17.12.12

Když vidíte víc aneb to nejsou jen vánoční ozdoby

Mohla by to být klidně jen taková běžná procházka po dobrém obědě. Tedy kdyby se procházel někdo, kdo nevěří na zázraky a kdo se netěší z maličkostí. Jenže já toho vidím v lese vždycky trošku víc, než bývá zvykem. A tak když jsem včera v oblíbené hospůdce dojedla poslední sousto a nechala za sebou nekontrolovatelně tančit oheň v krbu, zamířila jsem si na krátkou procházku. Vzduch voněl jehličím, sluníčko se opíralo do sněhových závějí a zdálo se, že jsem v hektickém dni ukořistila dokonale idylickou chvilku pro sebe. Jenže to jsem ještě netušila, že v lese nejsem sama...!
Tam se vám děly věci! Fotila jsem opatrně, z dostatečné vzdálenosti, a tak se teď můžete na fotkách podívat, jaké překvapení na mě v lese čekalo. A pak že skřítkové a lesní víly nejsou! Někdo z vás si samozřejmě může myslet, že jsou to jen velmi podařené vánoční ozdoby na stromeček - růžové sametové botičky a vánoční létající skřítek, ale já vím své.
Užívejte si poslední adventní dny a nezapomeňte se rozhlížet. Věci totiž nikdy nejsou tak obyčejné, jak by se mohlo zdát...

Zleva: růžová hedvábná košilka, baletní piškoty a skřítek se stříbrnými křidýlky...Až se půjde dneska nebo během svátků projít, možná ve vás pohádkově zimní atmosféra probudí dřímající duši dítěte a uvidíte taky víc, než bývá obvyklé ;-).  
Protože kdy jindy snít a věřit v kouzelnou moc, než (aspoň) o Vánocích?

Skřítek Šiškozdob žije v lese a o Vánocích zdobí šišky na všech stromech perleťovým třpytem. Jde mu to moc pěkně od ruky, co říkáte?!
 
Růžové baletní piškoty zdobené bílou výšivkou a flitry...která lesní baletka je zapomněla v lese na pařezu, to zůstává tajemstvím...

A dvě bonusové mini fotky na závěr. Když Vivi zdobí stromek a ulomí mu nedopatřením špičku, musí si nějak poradit...japonskou rýžovou páskou špičku nastaví, ováže ji krajkou, ozdobí saténovou stuhou, tváří se "jakobynic" a doufá, že stopy po její nešikovnosti jsou zahlazeny...
Letos jsem vynechala při zdobení stromečku barevné a pestré ozdoby (ty jsem si užívala minulý rok). Tentokrát jsem chtěla, aby náš stromek vypadal, jako kdyby ho zdobili svými ledovými a sněhovými hůlčičkami lesní panáčkové (klidně i skřítek Šiškozdob). Jsou na něm třpytivé sněhové vločky, uvázané bílé krajky, moje perlové náramky, průhledné kouličky z padesátých let, háčkované lístky od mé milé čtenářky Martičky, průhledné rampouchy a něžně bílé sametové hvězdy. Zdá se mi, že už slyším cinkat zvonek!
Vivi podpis

97 komentářů:

  1. Fíha... stromček a aký značkový :)
    Aj my máme každoročne stromček inej farby... hádaním, aká to bude, trávime celý december. Tento rok tipujem tiež na bielu či striebornú, uvidíme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Anezo Rybko, taky mě baví zdobit stromeček každý rok jinak...do poslední chvíle je překvapení, jak bude vlastně vypadat. Stříbrnobílá kombinace letošní Vánoce vede ;-).

      Vymazat
  2. Kdo mi jistojistě dokáže po ránu (pokud se zrovna flákám ještě v posteli jako právě teď :-)) vykouzlit úsměv! Vivi! Díky Ti za další článek dýchající pohádkově kouzelnou atmosférou. A musím říct, že Ti domov zdobí moc krásně načinčaný jehličnatý fešák, bílé zbarvení ozdob vypadá fakt vkusně, elegantně a kouzelně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám velkou radost; děkuju, Terezko. ♥

      Vymazat
  3. No to je nádhera ViVi!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ten stromeček je super :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vivi, to je rozkošné! Hned jsem to musela ukázat i svému chlapečkovi, který byl z příběhu o skřítkovi nadšený! Dneska má svátek a půjdeme hledat skřítky ve sněhu. Děkujeme za obohacení Vánoční atmosféry! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reny, to jsem ráda, že se líbí moje články čtyřletým prckům i dospělákům. ;-) Pozdravujte skřítky...jo a nezapomeň popřát veselé Vánoce i morčeti Bonžůrovi ;-).

