5.8.15

Rozdávám dárky od Starbucks

Jsem právě v neklidném Římě, kde je horko, na malých i velkých náměstích tu hrají pouliční muzikanti na klavíry, saxofony a kytary, ulice jsou přeplněné směsicí barevných stánků a v kavárnách se pijí sice pidi kafíčka, zato ale po litrech. A tak vám odtud mávám a kromě horkých italských pozdravů posílám na dálku něco, co vás, doufám, moc potěší. Mám pro vás totiž soutěž pro zpříjemnění podzimních dnů, do které kávový král Starbucks věnoval 3 balíčky (v každém z nich najdete stylový termohrnek a kartu přednabitou na dvě stovky). Pravidla jsou extra jednoduchá, tak neváhejte a polechtejte štěstí. ;)

O co se hraje?
3 balíčky složené z Cold cupu (fialový průhledný termohrnek s víčkem a brčkem) a karty do Starbucks nabité na 200 Kč. (Každý ze tří výherců získá hrnek i kartu.)

Jak se pustit do soutěžení?
Úplně snadno. Soutěžit může každý, kdo uvede do komentáře svůj e-mail. A pokud máte chuť, připište mi do komentáře, na co se v podzimních měsících nejvíc těšíte nebo co máte zkrátka na podzimu nejradši. 

Ráda si sice dělám takovou malou "soukromou kavárnu" na svém pracovním stole, ale teď, když ve Starbucks zase začali nabízet podzimní stálici latte s dýňovým sirupem (Pumpkin Spice Latte), u pracovního stolu mě jen tak někdo neudrží. Tohle dýňové latte s domácí šlehačkou a kořeněným posypem dává podzimu teprve tu správnou "šťávu".

A moc dobrá je i úplná novinka do podzimního počasí - Hot Mulled Fruit Grape - nealkoholický svařák s pomerančem a hřejivou skořicí. Tak pokud vyhrajete v mé soutěži, můžete to s přednabitou Starbucks kartou pěkně roztočit. ;)

A tady už vidíte vaše výhry. Samou nedočkavostí nemůžou dospat tři fialové tumblery a tři karty, za které si můžete v kavárnách Starbucks dopřát dobroty podle vlastního výběru nebo je můžete někomu věnovat. 


Poznámka: soutěž je ukončena, 20. 11. byli na mém FB vyhlášeni vítězové.

Vivi podpis

283 komentářů:

  1. Ještě nikdy jsem kafe ze Starbucks neměla, bylo by fajn to změnit:-) Podzim-já ho miluji takový jaký je!
    Mail:siraelxy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Na podzimu miluju všechny ty barvy, praskající krb a čas svíček. M.
    m_duskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoooooj Vivi!
    Přeji ti nádherné chvíle v Římě! :-)
    Já na podzimu miluji všechno, jeho vůni, jeho barvy, šustivé spadané listí, chladná rána a dokonce i podzimní nečas! :-)
    Vivi, můj mail znáš, tak ho tu snad nemusím nechávat. ;-)
    Měj se naaaaaaadherně a ahoooooooooooooooj! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná soutěž :) Já na podzimu miluju pálení svíček, čaje, tlustý ponožky a knížky :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  5. podzim je pro mě směs zemitých vůní, lopuchy v lese u potoka mají jedinečné aroma ( svěží lehká vůně do parfému, ten by se mi moc líbil ), nepřeberná škála barev od zlatavé až po rezavě hnědou, šustící listí na zemi, kterým ráda chodím, mrazivá rána, válející se mlha údolím i sluníčko, které umocňuje ostré kontury hor, nekonečný poklid a jakoby se vše ukládalo ke sladkému spánku........to vše mám moc ráda

    OdpovědětVymazat
  6. Podzim, já miluju podzim! Šály, ponča, šátky, punčocháče, spadané listí, jablečné a dýňové koláče, prsty rozpíchaný od šípků, dlouhý večery a chumlání, nízké ostré sluníčko, barvy (oranžová, vínová a hnědá), mlhavá rána...

    siroka.alzbeta@seznam.cz

    P.S. Jdu si vytisknout tvůj loňský podzimní TO DO list :-)) Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  7. No přece podzimní listí!

    OdpovědětVymazat
  8. Podzim miluji, jeho vůni a barvy spadaného listí. Balení se do svetrů a šál, háčkovaných čepiček a večery u háčku.
    Jinak přeji krásné podzimní dny v Římě.

    subovav@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Mám ráda barvy podzimu,teplý čaj a hlavně vůni svíček.Zabalím se do teplého svetru a schovám ty svoje špíčky.
    marcela.lisecko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Mám pocit, že na to, abych dokázalal ocenit krásy podzimu jsem musela dospět a/nebo zestárnout.. :-) Tu hru barev, melancholické mlhy..
    vyroubalovab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Běhat v barevném listí, vyfukovat teplý vzduch, hřát si studený nos a plnit si kapsy kaštany. Juchůů!
    kikina@signaly.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní10:45

    Milá Vivi, na podzimu mám nejraději, když je slunečno a v teplém oblečení je mi příjemně, není vedro a parno, vzduch je svěží, studený a mně je krásně nebo naopak, když je šedivo, deštivo, zima a fouká a já sedím někde v teploučku, u kávičky nebo svařáku a pozoruju šrumec na ulici z tepla.
    Zdraví Petra
    peta.hupsilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. To je zase krásná soutěž u Vivi na blogu.
    Já jsem podzim nikdy moc nemusela..., začínala škola a tak. Ale s postupem času ho vlastně začínám milovat. Tolik nádherných barev všude kolem, plody, víno....a pozvolná příprava na Vánoce. A co mám na podzimu nejradši a na co se těším: na krásně barevné listy, chladivé procházky a Svatomartinské víno! :)
    A můj e-mail: katerapie@gmail.com
    Krásný den do Říma... Kat....

    OdpovědětVymazat
  14. !!!!!!! Tak tohle prostě musím zkusit ♥
    Podzim mám ráda obecně. Je to moje nejoblíbenější období v roce. Je to jediná doba, kdy se dokážu pořádně vyjádřit v oblékání. Miluju měnící se barvy listů, chladnější počasí vhodné pro obléknutí svetru, pořádně velkého károvaného šátku a kotníčkových bot. Miluju, když se sluníčko pokouší o poslední záchvěvy léta. A naopak, když je venku počasí pod psa a já můžu trávit čas v teple domova třeba s nějakou pěknou knížkou, hrnkem čaje, horké čokolády nebo kávy, sledovat oblíbený seriál nebo film apod. Jsem narozená na podzim a užívám si to :)
    Sariiisek.M@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Teda krasne ceny. Podzim mam rada, hlavne v prirode jak se listi barvi do vselijakych barev.
    zdena008@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Na podzimu jsou nádherné barvy, vůně čerstvě zoraných polí, ranní mlhy a odpolední sluníčko, zrkátka podzim mám ze všech období snad nejraději.
    dana.vlk@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Na jeseni je najlepsia hokkaido polievka a kytica z farebnych listov :-)
    nataliapatalia@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj,na podzimu mam ráda ty barvy. radoslava.20@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. "I am so glad I live on a world where there are Octobers" Anne Shirley
    Toto presne vystihuje moji lasku k podzimu! Tesim se na svetry a saly, horke caje i kaficka, dynovou polevku a strudl a skakani do spadleho listi!
    Dekuji za krasnou giveaway Vivi!
    Viola
    viola.sekaninova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Na podzimu miluju tu večerní pohodu....zabalená v županu s hrnkem dobrého čaje nebo kafe,zapálenou aromalampou, z které se line božská vůně brusinek a k tomu už stačí jen dobrá knížka. Krásná giveaway! Kdo by nemiloval pumpkin spice latte :) clarainstyle@email.cz
    Www.clarainstyle.com

    OdpovědětVymazat
  21. Myslela jsem si, že jsme ze stejného města, tak teď jsem zmaten, protože u nás Starbucks není :-) a tak jsem jejich kávičky ještě nikdy neochutnala. Na druhou stranu, byla by to výborná záminka pro výlet třeba do Prahy :-) A co miluji na podzimu? Bordó barvu, kotníčkové boty, babí léto, horkou čokoládu, kávu, čaj a něco sladkého k tomu :-), mojí novou bundu, procházky a výlety, barevné listí a domácí pohodu s plápolající svíčkou na stole. Dee.
    deenov@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. na podzimu mám nejraději střídání chladu a tepla, barevné listí a svěží vzduch
    wikirakrasna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Ještě jsem Starbucks nikdy neochutnala, tak snad se poštěstí :) pajushka3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Na podzimu mám nejradši koukat z okna jak prší, s hrnkem čaje v ruce a zachumlaná ve svetru:) A nebo horká čokoláda místo čaje:)
    terezka191@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. fx80010@gmail.com
    Na podzimu mám nejraději všechny barvy, protože báječně ladí se mnou a já zase s podzimem s mými outfity.

