13.7.14

8 horkých favoritů pro perfektní léto

Zatímco se dny prodlužují, látka na šatech se zkracuje a my (doufám, že můžu mluvit za nás za všechny) jsme odhodlaní vychutnat si léto plnými doušky. Snad žádné jiné roční období není tak otevřené čisté radosti, volnosti a zábavě...a toho se musí využít. Čtení u vody, piknikování, koncerty pod širou oblohou, noční procházky, popíjení osvěžujících drinků, ochutnávání nových zmrzlinových příchutí (-už jste měli "višně v čokoládě"?), nafukování gumových člunů a míčů, experimentování s účesem (barvíme na růžovo?) nebo běhání v lehkých sandálech - je spousta věcí, které si teď můžeme dovolit a užít. 

Vybrala jsem pro vás 8 mých favoritů, kteří naše letní dobrodružství a radovánky stylově doprovodí a zpestří. Doufám, že vás budou inspirovat a těšit stejně jako mě.


http://www.anrdoezrs.net/links/5759584/type/dlg/sid/8-horkych-favoritu/http://www.zoot.cz/vyprodeje

1 2 3 4 5 6 7 8

1. Přestože jsem džínomilovník, na léto to chce šaty. Tedy přesněji řečeno - ty pravé šaty pro puntíkaté léto. Tyhle letní šaty Mayaadi Deluxe jsou v mém šatníku teprve pár dní, ale už jsem si je stihla zamilovat. Troufám si říct, že byly přímo stvořené pro bezstarostné "létování", pro sezení v kavárničkách a popíjení grenadinových nápojů. V jiných barvách můžete šaty omrknout tady.

2. Malé tabletky "pyknogenolky" umí velké věci. Bioaktivní zázrak Pycnogenol s výtažkem z kůry francouzské středomořské borovice zobu už několik let - každoročně v létě (vždycky jeden měsíc), a klidně vám prozradím, že tenhle přírodní antioxidant strčí do kapsy nejeden superluxusní krém. Čistí, projasňuje a chrání pleť proti sluníčku, ozdravuje nehty i vlasy a zlepšuje odolnost organismu - mám ho vyzkoušený tak dobře, že se pod tohle všechno klidně podepíšu krví (nebo radši růžovou fixou s vůní jahod?).

3. Když mi moje kamarádka ukázala, jaký trik používá na svůj ab-so-lut-ně-do-ko-na-lý-mej-kap, rozbušilo se mi srdce. Ano, růžová cestovní paletka YSL musí být má (je totiž krásnější, než si vůbec umíte představit...no jo, jsem zas zaláskovaná).

4. Knížka, menší pikniková deka, mapa světa, dvoje sluneční brýle, termoska, vstupenky na koncert pod širým nebem, velká čokoláda a další prázdninové nezbytnosti - to všechno (a možná ještě něco navíc) geniální pruhovaný batoh Little Marcel sní a pak tu porci na výletech zase vyběhá.

5. Účesům ve stylu "vstala a dlooouho se česala" už dávno odzvonilo, takže jsme se (já a Brigitte) rozhodly, že budeme v létě nosit jedině účes "vstala a šla". Ovšem je veřejným tajemstvím, že vytvořit nedbalý rozcuch dá docela práci, takže se vyplatí ranní úsilí spolehlivě zafixovat generacemi prověřeným lakem na vlasy Elnett L´oreál Paris.

6. Pokud bych si musela na letošní léto koupit jen jednu jedinou třpytivost, bylo by to něco, co vypadá jako z návrhářské dílny mé nejoblíbenější Kate Spade - takže barevná sada letních náramků. Budu je nosit zvlášť i dohromady, do práce, do letního kina, na pikniky i jen tak pro radost doma.

7. Samoopalovací mléko od značky Biosolis pro každého, kdo radši opéká buřty než své tělo. Nedělá šmouhy, krásně se roztírá, vytváří přirozené opálení, voní a už na jaře jsem se díky němu tvářila, že mám malou vilku na Mallorce (a teď se tvářím, že jsem tam přikoupila druhou).

