17.7.14

5 věcí pro šťastnější červenec

Po měsíci se zase scházíme u rubriky 5 šťastných věcí a tentokrát je oblečená, jak se na horký červenec sluší a patří, v ryze letním hávu. Tak se na to pojďme podívat zblízka.

Do cestovního zavazadla patří neomylně několik věcí - pas, jednorázový foťák a hlavně cestovní kazeta Lollipop & Alpenrock v limitované edici, kterou navrhla modní návrhářka Lola Paltinger. Lola přesně ví, co dáma na dobrodružných cestách (ale i ve všedních dnech) potřebuje - krásnou malou krabičku, ve které se skrývá zrcátko, lesk na rty, tvářenka, korektor a praktický aplikátor. Šikovná věcička nejen do kufru, ale i do kabelky na každý den.

On je jako já a já jsem jako on - jsme nerozluční. Přenosné mintové retro rádio Sunny Life s MP3 přehráváním je můj malý miláček, který umí hrát a zpívat všechny songy na světě. On hraje a já tancuju...Věnoval mi ho můj muž (asi zase za šikovnost), a tak si ho beru s sebou všude, kam jen to jde (navíc je voděodolný, takže mi dělá roztomilou společnost v koupelně i u řeky).

Září a já se s ním cítím jako princezna - lak na nehty Dior (Mirage 338).

Maličkosti, které mi skončily za kloboukem, když jsem si šla do H&M koupit spodní prádlo. Jak asi tušíte, spodní prádlo jsem nekoupila, ale puntíkaté kapesníky s vůní růží, sirup na rty "Bubble gum" a zlatou kapsičku "Love" ano. Vyhodnotila jsem tuhle trojici totiž jako letní nepostradatelnosti, zatímco nová podprsenka ještě chvíli počká.

Fotit mým polaroidem Fuji Instax Mini mi dělá velkou radost. Ještě větší radost mi dělá fotit s ním rozkvetlé a voňavé pivoňky. O něco menší radost (ne-li starost) mi dělá, že jedna fotka vyjde na 25,-. Ale pak se sama sebe zeptám: "dá se vůbec radost měřit penězi?" a odpovím si tak, že znovu stisknu polaroidovou spoušť - prostě věčná optimistka. ;-)

PS: a propos - dneska ještě nekončíme, ještě na vás na mém Facebooku čeká něco navíc.

Vivi podpis

25 komentářů:

  1. Vivi zdravím a mávám. Je úžasné jak si umíš užívat života a tak to má být! Polaroid musí být bezva hračička :-) Měj se báječně!

    OdpovědětVymazat
  2. Zamilovala sem si tvoje přenosné mintové retro rádio Sunny Life s MP3 přehráváním :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten přehrávač je víc než boží :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ach to je po ránu zase krásy! :) Závidím ti polaroid, nutně ho potřebuji, ty fotky z něj jsou tak nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne, svieže, ľahké , letné a Vivi, to rádio ?? ♥♥♥♥♥ Keď budeš potrebovať, aby ti ho s láskou niekto postrážil, hlásim sa prvá do radu ! Dúfam, že sa máš krásne a všetko je tip-top :-*

    OdpovědětVymazat
  6. Tá cestovná kazeta vyzerá naozaj úžasne!! ♥
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  7. Jak píšeš Vivinko, je třeba si dopřát letní atmosféru plnými doušky!

    Pěkný čtvrtek

    Eve.h

    OdpovědětVymazat
  8. Já už na to přišla! V bytě u Vivi se musí nacházet velká, tajemná, bezedná krabice jejíž dno vede přímo do kouzelného vintage světa plného pokladů... Že jo? Přiznej se! :) To přece jinak není možný aby měl jeden člověk doma tolik úžasností...Chci tu krabici taky!! :) A nebo aspoň to rádio...♥

    OdpovědětVymazat
  9. Léto je skvělé!!! Ty také!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkné počtení, za týden odjíždím na dovču a na seznamu je, světe div se, jednorázový foťák, už se těším na ty momentky ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné rádio Vivi,máš moc hodného manžela! :o)

    OdpovědětVymazat
  12. Ne, ne, Vivinko, radost se penězi prostě změřit nedá :-) znovu krásný článek plný důležitých maličkostí. Ať všichni máme SUNNY LIFE :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Dear Vivi, these things are utterly sweet! The Dior nail lacquer is amazing and the lip syrup inspires me a lot. Love and hugs my friend ♥

    OdpovědětVymazat
  14. .....a víš co mně dělá šťastnější červenec? Tvoje ÚŽASNÉ a nabíjející články.... :)!!!
    Všechny věci Ti v "dobrém" závidím....., překrásné nezbytnosti :)
    Krásný den. Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kat, myslím, že na tohle se dá napsat (nebo tedy namalovat) jen jediné: ♥

      Vymazat
  15. Anonymní16:34

    Aaaaa.... ten polaroid mam momentalne zapozicany a robi mi obrovsku radost!! moja chladnicka uz je vymagnetkovana fotkami :DDDD odkladam si peniazky na vlastny!

    OdpovědětVymazat
  16. Děkuju Vám všem za supermilé vzkazy, které mi tu necháváte. Jsou pro mě moc důležité. :-* Mějte se a smějte se a brzy zase na shledanou. ;-)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Viv! :-)
    Aaaaaaaaaaaaaaach můj bože! To rádio chci!!! To je láska na první pohled! je nádherné a prostě přesně takové, jaké bych hned brala! :-) Máš t to ale nesmírně hodného manžela Vivi! :-) To bude tím, že ty nejsi jiná! :-)

    Pivoňka je nádherná! mám ráda takovéto fotky kde je ta pivoňka vyfocená hned dvakrát! ;-)

    Krásné a nesmírně nezbytně věci máš Vivi! ;-)

    Měj se krásně a užívej létaaaaaaaaaaaaaaaaaaa věčná naše optimistko.! :-)
    Ahoooooooooooooooj! :-)

    OdpovědětVymazat
  18. naprosto skvělé kousky

    OdpovědětVymazat
  19. To minirádio je dokonalé, to by se mi náramně hodilo. :) A malickosti z H&M mám moc ráda. Vivi, tvoje tipy jsou super a premyslim, ze doma musis mit urcite bezednou krabici, ze které taháš všechny tyhle nápady a my máme pak tebe. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Děkuju. ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  21. Lola je šikovnica. Cena je úžasná a stránka je tiež veľmi zaujímavá.
    Rádio - farebne ma nedostalo, ale keď si napísala, že je vodeodolne a hrá všetky pesničky sveta, tak nebolo o čom. Úžasne rádio by som zobrala aj na piknik a tancovala v šatách vily po lúke pokropenej rosou. Ale bez svedkov, aby som neskončila v bielej košieľke s viazaním vzadu.
    Toto je ono z maličkosti robiť veľké veci. To na tebe milujem :*

    OdpovědětVymazat
  22. Nejvíce se mi líbí to úžasné retro rádio, a dokonce voděodolné! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Tak díky poslední fotce jsem se rozhodla mít na svatbě růžové pivoňky :) Díky za inspiraci :)

    OdpovědětVymazat