      Vymazat
  6. Anonymní9:03

    ten stromeček je překrásný!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Táto romantika ma dostala !

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Vivi, nemám slov! Kouzelný příspěvek jako vždy. Jak já se už těším na zdobení stromečku s dětmi :-) U nás bude letos taky ve znamení ledového království, když budou Vánoce zřejmě zase na blátě. Tak krásný celý týden a co nejkrásnější čekání na Štědrý den! PS: taky věřím na zázraky ♥ A tobě velké díky za tu předvánoční atmosféru a náladu ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju mockrát! I já věřím na zázraky a musím se přiznat, že z velké části za svou víru vděčím svému blogu - kvůli tomu, jak neuvěřitelně úžasní lidé se tady u mě scházejí. Vždycky mě vaše komentáře tak rozněžní, rozveselí, rozešťastní :-)...Děkuju, vážně moc a moc.

      Vymazat
    2. Tak to bude vzájemné :-)

      Vymazat
  9. Vivi, z fotek je cítit atmosféra, kterou popisuješ. :)
    Stromeček máš nádherný!

    OdpovědětVymazat
  10. Milá Vivinko,
    opět jsi mě dokázala příjemně probudit.. Mám tak ráda Tvé příspěvky, že si to ani nedokážeš představit. :) Vždycky mě moc potěší :-* Vánoční atmosféra z fotek přímo číší a nemůžu se dočkat našeho letošního stromečku, který budeme, jako každý rok, zdobit celá rodina. :)
    Děkuji za příjemné blogové kouzlo Vánoc :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já mám zase tvé komentáře ráda tak, že si to ani nedokážeš představit. ;-)
      Já zdobím každý rok dva stromečky (jeden ve vlastním domově, druhý v domově svých rodičů...a vždycky se těším, jak mi budou mou stromečkovou výzdobu všichni chválit :-)).

      Vymazat
  11. Téééda, že bych taky zašla do lesa na skřítky? :) Stromeček se ti moc povedl ;)

    OdpovědětVymazat
  12. No to je naadhera, mas nadherny stromecek, vsechno takove hezoucke at se mi chce rict tutu nunu, ta masle na vrsku je taky supis :)
    Jeanny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeanny, moc mě těší, že se Ti moje "vyzdobování" líbí. Mašle nebyla plánovaná, ale nakonec zachránila, co mohla ;-).

      Vymazat
  13. Milá Vivi
    Ty teda víš, jak naladit na Vánoce!! :o) Máš krásný stromeček...
    Já letos budu zdobit náš první společný a rozhodla jsem se (protože je mu je "jedno") že bude takový starosvětský - sice moderně umělý, ale budou na něm slaměné ozdoby, a červené ozdoby a celý stromeček bude červeno-zlatý (a zelený - protože stromeček je zelený :D )
    Docela se začínám těšit, jak ho budeme zdobit :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeničko, první společný stromek...to je velká věc. Ať bude ozdobený jakkoliv, jsem si jistá, že bude NEZAPOMENUTELNÝ! Přeju pohádkové Vánoce :-*

      Vymazat
    2. Strašně se těším na výraz přítele, když bude rozbalovat dárky :o) Nejsem na velké dary za mnoho peněz a tak budou spíše drobnosti - praktické a vtipně roztomilé :o)

      Vymazat
  14. Anonymní10:53

    Překrásné fotky, ozdoby, příhoda se špičkou stomku :)) a Šiškozdob :) mě přenesli od pracovního stolu do říše naší úžasné Vivi.DĚKUJU, děkuju, děkuju-přesně to jsem potřebovala.
    Krásný den přeje Míša

    OdpovědětVymazat
  15. strasne hezke :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovědětVymazat
  16. Anonymní11:06

    Tohle se po ránu pěkně čte, krásné fotky, pohádka:)

    OdpovědětVymazat
  17. Anonymní11:35

    Moc milý článek a fotky jsou úžasné.