8. Jméno mého nepostradatelného laku na nehty letos není "Hot Salsa" jako minulé léto, ale "Opulent Pink" - lak Color Riche L´oreál. Když svítí sluníčko, lak na nehtech sebevědomě září a předstírá, že to on zařídil tak pohádkové počasí. Možná na tom něco je...
Přeju vám s počátkem léta, ať máte - na duši krásně, v hlavě jasně, minimum bolu a radostí horu (no dobře, tak já už mlčim) ;-).

Vivi podpis

50 komentářů:

  1. Článok, ktorý stál za prečítanie a urobil mi krajší deň :) ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Tino a vy ostatní komentující ♥, jsem moc ráda, že se vám moje tipy líbí, děkuju vám za báječné komentáře a teď už nám nic nebrání v tom rozjet léto naplnooooo ;-)).

      Vymazat
  2. Ahoj Vivi,
    prajem ti krásne leto a pozývam ťa na môj (náš) nový blog:

    http://3znitry.blogspot.sk/

    Tešíme sa každej návšteve! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujal mě Pycnogenol, vůbec jsem o něm nevěděla! Děkuji za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se nejvíc líbí ty šaty, jsou naprosto dokonalé:) Musím po nějakých takových podívat, ten retro střih i vzor je úžasný :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ty šaty jsou boží. Úplně se v nich vidím v Řecku, kam jedu za 14 dní.:))) Jdu se přeměřit,jestli mi ta první velikost bude .:))

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný výběr, úplně souhlasím s tím batohem, taky se mi moc zamlouvá :) A šaty jsou perfektní. Já spíš než puntíky ráda proužky, takže na tento víkend přibaluju do tašky dlouhé pruhované šaty :)

    OdpovědětVymazat
  7. ten batoh je úplne krásny. :) pásiky, to môžem a veľmi :D

    neviem či si na mňa ešte pamätáš, ale nedávno som obnovila svoj blog :) www.janeneedsblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Červené puntíkaté šaty neodmyslitelně patří k létu. Také jedny takové mám, i když v mini verzi.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Krásny článok ! také perfektné šaty si musím čo najskôr kúpiť :)) <3

    OdpovědětVymazat
  10. Moc se mi líbí barva toho laku na nehty a ty šaty jsou taky nádherné, podle mě přesně vystihují léto :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to je skutečně mnoho HORKÝCH favoritů. VŠECHNO upotřebím...!! do puntíku :). Tedy, kromě náramků, zatím jsem se s třpytivými ozdobami úplně neskamarádila.
    Šaty jsou přímo famóóózní....., a lak ...hmmmmm, to je poňuňáníčko...
    Děkujeme za tipy! :)
    Krásný den.
    Kat....
    http://salek-snu.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kat, jak tak na to koukám, my dvě si tedy rozhodně budeme "do puntíku" rozumět. ;-) No a naučit tě na třpytivé ozdoby, to zvládnu ;-).

      Vymazat
    2. Milá Vivi, to je tak milé, hladivé a krásné..... Děkuji a prostě: TĚŠÍM SE :)

      Vymazat
  12. Já bych brala ty puntíkaté šaty, bohužel na ně nemám postavu...Krásné léto přeju.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Vivi!
    Tak jsem si dnes zjistila, že na tabletu ti komentáře psát nemohu! zase se tu neobjevil!!! XO
    Ale to nevadí, hned to napravím. :-)

    Máš naprostou pravdu, léto je tady a dnes bych tomu i věřila. Od rána nám tu svítí slunko a pěkně hřeje - můj krk se v límci pěkně potí! :-)
    Ale slunko je zapotřebí. :-) Ja na duši tak na tělo. :-) Jen je potřeba s ním zacházet opatrně, abychom pak nevyhledávali lékaře na popáleniny nebo dehydrataci!!! :-)