    Vivi, užij si Řím! Tam se mi vždy líbí a ta kávička je tam prostě nej. Podej pak zprávy, jak tam bylo.

    OdpovědětVymazat
  26. Jesen mam zo vsetkych rocnych obdobi najradsej. Opadane listie, pecene gastany a posedavanie pri krbe s knizkou v ruke na nasej chalupke.

    e.drobcova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Jůůů, kafíčkové soutěže mám nejraději.. a ani se nestydím se zúčastnit. Podzim je kouzelný tím, že ukládá přírodu pomalu ke spánku .. a nás do měkkých polštářů v křeslech a s hrnkem vařící kávy..

    husakova.klara@centrum.cz

    www.theclarkysworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Jůůů, to je skvělá soutěž! :) Já mám na podzimu nejradši to, že všechny bylinky, které jsem zasadila na jaře vykopu a přesadím do květináčů, koupím si nějaký krásný velký truhlík, který umístím na kuchyň a bylinky do něj přidám a můžu zahradničit dál i přes podzim a zimu :)
    maladominika14@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Na podzimu miluju dýně, spadané listí, spoustu čaje, koláče s vůni jablek a skořice :-D Email: pavlinaplevova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Anonymní12:54

    Na podzimu miluju barvy prirody a takovy to chladny pocasi se kterym vite ze je tu podzim a vsechno s nim spojene, kava, caj svicky saly ...
    foxyjitka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Ja se tesim na takovou tu pohodu, kdy si clovek udela velky hrnek caje, zapali vosk v aroma lampe a zaleze s partnerem pod deku k nejakymu hezkymu filmu, nebo s knihou :) Takove typicke sychrave podzimni pocasi k tomu primo vybizi a ja to miluju! :)
    amyle@ seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Anonymní13:10

    Na podzimu miluju...zataženou šedou oblohu, která v člověku probouzí příjemnou melancholii a touhu přivinout se k někomu blízkému doma v teple...Procházet se zahradou, kde je všechno najednou tmavší, tráva je smaragdová, a sklízet bylinky, zeleninu a ovoce. Vařit dýňovou polévku s muškátovým oříškem a hřebíčkem, Zachumlat se do nové šály a hřát si ve večerním městě prsty o kávu v papírovém kelímku. Kupovat si novotou vonící sešity do školy a chodit se o volných hodinách mezi přednáškami procházet do parku. Lakovat si nehty temně vínovou a nosit stejnou rtěnku, protože to je snad nejpodzimnější barva. Zapalovat vonné svíčky s vůní dýně, ořechů, koření a karamelu. Jsem dítě podzimu narozené v babím létě, nemůžu podzim nemilovat!
    marketa.pexova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Tesim sa na zazvorovy caj - ale taka ta predvianocna kava v Starbuckse by tiez bodla :)
    panimajuradsejblondinky@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  34. Na podzimu mám nejradši, když slunce svítí ještě z posledních sil a barví listy stromů, které pak sice spadnou, ale procházet se v nich, no to je prostě nádhera. To šustění a ta vůně! :) Nevadí mi však ani sychravý podzim. Například, když se už musím tepleji obléct, zabalím se do obří šály, které jsem si strašně oblíbila. A nebo doma, zabalená v měkoučké dece s knížkou a hrnkem kafe nebo kakaa. Aaaach, tohle si vážně dokážu užít. :) A věřím, že nejsem sama. :)
    stejsmichaela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Má drahá Vivi, moc si užij Řím! To italské horko, malé kavárničky, ještě menší, za to pořádně silné kávičky, slunce, italské úsměvy a jejich radost ze života! :) Posílám do Říma velkou pusu, bez účasti v soutěži o lákavé ceny. Jen jsem tě chtěla pozdravit :)

    OdpovědětVymazat
  36. Anonymní13:30

    Ahoj, vždycky se těším na výlety do přírody a do hor, všechno je tak krásně zbarvené a třeba podzimní inverze, kdy na horách svítí sluníčko....krása - doporučuji všem vyrazit ven z šeďě města!!!!
    mardinka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Vivi,
    tak ja sa najviac tesim v nablizsich dnoch na svoju svadbu:) Som Ti pred rokom tusim k jesennemu postu pisala, ze sa chystam do Pariza. Takze v Parizi boli zasnuby a do roka mame svadbu, takze pre najkrajsia vec v jeseni bude tato. Pozdravujem.
    lubomira.rusnakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Tak opět zkusím štěstí, byl by to výborný dárek k mému svátku :) Řím Ti závidím, užívej! Na podzimu mám nejradši všechny ty barvy, procházky v lese a samozřejmě i zachumlání pod dekou, nejlépe s mou milovanou polovičkou. :)
    ekuhnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Mám ráda procházky přírodou sama, ale i se smečkou mých dětí. Pozorujeme tu barevnou proměnu, chroupáme při tom jablka a hrušky a plánujeme kam vyrazíme pouštět draka. A pak... když je plískanice, tak pošlu děti do kina a já si sedím v kavárně Starbucks nebo Costa a relaxuju u úžasné kávy, čtu si a nebo si dělám úkoly do italštiny.
    liba.svehlikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Moc krásná a originální soutěž!
    Na podzimu mám nejraději ty voňavé a teplé večery v pelíšku s knížkou a dobrým horkým čajem a samozřejmě se zapálenou svíčkou. Také mám moc ráda odpolední procházky s pejskem.
    rozanska.d@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Na podzimu miluji, když se můžu procházet na sluníčku v barevném listí, co popadalo na zem :))
    rose.tascher@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Vivi.

    Vždy som milovala leto.

    Jeseň mi pripadala pochmúrna, smutná a studená. No prišla som na to, že som vlastne vždy bola len zle/slabo oblečená. Jeseň je fashion weather, farebná krása, šuchot lístia na ulici a inšpirácia všade, kam sa pozrieš. Jeseň je obed vo vlnenom svetri a večera v koženej bunde. Jeseň sú pohodlné topánky, večery s knižkou a prechádzky v parku medzi gaštanmi.

    V tomto príspevku si vlastne spojila všetko, čo milujem. Rím, jeseň aj Starbucks. Ďakujem!

    hluchova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. hartlova.d@gmail.com
    Na podzimu mám nejraději svoje víkendové ranní dýchánky s chai čajem (s mlékem samozřejmě) v posteli u youtube aaach

    OdpovědětVymazat
  44. Nejradši mám na podzimu samo sebou tu barevnou přírodu, když listy hrají barvami. Také mám ráda podzimní procházky v sychravém počasí, kdy mi listí šustí pod nohama a kdy celá promrzlá přijdu domu a uvařím si svařák nebo čaj a celá se zachumlám do deky a zapálím si oblíbenou svíčku a koukám na nějaký hezký film. Vždycky se na tohle těším, i když chladné počasí moc neusím =).

    izzie-blossom@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. To je krásná stylová soutěž ;) a takhle na podzim se moc hodí.
    Na podzimu miluju jak je za okny zima, ale přesto doma je krásně teploučko, já si tak můžu dát kávičku nebo čaj, pustit film a k tomu si rozsvítit vonnou svíčku. Na zimě zase miluji pohled z okna na sníh (snad bude, ale jako řidička ho zase nemusím) a hlavně pouštění koled, já je jedu i v takové míře, že ostatní je už nemohou ani slyšet ;)
    Přeji pěkné dny v teplých krajinách :)
    sistershoods@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Mým oblíbeným počasím je mlha a déšť - je to taková chvilka tajemna, kdy se lidé zachumlají do kabátů a nikdo se moc nezdržuje na ulicích. To je čas přesně pro mě. Jsem přesný opak toho všeho. Miluji ticho a klapot mých podpatků po chodníku. No a to vše je podzim... :)

