21.5.15

Co je v mé kabelce - detailní průzkum


Když jsem byla na intru, pořádaly jsme s holkama "kabelkové mejdany". Sešlo se nás na jednom pokoji (na tom, kde byl magneťák a výhled na klučičí průmyslovku) třeba deset, všechny jsme s sebou přivlekly svoje tašky, kabelky, kosmetické taštičky, brambůrky a křupky a začal průzkum. Nějaké věci se při kabelkových mejdanech poztrácely, některé věci jsme si mezi sebou povyměňovaly a rozhodně jsme se při tom vždycky parádně pobavily (a zmalovaly).

Už sice nemusím bydlet na intru, ale nakukování do cizích kabelek mám pořád v oblibě. Vsadím se, že v tom nejsem sama. Koneckonců, jsme na blogu. A blogový svět je na vysypávání obsahů tašek expert. Přestože jsem pro vás napsala už stovky článků, v žádném z nich jsem na vás obsah kabelky nevyklopila, takže dneska to konečně napravím. A při tom vám ukážu svoje aktuálně nejoblíbenější kabelkověci a (za)milovanou kosmetiku, kterou s sebou pořád tahám. Kabelkový mejdan může začít!


Je to k neuvěření, ale mám v kabelce extra pořádek. To se mi dřív nestávalo. Dřív jsem v kabelce nosila půlku bytu a rok staré sušenky. Teď v ní mám jenom pár nezbytností a jsou to všechno věci, které jsem si oblíbila. Nikdy do ní nedávám nic, co by ji mohlo zničit, papírky od žvejkaček, parkovací lístky a účtenky vyndavám dřív, než by se mohly nekontrolovatelně nahromadit, taky ji nikdy nepokládám na zem a po několika měsících, co ji mám, se z ní pořád raduju. To všechno jen díky tomu, že jsem si pořídila kabelku, po které jsem dlouho toužila, na kterou jsem šetřila, a která mi říká, že "mám spát pod hvězdami, procházet se mezi plameňáky nebo se učit nový cizí jazyk". Pořídit si vysněnou kabelku, to je jediný můj trik na kabelkový pořádek. 


Růžový polaroid (nebo jakýkoliv jiný foťák, ale nějaký potřebuju vždycky), pouzdro na telefon, kapesníčky, peněženka, knížka (teď zrovna Frank a Flink v Maroku), absolutní láska - suchý olejíček Deep Steep (ještě o něm dneska bude řeč), pouzdro na doklady, květovaný poznámkový notýsek od Šárky, univerzální tyčinka Deep Steep (bude tu řeč i o ní), propiska ve tvaru rtěnky a espresso v plechovce (kafe nezapomínám nikdy).


A pak mi v kabelce nechybí nějaká malá taštička na drobnosti, do které toho vždycky nacpu spoustu a tvářím se, že je nafukovací. V téhle zlaté jsou třeba sluchátka, nějaká přenosná muzika, bonbóny a ještě...


...ještě se do ní vejde malý hedvábný šátek, zrcátko, růžový jednorožec pro štěstí, superskvělý tekutý korektor Affinitone od Maybelline, pár lesků na rty a balzámy, nejlepší kabelkový krém Yes! Nurse (psala jsem o něm v článku 7 nápadů, jak si udělat radost), ptáčkovské zlaté nůžky a parfém (tenhle jsem si koupila předevčírem, vypadá jako drahokam a stejně tak i voní - Wish od Chopard).


Kdybych z kabelky musela vyházet (hrozná představa) všechny lesky, pomády a krémy, a musela bych si nechat jen jednu jedinou věc, byla by to tahle. Univerzální zvlhčující tyčinka Maracuja a kvajáva od přírodní značky Deep Steep z Beautyville. Deep Steep vyrábí čistá, přírodní a luxusně voňavá rozmazlovátka, která mají na obalech kačeříka s korunkou (v duchu vize značky - že si s ní totiž člověk užije královské zacházení). Žádné parabeny, žádné chemické konzervační látky, žádné testování na zvířatech...hned je na tom světě zas o trošku líp.

