15.12.14

Nejlepší vánoční dárky pro dámy a pány 2014

O víkendu jsem vyrazila na nákupy posledních vánočních dárků - dobře naladěná, výjimečně učesaná (hřeben byl zapadlý za pračkou, představte si to), připravená kvůli těm nejkrásnějším dárkům vyluxovat peněženku i kapsy u džín (tam vždycky najdu spoustu drobáků) a odhodlaná nasávat měrou vrchovatou svařák i atmosféru rozsvíceného města...Po třech hodinách, během kterých jsem ztratila novou šálu, iluze i víru, že v přeplněných obchodech s frontami táhnoucími se až ven, najdu ty pravé dárky, jsem uháněla zpátky domů, co mi síly stačily. Všimli jste si někdy, jak konejšivý zvuk má zaklapnutí domovních dveří? Uf.

Z nákupní tašky jsem vyndala svou jedinou kořist (ale stojí za to) - vaječný koňak, slané preclíky, čokoládová lízátka ve tvaru strašidel (měli to být sobi, ale trochu se roztekli) a růžové jahodové kuličky, všechno jsem to posadila na postel, pustila nejprodávanější vánoční album všech dob (Merry Christmas Mariah Carey), přizvala věrného přítele noutbůka a nakonec jsem si ty vánoční nákupy doopravdy užila. Ať žije ónlajn svět! A tady jsou moje tipy na dárky a online obchody, kde mají vánoční šílenství pod kontrolou a kde doručují tak rychle, že se to všechno ještě pravou zadní stíhá.


Pro dámy:
http://www.anrdoezrs.net/links/5759584/type/dlg/sid/vanocni-darky-2014/http://www.zoot.cz/
http://www.anrdoezrs.net/links/5759584/type/dlg/sid/vanocni-darky-2014/http://www.zoot.cz/

Výběr pro dámy: 1 2 3 4 5 6 7 8

1. Světla Cable & Cotton - ručně dělané osvětlené bavlněné kouličky se dají zavěsit nebo je můžete jen tak položit přes knihovnu, naaranžovat do vázy (fantazie vymyslí sto dalších možností) a pak si vyhradit dost času a jen se na ně dívat a pochvalovat si, jak to díky nim máte doma útulné, krásné a hřejivé.

2. Vtipné čaje Donkey - k dnešnímu "čaji o páté" se servíruje Audrey Hepburn (nebo nějaká jiná známá osobnost, kterou v tom necháme pěkně vykoupat).

3. Dárková sada Escada Joyful - parfémová voda Joyful prý dokáže zlepšit náladu a má představovat inspirativní pozitivní náhled na svět, optimismus a radost z okamžiku. Má to docela snadné, když si v sobě nese takové ingredience jako pivoňky, fialky, mandarinky nebo med a ještě je spolu s tělovým mlékem zabalená do té nejmilejší dárkové sady s taštičkou, která vypadá jako kolotoč. Popravdě - jsem z toho celá "joyful".

4. Krémy od značky Marilou BIO - možná jste si dřív tuhle značku vozili z Francie nebo o ní jen snili. Ale teď už pro ni nikam nemusíme - tahle cenově dostupná a kvalitní ekologická kosmetika Marilou je už k dostání i u nás, takže jsem koupila pár tubiček, které budu za pár dní oblékat do třpytivého dárkového papíru.

5. Knížky Se šarmem Pařížanky a Zbožňuju Vánoce - jednoznačné tutovky (nejen) pod vánoční stromeček. Já je můžu číst obě klidně celý rok.

6. Nealkoholická vína - ať už z důvodu "řidičovství", rodičovství nebo prostě jen proto, že se alkoholu chcete (nebo musíte) vyhnout, ale zároveň si přejete pochutnat si na opravdu dobrém a kvalitním vínu, protože to ke slavnostní snídani (obědu a večeři) prostě patří.

7. Trička Zoot umí docela dobře pochopit a vyjádřit, jak se člověk občas cítí. Možná pečete a možná na to naopak pečete (ach, ty "Batgirls"). K rebelskému tričku by se rozhodně mohly hodit batmanovské kalhotky, díky kterým mu určitě nebude vadit, že jsou mísy s cukrovím prázdné.

