27.4.15

Nude Tude od TheBalm - recenze třpytivé legendy

Dneska se podíváme na můj toaletní stolek, na kterém se už měsíc třpytí jedna legendární záležitost. Je to takový kosmetický motýlek s hedvábně barevnými křídly, kterého v encyklopedii najdete nejspíš pod názvem rozkošnice paletková očňostínová, z rodu thebalmového. Provází mě den co den celý duben (ano, to je ten duben, o kterém jsem si myslela, že si vystačím v rámci jarního shazování mejkapu i svršků jen s úsměvem a balzámem na rty, ale vydržela jsem to nahé líčení ani ne dva dny) a sama jsem překvapená, že se ke mně tahle rozjasňující paletka očních stínů přilepila tak natěsno. Tak tedy, pojďme se na mého největšího dubnového oblíbence podívat pořádně zblízka.



Když jsem paletku očních stínů theBalm Nude Tude postavila na toaletku poprvé, seběhly se kolem ní všechny ostatní kosmetické lahvičky a zíraly na ni s otevřenými uzávěry a s vykulenými víčky. Jak by taky ne, takovou krasavici jaktěživa neviděly. Krabička vypadá jako zařízený pokoj, a já si představuju, že je to přesně ten pokoj, ve kterém se holčičí člověk ráno ocitá, na sobě nemá nic než pantofle a rozcuchané vlasy a horečnatě přemýšlí, co si oblékne. A jak tak po půl hodině začíná panikařit, že v jeho skříni (samozřejmě ve skříni praskající ve švech) není nic, co by na sebe mohl hodit, stíny Nude Tude ho zachrání, protože jak praví klasik - "oblečte s Nude Tude jemně nebo dramaticky svoje oči, když už nic jiného.."


Paletka obsahuje velké zrcátko a štětec s různými možnostmi nanášení stínů a navíc je pouzdro uzavíratelné na malý magnet, což je praktičnost, kterou vždycky vítám s otevřenou náručí. Stíny mají  hedvábnou konzistenci, na očích drží celý den jako přibité a dají se s nimi dělat všechny možné kousky a čáry máry, záleží jen na náladě. 8 stínů je třpytivých a rozjasňujících, zbylé 4 jsou matné. Jsou bez parabenů, ftalátů, sulfátů a syntetických barviv a nejsou testované na zvířectvu. A to už by stačilo, ať není těch dobrých zpráv najednou zas moc.


Jak všech šest kreslených holek po otevření krabičky naznačuje, člověk toho na sobě nemusí mít příliš. Vlastně nemusí mít na sobě vůbec nic. Stačí jen zaujmout ten správný postoj (prostě Nude Tude) a vybrat si z barevné paletky stínů tu, která zrovna nejvíc ladí náladě a rozpoložení. Smyslná, drzá, sexy, elegantní, seriózní, tvrdohlavá, nepřístupná, svůdná nebo třeba poněkud pošetilá? Proč ne? Může být. A což takhle, když se drzost mísí se svůdností nebo elegance se sex-appealem? Tak v tom případě stačí stíny jednoduše vrstvit a neklást fantazii žádný odpor a už vůbec ne překážky. A to přesně dělám. Na obočko seductive, na víčka nejradši kombinaci sassy, stubborn, sultry a oční linky vykreslit odstínem serious...takže drzá, umíněná, vášnivá a vážná? Hmmm...tenhle osobnostní zmatek se mi líbí! ;)


Značka theBalm je moje nejoblíbenější dekorativní kosmetika a stálice, kterou používám doma, ale tahám ji s sebou i na všechny cesty (ať už pracovní nebo dovolenkové). Asi úplně nejradši mám rozjasňovač Mary-Lou Manizer, který po roce (téměř každodenního používání) skoro vůbec neubyl (asi je to nějaká bezedná pohádková rekvizita). Nedávno se navíc moje thebalmová sbírka rozrostla o dva pidižvíky - miniatury tvářenky Hot Mama a mini rozjasňovače Cindy-Lou Manizer, které můžu klíďo píďo nosit v kapse džín a použít kdykoliv během dne. Přesně tohle jsou ty minidůležitosti, které umí tak hezky rozzářit tvář i den, a které se budou hodit i do cestovního kufru.