Tyčinka je lehoučká, ovšem poměrně velká a skoro neubývá. Stačí jí totiž aplikovat jen trošku, ale zato kamkoli (proto mám na cestách, ale i běžně v kabelce tyhle univerzální tyčinky tak ráda). Během dne po ní sáhnu snad stokrát, používám ji hlavně na rty (pěkně je zvláčňuje a lesknou se, až se blesknou), ale škála jejího využití nemá konec ani začátek, je to zkrátka tyčinka "první a poslední záchrany". Bude se hodit i na spáleniny od sluníčka stejně jako do mrazů (i když ty jsou naštěstí ještě dost daleko). Božská je.


Tohle je taková zvláštní věc, na kterou jsem si v poslední době zvykla. Nosím v kabelce suchý olej (v dobře zabezpečené lahvičce se sprejovým uzávěrem), který možná brzy vyřadí krém na ruce a bůhvícoještě. Dřív jsem při sobě suchý olej měla jen pokud jsem někam cestovala, ale suché olejíčky si nezaslouží používat jenom výjimečně. Nejlepší je používat je stále-neustále (což znamená nosit je pořád při sobě), to by mělo stát i v návodu.

Veganský a nemastný suchý olej Deep Steep s mandarinkou a melounem (s parádní svěží, ale zároveň teple hřejivou vůní) má v podstatě stejné účinky jako klasický olej, ale narozdíl od "nesucháče" se okamžitě vsákne (počítala jsem to - vstřebá se do tří vteřin), takže žádná mastnota a ulepenost. Pokožka je voňavá, "napitá", ale pěkně čistá, takže ho můžu použít kdykoli během dne (na ruce, na dekolt, a když mám krátkou sukni, tak ho trošku šplíchnu i na lýtka, vypadají pak pěkně svěže ;). Co se složení týče, tak to je stejně vymazlené jako jeho účinky. Obsahuje olej z kokosu a z granátového jablka, meruňkový olej, olivový olej, výtažky z mandarinky, pomeranče a melounu nebo třeba odvar z BIO bylinek. Dá se říct, že se bude skvěle hodit na léto a na dovolenou, ale já jsem s ním na dovolené tak trochu pořád (myslím, že v Monacu...s Grace Kelly, máme spoustu zlaťáků a na pruhované dece popíjíme v bílých plavkách koktejly a kapesním foťákem blejskáme plavčíky).  
Tak, a protože už jste dneska viděli všechno, co nosím v kabelce a všechno jste mohli důkladně prozkoumat, zavírám její zip a vyrážím do víru velkoměsta. Sice s deštníkem, ale posilněná svým suchým mandarinkovým olejem a dvojitou dávkou kafe, tak mě (doufám) jen tak něco nerozhází. A vám přeju to samý. ;)

Vivi podpis

66 komentářů:

  1. Máš neuvěřitelně roztomilou náplň kabelky :)

    my-mission-for.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná kabelka. Doufala jsem, že v ní nosíš i to zlaté sluchátko :-)
    Popsat vůni, že voní jako drahokam se mi líbí a je to originální. Očichám svůj prstýnek s drahokamem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Wiki, to jsi doufala správně - tohle zlaté mini sluchátko v kabelce nosím. ;) Ale jen tehdy, pokud vím, že mě přes den čeká hodně telefonického vyřizování (bez sluchátka mě totiž hrozně pálí ucho). ;)
      PS: kdyby ti náhodou tvůj prstýnek s drahokamem nevoněl (zvlášť pravý drahokamy nevoní nic moc), tak ho s tebou ráda vyměním za ten můj parfém od Chopardu (myslím, že se to vyplatí). ;)

      Vymazat
    2. V tom případě je sluchátko skvělá vychytávka.
      ad PS: LOL

      Vymazat
    3. jj,bez sluchátka bych měla ucho horký jako pánev na palačinky ;)
      PS: moc se nesměj, dívko, já to myslela vážně ;))