8. Doplňky od Santoro London - říše fantazie nemá (nesmí mít) žádná omezení (a už vůbec ne věková), takže pro malé, velké a klidně i hodně dospělé holky jsou tu všechny ty magické kufříky, zápisníky, zrcátka a kabelky, díky kterým se na chvíli můžeme pustit do trošky toho fantazírování.



Pro pány:
http://www.anrdoezrs.net/links/5759584/type/dlg/sid/vanocni-darky-2014/http://www.zoot.cz/
http://www.anrdoezrs.net/links/5759584/type/dlg/sid/vanocni-darky-2014/http://www.zoot.cz/

Výběr pro "pánykluky": 1 2 3 4 5 6 7 8

1. Ponožky - "to muší bejt". Ale letos by to možná chtělo vyhnout se šedým, béžovým a černým a proříznout ponožkový šatník něčím veselejším.

2. Nealko z Dealko.cz - ideální dárek, pokud ho chcete mít střízlivého (ať už proto, aby si všimnul vašeho nového rozpoložení, účesu nebo noční košilky anebo proto, že potřebujete, aby vás ve tři v noci vyzvedl z večírku, na který jste šla jen "na skok").

3. Kazeta Old Spice - tyhle dárkové kazety se oldspajsům moc povedly. Divoký design pro správné chlapy (tomu se říká "nenásilně jim vnutit trochu vůně").

4. Trička z Geekshop.cz - to je taková tradice, aby se objevilo v krabici převázané stuhou nějaké vtipné tričko. V Geekshopu můžete zacílit přímo na tričko z jeho oblíbeného seriálu nebo z něj můžete prostě udělat Supermana (je to přece váš Superman, nebo ne?)

5. Hrnek Happy Jackson Happy Days - až bude tenhle hrnek ráno vyndavat z kuchyňské linky a pak z něj slastně popíjet kafe, hádejte, na koho asi tak bude myslet? Jestli vás napadla Penélope Cruz, tak jste vedle jak ta jedle. 

6. Vánoční ohoz - kdy jindy se odvázat, hodit na sebe něco šíleného, trošku se rozdivočit po kafi s cmrndnutou kapkou koňaku a vykládat legrační historky o kocourovi z dětství, než teď? Vánoční oblečení od přiopilé firmy Faux Real nebo něco pěkně zimního od české rodinné značky Kama? Jak je libo.

7. Čaje English Tea Shop - aspoň jeden balíček musí být tvrdý, plechový a po rozbalení musí vonět pohodou strávenou u šálku něčeho lahodného a teplého. To vážně jinak nejde, aspoň jeden balíček musí být kvalitní čaj (a hned v tom dalším půlroční zájezd na Bali).

8. Česká značka OJJU - snad už ji znáte. A měl by ji znát i on. A taky by měl vědět, že mu budou kosmetické lahvičky s OJJU ubývat trochu rychleji než je zvyklý (půjčovat si od něj kosmetiku je totiž tak fajn).
 
PS: ho ho ho a ještě jedna dobrá zpráva - nechávat dárky na poslední chvíli se vyplatí, protože se právě teď dají všelijaké parádnosti ukořistit se slevou až -50 %. Mrkněte na Výprodej dárků, třeba tam taky něco ulovíte. ;)

Vivi podpis

35 komentářů:

  1. Anonymní10:49

    Už jsem si říkala, jestli jsi na nás s typy na dárky nezapoměla, už jsem je vyhlížela. Super výběr a hrozně mě baví číst k tomu ty tvé hlášky. :)
    Magda

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem koupila pro chlapy tričko s batmanem (doporučuji stránku allposters, protože tam mají obrovský výběr, ale objednávat bohužel hooodně dopředu), pak zipo zapalovač, externí disk, vitamín C a ještě přemýšlím nad visačkou do auta :-o jo a ball světýlka jsou super, mám je už 2 měsíce a jsou krásný! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní11:07

      Péťo můžu se zeptat, jestli se ty světýlka zapínají do zásuvky nebo fungují na baterie a kde je máš pověšené? Děkuji. :)
      Vypadá to Vivi že jsi mi vytrhla trn z paty, protože v poslední době jsem narážela na netu na hodně obchodů, které už do Vánoc nezasílají, takže jsem ráda, že jsi tu ukázala eshopy, u kterých si teď můžu v klidu objednat a doručí mi to. Zbývá mi ještě koupit docela dost dárků, tak jdu na to. :)) K.