    Jinak poukázka by byl bezvadný dárek k mým dvacátým narozeninám (není špatné občas myslet i na sebe,ne?), které mám právě 14. října

    brinkova.kaja@gmail.com

    rannicervanky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Nejvíc se na podzim těším na nové články od Tebe :) a pak ještě na dlouhé běhy a výlety, novou rtěnku a skvělé kozačky :)
    smolikovapetra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. tak získat kartu do starbuksu v tom nevlídném počasí je úplně ideální. Co více zahřeje a zvedne náladu než voňavá výborná káva? :)
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Na podzimu mám nejradši, že mě nemrzí být zalezlá doma pod heboučkou dekou u seriálu a s obřím hrnkem čaje v ruce. Nebo s nějakou pěknou knížkou. A můžu se těšit na Vánoce, už jsem dokonce začala promýšlet a nakupovat dárky, abych měla čas všechno nazdobit a zabalit. Prostě miluju tohle těšící se období! :)
    Měj se krásně, B. :)
    partypoison007@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  50. svobodovaj@seznam.cz
    Nejvic se vzdy tesim na to, jak se zvenku vracim domu a davam si poradny salek horkeho caje.

    OdpovědětVymazat
  51. Na podzimu nejvíce miluji to, že je brzo tma, já si mohu zapálit svíčky, sednout na okno, zabalit se do deky, číst knihu a k tomu popíjet čaj nebo kávu. Prostě si užívat jinou pokusu, než si užívám v ostatních ročních obdobích.

    Ella.hlavackova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Jeej, krásna súťaž!
    Na jeseni milujem hádam úplne všetko - od sychravého počasia, cez tie lenivé dni, kedy nerobím nič iné, iba sa zababušená v deke pozerám na seriály, čítam knižky, pijem horúci čaj alebo kávu (a najlepšie všetko naraz!), až po všetky tie drobnosti, ako sú zapálené sviečky, popadané lístie... A konečne sa môžem zababušiť do obrovského šálu a svetra bez toho, aby na mňa ľudia na ulici nechápavo hľadeli a krútili nado mnou hlavou! ❤

    hellomynameisev@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Na podzimu jsou nejkrásnější barvy. Žádné jiné roční období není tak zářivé a hýřivé. Něco do sebe má i podzimní pošmourno - s kávou od Starbucks - samozřejmě!
    soukupovam@cai.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Anonymní15:54

    Mám ráda svoji terasu i byt s podzimními dekoracemi, dýně, keramiku, svíčky, větvičky a šípky a miluju burčák, sbírání hub a posezení u krbu. Starbucks jsem ještě nikdy nenavštívila, ráda bych to zkusila :)
    k_raveloson@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Ještě nikdy jsem kafe ze Starbucks neměla,ale slíbila jsem si, že pokud úspěšně odstátnicuji, tak si tam kafe dám:)
    Na podzimu mám nejraději podzimní vůni listí a dlouhé procházky, při kterýh člověk promrzne na kost a těší se domů na teplý čaj (nejlépe s rumem) :)
    rozinkovababofka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Anonymní16:10

    Ahoj, podzim beru hlavně jako relax. Jsem nadšená knihomolka, takže v tomto období doháním svoje resty z jara a léta a často trávím čas s knihou. To jde samozřejmě ruku v ruce s něčím dobrým na zub a hlavně, s kávou (já jsem na ty silnější) nebo čajem. A tou další věcí je, protože bydlím u lesa, podzimní příroda a procházky listím,sbírání ořechů...Tak trochu mi to vždy kazí začátek školy v říjnu, ale minimálně to září si každý rok fakt užívám. Podzim je moje nejoblíbenější roční období, nejsem moc na ty letní vedra a mrazíky už jsou moc :D

    Bára ( baroo.nesta@gmail.com )

    OdpovědětVymazat
  57. Podzim= deka, horkej kořeněnej čaj a štrůdl. nemůžu si prostě pomoct 😂 :D
    alfuza@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. Mám ráda ty podzimní barvy a domácí pohodu u kávy/čaje. :) Ale snad nebudu nemocná. :D
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Anonymní16:51

    Taky jsem tohle kafe ještě neochutnala, ale umiňuju si, že až pojedu za synem do Prahy, určitě neodolám... Na podzimu miluju barvy a courání pod stromy v hromadách spadaného listí, to, jak voní a šustí. A po letošním létě miluju na podzimu ranní chlad a studené dešťové kapky. Ivča
    2909@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Podzim pro mě znamená období přenádherných barev, spousta mrazivých procházek, které jsou díky barvám všude kolem a tomu typickému mrazení na tvářích prostě neuvěřitelně kouzelné, a samozřejmě horká káva u hořícího krbu v křesle s dekou, teplými ponožkami a skvělou knihou. :)
    T.Horbaniucova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. GA vypadá krásně. Na podzimu miluji hlavně barvičky a počasí, které je podle mého ideální (ne vedro jak v létě, ale ještě ne mráz jako v zimě). Taky ořechy a jablka - z nich později mošt- které se sbírají právě na podzim a taky Halloweenské věcičky - i když uznávám, že je to spíš invaze ze států :D

    email: mindina@email.cz

    OdpovědětVymazat
  62. na podzim mám asi nejraději situace, kdy je venku už zima a škaredě a já se těším, až už budu konečně zase doma, zalazu do peřin a u filmu budu ucucávat kakao:)). teda nejlepší na tom je to těšení se, ne to, že je mi zima a jsem jako zmoklá slipka;))! (protože těšení se je nejlepší ze všeho:)!)

    dostalovaja@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  63. Wow, tak tahle soutěž vypadá opravdu bombasticky. Sice nemám přímo v okolí Starbucks, ale s takovouvhle kartičkou bych si někam zajela :)
    Jinak já mám nejradši asi vůni vanilkových svíček - na podzim už je začínám pálit, takže v pokoji to pak nádherně voní. A taky mám na podzim docela čtivou náladu a taky mě baví vymýšlet ozdoby do pokoje, co upeču na Halloween, co si vůbec vezmu na Halloween a tak podobně :)
    juliekrocova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. juuu, to je ale skvela GA:)))
    podzim je moje naprosto nejoblibenejsi obdobi a to nejen proto, ze mam narozeniny, hihiii:) na podzimu mam paradoxne rada to co ostatni nesnasi- miluju kdyz se ochadi a ja se muzu zachumlat do teplych svetriku a sal, miluju kdyz je venku uplne osklive a ja si muzu zalezt pod perinku, at uz je to s ucenim a nebo dobrou knizkou:) a v neposledni rade taky podzim miluju pro jeho barevnost a listi kam se podivam<3

    adela.lescinska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. KamkaK@seznam.cz
    A podzim tak nějak nemám moc ráda. Jo, je pravda, že občas je fajn armoška se jenom zabalit do teplejch papučí a dopřát si výbornej černej čas u sledování Big Bang Theory, ale na druhou stranu - já radši aktivní relax :)
    Užívej Řím, Itálie je dokonalá země!