      Vymazat
  3. Wau, krása, moja kabelka je čistý binec :D Inak máš krásnu kabelku, presne tvoj štýl, akoby ju urobili len a len pre teba :)
    Opäť peknučky post, veľmi vydarný ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Nikol, děkuju ti moc. Musim se přiznat, že mě to taky napadlo...že tuhle kabelku vyrobila Kate Spade přímo pro mě. Ale asi bych si neměla tak fandit. ;))

      Vymazat
  4. Vivi, nejlepsi na tomhle je ta samotna kabelka/taska, je uzasna! Ja uz devet mesicu nosim velkou prebalovaci tasku, takze me obcas mrzi, ze uz nenosim ty svoje kabelky s tim mym neporadkem. Naposledy jsem mela kabelku v lete, vytahla jsem ji ted nedavno, kdyz jsem hledala slunecni bryle, zustala plna, jen bez mobilu a penezenky, a dokonce v ni mam taky jeste nechany hedvabny satek!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jó, v nevyklizený kabelce se dá najít tolik pokladů! ;)

      Vymazat
  5. Krásná kabelka :-) A krásné nezbytné věcičky k přežití :-) Když se já podívám do té svojí, tak v ní mám naprostý chaos (vlastně ve všech, které střídavě používám :-D) Nosím v ní skoro celou domácnost :-D Co kdyby náhodou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marti, chápu to a dobře to znam nosit s sebou celou domácnost. A náhodou to je docela fajn mít v kabelce celej svět (i za cenu nějakýho toho chaosu). ;)

      Vymazat
  6. oleje (kromě arganového) nemají absolutně žádný význam, do pokožky se nevsáknou. Je třeba nejdříve použít krém a pokožku "otevřít" a až pak použít olej...

    Takže na dobrý pocit dobrý, ale efekt nula ;)

    Ta tyčinka mě však zaujala, musím očíhnout vůbec tu značku neznám =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Tess, to je moc zajímavý, ale abych řekla pravdu, jak olejíčky fungujou "technicky", po tom jsem nikdy nepátrala. Pro mě je totiž při jejich používání důležitá jediná věc - jak na mně fungujou. ;) A fungujou znamenitě. Od tý doby, co se s nima matlam patlam, mám pleť jako mimko, nemusím používat (i když používám stejně, protože jsem prostě známá fintilka) make-up nebo nějaký "zakrývátka", nedělají se mi pupínky a krémy jsem v podstatě úplně vysadila. Nebo třeba po holení jsem nemohla najít nějaký účinný zklidňovátko, teď ho mam (jo, zas olejíček). Takže já se budu olejů držet zuby nehty, protože jsou božský a na tom trvam. ;) Jo jo, Deep Steep za očíhnutí rozhodně stojí. ;)

      Vymazat
    2. Anonymní13:24

      Krasny clenek,mela bych se nad svou kabelkou zamyslet,mam v ni velky neporadek.:-) Tady s tema olejema mam tedko v hlave zmatek.Kosmeticka mi doporucila pravy opak abych kremy nedavala vubec,kdyz aplikuju olej,pry to pak plet ucpe a tvori se vic akne.Ja na akne trpim hodne,olejicek mi zatim uplne nepomohl,i kdyz je to lepsi,ale s mojji pleti beh na dlouhou trat.Mozna zkusim pod olej krem dat nebo nevim.:-//

      Vymazat
    3. To je známá zpráva, že na všechno existuje spousta protichůdných rad a člověku se může zamotat hlava z toho, že neví, která rada je ta správná.
      Takže já doporučuju zkoušet, pozorovat, jak pleť reaguje a jen podle toho si vybrat postup aplikace, který Ti bude vyhovovat nejvíc (bez ohledu na to, co kdo říká nebo neříká). Někdy je i fajn si trošku zaexperimentovat. Třeba při tom přijdeš na nějaký úplně nový a nejlepší způsob, jak olejíčky používat. ;)

      Vymazat
  7. Ta kabelka je roztomilá :)

