17.1.14

Troška parádění aneb novinky z mojí koupelny

Jsem to ale popleta - málem jsem přes všechny články o diářích, předsevzetích a papírnických pokladech zapomněla, že jsme se tu už několik týdnů vůbec neparádili, a je vážně nejvyšší čas to napravit. Moje koupelna letos voní zase trošku jinak, protože do ní přibyly různé vzácnosti a vzácné různorodosti, kterými je moc fajn se občas rozmazlit. Těším se, že vám je tu postupně představím a začínám s tím hned teď.

Kdyby mě chtěl někdo podezřívat z toho, že jsem si velkou růžovou plechovku Vaseline Lips, která ukrývá tři voňavé balzámy na rty, vyhlídla jen kvůli jejímu delikátně něžnému retro vzhledu, měl by pravdu (ale jen částečně). Už jsem si sice předem představila, jak do té velké krabice s retro dámou budu ukládat své růžové notýsky, tajná psaníčka a laky na nehty (a to se taky stalo), ale stejně tak jsem toužila po třech vazelínových pomádách na rty (vidíte je na další fotce), které jsou součástí plechovky, a které blond pin-up girl bedlivě hlídá...

Vazelínka s aloe vera v zelené plechovce voní jako květinová louka, hnědá plechovka vůní připomíná čokoládu (obsahuje kakaové máslo) a modrá dózička je Original Vaseline® - neparfémovaná klasika, po které sahám, když nemám zrovna náladu na vůně a příchutě. Moje mlsné rty si se všemi třemi plechovkami přijdou na své a mně už zbývá jen se každý den rozhodnout, po které vůni sáhnout. Povím vám, je to radost, to naše holčičí parádění. 

Už dlouho jsem ji chtěla mít doma - bázi Instant Anti-Age od Maybelline. Pleť má být po jejím použití hladší, rozjasněná (ale nelesknoucí se), póry stažené a majitelka báze tím pádem spokojenější a usměvavější. Báze se může nanášet pod make-up, ale mně se mnohem víc osvědčila, když po jejím nanesení make-up vůbec nepoužiju. Báze Instant si s pletí krátce promluví, domluví jí, aby vypadala svěže, sjednoceně, aby se neleskla a já už se pak o nic nestarám. Šikovná věcička a navíc ta její barva...vidíte? Nejhezčí růžová "cukrová vata", prostě nejrůžovoulinkoulinkatější.

Chybí mi a často na ně vzpomínám...Na to, jak mě dokázaly potěšit, jak mi v jejich přítomnosti bylo príma, jak sladké chvíle jsme spolu zažili...Vanilkové rohlíčky! Nezapomenu! A jak tak vzpomínám na ty pocukrované vánoční časy, mažu se vanilkovým tělovým mlékem od Victoria´s Secret (pikantní divoká orchidej se v něm kamarádí s hřejivou vanilkou), které vydrží vonět několik hodin a já si s ním jen tak sladce sním o tom, co dobrého ještě sním. Tak ať se vám dneska (a o víkendu) taky krásně sní a brzy se těším zase na viděnou. ;-)

Vivi podpis

52 komentářů:

  1. Ahoj Vivi! :-)
    No teda! To je zase krásy! :-). Neboj, my už také vanilkové rohlíčky nemáme! U nás jsou už jen rohlíčky čokoládové, neb taťka včera dojedl zbytek lineckého cukroví! :-)

    Balzámy, to já vím, že jsou tvým potěšením a vždy jen žasnu, jaké druhy nacházíš! :-). Dóza je opravdu krásná a já se před tvým ostřížím zrakem klaním, neb kdybych já hledala nádhernou dózu, tak věř, že bych jí nenašla! :-)

    Vivi, měj se úžasně a ahooooooooooj! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Šárko, ó, co to slyším?! Čokoládové rohlíčky..to zní fantasticky.
      Jen neříkej, ty máš na skvělé vychytávky taky pěkně vycvičené očko. :-*
      Krásný víkend, pa pa.

