23.3.13

Kouzelná krabička Benefit

Pokud si přejete znát všemožné holčičí vychytávky do kabelky, posaďte si mě proti sobě, uvařte mi kávu (třtinový cukr + mlíčko), na talířek mi připravte bábovku (dva až tři kousky, prosím) a já ze sebe vychrlím tisíce slov (za minutu) o malých zkrášlujících pokladech. Ráda čtu, objevuju nové věci, lidi a místa, tancuju, píšu, maluju, zajímám se o film, focení, módu, tvoření, ale taky v sobě nezapřu svoji lásku ke kosmetickým patlátkům, která mě provází odjakživa (to, jak jsem si od čtyř let malovala pusu a tváře červenými lentilkami, jsem vám tu už psala).
A tak když jsem narazila na kazetu Benefit Glamourette Set, tváře mi vzrušením zahořely, jako kdybych je natřela červenou lentilkou (pořád to ještě někdy dělám). ;-) To je přesně ten holčičí poklad, který mi chyběl. Kazeta (krabička) je sama o sobě rozkošná - jako vystřižená z filmů, kde si  třpytivě půvabné dámy s blonďatými lokýnkami pudrují labutěnkou své zanedbatelně malé nosíky. A nebyla bych správný "krabičkový fajnšmekr", kdybych si už předem nepředstavovala, že v ní budu ukrývat zamilovaná psaníčka nebo saténové stuhy do vlasů. Takže mně by ke spokojenosti stačila klidně jen krabička (obsahuje ještě náhradní labutěnky a šifónový sáček), ale představení ještě zdaleka nekončí. Uvnitř je totiž vintage zrcátko, které ukrývá z jedné strany pudr, z druhé strany tvářenku a v rukojeti čeká na svou chvíli jemně krémová rtěnka - čtyři holčičí nezbytnosti v jednom obalu. Tohle kouzelnické představení se Benefitu náramně povedlo...aplaus!
Nezbývá mi než vám popřát krásný víkend a ještě poprosit o čtvrtý kousek bábovky (děláte výbornou).


Zleva: látkové květované notesy, růžové diáře, maličký koloušek, mini kosmetika a set Glamourette Benefit.

Na krajkovém topu s kamínky si hoví stará "sexy karta", labutěnka a rtěnka ze setu Glamourette.

Chlapík z mého oblíbeného obrázku (retro reklama značky Lanvin) umí udržet balanc, i když mu dáte na bradu celý "benefití set". Kdo umí, ten umí!

Můj malý holčičí koutek, ve kterém je všechno, co momentálně potřebuju.
Glamourette Set od Benefitu v Čechách seženete na Mimibazaru nebo v mém oblíbeném obchodě, který je zahalený do roztomilého vintage designu: Kosmetikavelkoobchod.cz.

Vivi podpis

77 komentářů:

  1. Vivinko krásný článek. Já jsem taky zamilovaná do krabičky od Benefitu, konkrétně "she"s so Jetset," :-) takže můžu potvrdit, že jsou kouzelné krabičky návykové :-)

    PS: Zvu tě k sobě na Giveaway: m.u.a., NARS, MUFE, Nails. inc :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Misho, "She's So Jetset" je dokonalá krabička s poklady...skvělý vkus! ;-)

      Vymazat
  2. Vivi, pro Benefit mám slabost :-) moje současná favoritka je SUGARlicious:

    http://www.sephora.com/sugarlicious-lip-cheek-kit-P375249?skuId=1435601

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak v tom případě musí tvoje tváře zářit na dálku. Taky jsem si na "cukrovou" krabičku dělala zálusk, snad na mě ještě nějakou dobu počká ;-).

      Vymazat
  3. Prostě úžasné a ten Benefit!! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Vivinko, krabičky od Benefitu dobře znám, ale tahle je úplně JINÁ! Ještě nikde jsem ji neviděla. Bábovku ti upeču celou, protože jsem díky tobě objevila nejkrásnější Benekrabičku. :)) Fotky jsou nej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celou bábovku? Beru tě za slovo, Míšo. ;-)

      Vymazat
  5. Krásné ráno Vivinko :)
    koukám že se ses krásně vyspala, že už tak brzo takový skvělý článek :) já jsem před chvilkou vstávala, s polozavřenýma očima zapla notebbok ale Tvé články jsou vždycky tak úžasně pozitivní a krásné, že už jsem úplně probuzená a těším se na dnešní den :)) Děkuji ♥
    Jinak krabička a kouzelné překvapení uvnitř... :) to je prostě sen :)
    Přeji krásný víkend :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Jani, za krásný komentář. Jsem ráda, že jsem svým článkem zahájila tvůj volný, sobotní den a probrala tě. ♥

      Vymazat
  6. Tak to je maximálně roztomilý! Holt Benefit ví, co máme rády :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ví to až moc dobře, člověk by měl od Benefitu nejradši všechno ;-).