    OdpovědětVymazat
  8. krásny článok! :) Inak si s tebou rozumiem, ja tiež nikdy nedávam do kabeliek žuvačkové papieriky, dokonca aj cestovné lístky vždy hneď vyhodím skôr, ako by mali ostať v kabelke naveky. :D

    Giveaway na mojom blogu:
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výborně, Sabčo, pořádek dělá přátele i ve světě kabelek. ;)

      Vymazat
  9. Jů, o víkendu jsem byla na minidovolené v Parisu a v té krásné galerii, kde se místo obrazů prodávají šatičky, botky a korále od světových návrhářů, jsem se na dlouho zastavila právě u "místečka" Kate Spade. No co Ti budu vyprávět... ;-) Hmotného jsem si neodnesla (bohužel :-) nic, ale ten pocit... ten pocit mě hřeje ještě teď... ;-) Takže když jsem viděla Tvou kabelku a to, co v ní máš, úplně jsem si tu u počítače poskočila :-) Krásný májově deštivý den Ti přeju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéje Niki, říkáš "minidovolená v Parisu"? To zní fantastýkoš. Jen nerozumím tomu, proč jsi mě nepřibalila do kufru...asi zapomnělas...;-) Oh la la, moje oblíbená neobrazová galerie...Víš ty, že ve mně ale úplně hrklo? V duchu procházím všechna patra, ale nemůžu přijít na to, kde mají obchod Kate Spade. Úplně se mi z představy, že se procházím "Lafayettkou" a nesu si v červené papírové tašce něco od Kate, rozbušilo srdce. ;)
      Jsem moc ráda, že jsem ti svým dnešním článkem připomněla takovou romantiku, jako je brouzdání se nákupní galerií v Paříži. ♥

      Vymazat
    2. Šmankote, jaké to jen bylo patro? Druhé nebo třetí myslím (a narazila jsem na to místečko úplnou náhodou - prostě jsem se u něj najednou zastavila, podívám se pořádně a koukám, ona je to Kate Spade! A v tu ránu jsem si vzpomněla na Tebe :-) Zkrátka, až příště zase pojedeš navštívit tetu... ;-)

      Vymazat
    3. Milá Niki, prolítnu úplně všechny patra, budu tam běhat jako stádo slonů a dokud si neponesu něco kejtíhospejdího v papírové tašce, tak neodejdu. ;) Jsi poklad, že jsi mě na Kate upozornila, a že sis na mě vzpomněla nejenom v Paříži, ale pak i tady.♥ Je fakt, že jsem tetu docela dlouho neviděláááááá, la lá la lá, trala la lá. ;))

      Vymazat
  10. Anonymní16:28

    Božsky sladěné a krasné věci ♥. Krásná kabelka, odkud ji máš? :)*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkůjů. ;) Kabelka je odtud: http://www.katespade.co.uk Neposílají sice zboží do ČR, ale mám na to perfektní fígl (kdyby tě zajímal, stačí mi napsat ímejl a já ze sebe vychrlím všechny podrobnosti) ;)

      Vymazat
  11. Moc ráda koukám do cizích kabelek a moc mě to baví :) Tvůj obsah kabelky je moc pěkný a samotná kabelka ještě hezčí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jóo, koukání do cizích kabelek, to je lepší než televize. Vlastně..všechno je lepší než televize. ;)

      Vymazat
  12. Ta kabelka mě uchvátila. Krásná, jsem sběratel kabelek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sbírat kabelky....safra, to neni vůbec špatnej nápad. ;D

      Vymazat
  13. Anonymní18:37

    Vivi, tvuj obsah i obal kabelky nema chybu. Mas same krasne vecicky, akorat mi tam chybi klice a destnik 8))). Tycinka na vsechno vypada luxusne a zaujal me i parfem a ten olej, tak jsem tvuj clanek preposlala pritelovi. Blizi se me narozeniny, tak snad ho to tukne do cela. 8))))
    Pěkný článek!
    Ivča 8*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivčo, máš pravdu, klíče vážně chybí (byly při focení v zámku ve dveřích, tak jsem na ně úplně zapomněla, ale jinak do kabelky patří, máš postřeh). Deštník nenosím (možná proto jsem dneska třikrát zmokla). ;)
      Tak doufám, že se tvůj přítel dovtípí a udělá ti supr narozeniny. ;)