      Vymazat
  2. Ta Vaseline Girl je ale kočka...závidím!Od Vaseline miluju tělové máslo cocoa radiant a plánuji další kousky.A s tou bází máš úplnou pravdu,měla jsem jednu od avonu ta byla skvělá,že jsem jí nosila bez makeupu(hihi)a pleť jsem měla jako mimi.No a Victoria Secret?Co dodat,to jsou takový laskominky,že jim prostě žádná parádnice nemůže odolat.Jinak Vivinko jsi dnes první člověk,který mi zvedl náladu a zahnal mojí depku(a tu už jsem neměla hóóódně dlouho)..jen tak na okraj,byla jsem dnes u lékaře a furt tam něco je...ach jo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Bettynko, ty rozhodně nemáš Vaseline girl co závidět. ;-) Nezapomeň hodně mixovat, filmovat, čajovat a odpočívat...přece už ti zlobiví bacilové musí uhánět pryč!

      Vymazat
  3. Anonymní9:34

    Ty tvé fotky Vivi! Vždycky žasnu! Vazelínu používám obyčejnou drogérkovou a nedám na ní dopustit, takže čokoládová nebo aloe vazelína musí být zážitek. Jsem ráda, že jsi nám sem vrátila kosmetické články :)), protože ty máš vysloveně čuch na kosmetiku, která se jinde nevidí.
    Ahojky Evča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, tak to jsem moc ráda, že se ti zamlouvají mé články i můj nos, který umí vyčenichat všelijaké voňavé nezbytnosti ;-).

      Vymazat
  4. Vaselínová krabička je nádherná! A pak budeš mít volné další tři... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsi uhodila hřebíček na hlavičku...v jednom balení 4 dózy, to je ráj. ;-)

      Vymazat
  5. Neskutečně miluji tvé fotky :) vždycky je máš takové nápadité a hravé, to se mi opravdu líbí.... opět díky za zpříjemnění rána/dopoledne
    S pozdravem Gleys

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jak ty miluješ moje fotky, tak já miluju tvoje komentáře. Děkuju. ;-)

      Vymazat
    2. A pak že je na světě málo lásky ;-)

      Vymazat
  6. Milá Vivi, to jsi mě zase po ránu potěšila :o). Jakto, že jsem ještě neobjevila néco tak báječného jako je e-shop kde mají i tvou skvělou pin-up vazelínovou dámu? Příštích pár hodin strávím vybíráním něčeho krásného a voňavého ;o).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Deni, myslím, že líp využitý čas neexistuje ;-).

      Vymazat
  7. ja chcem tiez taku bazu! s takou farbou! a hned! :D hoci ja momentalne rozmyslam o co najjednoduchsej a najprirodnejsej starostlivosti o plet, a zlaty los padol na kokosovy olej. pripadne nejake orechove oleje. no, uvidime :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Cookie, olejíčky...tak na to můžu říct jen jedno slovo, které začíná na "A" a končí na "O". Olejíčky zkrátka vždy a všude. ;-)

      Vymazat
  8. Dear Vivi, now I want so bad the Maybelline primer anti-age, sounds fantastic!:) Love and hugs my dearest friend ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Vivi, tie vazelínky sú oku lahodiace, na zjedenie. A vôbec som nevedela že Maybelline má nejakú bázu pod make-up... po tej sa musím kuknúť... Aj keď ja a to moje kukanie... Vždy mi všetko ujde :D A urobila si mi chuť na vailkové rohlíčky, už nech sú ďalšie vianoce :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nech sú dalšie Vianoce...to je nápad! Vyhlašuju (ne)oficiálně nové Vánoce na 18. ledna (to je už zítra a já nemám žádné dárky...MUSÍM udělat pár dobrých nákupů) ;-).

      Vymazat
  10. Anonymní12:59

    Tak to mě nadchlo.Všechno!A za měsíc mám narozeniny :DD.Díky za inspiraci Vivinko. Zdraví Katy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už vím, co ke svým únorovým narozeninám dostaneš. ;-)

      Vymazat
  11. Vivi, když na sebe použiješ všechna ta "zkrášedla", musíš být voňavá, jak rozkvetlá jarní zahrada:-) Jenom pozor, aby tě nespálil, nějaký mrazík:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Lezartsku, budu si muset dát na mrazíky velký pozor ;-)...i když u nás to opravdu vypadá spíš na jarní dny (nikde ani jedna vločka).