    OdpovědětVymazat
  66. Pro mě, jako pro milovnici kafe, je tahle soutěž jako stvořená :-) Podzim je mé nejoblíbenější roční období, narodila jsem se na podzim, miluju když je venku sychravo a já se zavrtám s manželem pod deku, vezmem do ruky hrnek kafe a koukáme na film.
    p.h.o.e.b.e.sim@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Momentálně kojím, takže kafe jsem na čas odsunula stranou, nicméně Starbucks mám ráda. A xo mám nejraději na podzimu? Ty barvy, vůni ve vzduchu a hlavně klid po hektickém létě a taky mám v listopadu narozeniny, takže tak :-D
    nikkyna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. Denka18:03

    Nemam rada podzim lebo mi je casto zima ale na druhej strane vtedy najradsej sedim pod oblubenou dekou s knizkou a kavou/horucim cajom v ruke, tuto pohodu milujem :)
    denda582@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. Já miluju podzim, protože můžu pít litry čaje a nikdo si neťuká na čelo, můžu vydlabat dýni a můžu nosit šíleně chlupatý a heboučký ponožky!

    maruska.benatska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  70. Mám ráda začínající podzim, kdy se všechny stromy začnou barvit a sem tam spadne nějaký ten list na cestu. A pak samozrejme poustet draka! :)
    lu.cii.sek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Pravidelným čtenářem tvého blogu jsem se stala až teď (jakože oficiálně, pomocí tlačítka na blogu), ale už déle tě sleduji na Bloglovin, tak snad toto nevadí:)
    adelka.voky@seznam.cz
    Jinak na podzimu nejvíc miluji barvy listí, ta atmosféra, déšť, čaj/káva a hlavně počasí, jak už kvůli hezkému oblečení, tak pocitově - je mi mnohem příjemnější trošku chladnější počasí, než v létě:)

    OdpovědětVymazat
  72. Podzim je ideálny na prechádzky úžasne šuchotajúcim lístím a na zababušenie sa do perín v teplom pyžame s čajom/kávou a dobrou knižkou :) veronika.vrbovska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  73. Anonymní18:40

    Podzim mám ráda, ať je hezky nebo pošmourno. ��Když svítí slunko,je modré nebe a všude hromady barevného listí, jde se na výlet. Ale i mlhavé dny se u krbu, s knížkou v ruce, svařáčkem a zapálenými svíčkami, snáší dobře. ��A navíc na podzim mám narozeniny! ��lucie@rssemily.cz

    OdpovědětVymazat
  74. miluju podzim úplně celý - sychravo, slunečno, padající listí, barvy, teplo domova, svíčky, povalování se s knížkou na sedačce pod dekou nebo v horké vaně, miluji vrstvení oblečení, ponča, šálky... já jsem prostě podzimní holka už od mala :) tess@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Téda Vivi, to je krásná soutěž! Děkujeme!
    Ráda se zúčastním: lucie.gondorcinova@gmail.com

    Já zbožňuji podzim! Vše je barevné, zářící a voňavé. Příroda je překrásná a mám ji ráda, ba i nejraději právě na podzim :)

    Moc Tě zdravím do Říma, kam vedou všechny cesty, a užívej!
    Lucinka

    OdpovědětVymazat
  76. Na podzimu miluju všechna ta ohraná klišé- kochat se žlutooranžovou přírodou, běhat ve spadaném listí, udělat si svařák z vlastního hruškovýho vína, nakoupit zásobu Yankee candlů a sotva se setmí, zavrtat se do svetru s detektivkou :)
    zdrazilovailona@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj Vivi, ráda bych se zapojila do soutěže. Dárečky se mi moc líbí a jasné, že pokud vyhraju, tak ty peníze věnuju do perníkového lattéčka. To je moje láska! Dýňové jsem ještě neměla. Ještě k tomu podzimu - není to moje moc oblíbené období. Pravda je, že miluju, když je ošklivé počasí, které mám jako výmluvu k tomu, abych si dala horkou čokoládu. Bez výčitek! :)

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj, tak zkusim štěstí..ještě jsem žádnou giveaway nevyhrála :-)
    Já si na podzim a v zimě nejvíce užívám popíjení čajíčků a kafíček z mých roztomilých hrníčků, čtení knížek a sledování romantických filmů zachumlaná pod dekou a při voňavých svíčkách :-) ;-)
    Jinak dýňové latte ze Starbucks jsem ještě neměla, takže by to byla fajn příležitost :-)
    Můj email je adela.zasterova@hotmail.com

    Měj se hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  79. ahoj Vivi, na podzimu nejvíce miluju to krásně zabarvené listí a tu vůni vzduchu... pryč je to letní parno, ale ještě trošku tepla ve vzduchu zůstává, které se mísí sem tam s chladivostí... nádhera... :-)
    happy.lenulka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Těším se na pálení svíček, válení pod dekou, barevné procházky, návštěvy a vybírání věnců na dušičky, adventní náladu a vymýšlení (i vyrábění) vánočních dekorací :-) petabr2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Na podzimu jsou nejlepší barvy :) A nejvíc se těším na stěhování do svýho prvního bytu. alena001@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Nejradši mám čerstvá jablka ze stromu a chladnější počasí, ideální na procházky. Vítr, který vane ve vlasech a barevné listí a doma horká čokoláda s jablečným koláčem. :3 pet.koudelkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  83. Na podzimu nemám popravdě ráda nic, asi jen, že můžu nosit podzimní boty a začínám zase pálit svíčky.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Kafe ze Starbucks bych ráda už konečně ochutnala! Na podzimu mám právě nejradši ty barvy, a když se ochladí, tak ta příjemná odpoledne s voňavou kávou v posteli a výhledem na barevnou krajinu venku za oknem. Mmm už se těším :)
    KBradova95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Podzim je moje nejoblíbenější období a miluju na něm snad úplně všechno...může klidně pršet a být mlhavo - nevadí, to se pak zaleze doma do deky a pije se něco dobrýho a horkýho. Dá se nosit nejlepší oblečení - huňatý svetry, ponča, parky, trenčkoty, košile....dají se konečně sklízet jabka a moje oblíbený dýně, všude to hraje barvama a taky z krabice vytahuju svíčky s vůní skořice. Dokonce mám ráda i to, že se brzo stmívá...vždycky jsem byla ráda, když jsem za tmy ráno odcházela a za tmy se pak večer vracela.
    Podzim prostě působí na všechny moje smysly a já si to vždycky užívám naplno.
    black.marry@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Užívej Říma!! :)
    Podzim je moje nejoblíbenější roční období, takže o těch oblíbených věcech bych mohla napsat hodně objemnou knížku! Ale ty nej nej jsou asi chvíle, kdy jsem zabalená v dece s hrnekm čaje a dobrou knížkou nebo naopak když ve slejváku jdu lesem a všechno nádherně voní! :) A samozřejmě dýně! ♥
    ivanka.bokova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Perfektní soutěž :) Sice poslední dobou dávám přednost Costa Coffee, ale to hlavně kvůli ceně kávy, Starbucks je na mě přece jen už dost drahý, ale občas si ho dopřeju :) Na podzim se nejvíc těším právě na horkou kávu nebo chai tea latte do termohrnku na pobíhání po městě, na stavění puzzle během dlouhých chladných večerů a na měkoučkou teplou šálu, do které se zachumlám :) vytiskova.iveta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  88. miluju barvy a listi a vychazky
    tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Anonymní21:19

    Tak poprvé také zkouším své štěstí :-), na podzim když začnou plískanice a člověku je lépe vevnitř než venku mám ráda svíčky, svařák, chvilky s knížkou, poslouchání cd a koukání na filmy janina.voldrichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Podzim je nádherný tím, jak je barevný! Tím, že se dají nosit kožené bundičky a lehké kabátky. Taky tím, že se dá divočit v listech! :D
    mikashi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  91. S priatelom si ideme za mesiac kupit byt, tak na to sa mega tesim :) a samozrejme aj na tmave ruze a laky na nechty :)
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  92. Miluju barevnost podzimu a strašně ráda nosím svetříky a k podzimu se mi to nejvíce hodí! :)
    safrova.m@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  93. Nejvíce se těším na dýňové latte ve Starbucksu a nošení svetrů. A na to, že jsem zase o něco blíž Vánocům!!!
    a.pocepicka@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Anonymní22:28

    Ahoj Vivi zdravím do Říma a pořádně si ho užij :-) .Super soutěž a ráda se zapojím .Když byli děti malé tak jsme chodili sbírat kaštany,listí a doma pak z nich vyráběli figurky a teď když jsou děti větší tak si ráda zapálím voňavou svíčku ,uvařím kávičku a začtu se do dobré knížky .zem.lenca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. Najviac sa teším na každodenný zelený čaj s citrónom a medom a dlhé večery vo vyhriatych kaviarňach s kamarátkou :)) A pozdravuj Rím! Dúfam, že tam čoskoro opäť zavítam, je to moja srdcovka <3

    kesulatko@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  96. Anonymní23:00

    Úplně nejvíc na procházky popadaným barevným listím v zámecké aleji ♥. A šourat při nich nohama. Tak jak jsme to dělali, když jsme byli dětmi.

    dykofka@email.com

    OdpovědětVymazat
  97. Ahoj naše drahá Vivi :).
    Užívej si říjnových římových dnů! Já se nejvíc těším na pálení tuny svíček )zásoby dokoupeny), zachumlání se do deky, brouzdání po parku v barevném listí, první svařák, hledání nejkrásnějších a nejlesklejších kaštanů a tááák. Taky zkouším vařit dýňovou polévku a užívám si více makeupu, když se už konečně přestal roztékat :-D.
    Kdyby náhodou vyšla výhra tak mejla mám: jikgf@centrum.cz.
    Ahóój!