    OdpovědětVymazat
  18. Lucinko, ty jsi sama kouzelná víla , dovedeš i v obyčejném lese objevit pohádku. A dovedeš nás všechny hned po ránu pohladit, protože to potřebujeme. Každý potřebuje hladit. A už stromeček? Ten náš ještě odpočívá na balkóně , ale o jeho kabátku už je rozhodnuto, bude retro. Já miluju vánoční kýče, fakt mi nevadí, a doma jsem si na domácí triko připnula placku se sobíkem a je mi fuk, jak sousedi koukaj, když jdu se smetím :-). Měj každý den do Vánoc krásný a překvapivý, už jich zbývá jen 7 a budou tady...Pusu H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, to je tak krásný! Já mám takovou radost, že máš na tričku placku se sobem, a že jsi tak veselá a milá! ;-)
      Stromeček zdobívám týden i dva před Štědrým dnem...miluju to. :-)

      Vymazat
  19. Ciao Vivi♥ Your posts make me dream so much!! Wow, I was lost at some point in these fairytale photos and words! Aww the elf with the silver wings is too adorable! I'd love to meet him too:) But here no snow unfortunatelly! The pumps ornaments are too sweet, you really took one of the most fav photos so far!:) Well done with the tree, the Dior bow is a utterly chic touch! Happy monday my friend, here someone is preparing a surprise for you too but next!;) Love you♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My dear friend Lilli, thank you for the lovely and adorable comment. You're so amazing!! ♥

      Vymazat
  20. Krásné fotky a moc hezký stromeček. je to jednoduché,ale pěkné. V jednoduchosti je přece krása, že ? =)

    OdpovědětVymazat
  21. Mám husí kůži po celém tělě. Úplně jsem se vrátila do dětsví a vybavily se mi vzpomínky. Je mi blaze:) a já ti za to Vivi mnohokrát děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvoje husí kůže = moje velká radost ;-).

      Vymazat
    2. Dnes si ty řádky musím přečíst znovu:*

      Vymazat
  22. ty strevicky voni popelkou, pohadkove fotecky !

    OdpovědětVymazat
  23. prva fotka mi uplne pripomenula popolušku:) take krásne balerínky a košielka:) kde si nechala svojho princa VIVI?:):*

    Krásne Vianoce!! xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můj princ je doma, toho si hlídám ;-).
      A děkuju, milá Frederiko. ♥

      Vymazat
  24. ÓO MŮJ BOŽE , ty baletní piškotky , ty jsou něco pro mě !!! :))
    Já se strašně raduju z maličkostí , šíleně ! Nikdo se tak těšit z maličkostí neumí ! :D
    Maličkosti tvoří svět ... :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maličkosti tvoří svět...nedokázala bych to vyjádřit líp, moje milá Gabulko. ♥

      Vymazat
    2. Já to říkám pořád ... ;)
      My dvě se vždycky shodneme :) :-* ♥ ♥ ♥


      Vymazat
  25. Stromeček od Diora,tak to je něco...všechno jako v pohádce.Skřítek je opravdu zvláštní a ta hvězda se mu opravdu povedla:-D Nálada víc než vánoční,úplně pohádková..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Betty, moc mě těší, že se někomu, kdo má k pohádkám tak blízko, u mě líbí ;-).
      Malý dárek pro Tebe: http://www.youtube.com/watch?v=1gW3rznLI_g

      Vymazat
    2. Vivi,tak na tuhle pohádku,jen tak nezapomenu.Budu se dnes usmívat celý den...Nikdy není nic ztraceno..Tenhle Santa je opravdu plný nápadů.Moc se mi líbila všechna ta udělátka,ale nejkrásnější byl na závěr ten strom.Jen jsem kroutila hlavou a úsměv od ucha k uchu.Ty jseš prostě úžasnej človíček,který rozdává dobrou náladu...