      Vymazat
  12. "Holčičí parádění" je mega super, je to strašná nutnosť a super výhovorka, ako si stále "musím" kupovať niečo nové do svojej zbierky tých milučkých krabičiek a tubičiek, flakónov... Veď predsa tie všetky veci strašne potrebujem! Potrebujem na balzam na pery v troch rôznych príchutiach a každý mesiac ďalšie a ďalšie! Sme proste straky a zberaťeľky... ale keď je to taaaaaaaaaaaaak super milé... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aj ja to všetko potrebujem - čím viac, tým lepsie. ;-) Ty mi tak rozumíš!

      Vymazat
  13. Ja milujem Vaseline lips!:) V anglicku som si vybudovala závislosť na "vôni" Rose a odvtedy ho mám všade:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Závislost na Rose se buduje lehce....;-)

      Vymazat
  14. Ty balzámy vypadají fakt dobře! Ale když tak vzpomínám, ty už asi musíš mít hodně balzámů na rty, co Vivi? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aby nedošlo k omylu - Vivi nemá hodně balzámů na rty...ne ne, má jich málo (jen asi 10 nebo 15). Vivi chce víc balzámkůůůů. :-D

      Vymazat
  15. Vazelínu na pusu moc nerada, protože moje rty trpí hodně a vazelína mi nestačí. Ale mám svého balzámového favorita a přiznám se, že pokud v nějaké oblasti kosmetickou stálici objevím, pak se vlastně nemám problém nechat utáhnout třeba jen na hezkou vůni a mazat se tím pro čisté rozmazlení a potěšení smyslů, bez očekávání nějakého zázračného působení. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozmazlení...potěšení smyslů...ách, to je přesně ono! ;-) A zázrak? Ten je vždycky vítán, ale nevyžadován. ;-)

      Vymazat
    2. Když moje kůže si začala s věkem hrozně vymýšlet. Zhrublé lokty a kolena, vysušená pleť na obličeji a přitom stále se sklony k ucpaným pórům, popraskané rty... :-) Za malý soukromý zázrak považuju bambucké máslo. :-) (Hlavně žádné krémy "s máslem", proč si mám kupovat cosi, kde je ho minimální množství, když si můžu koupit rovnou čisté máslo. Mám doma teda přímo to nerafinované a štve mě na něm jen ta tuhá, drobivá konzistence. :-)

      Vymazat
    3. Milá Aailyyn, bambucké máslo - píšu si na seznam červenou tužkou. ;-) Mně se zase moc osvědčil čistý kokosový olej, mažu s ním vždy a všude všechno. ;-)

      Vymazat
  16. Velmi milý článek.

    "Povím vám, je to radost, to naše holčičí parádění." - to je ta nejlepší věta! Přesně tak to je, radost, radost, radost. Proto se líčím, oblékám a šiju - mám z toho radost.

    Krásný víkend plný radosti přeji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A taky je ta radost z líčení, oblékání a šití na tobě vidět, krásko! ♥

      Vymazat
  17. No opět jsi mě nezklamala, tak sladce jsem si tady zamlsala :-) a líbí se mi úplně všechno :-D

    OdpovědětVymazat
  18. to jsou tak suprácké fotky, všechno na mě působí tak.. "ťuťuňuňu" :D
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach, ty máš super sympatické názory ;-). ♥

      Vymazat
  19. thank you for the comment: D watching? : D

    OdpovědětVymazat
  20. Milá Eskandrie, šetření je šíleně náročná disciplína a bolí ;-). Já peněženku vždycky, když začne nadávat, hodím pod polštář, ona pak není slyšet, a když ji zase vyndám, mlčí jako pěna (už má strach)...dobrá finta. ;-)