    Ten proužkovaný batoh je úžasný! Ten je fakt super!!! :-)
    Vivi měj se moooooc krásně! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Šárko, moc mě Tvoje potíže ohledně komentářů mrzí, ale vidím, že jsi tomu už přišla na kloub, jsi holka šikovná. Takže tablet házíme do kouta, s ním si můj blog nerozumí. ;-)
      Doufám, že už brzy budeš moct zdravotní límec odhodit a nahodit ryze letní outfit. ;-)
      A děkuju. :-**

      Vymazat
  14. Vivi, to je moc pěkný článek ;-) Pěkné počtení, jen ta cena psycnogenolu mě nemile překvapila :-( bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Báro, mě taky cena Pycnogenolu překvapila, ale příjemně. Před pár lety byl mnohem dražší, takže já jsem naopak ráda, že už se teď na trhu pohybuje za rozumnou cenu. Je to 90 tablet a vzhledem k účinkům je to investice, kterou jednou za rok svému tělu a pleti ráda dopřeju ;-).

      Vymazat
  15. Anonymní15:34

    Ahoj Vivi, muzu se zeptat, jak dlouho asi vydrzi tento lak na nehtech? Dekuji. Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, lak vydrží přibližně 5 dní, ale s tím, že aplikuju vždycky ještě průhledný vrchní lak, který dobu trvanlivosti každého barevného laku trošku prodlouží.

      Vymazat
  16. Vivi, ty si umis uzivat zivota a zvlaste pak leta, jen co je pravda! Ja nemam rada horko, ale miluji leto, protoze leto=hromady prectenych knih, vstavani za slunicka, domaci limonady, jahody, hrasek, bublaniny, palacinky, barevna brcka a mnohe dalsi! A tvuj vyber letnich nutnosti nema chybku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, Ivetko, Ty ráda déšť (já taky), ale když je v létě do 25 stupňů, když je plný košík jahod, když je na stole Tvá bublanina, palačinky a barevná brčka v domácí limonádě, musíme obě uznat, že léto je prostě nejsuperbezvadnější období na světě. ;-) A až zaprší, sejdeme se pod střechou nějaké stylové kavárny na kafíčko. ;-)

      Vymazat
  17. Super článek, ty puntíkaté šaty jsou nádherné, musím se po podobných podívat :) A děkuji moc za tip na Pycnogenol, vůbec jsem o něm nevěděla :) Přeji krásný zbytek slunečného dne

    OdpovědětVymazat
  18. Anonymní18:13

    Skvelý článok. Vivinka prosím ťa, kde si zohnala tie šatičky?? Nutne ich potrebujem! :o) Katy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní18:14

      ps :: a ak sú z internetu, potrebujem ešte vedieť, či posielajú na Slovensko. Ďakujem veľmi pekne a krásne leto prajem. :o) K.

      Vymazat
    2. Milá Katy, v článku najdeš přímo na šatky 3 odkazy (odkaz je vždycky podtržené slovní spojení odlišené od ostatního textu barvou - v případě mého blogu jsou odkazy v barvě "mint") ;-).
      Šaty najdeš tady.
      Zasílání na Slovensko je samozřejmostí - kdo by odolal našim slovenským přátelům?! ;-)

      Vymazat
  19. Ááách, ty šaty! ♥ Škoda, že nedělají XL, hned bych si je koupila! I ta cena je super! Nebude třeba nějaký outfitový post, kde je uvidíme? Tobě musí náramně slušet! Verča z Blueberry Pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Verčo, Tvou otázku beru jako výzvu a jdu sehnat vhodného fotografa. ;-)

