. :-**

    OdpovědětVymazat
  43. Vivi, díky za další tip, už díky tobě používám kosmetiku Ziaja a je mi moc příjemná, o kosmetice Dr.Hauschka už jsem dřív slyšela, ale nijak nepátrala...ale určitě to napravím a taky testnu ;-)

    OdpovědětVymazat
  44. Tu 3D knihu Malého prince máme taky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona je nádherná, viď?! Je to nejhezčí knížka, kterou mám. Malý princ ve 3D "leporelu", to je zrealizovaný sen ;-).

      Vymazat
  45. takže naozaj dobre? ja som pri kozmetike strasne prelietava (jajaj) lebo nikdy neviem co by sa mi hodilo a skusam vsetko. takze dakujem za tip. inak paci sa mi, ze vies napisat aj recenziu na kozmetiku tak, ze sa chechtam! (a pri druhej fotke som pochopila, preco nas pes rozhrabal celu zahradu - on hladal pletovu masku! :D super super clanok aj foto :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlatá jsi, Barborko. Podrobnosti napíšu na tvůj e-mail, za kterým taky moc moc děkuju.

      Vymazat
    2. Barborko,
      dávám sem úryvek e-mailu pro Tebe, protože třeba má někdo podobný dotaz, tak ho alespoň takhle zodpovím ;-):
      Ano, naozaj dobre ;-). Vždycky tu na blogu ukazuju takový výrobky nebo věci, který mám ráda, a nebo který mi opravdu pomohly a vyřešily mi nějaký problém. Dr. Hauschka je můj "domácí lékař", mám díky němu pleť jako panenka. Je to taková ryze přírodní, velmi kvalitní "alchymistická" kosmetika. Při jejím používání je opravdu potřeba se pleti věnovat, pravidelně ji čistit, držet se "návodů", vnímat používání jejich výrobků jako každodenní "očistný" rituál :-)...zkrátka věnovat se svojí pleti a k tomu hodně pít a jíst zeleninku. Měla jsem nedávno opravdu úplně šedou pleť, takovou únavenou...brr. A krásně se mi po testovací sadě rozjasnila. Věřím, že pokud Dr. Hauschku zkusíš, budeš stejně spokojená jako já. :-* Na Slovensku se prodává, mají tam dokonce i skvělý kosmetičky, takže doufám, že mi v případě, že Dr. H. vyzkoušíš, napíšeš, jaká je Tvoje zkušenost. Ať je ta nejlepší! ;-)

      Vymazat
    3. ;) dakujem dakujem !

      Vymazat
  46. Anonymní23:33

    O té krabičce se vzorky jsem se neměla dozvědět, zvlášť teď po výplatě :) A naolejovaná nebo zatím spíš ještě nenaolejovaná Julie mě pobavila! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Soni, mně se zdá, že v tom případě ses o krabičce dozvěděla právě včas - horší by to bylo před výplatou ;-).

      Vymazat
  47. Skvělý článek! :) Už jsem předem Ježíškovi (mamince a tatínkovi) avizovala, že bych pod stromečkem ráda našla výrobky od Biodermy, ovšem tohle vypadá taky moc dobře, takže budu muset ještě popřemýšlet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Allie, já myslím, že se ta objednávka pro Ježíška dá ještě změnit ;-).

      Vymazat
  48. Supr čupr článok....:)skvelo píšeš články...:)cmuk

    OdpovědětVymazat
  49. Anonymní18:20

    Ma belle Vivi,

    ty me dycinky inspirujes, dycinky ... zasejc jsem nadsena a asi to taky zkusiiiim :)

    neb krasa musi bejt, i kdyby na chleba nebylo :D

    Moc ti mavam,

    Misulinek

    OdpovědětVymazat
  50. dobre vediet, ja som nad Dr. Hauschkom uvazovala, len sa mi zdal drahy, ale zase, ked sa ti osvedcil. ma to jednou nezabije. A maly princ je roztomily

    OdpovědětVymazat
  51. Super, a moc hezky napsané :)

    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  52. Skvělý článek Vivi. Vypadá to na zázrak. A ty jsi jedna z nejlepších blogerek :)))

    OdpovědětVymazat
  53. Posílám vám všem tisícerý dík za nesmírně milý komentáře. Mám z nich velkou radost.
    A slibuju, že všem, kteří mi psali e-mailové dotazy na testovací sadu a značku Dr. Hauschka, odpovím co nejdřív podle svýho nejlepšejšího vědomí a svědomí ;-). Děkuju vám :-**

    OdpovědětVymazat
  54. Vivinko,
    sice o kosmetice nečtu zase tak ráda, ale ty nikdy nezklameš. Vždycky po přečtení tvých příspěvků mám prostě fajn náladu, působíš moc pozitivně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je velký kompliment, děkuju moc a moc ;-)

      Vymazat
  55. Vivi, výborný článek! Taky mám tuto kosmetiku moc ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paráda, děkuju ;-). Myslím, že tě občas vídám na Facebooku Dr. Hauschka. To se tam (nebo tady) zase brzy uvidíme ;).

      Vymazat
  56. Ano, právě tam jsem narazila na Tvůj článek a hned si Tě dávám do oblíbených :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jupí, tak to mám velikou radost. Děkuju :-*

      Vymazat
  57. Super clanek, Vivi! Mam moc rada prirodni kosmetiku, nedam dopustit na Cestu prirody, ale tady bohuzel Dr.Hauschku nemaji. Mas nejaky osvedceny e-shop? Diky, A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ammienko, Cesta přírody je úžasná, moc ráda tam chodím a nakupuju. Dr. Hauschka seženeš tady: yinyang.cz/. Přeju ti báječný nákupy a klidně sem pak ke mně zase zajdi a poděl se se mnou o zkušenosti s Dr. Hauschkou, až budeš nějaké mít ;-). A určitě tu brzy udělám recenzi na meduňkový krém Dr. Hauschka, to je pecka! ;-)

      Vymazat
  58. I have never heard about these products :(
    I just found you and immediately became member! I would really appreciate it if you'll visit my blog back :)
    Kisses and keep in touch ♡

    http://dtmakeupgirl.blogspot.gr/

    OdpovědětVymazat
  59. Le Petit Prince is one of my fav books!
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    OdpovědětVymazat
  60. Thank you so much for visiting my blog earlier :) I just followed you back on GFC, BlogLovin' and liked your FB page! Hope you can follow mine too :) HUGS!

    Love your blog!

    XOXO
    www.MusingsofaMakeupMaven.com

    OdpovědětVymazat
  61. great post! would you like to follow eachother?
    xx
    daniella
    simplybeautifulelegant.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  62. Lovely! Really great post!

    It would be great if we could follow each other!

    I am now following you on GFC and would love for you to follow me back!!

    Blog: http://www.stylememoirs.co.uk

    OdpovědětVymazat
  63. followed.. waiting for you to follow back via bloglovin and gcf.
    xx
    daniella
    simplybeautifulelegant.blogspot.com

    OdpovědětVymazat