    OdpovědětVymazat
  21. Skvele Viv,
    tak ted jsem po kosmetickem prispevku dostala hlad...je to vubec normalni??To je sama vanilka,cokolada a ja ted vubec nejim sladke,takze dekuji za trenovani me vule,hi,hi..Ale mam stesti,ze kazdym dnem ocekavam dalsi varcicku nekolika produktu od The Balm,takze dnes,,ma mila..,me asi neukecas,hi,hi,ale neboj,na odkazy samo,ze juknu a kdo vi,jak to vsechno zase dopadne,ze??Diky za dalsi pokochani a mej prekrasny uzo vikend.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Katí, tak teď bych chtěla být u tebe doma. Snědla bych všechno sladké (tedy pokud se ještě něco u tebe najde...třeba v tajných skrýších), aby tě to zbytečně nelákalo a taky bych s tebou napjatě očekávala pošťáka z The Balm! ;-) Ty budeš zase tak krásná! ♥ Děkuju, přeju též.

      Vymazat
  22. Ahoj Vivi, naprosto mě fascinuje ta růžová barva té maybelliní báze. Netušíš, jestli to má nějeké fuj silikonové složení nebo ne? Protože jestli to neobsahuje silikony, asi to do týdne skončí u mne doma. ;) :D
    Měj se nejkrásněji! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Luno, hned jak jsem si přečetla tvůj dotaz, utíkala jsem, co mi nohy stačily, do mé kosmetické taštičky, abych vyhledala skleničku s bází a opsala z ní složení, ale kde nic, tu nic. Na bázi složení vůbec není uvedené a nepovedlo se mi ho ani vygůglit, takže mě mrzí, že ti neporadím. Ale instinkt mi říká, že něco tak slaďounce růžového nemůže obsahovat nic než směs obláčků a cukrové vaty...;-)
      Parádní víkendování přeje Vivi ♥

      Vymazat
  23. Ta vintage vazelína vypadá krásně....
    Achjo, mám ted chut na rohlíčky :D

    OdpovědětVymazat
  24. Och, dala by som si vanilkový rohlíček...(Práve dojedám medovníčky z Vianoc :D )

    OdpovědětVymazat
  25. Krásné balení produktů...jen ta vazelína je jen pro mě hezky balená, jinak ropné balzámky nemusím. Ale krásné fotky :) šup s tebou do nějakého časopisu

    OdpovědětVymazat
  26. Ty tvé fotky jsou úžasné, Vivi. :) Vazelínky jsou roztomilé a věřím, že po nich jsou rty krásné.
    A máš mě na svědomí, dostala jsem šílenou chuť na něco sladkého z té fotky s rohlíčky, mmm mňam. :) No pokusím se v tuto hodinu ovládnout a nemlsat.

    OdpovědětVymazat
  27. Anonymní23:05

    Vivinko to je taková krása!:) Hned bych si z e-shopu vybrala a nejen ty balzámky! Bohužel jsem se rozhodla letos trošku víc šetřit, takže balzámky musí počkat... Takové šetření bystří neuvěřitelně mozek, protože člověk musí vymyslet, proč zrovna nutně potřebuje 3 balzámky na rty, když jich má doma už víc než 10... Strach nemám, něco vymyslím!;)
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, jsem moc ráda, že se ti moje nezbytnosti líbí ;-). Šetření je chvályhodné předsevzetí, i když já na něj letos - pro jistotu - pozapomněla. Na druhou stranu, když mám doma deset balzámků, potřebuju (nutně) jedenáctý, dvanáctý nebo i třináctý, protože dva mám v kabátě, jeden v saku, další v pracovním stole, další v kabelce a tak..a tak dál :-). Takže jak to tak počítám, nutně potřebuju svůj čtrnáctý balzám - do kapsy džín. ;-)
      Měj se krásně, pa pá.

      Vymazat
  28. Ahoj holky moje, moc vám děkuju za supermilé komentáře. Jsem ráda, že jsme se tu zase tak hezky kosmeticky "pohýčkaly" ;-). ♥

    OdpovědětVymazat