    OdpovědětVymazat
  98. Na podzimu miluju ty dny, kdy svítí sluníčko, už je i trochu zima, procházím se mezi barevným listím a zároveň se těším domu, až zalezu pod peřinu s horkým čajem a filmem.A taky svetříky, podzimní boty a tmavý rty. niki.adamo@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  99. Já se moc těším na večery s knížkou a čajem se skořicí :)
    moncha17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  100. Na podzimu mám nejradši barevné listí :) annp1418@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  101. ahoj Vivi, já moc podzim nemusím, raději jaro, ale zase mám ráda dýně a patří k podzimu!.-)

    ale kávu miluju ve všech ročních obdobích a v jakémkoliv množství.

    zdravím Tě, Eva eva.bouchalova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Anonymní8:59

    Ahoj, na podzimu mám nejraději když přijdu domů z té zimy, uvařím si čajík nebo kávu, zalezu pod deku a užívám si to teplo :) to v létě nejde ;) luciepankova13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj Vivinko, mon ami, tak ty si užíváš v Římě, jo? A já si říkám, kam se ta holka zase poděla, a už jsem měla obavy o tvé zdraví :-) Mno, jinak, já se v podzimu těším úplně na vše, nevím proč, ale tohle období mám poslední roky ze všech nejoblíbenější, dokonce se těším i na ty plískanice. A hlavně, je nejvyšší čas na horkou čokoládu a pálení svíček, taky dušičky a návštěvy hřbitova :-) A taky mám podzim ráda, protože je to už jen kousek k zimě a vánocům :-D :-D A na ty se já dovedu těšit už od dob svého dětství: první snížek, Mikuláš, cukroví, vánoce, pohádky, dárečky... :-D
    Takže podzimu zdar!! :-) Přej si, ať je co nejbarevnější a nejkouzelnější :-)
    martina.burdova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Já podzim miluju:) Ty barvy venku, zkracující s dny, horká čokoláda, velké šály, teplé pnožky a topení:)) Jediný co mi trochu vadí je, že pak přichází zima a tu už tak ráda nemám. Kdyby bylo po podzimu jaro tak je to pro mě ideální:))
    Šárka
    sabera@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Podzim je mé nejoblíbenější období, aktuálně o něm básním všude, kde to jde! :D Miluji ta studená mlžná rána, kdy ještě slunce stále hřeje a během dne přibývá na síle. Miluji sběr posledních plodů, jako jsou lískové a vlašské oříšky, těším se na meduňkový čaj po večerech a válení se v pelíšku zatímco se do oken opírá vítr. :) Venku se to všechno pěkně zabarvuje, my vytahujeme svetry, šály a teplé ponožky a zvířatům narůstá taková ta krásná huňatá tepá srst - z našeho kocoura je vždycky takový huňatý plyšák :D Podzim je prostě podzim, jediná jeho nevýhoda je, že přerůstá v ošklivou a studenou zimu, ale i na té se dá najít něco krásného :)

    sfeich@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Na podzimu miluju nejvic prave Pumpkin Spice Latte! :D
    A zavidim Ti ten Rim ;)

    onnea@post.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Na podzimu mám nejraději barvy, všechno je barevnější a hlavně to nejsou jen tak nějaké barvy, ale jsou krásně syté - listí, dýně, i to nebe. Mám ráda mlhy, jak se jejich cáry vznášejí nad loukou nebo polem. Mám ráda ten štiplavý vzduch, kdy svítí sluníčko, ale ve vzduchu je cítit mrazík, listí a kouř. A tak bych mohla pokračovat dál a dál. Mám prostě ráda podzim.
    kamaela @seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Já se tenhle podzim těším na Paříž, kam letos poprvé vyrazím :) Bude to taková opožděná svatební cesta ... A už teď se nemůžu dočkat :)
    yummyhanka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  109. Anonymní11:54

    Ahoj,

    podzim není moje oblíbené období, protože když přijde, znamená to, že na svoje milované léto budu zas muset čekat spoustu měsíců.

    Ale dobré na podzimu je, že mě to už tak netáhne ven a můžu doma malovat a číst spoustu knížek bez výčitek, že je venku hezky a já sedím doma :)

    susanne.f@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Anonymní13:30

    Ahoj =)
    Hrozně se těším na: procházky se psem, když je všude plno barevnýho listí, na svůj černý kabát a červený šál - moje podzimní hitovka, podzimní barvy na nalakovaných nehtech, pálení svíček a čtení knížek. =) Já si prostě na každým ročním období najdu svoje =)

    v.jaglarzova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. Anonymní13:59

    Na podzimu nejvíc miluji vrstvení oblečení, horkou čokoláda a teplo krbu a barevnost listů :))
    Užívej si Řím doufám, že z něj bude nějaký report! ;)
    Email: lollipop333@email.cz

    OdpovědětVymazat
  112. Podzim je fajn, protože není vedro a není zas až taková zima. A samozřejmě taky to barevné podzimní listí :)
    luzzies.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  113. Hmmm... co mám na podzimu nejlepší? Podzim je celý dokonalý, ať už se halí do teplých tónů oranžové, žluté, červené a hnědé, nebo se na nás mračí a s ohromnou pompou dští hektolitry vody za doprovodu toho nejokouzlujícího ohňostroje. A co ta působivá módní přehlídka všech čajů a ochucených káv? Nebo vlající průvod různobarevných šátků? Oh, a co ty měkkounké deky, polštáře, křesla a praskající oheň v krbu se stohy knih okolo sebe?
    Vivi, těžší otázku jsi nenašla?!

    Ať už pošleš cokoliv, věř, že poštovní schránka maglaiz91@seznam.cz je vždy otevřena vůni papíru, inkoustu a pečetního vosku.

    OdpovědětVymazat
  114. Na podzimu miluju když si uvařím čaj a zapálím si k tomu pár svíček, pustím film, seriál :)) Dokonalej romantickej večer i pro single osoby :)
    Starbucks káv nijak zvlášť nemiluju, ale ty hrníčky, termohrnky atd.mají skvělý:)

    BedrunkovaRomana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  115. noireamy@gmail.com

    Já podzim moc nemusím, začíná být zima a tma a zimu já nerada... :D

    OdpovědětVymazat
  116. Anonymní19:44

    Ahoj Vivi,
    na podzimu mám ráda zklidnění po perném létu, jablečné koláče a dýňové polévky a pouštění draka. Občas nepohrdnu ani pěknou melancholickou mlhou:).
    Caliope.B@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  117. Jeseň je nádherné ročné obdobie, len sa treba správne pozerať :) Už len tá hra farieb u lístia je úžasná. Teším sa na veľa vecí, bude to pre mňa obdobie plné zmien!
    denie257@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  118. Na jeseni mam najradsej vsetky tie farby okolo nas. Taktiez milujem prechod do tlmenejsich, tmavsich farieb v obliekani, vrstvenie oblecenia, rozne saly, satky, rolaky. A v neposlednom rade mam rada, ze si konecne mozem dat nejaky fajnucky teply napoj, otvorit svoju oblubenu knihu a zapalit si vonavu sviecku :)
    nikolastrakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  119. Ahoj Vivi, email je machyska@seznam.cz a nejradši na podzimu mám barvy...to barevné listí všude...barevná příroda...a barevné oblečení...a pak teplo domova, deku, čaj či kávu, oříšky a knihu! :-) Krásnou dovolenou a zbytek dne :-)

    OdpovědětVymazat
  120. Vivi, kafíčkování, to je moje:) Podzim je plný procházek, barevného listí, litrů dýňové polévky a horkých káv. Miluju ten pocit, kdy si obléknu kašmírový svetr, zahalím se do šály a vyrazím na farmářské trhy plné jablek, hrušek, švestek a oranžových dýní. Podzim je magické období:)

    www.stylishcoffee.cz

    veronika.tazlerova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  121. Anonymní21:30

    To je zajímavá a pěkná soutěž, ještě nikdy jsem takhle nesoutěžila, je na čase zkusit štěstí :)
    Podzim je moje nejmilejší roční období už jen proto, že preferuji chladnější počasí. Přímo se vyžívám ve dnech, kdy je venku pěkně chladno, zataženo a mlhavo, to je ta pravá podzimní atmosféra. K tomu už jen vhodné podzimní oblečení, (které mám ze všech nejraději - baloňák, baret, nějaký ten šátek a rukavice k tomu) a může se směle vyrazit na procházku do parku obdivovat barevné krásy spadaného listí.