      Vymazat
    2. Ahoj, ano světýlka jsou do zásuvky, protože jich mám 20 a jsou poměrně větší, myslím, že baterie mi to nezvládaly :) jinak na baterie doporučiji menší ledky, např. okolo ozdobit adventní věnec ;) pověšené je mám teďka jako závěs u okna, jinak jsem je měla u zrcadla, ale fantazii se meze nekladou a můžeš si vybrat ze spoustu barev a dokonce si ho sama zkomponovat! kupovala jsem je sice osobně ve znojmě, ale teďka jsem našla i eshop: balldesign.cz a cena byla teda nižší než na zootu, nevím, v čem se přesně liší, ale tyto jsou taktéž ručně dělané, možná jen, že jsem si je sama zmontovala, což je hračka! :-)

      Vymazat
    3. Anonymní13:33

      Mnohokrát děkuji. :** Už je mám v košíku a doufám, že je Zoot doručí už zítra jak slibuje. :)

      Vymazat
  3. Vivi to jsou krásné tipy :o).
    Já musím říct, že letos jsem taky většinu Ježíška pořídila přes internet a vůbec se za to nestydím ;o).
    Je to daleko pohodlnější a klidnější a o tom přece Vánoce jsou - o klidu a pohodě...
    Tak si užívej :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Bezva tipy, ach ta světýlka musím mít! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty světýlka miluju :-)
    Super Typy na dárky.

    OdpovědětVymazat
  6. Presne tak..atmosku chodim nasávat na trhy a do skanzenu a na vanocni koncerty...nakupy hlavne prez net a venku maximalne doladuji..ale urcite ne v OC.ZOOT mam moc rada a většinou tam nakoupim i pro pritele a sestru a tak najednou.Maji věci s fantazii a to me bavi.Moc dekuji za tipy..urcite ještě něco diky tobe doladim Viv...pa a užívej.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Vivi,
    světýlka jsem hledala po celé Francii 12 let a jen co jsem je v Nice našla,koupila do obýváku žluto oranžové,oznámila mi kamarádka,že se dají zakoupit i v ČR.Doporučuji je,jsou krásné,navodí skvělou atmosféru :o)

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní14:13

    Nealko víno? No to by mě nakrklo :-D Jinak výběr krásný :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Knižku "So šarmom Parížanky" mám a milujem ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní16:18

    Draha Vivinko,

    mam to s nakupovanim darku tesne pred vanoci podobne. Tesim se na to, ale nakonec
    to vzdam a pokoupim po internetu, akorat na poste uz ze me nechapou. :D

    Vybrala jsi krasne vecicky, tvuj styl miluji a rada se necham inspirovat. Knizky a tricko
    pujdou na radu jako prvni. :D

    Zdravi Lenka Bunny

    OdpovědětVymazat
  11. nealko vino je pre uplnych nepijanov, cize presne pre mna :D krasny vyber :) ja uz mam takmer vsetko nakupene a tesim sa na balenie

    perlaoreneta

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovědětVymazat
  12. Jako jak na poslední chvíli? :D Já bych tato dárečky brala i na první chvíli :-))))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  13. Opět moc krásný článeček.... :-) Ty dvě knihy vypadají zajímavě.... :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Super tipy Vivi, každopádně myslím, že knížku "Zbožňuji Vánoce" potřebuju jako dárek jen a jen pro sebe :)

    New in: November 2014

    OdpovědětVymazat
  15. Anonymní22:13

    Líbí líbí všechno. :) Na tyto tvé koláže vždy jen zírám, sama se také o něco podobného na svém zatím neveřejném blogu pokouším, ale vždy to dopadne hrozně. :) Tak se alespoň kochám těmi tvými. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní22:20

      Jo Vivi a na tom Geekshopu jsem neodolala a už jsem objednala pro bráchu tričko Big Bang Theory, bude nadšen. :) Dekuji za super tipy!