      Vymazat
  20. Tie bodkové šaty sú perfektné!!!♥
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  21. Mě se nejvíc ze všeho líbí Brigitte! Nejsem moc na blondýny, ale ona je prostě perfektní. Já už chci táák stráášně móóc zpátky své dlouhé vlasy abych je mohla takhle nedbale tupírovat, nosit šátky a pohazovat hlavou... Můj Elnett (jiný lak na vlasy už taky léta nepoužívám - je nej♥) zatím čeká tiše na poličce na svoji chvíli...Už aby to bylo!;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě ze všeho nejlepší je Brigitte v červených šatech s puntíky, nalíčená růžovou paletkou YSL, namazaná Biosolisem, ozdravená Pycnogelem a s batohem "Marcelem" na zádech. ;-)
      Tak, Raduš, máčej vlasy ve svém kopřivovém lektvaru a za chvíli je budeš mít až po zadnici; kam se na tebe bude hrabat "ňáká Brižit" ;-)

      Vymazat
  22. Anonymní22:10

    Krásný a vkusný výběr. Nejvíc mě dostali šaty a v těsném závěsu za nimi je paletka Yves Saint Laurent. Poté pokukuji již dlouho a teď je ta chvíle ji konečně hodit do košíčku.:) Před měsícem jsem si od YSL pořídila parfém a sbírky je třeba rozšiřovat,že?.:))))
    E.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny sbírky jsou od toho, aby se rozšiřovaly. A u sbírek jménem "YSL" to platí trojnásob. ;-)

      Vymazat
  23. Jsem moc ráda, že se vám moje tipy líbí, děkuju vám za báječné komentáře a teď už nám nic nebrání v tom rozjet léto naplnooooo ;-).

    OdpovědětVymazat
  24. Vivinko, mne sa fakt zdá, že som na leto perfektne pripravená! Veď posúď, prosím, sama: dokonalé puntíkové šaty má v skrini jedna moja úžasňácka priateľka;-), svoju YSL zbierku som započala len nedávno jedným krásnym lakom na nechty, nie síce batôžtek, ale tričko od Little Marcel nosí moja drahá polovička, len včera som si kúpila nový lak na vlasy, len nedávno dostala jeden prekrásny zlatý náramok;-) a maličký nový lak od L´Oreal mám snáď od predvčera! A ešte som aj (k nákupu Dr.H.) dostala vzorku Biosolisu! No totoo! Ty si ja!:D Staré pravdy, ale večné. Leto bude báječné.;-) ♥♥

    OdpovědětVymazat
  25. Milá Vivinko,

    na léto se těším každoročně úplně stejně jako na Vánoce. Konečně můžu naplno rozehrát všechny svoje šaty a sukně a veselá trička. Zpříjemňovat si večery vychlazeným Friscem nebo nějakým dobrým koktejlem, koukat na hvězdy vleže na trávě a jezdit na motorce po výletech co hrdlo ráčí. Krásné tipy jsi nám tu předvedla, určitě něco z toho zkusím ;)

    Hezký pátek přeje,

    Eve.h

    OdpovědětVymazat
  26. Máš veľmi pekný blog.Držím palce v blogovaní.Budem rada,keby si si pozrela ten môj.Ďakujem...♥

    http://petushbeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  27. Ty šaty potřebuju !

    OdpovědětVymazat
  28. Tak..a je to..konecne jsem si te dala do zalozky I na mobilu a ted te budu mit ma mila pekne na ocich :-) .Miluju tvoje letni prispevky..a ac me to sneni spise pripomina me mladší obdobi bez deti..vyzobu si z nej I to co muzu s dvojcaty provadet..a koneckoncu tipy na nakup nejsou omezovany nicim..jen tloustkou penezenky...dekuji..lak blaziiim.pa

    OdpovědětVymazat
  29. Já si nemůžu pomoct, ale jak jsi popsala letní možnosti, mám pocit, že u tebe na blogu jsou celoročně! :D