    Mějte se krásně a užijte si dovolenou :)
    amelia.diamond@email.cz

    OdpovědětVymazat
  122. milujem jeseň pre to aká je :) nič nepotrebuje odobrať ani pridať :) k životu potrebujem dážď a vône a na to je jeseň expert :) slavomira.kukucka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  123. Těším se hlavně na svátky a cestování! :)) patissie@live.com

    OdpovědětVymazat
  124. Na podzim se hlavně těším na ty barvy :-) Jinak ve Sturbucksu jsem ještě nebyla, takže by bylo príma to napravit :-)
    abelova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  125. tere.kr@seznam.cz
    Horkou čokoládu, teplé svetry a světýlka v ulicích.

    OdpovědětVymazat
  126. Anonymní14:22

    Podzim mám MOC ráda, ale úplně nejradši mám večery při svíčkách, kdy se můžu uvelebit u nějakého oblíbeného filmu v pletených barevných ponožkách od babičky a s velkým hrnkem horkého čaje :-)

    handiii@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  127. Super soutez..ja na podzimu miluju polehavani na gauci, pod teplouckou dekou a v ruce mit vyborny teply caj nebo kavu....a za oknem at prsi a je hnuuusne....apartments.eva@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  128. Podzim je mé nejoblíbenější období... dá se říct, že se na něj těším od jara :-) Jeho vůně... spadané listí, ohýnky, svařák, chryzantémy... Jít na vycházku s pejskem, trošku promrznout, doma si dát nějaký horký nápoj - ať už kávu, svařák, nebo medovinu či grog, zapálit si svíčku nebo vosk (YC), číst si pěknou knížku, zabalit se do chundelatého županu... co víc si přát :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podzimem jsem byla tak uchvácena, že jsem zapomněla e-mail: adelka.syruckova@seznam.cz

      Vymazat
  129. Pumpkin spice latte toužiiiiim ochutnat už hrozně dlouho, no zatím nějak nebyla příležitost :D ale slavnostně slibuju, že pokud se na mě usměje štěstí a výhra doputuje ke mně, kartu propiju touhle dýňovou specialitkou :)) přeju krásný pobyt v Římě, sem právě přichází to pravé křupavé podzimní počasí, ráno jsem málem umrzla! :D
    lucyneckaaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  130. Ahoj sleduji jako Kristýnka a email je mencovakristyna@email.cz a na podzimu mám ráda to, že můžu vytáhnout oblečení který je právěpodzimní :D :D :D p.s. SB jsem nikdy neměla! jsem ostuda :D

    OdpovědětVymazat
  131. Super suuutaz ... Milujem horucu cokoladu a cajickovanie ;-) sylvinka@ymail.com ( ani ja som SB este nikdy nemala ) :-(

    OdpovědětVymazat
  132. Krásná soutěž, Vivi.
    Já podzim miluju, už jen kvůli dětí. Moc rádi spolu sbíráme podzimní listí a kaštany, pijeme horkou čokoládu a prostě si užíváme jeden druhého :)
    Lenka
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  133. No skusit to můžu :D Na podzimu mám nejradši všechny ty barvy a takouvou tu chladivou atmosféru ve vzduchu, ještě když svítí sluníčko. venda.prochazkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  134. Teda ty jsi na nás hodná :)
    Já se těším na sbírání kaštanů, to je moje závislost už od dětství.
    Mailík luckant@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  135. Na podzimu miluji chladnejsi pocasi, barevne listi, po kterem kdyz slapu ta susti. Dale horke cajicky, svicky, ktere si vychutnavam. Pecu si kolacky z svestek, hrusek a jablicek...chodime na prochazky do lesa, pozorujem prirodu, jeleny, muflony...<3
    tremlovamiriam@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  136. Podzim je mé nejoblíbenější roční období, takže se na něj každý rok těším celkově. Ale kdybych měla něco vypíchnout, tak je to určitě to, že si nemusím tak často holit nohy, protože se schovají to vlněných punčoch.:D A samozřejmě mám ráda tu barevnost přírody, houby v lese, čerstvý ranní vzruch atd.:) Govana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  137. Podzim miluju pro zvyky, pití čaje...podzimní outfity. :) a ovšem moje narozky. becky.forsarah@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  138. Na podzimu mám nejradši barvy do kterých se zbarvují listy... Ale nemám moc ráda chladno.
    m.toulova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  139. Anonymní13:29

    Podzim je pro mě čas teplého čaje a knížky v posteli =)
    regeciova.nika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  140. Na podzimu mám nejraději opadané barevné listí ve ,kterém ráda běhám.Pak ty okamžiky s teplým čajem a vůní svíčky.

    OdpovědětVymazat
  141. Na podzim se mi nejlépe běhá, o proti parnému létu je to příjemná úleva.
    annaskorikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  142. Já podzim miluji. Je to mé nejoblíbenější roční období. Není ani moc horko, ani moc zima. Miluji krásné barevné listy na stromech, voňavé svařené vínko, huňaté svetry....
    Danylovelife@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  143. Podzim je moje nejmilovanější období. Miluju ten zlom, kdy se babí léto láme do chladných podzimních dnů, horké kakao, deštivá rána, chumlání se do kabátů a šál, brouzdání listím, pouštění draků,hrnek prvního punče, sbírání kaštanů, pečení jablíček, to teplo domova, co na vás dýchne po návratu domů, skořicové svíčky a dýně ...kam se podíváš, pletené ponožky, podzimní večery u chansonu s knihou a lahví bordeaux...a vy to cítíte... ve vzduchu pomalu voní Vánoce :)) Jsem prostě podzimní duše <3 lucie.myslikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  144. Anonymní22:26

    Podzim mám ráda pro jeho barevnost, miluju brouzdat se spadlým listím ,kochat se nádhenými barvami , teplo domova při svíčkách, zabalená v dece a na nohou chlupaté ponožky:)
    Petra

    OdpovědětVymazat
  145. Anonymní2:51

    Hoj Vivi,
    Ty jsi na nás vždycky tak hodná :-)
    Já podzim zbožňuji!!! Jsem blazen do halloweenu a hlavně do dýní. Ty u mě vyhrávají na plné čáře.
    Maruška
    Maruska.koldova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  146. Ahooj :) Opět úžasný :3 Na ty fotky se vždycky nemůžu vynadívat, jsi hrozně hodná :))
    Podzim na jednu stranu ráda mám a druhou ne, miluju léto a pak na podzim jsem hrozně smutná že je léto pryč. Miluju teplý ponožky, svíčky a horký čaj :)
    Nelly
    NELAADAM@seznam.cz

    http://nellylove99.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  147. Anonymní11:23

    Ahoj :)
    já mám ráda na podzimu úchvatnou barevnou scenérii, kterou podzim v přírodě vytváří.
    katie.sumsalova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  148. Na podzimu mám ráda úplně všechno. Pokud je sluníčko a příjemné teploty, mohu stejně jako v létě cestovat, procházet se venku, pořádat pikniky, obdivovat pestrobarevnou přírodu, nasávat vůni listí... Když prší, schovám se doma s dekou a teplým čajem s citronem (♥), čtu knížky nebo pořádáme s kamarádkou "filmové večery". Podzimní móda je nejvíc flexibilní, můžu vrstvit trička, svetříky, punčocháče... Mám ráda pevný řád, takže mi nevadí ani návrat do školních lavic. Podzim je prostě nádherné období ♥
    lucik.pupin@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  149. Ahoj, podzim je moje nejoblíbenější roční období, konečně není tak moc horko, ale stále ještě není zima :) A miluji, když mi podzimní vítr cuchá vlasy :) maryde@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  150. na podzimu miluju takové to lenošení, když přijdu z práce, uvařím si čajík, zalezu do pelechu a sleduji seriály a odpočívám :)) a pokud je krásný slunečný podzim, tak miluji procházky lesem a opět jenom relax a žádné starosti :))
    aliceinwonderlandcz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  151. Na podzimu miluju nejvíce koupele při vůni skořicových svíček, nebo lenošení u romantických komedií se spoustou horké čokolády v ruce :)) natalieslav@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  152. Na podzimu mám nejraději, že se po parném létě trochu ochladí. A taky že vyzkouším všechny příchutě čajů, které jsem nakoupil přes léto a neměl na ně v těch vedrech chuť. :-)
    fitbuddiescz@gmail.com || Fit Buddies