      Vymazat
  7. Super :) já chci taky konečneě něco od Benefitu :D

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Jani, zdá se, že už nadešel ten správný čas mít na nočním stolku nějaký "benefití poklad". ;-)

      Vymazat
  8. To je tak strašně moc roztomilý! :-) Já se na tyhle články vůbec nemůžu koukat, protože já pak chci všechny věci co máš ty :-)
    Přeji hezký víkend!
    T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teri, já to mám na tvém blogu "s chtěním" hodně podobně ;-).

      Vymazat
  9. Jejda to je naprosto nádherné!
    barborarihova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní9:23

    Vtipně napsané a krásně nafocené.Zaujala mne take stara reklama Lanvin -da se to nekde koupit? Markéta :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Markéto, děkuju ;-). Co se týče malovaného plakátu "Lanvin", tak ten jsem koupila ve Fr. Až tam zase pojedu, tak ti nějaký přivezu. U bukinistů jich mají docela hodně, okolo 4 eur za jeden; je to milá dekorace do bytu.

      Vymazat
  11. Tak v tomhle Ti maximálně rozumím..Já zase pokukuji po theBalm Mama Collection,krásné obaly...a co se týká kosmetiky chrlím to ze sebe tak rychle,že všichni jen žasnou,ač většinou nevědí o čem mluvím.U mně někdy vyhrává obal nad obsahem:-D
    Ale to vůbec nevadí...zbožňuju otvírání všech těch pokladů a prstem přejet po hebkém pudru nebo tvářence...A lentilkovou tvářenku jsem jako malá milovala.Asi to byla předzvěst něčeho většího,co moje malá,nevinná dětská dušička tehdá vůbec nechápala.Ty ulepený ruce a červený tváře si pamatuju dodnes.Vivi,ty máš všechny poklady světa..Benefitu tleskám a zbožně nahlížím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bettynko, my dvě se sejít u jednoho stolu, tak by náš řetězec vyprávění nebral konce. Jak vidím, už jako malé bychom si rozuměly...lentilkové tvářenky jsou stejně nejlepší. ;-)
      Všechny poklady světě zatím ještě nemám, ale pracuju na tom :-D.

      Vymazat
  12. Ach, to je tak nádherné! Asi ještě přehodnotím sá přání k nrozeninám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ♥ Narozeninový skřítek musí všechno dobře zvážit. ;-)

      Vymazat
  13. Jé to jsi mi připomněla, že mám dva třtinové cukry v pytlíčku v kabelce.. hodila jsem je tam ve čtvrtek v cukrárně :D. Vivi, jako vždycky nádherné fotky, na které je radost se dívat :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, tak teď mi nezbývá než doufat, že ke svým pytlíčkům se třtinovým cukrem přihodíš kávu, mlíčko a bábovku a můžeme se pustit do dalšího povídání ;-).

      Vymazat
  14. Skvěle jsi naaranžovala a nafotila krásnou retro kazetu s kosmetikou, ten nádech nostalgie na mě zapůsobil. Přinesla jsem si kafíčko a sobecky usrkávala a četla a koukala. Omlouvám se, bylo to jen pikolko a na tebe nezbylo, ani tu bábovku pro tebe nemám, ale pokusím se to napravit na příštím sedánku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oli, děkuju za milý komentář. A co se bábovky týče, nevadí, už jsem jí snědla hodně a už nějak nemůžu. Navíc bych při dalším soustu asi nejedla oběd. ;-)

      Vymazat
  15. Jak na to koukám, dostala jsem chuť jet do Paříže... vůbec nevím proč. Ale to zrcátko tam asi budu potřebovat 8-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hanele, plakát Lanvin v pozadí fotek je z Paříže, krabička taky vypadá jako z toaletky pravé Pařížanky, tak možná proto...;-)

      Vymazat
  16. To je praktické, těším se na další článěk :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda - je to praktické (to mě nenapadlo) :-).