Ošoupané džíny, šátek s plameňáky do vlasů, do kapsy mini verzi "Hotmamy", žvejkačky a nějaký ten peníz a můžeme vyrazit do ulic pořádně prozkoumat nový den...

Kosmetické nezbytnosti od theBalm teď můžete nakupovat i na Parfums.cz.

Vivi podpis

40 komentářů:

  1. Na túto kozmetiku mám "zálusk" už dávno, no teraz som už tesne pred nákupom :-). Presne táto paletka je môj favorit a tie miniatúrky idem hned kuknúť. Vďaka!

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera... Paletka je moc moc krásná, to se ani nedivím, že ostatní kosmetická zkrášlovadla kulila víčka :-D Včera jsem byla na pohovoru v parfumerii Sephora a bylo to pro mě, jako když diabetik navštíví cukrárnu :-D Jsem se nad tou krásou úplně zalykala vzrušením, a koukám, že se mi tep zrychluje i u tebe :-D Tak moc díky za zvýšení tlaku, protože normálně ho mám nízký, takže si tuhle "meducínu" vyprošuji častěji :-D I za cenu kolapsu :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní10:57

    Myslím,že jsem právě našla ideální dárek ke svým narozeninám.:))

    OdpovědětVymazat
  4. Tu paletku bych si také ráda pořídila. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásně jsi to napsala, pobavila jsem se před odchodem do práce :) Ta paletka je krásná, určitě o ní taky už dlouho uvažuji. Já mám nude paletku od levné značky a upřímně stojí za prd, tak snad mi tahle udělá radost. A navíc vypadá tak krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tvé fotky jsou vždy tak dokonalé a nádherné! Na každé je toho tolik zajímavého k vidění a zvlášť, když je to nějaké to malovátko. To potom mohu oči na nich nechat.

    Krásný den, Vivi!

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné fotky :-) Uvažujem na Hot mama :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní13:53

    Ahoj Vivi těšila jsem se na nový článek a to jsem ještě netušila, že bude o mé vysněné paletce. Koupila jsem si před pár měsíci neviditelný pudr Sexy mama, který jsem tady u tebe viděla a je super. Ještě mi láká také Hot Mama. Nechystáš na ní recenzy? Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Katko, tak to jsem ráda, že jsem se ti trefila do vkusu. ;) Recenzi na Hot Mamu už jsem dělala, najdeš ji tady: http://www.vintageblog.cz/2013/12/objevy-roku-aneb-to-nejlepsi-z-me.html

      Vymazat
  9. Myslím, že The Balm je obecně super, Mary-Lou i Hot mama vlastním už nějakou dobu a velká spokojenost. A vypadá to, že nastal čas poohlédnout se i po něčem dalším :) Asi nejvíc by se mi teď hodila paletka krémových tvářenek.

    my-mission-for.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletka krémových tvářenek? A kruci - mám zas o čem přemejšlet. ;-))

      Vymazat
  10. Och-juch, všetkochcem!:D Všetky tie náádherné laky náádherných farieb, samozrejme krásnu ňjúd ťjúd paletku, a tie ananásiky zlaté!♥ (čo toto? prezraď, prezraď, čo to jee?:D)
    Jaj, theBalm je obrovitánske lákadlo (ak nie priam obroVivitánske;-), tie drzé, umínené a vášnivé dievčence ma lákajú už dlho...;-) A tie miniatúrky! Šikli by sa do vrecka...;-)))
    P.S.: A Vivinko, vieš kto je môj největší oblíbenec měsíce? Háádaj!;-) :P cmuk :-**