    OdpovědětVymazat
  153. Ja mam rada paleni svicek, ktery ma manzel zakazany sfoukavat, protoze to k podzimu proste patri :-) a taky vyrabeni podzimnich dekoraci. nelamensikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  154. Anonymní18:42

    Dýňový sirup v kávě jsem ještě neochutnala...a tak zkusím aspoň štěstí v soutěži...
    zdravím a přeji hezké pdzimní dny plné barev. petrrusovao@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  155. Ahoj Vivi, podzim mám opravdu moc ráda a úplně nejraději na něm mám barvy. Bydlím v malém městě v Jizerských horách, takže o krásně se zbarvující koruny stromů tady rozhodně není nouze. Ráda každý den pozoruji, jak se barva listů mění ze zelené na červenou, hnědou, žlutou... to je na podzimu opravdu to nejkrásnější. Moje nejoblíbenější část dne je, když po teploučkém dni zapadá slunce a všechna ta barevná krajina je zalitá posledními podvečerními paprsky. Dále mám na tomto ročním období ráda nošení měkkoučkých šál a svetříků, to mě opravdu baví. :) A když zrovna není počasí na pozorování slunečního svitu, a když na svetřík musím přihodit ještě nepromokavou bundu, tak si ráda vlezu do horké vany a následně si vlezu s knížkou nebo filmem do postele a jenom lenoším (a cpu se dobrotama, ale pššt! :).
    Doufám, že si tohle krásné roční období, stejně jako já, pořádně užiješ. S pozdravem Mischa (mischa.mys@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  156. Anonymní9:12

    Milá Vivi, na podzimu mám nejraději babí léto, krásně zbarvenou přírodu a horkou čokoládu se šlehačkou :-) Hezké dny! s.krahulcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  157. Nejdříve Ti musím pochválit tvůj smysl pro barevnost a takovou netypickou krásu pro vedení domácnosti. V dnešní době, kdy se všichni snaží mít tak nějak vše naklizeno, uschováno v krabicích, aby nikde nic neleženo ve stylech Ikea, ráda chodím na tvůj blog a koukám se jak to u tebe doma vypadá :3 :3
    Na podzimu mám nejraději tu atmosféru, kdy můžu přijít z chladného počasí domů, zachumlat se do huňaté deky, udělat si pořádný hrnek dobrého čaje nebo kakaa, a pustit si třeba oblíbený seriál, film nebo se začíst do knížky.
    Starbucs mám ráda, ale tohle vychvalované latté jsem ještě nezkoušela, takže tam musím někdy zajít :)
    verisia@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  158. Já beru podzim jako pomalé usínání na zimní časy:) lb.lencaknapova99@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  159. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  160. Melissa8:13

    Podzim je me nejoblibenejsi obdobi, pusobi na me hroznym klidem. Miluji se zachumlat do teple deky s kakaem v ruce a z okna se divat jak prsi.☺️ melissa.rajtova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  161. Podzim je nádherné barevné roční období hlavně, když je stále ještě hodně slunečných dní. To mám na podzimu asi nejraději. Dá se piknikovat a procházkovat, vyjet si na kole a obdivovat přírodní krásy....
    Pokusím se polechtat štěstí: pavla.slavikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  162. Anonymní12:46

    Jsem vyloženě letní člověk, na podzim se vždycky netěším. Přesto, když přijde, užívám si jeho barevnost a určitou melancholii. A taky dýňovou polívku :) Moje představa ideálně stráveného podzimu je někde v teple u krbu s teplým kořeněným čajem, zapálenou svíčkou a knížkou. Za okny pošmourno a mlha :)
    zuzana.maskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  163. Anonymní15:41

    Na podzimu miluju, když si teplou šálu kolem krku zauzluju.
    Ve Starbucks si Chai Tea Latté dám a vůbec nikam nespěchám.
    A co teprve ty barvy přírody a listí? Večery u knížky to jistí.
    Podzim je fajn období, tak Vám přeji, ať Vám žádné deprese nezpůsobí:)

    ivonabartosh@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  164. Podzim miluju celkově, nejen protože mám v říjnu narozky ( shodou okolností 14 😍^^ ) takže by pro mě byla výhra takový narozeninový dárek ❤ Na podzimu miluju horkou čokoládu , knížky , krb , takový to když prijdete promrzly z venku domů a dáte si hrnek caju. Na podzim si taky vždycky odpocinu od léta . Podzim prostě miluju ❤
    email: nikolavanharova@seznam.cz
    Muj blog : http://nikolavanharova.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  165. Na podzimu nejvíce miluji zbarvené listí, západy slunce, trhání jablek rovnou ze stromu a večerní dýchánky u zapáleného krbu se svařákem :)
    email: katka.hojovcova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  166. Anonymní8:25

    Kromě krásných barev podzimu mám na podzimu hrozně ráda, že už není tolik hmyzu. na to se těším celé léto a to je pro mě obrovské plus tohoto ročního období :-)). Moc tě zdravím Vivi, tvoje článku mě vždycky potěší! Nina nina21@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  167. Podzim miluji pro jeho rozmanitost, je to mé nejoblíbenější období.
    LadyDreamworks@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  168. Tak to by byla paráda, kdybych si ten sychravý podzim trochu osladila. :) A když na mě ze všech stran křičí Pumpkin Spice Latté, tak bych ráda křičela taky. :) A na podzimu mám ráda kombinování. Barev, vrstev oblečení, líčení a všelijakých možných chutí!
    A nesmím zapomenout na sezení ve svetru v posteli s čajem a novými články mých oblíbených blogerek.:)
    Můj email: maruska.friedlová@gmail.com
    <3

    OdpovědětVymazat
  169. Ciao Vivi! Come stai? <3
    Musím se zapojit ;o). Dýňový latte i podzim miluju, jen letos mě jeho začátek trochu překvapil a už teď na mě leze nějaký moribundus... Tak ho zaháním čajem, zázvorem a medem a pokoukávám tu u Tebe po článcích, které mi utekly... A to přispívá k mému vyléčení ;o).
    Ti voglio bene!
    denisa.solcanska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  170. Anonymní20:53

    Milá Vivi,
    zkouším své štěstí a tady je můj e-mail: Petta85@email.cz
    Podzim jsem měla vždycky nejradši (a nejen kvůli tomu, že mám narozeniny:). Ten podzimní vzduch a jeho vůně...a barevné listí, vřes, šípek, sbírání hub a kaštánků, procházky, ze kterých si vždycky přinesu krásnou barevnou kytici a nádherné fotky, ovoce z naší zahrady a pečený čaj, vypěstované tykvičky, chumlání se do plyšové deky, svíčky, nezapomenutelné večery u krbu...je to nej...
    A věř mi nebo ne, ve Starbucks jsem ještě nikdy nebyla:)
    Měj se moc krásně a užívej podzimu podle svých představ:)
    Petra

    OdpovědětVymazat
  171. Na jeseni mam najradsej berry/mauve ruze a licenky. A este tekvice a vonu skorice ;)
    A milujem Starbucks :D
    skalinky(zavinac)post.sk

    OdpovědětVymazat
  172. Tak já teda taky zkusím štěstí o:)
    Můj e-mail je sandra@modhome.cz a na podzimu miluji ty parádní barvy!
    Víc než kdy jindy si vychutnávám černý čaj s medem z mého oblíbeného keramického hrnku s Eiffelovkou, zatímco nohy jsou zavrtané pod dekou a mají zákaz jakoukoliv jejich část pustit mimo deku "na mráz".
    Taky miluji zimní boty, večery u krbu, pálení svíček a puntíkatý overal, který zahřeje od krku až po malíčky :-)
    Hezký den,
    S. <3

    OdpovědětVymazat
  173. Anonymní9:32

    A já mám na podzimu nejradši, když je venku sychravo, fouká, všude poletuje listí... a z tohoto nečasu vejdu do tepla oblíbené kavárny, sednu si k oknu, objednám si nějakou horkou kávovou specialitku, koukám z okna na to poletující listí a užívám si ten nenahraditelný pocit klidu a pohody... :-)

    Krásný den, Katka.

    tomickova.katerina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  174. zurekpetr@seznam.cz
    Na podzimu mám rád houbaření, a potom, když už je chladněji a brzo se stmívá tak dlouhé večery, někdy okořeněné návštěvou kina, divadla anebo hospůdky.