      Vymazat
  16. Skvělé tipy! :) Já sice zatím nemám ani jeden dárek, ale vše mám vyhlídnuté (alespoň myslím), takže nakoupení dárků mám snad pod kontrolou. :D :)
    Janie Reinde

    OdpovědětVymazat
  17. Děkuju vám za milé komentáře, jsem moc ráda, že vás moje vánoční tipy na dárky zaujaly. ♥ A já jdu balit. ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Skvělé tipy, Vivi. Audrey vede :D

    OdpovědětVymazat
  19. Moc pěkné tipy Vivi, to já jsem spíše zatím na to nakupování v kamenných obchodech :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  20. HoHoHo Vivi!
    Ach jak já ti rozumím! Včera jsem byla ve městě, dnes jsem byla ve městě (donesla jsem mamce jmelí, letos ve fialové barvě, mamka fialovou miluje, tak měla velikou radost - jupí!!!) a povím ti že jsem úplně hotová! Lidé se neusmějí, nepopojdou kousek doprava, dělají že neslyší a nevidí. Já se snažím držet rty od ucha k uchu, ale občas to dá fakt práci. :-)

    Ah ah ah! Audrey mne ohromila! ♥♥♥ Nebo kniha ZBOŽŇUJI VÁNOCE - no tu bych brala hned! :-) A nebo 8. Doplňky od Santoro London - ta mne nadchla! :-)

    Vivi, krásný zbytek dne. :-) A doufám, že brzy objevíš jinou krásnou šálu. :-)

    Ahoooooooooooooooooooj! ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  21. Na ta trička ze Zoot-u jsem koukala, některá jsou opravdu super! :D :)

    OdpovědětVymazat
  22. Tak ty batmanské kalhotky miluji ♥ jak bez nich mohlo mé batmanské triko existovat?! :D

    OdpovědětVymazat
  23. Milá Vivinko,

    skvělé tipy, děkuji :) To triko peču na to by se mi rozhodně občas hodilo :D Já už mám tedy všechny dárky pohromadě u už je jen zabalit a je to :) Moc se na letošní Vánoce těším.
    Měj se krásně :*
    Pandička

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Vivi,

    to je zase milých věcí. Když tak čtu o těch nákupech, úplně Tě vidím. Vypadáš jak PIN-UP, máš neuvěřitelně stylové všechno a vypadáš sladce. Upřímně? S igelitkou z Lidlu si Tě neumím představit:-)

    Takže Luci, přeju Ti překrásný Vánoce, hodně sváteční pohody a všechno dobré po celý příští rok:-)
    Pusu,
    Luc.

    OdpovědětVymazat

  25. Ahoj Vivinko,

    tak jsem si po přečtení tvého článku nakoupila několilk věcí a už je mám všechny doma. Raduju
    se z nich jako malá. Světýlka jsou překrásná, těm se opravdu nedalo odolat. Do knížky jsem se
    už začetla, ale pst, je pro sestru, takže musím přestat číst a raději začít všechny ty dárečky
    balit. :))

    Ahojky, E

    OdpovědětVymazat
  26. Krasne tipy, Vivinko! Ja uz mam nastesti skoro vse, ale salu jsem taky malem ztratila... Svetylka Cable&Cotton jsou uzasny, mam doma jedny a ta atmoska s nimi je nepipsatelne uzasna. :) A knizku Zboznuji Vanoce asi nutne potrebuji. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní2:42

      Knížku Zbožňuju Vánoce jsem si na "soukromé" doporučení :-) Vivi koupila asi před měsícem, když jsem se jí emailem zvědavě ptala, jaké vánoční knížky si mám koupit. Již ji mám přečtenou a včera jsem začala číst po druhé. :-) A asi nutně potřebuji ty světýlka Cable&Cotton. Kler

      Vymazat
  27. dárky kupuji od srpna, ale koupí na poslední chvíli nepohrdnu, občas se stane, že udělají největší radost

    OdpovědětVymazat
  28. Anonymní18:39

    Hezký den, moc děkuji za tipy. Co se týče dárků, objevila jsem hezké dárky k vínu na těchto stránkách: http://www.originalnidarky.cz/103-darky-k-vinu. Co na ně říkáte?

    OdpovědětVymazat