      Vymazat
  26. Krásný článek. Kéž by byl sníh na Štědrý den, hned je to takový pohádkovější :)

    OdpovědětVymazat
  27. wow! to je krása, dior mašľa.. ♥♥

    OdpovědětVymazat
  28. Ty vločky na stromečku jsou prostě super, Vivi!
    Krásný předvánoční týden přeju :)
    Alenka

    OdpovědětVymazat
  29. Já si bláhově myslela, že víly a skřítkové bydlí jenom u nás. Dnes opravdu člověk, už nemůže nikomu věřit:-))).Nevím, zda by zdravotnictví definitivně nepřišlo na buben, kdyby fačovalo Diorem:-D Doufám, že to stromeček náležitě ocenil a odpustil Ti?!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renatko, skřítkové bydlí všude tam, kde na ně lidi věří ;-). Stromeček se tváří, že Dior ho plně uspokojil...Dior má zkrátka tu velkou moc, že maže všechny křivdy ;-).

      Vymazat
  30. Vivi, pri cteni tveho clanku se mi hned vybavil les z Popelky a jeji kouzelne strevicky a saty z orisku a v pozadi
    Kaja Gott ....kdepak ty ptaaaacku hnizdo mas:D
    No proste prava ceska Vanocni idylka....uz se nemuzu dockat az budu doma v nasi male kouzelne zemi!!!!!

    OdpovědětVymazat
  31. Nechtěla bys psát Vivi do nějakého časopisu ? ! Ty by jsi přilákala čtenáře jako hrom !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hned jak se staneš šéfredaktorkou nějakého časopisu, milá Nicol, tak se mi ozvi ;-).

      Vymazat
  32. Óoo, vy jste nejmilejší! Krásné, nádherné komentáře...děkuju!!! ♥

    OdpovědětVymazat
  33. Jééé Vivinko, to je krása :) příběh o lesním skřítkovi..... ty bys mohla psát i pohádky :) a ten stromeček je naprosto kouzelný :) škoda že už máme nakoupené všechny ozdůbky zlaté :)
    Krásný pohádkový večer přeji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, i zlatý stromeček bude nádherný. Jak říká můj taťka - co je na stromku, to je fuk, důležitý je, aby toho bylo hodně pod ním :-D

      Vymazat
    2. Hihi :) taťka má pravdu :)))

      Vymazat
  34. Jéé, Ty už máš ozdobeno? Nějak brzo ne? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdobím už tak týden nebo i dva před Vánoci, miluju vůni jehličí o adventu ;-). Navíc slavím dva štědré dny...to je prostě celá Vivi :-)

      Vymazat
  35. Ahoj Vivi, no já jsem paf stonásobně. Nejen za výhru v soutěži, ale i tímto příspěvkem jsem rozněžnělá. Stromeček ještě nemáme, doufám se nám ho podaří donést včas. a ty botičky... a skřítek... krása.

    OdpovědětVymazat
  36. Tú špičku stromčeka si vyriešila veľmi elegantne :)

    OdpovědětVymazat
  37. Anonymní20:04

    Tímhle článkem jsi mě úplně dostala.Ozdobu se skřítkem musím na svém stromku mít!!! 8)

    OdpovědětVymazat
  38. Milá Vivinko,
    to je fantazie <3 Překrásné! Skřítek Šiškozdob a baletní piškotky mě uchvátili! Miluji zimní procházky v provoněném lesíku při nichž se sluníčko odráží ve sněhu, který krásně křoupe pod nohama! Krásná představa. Mimochodem máš moc pěkný stromeček - šikovná holka jsi!

    Měj se hezky :)

    Pandička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pandičko, někdy se musíme projít spolu...vidím, že máme úplně stejný procházkový vkus ;-).

      Vymazat
  39. Vivinka,
    tak krasne a nezne napisany clanocek...:*
    tie baletne piskoty na stromceku su uzasny vynalez.. u mna by kandidovali aj na celorocnu ozdobu :)
    Zelam ti tento rok tie najkrajsie Vianocky!
    Tvoja Tin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Tin, baletní piškoty zůstanou v koupelně...jako celoroční výzdoba...ano ;-).