    OdpovědětVymazat
  175. barborati@seznam.cz
    Na podzimu se mi líbí počasí, kdy ještě není úplná zima a dají se krásně kombinovat různé kousky z šatníku a taky to, že když jdu ráno brzo do školy (nebo na brigádu), hrníček s kávou mi krásně zahřeje zmrzlé prsty:-)

    OdpovědětVymazat
  176. Podzim nemám ráda. Netěším se na sychravé a mokré dny, jako je právě dnes. Netěším se na rýmy, kašle a jiné virózy, kterými nás děti hojně zásobují. Jediné, na co se vždy těším, je dýňová polévka a závorový čaj, kterým se už hojně prolévám :-) Přeji ti krásné dny v Římě
    alicehrubesova@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  177. Anonymní12:03

    katerina.cajankova@seznam.cz
    Na podzimu miluji jeho barevnost, která mi navozuje optimistickou náladu. Ráda chodím do lesa na houby nebo sbírat lesní plody, bezinky, hrušky a další ovoce, z čehož potom dělám marmelády a džemy.

    OdpovědětVymazat
  178. Ahojky, já se nejvíc těším na ty dlouhý, nejlépe deštivý podzimní večery, kdy přijdeme domů z práce nebo odpolední procházky a budeme si moct užívat teplo domova s mým přítelem a naší čivaví slečnou, zachumlaný pod dekou s čajem, knížkou, ovladačem od televize a vědomím, že ten den už nic a nikam nemusíme:)
    michala.kadounova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  179. Podzim vybízí k procházkám do přírody, příroda hýří barvami listí na stromech. Mimo jiné se těším také na zahájení koncertní sezóny klasické hudby.

    OdpovědětVymazat
  180. Anonymní13:18

    Podim je fajn, venku je všelijak, lidi v tom chodí a já sedím u okna a jsem rád že nikam nemusím.

    OdpovědětVymazat
  181. adnov@centrum.cz
    podzim jsem nemela nikdy ráda, naopak. Ale od té doby co se mi narodily děti, je to jiné. Když vidím jak se dokáží radovat z maličkostí - jéé, listí, jééé louže, jé sněží, hurá kaštany... tak se hned usmívám a jsem moc ráda že je mám. Doporučuju :)

    OdpovědětVymazat
  182. Anonymní15:07

    Podzim mám ráda u kamen nebo u krbu se svařákem v ruce.
    ladouch1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  183. Anonymní15:44

    Na podzimu mám nejvíc ráda jeho barevnost, procházky přírodou a poté posezení u krbu s kávou nebo čajem. Ještě zapálit vonnou svíčku, vzít jehlice do ruky a idyla je dokonalá.
    amitka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  184. Ahoj! Máš skvělý inspirující web!
    Na podzimu miluji vše co k němu patří - vůni padajícího barevného listí, procházky lesem, pouštění draka s dcerou, teplé nápoje, zejména čaje, ty miluju :-)
    kchladkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  185. Podzim je hezký svou barevností, svou atmosférou, ale podzimní únava už tak hezká není.. Já mám podzim ráda celkově, určitě lepší, než ty letní nesnesitelná vedra! Nejraději v tomhle počasí sedím doma s teplým kakaem a nebo jdu ven fotit :).
    thetravelingpostcards@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  186. krásna súťaž :)
    na podzimu mam rada tie farby , to že sa môžem lepšie obliecť a celkovo aj počasie :) čaj sa super vychutnava pri rannych vstavaniach nez v horucom lete
    n.princess(zavinač)azet.sk

    OdpovědětVymazat
  187. Ahoj Vivi. Dúfam že si si Rím užila a že dáš nejaké foto :-)
    Pár dní som zvažovala či sa do súťaže zapojiť, keďže mám najbližší Starbucks hóóóódne ďaleko, ale mohlo by to byť znamenie a signál že treba vyraziť na výlet :-)
    Na jeseni mám najradšej vôňu. Vzduch vonia dymom, popadaným lístím, ktoré tak krásne šuští pod nohami a slniečko ktoré sem-tam svieti vyvoláva väčšiu radosť ako v lete keď svietilo naplno. Čo ale neznášam je ráno primrazené sklo na aute :-)
    Pa pa
    lenka.ct@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  188. Anonymní22:58

    podzim mám ráda, pestrobarevné listí co tak krásně šustí pod nohami, dřiv se stmívá, tak na stole nemůže chybět zapálená vonná svíčka
    damihanka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  189. Anonymní22:58

    Ahoj,díky za super soutěž.
    Na podzimu miluji především tu pestrost, úžasné barvy na stromech. Užívám si, když se vydaří ještě nějaký ten slunečný den, každý takový je na podzim vzácný a o to víc si ho vážím. Teď mám roční princeznu, co začala chodit, tak jsou ty procházky venku zas o něco hezčí.
    Pěkný podzim i vám všem
    ivana.pikrtova@mmdecin.cz

    OdpovědětVymazat
  190. Anonymní5:24

    ZDRAVÍM A DÍKY,ZA,PĚKNÉ,CENY,DO SOUTĚŽE....NA PODZIMU,MÁM,NEJRADĚJI,TO,JAK,JE,TA,PŘÍRODA, KRÁSNÁ A BAREVNÁ-IDEÁLNÍ,SEDĚT,DOMA,KOUKAT,SE,Z OKNA A POPÍJET,ČERVENÉ VÍNO....CO,VY,NA, TO?!...E-mail:padalik.jiri@seznam.cz ZDRAVÍM-JIRKA P. ...

    OdpovědětVymazat
  191. m.janickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  192. V podzimních měsících se nejvíc těším na delikatesy s dýňovým nádechem či rovnou příchutí nebo alespoň atmosférou, je to specifické období, kdy se blíží vánoční čas a chvíle na čekání si zpříjemním třeba u dobré kávy nebo dortíku. Zajít třeba na procházku, a potom do kavárny přeci vůbec není špatný nápad, co říkáte?
    PetrVanecek@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  193. Ahoj Viv,
    miluju teplý ponožky, kafe nebo čaj a pohádku, zatím co venku prší a je chladno..miluju brzký rána s trochou oparu a začínajícím mrazíkem na zbarvených listech stromů, miluju se zachumlat do teplýho kabátu, miluju vůni podzimního lesa, miluju čaj se skořicí, miluju dýně. A taky miluju karamelový latte...a toužím už roky po ochutnání pumpkin spice latte...a proč jsem ho ještě nezkusila? Asi to čeká na tu správnou konstelaci.. ♥
    Díky Viv a přeju krásný podzim!
    87kristyna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  194. Anonymní12:23

    Ferklova.martina@seznam.cz
    Na podzimu miluji barevně zbarvené listí.

    OdpovědětVymazat
  195. Tento podzim se zvláště těším na konec října, kdy pojedu na pár dní do Itálie :)
    Doufám, že budeš mít krásný podzim...
    pavlabure@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  196. Na podzimu miluju dýně! Protože prostě dýně! :D dýňová polévka, dýňové kari, dýňové všechno :)
    a nejvíc se těším na Vánoce O:-)

    strnadova.baja@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  197. Anonymní7:24

    Tesim se ze po bareevnem podzimu bude barevne jaro.
    legoslav@wo.cz

    OdpovědětVymazat
  198. Ooo, skvělá soutěž opět! Popíjení dýňového latté ve vyhřátém Starbucksu je právě jedna z věcí, na které se každý podzim těším (jako variantu pro sychravé dny oproti procházkám barevnými lesy babího léta samozřejmě)

    D,

    (Daniela.Duskov@gmail.com)

    OdpovědětVymazat