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dandiprdko moje, tie zlaté ananásiky, to sú sviečky, ale až sviečky "vypálím", budú to dózy na cukrovinky, to je jasnačka. ;) Neverím, že ti tyhle vášnivé dievčence chybí v kosmetické sbírce..skandálos grandos! ;) Ale ty to napravíš, o tebe nemám strach. ;)
      PS: někdo se tu teď setsakramentsky červená...;-))

      Vymazat
  11. tá paletka je úplne úžasná! :D nehovoriac o tom, že sú tam skvelé odtiene, a tá nápaditosť! skvelý kúsok :)

    Giveaway na mojom blogu:
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Z paletky se mi velmi líbí ta tmavo-vínová sexy, prostě jen tak samostatně nahodit a jít :) já mám zatím pouze jednoho oblíbence od Kjaer Weis Earthy Calm, ale potřebuji dalšího :((( jinak super nápad s džínami, teď jsem si koupila kraťasy ala levis 501 a asi tu žvýkačku a drobný peníz tam hodím!

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní15:37

    Sice sa vôbec nelicim a vystacim si len s Niveikou a pomadou na pery, ale aj tak ma tvoje clanky bavi a veľmi sa mi paci tvoje fotky. Prezradis cim fotis? Veľmi pekne ďakujem.
    Eva L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, fotím buď digitálem Nikon P300 nebo zrcadlovkou Canon Eos 100D.

      Vymazat
  14. Krása, tahle paletka od The Balm je zatím na mém imanigárním wishlistu :)

    Make-up speciál - 1. část

    OdpovědětVymazat
  15. Ach Vivi, děkuju, tak nějak jsem si s Tvým článkem uvědomila, že bych si té mé paletky s holkama šibalkama měla více vážit. Zase ji vytáhnout do záře reflektorů a obdivovat její krásu a lesk :) A taky pozvu Mary-Lou a Hot Mamu ať se přidají do party. Souhlasím s tím, že je the Balm skvělá značka a ještě má i dokonalé obaly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci, ty jo, tak na tenhle tbalmový mejdan ráda přijdu taky. ;-)

      Vymazat
  16. Nedávno u mňa na poličke skončila Hot Mama, ale musím povedať, že nie som z nej unesená :( a rozmýšľam, či je originál alebo aj the balm sa robia fejky :D Zatiaľ som ju použila len 2x, takže možno to chce, aby sme si na seba zvykli, ale nepáčia sa mi na nej také tie trblietavé čiastočky ako keby som mala na sebe trblietky, tak som si povedala, že od the balm si dám pokoj a nebudem slintať chvíľku, ale to by som nesmela ísť k Vivi a prečítať si tento článok, lebo zase slintám po očných tieňoch :D Veď možno tie sa mi budú páčiť viac ako mama a možno si aj mamu obľúbim len to chce čas, aby sme sa viac bližšie spoznali. Uvidíme :) Ale určite viem, že zase krásne popísané a nafotené a pre toto Vivinku všetci ľúbime, lebo o čom píše Vivi to všetci chcú :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní20:09

      Dobrý den Pampeliško nebo ahoj :). Měla jsem stejnou prvopočáteční zkušenost. Neodolala jsem a koupila si Hot Mamu s tím, že to se mnou udělá zázraky :) ,ale žádný zázrak se nekonal. Odložila jsem Hot Mamu na dni šuplete a koupila si tvářenku od Rimmelu. Asi za půl roku jsem Hot Mamu náhodou vyhrabala, zkusila jí nanýst a bylo to o hodně lepší :))). Dnes už nepoužívám jinou a všude Hot Mamu chválím. Doporučuji to s ní ještě zkusit. :)) a kdyžtak jí od vás ráda odkoupím. :)))

      Vymazat
    2. Podobně to mívám s parfémy. Vyhlídnu si ho, koupím ho, otevřu, očichám, padnu...a dám do posledního šuplíku. Za pár měsíců tu samou lahvičku otevřu, očichám, nepadnu, ale radostně zaplesám, protože najednou je to "ono", najednou jsme kámoši. Zkrátka některým věcem člověk musí nechat čas.
      PS: ty jedna Pampeliško, ty to se mnou tááák umíš. ;)

      Vymazat
  17. Anonymní10:11

    Ahoj holky, tyto paletky Nude Tude nabízím zcela nové za 450 Kč, tak kdybyste některá měla zájem, tak mi piště na mejl lucie.fialova10@email.cz :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní11:53

      Lákavá nabídka,rozhodně zauvažuji!Jinak krásný článek,úžasné fotky.