      Vymazat
  17. Bezvadný článek! :)
    Moc se mi to líbí! A zvolila jsi hezké zátiší! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Vivinko, tú kazetku snáď musel Benefit vyrobiť pre teba na mieru:) Isto sa sem k tebe malí benešpióni (a ja sa im vôbec nedivím) chodia inšpirovať :)) Žiadnu viac glamourette girl by pre túto pôvabnú krabičku nenašli:) Tu je taak krásne... A aj keď moja dandelionová (nečakane;) kazetka hlási: Feelin´DANDY, tu u teba je to vždy skôr o feelin´LOVELY ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak ty vždycky dokážeš všechno popsat! ;-) Ostatně proto tak ráda chodím na tvůj blog...umíš si hrát se slovy (a nejen s nimi) a to mě baví! Zlatíčko jsi.

      Vymazat
    2. aaaawww♥...rozplývam sa :)*

      Vymazat
  19. Milá Vivinko,

    právě jsem nám připravila meltu s mlíčkem(kafe nepiju) a rozkrojila právě dopečenou oříškovou bábovečku. Tak honem povídej už se těším, :)
    Benefit miluju od první chvíle co jsem ho viděla tady u tebe a ještě víc od té doby co sama vlastním nějaký ten kousek. Samozřejmě jen díky tobě, protože jsem si nikdy této značky tak nějak nevšimla.
    Tohle luxusní patlátko v krásné krabičce to by bylo něco pro mě O:) Moc hezký článek a skvěle nafocené obrázky!

    Hezký víkend plný sluníčka přeji :)

    Pandička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Pandičko, jsem moc ráda, že jsem ti rozšířila kosmetické obzory. Za oříškovou bábovku udělám cokoliv ;-).
      Užívej víkend a děkuju za dalšíl tvou milou návštěvu u mě.

      Vymazat
  20. Ciao Vivi♥ I'm preparing the coffee and the cake so you can tell me more about girly goodies:P Wow, I want this set now!! Is too adorable and classy, something to keep in the bag and take off everytime you need a little retouch:P Have a beautiful weeekend my friend, love and hugs to you!!!♥♥♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dear Lu, thank you so much for your sweet comment, hope you have a wonderful weekend full of things that makes your heart happy. ;-)
      x♥x♥

      Vymazat
  21. Ahoj Vivinko, vypadá to krásně. Pravda, já nejsem moc velký kosmetický fanoušek, ale designu rozhodně fandím a tenhle mě nadchnul.
    PS: Jsem ráda, že ti bábovka šmakovala ;)
    Zdraví Eve.h

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že se ti krabička líbí ;-).
      Bábovka zvaná Úžasňačka :-), díky za ni.

      Vymazat
  22. Vivinka, pijes presne tu istu kavu ako ja! :) mozno aj salocky mame podobne :)
    krabicka od benefit je ako stvorena pre teba a vsetky paradive slecny s kuskom dievcatka v sebe...;)
    krasny vikend ti!
    tin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tinuško, zasednout s tebou k jednomu kávovému stolku, to je moc příjemné ;-).
      Krásně jsi to napsala. ♥

      Vymazat
  23. ach to je krása..stačilo by mi mít tu krabičku jenom před sebou a koukat se na ni :D

    OdpovědětVymazat
  24. Anonymní15:55

    Božské! Všechno!

    OdpovědětVymazat
  25. Já na Benefit moc nejsem, ale tohle vypadá opravdu moc krásně!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amelisko, možná jen do doby, než si od Benefitu pořídíš první kousek ;-).

      Vymazat
  26. Anonymní16:19

    Vivi, jakým foťákem fotíš prosím?
    Hodně se mi líbí krabička s překvapením a protože budu mít za měsíc narozeniny, hned jsem přítelovi poslala odkaz na tvůj článek :))))
    S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fotím Nikonem P300.
      Přítele pozdravuj ;-).

      Vymazat
  27. Tak to je hodně povedené

    OdpovědětVymazat
  28. Já jsem si teď pořídila pro radost krabičku Sugarlicious a jsem z ní nadšená. Už jí vyhlížím kámošku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krabička Sugarlicious! Tu taky budu muset časem do své "sbírky" zařadit ;-). Kámošek není nikdy dost ;-).