      Vymazat
  40. Vivi, pri fotkách som ani nedýchala, úžasné zdobenie v lese. Keby si nenapísala, že si vrchol stromčeku zlomila, ani by som si toho nevšimla a myslela si, že to bol tvoj pôvodný zámer s mašlou. Stromček je presne moja šálka kávy, tento rok aj u nás bude v jednom tóne, v bielej. Moc sa mi páči. Pekný večer. Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renčo, jsem moc ráda, že jsem se trefila do tvojej šálky kávy ;-), už se těším, až u tebe na blogu uvidím váš vánoční stromeček. ;-)

      Vymazat
  41. Vivi,
    jak ty to děláš, že každý tvůj post je tak něžný ? Kéž by to tak uměly všechny blogerky :)). Krásný stromeček máte :)).

    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Klér, děkuju ;-), jsem moc ráda, že se ti moje články líbí (ještěže stejně nepíšou všechny blogerky) ;-).

      Vymazat
  42. Anonymní23:20

    To jsou krásné fotky, hravé, milé a ulítlý skřet :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ulítlý skřet...:-), tak to jsi uhodila hřebíček na hlavičku, milá Ester. Ale pro přátele je to stále jen a jen Šiškozdob. :-D

      Vymazat
  43. Dior mašľa a krajka na vrchu stromčeka! Very Vivi ! :)
    Ja si každý rok kúpim jednu špeciálnu ozdobu a tak mám v podstate každý rok svoj malý stromček tiež iný... :) Tento rok to je malý húpací koník na padáku...ale krásne baletné piškotky, tie by sa nám v Bashalande tiež hodili :)))

    OdpovědětVymazat
  44. Anonymní0:27

    To je boží!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  45. Anonymní5:01

    Moje mila Vivi, dekuju za vanocni naladu! Nejak se mi vytratila, ackoliv stromecek uz stoji a je nazdobeny, muz si pomlaskava nad vanilkovyma rohlickama, ale ja jsem dneska nejaka marana... Tedy ted uz ne! Stromecek mate kouzelny! A strasne moc bych chtela na prochazku do zasnezeneho lesa smirovat skritky a vily!
    Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš co, Luci, tak až přiješ zase do Čech (a pokud stihneme sníh), zvu Tě na pohádkovou procházku... Vánoční náladě se nedá poručit, ale jsem moc ráda, že jsem Ti ji svým článkem přivolala (a doufám, že i balíčkem...snad už je u Tebe). :-*

      Vymazat
    2. Anonymní15:30

      Dekuju, Vivi! Uz se nemuzu dockat! Pred tim, si ovsem pockam na postaka a dostane lepanec, protoze to tentokrat opravdu flaka! Kde nic, tu nic. Ale verim, ze je to pouze pretizenim posty a poooomalu, ale jiste obalka dorazi. Nebo ze bych to zkusila po dobrym a omamila ho rohlickama + rumem?
      Krasne odpoledne, Lucinko!

      Vymazat
  46. Opět a zase krásné fotky, u Vivi je jistota! :) Zaujal mě Šiškozdob, i když já četla Šiškozob. :D Líbí se mi a zároveň mě trochu děsí. To asi ta kombinace vousů a šíleně dlouhých noh, ladnost v pohybu mu ale nechybí. A moc se mi líbí zátiší se stromečkem. Copak to máš za krásnsou komodu/stůl/sekretář? Já prvně, že je to klavír, až pak jsem koukla pořádně. Jestli už to tu padlo, tak se omlouvám. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Beatko, vidím, že vymýšlet jména pro skřítky Ti jde moc dobře - Šiškozob je perfektní ;-). Máš pravdu, je to takový skřítek lump, který se sice ladně vznáší po lese a fouká na šišky třpytivý prach, na druhou stranu z něj jde ale maličko strach - to pro jistotu, aby se v lese ubránil sezobnutí drozdem :-D.
      Děkuju, jsem ráda, že se Ti líbí stromečkové zátiší i náš sekretář. Před léty jsem ho sehnala v jednom bazaru; je to můj nejoblíbenější kousek (a v něm je plno pokladů) ;-).