      Vymazat
    2. Anonymní12:32

      určitě zvažuj :). zatím jsou vyprodané, ale budu objednávat a za tuto cenu oproti 820 kč z parfumérky, to je bezva :)

      Vymazat
  18. tyhle paletky jsou hodne popularni. docela jsi me navnadila :)

    fashion blog http://www.sheistheone.ch/

    OdpovědětVymazat
  19. Tuhle paletku vidím čím dál častěji a viděla jsem si ve videu Petry Live hair a tam tyhle stíny zaujal nejvíce, líbí se už z toho důvodu jak krásně je krabička zpracována :) takové retro kterému se nedá moc odolat :))

    OdpovědětVymazat
  20. Moc pěkně nafocené, Vivi ;) Máš pravdu, člověk toho doopravdy moc nepotřebuje. Já osobně poslední dobou vyhledávám menší kabelky, snažím se, ale i tak když jdu do práce, jdu s vakem :D bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  21. ♥ Holky milý, moc vám všem děkuju za krásný komentáře. ♥

    OdpovědětVymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  23. Krásný den Vivi mohu vědět ty miminka jsou dárek k nákupu nebo je The Balm má normálně v nabídce. Bych potřebovala do své kapsy už mi čouhá paletka a hot máma a hodilo by se nějaké to mimčo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá NieloD, mimča normálně v nabídce nejsou, jedná se o akci (dárek k nákupu), a protože mi podobných dotazů jako je ten tvůj přišlo hodně, informovala jsem se přímo u theBalm a rozdávání miniaturek by se u nich mělo zas objevit zřejmě příští nebo přespříští týden. Zkus sledovat jejich facebookovské stránky, až bude akce běžet, tak tam o ní podle mě určitě budou informovat. ;)

      Vymazat
  24. Milá Vivinko,

    ty jsi mě zase nalákala! :) od The Balm si chci už dlouho něco pořídit. Hodně mě láká paletka Meet matt(e) nude a bronzer bahama mama. tato paletka vypadá taky suprově.

    Měj se krásně!

    Pandička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pandičko milá, prosím prosím, kdyby sis bronzer Bahama Mama koupila, udělej recenzííííí...taky mě totiž tenhle bronzer láká a na tebe já dám. ;)
      Měj se krásně taktéž. ;)

      Vymazat
  25. Milá Vivi, o Nude tude už jsem slyšela a jsem ráda, že na ni pěješ takovou chválu. První a jediná recenze, co jsem viděla, se o ní nevyjádřila moc pochvalně. Možná si ji pořídím, až mi dojdou moje milované paletky, co už doma mám. Jinak o Mary Lou jsem slyšela poprvé od tebe a mám takový dojem, že s příští výplatou, se bude tahle nekonvenční krasavice vyhřívat i u mě na komodě v koupelně ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, tak v tom případě bude mít Mary Lou velké štěstí. Já bych se u tebe taky klidně vyhřívala. ;)

      Vymazat
  26. Značku The balm mám moc ráda. Mary-Lou mám doma a taktéž mi neubývá i přes časté užití. Paletka vypadá skvěle. Možná bych s ní konečně přišla na chuť stínování očí.

    OdpovědětVymazat
  27. Zatím odolávám pokušení jménem The Balm, ale dlouhi to asi nevydrží. Začíná mi docházet tvářenka od Benefitu. :)
    Ta paletka je nádherná!

    OdpovědětVymazat