      Vymazat
    2. Anonymní10:58

      Po Sugarlicious touzim uz asi pul roku :)

      Vymazat
  29. Milá Vivi, tak dnes tedy napečeno bohužel nemám, svoji ranní kávu jsem si vypila na Benzině cestou do Frýdku, ale snad Tě alespoň potěší fakt, že prodejce Lenku na MMB znám a nákupy u ní jen a jen doporučuji. Mockrát jsem u ní nakupovala a vždy s maximální spokojeností. Jinak i když Benefit není zrovna to, co bych nutně musela mít, krabička vypadá skvěle! Krásný zbytek víkendu ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenka z MMB je skvělá, všichni ji milujeme ;-).

      Vymazat
  30. Anonymní21:32

    Benefit miluju. ♥♥Objevila jsem ho díky tobě a už mám doma Hervanu,Olalift a brousím si zuby na nějakou jejich sadu. Musím pořádně prostudovat tvé odkazy. V tom velkoobchodu (kosmetikavelkoobchod.cz) může nakupovat každý nebo jen s živn. listem??
    Krásný víkend naše milá Vivi.
    Hedvika K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedviko, jsem ráda, že jsi díky mě Benefit objevila. Já na něj nedám dopustit. Hervana je taky moje láska ;-).
      Kosmetikavelkoobchod.cz je běžný e-shop pro každého (nemusíš mít živnosťák).

      Vymazat
  31. Vivinko ,
    Určitě je benefit skvělý věřím tomu , už dávno jsem si chtěla od něj něco pořídit , ale zatím mám pořád mezery a určitě o hodně přicházím , že ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabulko, alespoň máš na co se těšit a až si pořídíš první benefití patlátko, tak pochopíš, oč jsi přicházela ;-).

      Vymazat
  32. Benefit ma ty nejkrasnejsi brownbary a nejpohlednejsi obaly:) Kdyz holt nekdo umi...zatim mam od nej jen jednu vec, ale doufam, ze se mi jiste postesti byt majitelkou i dalsi:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanýžko, věcem od Benefitu se musí pořizovat další voňaví kamarádi. ;-). Já vím, ty jejich obaly...bez chyby!

      Vymazat
  33. Tak uz jen u toho nadpisu a spojeni slov "holcici poklady" mi srdicko poskocilo radosti :) Ja bych to tak u tebe chtela prosmejdit a povykladat o divcich pokladech! :)) Krasny zbytek nedele!

    OdpovědětVymazat
  34. Anonymní15:50

    Ten obchůdek je úžasný! SadičkaBenefit také, ale ji bych nevyužila, protože rtěnky ani tvářenky nepoužívám. Dnes jsem si však v obchůdku zalistovala a udělala si seznámek, které věci musím mít. ;D Po výplatě udělám nálet. :DDD
    Hezké nedělní odpoledne přeje Marie.

    OdpovědětVymazat
  35. To jsou nádherné věcičky.

    OdpovědětVymazat
  36. milujem benefit uuplne najnajviac

    OdpovědětVymazat
  37. Vivinko, opět článek u kterého jsem se usmívala. :) Benefit má krásné věci a hlavně roztomilé obaly. Tohleto patlátko by se mi moc líbilo. :)

    OdpovědětVymazat
  38. Od Benefitu ještě nic nevlastním, ale po přečtení toho článku to musím napravit, protože jsem se, díky tobě Vivi, zamilovala:*** Jsi takový můj malý Amorek.

    OdpovědětVymazat
  39. Zrcátko s pudrem a tvářenkou si mě získalo a jen tady tiše slintám...

    OdpovědětVymazat
  40. O Benefite snívam už dlho ... krabička vyzerá krásne, máš pravdu, že všetko čo je vnútri už je len bonus.. ;)
    SMiem ale namiesto bábovky ponúknuť nejaký iný domáci koláčik? Mne tá bábovka moc nejde , ale vykúzlim niečo iné ! :)

    OdpovědětVymazat
  41. Děkuju za vaše zlaté komentáře ;-).
    PS: nemusí být jen bábovka, Vivi nepohrdne ničím sladkým ;-).

    OdpovědětVymazat