      Vymazat
  14. Moc pěkný článek a produkty. :-))http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Anonymní19:58

    Dobrý den, Wish od Chopard používám už více jak 10 let a zatím mě jeho nádherná vůně neomrzela. Rodina mě podezřívá, že ho dávám i do vody na mytí podlahy. :-) Gratuluji k výběru. A samozřejmě - krásná kabelka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přeju prima večer a můžete mi klidně tykat. ;) Strávit s Wish 10 let, tomu tedy říkám věrnost. Ale nedivím se, je to rozkošná vůně. Jak jsem si přečetla váš komentář, hned jsem si ji šla stříknout na zápěstí ;).
      Wish jsem si teď pořídila úplně nově, ale roky už používám Casmir (Chopard). Neznám krásnější, teplejší, vanilkovější a pikantnější parfém na zimu (ale nejen zimu). A protože začínám tušit, že Chopard voňavky fakt "umí", dělám si zálusk ještě na "Happy Spirit Bouquet D´Amour" a "Enchanted". Asi už to nebudou takové pecky, ale vonět by mohly hezky. Neznáte je náhodou?

      Vymazat
    2. Anonymní10:30

      ahoj viv
      nejsem sice pani z predchoziho komentare, ale s chopardem mam zkusenosti dost. za sebe doporucuji zlaty wish (brilliant wish), jedna se o zlaty flakon. je to magicka a luxusni vune, zacina ovocnymi tony a navazuje na ne ruzovy pepr a ambra. happy spirit bouquet d amour je hodne na leto a nevim jestli by pro tebe nebyla malo vyrazna. pripadas mi jako hodne vyrazna osobnost takze za me doporucuji spis zlaty wish tim spis ze ti voni wish modry klasicky.
      omlouvam se za praseci psani ale pisu z mobilu a nevim kde jsou tu velka pismena
      ahoj eliska

      Vymazat
    3. Hodná Eliška, děkuju moc. ;)

      Vymazat
    4. Marta14:59

      Zdravím, Happy Spirit Bouquet D´amour je krásný, ale měla jsem jen dva flakony, je takový "moc ovocný" :-). Pravidelně se vracím ke Guerlain "Champs-Elysées", je dost intenzivní, spíš zimní, ale pokud se to s ním nepřežene, pak i v parném létě je to nádherná vůně. Moc mě mrzí, že se přestala vyrábět "Venezia" (Laura Biagiotti) - myslím tu původní z roku 1992, ta byla nádherná, hodně výrazná, bohužel její "remake" z roku 2011 už není to správné ořechové. Ale Wish je zkrátka moje srdcovka. :-)

      Vymazat
    5. Hezký večer, Marti, potvrdila jste mi moje tušení ;), a to sice, že Happy Spirit Bouquet D´amour je až příliš ovocný a to by pro mě asi nebylo. Champs-Elysées znám a máte pravdu, je to poměrně velká síla (měla jsem ho jen v mini verzi). Často lituju, že se některé skvělé vůně přestaly vyrábět nebo tvůrci vytvořili jejich "odnože", které se málokdy vyrovnají původním verzím. Pak nezbývá než nostalgicky očichávat od svých oblíbených vůní, které se už neprodávají, prázdné flakonky a trošku si snít (což občas fakt dělám) ;). Tak tedy - ať žije Wish! ;)

      Vymazat
  16. Skvelé fotky ako vždy, aj obsah sa mi číta ľahko a jedným dychom. Tú vášeň v prezeraní kamarátkiných kozmetických taštičiek mám aj ja a mám ju stále a tiež si rada prezerám kozmetiku všeobecne, takže ak prídem niekam na návštevu pri návšteve kúpeľne sa vždy zdržím o pár sekúnd dlhšie, aby som si prezrela sortiment, snažím sa však v kúpeľni netrčať dlho, aby to nebol podozrivé. A tiež si občas s kamarátkami nejaké veci vymeníme, podarujeme, prináša to oslobodzujúci pocit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani Biani, koupelny...to mi ani nepřipomínej. ;) Myslím, že když si jdu na návštěvě už potřetí umýt ruce, začínám být podezřelá. Ale když všechny ty cizí lahvičky, voněčky a kelímky mají sílu magnetu. ;) Jsem rozhodně moc ráda, že v tom nejsem sama. :-**