      Vymazat
    2. Je krásný! Já si jednou zařídím své bydlení snad taky takovými nádhernými starými kousky. :))
      Myslím si, že když šiška není esteticky dokonalá, tak si ji dá jako chuťovku a sezobne ji. Zdobí totiž jen ty nejkrásnější šišky. :D ;)

      Vymazat
  47. Milá vivi, klobouk dolů nad tvým nadáním psát kouzelné články ;-) hned mám svět zajímavější když jdu venku a sněhuláci na mě mávají jakou mají radost že potkaly zase po roce ve svém oblíbeném období živáčka :-) moc krásný článek <3

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj, Vivi,
    děkuji ti za krásný komentář u mně na blogu, který jsi mi napsala už koncem října :), jako blogový nováček jsem nevěděla, že mám někde nastaveno moderování komentářů a přišla jsem na to dneska náhodou :DD. Zvu tě (i ostatní, kteří mají chuť) na Vánoční soutěž o stříbrné náušnice z mé dílny - gabrielamilatova.blogspot.com a zatím přeji krásné předvánoční dny :)
    Gabriela

    OdpovědětVymazat
  49. Krásné fotky, sladké a vánoční :-)

    OdpovědětVymazat
  50. Krásně pohadkovo-vánoční článek, milá Vivi:) Máš krásně ozdobený stromeček:)

    OdpovědětVymazat
  51. Vivinko máš boží stromeček, nikdy by mě nenapadlo ozdobit špičku takhle! :)

    OdpovědětVymazat
  52. Je to pohádkové a víš, co by bylo naprosto over-the-top? Přívěsky od Diora, ale myslím, že tvé podání je dostatečně luxusní a hlavně tak milé, že zahřeje u srdíčka...a to je to nejdůležitější.

    OdpovědětVymazat
  53. Milá Vivi, tiše a opatrně našlapuji, abych skřítečky a víly nevyplašila .. a pomalu ani nedýchám, aby se mým dechem neroztopila ta sněhová křišťálová nádhera! Voňavý stromeček je krásně nazdobený a čeká na kouzelný zvoneček ... Přeji čarokrásné dny, Maru

    OdpovědětVymazat
  54. Fotky z lesa jsou úžasné:)

    OdpovědětVymazat
  55. Mašla Dior je najlepšia! :)
    amethyst-fatale.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  56. fotky jsou kouzelné a to jak si vyřešila špičku stromku je super. ostatně mě se klasické špičky moc nelíbí, mašlička je daleko hezčí!

    OdpovědětVymazat
  57. Moc vám všem děkuju za nejkrásnější komentáře. S vámi je radost slavit Vánoce ;-).

    OdpovědětVymazat
  58. Ježiš tak ty jsou úžasný! :)
    A pohádkový stromeček! :)

    OdpovědětVymazat
  59. Moc krásný stromeček, Vivi :) Moje barvičky jsou modrá a stříbrná, ty miluju a máme je doma jako výzdobu :) Víly a skřítkové se objevují, když je člověk nečeká, tak snad na nějakého taky narazím ;)) Pac a pusu

    OdpovědětVymazat
  60. S tou mašlí je to opravdu skvělý nápad, zkusím něco přes rok nasbírat a uvidíme co taky vymyslím :) Docela se mi líbí znovupoužití vánočních světel, holky z youtube je dávaly např nad postel nebo do skříně a vypadalo to moc hezky

    OdpovědětVymazat
  61. Anonymní23:22

    Vivi, můžu se zeptat, odkud skřítek je? Moje dcera se do něj asi zamilovala a přeje si takového... říkala jsem si, že kdyby jí ho letos přinesl Ježíšek, byla by šťastná. Prosím pomůžeš mi a poradíš, kde bych ho mohla sehnat? Děkuju a přeju krásný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc zdravím. Skřítek je z obchodu Lanatura, mají i e-shop. Zkus mrknout sem:
      http://shop.lanatura.cz/vanoce a projdi si jejich nabídku, popřípadě jim zkus napsat e-mail, určitě Ti poradí. Myslím, že pokud by skřítka například měli už jen v kamenném obchodě, rádi Ti ho poštou pošlou.
      Měj se moc krásně a těším se, že se tady zase někdy sejdeme ;-).
      PS: pozdravuj dcerku.♥

      Vymazat