    OdpovědětVymazat
  30. Nie už nebarvíme na ružovo, aj keď sa s tou myšlienkou zase pohrávam, ale to by som musela byť blondína. Teraz to nemyslí ako urážku, ale blond farba a ružová sa k sebe pekne hodia a lepšie to chytá.
    Jahodovým perom radšej nie. Ešte by som ho začala olizovať alebo okusovať, keby voňalo tak pravo jahodovo. S tým mám vždy problém, keď niečo pekne vonia mám chuť to okoštovať, či to aj tak dobre chutí.
    S účesom "vstala a šla" mám super zážitok. Išli sme s tatom na nejakú akciu, rodinnú oslavu (už si nepamätám presne čo) a ja sa hrajkam s vlasmi, keďže oni potrebujú dlllllhe presviedčanie nato, aby vyzerali ako vlasy nie ako metla alebo slama, takže som ich dlho presviedčala. Ja, jeden hrebeň, druhý hrebeň, fen, kulma, tužidlo, lak a všetci ostatní. Nakoniec sa mi to nepáčilo na 100%, ale to sa mi stáva, že väčšinou nie som s ničím spokojná na 100%. No to nevadí. Ako tak spokojná vleziem s tatom do výťahu a ideme a on mi zahlási: "Aspoň očesať si sa mohla." !!!! (Neznášam vykričníkovanie, ale tu tie výkričníky museli byť). Takže už viem, že viac roboty je s takýmto účesom ako s nejakým pekným, lebo toto podľa mňa nie je pekný účes, lebo vyzerá ako ja po prebudení a to podľa mňa nie je pekný pohľad. Teda vlasy nie tvár. Tak nevyzerám ani s make-upom.
    Vivinko, tebe prajem to najkrajšie leto. Za takéto krásne články si to zaslúžiš :) A hlavne budem (budeme) z toho mať prospech aj my čitatelia, ak v lete načerpáš novú silu, inšpiráciu a všetko pekné, tak my si to užijeme s tebou v článkoch :)
    PS: Šaty sa k tebe hodia. Sú krásne. :)

    OdpovědětVymazat
  31. Moc milý a krásný blog a hlavně tento potěšující článek!
    Tabletky si asi fakt koupím a Loreal mi zrovinka schne na nehtech. Ale je to číslo 107. :-)
    A na puntíkách letos ujíždím také, ale stále hledám ty pravé šaty :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych se mohla vrátit do MŠ, přála bych si, aby mě učila tak milá učitelka. ;-) ♥

      Vymazat
  32. Naprosto s tebou souhlasím! Šatů a sukní jsem si na léto pořídila snad víc než bylo třeba, ale hrozně mě baví je nosit. Je to příjemná změna oproti zimě v džínách. Taky s vlasy přes léto hodlám skoro nic nedělat, prostě klasický rozcuchaný styl :D Samoopalovák by se mi taky líbil, ale bojím se do toho jít, že by vznikla nějaká flekatá katastrofa :/ Taky si užij léto :)
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  33. Vivi, zase mi chceš přesvědčit, že tohle všechno potřebuju, viď? ;) Každopádně kdybych si měla vybrat jen tři věci, tak rozhodně musím mít šaty (ach jo, ale až po výplatě, jedny už jsem tento měsíc kupovala a byly to nejdražší, co zatím mám), pak určitě pyknogenolky a třpytivé náramky. :)
    Tak a já nasazuji klobouk a jdu ven obrat rybíz a při tom nachytat zase pár pih. :)

    OdpovědětVymazat
  34. Pekný opis a tie šaty sú nádherné :) Kika

    OdpovědětVymazat
  35. Ty puntíkaté šaty jsou nádherné!!

    OdpovědětVymazat
  36. Děkuju vám všem za komentáře, které jste mi tu nechali. Jsou roztomilé, rozcuchané, vyletněné, pihovaté, puntíkaté a moc krásné - prostě vaše komentáře vypadají, jako by vám z oka vypadly ;-) a všechny do jednoho mě moc potěšily. ♥

    OdpovědětVymazat
  37. Batoh vypadá skvěle, zrovna se po nějakém poohlížím, ten starý už se mi trochu omrzel. :)
    Lak na nehty se mi také moc líbí, už zase ujíždím na barevných nehtech, zrovna je mám oranžové. :)

    OdpovědětVymazat