      Vymazat
  17. Krásnej a veselej obsah kabelky! :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Ah kabelka, ah ružová taštička, ah zlaté slúchadlo a pero ve tvaru rtěnky...! Ale, Vivinko - máme rovnaké pouzdro na doklady! A ešte superskvělý korektor, foto-razítko;-), závislosť na káve, ružovú na nechtoch, zlatú na ptáčkovských nožničkách, aj krémik od Yes!Nurse (ja teda iba vzorku, no;-). A ešte oveľa, oveľa viac (veď vieš;-).
    P.S.: Ímejlový ptačisko už si čechrá krídla!♥ Dovtedy však posiela aspoň toto: :-*** (môže byť?;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dandíčku, načechraného mejlového ptačiska už sa nemožem dočkať, ale nech sa neponáhľa. Aspoň sa naučím trpezlivosti. ;) Áno, viem, veľa toho máme spoločného, ale ak by nie ... veď to predsa sistrsky mívajú. ;)
      PS: MŤR ♥

      Vymazat
  19. Krásný článek Vivinko :) Ten polaroid je rozkošný a vůbec celkově obsah tvé kabelky !

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Vivi! :-)
    Joj! Jak já se ráda dívám, jaké úžasné poklady a vychytávky nosíš ve své kabelce! :-)
    Nejvíc se mi líbí, jak to máš šikovně vymyšlené. A proto máš v kabelce takový pořádek! Ono je velmi moudré si ještě do kabelky pořídit nafukovací taštičku, do které se toho toooolik vejde! ♥

    Tvé ptačí nůžky jsou fantastické! :-)
    Víš co Vivi? Já mám úplně stejného jednorožce, jako ty! :-)
    Joj! Tak notýsek s tebou chodí úplně všude! ♥ Mám radost, že ti dělá takovou společnost. :-) Doufám, že se chová slušně! ^__^

    Ten olejíček mne zaujal. Jak o mě víš, já přímo nesnáším mastné ruce, nebo mastné tělo!!! Ale jak píšeš, že se do tří vteřin vstřebá a mastnota nikde - to je velice zajímavé! :-)

    No a kabelka!!!! Vivi! Ta je fantastická! Ta byla ušita prostě pro TEBE!!!! :-) S tou se musí nádherně procházkovat! :-)

    Vivi měj se fajnově a ještě líp! A ahoooooooooooooooooooooooooj!♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šárko, děkuju ti za dlouhatánský komentář, zhltla jsem ho na jedno nadechnutí. Jsem moc ráda, že se ti líbí kabelka i ostatní moje poklady. Myslím, že se obě svorně shodneme na tom, že nejhezčejší ze všech mých nezbytností je ten květovaný notýsek...;) Je to přesně jak píšeš, dělá mi pořád společnost a zapisuju si do něj jen samé dobré nápady. ;)) A pokaždé, když ho použiju, vzpomenu si na tebe. ♥
      No jo, kdo by chtěl být mastný jako čunče? Nikdo. A s tímhle olejíčkem si na tebe mastnota nepřijde. ;)
      Šárinko, moc ti děkuju a měj se nádherňajzsky. ;)

      Vymazat
  21. Prosííííííím, kdy už bude ten článek o tvém diáři a čase. Já bych ho prosím nutně potřebovala, protože nevím jak si mám zapisovat do diáře, protože se mi to po čase přestane líbít a pak už tam nepíšu, ale tvůj diář se mi líbí pořád. Moc proosíííím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, ano ano, určitě, článek bude. Dokonce jsem ho měla naplánovaný už na pozítří, tzn. měl vyjít v pondělí, ale potřebuju ještě dodělat pár fotek, v čemž mi dneska nepříjemně bránil celodenní déšť a šedočerná obloha (to by nebyly dobré fotošky, ne ne). Takže buď článek vyjde v pondělí, když se počasí umoudří, nebo pak v nejbližší době. Zkrátka další článek po tomhle kabelkovém bude stoprocentně diářový. Doufám, že ti bude inspirací, a že se ti bude líbit. ;)

      Vymazat
    2. To je super už se moc těším :))

      Vymazat
    3. Ty jsi rychlá jako blesk! ;)

      Vymazat
    4. To je pouze náhoda :). A můžu se zeptat jak to se článkem vypadá? :) Doufám že ti nepřijdu otravná, ale jsem nedočkava :/. Miluju totiž tvoje fotky, člapnky typ psaní a prostě všechno 😍

      Vymazat
    5. Ahoj Evi, vypadá to výborně ;). Právě jsem ho dopsala, takže zítra se tu uvidíme u diářového článku. ;) Těším se na Tebe a to si piš, že mi nepřipadáš otravná. Jsi moc milá. :-**

      Vymazat
  22. Ahoj Vivi, překrásná kabelka a zajímavý obsah v ní. Já si kabelky nekupuji, ale sama šiju. A bez čeho se neobejdu je balzám na rty a papírové kapesníčky. Krasný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Veru, jsem moc ráda, že se ti moje kabča líbí, i když...vlastnoručně ušitý kabelce se nevyrovná žádná jiná. ♥

      Vymazat
  23. Anonymní13:45

    Jak psala Šárka, máš samé vychytávky, krásně se na to kouká. Mohla by jsi někdy podrobně sepsat, odkuď je všechny máš i s odkazy. Často si chci něco co máš koupit, ale nevím kde.
    Krásnou sobotu přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)) To by bylo asi tolik odkazů, že by v článku už nezbyl žádný jiný text. ;) Ale pokud chceš vědět něco konkrétního, tak ti budu ráda k dispozici; můžeš se zeptat na cokoli (ať už v komentářích nebo v mejlu). Děkuju, taky přeju. ;)

      Vymazat
  24. Super kabelka a suchý olej deep steep musí vonat krásne:)
    novy blog Cosmetics addiction

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presně tak, vel´mi pekně voní...ako pravé léto. ;)

      Vymazat
  25. Milá Vivinko, zase krásný článek. Jen jedna vada. Po přečtení jsem si uvědomila, že jsem si už dlouho nic neobjednala z Beautyville a musela jsem to hned napravit. Takže krásné čtení, ale drahé ;-). Už se těším na další :-D (já ano, ale můj účet se třese strachy).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kami, jak tě znám, ty z téhle vady určitě uděláš přednost... ;-) Ale kdybych ti přece jen lezla do peněz moc, tak rozbiju prasičku (tj. porcelánovou kasičku ve tvaru prasete) a něco ti na čtení mého blogu přispěju. ;)

      Vymazat
  26. Krááásna kabelka a zaujímavé veci v nej :) Super článok :)

    theVandasdiary

    OdpovědětVymazat
  27. krásny článok, všetko si to perfektne pofotila, a ten olejček ma zaujal :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  28. Děkuju moc za všechny vaše komentáře. :-**

    OdpovědětVymazat
  29. Ty si vážně umíš všechno užít, máš samé nádherné věci. :) Taky mě hrozně těší, když vlastním něco fakt hezkého, při čem mám miou náladu, jen se na to podívám, i když je to obyčejná věc.

    OdpovědětVymazat
  30. Jej Vivi, na tenhle článek jsem se moc těšila! Nad kabelkou jsem ochala a achala už v jednom z předchozích článků, je prostě božská! Obsahe je taly parádní a všechno to k sobě krásně ladí. Multi tyčinku musím vyzkoušet a suché oleje jsou perfektní na vše. Já ho nejraději ale dávám na lýtka, když nosím sukně a odhodím punčochy, přesně jal píšeš, rozzáří nohy. :)

    OdpovědětVymazat